- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Либерализъм
Отдаване на почит друг път! Главна цел е младите участници да се позабавляват и да си изкарат комплексите мислейки, че са много и са силни. А всичките са прости озлобени бачкатори попаднали в задънена улица в живота си и садистичните им наклонности срещу малцинствата са отдушник за проблемите им. На следващия ден, когато всички са отрезвени се завръщат по строежите, в магазините, складовете и другите им работни места, на които да се чувстват нещастни и да обвиняват малцинствата за собствената си безпомощност да направят нещо смислено от себе си в живота.
Не мразя никакви хора. Просто съм преживял глупостите на младостта. Като бях 15 годишен и аз залитах по някакви фашистки тъпотии, харесваха ми свастиките, нацистката хореография, да мразя малцинствата и прочее... Но се промених и се чувствам щастлив! Съветвам те да помислиш над това дали глупостите, които говориш и подкрепяш в момента ще ти доведат нещо хубаво в живота.
Никой не е забранил на никого да се чувства горд. Но според мен е хубаво човек да е горд от своите собствени, заслужени и истински постижения, а не на базата на някакви природни дадености, които никой не е в състояние да избере така като не можеш да избереш родителите си и какъв да се родиш.
Не мисля.
Нищо от това, което казвам не е лъжа. И никъде не защитавам никого, а просто ти давам повод за размисъл. Малък си и ти е простено, че си заблуден по много въпроси. Не бързай да отхапваш ръката, която ти се подава. Ще поотраснеш и ще разбереш, че идеалите, в които вярваш са абсолютни глупости.
Дори и това да е опит за ирония, не е далеч от истината. Манипулаторите на деца не са по-добри от тях, така е.
Всички много добре знаете за какво сте на луков марш. Човек само като ти види подписа и му става ясно, че си малък фашист.
Достъп до криминалните сводки на МВР нямам, но съм убеден, че голяма част от ходещите на това мероприятие са с криминални регистрации. И пак ти казвам както в поста си по-горе, може би за трети път дори ти го повтарям, чист ариец съм.
Още си твърде рано в твоя живот, за да си вадиш изводи кои твои действия са били правилни и дали някой те е използвал или не.
Знам как се пише, но обикновено бързам и не винаги правя провекри на това, което съм написал. Случва се.
И какво лошо има, когато богатите даряват пари за благородни каузи? Според теб малцинствата трябва да са по газовите камери, но според всеки разумен човек за всеки има място на този свят.
Едно дете не знае какви ги върши, така че винаги може да сгреши. И какво, трябва да бъде изпратено в газовите камери или екзекутирано по друг садистичен начин за това, че е опитало веднъж? Ами, ако е твоето дете? Твоят син или дъщеря? Отговори директно - ще се откажеш ли от детето си, ако то сбърка веднъж? Ще го предадеш на властите, за да го убият?
Силно преувеличено беше. Но и да не е, всеки има приятели. Не е задължително всеки, който ти даде да е дилър.
Добре, направи си експеримент - разпитвай наляво-надясно, но случайни хора от улица и да видим колко скоро ще се намери някой, който да ти откликне. Ако попаднеш на цивилен полицай, да не ревеш после само...
Нямаш абосолютно никакви аргументи за това. Искаш просто да упражняваш садистичните си наклонности върху всеки инакомислещ и така ти е изгодно да представяш нещата, да манипулираш истината и да извърташ фактите. Където законите са по-либерални, там дилърите и наркоманите са много по-малко.
Така е, забелязал съм отдавна, че си малък комплексар.
Поне тези в София, които излизат по улиците и са редовни участници на мероприятия като тоз на марша за лук.
Аха, а как сега пушачите на тютюн не са минали на по-тежки неща? Дали не са минали на спиртни напитки? Защо сега не направиш същите връзки като с тревата?
И какво е либералното на законите в България?
А нима не каза, че искаш да убиеш всички дилъри и наркомани? Кой сега лъже, маже и манипулира?
А ти какви национални интереси и идеали представляваш, когато искаш да вкарваш деца в затвора или да екзекутираш всеки опитал трева?
Не може да слагаш всички под общ знаменател. Демагогът си ти в случая и много хора тук ще застанат на моя страна.
Ясно защо си решил, че си следващия фюрер. Но не си толкова умен.