- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
http://img6a.flixcart.com/image/shav...w2jhdahvh.jpeg
доволна съм, ножчета сменям на около 8-9 месеца
в сравнение с еднодневките определено си струва да инвестираш в постоянна
разликата е огромна, мн по-гладко и качествено бръсне
Последно редактирано от Ewok : 05-06-2016 на 14:23
на 3-4 дни бръснене на крака и ръце, косъмчетата определено не са като мъжки
иначе, те може да пишат много неща, но реално дори мъжете ги сменят на 2-3 месеца, баща ми има същата
просто не бръсне като чисто нова, иначе пак си става
На Кауфланд еднократните, които обаче не ги ползвам еднократно /реално издържат доста/, Жилет блу 3 ми харесва повече от тази http://static.bootic.com/_pictures/1...ion-manual.jpg , която също имам, но за разлика от другите е наистина еднократна, горният слой става на пихтия. На специалния жилет сменям ножчетата на 6 месеца.
Аз ползвам на Жилет, като ножчета сменям различно... имам различна самобръсначка за различната зона. Като там където примерно трябва повече, ползвам по (как да кажа) обикновена. За крака ползвам ножчетата на Gilette Embrace sensitive.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
кво правите всички вие
и къде сте се докарали
да се бръснете по-често от мъжете
по-често от мен
сигурно в казармата щеше да ви хареса
Аз пък ползвам някви винъс, които май пак са жилет о.о единствено под мишките. Там не бих се осмелила епилиране или кола маска. А, а на ръцете не махам, щото е рус мъх, който не личи. Мен лично много повече би ме боляло да се бръсна отколкото епилатора например. Като свикнеш и се чудиш как си могъл да си го причиняваш със самобръсначката. А кола маската е още по-прекрасна хд
По принцип и аз винаги съм искала да се престраша за кола, ама нещо все ме спира. То май е както си свикнеш. За мен и едното има плюсове, и другото. Просто аз съм си свикнала и не ме мързи никога.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
принципно използвам кола, ама като трябва да излизам и да слагам рокля или пола и не съм си оправила краката използвам епилатор
http://befit.bg/eshop/public/upload/...jpg?1383227370
Да, и аз тези ползвам.
Иначе, ако ти е правена качествено, няма нужда от епилатор. Ти на каква епилация ходиш, на кое място, колко процедури и колко време би трябвало да е ефектът хд
В смисъл и тези, които ходят на кола и тези, които се епилират.Нз, явно не понасят на кожата ми.
Аз почнах фотоепилация в домашни условия, преди прекъснах и развалих работата, но сега наново упорито се шракам и виждам ефект Всяка седмица си правя по 1 процедура, вече станаха 4 и има доста голям ефект. Ефектът според книжката трябва да е постоянен, на мен ми предстои да го видя това.
Remington ipl6500, но в началото не беше абсолютно безболезнено, но пък ти е кеф как космите изчезват и го преживяваш.![]()
Айде да направят фотоепилацията напълно безвредна и да спрем да се занимаваме със самобръсначки, епилатори, кола маска и всякакви други болезнени или краткотрайни методи.
Какви въпроси се очаква да ми зададат на интервю за работа във бар за фрешове, какво се очаква да отговарям, за да трупам точки, какво да кажа, когато ме питат за заплатата? И имам ли изобщо шансове да ме вземат, при положение, че ще се наложи да отсъствам три дни през Юни и пет през Юли?
Предполагам на първо време въпроси от сорта дали се храниш здравословно, пиеш ли фрешове. Очаквай не толкова задълбочено и ценностно интервю. Питай си за заплата, условия и много важно - осигуровки. Голяма си, за да прецениш, но при български работодатели нещата стоят малко по-различно в повечето случаи. Може би, не можеш да направиш разлика, но се поинтересувай и повярвай ми осигуровките са важни.
Едва ли ги интересува какво ям и пия, но пък може да търсят човек, който не обича фрешове, за да са сигурни, че няма да си пийва тайно и да краде.Имала съм ядове относно осигуровките, знам колко са важни, няма да позволя такова нещо да се случи отново. Предполагам ще ме питат дали имам опит. Сигурна съм, че няма да е много ценностно интервю и имам големи шансове, притеснява ме единствено факта, че заради тези ангажименти през лятото може никъде да не искат да ме вземат. Но пък все някой ще си затвори очите за тези няколко дни, определено се наблюдава криза в намирането на кадри, на всеки ресторант, кафене или бар има обяви за работа. Общо взето най-много ме тревожи как ще се обсъди въпроса със заплащането. Едва ли ще ме питат колко очаквам както по големите фирми. На мен всякаква сума ще ми свърши работа, но ако пък не споменат нищо, няма ли да направи лошо впечатление ако аз попитам за размера на заплатата?
Някой виждал ли е ориенталската серия на Есенс във Варна?
Трябва да опитам значи и аз с някаква такава, защото при мен положението е много зле с тия еднократните самобръсначи, вероятно изпозлвам некачествени или не знам, но ако вечерта се мина на следващия ден няма и следа от гладкост, а наболи косъмчета по крака, подмишни и т.н. На всичкото отгоре имам окосмяване и по гърдите и доста тъмен мъх по корема, под пъпа/ с тях как да се справя?/.... комплекси от всякъде, човек да се чуди как да се съблече през лятото :/