- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Дейба, що не ми се отваря prikachi.com... Исках да се покажа от изпращането.
Матурата беше поносима, само за три въпроса не бях сигурна, но се оказаха верни. Всичко зависи от тезата, резюмето и съчинението. Следобеда големи воаяжи си правихме, никога не бях ходила в тези квартали, направо и беше приключение.Общо взето приключих с матурите, за петък нищо не пипам, там сме бетон (уж)! Още не мога да повярвам, че завършихме. Да минава изпита следващия месец и да си почвам сериала, че от Февруари месец му се каня.
с малка буква се пишат месеците
просто я
дрзани
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Спиндермаан беше тук
защо всички откачалки в тоя форум ми се лепват
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
+10000!!! Каза го по-добре, отколкото някога ще мога! Разходка, разговор(и) за глупости, съмърсби, хил... Много отдавна не се беше случвало така нареченото удобно мълчание помежду ни. Определено съм била в грешка всички тия години, в които съм казвала, че нямам най-добра приятелка и никога няма да имам. Хубаво е да си има човек. :ддд
И УТРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! Още само 23 часа... :3 <3 И съм жалка, да, осъзнавам. :ддддд
евок е чула за матурите и да се направи на филоложка
а на мен ми се спи, налива ми се с бира, тренка ми се
трябва да водя важен разговор, ма не ми се разправя
не съм правил никви тестове по английски от година, в петък ще е забава :Д
Пълно разочарование второто полувреме. Съдийски мач, в който не се и опитахме да излезем победители. Няма как да не съм съкрушена в такъв момент.