.
Отговор в тема
Страница 18 от 38 ПървиПърви ... 814151617181920212228 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 940
    Сушила сум се как ли не,ефекта трае 10 мин,сл това спада Емиоставям малко отгоре права коса и ги пр на следващия ред,но пак се виждат,особено като съм с вдигнат бритон нагоре няма начин..

Banned Мега фен
    ох.. абе за вафличките и аз мисля, че не са чак толкова фрапиращо нещо, но няма значение.. моята коса е дълга.. нищо ама нищо не я задържа с обем освен вафличките... с сешоар 5 мин ако задържи ще е добре.. фризьор ме е издухвал и пак не е държало.. и сега не казвайте,че фризьора не е бил добър,защото е.. такива изсъхвания съм виждала да прави че съм била ей така ... говоря за вафлички.. вафлички + тупиране и на мен не ми е мн дбра комбинация.. просто вафличките придават достатъчно обем и не е нужно да с тупира и да става като кошница.. естествено това е мое мнение

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Мерито е показала това което не и харесва в стила просто със снимки.. не е коментирала самите момичета...
    И аз не ги харесва пък ...
    Тва че пускаме снимки не значи, че се смятаме за перфектни, защо всички излизате с това изречение о.О ...
    И аз съм пускала снимки, но не се харесвам... но нещата, които не ми харесват в другите гледам да ги няма и при мен ...

А ако пусна снимка и оплюете стила ми няма нищо да кажа... или ще си взема забележка или хич няма и да ми пука, всеки има собствено мнение... кое му харесва, кое не ...

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от the_best_f
    Тъпа тема, според мен. Всеки си има вкус и онова, което за един е грозно, за друг е красиво. А най-важното е човек да се чувства добре в нещата, които носи, и да си се харесва.

Мога да кажа какво не ми харесва или примерно ми се струва смешно, но това е МОЕТО мнение. Грозна ми е комбинацията жълто-зелено-лилаво, маратонките/гуменките на ток, твърде топираните коси, животинските принтове (особено змийски и тигрови/леопардови). И други.

А това със сандалите си спомням, че беше дискутирано в друга тема, и едно момиче (мисля, че беше koshtramba) показа снимка на Рияна, на която тя носи сандали и чорапки. И стоеше супер готино. Въпросът е до стил и до това, да можеш да правиш комбинации, които да радват окото и да са стилово издържани.
    \/

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Другите мязат на типични кифляци, няма какво да ги коментирам. Момичетата не са грозни, но прическите и облеклото им е блааа .
    Пусни снимка да те видим теб -красавица нямъш една снимка а одавна пишеш против всяка ама съм сигурна че изглеждат по- добре от теб и няма нищо странно в облеклото чакаме снимка
    Чакат те на 4-ти километър !

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate
    http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/199780_102412303173281_100002135342184_22084_24398 2_n.jpg <--грим тип"панда"
    А какъв е този грим тип "панда" , нещо не го схванах... момичето просто си е сложило не много добре очна линия

Вафличките когато са само на долните слоеве на косата-само за обем, а не най-отгоре .. какво ви пречат? Обаче цялата коса на вафлички или пък на един кичур с вафличка - на друг без това не мога да го възприема..

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ако си направиш добре вафличките даже няма да се виждат.
    Момичето на снимката в розово,панталона би стоял добре с обувки на токче,ако поне и потника беше малко по-...така ;д
    Не ми харесва сутиена да се показва от потника (и такава снимка беше пусната ;х) то личи ,че е нарочно.
    Вчеря видях момиче без никакви вежди,беше си ги нарисувала със синьо-сив молив,ама мнооого,много тънки ...то хубаво тънки вежди,ама да са естествени
    Шофирай разумно - стигни жив!

Съгласна съм за почти всичко, само не знам какво ви пречат вафличките Моята коса, например, е много сплескана и ги използвам за обем, просто с нищо друго не се получава За цялата коса "на вафлички " съм съгласна Също и екстеншъните . Какво лошо има, стига да са твоя цвят и да не се забелязват толкова

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Айде сега...Какво ви пречи силикона ? силикон в устните е глупост, грозно и неестествено е.

Последно? За или против си :X :d

има едни ботуши гумени - като рибарски, само че с щампи ужаааааас :х
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

Цитирай Първоначално написано от MissHouse Виж мнението
    Не са много красиви, но пък са чудесни за дъждовно време или когато се топи снегът , защото така краката ти няма да се мокрят .Тва е мое мнение .

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NEWS Виж мнението
    Последно? За или против си :X :d
    Виж, какво, в темата "За или против силикона" съм писала, че съм против силикона в устните, още в първия пост. Ако можеш да четеш, върни се на първа страница в онази тема и ще видиш защо.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от an0niimka Виж мнението
    Не знам как някои момичета може да излизат облечени така ~> http://prikachi.com/images/876/3845876h.jpg
    http://prikachi.com/images/882/3845882W.jpg
    http://prikachi.com/images/889/3845889t.jpg
    Предполагам, че не осъзнават колко смешно изглеждат в очите на другите хора Аз лично не бих излязла така дори ако ми платят милиони
    Също така не харесвам момичета с 1 тон грим на лицето, приличат на клоуни
    "Ааааалала опа!! Животът ти е поп-фолк!"
    Тва е истината. Те не само, че не осъзнават колко СМЕШНО изглеждат, ами даже мислят, че са красиви, "SeExYy" и т.н. Но какво друго може да научат от Андреа.. и Гергана.. и Петрана..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от MissHouse Виж мнението
    Цитирай Първоначално написано от nanananananana Виж мнението
    Не са много красиви, но пък са чудесни за дъждовно време или когато се топи снегът , защото така краката ти няма да се мокрят .Тва е мое мнение .
    Съгласна съм и с двете ви. И аз не ги одобрявам и ми се виждат грозни, но за дъжд и киша са идеални

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Съгласна съм и с двете ви. И аз не ги одобрявам и ми се виждат грозни, но за дъжд и киша са идеални
    Аз също не ги харесвам, но наистина стават за дъжд и киша.. обаче пък ти измръзват краката.. може да си сух .. ама като ти е студено.. :/

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    фдт вместо червило, прекалено топирана коса и други такива, които крещят чалга.

Мисля че най-много ми бърза в здравето когато млади момичета (разбирайте на 13-14) си мислят, че колкото по-голи се показват, толкова по-добре изглеждат.
    Също изключите грозно ми се вижда онзи стил на изправяне на косата при който главата става правоъгълна. Видя ли индивид с подобна прическа директно попада в графата "безмозъчно мекотело".
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Всичко изброено го правят тинейджърите. Не съм видяла никой над 25 облечен със споменатите неща. По-скоро всички са сиви, бежови или черни. И като цяло по цял свят е пълно със стилистични недоразумения. Да ви имам и темата. Бъдете поне малко патриоти.

Цитирай Първоначално написано от CaSsIe Виж мнението
    добре де, девойки ще ме прощавате, ама откъде си мислите, че черпят идеи българките, както и всяка друга жена в света? Списания, ревюта, масово купуване и носене на дадена дреха, може да накара почти всяка жена да сложи нещо, което не е по вкуса й. И не се правете на големи разбирачки на тема мода и т.н., защото точно обувките, на които сте дали така безумни имена, като например " Сандало - ботуш" и т.н. и най - вече обувките на ток, които приличат на кец( не на гуменка, има разлика ) бяха сууупер модерни по едно време. И съм 100% сигурна, че вашето мнение относно дрехи, обувки, аксесоари и всичко останало едно 70 % се влияе от другите. Започнете да ги използвате тия глави и сами да преценявате какво ви харесва и какво не Успех ви пожелавам в това ви начинание
    Е тва е истината.

Pigeon mnogo si prava prosto nqma kakvo da se komentira poveche po qsno ot tovva ne moje da bade napisano No za jalost e taka ..

Като цяло ме дразни простотията на хората и подражаването на фолк певиците .. дразнят ме сандало-ботушите и сандали и бяло чорапче с дантелка също и тия рибарски ботуши с грозна щампа
    Have a problem with me? Solve it.
    You think I'm trippin? Tie my shoes.
    You can't tand me? Sit down.
    You can't face me? Turn around. )

Голям фен
    Град
    София
    ^Абе, умнице кви списания, кви пет лева, ма душо? Те ако гледаха от списанията и ревютата щяха да приличат на: http://fashion.elle.com/street-chic/...-new-york-257/, а не на: http://i44.tinypic.com/9uruc3.jpg Ти, явно никога не си отваряла през живота си модно списание или си гледала модно ревю??? И не се прави ти на голямата разбирачка!!!
    Queen of the Damned

BonnieandClyde666

мацката сигурно е имала предвид списания като Блясък и Хай Клуб ....
    Have a problem with me? Solve it.
    You think I'm trippin? Tie my shoes.
    You can't tand me? Sit down.
    You can't face me? Turn around. )

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SunnyOwlbright Виж мнението
    BonnieandClyde666

мацката сигурно е имала предвид списания като Блясък и Хай Клуб ....
    E, тва вече е друг въпрос. :Д
    Queen of the Damned

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си