- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Хайде на бас, че и некъпан мириша по-добре от теб.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
MAN-чето е по-добре от педерадсия мерцедес 815
ок, вече съм single
няма смисъл просто да си тровим нервите
бъдете щастливи, хораа
телефона е един
ONEPLUS 5
пускам ти 2рата муха
проучи съвсем малко за него и ще го вземеш ако може да чакаш месец за да го получиш
(https://www.youtube.com/watch?v=2w5B1Ne-fy4 на тая чернилка може да и се вярва!)
Последно редактирано от LoadRunner : 07-02-2017 на 20:29
от къде си го купи и кога и за колко?
ся гледах сравнение на самсунг s8 и уан+5 и най-важното превъзходство на +5 е цената и това че не лагва никога в сравнение със самсунга
аз определено считам НЕлагването за най-голямото превъзходство, всичко друго е някак субективно като "малко по-добра камера" и тем подобни
все едно ще разбереш с просто око коя е по-хубава
на 3Т-то гадното било че камерата изпъква и не е гоино да го оставяш по гръб
Последно редактирано от LoadRunner : 07-02-2017 на 20:44
Купих го от официалния сайт на оригиналната цена (440 евро) малко преди да го спрат от производство (16 юни). Избрах него пред oneplus 5, защото 5-цата прилича доста на айфон 7 (а това не ми харесва), пък и тази двойна камера ми е страшно грозна. Много съм доволен от телефона, досега не е забивал, не е правил никакви проблеми, а най-много ми харесва това, че за 1 час го зареждам от 0-100%. Пък ако се използва докато се зарежда, зареждането става съвсем малко по-бавно, отколкото ако не се ползва. А тук ще видиш това сравнено с другите телефони.
Charging comparison while playing videos
https://oneplus.net/uk/3t/dashcharge
Не долари, а евро. 440 евро. Като избереш от менюто за България, то автоматично го променя в евро, ето.
https://oneplus.net/bg/
И не съм имал покана. Мисля, че това за поканата беше само за oneplus 1. После го направиха всеки да може да си поръчва без покана.
Последно редактирано от LoadRunner : 07-02-2017 на 21:04
Днес за пореден път се убедих, че българите сме свястни хора. Тея поляци и руснаци са е*ати и гадните и долни и .... Много злееее. Направиш му отстъпка от 10 на 7 лв. После вземи ти счупи очилата, казваш му плати ги, той вдига скандал ... Потрес.
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
И тук заваля яка градушка. Май ще ни отидат доматите и другите насажденията...
Последно редактирано от Niakoitam : 07-02-2017 на 21:07
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
друго е англичанин да те ритне в главата
а за поляците се знае, че са същите отрепки като украинците
ама украинците поне имат хубави жени
обаче в щатите може и веднъж да не ти се налага да се поправя
а в България ще го носиш десет пъти
тук внасят трето качество машинарии
в Германия дори в магазин втора употреба няма да могат да пуснат същите
Последно редактирано от papugai : 07-02-2017 на 21:10
Това е въпрос на комфорт и хигиена.
Това определено не е cool, а направо гнусно!
Не благодаря! Аз също се поддържам и не харесвам такива неща. Ти Нютон май си единствения който си пада по косми и за теб ще бъдат най-подходящ подарък
!
Едва ли! Защо питаш?
Това е самата истина!
Ако не се потиш може да пукнеш. Освен това някои такива препарати запушват порите, което е по-лошо.
Някои хора ужасно смърдят като са потни. Винаги, по всяко време, ако ще да са се къпали преди 2 минутиuke: !
Бракът е по-стар от християнството и повечето идеологии.
Оттук аз пък се замислям, кое явление е по-старо - бракът или проституцията? Ако не може да се определи кое е по-старо, това не означава ли че са се появили едновременно и че са свързани по някакъв начин
?
Това е мит!
Както и че човек къпещ се през ден или два непременно смърди (въпреки че някои места трябва да се мият всеки ден).
И какви точно компромиси обичаш да правиш? Какъв точно компромис си правила за/заради мъж?
Извинявай, но сама си противоречиш!
Т.е. не работи и си стои вкъщи (и не прави нищо)?
Някои смрадльовци са си такива по рождение и колкото и често да се къпят - не помага!
Те всичките са на практика точно такива!
Маминия Турксчо никога в живота си не е правил нещо от което да се изпоти, нито пък иска. Затова прекарва времето си в къпане, като някоя ханъма чакаща султана!
Явно много се потиш, а да се къпеш сутрин е като да си бършеш/миеш гъза, преди да си срал, а не след това!
Ханъмата Антраксолана, чака султана!
От това може и стихотворение да излезе!
Мила, жалко е да се опитваш да приравниш ненормалното и нормалното, сякаш са две еднакви неща!
Явно си от прогресивните и либерални лезбийки!
Пак си у дома на остров Лезбос, а?
е, с айфони, самуснг и т.н. не може да се мери, ама не е никак малка
освен това ние сме малък пазар, а във всяко производство има брак
няма да тръгнат да го изхвърлят, могат при нас да го пуснат