.
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Threaded View

Голям фен Аватара на Zlennox
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan1488 Виж мнението
    Действително най-големия успех на еврейския марксизъм беше да раздели истината на две радикални мнения на две противоположни идеологии. Всъщност съвсем не е необходимо да си либерал, марксист, нацист или какъвто и да е, за да се види че Земята е пред екологичен колапс, който ще доведе до смъртта на милиони. Без значение дали глобалното затопляне е истина и доколко причина за екологични промени е човешката дейност, факт е че с текущия темп на икономическо развитие и доктрината на нецелесъобразно изразходване на земните ресурси, Земята до 50-100 години ще е една огромна смърдяща купчина от боклуци с отровен въздух. Естествено екологичната пропаганда на левите няма нищо общо с действителна загриженост - тя има за цел единствено допълнително ограбване на европейските народи, докато всъщност най-големите замърсители са Китай и Индия.
    И САЩ.

Чуствата ми към теб са доста смесени. От една страна имам адмирация и респект към теб, поне до толкова че влагаш рационално мислене - дори когато в някои случаи логиката и инференцията от А до Б е доста колеблива. Но поне не си като Ефенди и Грозния. Понякога точно на такива псевдо-интелектуалци като Джордън Питърсен ми напомняш с тези локуми за културен Марксизъм.

https://www.youtube.com/watch?v=JyAu350IchA

https://www.youtube.com/watch?v=eP0202HMeE4

Както Славой бе казал веднъж: покажи ми по-точно къде са тези и кои са тези днешни културни марксисти? Кои са тези интелектуалци които пропагандират културния марксизъм.Питам защото ми е интересно да видя от къде идва тази идея за културния марксизъм (преди да си казал евреите).
    Последно редактирано от Zlennox : 04-23-2019 на 20:56
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си