Цитирай Първоначално написано от Ellinor Виж мнението
Предположих, че сте възрастни заради регистрацията. Пълнолетни сте, не познах ли?! Но обичам да се "натрисам" в теми, в които преобладават възрастни, за да има с кой да споря. Но наистина мразя да ми говорят, че убийството е нормално и да не се отдава нужното внимание на това.
Честно ли правите това, което правят и лъвовете, със зъби и нокти си набавяте храната. Или отивате до магазина и купувате. След като действително хората са произлезли от маймуните, то тогава сме били растителноядни. Времената променят както окосмяването, така и начина на хранене, причината тогава е била липса на растения, защото при застудяване няма достатъчно треви. Но сега се продават целогодишно плодове и зеленчуци и не бихме умрели от глад. Месото в много далечното минало е било наложително, но вече не е. Сега е по-скоро причина за сърдечносъдови заболявания.
Продължавайте да ядете мърша, пълна с хормони и антибиотици, но не ми казвайте, че аз не се храня както трябва.
Би ли казала, че предпочиташ да не съществуваш, за да не си част от този жесток Свят? ;д