PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

tori
10-10-2014, 18:31
Твърде много кафе, кръвно 80/60 и почти сгромолясване на земята. Поне вече съм си вкъщи...
:D Милото то. Днес и аз съм разглобена, съчувствам ти. Нищо де, все пак обиколих цял Русе, що да не?! Не успях да го видя, но утре се надявам най-накрая да имам малко време с него.
Аз обаче съм ебати говедото - хем ненавиждам, че ме лъже постоянно относно излизане, хем пак се тикам да го виждам. От мене човек няма да стане, не знам. Ей сега след малко душче, кремче на зоните, които са счупени по мен и Тори в леглото. Дано утре ми е по-добре, че имам задачки и няма да се задържа много-много в нас.

Naive
10-10-2014, 18:52
Бидейки разумна, реших да не ходя тази нощ.

girlwithblueeyes
10-10-2014, 19:41
Развълнувана доста при това.

galaxy29
10-10-2014, 19:45
Бидейки разумна, реших да не ходя тази нощ.
на мача ли

Naive
10-10-2014, 19:46
пфффф, не :Д

galaxy29
10-10-2014, 20:01
ами къде (нали си на стола ;/)

Naive
10-10-2014, 20:09
в грешната тема си значи :Д
ся ще ти пиша в скайп

lisi4ety
10-10-2014, 20:18
откога не съм писала тук <3 ;d
преместих се
щастлива съм
спи ми се
ядосана съм на тъпия су и тъпия график
мириша на негооо <3
липсва ми
лягам си

SHPAIdURmeN
10-10-2014, 20:47
Oтивам на диско, да слушам принудително поздравите на митко.:D

mayaaa
10-10-2014, 22:23
Днес ми е някакво хубаво такова. Всичко е страхотно, живота е прекрасен! :cool: И тренировката беше страхотна, чак си се гордея със себе си. И той ми е страхотен. Дори и часовете ми бяха страхотни. Сега ми е разбито, но онова, хубавото разбито. Оправям се и лягам.

Andjyy
10-10-2014, 23:58
Защо трябва да пие? Защо ми показа отново какво леке е? Една вечер съм решила да отида на дискотека,да се позабавлявам с приятели,а то.. Е толкова ниско не беше падал!
Въпреки всичко аз простих,затворих си очите и винаги когато има нужда се отзовавам. Какво получавам в замяна?!? Ама стига вече! СТИГА!

102
10-11-2014, 00:26
ако не говориш за роднина много грешиш с прошката

SonataArctica
10-11-2014, 03:31
Чувствам се като пълен задник... -.-

an7raks
10-11-2014, 04:29
Учудващо свеж... предвид няма и единия час сън... :D

Jaune
10-11-2014, 06:51
Помощ! С какво се ходи до Thin Red Line /София/? :Д

paradosou
10-11-2014, 08:34
Уха, такава заплетена история за търсене на общежитие чух, че свят ми се зави. Явно не е лесно да си чужденец и да представиш реално усложненото си положение като правдоподобно. Радвам се, че в края на краищата всичко е ок и момичето даже се настани на доста добро място, обаче... признавам, доста се посмях на встъпителната част :D. Как' да е, има рядко приятен характер + по всичко личи, че допадането е взаимно и ако се запознаем реално бихме се сприятелили. Като се преместя непременно ще излезем :).

Andjyy
10-11-2014, 08:36
Дрехите,косата,дори кожата ми миришеше на него. И още сякаш мирише,или аз си внушавам-много вероятно. ОТВРАТ!!!
Очите ме болят и главата ми ще се пръсне! Тоя човек така и не го свърши тоя ремонт. Имам правото да се излежавам цял ден. Всичко може да почака.

paradosou
10-11-2014, 08:42
Странно, че имаше менталната ми подкрепа, бях й пожелала да не става свидетел на малоумия и въпреки това не се размина без клоунади. В смисъл... необичайно е, защото симпатията ми често има ефект на щит, отваря чакрите и изобщо на човека всичко започва да му върви по вода... :D

galaxy29
10-11-2014, 08:43
Помощ! С какво се ходи до Thin Red Line /София/? :Д
от вас си хващаш метрото и слизаш на опълченска, зад молчо е

защо не ме отрази ;/

mayaaa
10-11-2014, 08:49
Още ми е слънчево. И навън е слънчево. Чувствам се като малко дете. ^^
Доста неща имам да правя днес. Правя си план на деня и тръгвам по задачи. Дано да е ползотворен ден.

AnarchyBoy
10-11-2014, 09:07
Спал си от забавната страна.

Очевадно и ти... ;О

AnarchyBoy
10-11-2014, 09:08
На антибиотик и се напих като свиня, хич не помня к'во съм правил, но кръста ми е супер настинал и ме боли ебахти едвам се движа.. Добре, че не съм на работа.. Ох по-късно ще ида да тренирам.. Дано ми мине.

Arctic
10-11-2014, 09:17
Някакво никакво не ми е. Не ми е добре психически от няколко седмици, чувствам се като някакъв боклук. Не ми върви изобщо.

TheDevilInMe
10-11-2014, 09:20
Минавам само да ви кажа, че се чувствам направо страхотно. Вчера отпразнувахме първия рожден ден на малкото ми съкровище, беше уникално. :)

Ivaaaaa
10-11-2014, 09:43
дори сънищата ми са рефлектирани от моментното състояние /нищо ново, де. само дет' не исках да се събуждам/. имам нужда от...от страст, мдаа. от любов, от онези нещица, които правят гадженцата. държат се за ръце, натискат се на дивана, гледат се...похотливо, хих. започнах да преосмислям някои неща и да потискам онзи вътрешен глас, който винаги ме е измъчвал и ме е карал да се чувствам виновна. не е нужно да обичам, достатъчно е мен да обичат. с времето нещата може и да се променят. знам, знам, звучи кофти, и егоистично, и тъпо. ще опитам ( :

bloodfrozen
10-11-2014, 09:46
^^ Жив и здрав да ти е сладурчото!

Неочаквано се сдобих с нови попълнения за гардероба, което ми повдигна настроението. И времето навън е едно разкошотийно.. Мисля да си поспя. 8-)

girlwithblueeyes
10-11-2014, 10:00
Боли ме главата . Спи ми се а някой реши да пусне музика понеже му е скучно .

Jaune
10-11-2014, 10:11
от вас си хващаш метрото и слизаш на опълченска, зад молчо е

защо не ме отрази ;/

Ама къде зад мола? :Д:Д В посока Зенобия ли е, или от другата страна?

Отразих те, просто не ми се споделя във форона вече:Д

//едит: оправих се:Д

granger
10-11-2014, 11:04
Май започвам да настивам,дано не успея,че ще е яко зле,ако се тръшна точно сега.
Иначе в тоя форум все едни и същи хорица сме, знаем се, а някои се изкарват за нещо различно...

Иначе ми е щастливо. 6месеца си минаха ей така. <3
Искам да пътувам,можем и ще. Ох! Някак превъзбудено ми е около университета, харесвам го това място,чувството,което ми носи е страхотно. Засега ми се получава работно-лекционната програма,но е минала едва седмица и половина. Дано не се оплетат нещата.

А сега ударна доза Колдрекс!

kalpazanka
10-11-2014, 11:10
Нещо ми е приповдигнато. И ме сърбят ръцете за книга. Пийва ми се и кафе, без да съм сънена.
Дано остане спокойно :)

И ми стана мило, че е готов да лети и да ми прави компания по Коледа :)

Ewok
10-11-2014, 12:46
Добри новини за Blab!!!
Отнякъде изскочиха две скрити книжки и взех едната специално за теб :oops:

shmatarok
10-11-2014, 13:16
Обожавам когато си легна в 5,30 и в 8 сутринта в събота получавам random смс-и без никакъв реален смисъл. Въпреки това не съм крива обаче. :Д
Наваксах си тези дни със сериала и още ме държи - толкова ми е романтично, замечтано и любвеобилно, имам чувството, че днес ще се държа много добре с всеки, с когото говоря. 8-) Направо ми трепери душичката!
А и времето е хубаво, така че зачезвам. Страхотна есен тази година, браво!

Lilanda
10-11-2014, 14:21
Минавам само да ви кажа, че се чувствам направо страхотно. Вчера отпразнувахме първия рожден ден на малкото ми съкровище, беше уникално. :)
Честито ти рожденниче! ;3

ПТ: Никога не съм била толкова щастлива. Разговорът мина повече от добре, не съм и очаквала, че ще ми каже подобни неща, дори обратното - смятах, че ще се скараме и всичко ще рухне. Събудих се в 8 и понеже никой не беше буден, лежах в леглото и обмислях всяка малка подробност от снощния разговор. Ако дори предполагах, че е имал някакви чувства още тогава, цялата ми година щеше да е напълно различна. Всъщност още от края на декември всичко щеше да е напълно различно. Не че го обвинявам де, разбирам го. 'Грешката', за която говореше...никога няма да забравя тези му думи. Ама то и аз съм пълна идиотка. Ще кажеш, че не го познавам добре и не знам как се държи като харесва някое момиче. о.О Или може би от страни е по-лесно...Мда, май е така.

"Сбъдва се нещото, за което си мечтаеш най-много напоследък. (...) В края на месеца те чака супер готина изненада." ето защо обичам Glamour. 8-) Определено "нещото" се сбъдва, а в края на месеца има и рожден ден. 8-) Да видим каква ще е готината изненада. ;3

Dagichka
10-11-2014, 14:34
прекрасно ми е.
всички нерви, висене по задръствания и каране в насрещното си струваха, ебаси изтребителите, ебаси чудото, чувствах се като малка прашинка :д а после колко приятно се изненадах, като го видях тоя малък дългуч (хаха оксиморончето ми то :3 ) в Метро, става на 16 днеска, ахх като си спомня миналата година колко се занимавах с него се хващам за главата направо :д :cool:

102, беше питал какво е сатурнова дупка, еми един период от време преди и след рожденния ден на всеки човек, когато.. как да кажа, стават разни неща по необясними причини, най-често нямаш късмет или без видима причина си в гадно настроение или нещо те заболява и тн.

102
10-11-2014, 14:41
деа
наближава ми
фак йо сейтърн

102
10-11-2014, 14:42
става на 16 днеска, ахх като си спомня миналата година колко се занимавах с него се хващам за главата направо :д :cool:

anarchygirl

Dagichka
10-11-2014, 15:17
пепел ти на езика бе :д дори не съм го целувала тва човече, само мноогого силно се гушкахме докато не ни изпукат ребрата
Сатурн си е тегав, мда

xoxi
10-11-2014, 15:19
Такива крясъци не бях чувала скоро... и въпреки, че не бяха насочени към мен, главата ми ще се пръсне от болка след това преживяване.
Хубаво е обаче, че работната седмица най-накрая свърши... Сега искам да си дръпна някое хубаво филмче, да си взема книжката, да си направя нещо топло за пиене и да се скрия някъде, сгушена в пухкавото си одеялце. И да не ме закача никой!!!

sl1nceetoo
10-11-2014, 15:40
Мързелива и щастлива съм. Днес не ми се мърда. Ще си поостана вкъщи и ще си гледам подлите камериерки, придружени от пуканки, желирани бонбони и ръфълс /<3/

Току що една позната отиде в гаджето си (съседът ми) и ми е забавно. Ако ми стане съседка, ще пием заедно чай.

Преди малко му чух гласчето и сега ми едно такова... хубаво. Интересен човек е, рядвам се, че го познавам.

Майка ми ме гледа странно, откакто видя каква книга извадих от чантата си. Всъщност не като я видя, а като й прочете разюмето. Тя, А. ме предупреди, ама.. Дано мамчо не ме мисли за мръсница. Пък ако книгата е тъпа и секс на всяка 2ра стр. - ще удуша А.

Ще вечерям гъбки, аа <3

Едит: М. се променя. Кефи ме.

102
10-11-2014, 15:42
пепел ти на езика бе :д дори не съм го целувала тва човече, само мноогого силно се гушкахме докато не ни изпукат ребрата
Сатурн си е тегав, мда

е хуу, 19 годишна хлапачка съм, но се чувствам твърде стара и уморена за такива неща

става на 16 днеска, ахх като си спомня миналата година колко се занимавах с него се хващам за главата направо :д :cool:

ясно

galaxy29
10-11-2014, 16:14
Ама къде зад мола? :Д:Д В посока Зенобия ли е, или от другата страна?

Отразих те, просто не ми се споделя във форона вече:Д

//едит: оправих се:Д
сподели ми някой път на интимно

paradosou
10-11-2014, 16:16
Вече тъпо.

SpiritInBlack
10-11-2014, 16:38
Супер якия уикенд, и в София можело значи :D Май се запознах с яко готина мацка, с която се разбираме перфектно вече втори ден. Няма много жени, които да носят толкова къса и предизвикатлена рокля, която да не скрива прелестите по тялото и, но в същото време да не го разголва прекалено много. Повече от убеден съм вече, че няма значение какво носиш, а как го носиш. Много и се накефих и днес, сладурката ме събуди в осем и половина, убедена, че има пълното право да решава кога да започне денят ми. Не знам как, но иначе щях да изпусна шоуто. Явно е попивала доста квото и говорих за самолетите. Ако знаеше с корабите кво ме свързва :D

Ivaaaaa
10-11-2014, 17:28
супер си прекарах. съвсем друго е усещането да си в родния град, където е минала голяма част от живота ти, толкова спомени... заредена съм с позитивизъм за месеци напред ( : не искам да си тръгвам.

направих си ваксината, подуло се е и боли ) :
ппц винаги скривам глава в гърдите на някого, когато ми предстои УБОЖДАНЕТО. и този път не развалих традицията, НО .. мило беше (( :

pandabear
10-11-2014, 18:34
http://media1.giphy.com/media/LiTTNQx8gGlrO/giphy.gif

galaxy29
10-11-2014, 18:55
поздравявам ви със скъпия ни съфорумник от 1:57

http://youtu.be/BsjUbynJoEM

IWannaBeSedated
10-11-2014, 19:02
Цепи ме главата, а и си скапах настроението за глупости...

tori
10-11-2014, 19:36
Определено беше забавен ден, само че не можах да го нагушкам колкото ми се искаше. Може би не е чак такъв дръвник, за какъвто го взимах. И определено ми беше много приятно да си ланкаме разни работи.

galaxy29
10-11-2014, 19:42
едно мерси, можехте да кажете ;д

Bomber
10-11-2014, 20:42
Душата ми умира,като чуя тази музика :(

HollyGolightly
10-12-2014, 01:12
Прекрасно, цял ден прекарахме заедно, времето беше невероятно, ходихме в парка да храним патките и да седим и да си говорим на нашето място.
Charade е толкова красив филм, принципно не си падам по наивни персонажи, но Audrey успява толкова добре да си влезе в ролята. Той обаче явно не мисли като мен и заспа преди края на филма 8-) ама няма нищо де, не е като да не сме го гледали 10 пъти поне или да ни е последният път това

Andjyy
10-12-2014, 07:40
TheDevilInMe,да ти е жив и здрав.
И да прави мама много щастлива :)

Нов е денят,нова аз и НОВИ мисли.
Знам какво искам и как да го постигна. Такива ти ми истории не ми влизат в плановете.
Допивам си кафето и се залавям за работа.

Dagichka
10-12-2014, 07:42
Пав онзи с очилата ли, кой е? :д иначе Чукито и Борео имат няколко яки песнички
102 нищичко не разбираш, това са две различни ситуации с двама различни индивида, тихо!

ох сънувах нещо готино, обаче го забравих и се ядосвам, грр. напоследък толкова съм си обременила съзнанието с някви дребни, ежедневни неща, че се усещам затъпяла, нищо че уж уча нови неща.. ще трябва да поразпитам и да се включа в някой клуб или нещо такова, че само от лекции вкъщи и обратно хич не ме удовлетворява

pandabear
10-12-2014, 08:37
събуди ме шумът от бормашини. вероятно ще ме заболи глава, а исках днес да си почивам, да мързелувам, да се излежавам цяяяял ден и да си хапвам вкусотийки. и ми е някакво мило. много мило. искам.
http://media2.giphy.com/media/ZnfGamPAzSNag/200.gif

skatew
10-12-2014, 09:07
осъзнавам се, че годината е почнала и сядам да уча
танан

Naive
10-12-2014, 09:56
Ох, само аз си знам как едва се държа. Къса ми се сърцето просто. :(
Но стискам зъби, какво да се прави. Добре, че е той - като се видим, все едно съм в изолатор от всичко зло.

Lilanda
10-12-2014, 11:03
Да започнеш да готвиш и да осъзнаеш, че си забравил да купиш яйца - НЕЗАМЕНИМО. Хапките са готови, остава само да ги изям и да ги оценя ахахах. ;д Чудех се дали да не оставя малко и на него, но до утре вечерта ще са станали на нищо, та по-добре не. Напоследък съм много доволна от готварските си умения, осъвършенствам се все повече и след няколко грешки /доста, повярвайте ми/, храната, която правя става И ТО ВКУСНА. Като се върнат, ще им направя пиле с четири сирена. ;3 Определено най-доброто ястие за посрещане. ;3 Суууупер много ми липсват. ;/

Той е голяма душичка, вече трети ден не е и споменал нищо за Лига/Tera/AVP, въпреки че му казах 50 пъти, че нямам проблем с това да играе. Утре ще се видим, макар и само за 40 минути. Нямам търпение!

едит: Трети ден под ред започвам нова страница тук. -_- Ей т'ва е...8-)

SonataArctica
10-12-2014, 11:20
Хапвам и сядам да си свърша работата.
Китаеца днес много ме стресна, бахти creepy-то. Пак някви намеци ми прави.
Вчера страхотно си прекарах. Доволно. :)

// awwwwwww (https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10678523_150426768461289_8453724960240587550_n.jpg ?oh=e2cf896f87eea1a5621518b643d67691&oe=54B8D75D)

/// My December (https://www.youtube.com/watch?v=cI59cpkFxPo)

Запознах се с много интересна личност. Определено ще си полафя пак с нея тези дни. 8-)

girlwithblueeyes
10-12-2014, 11:38
Денят ми е меко казано брутално ужасен . Днес реших да със стара приятелка на фитнес извън академията и там някакво малоумно 16 годишно лапе буквално щеше да ми смаже краката за да се прави на интересен да се благодори че имаше хора защото щях да го заритам до врататата. После оная смотана тъпачка пак нещо реве и мранка и се прави на интересна веднъж яде шамарите наближило е пак да ги яде . На всичкото отгоре някой тъпак цяла нощ слуша музика и ми иде да му ударя телевизора в главата .Утре ми почват подготвителните за там и ще ме правят на парцал ама и да умирам и да рева никво внимание няма да ми се обърне . Лошо ми е и ме боли корема и искам да си легна ама до 1 часа няма да може .

skatew
10-12-2014, 11:42
смотана тъпачка
веднъж яде шамарите наближило е пак да ги яде
някой тъпак
да му ударя телевизора в главата

takyw ezik ne podhojda na 1 dama

bloodyF
10-12-2014, 11:44
Снощи се размазахме. Но не ми влияят добре тези партита.
Иначе с него беше добре, уплаши ме малко с едно изказване, но ще разнищя историята.
Днес всичко ме боли и ми е недоспало, поне се свързахме, дано да излезем малко.

YSMF
10-12-2014, 12:03
Ако с него сме на различни вълни просто няма смисъл да се занимавам. Тъжно, жалко, това е.

Висша математике, помогни ми да излекувам любовните мъки.

Blab
10-12-2014, 13:19
прекрасно
оптимистично
трепетливо
сигурна съм
харесвам гения си
и прекрасното ми половинче, което всъщност най-накрая осъзна, че си е цяло
и творческите ми импулси
и маркетинговите ми новаторства
и най-прекрасните хора, които и аз не знам как съм намерила
готова съм
да!

Ivaaaaa
10-12-2014, 15:03
http://img.pandawhale.com/83146-well-this-is-going-to-hurt-lik-S5Uf.gif

weheartiit
10-12-2014, 17:15
Мисля,че ми се обиди ....ох :(
Харесвам го,доста при това,но мисля,че нищо няма да стане,просто
аз не съм като за него ... А толкова ми се иска да се получи нещо,
да излезем най-сетне и всичко да е добре.Да ама не.Мисля,че всичко
е просто загуба на време ...

sl1nceetoo
10-12-2014, 17:19
Въодушевена съм.

galaxy29
10-12-2014, 17:32
Пав онзи с очилата ли, кой е? :д иначе Чукито и Борео имат няколко яки песнички
дам, той е боро
EarthShaker се пишеше

Jaune
10-12-2014, 18:01
http://40.media.tumblr.com/c447edb6852229077ef3c66868cec4ef/tumblr_nacjea9OXu1scygiho1_1280.jpg

КЪДЕ Е ТОВА? :Д

Ewok
10-12-2014, 19:41
прекрасно
оптимистично
трепетливо
сигурна съм
харесвам гения си
и прекрасното ми половинче, което всъщност най-накрая осъзна, че си е цяло
и творческите ми импулси
и маркетинговите ми новаторства
и най-прекрасните хора, които и аз не знам как съм намерила
готова съм
да!

блаби, видя ли ми поста, в който те споменавам?

и радвам се за теб

TheDevilInMe
10-12-2014, 19:52
Мерси, момичета : ))))

Гадно ми е, смотано, криво, нещастно, днес си позволявам да ми бъде такова, а утре отново ще съм силна...

tori
10-12-2014, 20:00
Яко ми е. Какво направи тая жена с мен?! Или какво направих аз с нея?! Все още не мога да разбера - тя даде идеята, а аз бях по-лигавата от двете и по-смелата. :дддд Верно са прави хората като казват, че на овените не им е нужно много, за да извършат некфа простотия и обикновено все тая кво, ние сме водещите в глупостите, дори и ония, които не сме измислили ние. Ама беше забавно. Тя е прекрасна, обичамобичамобичам.

mayaaa
10-12-2014, 20:17
Потресена.

shmatarok
10-12-2014, 20:51
На моменти ми идва да си плесна някой шамар.
Седя и гледам нещата и се чудя какви аджеба са тези глупости, сега, след като ми дойде прозрението и всичко е вярно си мисля къде, аджеба, ми е акълът в такива мигове. 8-)
Поне си направих теста, почвам туториала по бизнес, ама изобщо не ми се занимава. Бива ли да имам 150 страници за четене. :/ Коремът ме боли и не ми се учи обаче, хм.
От утре съм си обещала да не пропускам лекция, пък да видим.

xoxi
10-12-2014, 22:15
Уж щях да си лягам по-рано тази вечер...
Беше 10ч., когато започнах да се прозявам, само трябваше да си дослушам песента, да си проверя пощата, туй-онуй... И баааам, 1:15 сутринта... Браво, бре!
Усещам обаче, че утре (т.е. днес) ще е хубав ден ^^

102
10-12-2014, 23:12
http://40.media.tumblr.com/c447edb6852229077ef3c66868cec4ef/tumblr_nacjea9OXu1scygiho1_1280.jpg

КЪДЕ Е ТОВА? :Д

трябва да е някъде по раковска
мисля че беше за някъв ден на театрите
сичките са нарисувани

xarixoxo
10-13-2014, 00:48
почва да ми писва самотата мисля че трябва да спра да съм отшелник и да направя нещо с личния си живот защото има голяма вероятност да се побъркам ако продължавам да контактувам с хора само по форумите

Jaune
10-13-2014, 06:35
трябва да е някъде по раковска
мисля че беше за някъв ден на театрите
сичките са нарисувани

Да, там има много, ама понеже има и на други места, и реших, че ще е невъзможно за откриване. :Д Мерси, ще проверя.

tori
10-13-2014, 08:56
Честито направление за невролог. И даже бележка нямам.
И честити други работи, аз мисля да се закопая някъде.
Тоя ден става все по-странен. А до довечера има още толкова време, че чак се плаша.

Lilanda
10-13-2014, 09:03
Нямам търпение! 8-)

102
10-13-2014, 11:32
Да, там има много, ама понеже има и на други места, и реших, че ще е невъзможно за откриване. :Д Мерси, ще проверя.

как има на други места
тва беше инициатива за само по раковска /заради театрите/

Dagichka
10-13-2014, 14:06
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/10644471_747636628607618_4078744614862714784_n.jpg ?oh=a54a53ad586667414ce7bddc216f2879&oe=54B646A3 това ми е любимо <3 има много нарисувани по графа и попа, въобще destructive creation и 140 ideas са великани <3

чак сега осъзнавам, че днес съм само на горещ шоколад, огромен мъфин, курабийка и желирани бонбони :д после що треперя и не се чувства добре.. грр, трябва да спра да си тормозя организма така :д
и трябва да се отърся от чувството, че някой ми е длъжен за нещо, егоистично е! иначе ми е добре, самотно, тая шматка ми липсва, ама ще свикна предполагам, поне скоро ще си купи тел и ще се чуем по вайбър, минимум 2 часа не ни мърдат!! :д

Naive
10-13-2014, 14:27
Пред пневмония съм. Още седмица вкъщи. И си направих строхотна крем супа. :)

Jaune
10-13-2014, 15:11
как има на други места
тва беше инициатива за само по раковска /заради театрите/

Така е започнало, но има и на други места /по централни улици предимно/ - Дондуков, Графа, Шипка... виждала съм на много места.

WickedSick
10-13-2014, 15:12
Зле

AnarchyBoy
10-13-2014, 16:05
Много гнусен вирус ме е пипнал... Ще пропуснем да идем до Италия, а така ни се ходеше. :(
Ама аз едва движа, щом днес ме изгониха и от работа... :D Тя помогна мъничко де, ама дойде и се помоли на шефа да ме пусне, че съм имал температура и прочие (което беше така). После шефа идва и ми вика - 1во имаш хубава годеница. (При което аз съм лайк УАТ ДА ФАК? Къде си я виждал?) и 2ро пусни си болнични, че едвам стоиш прав (да се чете седиш на стола, щото и тва не можех) за цялата седмица и ела в понеделник, ако се чувстваш по-добре. М-М-М-М-МЕГА КИЛ. <3
Прибрахме се вкъщи, като й позволих тя да кара и претърпях невиждан шок и ужас.. Понеже не я бях виждал да кара, но ми беше много зле, тя едва не ни уби около 15 пъти, но в крайна сметка кара доста добре, учудващо даже като за жена за малко да бутне една патрулка и мина на червено, но щото аз я занимавах (виновен) :D
Като се прибрахме ми направи супа и чай след което ме прати да спя с доза аналгин. Грижовна е... Което ме радва.. Сега станах и намирам хола в следното състояние: Едно супер меко одеяло и подгряваща възглавница на канапето, лаптопа пуснат зареден с филми и ИГРИ :о Направила е сандвичи и много натурални сокове "за да не се обезводня" 8-) И ми вика, айде бе мързелкьо целия следобяд проспа, провери ми температурата и ме остави да се разложа на канапето (Чувствам се като малко дете, което го глезят) Всичко си е както преди, не съм си го и представял така.. След малко ще гледаме сериалче и то любимото ни... Нашите още не знаят за годежа, но вече им подшушнах, че живея с една мацка.. (което не е баш така, защото за ся само идва чат пат да преспива ;д) Майка й знае, трябва на баща й да кажем.. Ох голям цирк ще е цялото съобщаване за сватбата.. Но от понеделника тя идва официално да живее с мен... Вече съм й приготвил мега изненадата.. А сега смятам да се отдам на релакс, научна фантастика, храна и компанията й.. ;3
Мда, ако не бях болен щеше да ми е перфектно...

kalpazanka
10-13-2014, 16:21
Ще Омра от главоболие...

TIFOSO
10-13-2014, 16:26
Сливата и миришеше на лунна светлина... Напих се мощно.

galaxy29
10-13-2014, 17:13
Сливата и миришеше на лунна светлина... Напих се мощно.
хахахах <3

Andjyy
10-13-2014, 17:17
Иде ми да се тръшна. Пак давам заето. А що храна изядох днес,като за цяла седмица.

TIFOSO
10-13-2014, 17:52
хахахах <3

това накрая, дупенце ли е?

babity
10-13-2014, 18:17
преяла с диня. ъгейн. 8-)
не се самосъжалявам. просто 'щото не функционирам.
гушкаво ми е.

Lilanda
10-13-2014, 18:19
Мина чудесно, страхотно асдлксалфдлйф. ;3

Толкова се радвам, че дори това, че някои хора, които НЕ ПОНАСЯМ, ми писаха, не може да спре щастието ми. Няма думи, които да опишат щастието ми. :grin:

pandabear
10-13-2014, 18:19
http://media3.giphy.com/media/Clxre8NEakyGc/200.gif

Fisherman
10-13-2014, 18:22
Много гнусен вирус ме е пипнал... Ще пропуснем да идем до Италия, а така ни се ходеше. :(
Ама аз едва движа, щом днес ме изгониха и от работа... :D Тя помогна мъничко де, ама дойде и се помоли на шефа да ме пусне, че съм имал температура и прочие (което беше така). После шефа идва и ми вика - 1во имаш хубава годеница. (При което аз съм лайк УАТ ДА ФАК? Къде си я виждал?) и 2ро пусни си болнични, че едвам стоиш прав (да се чете седиш на стола, щото и тва не можех) за цялата седмица и ела в понеделник, ако се чувстваш по-добре. М-М-М-М-МЕГА КИЛ. <3
Прибрахме се вкъщи, като й позволих тя да кара и претърпях невиждан шок и ужас.. Понеже не я бях виждал да кара, но ми беше много зле, тя едва не ни уби около 15 пъти, но в крайна сметка кара доста добре, учудващо даже като за жена за малко да бутне една патрулка и мина на червено, но щото аз я занимавах (виновен) :D
Като се прибрахме ми направи супа и чай след което ме прати да спя с доза аналгин. Грижовна е... Което ме радва.. Сега станах и намирам хола в следното състояние: Едно супер меко одеяло и подгряваща възглавница на канапето, лаптопа пуснат зареден с филми и ИГРИ :о Направила е сандвичи и много натурални сокове "за да не се обезводня" 8-) И ми вика, айде бе мързелкьо целия следобяд проспа, провери ми температурата и ме остави да се разложа на канапето (Чувствам се като малко дете, което го глезят) Всичко си е както преди, не съм си го и представял така.. След малко ще гледаме сериалче и то любимото ни... Нашите още не знаят за годежа, но вече им подшушнах, че живея с една мацка.. (което не е баш така, защото за ся само идва чат пат да преспива ;д) Майка й знае, трябва на баща й да кажем.. Ох голям цирк ще е цялото съобщаване за сватбата.. Но от понеделника тя идва официално да живее с мен... Вече съм й приготвил мега изненадата.. А сега смятам да се отдам на релакс, научна фантастика, храна и компанията й.. ;3
Мда, ако не бях болен щеше да ми е перфектно...

ти си ненормален

tori
10-13-2014, 18:53
Пак преебах работите. Всичките. Прогоних от себе си един приятел И евентуално гадже, което между другото, харесвам. Аз съм гадна. И съм ужасна. И съм без приятели. И си заслужавам всяко малко завиване на свят, което съм имала, имам и ще имам. Заслужавам си всичко ужасно. Ама съм тъпа. И искам да оправя нещата. Ще опитам, повече нямам какво да губя. Нали?

TheDevilInMe
10-13-2014, 19:05
По-добре от вчера, но още съм нервна и на тръни и ми се заяжда : (

lisi4ety
10-13-2014, 19:23
Чувствам се като човек,който вече си изхарчи заплатата, а има прекалено много неща за купуванееееееееееее :@@@

Colouring
10-13-2014, 21:07
Хубаво е да си имаш някого. От няколко дена пак съм в графа необвързани и ми е едно такова.. щастливичко. Но е различно от преди. Преди, т.е в първата ми връзка (аз друга сериозна съм нямала) в началото беше едно такова вълнуващо, влюбено ми беше 24/7, треперех при мисълта за него, абе, еуфорично с една дума. А сега.. сега, въпреки че си го пожелах, нещо не е същото. Не казвам, че не е хубаво, просто не е същото. Усещам, че този път, като да не повярваш, няма да съм тази, която е "по-" - по-отдадената, по-влюбената, етц. А съм от другата страна. Не че не го харесвам, напротив, просто.. не знам, не колкото той мен май. Ужасен човек ли съм? :Д Той е мил, възпитан, добър, държи се с мен по невероятен начин, приятно ми е с него, не е някакъв несериозник, имаме общи неща, а и, мамка му, аз си го пожелах (хората са казали внимавай какво си пожелаваш, пак се върнах на тази приказка, до която съм опирала толкова много пъти) така да се каже... Мда, ще дам шанс на момчето и така.. дано да си заслужава.

tori
10-13-2014, 21:17
Еми разгеле - деня свърши. Отрязана, уплашена и НЕобъркана съм вече. Света е по-прекрасен с филия течен шоколад и който ми твърди обратното, просто се лъже ужасно много. Ако не друго, поне знам, че той не иска шанса ми и сега ще е по-лесно да го преживея. А на другия нека си му мине и пак да сме приятели. И все пак кой отново ми обърса сълзите? Бившия. И на кого аз бърсах сълзите отново? Пак бившия. Много е възможно да рухна ей ся в леглото, но все пак има течен шоколад в хладилника, дано ми стигне като му видя дънцето. Ако не друго, поне си имам представа за работите около мен и за себе си, тъй че май имаше полза от днешното объркване. Ама от два месеца насам живея в холивудска продукция и взема да ми писва, чак до лекар се стигна - не са хубави тия работи. Утре като едно добро детенце Тори е на даскало. Защо? Щото вече трябва. И кой почва да учи, за да забрави за всички глупости? Познай до три пъти. Тори, бе. Не Марийка. А, маха значи. Аре, отивам да спя. Уж. Нищо, че следобед спах, пак.

Auriss
10-13-2014, 21:31
@AnarchyBoy, поканен ли съм на сватбата ? :cool:

fire_magic
10-13-2014, 22:03
kogato doida tuk i procheta 1-2 posta почти vinagi след тва se chuvstvam stranno

Auriss
10-14-2014, 00:27
не ти ли е dosadno da сменяш ezika 20 pati dokato пишеш :cool: ?

galaxy29
10-14-2014, 02:21
Иде ми да се тръшна. Пак давам заето.
същото
но няма

HollyGolightly
10-14-2014, 03:09
Въпреки че най-после получих хубави новини от доктора, искам да се оплача някъде колко загубена лична докторка имам. От 2 години вече живея с мисълта, че имам псориазис и за това ми излизат такива кръгове на места по кожата. Няколко пъти съм ходила при нея и все едно и също ми казва, плащам луди пари за всеки преглед, който е именно това- преглед без изследвания и след това още почти толкова за лекарства изписани от нея и се чудя аз защо по никакъв начин не ми помагат тези мазила. Аз знам, че принципно това не се лекува, ама пък никакъв резултат да няма, това не е нормално. Най-после я накарах да ми издаде направление за кожен и се оказа, че имам алергия към...нещо, тепърва ще се разбира към какво, но псориазис не е, както и генетичното заболяване, което също беше споменала моята, отпада. Чудя се, за колко ли други неща се тъпча с хапчета, а може и дори да ги нямам :?
Но като цяло, да, доволна съм, поне за това ми улекна.

fire_magic
10-14-2014, 03:30
не ти ли е dosadno da сменяш ezika 20 pati dokato пишеш :cool: ?
obiknoveno da, ama tam taka se poluchi, ne sym go smenql umishleno, smenil sym na kirilica zaradi neshto drugo i posle sym dobavil dumite, koito sa na kirilica v uj zavyrshenoto izre4enie na latinica. Vij 4e posta stava i bez dumite koito sa na kirilica, ama .. na koi mu dreme :D

fire_magic
10-14-2014, 03:32
yes wee 2 pyti "ama" i 3 pyti "kirilica" povtarqm v 1-2 izre4eniq
da si eba bedniq re4nik

xoxi
10-14-2014, 07:13
Много е хубаво да си си вкъщи!
Събудих се от носещото се ухание на палачинки и кафе от кухнята...
Времето навън също обещава един приятен ден.
Дано, дано!

pifiella
10-14-2014, 08:16
Анархи,ама ти си ми набор,че защо ти е да се жениш?!
Бъдете щастливи,де :)

Andjyy
10-14-2014, 12:10
Ще се жени?!? Как не. Чуди се ква шитня да измисли.

Напоследък се чувствам много добре.

sometimes_
10-14-2014, 12:20
Ей така си я карам - гаф след гаф. :D Лошото е, че взе да ми омръзва тоя цирк, но знам, че ако го прекратя, ще ми бъде още по-скучно.
Поне тия досадници ми се махнаха от главата. Достатъчно ги търпях.
Охх..., искам си спокойствието! За целта трябва да се изолирам и да не се занимавам с мъже, ама как да стане тая работа?! Драмите ме преследват като сянката ми, няма бягане. :D

tori
10-14-2014, 12:35
За целта трябва да се изолирам и да не се занимавам с мъже, ама как да стане тая работа?! Драмите ме преследват като сянката ми, няма бягане. :D
:lol: Толкова истина... :д Ама аз съвсем се отказах - да правят квото искат, Тори е вън от играта. Стигат ѝ толкова драми.

sl1nceetoo
10-14-2014, 12:40
Много ми е странно като ми кажат мислех те за мъничка. Хем ми е тъпо, че изглеждам малка, хем се радвам, че съм младолика :д
Та, днес като цяло ми е странно. Обаче вече всичко се нареди и се радвам на хората, които ме заобикалят. Отпуснах се и съм себе си. И много странно как винаги са били около мен, а не сме се забелязвали взаимно. Радвам се.
Мразя некомпетентността на госпожата.
Днес учих баба ми да ползва компютъра. Оказа се мисията невъзможна. Забавно ми е как едната сяда сама и си включва скайпа, за да си говорим, а другата не знае от къде да включи самия компютър.

galaxy29
10-14-2014, 13:18
obiknoveno da, ama tam taka se poluchi, ne sym go smenql umishleno, smenil sym na kirilica zaradi neshto drugo i posle sym dobavil dumite, koito sa na kirilica v uj zavyrshenoto izre4enie na latinica. Vij 4e posta stava i bez dumite koito sa na kirilica, ama .. na koi mu dreme :D
ахахахах :Д:д чудесни сте, така хубаво ме разсмивате

TIFOSO
10-14-2014, 17:08
Междукрачието и гореше от желание (миришеше на пърлено чак). Зърната и се бяха одървили като приказни гъбки (пърхутки), аз обаче си разглеждах лексикона най-невъзмутително. Скъсахме. Помолих я да ми направи сандвичи (за последно). Отказа.

Fisherman
10-14-2014, 17:11
не виждам как пърхутката е приказна гъба,може би имаш предвид мухоморка

galaxy29
10-14-2014, 17:12
Междукрачието и гореше от желание (миришеше на пърлено чак). Зърната и се бяха одървили като приказни гъбки (пърхутки), аз обаче си разглеждах лексикона най-невъзмутително. Скъсахме. Помолих я да ми направи сандвичи (за последно). Отказа.
оф :Д:Д:Д
защо така? :{

Dagichka
10-14-2014, 17:18
писнало ми е как всеки съди другия
но в същото време се хващам и аз да го правя съзнателно или не, ебати тъпата съм, бих се наритала сама!! не искам да обидя никой, все кимам и се съгласявам, ама не мога вече така, чувствам се мръсна и гадна така, един вид макар и мълчаливо подкрепям точно това, което мразя..
и изведнъж ми спадна настроението и всичко и хоп, той ми писа.. и всичките спомени и чувства нахлуха в без тва празната ми главица, екстра.

Fisherman
10-14-2014, 17:22
писнало ми е как всеки съди другия

как така ти е писнало,когато видиш ,че един човек греши няма ли да му направиш забележка?

anonymous895156
10-14-2014, 17:24
в качеството си на какъв

SHPAIdURmeN
10-14-2014, 17:28
o, не, не :razz: :lol: :razz:

Fisherman
10-14-2014, 17:35
в качеството си на какъв

митко ти виде 1 месец живот след като чата се разпадна и вече не ти мачкам нищожното самочувствие и реши пак да се правиш на интересен

в качеството на по-възрастен например,в качеството на по-образован,в качеството на по-опитен и най вече в качеството на по-интелигентен

anonymous895156
10-14-2014, 17:36
http://rationalwiki.org/wiki/Dunning-Kruger_effect

Fisherman
10-14-2014, 17:40
http://rationalwiki.org/wiki/Dunning-Kruger_effect

добре ,че бех аз да ти го покажа тоя ефект,че да го пействаш по интернет

anonymous895156
10-14-2014, 17:42
добре че беше ти

Fisherman
10-14-2014, 17:42
добре че бех аз

anonymous708973
10-14-2014, 18:23
Доволна съм от днешния ден - хубава тренировка направих. От следващата седмица мисля да си разнообразя, че стана време - само той да ми оздравее, да не го занимавам докато е болен и съм сигурна, че с удоволствие ще измисли как да ме поизтезава. Обичам начина, по който ме мотивира!
И е толкова миличко-нещастен, когато е болен... утре май ще си остана при него да си го гушкам. Измислих му мееегаякия подарък за РД, малко е неприложим за студено време, ама току-виж ноември ни изненада с няколко топли и го измислим :)
Купих си и учебниците по руски най-сетне, добре върви, иска ми се да ми остава повече време, че сама да вървя напред, но е мисия невъзможна.

А вчера с нея си имахме много приятна женска вечер - бях забравила напълно колко естествено се чувстваше да си седя на леглото й и да си говорим. Умно девойче е, нищо, че чат-пат ми лази по нервите.

А сега си правя кафе, подреждам, тегля душ и се сгушвам с учебника по финанси :))

SonataArctica
10-14-2014, 18:41
Толкова да ми е тегаво... Уморен съм, днес беше стресиращ ден и настроението ми се скапва тотално. Имам литърче чай, което да ме подкрепя в следващите няколко часа. Доста е препълнено тук... Кеширах се на любимото ми местенце и съм много доволен от този факт. Вчера не беше свободно :/ . Дните почват да ми се сливат и трябва да си установя някакъв режим на сън, че да се оправя, ама това май ще стане от следващата седмица, мдам. Как пък се присети точно тя да ми пише след толкова време, хм... Не ми се занимава вече. *мрън* *мрън* *мрън*

Искам да се гушна в легълцето си и да спинкам или да чета.

Важно да е да не заспивам и keep holding on (https://www.youtube.com/watch?v=QNMJSyxEbmU).

// Хехе, свърших половината работа. Отивам да пушЯ и ще продължавам. =]

Jaune
10-14-2014, 19:03
Онова не беше на Раковска. Обиколихме я цялата 2 пъти. Търсенето продължава.

Много ми липсва и съм много изморена, и искам просто да си заспим, т'ва е.

Lilanda
10-14-2014, 19:40
Ето така:

[22:28:41] Lynn: Да, защо да не. Аз съм супер щастлива с човека до себе си, докато същевременно връзките на приятелите ми се разпадат. -_-
[22:28:46] Lynn: Но знаеш ли, не ми пука!
[22:28:54] Lynn: АЗ СЪМ ЩАСТЛИВА!
[22:28:54] Lynn: :D
[22:28:59] *: o.o
[22:29:00] *: wat
[22:29:00] *: :D
[22:29:05] Lynn: Ебаси, колко гадна прятелка съм. о.О
[22:29:18] *: (hug) (heart)
[22:29:20] *: ne si
[22:29:20] *: ;3
[22:29:44] *: do momenta sam minal na "nishto ne mi se pravi iskam samo neq"
[22:29:51 | (22:29:59 — редактирано)] *: oh shit o.o *heartbeat*
[22:29:57] Lynn: Оооооооооооооооооооо. (hug)
[22:30:04] Lynn: (heart) (heart) (heart) (heart) (heart) (heart) (heart) (heart)

Просто...Толкова щастие на едно място...Знам, че е супер егоистично от моя страна, обичам ги страшно много, просто аз нямам какво да направя по въпроса, с изключение на това да съм до тях. До тях съм доколкото мога, наистина ми е адски гадно, но това не значи, че трябва да си съсипвам щастието, нали?

В същото време той е супер мил и ми се иска да им споделя толкова много, а не мога, защото знам колко ги боли. ;/ Само на един човек мога да кажа всичко. Тя ми каза, че никога не ме е виждала толкова щастлива и че не знае какво става с мен, но иска винаги да съм такава. Просто...явно не е само вътрешно усещане. :D Сетих се за онази реклама за "Моето усмихнато момиче". ;33333333 Просто усещам колко е влюбен, а аз съм също толкова влюбена и...всичко е чудесно. о.О А преди година дори не очаквах, че може да има нещо между нас, особено след онзи разговор...

Dagichka
10-14-2014, 19:46
Jaune ако това ще ти помогне, сестра ми я снима отдавна, до него е другия с чадъра, но в момента няма как да я питам къде се намираше точно ;д https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t31.0-8/10629319_748680585169889_4069742260255883407_o.jpg

и Фишерман, нямах предвид това, но съм твърде уморена да се обяснявам, утре ;д

Jaune
10-14-2014, 19:50
Оле, Дъгичке, нямам идея къде е това, въпреки че ми е познато. :Д Някой ако разпознава сградата, да казва :lol:

Blab
10-14-2014, 21:32
зад Двореца, улиците, успоредни на Париж и Будапеща, но отвъд Раковска;

102
10-14-2014, 21:38
napomnq na onaq sreshtu kfc s onq konnika garibaldi li beshe ama neshto neeeee

per-dead
10-14-2014, 23:09
Гаджето в събота се върна от Англия. НАЙ-НАКРАЯ!!
Ама днеска са изгорих много брутално с цигарата. Даже не съм сигурна как точно стана.
Ту ме боли, ту не. Пфу, няма угодия!!
Мисля, че е крайно време да пукна малко cs, но по т'ва време ако има поне двама в някой сървър, ще е късмет.
Леле, са ми стана студено.
Писна ми.
Май ш спя.
Но не ми се спи.
У нас.

sl1nceetoo
10-15-2014, 03:59
Сънувам само някви откачени неща и ми е странно.
Денят започва, но как да си вдигна задника от топлото и меко леглоо...

TIFOSO
10-15-2014, 05:20
не виждам как пърхутката е приказна гъба,може би имаш предвид мухоморка

Имаш право Фишер.

оф :Д:Д:Д
защо така? :{

Нямам представа. След последния ни скандал, хомякът заяви, че съм бил бездушно говедо и феминизмът щял да процъфти, благодарение на такива като мен. Като се замисля, приятелите ми бяха прави като ми казваха, цитирам по памет: „Не излизай с параолимпийка с разрешително за „Гюрза”, която има плоско теме." Tакова теме при жените, предполага сериозен набор от сили за отсрещния пол и хубава книга за да блъска като по часовник връз нея.

sometimes_
10-15-2014, 06:15
И така... Всичко приключи. Ебаси, бях забравила, че мога да рева. Обаче ми остава такава празнина... Много ще ми липсва. Колкото и да си повтарям, че така е по-добре..., просто ще ми липсва. И толкова неща ни свързват, толкова неща ми напомнят, че ако се лиша от тях, трябва да си сменя обзавеждането на апартамента и половината гардероб. Четката му за зъби вече я изхвърлих, сега остава хавлията, снимките, тениските... Не искам да е края, но се налага. Омръзна ми да се чувствам недооценена. Истината е, че тайно се надявах да се възпротиви, да ме спре, да каже, че не може без мен, ама да - тия неща се случват само по филмите. Явно и той смята, че това е правилното решение. Аз знам, че е. Но не искам да е така... Хах... Даже не знам какво ще ми се случва оттук нататък. Не, че нямам алтернативи, но просто не ми се занимава. Просто ще си го изстрадам, ще си го изрева и ще продължа нататък...някак си. Толкова неща съм преживявала, та един мъж ли няма да преживея... Мхм...

AnarchyBoy
10-15-2014, 06:35
Тоя вирус взема да ме дразни вече... Добре, че е тя да ме глезе та поне от това не се оплаквам.. :D
И не мога да повярвам, че го казвам, но ми се ходи на работа :o Привикнах на режима - тичане - закуска - работа - обяд тренировка - навън.. И ся заради тоя вирус режима ми е - сутрин гледам филми и ям на обяд гледам филми и ям и вечер гледам филми и ям, като през цялото време тя ме тъпче с лекарства, топли напитки и прегръдки... Искам да се оправя по-бързо дейба. Сутринта заради една кашлица повърнах о.О?! Разкашлях се уж леко и се стигна до повръщане ебати, ще кажеш, че съм на смъртно легло болен... А се чувствам що годе нормално, само съм леко отпаднал и ми се вие свят чат пат... Както и да е, брат ми ме събуди, защото е задник... Дойде да ми остави комплектите джанти и гуми.. И приятелката му се запозна с годеницата.. 8-) Беше аквард...
Много ми харесва да я гледам докато си прави тренировките (особено тази по тае бо) пък и слуша готини DnB тракчета докато го прави.. https://www.youtube.com/watch?v=RrXr-dXSDYE :smt007
Ходи ми се на работа. Щото ми е скучно. :(

DisappointedDreamer
10-15-2014, 08:12
Мале, една от най-eventful нощите ми прекарани тук.

Никога повече.

babity
10-15-2014, 08:55
Яко съм хремава. Не знам довечера дали ще съм ъвейлабъл, 'щото може да ми падне носа по някое време през деня.
Смених летния със зимния гардероб и ми е супер айляк. Отвори ми се много място в стаята. Ама ми липсва щендера. :(
Татито заминава в командировка. Криво! А аз смятах да се заседявам в Зарата... С'а майката ще ореве орталъка, че сме я изоставили. 8-)
Искам диня!
Дори нямам кола да ида да си взема.
И дано ме офертира за довечера. Само се чудя дали е бил достатъчно послушен за изненада или не.

galaxy29
10-15-2014, 09:08
Нямам представа. След последния ни скандал, хомякът заяви, че съм бил бездушно говедо и феминизмът щял да процъфти, благодарение на такива като мен. Като се замисля, приятелите ми бяха прави като ми казваха, цитирам по памет: „Не излизай с параолимпийка с разрешително за „Гюрза”, която има плоско теме." Tакова теме при жените, предполага сериозен набор от сили за отсрещния пол и хубава книга за да блъска като по часовник връз нея.
: DD

babity, много диня ядеш

Naive
10-15-2014, 11:47
нещата си се нареждат.
йей.

sl1nceetoo
10-15-2014, 12:30
Объркана съм. Искам да изчезна за малко и да помисля. Но сега нямам време за това. Ще действам спонтанно, пък квото ще да става.

tori
10-15-2014, 14:26
Деня като цяло беше ползотворен - решавахме си тестчета с класа и класния, тва-онова. Като се прибрах си поспах два часа и горница, посънувах разни глупости, които есте не помня, сега ако има и с кого да изпия едно кафе, цена няма да има. Ама като се знам, най-много да стигна до някой съседен блок. :д И пак не е нищо кой знае кво, поне е разтикване.

Jaune
10-15-2014, 14:51
На Бенковски е, точно в началото :Д... !!!!

Одисеята ми приключи, хаха.

Иначе ми е тъпо, ама сефте.

Ewok
10-15-2014, 15:37
Всъщност усещам, че съм презадоволена.
Ще започна да очаквам нещо лошо в най-скоро време.
Някак си всичко се случва твърде идеално.

И съм толкова благодарна на А. <3 Тя е моят катализатор на развитието ми. Всичко се случва толкова по-бързо и лесно с нея... и толкова точно по план. Обожавам си работното място. Предлага ми точно това, което и очаквам.
И специалността си много я харесвам, so far е точно това, което си представях. Всичко е толкова прекрасно.

И Андрейчо ме изненада адски приятно снощи, срокът се скъсява с почти година.
Ах <3

:)

galaxy29
10-15-2014, 16:00
Объркана съм. Искам да изчезна за малко и да помисля. Но сега нямам време за това. Ще действам спонтанно, пък квото ще да става.
мхм, обаче по-скоро не ми се занимава сега да си подреждам мислите, а не защото нямам време хахах
и след 'к'вото ще да става' си допълвам - няма да ме сломи :д
и си слушам:

http://youtu.be/xweiQukBM_k

granger
10-15-2014, 16:54
Официално - уморена...
Тооолкова ме измори този ден ,че няма накъде. Утре ще си го видя пак и ще го намачкам. Днес на работа отделих малко време за Международното публично право, та сега ме чакат - маникюр, къпане, книга и почивка! ЙААААААААС!

Ivaaaaa
10-15-2014, 17:09
поне днес се наспах. мразя да кръшкам, нооо лекциите може да почакат. тъпото е, че винаги след това се чувствам гузно СЕ 1 съм пропуснала нещо кой знае кво. гузно ми е, мама му стара. и като споменах.., ден трети /ако не броим началния/ без майка ми. чувствам се много по-уравновесена.

*дълбока въздишка*

anonymous708973
10-15-2014, 17:45
Хубав ден. Доста ми е уморено и безкрайно ме мързи, пък трябва да поуча още час и тепърва да се запътвам към фитнеса, а после да уча още.
Неимоверен кеф е тоя руски. Ако се науча и да го чета като хората, ще съм още по-доволна. Ще го хвана някоя вечер да ми чете, като е такъв многознайко. Утре ще му поръчам и подаръка^^ Дано тоя път няма недоразумения с доставката, че наистина ще се карам!

babity
10-15-2014, 17:48
Малко съм нервна. Мъъъничко. Колкото да му разцепя кофата, не повече.
И съм много, много разочарована от себе си. Пак се направих на пълна глупачка. Сама.
Ще си лягам, защото виното ми свърши.

kalpazanka
10-15-2014, 17:50
Пие ми се алкохол. В компания.
И ме мързи да бърша прах, а само това ми остана.

Dagichka
10-15-2014, 17:54
изморено ми е, но поне успях да се чуя с нея, 2 часа си открахме като стой та гледай, можехме и още, добре че ни паднаха батериите на тела :д
и днес имаше нещо като гуш и после партийка само двамата за един бърз чадел, охх не знам, не трябва да се занимавам с него, знам как ще свърши :д
странно ми е и малко противно как хората се сещат само като имат изгода, но предполагам, че просто така сме устроени и те не са виновни.. дз

Ivaaaaa
10-15-2014, 18:42
пак пиша ;д
не съм гледала тв сиг от седмица. радвам се, че пуснах. ТИТИ. как да не му се възхищаваш. човек с кауза, мечти, принципи, достойнство. толкова заразителна енергия, толкова истински. завиждам му. благородно. как искам и аз да притежавам поне една мъъъничка частичка от този позитивизъм, който излъчва и това вдъхновение, което изпитва. има своя мисия и ценности.

толкова съм отегчена ) :

tori
10-15-2014, 19:05
Пак аз. Ех, планове за съседско кафе енд стъф - разрушени. :ддд Ама пък беше много забавно, определено. Значи викна ме той на кафе, но странно как, дори не ме погледна. Повече си лафих с рандъмите на масата покрай нас. :д Даже си ги харесах някои, забавнички са ми и якички като цяло.

TheDevilInMe
10-15-2014, 19:13
Много, ама много уморено и изтощено едно такова... от време на време се вкарвам в някакви драми, но благополучно се измъквам от тях ;д пия си горещия шоколад и ми е отпуснато на душата, пълна идилия, точно от това имах нужда определено, да се почувствам релаксиращо, е и банята спомогна де, пожелавам си само като легна да не изпадна пак в някакви размисли и страсти, имам нужда от сън хаха

102
10-15-2014, 20:14
пак пиша ;д
не съм гледала тв сиг от седмица. радвам се, че пуснах. ТИТИ. как да не му се възхищаваш. човек с кауза, мечти, принципи, достойнство. толкова заразителна енергия, толкова истински. завиждам му. благородно. как искам и аз да притежавам поне една мъъъничка частичка от този позитивизъм, който излъчва и това вдъхновение, което изпитва. има своя мисия и ценности.

толкова съм отегчена ) :

тити e неуравновесен
страшен пример
пикам му на каузите като ми ревне
не знам как го търпи жена му

babity
10-16-2014, 06:47
Буу хуу за всичката му мачовщина! Просто не можеш да ме галиш така, ако си безразличен. Виж, ако те е страх, нещата са съвсем различни вече. Но все тая. Нямам повече прозрения и лекции за него. Не ми се занимава. Макар че ми изостава длъжността на преследвач на загубени каузи. Може би имам нужда да от отпуск. 8-)
Малко ми е замотано, но съм по-добре от вчера. Дано гадното вирусче агонизира вече където вътре се е свряло, че ми омръзнА да съм като пияна постоянно.
Яка музика с кафенце... <333
Днеска имам задачки, само да видим кога ще ми дойде кефа да ги свърша.

Lilanda
10-16-2014, 08:39
Денят ми е толкова пълен със задачи, че не съм сигурна как ще се справям оттук нататък. В събота започвам и с тренировките, което значи, че в единственото си свободно време, ще съм с него. Което не е никак лошо всъщност. Утре ще се видим и ми е толкова щастливо, че...;3 В събота съм именичка, брат ми каза, че ми е купил нещо и нямам търпение да разбера какво. ;3

Песен на деня: Three Days Grace - The good life (https://www.youtube.com/watch?v=tzRk5EIHAoI)

Ewok
10-16-2014, 13:14
Един човек, сам по себе си крийпи, ми иска приятелство във фб. По-лошото е, че това е един от преподавателите ми, с когото съм се виждала само веднъж и не съм му споменавала името си. Първоначално мислех, че иска достъп до групата ни, на която аз съм админ и затова го приех (въпреки че може да иска достъп и без да сме прииятели). Обаче не ми е писал нищо все още, което ме навежда на мисълта, че просто ме е столкнал. Питах две девойки общи приятели за него и двете потвърдиха, че е крийпи :д Оф, ще видим какво ще стане, не ми е проблем, че има достъп до профила ми, но ако нещо ми се прави по време на/след лекции...

ох, ще видим :д

galaxy29
10-16-2014, 13:34
боряна, имаше предвид 'ако нещо ми направи', нали ;/

Ewok
10-16-2014, 14:31
ако той ми се прави нещо :д

Dagichka
10-16-2014, 16:01
изпушвам си душата тия дни буквално.. даже не знам защо пуша, още ми е противен димът, миризмата, всичко, но..
и се чудя дали е добра идея да се видя с него, не съм забравила нищо от станалото, за разлика от него убедена съм, най-много накрая пак аз да страдам и да си хабя енергията по предварително загубена кауза.. пфф не знам

TIFOSO
10-16-2014, 16:55
Ден не се мина и оная се запознала с някъв от близкото до нейното село. Казвал се Винченцо, а в дискотеката му казвали "Вица". С едното око бил сляп, а с другото не виждал. Стела (бившата тая нали) ми каза, че снощи четяли книги (тя на човешката, той на морзовата азбука). Искала да изревнувам и да сме се сбиели по пладне. Отказах й с претекст, че още не мога да забравя как цвилеше като аварирал бетоновоз в свинарник в кенефа на Арената. Иначе баща й е пичага, Минко се казва.

SpiritInBlack
10-16-2014, 17:01
Днес индианското ми име би било Мрачното слънце. Така и няма да разбера дали от Х. ми направиха проблем заради разследването на едно от лицата, които са ми написали препоръка, или е заради стажа и другата препоръка от Русия. Мислех си, че поне до трети кръг ще стигна с моите постижения. Ебати наглите типове, след няколко години вече придобил доктурантура и CFA, хич даже няма да си помисля да стъпя в САЩ. Нищо, утре отивам в Пловдив да видя момчетата как точно са се справили със задачите. Ако съм в настроение, може да си довърша картината. Тази вече няма да я продавам, ще остане за вкъщи. Да видим дали на състезанието за пореден път индивидуалното ми майсторство ще е достатъчно да компенсира липсата на толкова много други неща/

TheDevilInMe
10-16-2014, 20:11
http://prikachi.com/images/726/7667726b.jpg
Общо взето ей така
galaxy29, на лично

galaxy29
10-16-2014, 20:29
маминко, забравих как изглежда мъжът ти
може ли да ни/ми го покажеш :oops:

galaxy29
10-16-2014, 20:40
леле хора
мъжът и е трепач хахах

TheDevilInMe
10-16-2014, 20:41
леле хора
мъжът и е трепач хахах

затова не им го показвам и на тях :cool:

102
10-16-2014, 20:43
не се учудвам
това често се наблюдава
красивите/хубавите/яките не винаги търсят същото

galaxy29
10-16-2014, 20:43
ама ти си пускала май или се бъркам

TheDevilInMe
10-16-2014, 20:46
не се учудвам
това често се наблюдава
красивите/хубавите/яките не винаги търсят същото

че на мен ко ми бе простак такъв :D

102
10-16-2014, 20:46
виж сега
имаш ли огледало

TheDevilInMe
10-16-2014, 20:48
агагагагадхдх

Naive
10-16-2014, 20:49
аз имам огледало, ама ти май имаш нужда от речник, пише се Очудвам

не е вярно :/

Blab
10-16-2014, 20:50

TheDevilInMe
10-16-2014, 20:51

ихх мамка му, така е

102
10-16-2014, 20:51
че на мен ко ми бе простак такъв :D

аз имам огледало, ама ти май имаш нужда от речник, пише се Очудвам

асфасд

102
10-16-2014, 20:52
яд ме е че няма да минем частта с огледалото

Naive
а аз получих сърцепляскане

galaxy29
айде спрете да ми пишете лични бе психари долни мършави
писна ми

102
10-16-2014, 20:53
сори галакси

Naive
10-16-2014, 20:54
моля, отбийте се в темата за кухнята, за да видите какво сготвих за галаксина

TheDevilInMe
10-16-2014, 20:58
не претендирам за мис свят, но определено съм си достатъчно симпатична :)

galaxy29
галаксина*

tori
Яко уморено ми е. Много яко. Прекрасно е, че днес си направих такава разходка, защото след нея наистина се чувствам окей в кожата си. Не знам аз ли си внушавам разни работи, но като се разтиквам насам-натам, не ми се вие свят. Явно като цяло заседяването е нещо, което не е добро за мен.
Беса ми бързо беше излекуван, даже не помня за кво съм била нервна. И ми се спи тооооооооолкова много, че нямам идея кво правя или пиша. Сега една баня и по леглата, че нямам хал да издържа още много.

galaxy29
10-16-2014, 21:00
нели, тя се шегуваше май
просто не всички умеят да пускат хубави шегички

102
10-16-2014, 21:01
не претендирам за мис свят, но определено съм си достатъчно симпатична :)

ебавам се уе спок
тва сираците са ужасно докачливи персони

102
10-16-2014, 21:01
дано не е сирак ;дддддддддддддддддд плсс

102
10-16-2014, 21:02
просто не всички умеят да пускат хубави шегички

ти ли не знаеш

galaxy29
10-16-2014, 21:02
далматинчо, радвам се, че се ебаваш

galaxy29
10-16-2014, 21:03
ти ли не знаеш
вече си ме впечатлил, спри да ми се буташ, че ще ме отблъснеш

102
10-16-2014, 21:04
спри да ми пишеш в темата

Naive
10-16-2014, 21:06
лека нощ, форумни неприятели

galaxy29
10-16-2014, 21:09
лека нощ, форумни неприятели
ей сега идвам, само да му сложа батерии

102
10-16-2014, 21:11
о, това беше добро

Auriss
10-16-2014, 21:12
:cool:

galaxy29
10-16-2014, 21:15
обожавам да съм център на внимание
мерси, че ми доставихте това удоволствие :oops:

galaxy29
10-16-2014, 23:20
:cool:
разбрах, че аватарът ти е бил с твоя снимка
може ли да я видя или друга твоя някаква ;/

Wwwooow
10-16-2014, 23:36
Не мога да спя, опитах и с музика не става...а е 2 и 30 хммм, ама то как да заспя като ми предстои вземане на решение, от което ми зависи живота....и то утре, до утреее!!!
Объркана съм..много. Не ми се мисли, гледам да избягвам този процес.
Направих си чай, че много кашлям и гледам На кафе с Гала :д

А миналата година по това време бях най-щастливото момиче на света, светех!!!
Бих дала всичко това да се повтори и да продължи за дълго, но НЕ...скапана работа кво да се прави

bloodyF
10-17-2014, 07:21
Събудих се преди малко и го чакам да стане, за да се оправяме и да тръгваме.
Доволна съм от маникюристката,дано тоя път изкара повече тоя гел. Доволна съм и от 3-те дни почивка и от предстоящото пътуване. И от него съм доволна.
Само ме притесняват пак старите проблеми, които се появиха, но дано кремчето ги оправи. Мрън.

AnarchyBoy
10-17-2014, 07:23
Добре, трябва да призная, че някои от странности й колкото и налудничави да ми изглеждат всъщност ми харесват и ги намирам супер забавни и сладки. Изграждащи характер! Ето например забелязвам, че докато тренира слуша DnB, което въобще не е странно. Странното е, че го пуска от уредбата и синхронизира с телефона (блутут) и си слага слушалките. Попитах я защо го прави? Наистина няма смисъл особено след като слушалките й са тапички и влизат навътре в ухото. Тя реално не чува уредбата. Отговори, че усещала баса, в което има логика до известна степен, но е готино. Или пък как яде кивито. Това не може да се обясни трябва да се види. По-странен начин за ядене на киви не съм виждал през живота си. Харесва ми как си има малки движения за всяка малка победа, която направи. Сладка е по свой нейн начин, което много ми харесва.

А междувременно ние превземаме Русия <3 https://www.youtube.com/watch?v=zZeu9EQ4TRA Може и виртуално (особено докато съм болен и не ходя на работа) Но Руснаците се прегрупират и ни превъзхождат 4-5 към 1 и все пак ги тръшкаме на място, което е готино побеждаваме ги на техния сървър, сигурно им е кофти. На нас ни е забавно от 20 хиляди онлайн ние сме едни от малкото европейци и всички са срещу нас, но ние пак си ги бием.. Хеххе 8-) :D
А докато го правим си изкарваме и по некой лев.. Мда, което ме навежда на мисълта, че трябва да си оправя колата с тези пари, но сега точно ме мързи.. ;д

https://www.youtube.com/watch?v=EDZWW8vzYxw :smt007

babity
10-17-2014, 08:59
Изгубена. Т'ва е най-точното. Изобщо нямам идея коя съм и каквото и да правя не се усещам като себе си. Не съм в кожата си. Нищо не е точно като мен. И не знам как да поправя нещата. Всяко нещо, с което предизвиквам себе си, ме кара да се чувствам още по- не на място и ми чуждо, и ме затваря повече и повече. А тря'а да се вземе предвид, че съм си оставила на он холд всички реални житейски проблеми и притеснения. Не искам да съм сама, но не намирам и човек, който да ме разсее. Абе... в нищо няма смисъл. И най-лошото е, че същата апатия изпитвам и към учението и развитието ми, което винаги е било спасителната ми сламка. Нямам идея как ще се излиза от тая дупка.

TheDevilInMe
10-17-2014, 09:55
Изключително съм доволна, много, много, много!!! Определено свърших чудесна работа днес лялялляля : ) А сега е времи за топъл душ, вкусна салата и сериал, релаксация...

anonymous708973
10-17-2014, 10:32
Или пък как яде кивито. Това не може да се обясни трябва да се види. По-странен начин за ядене на киви не съм виждал през живота си.

Разрязва го на две и го издълбава с лъжичка? "По софийски" му се вика на тоя начин, не знам защо :д

Ох, доволно ми е. Най-накрая успях да се закарам на лекция, то пък там 15 човека. Е, и без мен ще минат, айде :д
Точно по тоя предмет си имам един отличник под ръка да даде някой акъл как стават нещата.
Почивно ми е такова, сега подхващам финансите, после пак ще обядвам сууупервкусотият, довечера тренировка и ми се нареждат нещицата.

IWannaBeSedated
10-17-2014, 10:42
Скапано ми е вече втори ден, чувствам се изключително самотна, непродуктивна и тъпа.
;/

Dagichka
10-17-2014, 10:45
^та то и аз така го ям кивито, не виждам нищо странно :д

всичко ме болии като мърдам, но сега пак ще тренирам в нас, ще е жалко подобие на онова вчера, ама важното е, че имам хъс (засега) :д
трябва да спра да занимавам главицата си с такива глупости, адски много се ядосвам на самата себе си, съсипвам се така и пак! си повтарям грешките..

sometimes_
10-17-2014, 10:54
Най-лошото е, че с всеки изминал ден ми липсва все повече. Странно е, че не звънна да попита даже как съм. Не, че го очаквам, но ми се иска. През няколко минути се налага да си казвам, че това е правилния начин и това е правилното решение. В следващия момент си казвам, че щом не ме прави щастлива отсъствието му, значи не е съвсем правилно това решение. И аз не знам какво да мисля вече! Мисля само за това как няма да видя вече това име на дисплея на телефона си, няма да използвам тези обръщения, няма да го прегръщам, няма да си лягаме заедно... После пак си казвам, че той няма как да ми даде това, от което имам нужда. Ама дали пък моите изисквания не са прекалено големи? Постоянно ми идва да взема телефона и да се обадя, но...не бива. Затова ще си чакам...да ми мине.

SHPAIdURmeN
10-17-2014, 11:14
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown
shutdown

txt.bat

AnarchyBoy
10-17-2014, 12:02
Не не е така, не мога и аз точно да го обясня.. реже го на няколко парчета като (подобно на диня) после го подрязва отдолу (но не до края) и си го боцка с вилица.. Абе много е странно... 8-) :D

Naive
10-17-2014, 12:08
Ох, това беше прекрасно. Много съм щастлива и ентусиазирана. :)))

Andjyy
10-17-2014, 14:30
Хохохо днес е паметен ден. Мина доста добре.
Не знам за мен ли е бегонията,но беше на моето място и предположих,че е проява на мил жест към мен. И си я взех де.
Голям късмет изкарах пак. Точно този уикенд се събираме всички. След толкова време ни се отвори възможност да се видим,да си изкараме весело и после кой от къде е. Да,ама пустия му късмет. Ще си остана да си се превивам вкъщи. Хубаво излъгах,че ще се видим и утре какво ще обяснявам?!? Така сме се пръснали,че следващата ни среща ще е след няколко месеца...
Пък ми липсват.
Много.
Криво ми е.

DisappointedDreamer
10-17-2014, 14:36
Само право ми е в главата, мех.

girlwithblueeyes
10-17-2014, 15:20
Не знам как съм объркана съм. Досдта неща ще се променят не мога да опредаля дали съм щастлива .Не очаквах да се случи толкова рано но поне няма да ми повлие на проектите и академията толкова много .

tori
10-17-2014, 16:33
Петък вечер е, а ми е толко мързеливо, че предпочитам да си пия бирата с чипс в нас, вместо да изляза и да пия бира на кея. Вчера не мислех по същия начин, странно що ли. :д Явно апетита идва с яденето, а аз днес имах само трохи. Като се прибрах в 12, му легнах едно хууууубавичко и сън докато тя не ме събуди, че идва. Три часа сън кой ти ги дава?! Пък и като цяло деня ми е мързел - успах се, нищо не съм правила на даскало, изклинчих последния час, спах, киснах в нас. :д То за тва цял ден ми е омотано - почти не съм се разхождала. Ама утре.

pandabear
10-17-2014, 17:16
http://media3.giphy.com/media/cANwsXVkHfi12/200.gif

Ivaaaaa
10-17-2014, 17:33
почувствах се мееега яко. паметта ми/мозъкът ми или там квот е, е така програмиран, че да запомня нужните му неща и да изтрива /и възстановява, когато е необходимо/ ненужната информация. ОМГ, обичам се. бях се филмирала. мислех, че съм загубила способностите си и че имам сериозен проблем с паметта. а може би имам?! а, не. не. днес се справих прекрасно, а дори не знаех, че го имам някъде тама.

<3

съвсем друго е чувството, когато се прибера ВКЪЩИ. днес говорих и с майка ми. извинява ми се, майка ми се ИЗВИНЯВА. денят беше хубав, но съм прекалено изтощена, за да...правя каквото и да е, включително и мисля за всичко, което...имам да мисля.

Lilanda
10-17-2014, 18:24
Маааайко, денят беше толкова уникален, че не е истина! Двата часа прекарани с него ми дойдоха страхотно. Няма такова грижовно и искрено същество просто! "Мило, искаш ли да отидеш до тоалетната да си пооправиш косата, понеже малко съм те разрошил". Най-спокойните два часа в живота ми! Седяхме, говорихме си, смяхме се и си помълчахме малко. Когато ми стана тъжно, веднага ме усети, попита ме какво ми е и като му казах, че всичко е наред, каза "Ей, каквото и да има съм тук, нали знаеш? Дори и да ти трябва само подкрепа". Идеше ми да го удуша от прегръдки. Цял ден съм с тая усмивка на лицето, толкова много хора ме попитаха защо съм толкова щастлива, че не е истина. А е едва пети ден. о.о Кино, кино, кино! Скоро! <3

Искам само да допълня, че имам най-прекрасните приятели. <3

Плюс това утре съм именичка и най-чудесните хора ще са до мен. ;3 Живот си живея!

weheartiit
10-17-2014, 20:35
УЖАС!
Не вярвах,че ще направя това ,от една страна съм супер горда със
себе си ,че успях защото си го заслужаваха,но от друга не знам защо
се чувствам ужасно гадно.Мисля,че си навлякох повече проблеми,
сега ще почнат подигравките и лошите погледи от всички и се замислям
трябва ли въобще да ми пука ?Ама такава съм си.
Знам,че не ме взеха на сериозно,но все пак си казах повечето неща.
Дано чувството за вина мине скоро.

leadyflame
10-17-2014, 21:25
Искам да имам способността да заличавам, чувства, спомени, емоции.. еххх

tori
10-17-2014, 21:45
А, брааааат, що съм толкова егоцентрична?! Защо не мога да понеса, че не ме иска вече?! ЗАЩО, ве, дейба?! Беше тоооолкова яко като ми се обясняваше колко съм яка. Беше тоолкова яко като липсвах. Беше тооолкова прекрасно като ревяха за мен. Хррр. Мога да понеса да не съм нечия слабост, но не мога да понеса, че вече не съм нечия слабост.
И най-ужасното е, че толкова НЕ мога да се търпя вече, че не знам. Тва ми пречи мега много, ТРЯБВА някой да ме набие, за да ми мине. Наложително е просто. Квото и да си мисля, както и да се опитвам да се променям, НЕ МОГА да убия тоя гаден навик у себе си. А уж съм суперсилна и успявам да се променя...
Тва моето си е живо бедствие - седя и си мисля само за тва. НЕ се разбирам.
Ама кво може да не ми иска?! Пффф... Искам да знам коя е следващата, искам да знам дали е по-красива, по-умна и по-добър човек от мен. Но като се познавам, по никой начин няма да го понеса, тъй че май по-добре, че не знам. Другия точно от това го пазя, за тва се и крия като мишка в дупката си щом ме вика да се видим и да ми обясни уж.

HollyGolightly
10-17-2014, 23:16
Изморена, но поне е Петък и утре ще се наспя. Дори да се събудя както обикновено към 6-7, няма за къде да бързам и ще се належа

skatew
10-18-2014, 07:10
много добре
и довечера ще се напия за баланс хахах

Andjyy
10-18-2014, 07:14
Танцува ми се.
Искам и с тях да се видя.
Искам и коремчето да не ме боли.
Искам и да нямам толкова неща за вършене.
Два часа вече се излежавам,а за това време можеше да свърша нещо. Да бе,събота е!

anonymous708973
10-18-2014, 07:25
Определено по-добре от вчера. Доста по-свежа, мисля, че превантивните мерки помогнаха. Сега хапваме, дрогирам се със спрей за нос, Колдрекс и стрепсилс и заминаваме да тренираме. После с чая и портокаловия сок под мишница - бодро към библиотеката да видя сметката на правото. Айде да се окаже, че съм скрит талант, викам, а?

Много ме умилява иначе. Насълзяват ми се очите да го гледам...

Dagichka
10-18-2014, 07:34
пфф, спах като труп, дори не съм усетила кога майка ми е излязла и се е върнала :д едвам се движа, но е хубаво поне, че малко съм ги натоварила тия мускули най-накрая :д
ама пък ми е толкова самотно и погълнато в спомени, че не знам какво да правя и как да реагирам на неговите писаници..

YSMF
10-18-2014, 08:30
И тази седмица няма да може да се видим, а искам прегрътка :(
Уплътнявам си времето с висша математика. Понеделника ще видя какво ше сътворя на практикума... зная ги нещатата, но ме е страх да не се притесня.

DisappointedDreamer
10-18-2014, 09:09
Свинщина.

babity
10-18-2014, 09:35
Снощи бахти изненадата. Да ми го беше казал някой, нямаше да го вярвам. Но ме оживи драстично. Направиха се сума ти неща да ми се набие нарочно в очите, че не съм специална, че има други. И к'во? Очаквах да се чувствам унижена, да ме бутне в простотии, да ме накара да скоча на друго за да се издигна в моите си очи... нормалните за мен извращения общо взето, но не. Напротив! Цялата тая безумица просто ме успокои, все едно ми слегнаха тревожностите и ми даде земя, на която да стъпя. Понякога просто искам да му благодаря, че е пълно лайно. Да го разцелувам и с часове да му благодаря. Всеки път ме учи на нещо ново. Все едно е някой, който нарочно иска да ми счупи главата лошо за да се науча. Знам колко е абсурдно всичко това. Колкото повече изстивам, толкова по-силна ставам. Не мога да го формулирам правилно... Умилява ме с всяко лайно, което ми изсира. 8-)

Dagichka
10-18-2014, 09:41
прегрътка :(
олеле

Jaune
10-18-2014, 09:49
Пф.. :) пия 50мг заебин и двойна доза презкурин и у лево. :)

YSMF
10-18-2014, 09:57
олеле
Гаф 8-)

Ivaaaaa
10-18-2014, 11:06
14 часа сън О:
сега се чувствам много по-адекватна и умът ми е значително по-бистър, което ми напомня никога да не вземам каквито и да е решения, когато не съм се наспала.
наядох се стабилно, тежко ми е...ии пак ми се спи :Д

Lilanda
10-18-2014, 11:13
Тъпо, тъпо, тъпо. От толкова време го чакам тоя ден, накрая майка ми ми честити с половин уста и тримата излязоха по работа, оставяйки ме сама вкъщи. Добре, че е той, иначе щях да се побъркам...

AnarchyBoy
10-18-2014, 11:15
https://www.youtube.com/watch?v=w4s6H4ku6ZY

SonataArctica
10-18-2014, 12:02
She’s out on the corner trying to catch a glimpse
Nothing’s making sense
She’s been chasing an answer, a sign lost in the abyss

Изнервен съм. Първо изпитание пред мен, да видим дали ще се справя. Сега се захващам за работа. Вчера си прекарах страхотно (с малки изключения). Паша и Арчи са големи изверги, ей. Много ме радват. Намерих си супер евтиното боро... Скъсах се да пуша. Кутията почти превърши, пхахаха. Мда, добра почивка пред тежък уикенд. Не успях да се кеширам на местенцето си, пфу!

// Бих си два шамара (преносно), стягам се. Станал съм голям лигльо.

/// Знаех си. :)

//// с/у мен седна мургава версия на Слаш, която ме дразни, щото само си примлясва. Сякаш е някакво преживно животно. -.-

tori
10-18-2014, 12:06
Сигурно съм спала 13-14 часа и аз като Ива. Ех, голям ми е кеф. Тялото ми имаше нужда от това. После станах и се натъпках като свинче. Само дето сънувах простотии, които по никакъв начин няма как да станат реалност. И е гадно. И боли. И... все пак, сънувайки тия работки, се чувствах прекрасно. Беше ТОЛКОВА яко! Тая вечер мисля да пропусна и концерта, и механата. Нещо никъде не ми се ходи, а като знам, че на едното място ще го видя, пффффф. Няма да ми подейства особено добре.

xoxi
10-18-2014, 16:17
Обичам, когато набарам някоя песен, която сякаш за мен е писана, композирана и изпълнена... Сякаш всеки тон и всяка дума излизат от душичката ми, горката.
Ревла.
Хич не ми отива.

fire_magic
10-18-2014, 16:38
общо взето се чувствам се като от друга планета
не се вписвам в общоприетите норми на хората за повечето неща, а и не искам
...

draid
10-18-2014, 17:44
В предвид, че съм карал близо 2500км и съм спал доста малко се чувствам изключително бодър и пълен с енергия.

TIFOSO
10-18-2014, 18:05
Депресиран съм. По-космата е от мен.

TheDevilInMe
10-18-2014, 18:37
http://prikachi.com/images/956/7670956z.gif

Andjyy
10-18-2014, 18:56
Не,този път няма да ми повлияе! Няма да го допусна! Довечера ще си се нарева и утре ще съм чистак-бърсак нова.

Абе ланкоу, сега да не е ден

shmatarok
10-18-2014, 19:28
Цяяяял ден откарах в учене! Направо ми е лошо вече. И утре още повече! С другарят, който седеше от едната ми страна, се редувахме да цъкаме и мрънкаме под нос, аз си пиша програмите, той си пише есето. Идилия!
Ама така е, както винаги съм шматка и сядам в последния момент да се подготвям като хората, през останалото време отбивам номера. Иде ми да се самонапляскам!
Обаче е забавна гледка - събота вечер, а библиотеката пълна. :D Как да не се мотивира човек да учи!
Поне ми платиха днес за двата изгубени часа да кликам с мишка. 8-) На седмица ако ми дават да губя по десетина часа така, ще съм много доволна!

102
10-18-2014, 19:39
Абе ланкоу, сега да не е ден

аланкоолу ?

Andjyy
10-18-2014, 19:52
аланкоолу ?

същото е
по дядовски ланкоуу

galaxy29
10-18-2014, 19:53
ударих няколко екса, защото мислите ми са разяждащи и не се издържаше
а ми се пие ей така, на чиста глава, с хвърчащи щастливи мисли ;/

IWannaBeSedated
10-18-2014, 19:53
Аман бе, пак "сгафих" нещо, а дори не знам защо. Ако е за това, за което си мисля, ще се гръмна, честно. Не мога да съм 24/7 на разположение навсякъде, не ми е непрекъснато в главата, не мога всеки път аз да я търся.

sl1nceetoo
10-18-2014, 20:02
Спокойно ми е.
Май съм домошар.
Днес прекарах прекалено много време в гледане на младежките олимпийски игри.
Станала съм много сантиментална!
Отношенията ни с него се затоплят.
Имам нужда от повече време. И да стана по-организирана.
Раздвоена съм. Не, разтроена съм. Мисля туу мъч.
И напоследък много лесно паля, изключително необичайно за мен.

tori
10-18-2014, 20:21
Тупнаха ми малкия боклук и вечерта ми е провалена, а имах планове. Някакви. :д Щях да ходя на концертче, тва-онова, да се видя с него... Ама на - „в 22 да сте вкъщи, защото тя е малка!“ и нам-ко. Аз щях да пия бира и да слушам бълвочите на групите в макса, ве!
Говедото ми изпуши (и ще продължава) цигарите, мрънка колко е уморено и се е събрало с наркомани. Явно и тя като мен не се вре в шамарите, те я настигат сами. Аре, да ми е приятна вечерта. Ако не друго, поне има сладко, май бира и цигари. И музика. Мога да си направя вечерта кажи-речи. Ама що да е така пък?! Пфф. И все пак - в петък съм на некво друго концертче и си обещавам да се размажа - тоя път групите ще са ячки. Пък ако и компания открия, още по-хубаво.