.
Отговор в тема
Страница 8 от 14 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 333
    Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    А с дипломата на ПУ ли би се гордяла? Като изключим правото в СУ, КСИ и медицината евентуално (защото всички знаем как стават нещата дори и там), не знам за каква гордост би могло да става въпрос в който и да било университет в България. Кажи ми къде няма корупция и приема е труден - почти никъде.

За СУ, донякъде добре. Но икономика в СУ?!? Като право в УНСС.

Ето за това говорим. Избираш си специалност и отиваш в университета, който е тясно специализиран. Напълно съм съгласна за журналистиката - СУ е къде къде пред УНСС. Но за икономиката не мисля, че има по-добър избор в България.
    Е разбира се, нещата са много относителни, зависи си от специалността и от други фактори. Просто си казах мнението. Може би защото изобщо не ме привлича икономиката, не ми допада и университета.

Голям фен Аватара на Starless
    ^Това е съвсем друг въпрос. Все едно да кажеш нещо против МУ, защото не те привлича медицината като цяло.

Akdfbhdifhdis
    Guest
    Хораа, участваме в една игра, в която се борим за специален автобус за бала ;д - може ли да дадете по един глас, благодаря предварително! http://www.powerfm.bg/bg/powerclass/...urgas#glasuvai

Някой беше ли на изпита вчера по български и литература в Софийския? Интересно ми е коя тема сте избрали, как ви се стори?

Цитирай Първоначално написано от Damia Виж мнението
    Някой беше ли на изпита вчера по български и литература в Софийския? Интересно ми е коя тема сте избрали, как ви се стори?
    Аз бях (заедно с приятелка). И двете писахме по темата с цитатите, тъй като ми се стори доста по-интересна от първата. За структурата - не знам дали съм уцелила как трябва да се пише, но пък ми беше приятно да си споделя знанията по темата. :Д Написах 7 страници и половина, а приятелката ми 6 - не знам дали е достатъчно...

Цитирай Първоначално написано от RoNi13 Виж мнението
    Аз бях (заедно с приятелка). И двете писахме по темата с цитатите, тъй като ми се стори доста по-интересна от първата. За структурата - не знам дали съм уцелила как трябва да се пише, но пък ми беше приятно да си споделя знанията по темата. :Д Написах 7 страници и половина, а приятелката ми 6 - не знам дали е достатъчно...
    не е толкова до обема, колкото до съдържанието. идеята е непрекъснато да съпоставяш двата цитата, щото една съученичка е изписала една камара, ама много за Вазов и съвсем малко за Вапцаров.

Значи доста хора са се отказали от темата, което ме учуди. Елин Пелин не е чак толкова труден аз също писах по цитатите, но и цяла година се подготвях за този формат. И аз не мисля, че е до обем, но под 5 страници е доста малко за подобен изпит

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Death Gun Виж мнението
    Добре си се насочил. В компютърните специалности ли искаш?

Малко инфо за тези, които искат да кандидатстват КСИ/ИТИ в ТУ-София. Тази година ще има нова специалност - "Софтуерни технологии" за 100 човека, чух преди месец още, но вече почва по-масово да се пише и коментира по темата. Започнали са дискусии с държавата и бизнеса по учебния и план. Ще бъде с по-малко общообразоветелни предмети, заместени с повече практически софтуерни дисциплини. Като разбера вътрешно инфо или изкопам учебния план, който уж ми обещаха, ще пиша отново за нея.
    Хмм, имтересно. Искам да прочета още подробности. Ако споделят информацията в интернет, ще се радвам да пратиш линк.

Някой не се ли е насочил към Философско-историческия факултет на ПУ? С каква специалност?

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    ^ Чудих се много за социологията там, но накрая се спрях на първоначалния си избор- психологията, в педагогическия.

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    не е толкова до обема, колкото до съдържанието. идеята е непрекъснато да съпоставяш двата цитата, щото една съученичка е изписала една камара, ама много за Вазов и съвсем малко за Вапцаров.
    Съдържанието съм на 100% сигурна, че е на ниво. И двамата автори са ми доста любими, доста разбираеми и доста добре научени. Информацията ми е вярна, въпросът е, че не очаквам оценка над 3, тъй като всички знаем как става на предварителните, а аз не съм си плащала преди това, за да ходя на курсове. Разчитам на редовния.

Повече от фен
    Изядоха ли ви Гераците, е?

Цитирай Първоначално написано от kuik Виж мнението
    Елин Пелин заедно с Яворов при преговора ги прескочих като пич... питаш ли ме?
    Иначе писах де, ама само по откъса щеше да е много малко и писах върху цялата повест. Сега не знам дали това ще ми смъкне оценката, или ще я вдигне.

Повече от фен
    Елин Пелин заедно с Яворов при преговора ги прескочих като пич... питаш ли ме?
    Иначе писах де, ама само по откъса щеше да е много малко и писах върху цялата повест. Сега не знам дали това ще ми смъкне оценката, или ще я вдигне.
    Аз вчера преговарях точно Елин Пелин и Йовков, че са ми най-интересни. И днеска много мазно се изхилих като чух темата. Иначе и аз съм писал върху цялата творба. В условието е дадена тема и отказ от текста, но не е казано да пишем само по откъса. Щом не е, грабваш възможността.

Аз вчера преговарях точно Елин Пелин и Йовков, че са ми най-интересни. И днеска много мазно се изхилих като чух темата. Иначе и аз съм писал върху цялата творба. В условието е дадена тема и отказ от текста, но не е казано да пишем само по откъса. Щом не е, грабваш възможността.
    На мен ми се насълзиха очите направо докато прочетох откъса преди да почна да решавам каквото и да било. Ама после се стегнах и си нахвърлях като точки нещата, които да включа и написах. А тази 39та задача така и не се научих да я правя като хората...

Повече от фен
    Аз за 38 преписах 1 и 3 коплет, а за 39 - 2 и 4.

Повече от фен
    Ама тея еделвайси ми е*аха мамата. 20 минути ги писах, вместо тях можеше да си направя по-добро есето. ;д
    Последно редактирано от kuik : 05-18-2016 на 14:45

Голям фен Аватара на lunacy
    ами не бях мн очарована, ама писах там нещо Д:

divergent, това че си писала върху повестта като цяло би трябвало да ти даде точки xD

Голям фен Аватара на smilelady
    Ех, '97 сме много малко във форона
    Теста го направих много бързо, но загубих доста време да си проверявам по 347924634 пъти и да пренасям на бланката за отговори. За темата..няма какво да кажа. Бяха ме разпределили в училище "Елин Пелин" и още като се изкачвах по стълбите и един голям негов портрет ми изскочи пред очите, знаех, че ще е той Аз съм доволна от съчинението, на теста имам една грешка, но не знам дали няма да ми вземат от тезата и резюмето. Вашето колко излезе, защото имам чувството, че моето е много кратко?
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Аз за 38 преписах 1 и 3 коплет, а за 39 - 2 и 4.
    39 нали трябва да е с наши думи аз писах, че за човека смъртта е утеха и човекът ще си отиде като песен, а тва си се явява преразказ на стиховете и просто взимаме 0 точки, понеже пише с главни букви СВОИ ДУМИ

Цитирай Първоначално написано от smilelady Виж мнението
    Ех, '97 сме много малко във форона
    Теста го направих много бързо, но загубих доста време да си проверявам по 347924634 пъти и да пренасям на бланката за отговори. За темата..няма какво да кажа. Бяха ме разпределили в училище "Елин Пелин" и още като се изкачвах по стълбите и един голям негов портрет ми изскочи пред очите, знаех, че ще е той Аз съм доволна от съчинението, на теста имам една грешка, но не знам дали няма да ми вземат от тезата и резюмето. Вашето колко излезе, защото имам чувството, че моето е много кратко?
    На една от моя клас баба ѝ била хвърляла боб, на кафе гледала, все буквата П се падала. И нашата решила, че е Пенчо, ама се оказа Пелин.

Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    divergent, това че си писала върху повестта като цяло би трябвало да ти даде точки xD
    а дано, че уж само три точки губя (не броя резюмето и тезата), ама пак ми се вижда много малко като оценка

Голям фен Аватара на lunacy
    ем, моето есе излезе страница и половина или нещо такова : D

нз, иначе и на мен 39-та задача ми е странна
    щото пише ПРИМЕРИ ОТ ТЕКСТА
    a после АМА С ВАШИ ДУМИ ДА Е

Повече от фен
    39 нали трябва да е с наши думи аз писах, че за човека смъртта е утеха и човекът ще си отиде като песен, а тва си се явява преразказ на стиховете и просто взимаме 0 точки, понеже пише с главни букви СВОИ ДУМИ
    Е ся си е.... ;с Тв'а не го видех.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    ем, моето есе излезе страница и половина или нещо такова : D

нз, иначе и на мен 39-та задача ми е странна
    щото пише ПРИМЕРИ ОТ ТЕКСТА
    a после АМА С ВАШИ ДУМИ ДА Е
    Аз съм го оградил в кавички, дословно баш цитат си, от километър се вижда. ;д Баси...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си