.
Отговор в тема
Страница 422 от 436 ПървиПърви ... 322372412418419420421422423424425426432 ... ПоследнаПърви
Резултати от 10 526 до 10 550 от общо 10898
    Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    http://img6a.flixcart.com/image/shav...w2jhdahvh.jpeg

доволна съм, ножчета сменям на около 8-9 месеца

в сравнение с еднодневките определено си струва да инвестираш в постоянна
    разликата е огромна, мн по-гладко и качествено бръсне
    Последно редактирано от Ewok : 05-06-2016 на 14:23

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    на 3-4 дни бръснене на крака и ръце, косъмчетата определено не са като мъжки
    иначе, те може да пишат много неща, но реално дори мъжете ги сменят на 2-3 месеца, баща ми има същата
    просто не бръсне като чисто нова, иначе пак си става

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Чакай, чакай, какъв посредник? Твой приятел ли?

Мацки, имам въпрос и не ми се смейте :д
    Каква самобръсначка използвате? Тип еднодневка или някакви такива специални? Днес за първи път си купих такава, леко ме заболя сърцето да дам толкова пари за нея, ама пък моите любими тип еднодневки на Балеа нещо са ги развалили, защото последната опаковка е кошмар.
    Някакви мнения, впечатления по темата - разлика виждате ли, колко често сменяте глави и т.н.?
    На Кауфланд еднократните, които обаче не ги ползвам еднократно /реално издържат доста/, Жилет блу 3 ми харесва повече от тази http://static.bootic.com/_pictures/1...ion-manual.jpg , която също имам, но за разлика от другите е наистина еднократна, горният слой става на пихтия. На специалния жилет сменям ножчетата на 6 месеца.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Чакай, чакай, какъв посредник? Твой приятел ли?
    Да, ще дам парите на него и той ще поръча с неговата карта, защото аз нямам и мама категорично ми отказа да използвам нейната.
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Аз ползвам на Жилет, като ножчета сменям различно... имам различна самобръсначка за различната зона. Като там където примерно трябва повече, ползвам по (как да кажа) обикновена. За крака ползвам ножчетата на Gilette Embrace sensitive.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен
    кво правите всички вие
    и къде сте се докарали
    да се бръснете по-често от мъжете
    по-често от мен
    сигурно в казармата щеше да ви хареса

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Аз пък ползвам някви винъс, които май пак са жилет о.о единствено под мишките. Там не бих се осмелила епилиране или кола маска. А, а на ръцете не махам, щото е рус мъх, който не личи. Мен лично много повече би ме боляло да се бръсна отколкото епилатора например. Като свикнеш и се чудиш как си могъл да си го причиняваш със самобръсначката. А кола маската е още по-прекрасна хд

Град
    Варна
    По принцип и аз винаги съм искала да се престраша за кола, ама нещо все ме спира. То май е както си свикнеш. За мен и едното има плюсове, и другото. Просто аз съм си свикнала и не ме мързи никога.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Голям фен Аватара на zombolovesu
    принципно използвам кола, ама като трябва да излизам и да слагам рокля или пола и не съм си оправила краката използвам епилатор

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Като свикнеш и се чудиш как си могъл да си го причиняваш със самобръсначката.
    Аз се чудя за същото на хората, които ходят на кола и се минават с епилатор. Да си приключа процедурите и казвам майната на всичко.

Сега се сетих, имах едни оранжеви Винъс и те са много добри.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    http://befit.bg/eshop/public/upload/...jpg?1383227370
    Да, и аз тези ползвам.

Иначе, ако ти е правена качествено, няма нужда от епилатор. Ти на каква епилация ходиш, на кое място, колко процедури и колко време би трябвало да е ефектът хд

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Да, и аз тези ползвам.

Иначе, ако ти е правена качествено, няма нужда от епилатор. Ти на каква епилация ходиш, на кое място, колко процедури и колко време би трябвало да е ефектът хд
    В смисъл и тези, които ходят на кола и тези, които се епилират. Нз, явно не понасят на кожата ми.

Аз почнах фотоепилация в домашни условия, преди прекъснах и развалих работата, но сега наново упорито се шракам и виждам ефект Всяка седмица си правя по 1 процедура, вече станаха 4 и има доста голям ефект. Ефектът според книжката трябва да е постоянен, на мен ми предстои да го видя това.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Remington ipl6500, но в началото не беше абсолютно безболезнено, но пък ти е кеф как космите изчезват и го преживяваш.

Мега фен Аватара на divergent
    Айде да направят фотоепилацията напълно безвредна и да спрем да се занимаваме със самобръсначки, епилатори, кола маска и всякакви други болезнени или краткотрайни методи.

Какви въпроси се очаква да ми зададат на интервю за работа във бар за фрешове, какво се очаква да отговарям, за да трупам точки, какво да кажа, когато ме питат за заплатата? И имам ли изобщо шансове да ме вземат, при положение, че ще се наложи да отсъствам три дни през Юни и пет през Юли?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Какви въпроси се очаква да ми зададат на интервю за работа във бар за фрешове, какво се очаква да отговарям, за да трупам точки, какво да кажа, когато ме питат за заплатата? И имам ли изобщо шансове да ме вземат, при положение, че ще се наложи да отсъствам три дни през Юни и пет през Юли?
    Предполагам на първо време въпроси от сорта дали се храниш здравословно, пиеш ли фрешове. Очаквай не толкова задълбочено и ценностно интервю. Питай си за заплата, условия и много важно - осигуровки. Голяма си, за да прецениш, но при български работодатели нещата стоят малко по-различно в повечето случаи. Може би, не можеш да направиш разлика, но се поинтересувай и повярвай ми осигуровките са важни.

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Предполагам на първо време въпроси от сорта дали се храниш здравословно, пиеш ли фрешове. Очаквай не толкова задълбочено и ценностно интервю. Питай си за заплата, условия и много важно - осигуровки. Голяма си, за да прецениш, но при български работодатели нещата стоят малко по-различно в повечето случаи. Може би, не можеш да направиш разлика, но се поинтересувай и повярвай ми осигуровките са важни.
    Едва ли ги интересува какво ям и пия, но пък може да търсят човек, който не обича фрешове, за да са сигурни, че няма да си пийва тайно и да краде. Имала съм ядове относно осигуровките, знам колко са важни, няма да позволя такова нещо да се случи отново. Предполагам ще ме питат дали имам опит. Сигурна съм, че няма да е много ценностно интервю и имам големи шансове, притеснява ме единствено факта, че заради тези ангажименти през лятото може никъде да не искат да ме вземат. Но пък все някой ще си затвори очите за тези няколко дни, определено се наблюдава криза в намирането на кадри, на всеки ресторант, кафене или бар има обяви за работа. Общо взето най-много ме тревожи как ще се обсъди въпроса със заплащането. Едва ли ще ме питат колко очаквам както по големите фирми. На мен всякаква сума ще ми свърши работа, но ако пък не споменат нищо, няма ли да направи лошо впечатление ако аз попитам за размера на заплатата?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Едва ли ги интересува какво ям и пия, но пък може да търсят човек, който не обича фрешове, за да са сигурни, че няма да си пийва тайно и да краде. Имала съм ядове относно осигуровките, знам колко са важни, няма да позволя такова нещо да се случи отново. Предполагам ще ме питат дали имам опит. Сигурна съм, че няма да е много ценностно интервю и имам големи шансове, притеснява ме единствено факта, че заради тези ангажименти през лятото може никъде да не искат да ме вземат. Но пък все някой ще си затвори очите за тези няколко дни, определено се наблюдава криза в намирането на кадри, на всеки ресторант, кафене или бар има обяви за работа. Общо взето най-много ме тревожи как ще се обсъди въпроса със заплащането. Едва ли ще ме питат колко очаквам както по големите фирми. На мен всякаква сума ще ми свърши работа, но ако пък не споменат нищо, няма ли да направи лошо впечатление ако аз попитам за размера на заплатата?
    Естествено, че не. Ти си си в правото да питаш. А и недей им казва това, че за теб няма значение колко получаваш. Отстоявай си своето, все пак става въпрос за твоя труд.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Някой виждал ли е ориенталската серия на Есенс във Варна?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Някой виждал ли е ориенталската серия на Есенс във Варна?
    Няма ли я вече в магазините на ДМ и Лили?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Няма ли я вече в магазините на ДМ и Лили?
    Май само в София, на стената си повтарят само 'скоро,скоро' когато ги питат за други градове. Има ги онлайн, но там даже не са си направили труда да има фиксирана доставка :/
    Утре ще ми е голямото козметично пазаруване, ако ги няма, здраве да е, чак юли.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Май само в София, на стената си повтарят само 'скоро,скоро' когато ги питат за други градове. Има ги онлайн, но там даже не са си направили труда да има фиксирана доставка :/
    Утре ще ми е голямото козметично пазаруване, ако ги няма, здраве да е, чак юли.
    И аз доста съм се надъхала за бронзиращата пудра. Даже мисля да я избера пред Катрис или Алверде.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Да, и аз тези ползвам.
    И аз ги ползвам. Много бавно се изхабяват ножчетата,струват си.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    И аз доста съм се надъхала за бронзиращата пудра. Даже мисля да я избера пред Катрис или Алверде.
    Никакъв помен от ориенталската серия или тази за вежди, това в ДМ и Лили.

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    http://img6a.flixcart.com/image/shav...w2jhdahvh.jpeg

доволна съм, ножчета сменям на около 8-9 месеца

в сравнение с еднодневките определено си струва да инвестираш в постоянна
    разликата е огромна, мн по-гладко и качествено бръсне
    Трябва да опитам значи и аз с някаква такава, защото при мен положението е много зле с тия еднократните самобръсначи, вероятно изпозлвам некачествени или не знам, но ако вечерта се мина на следващия ден няма и следа от гладкост, а наболи косъмчета по крака, подмишни и т.н. На всичкото отгоре имам окосмяване и по гърдите и доста тъмен мъх по корема, под пъпа/ с тях как да се справя?/.... комплекси от всякъде, човек да се чуди как да се съблече през лятото :/

Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от потребител77 Виж мнението
    На всичкото отгоре имам окосмяване и по гърдите и доста тъмен мъх по корема, под пъпа/ с тях как да се справя?
    оправи си психиката, братко/сестро

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си