.
Отговор в тема
Страница 6 от 14 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 333
    Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от knox Виж мнението
    Никой не може да те задължи да отидеш на бал. Аз на бала не отидох и се гордея че успях да си отстоя това решение. Това беше моя начин да им тегля една майна на боклуците които за 5 години ми отровиха живота. Влязох в гимназията една, а излязох оттам скъсана струна. И на учители и на съученици. То се навряло селянчето буквално във врата ти и говори гадости против теб, или против някого другиго. Това по цял час, всеки ден, в часовете по български, в продължение на една година. Как да не се побърка човек!? И тоя урод искаше да ходя на бал с него, и пари за рокля бяха тръгнали да ми събират селянките. Сума ти и нерви изхабих да се занимавам но в крайна сметка никой не можа да ме задължи или принуди. Чудя се какви мъже ще ставате щом едно такова елементарно решение не можете да заявите и да си отстоите. И какви граждани, какви хора, то не се отнася само за момчетата това...
    Къде си учила?

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Къде си учила?
    Имаш ЛС.

Мега фен Аватара на divergent
    Никой не може да те задължи да отидеш на бал. Аз на бала не отидох и се гордея че успях да си отстоя това решение. Това беше моя начин да им тегля една майна на боклуците които за 5 години ми отровиха живота. Влязох в гимназията една, а излязох оттам скъсана струна. И на учители и на съученици. То се навряло селянчето буквално във врата ти и говори гадости против теб, или против някого другиго. Това по цял час, всеки ден, в часовете по български, в продължение на една година. Как да не се побърка човек!? И тоя урод искаше да ходя на бал с него, и пари за рокля бяха тръгнали да ми събират селянките. Сума ти и нерви изхабих да се занимавам но в крайна сметка никой не можа да ме задължи или принуди. Чудя се какви мъже ще ставате щом едно такова елементарно решение не можете да заявите и да си отстоите. И какви граждани, какви хора, то не се отнася само за момчетата това...
    Уроди има всякакви, след години на някои им идва акъла и осъзнават колко зле са постъпвали, но други си остават цял живот лекета. Поне се надявам, че преживяното те е направило силен човек и те е научило да преценяваш хората.

И аз не си харесвам особено класа, не сме задружни, вечно интриги но бала е веднъж плюс това имам 3 смея да твърдя много добри приятелки, с които смятам да си направим весело независимо от другите. Поне с тях се намерихме и завързахме едно много хубаво приятелство

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    и аз познавам много деца, които отиват само заради родителите си. разбирам примерно мама да е нямала бал и да иска да види дъщеря си или сина си на този ден, но всяка друга причина според мен е излишна показност.
    Веднага, щом опитах да обясня това на мама и тати, те ме отрязаха с „Отиваш!“... Изкарах 2 часа в снимки с кретени и после час и малко в дискотеката. Бих предпочела да си бях останала в ресторанта с нашите и кавалера.
    Мисълта ми е, че не трябва да се давате, ако не ви се ходи. Нито на съучениците, нито на родителите и семейството си.

Ехо! Има ли някой? Какво става? Ходихте ли на предварителни изпити?

В неделя ходих, целта беше да видя какво е да си на изпит и да си знам, че съм отишла, а не после цял живот да съжалявам, че не съм пробвала. Мисля, че се справих, ще видим. Следващите са ми чак през юли, и то при условие, че се осера на матурите и не ми стигне бала за желаната специалност.

blackroses
    Guest
    Ехо, хора...
    Не знам къде да пиша вече.
    Кажете как стоят нещата с Правото в Пловдивския последните 3-4-5 години? Знаете ли с каква оценка горе долу приемат? До колкото разбрах положението е допряло до само 300 кандидат-студента всяка година и приема не бил труден. Някой запознат да пише моля?

Супер фен Аватара на Mana
    Град
    Карлово
    Спокойно, в ПУ приемат сравнително лесно. Средният бал е около 24-25 при максимален 36.

Супер фен Аватара на Mana
    Град
    Карлово
    Инак по темата, другата неделя на предварителен по химия в УХТ Пловдив.

Повече от фен
    ...Чудя се какви мъже ще ставате щом едно такова елементарно решение не можете да заявите и да си отстоите. И какви граждани, какви хора, то не се отнася само за момчетата това...
    Главната причина да не искам да ходя на бал е нашите да не дават пари за глупости, но тъй като те упорито настояха и казаха, че няма проблем - ще отида. Взаимоотношенията със съучениците/учителите ми са добри. Нямам причина да не ходя. (Е....Има един мазен педерас от класа дето ме дразни, ама ш'е го преживея.)

Цитирай Първоначално написано от ...Rammstein... Виж мнението
    Ехо! Има ли някой? Какво става? Ходихте ли на предварителни изпити?
    Ходих в СУ на Математика 2. Изпита беше сравнително по-лесен от минали години. Имах 4 от 8 задачи и по още една бях писал, но нищо не преписах на белова. Дали ще имам 2 или 4 няма разлика. За мен резултатите са само: Приет / Неприет. Ако не направя поне 7/8 вътрешно, ще се чувствам като пълен тъпак. Ще трябва да се напрегна за Юни месец.

Цитирай Първоначално написано от kuik Виж мнението
    Взаимоотношенията със съучениците/учителите ми са добри. Нямам причина да не ходя.
    E, togava ne vijdam prichina da se opravdavash za neshto. Komentarat mi ne e bil nasochen kam teb konkretno, povqrvai mi poznavam mnogo hora koito si prichinqvat cqlata tazi selqniq protiv volqta si samo za da ugodqt na drugite. (To na takiva celiqt im jivot minava po tozi nachin...) Sus sigurnost nqkoi v podobna kofti situaciq sledi temata.
    Последно редактирано от knox : 03-30-2016 на 16:36

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Mana Виж мнението
    Спокойно, в ПУ приемат сравнително лесно. Средният бал е около 24-25 при максимален 36.
    Wtf xd
    Деца, спокойно, от година на година кандидатите стават по-...слабо конкурентни.

Ако ще учите в друг град, на квартира, общежитие или у познати ще живеете? Я да си поговорим малко за митовете и легендите за общежитията... Конкретно за пловдивския университет ми казаха, че кенефите са общи за етажа, а стаите са пълна мизерия. Някой чувал ли е подобни неща, действително ли е толкова зле?

Град
    Sedes Sancti Petri
    Ходих в СУ на Математика 2.
    Казаха ми, че квестор била доц. Стоянова. Секси е нали? Невъзможната ми любов...

Ако ще учите в друг град, на квартира, общежитие или у познати ще живеете? Я да си поговорим малко за митовете и легендите за общежитията... Конкретно за пловдивския университет ми казаха, че кенефите са общи за етажа, а стаите са пълна мизерия. Някой чувал ли е подобни неща, действително ли е толкова зле?
    Staqta e takava, kakvato si q napravish I remontirash. I az sum na obshtejitie v koeto nqkoi sa s obshta banq I toaletna I moje da se kaje che staite sa palna mizeriq, no da vidish sakvartirantkite mi koito sa ot Rusiq kak sa si napravili tqhnata - vsichko drugo e no ne I mizerna, bih kazala che napravo e biju!

Staqta e takava, kakvato si q napravish I remontirash. I az sum na obshtejitie v koeto nqkoi sa s obshta banq I toaletna I moje da se kaje che staite sa palna mizeriq, no da vidish sakvartirantkite mi koito sa ot Rusiq kak sa si napravili tqhnata - vsichko drugo e no ne I mizerna, bih kazala che napravo e biju!
    А в ПУ ли си? Как така само някои са с общ санитарен възел, как се определя в какъв тип общежитие ще бъдеш? Някой ако даде снимки на състоянието на стаите ще му бъда много благодарна. Ако е много тежко положението трябва да си търся гадже майна, за да живея при него и да не пътувам всеки ден. :д

А в ПУ ли си? Как така само някои са с общ санитарен възел, как се определя в какъв тип общежитие ще бъдеш? Някой ако даде снимки на състоянието на стаите ще му бъда много благодарна. Ако е много тежко положението трябва да си търся гадже майна, за да живея при него и да не пътувам всеки ден. :д
    Vuv VtU. I az tova se chudq, mai nikoi nishto ne opredelq, tuka sa ni nabluskali I koito e s poveche kusmet ima banq s toaletna. Inache redovno vijdam hora s halati I havlii da hodqt po koridorite.... Ako si bila nqkoga na bungalo na moreto (moga da dam bungalata v Nesebar za primer) sustoqnieto na staite mn prilicha na tqh kato se nanasqsh, daje moita beshe po-okaqna, kluchalkata beshe razbita I oshte edin kup gadosti za koito da ne ti govorq. Ako imash vuzmojnost za drug variant izobshto ne otivai na obshtejitie, v Plovdiv edva li shte e po-razlichno...

Повече от фен
    knox много готина профилна имаш.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Казаха ми, че квестор била доц. Стоянова. Секси е нали? Невъзможната ми любов...
    На нас ни бяха двама мъже. Единият преподава програмиране и е нисък с дълга коса вързъна на опашка.

Град
    Sedes Sancti Petri
    На нас ни бяха двама мъже. Единият преподава програмиране и е нисък с дълга коса вързъна на опашка.
    Не го познавам тоя.

Жалко, дано поне (ако те приемат) тя да ти преподава. От нея може да се научи много.

Повече от фен
    А ти каква специалност учиш?

Град
    Sedes Sancti Petri
    А ти каква специалност учиш?
    Физика, ама математиките ми ги водят преподаватели от ФМИ, та познавам някои.

Повече от фен
    Ясно.

Голям фен Аватара на Starless
    Някой към УНСС?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си