- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2015/2016
^Това е съвсем друг въпрос. Все едно да кажеш нещо против МУ, защото не те привлича медицината като цяло.
Хораа, участваме в една игра, в която се борим за специален автобус за бала ;д - може ли да дадете по един глас, благодаря предварително! http://www.powerfm.bg/bg/powerclass/...urgas#glasuvai
Някой беше ли на изпита вчера по български и литература в Софийския? Интересно ми е коя тема сте избрали, как ви се стори?
Аз бях (заедно с приятелка). И двете писахме по темата с цитатите, тъй като ми се стори доста по-интересна от първата. За структурата - не знам дали съм уцелила как трябва да се пише, но пък ми беше приятно да си споделя знанията по темата. :Д Написах 7 страници и половина, а приятелката ми 6 - не знам дали е достатъчно...
Значи доста хора са се отказали от темата, което ме учуди. Елин Пелин не е чак толкова труденаз също писах по цитатите, но и цяла година се подготвях за този формат. И аз не мисля, че е до обем, но под 5 страници е доста малко за подобен изпит
Някой не се ли е насочил към Философско-историческия факултет на ПУ? С каква специалност?
^ Чудих се много за социологията там, но накрая се спрях на първоначалния си избор- психологията, в педагогическия.
Съдържанието съм на 100% сигурна, че е на ниво. И двамата автори са ми доста любими, доста разбираеми и доста добре научени. Информацията ми е вярна, въпросът е, че не очаквам оценка над 3, тъй като всички знаем как става на предварителните, а аз не съм си плащала преди това, за да ходя на курсове.Разчитам на редовния.
![]()
Изядоха ли ви Гераците, е?![]()
Аз вчера преговарях точно Елин Пелин и Йовков, че са ми най-интересни. И днеска много мазно се изхилих като чух темата.Иначе и аз съм писал върху цялата творба. В условието е дадена тема и отказ от текста, но не е казано да пишем само по откъса. Щом не е, грабваш възможността.
![]()
Аз за 38 преписах 1 и 3 коплет, а за 39 - 2 и 4.![]()
Ама тея еделвайси ми е*аха мамата. 20 минути ги писах, вместо тях можеше да си направя по-добро есето. ;д
Последно редактирано от kuik : 05-18-2016 на 14:45
Ех, '97 сме много малко във форона![]()
Теста го направих много бързо, но загубих доста време да си проверявам по 347924634 пъти и да пренасям на бланката за отговори. За темата..няма какво да кажа. Бяха ме разпределили в училище "Елин Пелин" и още като се изкачвах по стълбите и един голям негов портрет ми изскочи пред очите, знаех, че ще е тойАз съм доволна от съчинението, на теста имам една грешка, но не знам дали няма да ми вземат от тезата и резюмето. Вашето колко излезе, защото имам чувството, че моето е много кратко?
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
ем, моето есе излезе страница и половина или нещо такова : D
нз, иначе и на мен 39-та задача ми е странна
щото пише ПРИМЕРИ ОТ ТЕКСТА
a после АМА С ВАШИ ДУМИ ДА Е![]()