- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Неееее, ще се тъпча в леглото.
![]()
Уит грейт пауър къмс!!!!грейт риспонсабилити ;д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
мн ги бих на дота, щастлив съм ! лол
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
K'во игра? ;д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Свен, хаха xD
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Уморен от живота, изстрадал, притежаващ изпепелено сърце, попаднал в свят на мъка, отчаяние и самота.
Не ми се става от леглото.
Уредих си ходене до две фабрики този месец, едната е за преработване на какао, и местния човечец ми е дружка, и ще пробвам да го помоля да ме разведе :Д поне да знам като чупя нещо - какво точно спира да работи :Д
Напоследък много изпростяваме в офиса/вкъщи, и аз съм виновна, защото е основно покрай мен.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
snega se raztopi
200 думи, оплюващи поколението ми, за 30 минути и на немски...идеалният завършек на седмицата.
ХОРА
Вие знаехте ли че всички цитруси вкл банани и лимони се третират с отрови за да изглеждат по-добре
и това не ми се струва поредната психоза а грозната истина
Четох във вестника онзи ден а и сега видях че целия нет е пълен със статии
И по-точно за Имазалил-а, прониквал и през кората и водел до стерилитет при мъжете и бил доказано канцерогенен, не може да се махне само с измиване на кората.
Какво друго ми остава освен да спра и цитрусите :Х
За пръв път ме удря такъв шок, да спра цитрусите
ама това са си сериозни последствия разбираш ли
това води до рак и импотентност
спрете да ядете и вие
аз минавам само на БГ ябълки, моркови, цвекло и зеле
между другото току що си погледнах хладилника и видях 2 много свежи чушки които са ми от преди 2 седмици преди нова година
Точно днеска ли тряаше да е денят за социален живот на нашите? Искам да си спинкам вече, а тия още запиват. Добре, че отидоха само за трийсетина минути
Няма по-кофти от т'ва да се разочароваш от самият себе си...
Да мисля че е ново, аз пък се чудя ти къде си спал
Всичко лошо което се случва с хората е сега, в последните 10,15 години
То преди 25,30 години в България е нямало банани щото е било комунизъм, и не съм проучвал пестицидите ама е възможно тия препарати да не са съществували въобще, ако не знаеш ГМОто е измислено в днешно време а не някога си преди
Само за 30 години населението на земята е скочило с 2 милиарда, това не ти ли говори нещо, че всичко се случва сега а не преди някога си, ние живеем във възхода на падението
Така че да, мисля че тия канцерогенни цитруси са си от близките години, и това че кило лимони са 2лв го доказва, никога през последните 4 години лимоните не са били толкова евтини
Когато нещата са твърде очеизвадни, дори и за мене.Виждам, че нещата стават по-сериозни, а тя едва ли ще си признае.
Аз оставам настрана, каквото сабя покаже в крайна сметка.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Да, преди 15-20 години е имало много по-малка химизация, през комунизма е имало проверки и се е следило. На Запад по-отдавна датира изкуственото производство. ГМО днес в САЩ е много разпространено и според мен през следващите десетилетия ще се отрази ефекта върху хората. Не, че днес всеки трети в Америка не е болен от диабет, а момичетата на 12 не приличат на 15, заради хормоналните храни. Има екологични - биологични стоки, но у нас са слабо разпространени. За това ти казах, че най-добрия варянт е само да си произвеждаш, в малка градина.
Българските плодове се третират също.
ами като сам го знаеш не ме питай дали сега съм стерилен или онкоболен
след 10 години може повечето да сме
зависи кой колко консумира, аз съм голям консуматор и понякога като си хвана нещо не го оставям с години
банани ям всеки ден с овесените ядки
не знам веганите и жените ко ще правят
(аз както съм казвал пилето го спрях, вече 2,3 години защото преди ядях само пиле всекидневно и има разлика да ядеш нещо вредно веднъж седмично или всеки ден в продължение на години наред)