.
Затворена тема
Страница 69 от 81 ПървиПърви ... 195965666768697071727379 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 701 до 1 725 от общо 2020
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Болна, но пък влюбена
    maDamn

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Адски АДСКИ щастлив!!!!!

Объркана, нервна ...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Хубавко ми е. Днес беше прекрасен ден от началото до края. Сега след малко трябва да поуча за контролното по Цитология утре.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Скуката малко започна да се разсейва. Имам чувството, че нещо повратно ще се случи скоро. Някакво събитие или човек, което/който ще промени хода на събитията в живота ми в момента. Много странно усещане е - чувствам се постоянно притеснена, развълнувана. Може и да е лъжовно, разбира се.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Прекрасно!!! Отново бях с него и си прекарахме страхотно!!! А от кога не бях правила толкова хубав секс ехеее сигурно половин година, ако не и повече.
    Кофтито обаче е, че пак започнах цигарите ... и макар и да не съм изпушила една кутия трябва да ги спра като минат контролните, че не отива на хубаво тая работа ...
    А да, и май докато чаках автобуса на спирката с приятелят ми, покрай мене мина бившият ми с колата ... Първо си виках не е той, ама си беше баш той и колата същият модел, а тая коса и тея слънчеви очила не мога да ги сбъркам и за капак като мина покрай мене си свали очилата и се загледа ... деба .... Само къде номера на колата нз неговият ли беше. Ама и той да е бил не ми пука вече, достатъчно ме нарани тоя човек.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..

Red face

АДСКИ ЩАСТЛИВААА <3

Пред някаква изключително странна нервна криза съм, без никакъв повод. Чувствам се притеснена и напрегната, сякаш утре е сватбата ми или нещо подобно. Аояготнагяотагянотягагжаг оаявхжоваоч.

Супер фен Аватара на djipsito
    Никак.
    Най-странното е, че не знам ква е причината.
    Не ми се живее.
    Надявам се да е ПМС.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Тъпо. Някво никво.. нищо не ми се прави! ;/ Не мога да се концентрирам грам , а имам 2 класни тая седмица! Всички ме дразнят и аз не знам защо и постоянно съм нервна (отново не знам защо) и абе просто искам ваканация! Да нямам да уча, да не се виждам с някои хора за малко ( че вече мега ми е писнало от всички) и да се успокоя малко и абе нз .. нервно ми е просто!! ;с
    Don't make decisions when you're angry.
    Don't make promises when you're happy.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Уникално, не мога да опиша просто...
    искам пааак <3

Тъпо. Седя пред компютъра, гледам известно време и се чудя по какъв начин да си убия времето. Постоянно ми е скучно, евентуално в училище покрай мойте смехурковци се пооправям ама иначе...За капак уча в друг град, наще ги няма и ми е едно гадно...С нетърпение очаквам Коледа, ама имам чувството че няма да дойде Общо взето ми едно такова никакво. Дето се вика вкъщи няма с кого две приказки да си кажа, пък на училище от приказки ме заболява главата.
    Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    http://www.youtube.com/watch?v=CUOlc_j4rMA

And you're so cynical, Narcissistic Cannibal!
    Got to bring myself back from the dead!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Варна
    Невероятен е!!! Утре ще дойде до университета само и само за да ме види, и дори смята да стой с мен 2 часа в семинарното по исд. Уникален човек е! Едва ли някой друг би го направил за мен.

Град
    София
    ^ И аз много обичам така. :P Радослав също на няколко пъти влезе на моите лекции, което (особено по математика) го приемам за самоотвержена постъка на геройство. XD

ПО темата: сядам да доучвам по Цитология. Само да ми стане кафенцето. Днес ще колим мишка и ще и правим дисекция!!!! Усещам, че ще е зверски интересното упражнение!
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от ThroughStruggle Виж мнението
    Оф, чувствам се ужасно. Задушавам се от града, от хората около мен, от темите, които съм принудена да обсъждам. Задушавам се от уроците си по английски, от изпитът, който предстои, от главната улица на града ми и от коледната украса. Не издържам, искам нещо да се промени, нещо да стане. Търся си причини да се карам с хората, за да ми е интересно. Искам да се напия някъде, да се самозабравя, да правя глупости. Да се запозная с нови хора, да захвърля някъде старите и да ги забравя.

Вчера се чувствах толкова добре, а днес просто ми се гади. И не е моментно, ами е началото на един нов период. Супер, няма що.

Не мога да трая майка ми, не мога да я гледам, искам да се разкара от живота ми, досега крещях в несвяст, чак главата ме заболя от напъване. Искам да се махна.

Липсва ми истинското мъжко присъствие - не физическо, а ментално. Липсва ми стъпил здраво на земята човек, който знае какво иска от живота, с когото мога да говоря за раждането, смъртта и краха на човешкия род. Човек, който ми отваря вратите, който има кола, с която можем да ходим където си поискаме през уикендите и да забравяме скучното сиво ежедневие, да се радваме на факта, че можем да бъдем заедно във всеки един смисъл. Липсва ми човек, който е задълбочен, който е избухлив, емоционален, с когото мога да се карам, дори да се бия. С когото да се сдобряваме с бурен секс и да се караме отново на сутринта. Но любовта ни да е безгранична.

Ех, мечти.
    До болка познато - Всяка една дума, описва как се чуствам.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Как се трият 2000 лични .. с мноооого търпение ;дд Вече официално всички "спомени", които пазех са изтрити!!
    Само не разбирам защо се въртя в омагьосан кръг между няколко човека, които периодично си се връщат .. ??
    Надявам се на нещо ново, различно след .. хмм месец .. ;д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    ^ И аз много обичам така. :P Радослав също на няколко пъти влезе на моите лекции, което (особено по математика) го приемам за самоотвержена постъка на геройство. XD

ПО темата: сядам да доучвам по Цитология. Само да ми стане кафенцето. Днес ще колим мишка и ще и правим дисекция!!!! Усещам, че ще е зверски интересното упражнение!
    Не може ли да ви я дадат умряла, баси?! Защо вие ще я убивате и как?
    "Коля" не е много подходяща дума май.

Добре, съжалявам, че ми се развалиха плановете, щеше да е готина екскурзийка, ама шанс.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    и по-добре съм била. дано мине номера по физика.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер ядосан , както всяка сряда все някой ще се намери да ме изкара от релси.Много се изкушавах да ударя 1 юмрук в грозното лице на един съученик , но не искам проблеми ...
    Nulla

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не може ли да ви я дадат умряла, баси?! Защо вие ще я убивате и как?
    "Коля" не е много подходяща дума май.
    Ами, за да ни научат как се прави. То си е част от експерименталната работа, няма как. Всичко трябва да се тества върху нещо, а върху хора не е оферта. :d Аз съм присъствала на дисекция на плъх на работа, но не съм правила лично още. А за думата, да, може и да си права, макар че и доцентката ни така казва. Иначе ние просто ще я упоим да не усеща нищо и ще и резнем главата (некрасиво казано).

Макар, че днес се оказа, че нямаме Цитология, та ще е чааааак другата седмица.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    То при тоя вашия по математика конкретно, наистина се е геройство xD

По темата: Страхотно, влюбено, щастливо !

Град
    Варна
    Влюбена (h) Чувствам се все едно летя когато съм с него, а ако се опитам да си представя живота си без него ... просто не мога, тоя човек ме омагьоса тотално ( както и аз него, а и той си ми го призна ). Жалко, че утре ако изобщо го видя ще е за не повече от 30минутки, но за сметка на това в петъка след контролното му по статистика деня е наш

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Пръстът ми се обърна моШно и въпреки, че уж ми го наместваха и масажираха, усещам как утре ще е мораво-лилаво-виолетово-синкаво-зелен. Пулсира страховито и имам чувството, че ще се пръсне при всяко по-рязко замахване/мърдане на ръката, ебати. Якото от цялата работа е, че ако това се случи, поне ще имам извинение да си вися в нас и да мързелувам.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    съжалявам, че ми се развалиха плановете, щеше да е готина екскурзийка, ама шанс.
    думи нямам. ама аз пак си намерих вратичка и февруари месец изчезвам.

Инак напоследък ми е объркано. Във всичко друго сложих ред, само в личния ми живот не успях и продължава да е все същият хаос, като преди. Сигурно ПМС-то ме тресе, сигурно съм натровена от всеобщата пропаганда "Прекарайте Коледа с любим човек", обаче всеки втори ми прилича на него. Направо не ми се вярва, че пиша такава боза, ама имаше най-прекрасните, дълбоки и пронизващи очи на света и сигурно докато не се появи друг такъв, който да мине през мен и после да се събирам месеци наред, няма да ми мине напълно. Надявам се да го надрасна, да го преживея, ама осъзнавам, че всъщност трябва да надрасна и да преодолея себе си, което е по-сложното. Избирателен мазохизъм е тва, явно още не съм готова да отворя нова страница и да допусна някой друг до себе си.

Слаба, податлива, оязвима, чувствам се все едно душата ми е пияна и се опитва да си стъпи на краката, а не може да пази равновесие... имам нужда от почивка, секс иии едно напиване по женски...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си