.
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Threaded View

Голям фен Аватара на LoveSofia
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    и смятат, че като изливат гнева си срещу някакви малцинства (независимо дали е срещу етнос или сексуална ориенация) и правят нещо велико в жалките си животи.

Объркал си се нещо.

Най-често такива са жертва на собствените си семейства, където нещата са доста зле и са изпуснати още от малки да ходят да се бият по улиците, да друсат и въобще да извършват всякакви хулигански простотии, за да потушават агресията си, която са акумулирали в себе си благодарение на гнева към себе си и това, че се чувстват като боклуци заради калпавата семейна среда, от която произхождат.

Ти явно си някой ВИП психолог от Висшата класа, щом така успя да определиш няколко хиляди човека само защото отдават почит към един Велик генерал. Интересното е, че точно ти защитаваш тези, които друсат или се нагърмяват.
    Но не, всичко, което каза, е абсолютна лъжа.

И се намира някой организатор, който да привика такива дечурлига при себе си и да ги излъже, че им дава мисия и някакъв фокус в живота.
    Направо са по-зле и от педофилите. Даже тези са свръхпедофили.

Показва им готиния нацизъм, а почвата за това е била що-годе готова, защото те донякъде са знаели преди и преди това за Хитлер и са му са се възхищавали, защото е лош и са смятали, че ако станат образ като него ще могат да покажат пълния си потенциал от злоба и садистични наклонности.
    Как? На Луковмарш няма такова нещо.

Обяснява им, че малцинствата са виновни за всичко и, ако изпитват някакъв гняв трябва да го насочат към тях. Организира ги за собствени политически цели и накрая плодовете прибира той докато тези момчета ги изпозаключват за хулигански прояви по затворите. И накрая какво? Някакъв ефект имало ли е от тази пропиляна младост? По същия път си тръгнал и ти.

Пак лъжеш, за да манипулираш четящите. Организаторите насърчават точно обратното.
    Посочи ми поне един тийнейджър, който друса, пиян скинар е, ходил е на Луковмарш, вършил хулигански простотии и ще влезе в затвора поради хулиганската си личност.
    Няма нищо подобно. Ти си един лъжец и демагог - характерни особености на едно нищожно ционистче, което непрекъснато пищи и мрънка, ако нещо не е по неговия начин. Няма и да съм учуден, ако изглеждаш така:
    В моя живот няма нищо такова.

Разбирасе, ако говориш разумно веднага формулата е срещу теб да се изсипят обиди, че си надрусан или джендър либерал. Ти трябва да не си в час, ако мислиш, че зад провеждането на Луковмарш стоят някакви хипита. Това са хора много по-възрастни от теб и с политически цели. Или може би ти се запознал с тях вече, разбрал си как стоят нещата и поради тази причина така пламенно защитаваш някаква умряла идеология. Нацизмът няма да се върне. Но объркани момчета от улицата, които имат нужда някой да ги вкарва в "правия път" винаги ще има и именно в тези групи има голям потенциал за мобилизация по време на избори и подкрепата за политически партии.
    Много конспиративни филми си гледал.
    Но навярно ти вече не си объркано момче като мен и трябва да знаеш, че се пише "Разбира се".

Много добре чета написаното от себе си и зная за какво говоря.
    Значи положението е много лошо.

Застани зад думите си като ми цитираш някой от еврейското общество в България, който да финансира дейности свързани с легализацията на тревата.
    https://www.dnevnik.bg/sviat/2010/10...a_marihuanata/
    Джордж Сорос. Самият той не е от еврейското общество в България, но го финансира, финансира и други НПОта, както и спомага на малцинствата. А и това не само в България, а в цял свят.

Съгласен ли си един ден твоето 14 годишно дете, ако бъде хванато с един джойнт да бъде умъртвено след това?
    Разбира се, че не. А и не съм казал това. Казах, че дилърите трябва да бъдат умъртвявани, след като продават боклуци на деца. Няма нужда да бъде хващано, ако има правилни ценности, ако държавата има правилна образователна система и няма дилъри.

И не е толкова лесно да намериш дилъри, стига си лъгал!
    Е, тогава как става следното:
    Всеки е опитвал поне веднъж в живота си.
    Много лесно е да намериш дилър и това не подлежи на коментар. Ако излезеш на улицата и тръгнеш да питаш хората дали някой може да те свърже или има познати, които могат, с един такъв подчовек, за нула време ще ти се получат нещата.

Значи си съгласен с либерализацията на законите за канабиса и си вкарваш автогол на всичкото, което каза до тук.
    Не? Ти каза, че ако нещо е легално, дилърите му ще намалеят. Аз казах, че е ясно, че ако легализираш изродщината, дилърите й ще намалеят. Но това е грешният начин, защото легализираш изродщината. Именно, че не трябва да има нещо такова като "либерализацията на законите за канабиса".

А то и без това показва, че ти просто искаш да мразиш и имаш някакви садистични наклонности. Дали ще е трева, малцинства и прочее - няма значение. Важното е да има кого да обвиняваш за проблемите си.
    Направо ми откри комплексите.

А какво правим когато кандидат пандизчии за хулиганство излязат по улиците и започнат да скандират лозунги свързани със смърт за малцинствата? Много напреднали ли сме тогава?
    Зависи от много фактори. Определени малцинства в България тероризират българите. Своеволията на тези определени малцинства почти не се наказват. Наричаш българите "кандидат пандизчии за хулиганство"?

Аха, значи всички пушачи, които познаваш завършват със спринцовка според теб, така ли? Действително ли си толкова задръстен или просто се представяш за 15 годишен тук, а всъщност си пропагандист на много по-дърта възраст. Вече ми е трудно да ти повярвам, че си млад, когато мислиш по такъв задръстен начин...
    Предвид че почти всички хероинови консуматори са започнали с трева или тютюн, не знам какво друго да си мисля.
    А че всички пушачи са така - не.
    Как позна? Аз съм от онези содомити-педофили на по 40 години, които си правят профили на 15-годишни.

Според системата всички пушещи са и дилъри в момента. И законът е именно в помощ на организираната престъпност, защото от 2004 година насам след премахването текстовете за "еднократна доза" от закона всички се третират като разпространители. С още по-строги закони нищо няма да се подобри.
    На теория закони има, но на практика - не толкова. А и част от тях са малоумни, устроени в про-комунистически и про-либерални (от Модерния свят, така че неомарксистки) идеи.

Подкрепяш смъртното наказание, какво има повече да си говори човек с теб? Ти си един садист. Няма значение за каква тема говорим.
    Така както ми изкарваш думите (лъжеш и манипулираш, демагогстваш), все едно съм казал, че на всички хора трябва да им бъде раздадена смъртна присъда. Не съм садист, а просто справедлив човек. Всекиму своето. Нека да те попитам нещо: Един преносител и разпространител (тоест вредител, хлебарка, боклук) на вируси, на "чума", на болести, би ли оставил да съществува?

И с какво съм предател? Как така манипулирам другите, а пък себе си? Говоря каквото мисля.
    Предател си с това, че плюеш по националните интереси и изкарваш всеки, който ги защитава като нацист, фашист, ксенофоб, расист и тн.
    Манипулатор си с това, че казваш директни и ясни лъжи и с това, че се правиш на ударен.
    Е, то и предателите, и манипулаторите говорят това, което мислят, защото им е такава природата.

Модерен човек съм и си плащам данъците! Имам право на права и мнение! А ти мечтаеш за някаква садистична диктатура
    Умирам от желание.

която да праща на смърт всеки инакомислещ и ти да си изпълнителя на присъдите.
    Според теб дилърите и паразитите в системата са "инакомислещи", така ли? Пак манипулираш и лъжеш, никога не съм казвал подобно нещо, но се надяваш някой да ти се върже на демагогията.

Сигурно мечтата ти е да си пазач в концлагер!
    Казвали са ми, че имам по-големи възможности от това да бъда охранител.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си