- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Случват се и такива неща, особено ако говорим за възрастна преподавателка.
нов връх на възможности сам се изненадах от себе си
явно мисля по правилния начин
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
На едни познати преподавателят им беше толкова залухав и неебателен, че първо почти не влизаше цял семестър, а после изгуби протокола с оценките. Мега образа, докато го открият беше цял цирк. Накрая всичките имаха Отличен.
Welcome to the Jungle...
денят беше меко казано терибъл,поне психопатчо рамзи умре за да компенсира :Д
време е за сън и следващ ден..летс го !
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
писна ми от шибаната сесия, честно. мотивацията ми е отрицателна вече, както и желание да виждам когото и да е било от групата ми, имам нужда от почивка някъде сама, без семейство, приятел и тн., гррр. и тва ще мине де, мрънкам си
Опнал съм се блажено на кревата и гледам Русия-Уелс. (:
//де да беше и с няколко градуса по-хладно... ех, мечти, мечти. Шибана горещина - толкова да не харесвам температури над 25 градуса...