- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2015/2016
И аз не си харесвам особено класа, не сме задружни, вечно интриги но бала е веднъж плюс това имам 3 смея да твърдя много добри приятелки, с които смятам да си направим весело независимо от другите. Поне с тях се намерихме и завързахме едно много хубаво приятелство
Веднага, щом опитах да обясня това на мама и тати, те ме отрязаха с „Отиваш!“... Изкарах 2 часа в снимки с кретени и после час и малко в дискотеката. Бих предпочела да си бях останала в ресторанта с нашите и кавалера.
Мисълта ми е, че не трябва да се давате, ако не ви се ходи. Нито на съучениците, нито на родителите и семейството си.
Ехо! Има ли някой? Какво става? Ходихте ли на предварителни изпити?
В неделя ходих, целта беше да видя какво е да си на изпит и да си знам, че съм отишла, а не после цял живот да съжалявам, че не съм пробвала. Мисля, че се справих, ще видим. Следващите са ми чак през юли, и то при условие, че се осера на матурите и не ми стигне бала за желаната специалност.
Ехо, хора...
Не знам къде да пиша вече.
Кажете как стоят нещата с Правото в Пловдивския последните 3-4-5 години? Знаете ли с каква оценка горе долу приемат? До колкото разбрах положението е допряло до само 300 кандидат-студента всяка година и приема не бил труден. Някой запознат да пише моля?
Спокойно, в ПУ приемат сравнително лесно. Средният бал е около 24-25 при максимален 36.
Инак по темата, другата неделя на предварителен по химия в УХТ Пловдив.
Главната причина да не искам да ходя на бал е нашите да не дават пари за глупости, но тъй като те упорито настояха и казаха, че няма проблем - ще отида. Взаимоотношенията със съучениците/учителите ми са добри. Нямам причина да не ходя. (Е....Има един мазен педерас от класа дето ме дразни, ама ш'е го преживея.)
Ходих в СУ на Математика 2. Изпита беше сравнително по-лесен от минали години. Имах 4 от 8 задачи и по още една бях писал, но нищо не преписах на белова. Дали ще имам 2 или 4 няма разлика. За мен резултатите са само: Приет / Неприет. Ако не направя поне 7/8 вътрешно, ще се чувствам като пълен тъпак. Ще трябва да се напрегна за Юни месец.
E, togava ne vijdam prichina da se opravdavash za neshto. Komentarat mi ne e bil nasochen kam teb konkretno, povqrvai mi poznavam mnogo hora koito si prichinqvat cqlata tazi selqniq protiv volqta si samo za da ugodqt na drugite. (To na takiva celiqt im jivot minava po tozi nachin...) Sus sigurnost nqkoi v podobna kofti situaciq sledi temata.
Последно редактирано от knox : 03-30-2016 на 16:36
Ако ще учите в друг град, на квартира, общежитие или у познати ще живеете? Я да си поговорим малко за митовете и легендите за общежитията... Конкретно за пловдивския университет ми казаха, че кенефите са общи за етажа, а стаите са пълна мизерия. Някой чувал ли е подобни неща, действително ли е толкова зле?
Staqta e takava, kakvato si q napravish I remontirash. I az sum na obshtejitie v koeto nqkoi sa s obshta banq I toaletna I moje da se kaje che staite sa palna mizeriq, no da vidish sakvartirantkite mi koito sa ot Rusiq kak sa si napravili tqhnata - vsichko drugo e no ne I mizerna, bih kazala che napravo e biju!
А в ПУ ли си? Как така само някои са с общ санитарен възел, как се определя в какъв тип общежитие ще бъдеш? Някой ако даде снимки на състоянието на стаите ще му бъда много благодарна. Ако е много тежко положението трябва да си търся гадже майна, за да живея при него и да не пътувам всеки ден. :д
Vuv VtU. I az tova se chudq, mai nikoi nishto ne opredelq, tuka sa ni nabluskali I koito e s poveche kusmet ima banq s toaletna. Inache redovno vijdam hora s halati I havlii da hodqt po koridorite.... Ako si bila nqkoga na bungalo na moreto (moga da dam bungalata v Nesebar za primer) sustoqnieto na staite mn prilicha na tqh kato se nanasqsh, daje moita beshe po-okaqna, kluchalkata beshe razbita I oshte edin kup gadosti za koito da ne ti govorq. Ako imash vuzmojnost za drug variant izobshto ne otivai na obshtejitie, v Plovdiv edva li shte e po-razlichno...
knox много готина профилна имаш.![]()
А ти каква специалност учиш?![]()
Ясно.![]()