- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Адски АДСКИ щастлив!!!!!
Объркана, нервна ...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Хубавко ми е.Днес беше прекрасен ден от началото до края.
Сега след малко трябва да поуча за контролното по Цитология утре.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Скуката малко започна да се разсейва. Имам чувството, че нещо повратно ще се случи скоро. Някакво събитие или човек, което/който ще промени хода на събитията в живота ми в момента. Много странно усещане е - чувствам се постоянно притеснена, развълнувана. Може и да е лъжовно, разбира се.
Прекрасно!!! Отново бях с него и си прекарахме страхотно!!! А от кога не бях правила толкова хубав секс ехеее сигурно половин година, ако не и повече.
Кофтито обаче е, че пак започнах цигарите ... и макар и да не съм изпушила една кутия трябва да ги спра като минат контролните, че не отива на хубаво тая работа ...
А да, и май докато чаках автобуса на спирката с приятелят ми, покрай мене мина бившият ми с колата ... Първо си виках не е той, ама си беше баш той и колата същият модел, а тая коса и тея слънчеви очила не мога да ги сбъркам и за капак като мина покрай мене си свали очилата и се загледа ... деба .... Само къде номера на колата нз неговият ли беше. Ама и той да е бил не ми пука вече, достатъчно ме нарани тоя човек.
Пред някаква изключително странна нервна криза съм, без никакъв повод. Чувствам се притеснена и напрегната, сякаш утре е сватбата ми или нещо подобно. Аояготнагяотагянотягагжаг оаявхжоваоч.
Никак.
Най-странното е, че не знам ква е причината.
Не ми се живее.
Надявам се да е ПМС.
Първоначално написано от antifashionshit
Тъпо. Някво никво.. нищо не ми се прави! ;/ Не мога да се концентрирам грам , а имам 2 класни тая седмица! Всички ме дразнят и аз не знам защо и постоянно съм нервна (отново не знам защо) и абе просто искам ваканация! Да нямам да уча, да не се виждам с някои хора за малко ( че вече мега ми е писнало от всички) и да се успокоя малко и абе нз .. нервно ми е просто!! ;с
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
Уникално, не мога да опиша просто...
искам пааак <3
Тъпо. Седя пред компютъра, гледам известно време и се чудя по какъв начин да си убия времето. Постоянно ми е скучно, евентуално в училище покрай мойте смехурковци се пооправям ама иначе...За капак уча в друг град, наще ги няма и ми е едно гадно...С нетърпение очаквам Коледа, ама имам чувството че няма да дойдеОбщо взето ми едно такова никакво. Дето се вика вкъщи няма с кого две приказки да си кажа, пък на училище от приказки ме заболява главата.
Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.
http://www.youtube.com/watch?v=CUOlc_j4rMA
And you're so cynical, Narcissistic Cannibal!
Got to bring myself back from the dead!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Невероятен е!!! Утре ще дойде до университета само и само за да ме види, и дори смята да стой с мен 2 часа в семинарното по исд. Уникален човек е! Едва ли някой друг би го направил за мен.
^ И аз много обичам така. :P Радослав също на няколко пъти влезе на моите лекции, което (особено по математика) го приемам за самоотвержена постъка на геройство. XD
ПО темата: сядам да доучвам по Цитология. Само да ми стане кафенцето.Днес ще колим мишка и ще и правим дисекция!!!! Усещам, че ще е зверски интересното упражнение!
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Как се трият 2000 лични .. с мноооого търпение ;дд Вече официално всички "спомени", които пазех са изтрити!!
Само не разбирам защо се въртя в омагьосан кръг между няколко човека, които периодично си се връщат .. ??
Надявам се на нещо ново, различно след .. хмм месец .. ;д
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
и по-добре съм била. дано мине номера по физика.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Супер ядосан , както всяка сряда все някой ще се намери да ме изкара от релси.Много се изкушавах да ударя 1 юмрук в грозното лице на един съученик , но не искам проблеми ...
Nulla
Ами, за да ни научат как се прави.То си е част от експерименталната работа, няма как. Всичко трябва да се тества върху нещо, а върху хора не е оферта. :d Аз съм присъствала на дисекция на плъх на работа, но не съм правила лично още. А за думата, да, може и да си права, макар че и доцентката ни така казва.
Иначе ние просто ще я упоим да не усеща нищо и ще и резнем главата (некрасиво казано).
Макар, че днес се оказа, че нямаме Цитология, та ще е чааааак другата седмица.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Влюбена (h) Чувствам се все едно летя когато съм с него, а ако се опитам да си представя живота си без него ... просто не мога, тоя човек ме омагьоса тотално ( както и аз него, а и той си ми го призна ). Жалко, че утре ако изобщо го видя ще е за не повече от 30минутки, но за сметка на това в петъка след контролното му по статистика деня е наш![]()
Пръстът ми се обърна моШно и въпреки, че уж ми го наместваха и масажираха, усещам как утре ще е мораво-лилаво-виолетово-синкаво-зелен. Пулсира страховито и имам чувството, че ще се пръсне при всяко по-рязко замахване/мърдане на ръката, ебати. Якото от цялата работа е, че ако това се случи, поне ще имам извинение да си вися в нас и да мързелувам.
думи нямам. ама аз пак си намерих вратичка и февруари месец изчезвам.
Инак напоследък ми е объркано. Във всичко друго сложих ред, само в личния ми живот не успях и продължава да е все същият хаос, като преди. Сигурно ПМС-то ме тресе, сигурно съм натровена от всеобщата пропаганда "Прекарайте Коледа с любим човек", обаче всеки втори ми прилича на него. Направо не ми се вярва, че пиша такава боза, ама имаше най-прекрасните, дълбоки и пронизващи очи на света и сигурно докато не се появи друг такъв, който да мине през мен и после да се събирам месеци наред, няма да ми мине напълно. Надявам се да го надрасна, да го преживея, ама осъзнавам, че всъщност трябва да надрасна и да преодолея себе си, което е по-сложното. Избирателен мазохизъм е тва, явно още не съм готова да отворя нова страница и да допусна някой друг до себе си.
Слаба, податлива, оязвима, чувствам се все едно душата ми е пияна и се опитва да си стъпи на краката, а не може да пази равновесие... имам нужда от почивка, секс иии едно напиване по женски...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5