Първоначално написано от YoungBloodZ може да ги сготвиш Нищо ново не чувам. Става проблем когато се готви нещо с яйца. Изперкват, горките.
Първоначално написано от Indistinct Нищо ново не чувам. Става проблем когато се готви нещо с яйца. Изперкват, горките. да бе... все едно разбират че готвиш роднините им...
Първоначално написано от inewton Коловоза е на гара Септември. Попе ,на колко ракии си ?
Първоначално написано от YoungBloodZ да бе... все едно разбират че готвиш роднините им... Пилешка му работа, не се бъркам там.
Първоначално написано от deitona22 Попе ,на колко ракии си ? Не пия ракия. Твърде селско е. Питай Двид, ще видиш, че Попа е и сноб. За информация: На Семптември спират всички влакове.
Първоначално написано от inewton Не пия ракия. Твърде селско е. Питай Двид, ще видиш, че Попа е и сноб. За информация: На Семптември спират всички влакове. а какво пиеш? (не че аз пия ракия)
Първоначално написано от inewton Не пия ракия. Твърде селско е. Питай Двид, ще видиш, че Попа е и сноб. За информация: На Семптември спират всички влакове. На колко чаши бира/вино/уиски/бренди/джин/коняк си?
Първоначално написано от inewton Твърде селско е. Кой ли друг мисли като теб?
Първоначално написано от deitona22 На колко чаши бира/вино/уиски/бренди/джин/коняк си? Ром, невежа, ром.
Първоначално написано от Indistinct Кой ли друг мисли като теб? Кажи ти.
Първоначално написано от YoungBloodZ а какво пиеш? (не че аз пия ракия) И твоя влак ще спре там, спокойно.
Първоначално написано от Indistinct Кой ли друг мисли като теб? Само той ,сигурно защото е от София . Първоначално написано от inewton Ром, невежа, ром. Оооо дойдохме си на думата! Ром-чето е друга работа.Почерпи!
Първоначално написано от inewton Ром, невежа, ром. inewtone ти си пират
Първоначално написано от deitona22 Само той ,сигурно защото е от София . Логиката ти е грешна в толкова посоки..
Първоначално написано от deitona22 Само той ,сигурно защото е от София . Оооо дойдохме си на думата! Ром-чето е друга работа.Почерпи! Не е от София. Ела. Ако живееш близо до Централна гара още имаш минимален шанс да пристигнеш при мен в 4:20.
Първоначално написано от solo_ Аз съм гей! Не си! загадъчно псе
Първоначално написано от inewton Ром, невежа, ром. Почваш да печелиш уважението ми
Първоначално написано от inewton Ром, невежа, ром. Сега разбирам защо толкова искаш да се запознаеш с майка ми.
Първоначално написано от solo_ Ти също не си. хахахаха призна си
Първоначално написано от Dwyd96 Почваш да печелиш уважението ми Радвам се. По някое време ще те питам дали ме уважаваш.
Първоначално написано от Dwyd96 Почваш да печелиш уважението ми Баща ти (Ким ир сен) имал бая голяма колекция от ром доколкото знам ;дд Първоначално написано от inewton Не е от София. Ела. Ако живееш близо до Централна гара още имаш минимален шанс да пристигнеш при мен в 4:20. Майнащад ли е града ? некак си не ме блажни поканата...поп и ром
Първоначално написано от Indistinct Сега разбирам защо толкова искаш да се запознаеш с майка ми. И тя ли пие ром?
Първоначално написано от inewton Радвам се. По някое време ще те питам дали ме уважаваш. Ами след 10-тина минути отивам да поливам математиката, така че ще се уважаме взаимно
Първоначално написано от Indistinct Сега разбирам защо толкова искаш да се запознаеш с майка ми. Той по друга причина иска.
Първоначално написано от inewton И тя ли пие ром? Не. Само полива тортите обилно с няколко черпака ром.
Правила