- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Гадно постъпих спрямо шефовете, ама нямам енергия, за да издържа десет часа на крак, пък и на хората едва ли би им било приятно да ги обслужва някаква едва гледаща и със запушен нос.
напуснах/изгониха ме от едно място заради нещо такова
to like or not to like that is the question ;d
и предложиха ми дългосрочен evs в Латвия от една организация
но не
не бих си го причинила при тях, а като ѝ казах защо не мога сега отговорът ѝ ми напомни защо съм останала с такова негативно чувство
просто не.
и изкарахме си страхотно снощи
щяхме да ходим на бар някъде, но в крайна сметка пихме вино в нас, наклюкарихме се, гледахме тъп и филм и заспахме към 12 и нещо ;д #партихард
имам чувството, че животът ми минава в чакане на нещо.
а как ми се иска да можех да спра времето.
Или никой няма да има планове и аз трябва да организирам компаниите, или ще съм болна и ще ми се обадят двама души в интервал от две минути, за да ме карат да ходим на любимите ми места. Шибан живот.
въпреки че денят беше топъл и слънчев, пак нямах настроение. Постоянно ми се спи, нямам желание и енергия за нищо. Тази вечер си лягам по-рано, взимам горещ душ и направо заспивам
Утре трябва да уча за контролни, изсипаха ми сиг 10 за следващите две седмици.. ако можеше да не ми ги дават, най-добре![]()
лично се засегнах от това, че ако си нямаш село, следователно си тъп
от утрИ почвам да преговарям, време е вече
а днес ще се наготвя
установих, че бих могла значително да съкратя времето, което прекарвам в готвене и да го използвам за по-полезни неща като учене
просто явно не искам
доста вреден навик да правя нещо активно с ръцете си, май трябва да започна да пуша
ама пък тогава ще миришат на цигари