- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Либерализъм
![]()
![]()
Объркал си се нещо.
Ти явно си някой ВИП психолог от Висшата класа, щом така успя да определиш няколко хиляди човека само защото отдават почит към един Велик генерал. Интересното е, че точно ти защитаваш тези, които друсат или се нагърмяват.
Но не, всичко, което каза, е абсолютна лъжа.
Направо са по-зле и от педофилите. Даже тези са свръхпедофили.
Как? На Луковмарш няма такова нещо.
![]()
![]()
Пак лъжеш, за да манипулираш четящите. Организаторите насърчават точно обратното.
Посочи ми поне един тийнейджър, който друса, пиян скинар е, ходил е на Луковмарш, вършил хулигански простотии и ще влезе в затвора поради хулиганската си личност.
Няма нищо подобно. Ти си един лъжец и демагог - характерни особености на едно нищожно ционистче, което непрекъснато пищи и мрънка, ако нещо не е по неговия начин. Няма и да съм учуден, ако изглеждаш така:
В моя живот няма нищо такова.
Много конспиративни филми си гледал.
Но навярно ти вече не си объркано момче като мен и трябва да знаеш, че се пише "Разбира се".
Значи положението е много лошо.
https://www.dnevnik.bg/sviat/2010/10...a_marihuanata/
Джордж Сорос. Самият той не е от еврейското общество в България, но го финансира, финансира и други НПОта, както и спомага на малцинствата. А и това не само в България, а в цял свят.
Разбира се, че не. А и не съм казал това. Казах, че дилърите трябва да бъдат умъртвявани, след като продават боклуци на деца. Няма нужда да бъде хващано, ако има правилни ценности, ако държавата има правилна образователна система и няма дилъри.
Е, тогава как става следното:
Много лесно е да намериш дилър и това не подлежи на коментар. Ако излезеш на улицата и тръгнеш да питаш хората дали някой може да те свърже или има познати, които могат, с един такъв подчовек, за нула време ще ти се получат нещата.
Не? Ти каза, че ако нещо е легално, дилърите му ще намалеят. Аз казах, че е ясно, че ако легализираш изродщината, дилърите й ще намалеят. Но това е грешният начин, защото легализираш изродщината. Именно, че не трябва да има нещо такова като "либерализацията на законите за канабиса".
Направо ми откри комплексите.
Зависи от много фактори. Определени малцинства в България тероризират българите. Своеволията на тези определени малцинства почти не се наказват. Наричаш българите "кандидат пандизчии за хулиганство"?
Предвид че почти всички хероинови консуматори са започнали с трева или тютюн, не знам какво друго да си мисля.
А че всички пушачи са така - не.
Как позна? Аз съм от онези содомити-педофили на по 40 години, които си правят профили на 15-годишни.
На теория закони има, но на практика - не толкова. А и част от тях са малоумни, устроени в про-комунистически и про-либерални (от Модерния свят, така че неомарксистки) идеи.
Така както ми изкарваш думите (лъжеш и манипулираш, демагогстваш), все едно съм казал, че на всички хора трябва да им бъде раздадена смъртна присъда. Не съм садист, а просто справедлив човек. Всекиму своето. Нека да те попитам нещо: Един преносител и разпространител (тоест вредител, хлебарка, боклук) на вируси, на "чума", на болести, би ли оставил да съществува?
Предател си с това, че плюеш по националните интереси и изкарваш всеки, който ги защитава като нацист, фашист, ксенофоб, расист и тн.
Манипулатор си с това, че казваш директни и ясни лъжи и с това, че се правиш на ударен.
Е, то и предателите, и манипулаторите говорят това, което мислят, защото им е такава природата.
Умирам от желание.
Според теб дилърите и паразитите в системата са "инакомислещи", така ли? Пак манипулираш и лъжеш, никога не съм казвал подобно нещо, но се надяваш някой да ти се върже на демагогията.
Казвали са ми, че имам по-големи възможности от това да бъда охранител.
Последно редактирано от LoveSofia : 04-24-2019 на 01:55
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.