Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението
Луковмарш е борба, идеализъм, вяра, традиция, единение. Луковмарш е отдаване на почит към генерал Луков. Една велика личност в новата история на България.
Отдаване на почит друг път! Главна цел е младите участници да се позабавляват и да си изкарат комплексите мислейки, че са много и са силни. А всичките са прости озлобени бачкатори попаднали в задънена улица в живота си и садистичните им наклонности срещу малцинствата са отдушник за проблемите им. На следващия ден, когато всички са отрезвени се завръщат по строежите, в магазините, складовете и другите им работни места, на които да се чувстват нещастни и да обвиняват малцинствата за собствената си безпомощност да направят нещо смислено от себе си в живота.

Ха, с това показваш, че мразиш белите хора. Така постепенно белите хора не могат да се гордеят, че са такива. Защото ги назовават като расисти и накрая излиза срамно да се гордееш, че си бял. Аз съм гордея, че съм бял, проблем с това имаш ли?
Не мразя никакви хора. Просто съм преживял глупостите на младостта. Като бях 15 годишен и аз залитах по някакви фашистки тъпотии, харесваха ми свастиките, нацистката хореография, да мразя малцинствата и прочее... Но се промених и се чувствам щастлив! Съветвам те да помислиш над това дали глупостите, които говориш и подкрепяш в момента ще ти доведат нещо хубаво в живота.

Защо някой да не се гордее, че е бял? Да не би да има нещо лошо в това? Как негрите могат да се гордеят, че са черни? Семитите, че са семити, но белите не могат да се гордеят, че са бели? Участниците в Луковмарш най-вече са горди с това, че са БЪЛГАРИ.
Никой не е забранил на никого да се чувства горд. Но според мен е хубаво човек да е горд от своите собствени, заслужени и истински постижения, а не на базата на някакви природни дадености, които никой не е в състояние да избере така като не можеш да избереш родителите си и какъв да се родиш.

Объркал си се нещо.
Не мисля.

Ти явно си някой ВИП психолог от Висшата класа, щом така успя да определиш няколко хиляди човека само защото отдават почит към един Велик генерал. Интересното е, че точно ти защитаваш тези, които друсат или се нагърмяват. Но не, всичко, което каза, е абсолютна лъжа.
Нищо от това, което казвам не е лъжа. И никъде не защитавам никого, а просто ти давам повод за размисъл. Малък си и ти е простено, че си заблуден по много въпроси. Не бързай да отхапваш ръката, която ти се подава. Ще поотраснеш и ще разбереш, че идеалите, в които вярваш са абсолютни глупости.

Направо са по-зле и от педофилите. Даже тези са свръхпедофили.
Дори и това да е опит за ирония, не е далеч от истината. Манипулаторите на деца не са по-добри от тях, така е.

Как? На Луковмарш няма такова нещо.
Всички много добре знаете за какво сте на луков марш. Човек само като ти види подписа и му става ясно, че си малък фашист.

Пак лъжеш, за да манипулираш четящите. Организаторите насърчават точно обратното.
Посочи ми поне един тийнейджър, който друса, пиян скинар е, ходил е на Луковмарш, вършил хулигански простотии и ще влезе в затвора поради хулиганската си личност.
Няма нищо подобно. Ти си един лъжец и демагог - характерни особености на едно нищожно ционистче, което непрекъснато пищи и мрънка, ако нещо не е по неговия начин. Няма и да съм учуден, ако изглеждаш така:
Достъп до криминалните сводки на МВР нямам, но съм убеден, че голяма част от ходещите на това мероприятие са с криминални регистрации. И пак ти казвам както в поста си по-горе, може би за трети път дори ти го повтарям, чист ариец съм.

В моя живот няма нищо такова.
Още си твърде рано в твоя живот, за да си вадиш изводи кои твои действия са били правилни и дали някой те е използвал или не.

Много конспиративни филми си гледал.
Но навярно ти вече не си объркано момче като мен и трябва да знаеш, че се пише "Разбира се".
Знам как се пише, но обикновено бързам и не винаги правя провекри на това, което съм написал. Случва се.

Джордж Сорос. Самият той не е от еврейското общество в България, но го финансира, финансира и други НПОта, както и спомага на малцинствата. А и това не само в България, а в цял свят.
И какво лошо има, когато богатите даряват пари за благородни каузи? Според теб малцинствата трябва да са по газовите камери, но според всеки разумен човек за всеки има място на този свят.

Разбира се, че не. А и не съм казал това. Казах, че дилърите трябва да бъдат умъртвявани, след като продават боклуци на деца. Няма нужда да бъде хващано, ако има правилни ценности, ако държавата има правилна образователна система и няма дилъри.
Едно дете не знае какви ги върши, така че винаги може да сгреши. И какво, трябва да бъде изпратено в газовите камери или екзекутирано по друг садистичен начин за това, че е опитало веднъж? Ами, ако е твоето дете? Твоят син или дъщеря? Отговори директно - ще се откажеш ли от детето си, ако то сбърка веднъж? Ще го предадеш на властите, за да го убият?

Е, тогава как става следното:
Силно преувеличено беше. Но и да не е, всеки има приятели. Не е задължително всеки, който ти даде да е дилър.

Много лесно е да намериш дилър и това не подлежи на коментар. Ако излезеш на улицата и тръгнеш да питаш хората дали някой може да те свърже или има познати, които могат, с един такъв подчовек, за нула време ще ти се получат нещата.
Добре, направи си експеримент - разпитвай наляво-надясно, но случайни хора от улица и да видим колко скоро ще се намери някой, който да ти откликне. Ако попаднеш на цивилен полицай, да не ревеш после само...

Не? Ти каза, че ако нещо е легално, дилърите му ще намалеят. Аз казах, че е ясно, че ако легализираш изродщината, дилърите й ще намалеят. Но това е грешният начин, защото легализираш изродщината. Именно, че не трябва да има нещо такова като "либерализацията на законите за канабиса".
Нямаш абосолютно никакви аргументи за това. Искаш просто да упражняваш садистичните си наклонности върху всеки инакомислещ и така ти е изгодно да представяш нещата, да манипулираш истината и да извърташ фактите. Където законите са по-либерални, там дилърите и наркоманите са много по-малко.

Направо ми откри комплексите.
Така е, забелязал съм отдавна, че си малък комплексар.

Зависи от много фактори. Определени малцинства в България тероризират българите. Своеволията на тези определени малцинства почти не се наказват. Наричаш българите "кандидат пандизчии за хулиганство"?
Поне тези в София, които излизат по улиците и са редовни участници на мероприятия като тоз на марша за лук.

Предвид че почти всички хероинови консуматори са започнали с трева или тютюн, не знам какво друго да си мисля.
А че всички пушачи са така - не.
Как позна? Аз съм от онези содомити-педофили на по 40 години, които си правят профили на 15-годишни.
Аха, а как сега пушачите на тютюн не са минали на по-тежки неща? Дали не са минали на спиртни напитки? Защо сега не направиш същите връзки като с тревата?

На теория закони има, но на практика - не толкова. А и част от тях са малоумни, устроени в про-комунистически и про-либерални (от Модерния свят, така че неомарксистки) идеи.
И какво е либералното на законите в България?

Така както ми изкарваш думите (лъжеш и манипулираш, демагогстваш), все едно съм казал, че на всички хора трябва да им бъде раздадена смъртна присъда. Не съм садист, а просто справедлив човек. Всекиму своето. Нека да те попитам нещо: Един преносител и разпространител (тоест вредител, хлебарка, боклук) на вируси, на "чума", на болести, би ли оставил да съществува?
А нима не каза, че искаш да убиеш всички дилъри и наркомани? Кой сега лъже, маже и манипулира?

Предател си с това, че плюеш по националните интереси и изкарваш всеки, който ги защитава като нацист, фашист, ксенофоб, расист и тн.
Манипулатор си с това, че казваш директни и ясни лъжи и с това, че се правиш на ударен.
Е, то и предателите, и манипулаторите говорят това, което мислят, защото им е такава природата.
А ти какви национални интереси и идеали представляваш, когато искаш да вкарваш деца в затвора или да екзекутираш всеки опитал трева?

Според теб дилърите и паразитите в системата са "инакомислещи", така ли? Пак манипулираш и лъжеш, никога не съм казвал подобно нещо, но се надяваш някой да ти се върже на демагогията.
Не може да слагаш всички под общ знаменател. Демагогът си ти в случая и много хора тук ще застанат на моя страна.

Казвали са ми, че имам по-големи възможности от това да бъда охранител.
Ясно защо си решил, че си следващия фюрер. Но не си толкова умен.