- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-големите недоразумения в стила на българките?
Сушила сум се как ли не,ефекта трае 10 мин,сл това спадаЕмиоставям малко отгоре права коса и ги пр на следващия ред,но пак се виждат,особено като съм с вдигнат бритон нагоре няма начин..
ох.. абе за вафличките и аз мисля, че не са чак толкова фрапиращо нещо, но няма значение.. моята коса е дълга.. нищо ама нищо не я задържа с обем освен вафличките... с сешоар 5 мин ако задържи ще е добре.. фризьор ме е издухвал и пак не е държало.. и сега не казвайте,че фризьора не е бил добър,защото е.. такива изсъхвания съм виждала да прави че съм била ей така... говоря за вафлички.. вафлички + тупиране и на мен не ми е мн дбра комбинация.. просто вафличките придават достатъчно обем и не е нужно да с тупира и да става като кошница.. естествено това е мое мнение
![]()
Мерито е показала това което не и харесва в стила просто със снимки.. не е коментирала самите момичета...
И аз не ги харесва пък ...
Тва че пускаме снимки не значи, че се смятаме за перфектни, защо всички излизате с това изречение о.О ...
И аз съм пускала снимки, но не се харесвам... но нещата, които не ми харесват в другите гледам да ги няма и при мен ...
А ако пусна снимка и оплюете стила ми няма нищо да кажа... или ще си взема забележка или хич няма и да ми пука, всеки има собствено мнение... кое му харесва, кое не ...
\Първоначално написано от the_best_f
/
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
А какъв е този грим тип "панда" , нещо не го схванах... момичето просто си е сложило не много добре очна линияПървоначално написано от LoveChocolate
![]()
Вафличките когато са само на долните слоеве на косата-само за обем, а не най-отгоре .. какво ви пречат? Обаче цялата коса на вафличкиили пък на един кичур с вафличка - на друг без
това не мога да го възприема..
Ако си направиш добре вафличките даже няма да се виждат.
Момичето на снимката в розово,панталона би стоял добре с обувки на токче,ако поне и потника беше малко по-...така ;д
Не ми харесва сутиена да се показва от потника (и такава снимка беше пусната ;х) то личи ,че е нарочно.
Вчеря видях момиче без никакви вежди,беше си ги нарисувала със синьо-сив молив,ама мнооого,много тънки ...то хубаво тънки вежди,ама да са естествени![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Съгласна съм за почти всичко, само не знам какво ви пречат вафличкитеМоята коса, например, е много сплескана и ги използвам за обем, просто с нищо друго не се получава
За цялата коса "на вафлички " съм съгласна
Също и екстеншъните . Какво лошо има, стига да са твоя цвят и да не се забелязват толкова
![]()
има едни ботуши гумени - като рибарски, само че с щампи ужаааааас :х
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Мисля че най-много ми бърза в здравето когато млади момичета (разбирайте на 13-14) си мислят, че колкото по-голи се показват, толкова по-добре изглеждат.
Също изключите грозно ми се вижда онзи стил на изправяне на косата при който главата става правоъгълна. Видя ли индивид с подобна прическа директно попада в графата "безмозъчно мекотело".
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Всичко изброено го правят тинейджърите. Не съм видяла никой над 25 облечен със споменатите неща. По-скоро всички са сиви, бежови или черни. И като цяло по цял свят е пълно със стилистични недоразумения. Да ви имам и темата. Бъдете поне малко патриоти.
Pigeon mnogo si prava prosto nqma kakvo da se komentira poveche po qsno ot tovva ne moje da bade napisanoNo za jalost e taka ..
Като цяло ме дразни простотията на хората и подражаването на фолк певиците .. дразнят ме сандало-ботушите и сандали и бяло чорапче с дантелкасъщо и тия рибарски ботуши с грозна щампа
Have a problem with me? Solve it.
You think I'm trippin? Tie my shoes.
You can't tand me? Sit down.
You can't face me? Turn around.)
^Абе, умнице кви списания, кви пет лева, ма душо? Те ако гледаха от списанията и ревютата щяха да приличат на: http://fashion.elle.com/street-chic/...-new-york-257/, а не на: http://i44.tinypic.com/9uruc3.jpg Ти, явно никога не си отваряла през живота си модно списание или си гледала модно ревю??? И не се прави ти на голямата разбирачка!!!![]()
Queen of the Damned
BonnieandClyde666
мацката сигурно е имала предвид списания като Блясък и Хай Клуб ....![]()
Have a problem with me? Solve it.
You think I'm trippin? Tie my shoes.
You can't tand me? Sit down.
You can't face me? Turn around.)