- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Дневниците на вампира - Тема 2
Ааа така ли, сега спасения Стефан, който си има всички чувства и му е върната човечността си плю на петите и дим да го няма, да го виждаш да е при Елена? Тя какво да прави, къде да го търси? Освен това думите "ще го пуснем" бяха точно защото Стефан си върна човечността и се махна!
От началото на сезона Деймън и Елена се забъркват в какво ли не за да помогнат на Стефан, и сега пак с тоя план, така че айде да не е неблагодарник. Ако е искал да му краде момичето да и се е хвърлил вече, но така като гледам пази приличие точно защото е момичето на брат му.
Абе вие добре ли сте? Какво сте се вкарали във филма - това е само сериал...![]()
9-ти епизод беше УАУ! Много добър! Много ми хареса... Донякъде ми стана криво, че убиха Ребека... Честно казано мислех че Клаус ще умре и когато Стефан го спаси за секунди си казах "wtf ?!", но после се усетих защо го направи... Според мен дори и Стефан като се върне в Мистик Фолс, нещата между него и Елена изобщо няма да са същите като преди... в смисъл, въпреки че вече си върна човечността, според мен Елена няма да се държи толкова влюбено както до сегаЩе завъртят някаква интрига 100%. Ох, сега с тая почивка кво ще правим не знам... Толкова много време
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ми аз не съм се вкарала, просто си изразявам моето мнение относно развитието на героитеПървоначално написано от GossipGirl89
![]()
Донякъде си права, а стефан не се върна при елена заради неговото отмъщение (охохо нямам търпение да го видя на 5ти)Първоначално написано от IhaveSwag
![]()
Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…
Чесно казано,Стефан няма да липсва особено мноогоЛеко почва да ми писва от него.. предпочитам Елена да е с Дейман.. да видим нещо ново..много са ми сладки <3
И аз да си изразя мнението,без това да се приема като спор или нещо подобно.
Изобщо,ама изобщо не мисля,че Деймън е неблагодарен.Той направи и невъзможното,за да спаси своя брат.Готов е на всичко Елена да е щастлива,макар и да не бъде негова.Просто иска да я предпази.Както виждаме нито й се нахвърля,нито нищо.Ако искаше да го направи,отдавна да е сторено.
Иначе то ясно,че е сериал,но аз обичам да си коментирам все едно е нещо сериозно.![]()
Сега ни остава само да чакаме.![]()
+1Първоначално написано от Colouring
Много са хубави.Никога не съм се съмнявала,че са заедно ,но си е друго,когато има и целувка.
![]()
И аз ама нали Тома Неверни са всичкиПървоначално написано от Colouring
![]()
ее сега кой не знае за нианПървоначално написано от mokka
![]()
Аа сладури сааПървоначално написано от mokka
)
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
Много са зле книгите и това е масово мнение сред читателите. Оригиналната трилогия, писана 90те е ок, после почва да издава продължения "Завръщането", която е от 3 книги, като сега предстои издаването и на нова трилогия "Ловците", ако смятам правилно стават общо 10. Но сериала няма много общо с книгите, да не кажа изобщо, и слава богу.Първоначално написано от NambyPamby
На мен лично книгите ми харесват, имам ги до 7мата част, смятам да си купя и другите които ще излязат.
Историята е доста различна, но е доста интересно, поне за мен.
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Повечето съм ги чела.Накрая се отказах,изобщо не ми харесват.ОК,нека бъдат различни,щеше да е скучно ако са съвсем същите,но все пак не могат да ме впечатлят.Стилът на самата авторка не ми харесва.
Иначе какво да правим..чакаме.![]()
Ей не мога да намеря темата, ужас... Гледахте ли епизода![]()
Естествено!Много добър,ама то това си се знае..
Чакаме следващия с нетърпение.А последната сценаааааа.... I KNEW IT!I KNEEEEEEW IT!
С П О Й Л Е Р!!!!!!!!!!
Последната сценааа!!! Целия епизод бях като на нокти и чаках това да се случи, най-после!!!! Имах чувството, че нищо няма да се случи скоро, бях изгубила надежда![]()
ДОЖИИВЯХМЕ!!! :Д:Д:Д Много ми хареса епизодът! А финалът просто...........