- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
В гърлото си имам прекрасно стадо слонове. Много е зле положението ама поне не съм направила гнойна ангина. Утре!!! Ще си го видя и нагушкам! Нямам търпение!
В този живот за важните неща не можеш да разчиташ на никой друг, освен на себе си. Най-гадното е, че тези, които те прецакват, често са най-близките ти хора... Както и да е, мина и замина, оправих се сама, ще свикна и вече няма да търся помощ от никого. Останалата част от деня мина перфектно. Прекарах два часа в страхотна компания от млади и интелигентни хора, рядко явление е да откриеш толкова много на едно място.![]()
Явно може. Търговецът ми каза, че е много силен и да не приемам повече от една лъжичка на ден, ако изобщо ще го пия всеки ден, защото е доста концентриран мед и най-добре се използва за лечение. Обаче аз нали вярвам в себе си, и днес около 3-4 лъжици изядох, щото усещах, че нещо ме лепи и да го пресека.
Ефектите се появиха почти моментално, цялото ми лице се изду, езика също, ларинкса.. Червенин, отоци, сърбежи по кожата. Много страшно беше, изглеждах доста зле, по едно време и леко почнах да се задушавам. Анафилактичен шок. Обаче екипът просто невероятен, чувствам се отлично, обаче не искат да ме пускат още..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
пф анафилаксията въобще не е шега работа...много трябва да се внимава
добре,че ти няма нищо
Не знам чия беше мисълта, но ще цитирам някой от съфорумниците беше.
"В тоя форум всички сте ебати филмарите"
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
"That's one of the things you learn. In the end we're all alone and no one's coming to save you"
Мда ей такова ми е вече втори ден. И да, всички и всичко са ми в irrelevant списъка
тва да ти липсва някой е като да те боли врата - нямаш особено какво да направиш и винаги го усещаш когато погледнеш в определена посока![]()
![]()
Без повече игри!!
Вчера като ставам и виждам, че е 18ти, се стреснах, че аз докато си лежа, децата си пеят на паметника на Левски и съм си проспала концерта... Все още не знам защо се чества днес, но и не искам да отварям темата, че ще стане един дебат...Таа, както и да е, днес пяхме, доста добре мина. Даже след това ме закараха до училище и не можах да направя поредното отсъствие... Все още крепим положението, няма да се дам!
![]()
"Sie haben mich immer als Propheten ausgelacht. Von denen, die damals lachten, lachen unzählige nicht mehr. Die jetzt noch lachen, werden in einiger Zeit vielleicht auch nicht mehr lachen."
"Zum erstenmal werden nicht andere allein verbluten, sondern zum erstenmal wird diesesmal das echt altjüdische Gesetz angewendet: Aug' um Aug', Zahn um Zahn!"
Започна да схващаш.
Продължавам да нямам никаква идея какво се случва, времето тече прекалено бързо и интензивно.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
И аз съм така
Вчера бях на 8, а днес съм коч на 17 вече ми тежи това че остарявам и детството ми по площадките отмина![]()
Сутринта бил роден 2000 година, вечерта вече е на 17. Утре може да стане и на 30, а вдруги ден дори и на 3. Така са форумните тролове. За тях времевите закони НЕ важат...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
От многоо време не съм излизала така.
Нямам никакви очаквания.Всъщност имам някакви ,но по - скоро негативни.
Само се надявам да не искам да си тръгна след 5-тата минута!