- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Либерализъм
Не ми и трябва. Имам по-велики дела и цели.
Разбира се, че има такива, аз това не съм го отрекъл. Това е и един много лесен трик от страна на гнусното чуждопоклонническо правителство - "Разделяй и владей". Уж има закони, които забраняват тези неща, но само на теория. Консуматорите се преследват, а не дилърите. Надявам се, че никой от вас не си мислиш, че партиите не си помагат с непартийни организации, напротив. И всички работят заедно (ако не всички, то почти всички). Партиите са против, но непартийните организации, с които работят, са за. И това медията не го отразява, защото медиите се управляват от политиците. Така и двете страни разделят обществото, за да го манипулират и деградират. И всеки може сам да се убеди в това. Започва да следи непартийните (БХК, Шалом, София Прайд, Антифа България и всичките десетки "правозащитни") и партийните организации и накрая разглежда картината. Тези НПОта са финансирани от евреи, докато партийните организации си сътрудничат с евреи и всички заедно унищожават страната. Така е и с може би всяка членка на ЕС. И проблемите не са само с наркотиците, проблемите са и с джендър идеологията, феминизмът, замяната на християнството с исляма и тн.
Но с легализацията няма нужда да се пропагандира (тоест спира да се), защото вече е легализирана. Легализирането на изродщината е най-грешното решение, защото точно това целят НПОтата и партиите, като заблуждават народа.
Именно! Казах го в предното мнение.
И за това коментирах в предното си мнение.
Но ще допълня нещо:
Хедонизмът е най-висшата форма на егоизма. Защо? Защото човек не може, а и не трябва да живее само за себе си, защото човек, който не може да отдаде живота си, не е достоен да го притежава. Ако нашите предшественици живееха за себе си, сега нямаше да ни има. Ако бабите и дядовците ни живееха за себе си, също нямаше да ни има. Предполагам, че ме разбра.
Точно хедонизмът е част от бума на дегенерацията.
Ще направя сравнение на "бунтарския имидж" и усилването на ефекта чрез забраната със следното: Педофилите изпитват лично удоволствие (хедонизъм) към сношението с деца. Изнасилвачит - към изнасилването. Наркоманите - към наркотиците. Сещаш ли се кое ни позволява да отхвърлим тези неща? Градените в продължение на хиляди години ценности. Тези ценности сме ги изградили така, че човечеството да функционира правилно. За изграждането на ценности ни помага най-много природата. Схвана ли? Не е правилният начин да легализираме ненормалностите. Трябва да бъдат възвърнати тези ценности, защото в Модерния свят яростно се отхвърлят. И когато бъдат на 90% отхвърлени, ненормалностите се легализират. Помисли над това.
Искам да му прочетеш името. След това му разгледай останалите мнения в темите, разгледай му и тези от нашите спорове.
Допреди няколко дена пускаше снимка, описваща как пропагандиращата содомия е неомарксизъм, а днес крещи "омраза към сексуалните малцинства, ксенофоби, расисти".
Познавам тревомани и съм говорел с такива. Безспорен факт е, че почти всички амфетаджии и хероинови боклуци са почнали от тревата. През годините милиони човешки животи си отиват от всякакви видове наркотици (тоест заради хедонизма). Виждам как изглежда картината и си правя изводи.
Истинските националисти, националсоциалисти и фашисти плюят по скинарите, защото нито повечето бръснати глави са адекватни, нито правят впечатление пред аудиторията, нито разбират идеята.
Не може да се каже, че е естествено продължение на националсоциализма. Скинхед движението се появява в Англия заради беднотата на работниците, а по-късно добива политическия пристрастия - и леви, и десни. В никакъв случай не е естественото продължение на националсоциализма. Националсоциализмът включва висши и арийски идеали, а арийската изява далеч не е в голата глава.
Циганите никога няма да бъдат по-цивилизовани от българите - някои могат да бъдат от други, но като цялост и заключение - не. Това е невъзможно, освен ако не започнат масовите убийствата на българи, както и тяхната абсолютна деградация, защото просто такава е природата на циганите, както ти каза. Също виж за какво циганите винаги са били използвани - и от турците, и от комунистите.
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.