View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
е, начи нещо положително от цялата история
пазете детското в себе си
Именно, защото е скорпион би трябвало да знае, че НЕ БИВА да ме провокира и то по толкова тъп начин. Просто си обещавам, че никога повече няма да се занимавам с мъж на моята възраст. Еб*си детската градина...
нещата не опират само до възрастта а и до индивидуалното развитие на човека
TheDevilInMe
09-23-2014, 10:03
Много, ама много каръшки ден... Първо 5 часа не можахме да намерим един зареден банкомат в квартала, накрая с триста зора открихме един и си напазарувахме и тъкмо да излезем и започна пък ужасна буря, с него бяхме чисто мокри докато стигнем до нас, носих го на ръце и на всичкото отгоре не успях да си свърша другата работа... ебаси... поне си имам милка за утеха и едно чайче мисля да си направя за успокоение на нервите, а ако успея и да понауча денят може и да се пооправи
Именно, защото е скорпион би трябвало да знае, че НЕ БИВА да ме провокира и то по толкова тъп начин. Просто си обещавам, че никога повече няма да се занимавам с мъж на моята възраст. Еб*си детската градина...
трябва да знаеш че за мъжа първите 30 години на детството са най-трудни и да му прощаваш
sometimes_
09-23-2014, 10:07
нещата не опират само до възрастта а и до индивидуалното развитие на човека
Да, всъщност е така. Просто се опитвам да оправдавам по някакъв начин определени действия и ми е най-лесно да обвиня липсата на опит и възрастта. А работата е там, че въпросният не само, че не се развива, но и няма желанието да го направи.
Замислям се накъде отива една връзка, когато вместо да мисля как да бъдем щастливи заедно, аз мисля само за това колко още ще издържим и как да правя времето си без него по-интересно...
sometimes_
09-23-2014, 10:27
трябва да знаеш че за мъжа първите 30 години на детството са най-трудни и да му прощаваш
Хах... Прекалено много неща за прощаване станаха. А ми е особено трудно да прощавам наглост в такива огромни количества!!! :) То е ясно, че не трябва да търпя, ама...
Да, всъщност е така. Просто се опитвам да оправдавам по някакъв начин определени действия и ми е най-лесно да обвиня липсата на опит и възрастта. А работата е там, че въпросният не само, че не се развива, но и няма желанието да го направи.
Замислям се накъде отива една връзка, когато вместо да мисля как да бъдем щастливи заедно, аз мисля само за това колко още ще издържим и как да правя времето си без него по-интересно...
аз лично съм против изкуственото поддържане, когато се вижда че нещата не вървят
някои хора биха го нарекли липса на воля
докато аз бих казал че е просто пестене на време
Мама си е МАМА!!! Прекрасна! Незаменима! Сготвила ми е чудесен грах,заредила е хладилника с шоколади и ми е купила дебели чорапи.
Днес официално настъпи астрономическата зима. Поне за мен.
Здравейте сополченца и бацилченца.
galaxy29
09-23-2014, 13:11
защо така отряза хубавата есен ;/
Тежък ден беше, а се очертава остатъкът му да е още пó. Уфф...
XTREMEFREERIDE
09-23-2014, 13:35
Искам да е утре вечер и да си бъда вкъщи. И да съм си подредила и изчистила всичко. И да съм си хвърлила горещ душ. И да си лежа на спалнята. Ох. Още малко. ♥
IWannaBeSedated
09-23-2014, 13:46
Няма как да не объркам нещата и да не прецакам/разваля мнението за себе си на някого. Поне в тоя случай не съм виновна аз (донякъде 8-) ) Дано успея да оправя нещата.
Dagichka
09-23-2014, 15:09
изморено ми е, главата ме цепи, май имам температура, амаа.. ЯКО беше днеска!! :3
доволна съм от колегите, от обстановката като цяло, наистина силно се надявам да ми хареса :))
DisappointedDreamer
09-23-2014, 15:10
организирано и ентусиазирано.
sl1nceetoo
09-23-2014, 15:38
Да прекараш целия следобед с него. Гушнати, гледащи "крадци на ядки". Ха, сега мишлето от филма винаги ще ми напомня него. Посмяхме се. Беше сладко. И как мило ме зяпаше докато се тъпчех с пуканки :Д Най обичам като ме гушне и ме целуне по челото. Толкова е мило.
Утре имам хубави часове, дано минат леко, нищо че са 8.
А сегаа трябва да пиша по философия. Мдам. Яко.
Едит: сега като се чета колко лигаво съм го описала... от шоколада ще да е
Днес официално почнах университета 8-) Онази толкова надроби, че просто отказвам вече да признавам съществуването ѝ. Но иначе беше хубаво откриване, дано и занапред да е така.
anonymous708973
09-23-2014, 16:32
Хах, мога ли да отида в Санкт Петербург за един семестър? Що пък не.
Доволно ми е, полека-лека се изясняват нещата, дано да го начаткам мотивационното бързо уикенда. Сега заминавам на тренировка, ще се потим днес, че тия сладкиши от Мюнхен трябва да излязат, не да ми се залепят. Ще си представям ябълков щрудел с ванилов сос, ох. 8-)
Сутринта миличкият не затворил вратата, че да не ме буди... явно да ме откраднат е по-малко лошо от това да ме събуди :D Чак толкова кисела не съм, когато ме събудят, де :д
Има перспектива да се запозная с майка му *ужасена физиономия*, на която до миналата седмица не беше казал, че има приятелка. Ужас на квадрат. Ама... достатъчно грижи имам на главата, че да мисля за нещо, което може да стане чаааааааак след... две седмици 8-)
Яде ми се нещо топличко за вечеря^^
girlwithblueeyes
09-23-2014, 16:39
Писнa ми все мен дa нaрaнявaт,до гушa ми дойде дa бъдa обвинявaнa и предaвaнa.A може би винaтa си е в мен сaмaтa.
Бясна, нервна,разочарована...
galaxy29
09-23-2014, 17:38
на село вадихме картофи :Д
събрахме се голяма дружина от семейството и голяма забава падна
калта беше мокра и беше толкова приятна за пипане, радвах и се като 5-годишно дете и цялата се изкалях, ама буквално
а пък сестра ми беше в цикъл, както винаги и като я уцелих с топка кал, започна да и излиза пушек от ушите
Ами не можах да спя тая нощ, издрънках сумати кафета, мразих света около себе си. Ама поне ония не са чак толко непоносими, може би са пораснали. Прибрах се, ядх, спах, ядох, сега ям и... ще уча. И пак ще ям сигурно. Молим някой да ми скрие чипса и компютъра. :д Или спамъра да се поспре малко вече. :д Тоя базик взе да ми омръзва малко. Хем ми се учи и разбирам там квото трябва да науча, хем ме мързи. И ми е студено, цял ден в дъжда не си е работа. Гледай как ще му е*а майката на всичко, ще се образовам надве-натри, изкъпвам се и в леглото, хич няма да го мисля.
Усещам липса на стабилност.
Нормално ли е в рамките на пет месеца да сменям 4 съквартиранта? Lucky me.
И защо всички се интересуват как така не ми пречи да живея с непознати мъже? Ами не е лошо. Щом съм дала изричното си съгласие, значи не ме притеснява. Явно обаче клюкарите на общежитието се чувстват лично засегнати. Lucky me.
Игнорирайте следващите редове. Забравих да си купя нов дневник, затова ще ползвам темата.
Днес се замислих за сънищата. Като изключим няколкото лекции по тази тема, които сме имали, никога не съм се интересувала дали това, което сънуваме, означава нещо. Прекалено съм прагматична и подобни "мистерии" не са ми по вкуса. Но днес случайно разказах на една приятелка какво съм сънувала. Казвам случайно, защото от малка майка ми ми е казвала да не разказвам сънищата си. Защото не били "нормални". Fucked up, нали? Ама като малка не съм разбирала какво иска да каже майка ми. Та днес докато разказвах съня си, видях страх в очите на приятелката ми. Накрая ме помоли да спра, защото я побивали тръпки и не можела да слуша повече. Това ме обиди малко, тъй като тя е една от най- близките ми и въобще не е със слаба психика, че да се шашка толкова лесно. Поинтересувах се и открих, че "нормалните" хора сънуват най- често как падат от високо или летят/потъват, как се карат с някого/някой ги наранява (+тежка раздяла), как им пада зъб (или че имат някакво заболяване) или как бягат (или поне се опитват). Препрочетох последните си два дневника и установих, че не съм сънувала подобни неща. Като се замисля никога не съм сънувала нито едно от изброените.
Аз сънувам как убивам.
Убивам по всякакви възможни начини. Всякакви хора.
И дори не бих казала, че тези сънища са кошмари.
Просто все една трябва да го направя, като работа, която трябва да се свърши.
И като се събудя, не ми е тъжно или нещастно.
По- скоро се чувствам облекчена. И спокойна.
Ако сънищата са отражение на подсъзнанието (за което няма никакви доказателства), на желанията и мислите, то това би означавало, че съм социопат, неспособен на емпатия и угризения.
Което не е лъжа, но предпочитам термина "емоционално неангажирана" (т.е. не разбирам емоционалните нужди на другите).
едит: така и така съм се разписала. Да се оплача още малко.
Съквартирантът почва да ме дразни с постоянните въпроси и "небрежни" намеци.
Не понасям постоянното чукане на вратата ми за щяло и нещяло. Имала ли съм захар - приличам ли на човек, който яде сладко. Дали знам как да си свържи интернета към MacBook-а - и да знаех, едва ли щях да се занимавам. Имала ли съм печка - не съм включвала печка през живота си, но да, имам две-три за всеки случай. Имала ли съм си приятел - имам си много приятели, не, благодаря.
И съм иронична, защото тези въпроси ми се задават по 5 пъти на седмица. Като няма какво да каже, по- добре да си мълчи.
Погледнах се днес в огледалото. Приличам на призрак. Трябва може би да ям. Мех, по- лесно ми е да не се гледам в огледалото.
у фтобуся неска некво хлапе
с тениска на емперър
WRATH OF THE TYRANT майка
почувствах се пак 10 клас, в дъждовен есенен ден, на път към даскало
тижно деиба ;/
per-dead
09-23-2014, 20:49
Ще припадна от умора.
Но трябва да се изкъпя.
Така става, когато правя сложни рисунки.
Или по-скоро като не съм рисувала два месеца.
Не съм сигурна утре какво ще облека.
Отново ще закъснея.
Може пък да тръгна на време, но да припадна някъде по пътя от умора и недоспиване.
Дано не съм изстинала днес. Егати дъжда беше.
Едвам гледам.
Иска ми се да го гушна и да заспя. И да си почивам в прегръдката му цял ден.
Надявам се утре да съм в по-добро настроение от днес.
Трябва да събера поне 5 лева за концерта в петък.
Охх.
Aeternal
09-23-2014, 21:03
Една седмица. Толкова ѝ трябваше за да мине от "радвам се, че няма да те видя повече" до това ласкаво, мекушаво състояние. Жалка е. Тъжното е, че и тя го осъзнава.
Тая игра вече не ми носи удоволствие. Липсва ми емоция. Ще спра да ѝ бъркам в раната и наистина няма да я видя повече. Само не знам, дали ще го направя заради нея или егото ми се потупва, със самодоволна гримаса, по гърба.
galaxy29
09-24-2014, 02:11
косата ми е много готино рошава :д
жалко, че няма кой да ми се радва
пф, гадна самота
xarixoxo
09-24-2014, 04:26
почва да ми писва всеки ден да санувам нещо наистина красиво и да се сабуждам гушнал възглавницата
Dagichka
09-24-2014, 04:54
косата ми е много готино рошава :д
жалко, че няма кой да ми се радва
пф, гадна самота
аз ще й се радвам :с
пф пф, втори ден на лекции и вече едва отлепям сутрин, ужас :д сънувах гадни неща, все болнични, ама пък тва уж било добра поличба, ще видим :д искам да спяя, 3 седмици на легло и в нас само и сега ми идва в повечко всичко, но пък е забавно :д
днес 3 часа статистика, ох ох
DisappointedDreamer
09-24-2014, 07:22
Обичам студентския живот - една прекрасна комбинация от знания и приятели. Брр.
sometimes_
09-24-2014, 07:23
И аз не знам как се чувствам. Пак драми.
И боли.
AnarchyBoy
09-24-2014, 07:24
Тежък ден ще е.. За ся в офиса си пускам само велики, но много тегави рок балади и ми е едно такова носталгично.. Хич не ми е до работа. Добре, че е сряда и другите са с колите по задачи, а аз ще си клатя краката цял ден.. Един двама човека дойдоха за нек'ви документи и т'ва е... Но защо ми е толкова кофти не знам.. Цяла сутрин си мисля няк'ви глупости, още от ставането през тренировката дори и сега на работа.. Ужас! Защо сънувах точно пък това?! Сериозно.. странно е. Тя каза, че ще ми донесе нещо да хапна и тъкмо да дойде да ме види, ама хич не ми е до нея.. всъщност не ми е до никой.. Ебахти сдуханото. Събота и неделя наравам раницата и хващам гората сам! Трябва ми малко въздух и време за размисъл насаме със себе си. Писна ми.. чувствам се много притиснат и супер ограничаван и знам, че това не е така, но не знам защо си ги набивам такива тъпотии. Еби му майката.. А и съм на червено, чак в понеделник ще има парици. QQ
AnarchyBoy
09-24-2014, 07:52
"Science fiction, is an existential metaphor that allows us to tell stories, about the human condition Aizik Azimov once said, individual science fiction stories may seem as trivial as ever, to the blind critics and philosophers of today, but the core of science fiction is essence as it come crucial to our salvation, if we are to be saved at all."
https://www.youtube.com/watch?v=lPkoqH2iQIQ - Best 24 sec's of my life!
TheDevilInMe
09-24-2014, 08:07
AnarchyBoy, нормално е това, което чувстваш, на всекиго се случва, добре ще направиш като се усамотиш, ще те накара да сложиш на кантар нещата и да видиш колко са преувеличени драмите ни и как нещата изобщо не са толкова лоши и черни както ни се струва понякога. :)
По темата... днес ще ми е доста натоварено, учене по два предмета, подтотовка за пътуването до София утре, събиране на цялата бумащина от документи и хартийки и какво ли още не. И все пак ми е хубаво, радостно и аз не знам по каква точно причина, може би защото малко по малко нещата се подреждат и си идват на мястото, преди една година всичко изглеждаше толкова трудно, несъчетаемо и непостижимо, доволна съм от това в какъв човек съм се превърнала, струва ми се, че израстнах много в духовен план, но има и доста още какво да се желае, продължавам в същия дух!
Успешен ден на всичкиии и слънчево настроение!!!
anonymous708973
09-24-2014, 08:40
Обичам студентския живот - една прекрасна комбинация от знания и приятели. Брр.
Пожелавам ти по време на сесия да се чувстваш по същия начин :д
Анархи, това е еквивалентът на женския ПМС :д Трябва да напиша книга по въпроса и да си развия теорията 8-)
Ох, денят ми стартира слънчево. Ще е натоварен, ама... какво да се прави. После пак тренировка, дано тоя път да успея да си направя кардиото по план :)
Ми не си взех изпита вчера, но живота продължава:д Чувствам се супер, един приятел от Габрово го приеха в Софийския и днес вече дойде тук и ще се видим... Също се случват интересни неща с една девойка, бе ще видим
AnarchyBoy
09-24-2014, 09:55
Анархи, това е еквивалентът на женския ПМС :д Трябва да напиша книга по въпроса и да си развия теорията 8-)
Давай.. 8-)
galaxy29
09-24-2014, 10:27
аз ще й се радвам :с
и ти си далеч ;/
какво стана с резултатите, гичинко
DisappointedDreamer
09-24-2014, 10:35
Не се притеснявай :) По абсолютно същия начин ще се чувствам.
Малко сън, дози кафе и големи учебници. Мхм, здравей, Сряда.
DarkTemplar
09-24-2014, 12:03
Да се тагнеш във FB от болницата е нов левел кретенизъм, на който досега не бях ставал свидетел. Но като видях в чие изпълнение е, изобщо не се учудих. 8-) ;]
Да се тагнеш във FB от болницата е нов левел кретенизъм, на който досега не бях ставал свидетел.
Аз па съм го виждала от не-малко съученици от даскалото... Смятай в какъв счупен свят живея.
ОН: Празнувам рождения ден на пандичката без той да е покрай мен... И ми липсва да ме гушка, но поне го събудих снощи и той все още ме обича. И казва, че било сладичко. И е щастлив, че съм се сетила - знае как помня дати просто. Ма си празнуваме и двамата, хич да не е - той пие, аз ям като разпрана, красиво, нали?! Кеф ми е - хапнах, пуших, след малко - сладко и евентуаааааааааааално кафе. За утре нямам кво да уча, имам само да преписвам пропуснат урок ма кво? Имам време, другата сряда е далече. :д Само в петък малко входно по предмета... Нищо, поне си пазя предния учебник. И бтв на математиката май малко се поосрах ама даскалката е мега яка и обяснява добре, тъй че ще си оправя оценката ако нещо. Утре ще да е айляк малко деня - никой няма да ни юрка много-много, само кривото е, че ще стана рано, но се преживява.
Чувствам се пълноценна и правеща и активна.
Стискайте палци да ме одобрят за обучението :)
galaxy29
09-24-2014, 12:54
стискаме
sl1nceetoo
09-24-2014, 13:47
Егати яките приятели! Мега грижовните същества са.
Такова ми е лежерно и щастливо. Да имаше и някой да ме размачка малко, че съм се схванала, хубаво щеше да е.
Днес се вживях в ролята на гид из Латинска Америка. Нааайс, отдава ми се :д А като се върна назад в историята и си спомня в каква готина китайка с розов халат ме бяха превърналии.
О-оу! И като казах история... Имам да уча теми по история! Фък.
SHPAIdURmeN
09-24-2014, 13:50
Измих си ръцете. Толкова е странно.
Замислям се за самотата, самодостатъчността и Другите. За времето, прекарано в работа по своя-собствен характер. Самотата сама по себе си е ужасна, но когато я ремонтираш, видоизмениш си възприятията за нея, става изкуство. „Изкуството да бъдеш сам“ - от Тори Жабката. Квак-квак. Може би самодостатъчността се крие точно в това изкуство, така си обяснявам нещата. Щото като си мислиш, че вече няма с кго да спиш, кой да те гушка, обича и тям подобни, ти мислиш в насоката, че нещо ти липсва. А ако мислиш, че ти е прекрасно да си сам, да не се съобразяваш с тоя и оня и така нататък, си изграждаш някаква самостоятелност, която с нужните мисли в правилната посока (а именно, че Ти си прекрасен, приятелите и семейството ти са прекрасни, достатъчни са ти контактите с тях и етц.) става силно устойчива спрямо чужди думи. Едно аверче ми обясни днес, че самотата била най-ужасното нещо, което можеш да си причиниш. Ма то тва е нагласа, бе! Имаш нужда да гушкаш някого - гушкай някоя приятелка или плюшка. Секс - окей, влез пиян в дискотека или си намери приятелче с привилегии. Гладен си - ми баба, бе! Е те тогава като приемеш нещата, като си щастлив от настоящето състояние на душата си, на живота си като цяло, тогава вече не си самотен, а само сам. А както друг авер казва - „Аз не мога да открия себе си, кво остава за някого друг“. Другите имат нужда понякога от побутване, от откриване, от... знам ли, замъкване към леглото, ако щеш. Никой не идва да ти се разкрие ей тъй, щото тъй му кефнало. Никой не ляга сам гол в чаршафите ти. Но защо тоя, който ме накара да се замисля, го прави тва? Какво е готов да даде в замяна на трохички любов, пък била тя и без каквото и да е бъдеще? И защо? Това някакъв нов вид просия ли е?
Освен това къде отиват работите с характера? След някаква сериозно (или не дотолкова) връзка, нали трябва да извадиш плюсовете и минусите на себе си и бившия, за да се доошлайфаш? Или само аз мисля така?
Интересно до какви размишления може да доведе малко чат с правилния човек.
BlauMeise
09-24-2014, 15:13
Мама му колко кухи лейки има на този свят!
Тва все да се намери някой да те скоси...
SpiritInBlack
09-24-2014, 15:38
Времето днес е много приятно и го използвам подобаващо. Един от тея хубави дни, в които нищо не може да ми развали настроението. Бях да се подстригвам и видях две смущаващи неща - женски сешоар ( с приставка ?), който прилича на извънземно оръжие и голяма цицина върху моята глава :cool:
Fisherman
09-24-2014, 16:35
Измих си ръцете. Толкова е странно.
не се учудвам
Dagichka
09-24-2014, 17:15
и ти си далеч ;/
какво стана с резултатите, гичинко
днес майка ми ги е взела, всичко е точно такова, каквото си мислехме, нищо страшно няма вътре :) ама тия тъпаци са писали "разрез 4см" ахах а той ми е 7 :с
он: чувствам се като премазана с валяк, краката ме болят от вчера тва висене на тия платформи, днес с тва обикаляне 38489 пъти от едната сграда през вътрешния двор до другата също :cool: малко се ядосах, че така умишлено или не се делят на момчета и момичета тез мойте, пък аз съм свикнала все с момчета да дружа, а сега.. :д
поне си получих герданчето по еконт, айдкхфйкс толко прекрасна курабийка Ин и Ян не сте виждали!! :3
Ахахаххахаха излязох на терасата точно за 2 минути и чух следния разговор:
- И к'во, Iphone6 излиза вече, а ти си още с единицата?
- Ама знаеш ли колко ми дреме какво излиза и какво не?
- Абе брат, поне да бачкаше като хората тая тухла. Нали до сега крещеше и врещеше колко ти забива?
- Абе брат, т'ва е IPHONE /с натъртване на думата/, к'во значение има дали забива?
Останах по-тре-се-на. :D
Малко ми липсва, но не трябва да го показвам, не и пред него. В момента имам доста други проблеми на главата, та се надявам да не мисля за това.
Ужаааасно съм изморена, това спане по 4-5 часа просто ме съсипва, а в колкото и да си легна, заспивам в 1, понякога дори в 2...
lisi4ety
09-24-2014, 19:25
Много съм безполезна днес, но пък прекарах цял ден с него и ми е много хубаво ^^ само малко съм настинала, трябва бързо да се стабилизирам, че идват празници ;3
Пък и напредваме с процесите вкъщи, малко остава, дано всичко е наред..
SHPAIdURmeN
09-24-2014, 19:30
не се учудвам
Пф, цяло чудо си е, че го направих. К'во си говориш...
HollyGolightly
09-24-2014, 21:25
4 дни уикенд, не че съм се преработила напоследък, ама като ми ги дават няма да отказвам. Пък и празник имаме все пак 8-)
galaxy29
09-24-2014, 23:08
гичи, нали знаеш, че изкренно се радвам
http://youtu.be/MdHeaNo6iwc
Дано никога не ми се наложи отново да ставам в 5 и 20 за лекции. :(
TheDevilInMe
09-25-2014, 11:31
Доволно ми е, ама много много много. Взех си изпита успешно и вече съм си официално четвърти курс, ако успея да си взема и другия утре ще съм още по-доволна и определено ще ми олекне програмата за тази учебна година, чудя се дали пък тази вечер да не се поразходя из София примерно да ида до Тhe Mall :cool:
per-dead
09-25-2014, 11:54
Отчайвам се от средата, в която съм принудена да живея
Това, че моето приятелство с едно момиче не се изразява в нон-стоп селфита и клюки, не ни прави двойка. OMG, I have nothing to say anymore. После претендират, че имали мозък в главите, били интелигенти и т.н. Толкова време имам чувството, че се намирам в детска градина, като вляза в стаята, а уж пътят до там минава през входа на гимназията. С разлика, че в детската градина не надуват чалга от айфоните. -.- Иначе само пискливи момичешки гласчета, на фона на галена и анелия.
Радвам се, че слушалките ми са шумоизолиращи. Чувам този шум само в часовете. Които са шумни колкото голямо междучасие. Каквото обаче и да им обясниш, не разбират. Трудно е да си единствения умен човек сред 20 идиота. Между впрочем, споменах ли, че класа е съставен изцяло от момичета?
+ Това и съм гробарка. Най-вероятно защото само аз от почти цялата гимназия не тъна в тилилейки, блестящи диамандчета, "златни" аксесоари и леопардови щампи. И не развявам изрусени коси, докато звучи песен на галин. Аз съм отрепка от обществото, само защото косата ми е черна, не ходя със всевъзможни кокчета и други прически, не обличам дрехи с цвят, различен от черното и не се снимам през 2 минути + резачките, които слушам.
Zero tolerance, никъв акъл, циците отвънка, джуките напред, 50 гаджета за 3 месеца, свирки в тоалетните на чалготеките тресене на задник на фона възможно най-мазната чалгия и после аз съм пропаднала личност. --.--
SHPAIdURmeN
09-25-2014, 11:57
Да се тагнеш във FB от болницата е нов левел кретенизъм, на който досега не бях ставал свидетел. Но като видях в чие изпълнение е, изобщо не се учудих. 8-) ;]
Вече очаквам само някой да се тагне на гробищата. :D
sl1nceetoo
09-25-2014, 12:24
Целият клас задружно да предаде празни листи, за да се анулира шибаното входно. И да, успяхме.
Приятелка: Снощи бившия ти правеше каскади с колата.
Аз: Знам, бях в колата.
Реакция: Квооооооооо?
Забавно ми стана. После падна един разпит...
А в момента ми е някво мега заспало. Май е по-добре да легна да поспя вместо да пиша глупости. Ааа и ахх, колко обичам мама! Най ми е яко като се прибера и вкъщи има куп вкусни неща, току що извадени от фурната.
Мислих си аз разни неща, мислих си, и най-накрая да взема да попадна на един статус във фъкбукиту и да разреша задачката. Брей, трябвало ми мъничко, бе. Пуууу, браво на мен - горда съм от себе си и мисленето си. Само не съм горда, че не успях да достигна до умозаключението по-овреме та трябваше чак днес да стане. Ама нейсе, все пак сама стигнах до заключението и съм щастлива от този факт. Имам предвид, че само трохичката явно е била нужна.
Иначе деня беше айляшки - късно ставане, два часа на даскало, после кафе с мойта клещогъзица... Както си и мислех, де. Очакваше се днес да ми е такова мързеливо и да правя нищо. И все пак не съм се изоставила съвсем - тренирах си краснописа и преводаческите заложби. И следващия път ще взема тетрадка от друг, ебаласъммумайката. Тая пише хем неграмотно, хем грозно - повече от половината време, прекарано в преписване на безсмислени уводни уроци прекарах в превеждане на разни гарги. Защо всички не пишат тъй четливо като мене, ве?! Пфу. Сега ми се ще да видя оня коч поне за кафе и ще бъде съвсем яко, а философията оставям за довечера или направо за утре, през часа, че тая мизерница иска входно на всичко. Ко било?! Я да си гледаш работата... Аз така или иначе от целия Философски цикъл се разбирах само с психологията, другите предмети все с 4-5 завършвах (някъде и с тройки) и то по милост, колкото да мина.
AnarchyBoy
09-25-2014, 14:34
https://www.youtube.com/watch?v=JSUIQgEVDM4 !!! Релакс!!!
Току що се прибирам от работа и се прозявам?! Хапвам и заминавам на тренировка обаче... Цял ден ми беше много изнервено скарах се поне с 3-4 човека и на всичките им се разкрещях, бяха изненадани.. Обикновено съм доста спокоен. Ама к'во да направя, че съм заобиколен или с глупаци или с хора на, които не мога да разчитам. Май и на нея ще й тегля една майна и да си върви по пътя. Мдае прозяв, ае отивам да се правя на шеф и да се опитам да не запаля кухнята..
SHPAIdURmeN
09-25-2014, 15:39
аЙ'ем Ди Би
Как можах да забравя, че днес е рожденият ѝ ден? Вярно, вече не сме толкова близки, но поне можеше да се сетя да ѝ кажа едно "Честит рожден ден, В.". Кофти ми стана като се прибрах вкъщи и видях във фейсбук, че "днес е денят". Не че имах представа каква дата е, преди да се прибера де, но това не ме оправдава. Може би не трябва да го мисля толкова, най-вероятно дори не е забелязала, че съм я пропуснала.
Денят беше...изключителен. Видях се с абсолютно всичките ми близки, макар и с някои за около десетина минути, видях и него за малко, беше ужасно щастлив, а като ми каза, че аз съм причината, просто бях на седмото небе.
Само с един-единствен човек не можах да се видя, понеже той е решил да обикаля централна България от град на град, та най-вероятно като избере Варна или Пловдив, вече ще е малко късно. Не мога да чакам да реши вече, та ако това не се случи до 5 дена, ще се наложи и аз да се откажа от моето "Варна за един месец". Каза ми, че няма да има проблем и ако е в Пловдив, но не съм сигурна дали това се отнася и за мен. Пък и усещам, че накрая ще съм разочарована. Ооох, мамка му, до преди месец и нещо всичко беше толкова лесно...
едит: Ъъъъ лол. Не очаквах това, определено. Повече ни-ко-га! ;д
shmatarok
09-25-2014, 17:26
Най-накрая мога да си отдъхна, всичко си казах, прие се добре, изкарах страхотни няколко дни, изобщо прекрасно ми е.
Имам да уча адски много обаче и това малко ме натъжава. 8-) Предпочитам да си прекарвам времето по по-приятни начини, но си обещахме, че ще изкараме и двете поне по 70% тоя семестър, аз съм си навила на пръста едно 90%, та по-добре да не се обяснявам много много. 8-)
Тя много се е променила, не към добро, разочарована съм да я видя такава. Винаги се е интересувала първо от себе си, но вече това нейното... от странична гледна точка на нищо не прилича. Все още се държи що-годе добре с мен, но като си знам аверката и като се познавам и аз, нещата може би ще ескалират евентуално.
Поне вече живеем само на час път една от друга и ще се виждаме често-често! <3
Dagichka
09-25-2014, 18:32
хареса ми днес сутринта като бях само аз и 5ма мъжки от мойте :3 наистина като се замисля последната година си бяхме само аз и момчетата от моя клас редовно всяко междучасие отвън, аз им правех компания докато пушат и те ме гушкаха, мамка му липсва ми това :д много се дразня, че дори сядаме отделно, някво несъзнателно ли го правят не знам, ама няма да се разберем така! ебаси.
и като се сетих какъв сън сънувах, направо съм удивлена :д
WickedSick
09-25-2014, 20:30
Добрe
leadyflame
09-25-2014, 20:33
ех, да са ева в шматката... ма па дреме ми, трябва по-малко да мисля за действията си, повече за това което имам желание, хич не ми е как изглежда.. тка достигам до по-голямо удоволетворение.
къса пола, накъсан черен чорапогащник и разбира се малко грим + курвенско червено червило. воала. забавно е да се правиш на...нда. разсеях се малко. естествено, имам вечерен час, а след вече 4 дни остарявам с още една година. празно ми е. тъжно ми е. липсва ми. прекалено. това е .. обсебваща любов. не трябва да е така, но не може да е иначе. параграф 22. лека нощ ( :
sometimes_
09-26-2014, 06:16
Хм... Беше странно, а сега ми е още по-странно. Знам, че си го заслужава, но ми стана някак...мило и...гузно?! Не знам... Поне едно нещо успях да свърша, а то беше от особено голямо значение. А другото... Ох, не знам докъде ще стигне цялата история. Вече започвам да се оплитам и мислите и действията си.
И в това време как ми идва да си легна и да не стана цял ден от леглото. Само дето това е неизпълнимо.
И пак ме боли! :(
AnarchyBoy
09-26-2014, 06:28
BEAST MODE ACTIVATED!
Зарибих един приятел да тренира.. 8-)
И копеленцето слуша много.. Казвам му к'во да яде, к'во да тренира и прогресира супер много.. две седмици вече, а растежа се забелязва.. Качил е и малко кг.. Без да се омазнява.. Радва ме, пък и си тренираме заедно аз, той и двете девъчки.. те по-скоро ни гледат :D Но т'ва е тайна...
https://www.youtube.com/watch?v=N1W4cexXW7o
BARbarians :smt007
paradosou
09-26-2014, 07:12
Чувствам се идиотски.
Хм... Беше странно, а сега ми е още по-странно. Знам, че си го заслужава, но ми стана някак...мило и...гузно?! Не знам... :(
нали знайш че твоя човек та убичъ : ))))
anonymous708973
09-26-2014, 08:05
BEAST MODE ACTIVATED!
Зарибих един приятел да тренира.. 8-)
И копеленцето слуша много.. Казвам му к'во да яде, к'во да тренира и прогресира супер много.. две седмици вече, а растежа се забелязва.. Качил е и малко кг.. Без да се омазнява.. Радва ме, пък и си тренираме заедно аз, той и двете девъчки.. те по-скоро ни гледат :D Но т'ва е тайна...
https://www.youtube.com/watch?v=N1W4cexXW7o
BARbarians :smt007
Девъчки ли се пише наистина?
Гушкам си се в леглото и го чакам да дойде и да видим какво ще правим преди лекцията ми. Времето е просто прекрасно - разбира се, ние не можем да му се насладим, щото баш за уикенда имаме тонове работа за вършене. ГРРРРРРР.
sometimes_
09-26-2014, 08:15
нали знайш че твоя човек та убичъ : ))))
:D :D
Аз все попадам на такива, които не са способни на подобни чувства. Способни са само да казват, че е така. ;)
Девъчки ли се пише наистина?
девочка (диевачка)
http://vocaroo.com/i/s0GDs4dQOnw9
:D :D
Аз все попадам на такива, които не са способни на подобни чувства. Способни са само да казват, че е така. ;)
ти просто така си мислиш
обича те
след като му изневеряваш а той си затваря очите или пък изобщо не си го е помислил - тва е
2ра нощ подред да я сънувам
май започва да ми влиза под кожата
shmatarok
09-26-2014, 10:16
Хахах, какви сънища миналата нощ. 8-) 8-) То бива бива фантасмагории, ама баш пък толкова... :)
Изтървах закуската, 'ма не ме интересува, поне се наспах.
Нещо не ме кефи идеята да ходя в тоя вятър, хм.
Баси дъжда, човек! Имам чувството, че трябваше да си наема джет, за да стигна до даскало и да се прибера, а не да ръся стинки по автобусите. Иначе си свърших работата на половина, учебници по БЕЛ и литература ще купувам в понеделник явно. Отказах да се влача по антиквариатите без чадър или качулка, соре. Ей ся хапнах, пих кафе и след малко или ще спя, или ще мързелувам със сериалчето пред компа. Не че съм се уморила много де, айляшки ден като вчера, ма все пак - още макс две седмици и ще да почва страшното.
Dagichka
09-26-2014, 11:01
днес имахме само 2 часа лекции вместо 4 хохо евала на доцента, че ни пусна, ама пък предметът му е сух, не ме кефи тая икономика на пазарното стопанство :с успях да отида до еконт да изпратя на тая жена учебника, купих си ръководството и протоколите по физика, направих си карта за градския и я заредих и сега се излежавам, мързеше ме дори да отида да включа компа :д добре ми е, не ми е хубаво, но не ми е и зле, което от своя страна е хубаво, така че.. да :д
не искам навън в този дъжд.
ама кой ли ме пита...
пх.
//но пък вчера открих сезона<3
и просто... намерила съм си любовта.
сега ми трябва само малко външна подкрепа. да.
Ооо как валии! Едва преплувах
Вчера/снощи бях много изнервена! Не знам защо беше решил да играе ролята на баща. Цялата вечер ми беше кофти. Не ми се ядеше,пиеше и на съня ми повлия. Със ставането бях кълбо от нерви. Съжалявам за хората,които го отнесоха. Едното оче се затваря и май е време за 300 грама сън.
Забранявам си сън следобед! Като премазана съм. А можеше да свърша някои неща. Пустото му главоболие...
ох, имам пеперуди в стомаха и нервно броя последните часове, а дори не знам колко точно ще са, но знам, че са ужасно малко
sl1nceetoo
09-26-2014, 13:17
Ден 1ви: прибирам се разхвърляна, по потници и т.н.
Ден 2ри: цялата съм морка, от маратонките ми се изсипва вода
Ден 3ти: баси жегата, що съм с дълъг ръкав?!
Ден 4ти: а, здрасти, аз съм мократа кокошка от онзи ден!
Ден 5ти: Болна съм.
Ех, гладна съм, а така ме боли гърлото, че не мога да преглъщам. И трябва да пия чайове и антибиотици иначе поне седмица няма мърдане от вкъщи.
SpiritInBlack
09-26-2014, 16:39
Интересна седмица, интересна. След НСО, налага ми се да се разправям и с глупаците от ДАНС, да видим какъв ще бъде крайният резултат този път. Днес ми изсъхнаха гласните струни да говоря цяла лекция, все още не се чувствам съвсем нормално. В процес на обимисляне съм дали да бъде обичайната петък вечер или да се отдам на чипс и филми.
Реве ми се след чутото. Това плюс факта, че напоследък съм супер параноична, понеже ми се случиха какви ли не простотии, и че ми липсва. Много, много, много ми липсва. И не мога да повярвам, че си мисли, че аз съм казала каквото и да е. Много боли. Ако тя не беше до мен в този отвратителен момент, най-вероятно нямаше да мога изобщо да си хвана автобуса, камо ли да се прибера до нас. А като видях и А. долу на магазина и се сетих за онази ситуация до северното пристанище...Споделих ѝ толкова много днес и когато осъзнах какво дефакто съм чула, ревах с глас. И това изречено от един от най-противните ми хора, а не от самия него...Не трябва да мисля за това, защото не е хубаво нашите да ме виждат така, гордея се много със себе си, че успях да го прикрия, но ме е срам, че аз съм виновна за всичко това.
Чакам го да седне, имам нужда да му разкажа за днес и се надявам да се опита да ме разбере, най-вече за параноята, защото ако не преодолея нея, няма да успея да преодолея и другото...
galaxy29
09-26-2014, 17:40
хорица, това на 1:26 и 1:30 не е ли Decu от форума :О
много за бързо го дават момичето, ама на нея ми заприлича :д
http://youtu.be/1ce3iBuDrcs
galaxy29
09-26-2014, 17:48
оф, ето скрийншот, че иначе не може да разберете за коя говоря :д
http://i.imgur.com/5WBWsSl.jpg
weheartiit
09-26-2014, 17:49
Ужасно се чувствам.
Винаги знае как да ми скапе настроението.Писна ми от негово остаряло мислене,
трябва ли винаги да стават такива скандали и да извърта нещата.
Не знам какво ще правя ,дали дори ще ми звъннат.Никъде не ми се ходи,само
ще им скапя вечерта и ще седя забила обаче пък и не ми се седи в нас.
Дано се осъзная малко и да ми дойде настроението ама като гледам накъде вървят нещата ...
galaxy29
09-26-2014, 17:56
<3
Fisherman
09-26-2014, 17:58
галаксита и бело
DisappointedDreamer
09-26-2014, 18:21
Обожавам си колегите!!!!!!
SHPAIdURmeN
09-26-2014, 18:28
ФАИНАЛИ АЙ ЕМ Б И е К и шЪ моа си сготвя
обещаното ястие.
Студено ми е и нещо съм крива ма аз си го направих де, нека ми сега. :д Ще видим, ще видим кво ще стане. Дано все пак не ме послуша въпросния, че аз много ербап го раздавам във фейса ма не се знае кво ще стане когато пак се видим. Колко ли ще се мразя за думите си?!
само кат се сета и ме напушва на смях :Д /рядко се случва/
явно организмът ми се е пренастроил на зимна вълна и всяка сутрин се събуждам около 6. а колко мразех да ставам от топлото уютно легло и колко ми се спеше. искам на даскало. тъкмо беше започнало да ми харесва и то взе, че свърши. трудно се адаптирам, мразя промените и новите неща. да видим.
снощи сънувах 'Х'. не се бях сещала за него от...нз. май, когато ни беше последната среща на класа. хммм
студено ми е.
Главата ме цепи леко, мисля пак да си взема от успокоителните, нещо пак почнаха да ми играят нервите.
Той щеше да се обажда, обади се, та никой не го чу. Ама утре вече няма да съм аз тая , дето пише и т.н. Като иска да ме види-да ми се обади, да ме вземе и да се видим. Няма аз да му вървя все по трибуквието. Не че съм го правила досега, но все пак. Не искам да се прибирам, защото сестра ми няма да я има :( и няма топъл хляб и мама, при която да се гушна. мрън. И има и работа, и лекции , и шитни. Дамн.
HollyGolightly
09-26-2014, 21:46
Много ми беше хубаво, докато онзи не реши да започне отново да ми звъни. Не знам колко трябва да си ненормален, за да не разбираш, не просто от намеци, ами и от напълно недискретното "Не ми се обаждай повече!". То е ясно, че го прави именно за да ме дразни, номерът обаче няма да си сменя заради един льо-льо.
Бих казала, че се радвам, че уикенда започна, ама то напоследък имам повече почивни дни, отколкото работни 8-)
AnarchyBoy
09-26-2014, 23:19
Много ме нервира напоследък. Колкото и да се опитвам да бъда спокоен и разумен. Тя не спира. Чудя се дали да си отмъстя. Тя знае, че го мога. Не знам защо блъска напред. Отмъщението няма да ми помогне с нищо, но ще задоволи желанието ми да я видя в такава ситуация. С едно действие й провалям живота и шансовете за каквато и да е сериозна професионална реализация. А тя продължава. От морална гледна точка е неправилно, но к'во пък отдавна спрях да се интересувам от толкова нисши работи като прост морал, при условие, че ако тя бе тази със силата в ръцете си, би я използвала на секундата. Ъплоад. Много се двоумя, добре че е най-добрия авер та да ме разубеждава за сега, а и самият аз не го искам, но едва ли следващият път ще успее да ме разубеди, а и едва ли ще бъда спокоен вечно.
They wanted to fight, so we gave them a war!
Толкова е мило да се събудя, а той да чака в кухнята с чаша топло мляко с какао и пържени филийки! Обичам, обичам, обичам го! С тези наши работни графици, почти не се засичаме вече, какво остава пък да имаме време да закусим или обядваме заедно. Хайде за вечеря по-често се засичаме. Ааааадски ми липсва времето с него....
Днес ОПРЕДЕЛЕНО ще е хубав ден!!!
paradosou
09-27-2014, 06:38
Много е интересно да наблюдаваш себе си в мъжки вариант, честна дума 8-)!!
Сутринта е мрачна, обаче не ми действа на настроението. Довечера ще проверя как е минало откриването на учебната година, може би ако няма досадници ще включим камерите, после ще гледам отдавна набелязан филм... Спокойствието не е съвсем пълно, ама да речем че засега ми стига.
Много ме нервира напоследък. Колкото и да се опитвам да бъда спокоен и разумен. Тя не спира. Чудя се дали да си отмъстя. Тя знае, че го мога. Не знам защо блъска напред. Отмъщението няма да ми помогне с нищо, но ще задоволи желанието ми да я видя в такава ситуация. С едно действие й провалям живота и шансовете за каквато и да е сериозна професионална реализация. А тя продължава. От морална гледна точка е неправилно, но к'во пък отдавна спрях да се интересувам от толкова нисши работи като прост морал, при условие, че ако тя бе тази със силата в ръцете си, би я използвала на секундата. Ъплоад. Много се двоумя, добре че е най-добрия авер та да ме разубеждава за сега, а и самият аз не го искам, но едва ли следващият път ще успее да ме разубеди, а и едва ли ще бъда спокоен вечно.
Гади ми се.
Супер гушкаво ми е в т'ва време.
Интересно ми е да видя какви ги е сътворила тая нощ, 'щото я оставих насаме с псевдо мъжа ми...
Имам нужда от почивка. Ама от т.нар. ми близки, а не от лежане. :D
WickedSick
09-27-2014, 09:17
Тъпата курва ме ядоса значително без да си дава сметка че по-добър от мен няма да си намери и да иска.Друг не би направил това за нея и да я заведе на такава почивка за уикенда.Емии хубаво аз ще си намеря по хубава сега ще помпам и ще се почувствам по-добре.
Много е интересно да наблюдаваш себе си в мъжки вариант, честна дума 8-)!!
Да, абсолютно съгласна съм. Той е прекрасенпрекрасенпрекрас ен! И ми липсва времето, прекарано с него.
Иначе ми е хубавко такова, снощи разбрах разни неща за разни хора и честно-казано много се радвам за него. Най-накрая е получил каквото искаше. Само дано е истина де, защото верно си беше време вече. Сутринта е студена, но наистина прекрасна - пих кафе, полежах си, сега оная гадна шматка би трябвало да се появи за второ кафе... Хапнах за закуска също така. А, почетох си манга и вече наистина сериозно се замислям дали да не хвана да изгледам Наруто. :д Или поне да погледам първите няколко епизода та да се зарибя. Само че трябва да си надвия мързела и да изчистя в нас, че стаята ми е потънала в мизерия, а хич не е хава дъртия змей да се прибере нервен от работа и да не съм си мръднала пръста. За понеделник нямам кво да уча, тъй че като нищо да си издиря старите учебници по литература и да започна бавно и полека с припомнянето на разни неща, че вече трябва и пак мързела не е хава. Аре дано началото на октомври се организират вече наистина и да вземем да се изнесем поне за една вечер от Русито, че ми се ходи за рибичка. :33 Нищо пък, че е студено, аз и на студено мога да вирея. Пък.
писах първата двойка
RESPECT MA AUTHORITAAAAH
kekeke
pandabear
09-27-2014, 13:41
^ търся си частен учител, хехехе ;p
не ми е толкова сдухано вече. ама много бавно ми минава това време. от 7 съм будна и малко откачам :Д дано не завали отново или поне да не е силно. бях забравила колко хубаво шлиферче си имам, тича ми доста с червените токченца, ех ((((((((:
на частно двойки не пиша
(wasntme)
lolol
Отврат. Доста жалка постъпка би била. :)
С едно действие й провалям живота и шансовете за каквато и да е сериозна професионална реализация.
Верно ли си такъв * ПЕГЕЛ *
AnarchyBoy
09-27-2014, 15:34
Чаааакайте малко, чаакайте малко.. за кой си мислите, че говоря и за какво всъщност? :D
Аз лично не си мисля за никого, но явно е нещо, което ще злепостави някого и ще му "срине" репутацията, а отмъщения от този тип са жалки.
AnarchyBoy
09-27-2014, 15:58
Да именно точно и мен това ме възпира.. Не искам да бъда жалък, но просто разбирате ли тая жена ми съсипва живота /изкарва ме извън нерви/ и прочие става въпрос за "съперничка" на работното място, но от там идва цялото нещо, че тя ме има за съперник и ме топи за ненужни работи, постоянно гледа да ме злепостави и прочие, а аз въобще не се държа така с нея.. Случайно попаднах на нещо, с което мога да я смачкам и я предупредих, че ако не престане ще го направя, но явно си мисли, че блафирам. Даже да бяхме на две конкуренти поста, а то и т'ва не е. Нищо общо.. Просто ме е набелязала и гледа да ме изкара по-черен и от катран.. / За т'ва и написха.. искат битка, даваме им война/ Щом иска да съм черен мога да бъда, но е супер жалко да я изгавря така.
Имам нужда от спасяване. Но нищо не е захаросано и няма хепи ендинг.
Dagichka
09-27-2014, 16:06
физически май се чувствам зле :д главата ме цепи цял ден, май имам температура, ама не искам да пия нищо пък
постепенно се увличам в цялото тва приключение университет, лекции, група и тн., забавно е :д и защо си мисля толкоз за него, хмм. не искам да се повтаря историята от 8ми клас с онзи индивид, защо все ме привличат "лошите", ще си плесна два шамара :д
Да именно точно и мен това ме възпира.. Не искам да бъда жалък, но просто разбирате ли тая жена ми съсипва живота /изкарва ме извън нерви/ и прочие става въпрос за "съперничка" на работното място, но от там идва цялото нещо, че тя ме има за съперник и ме топи за ненужни работи, постоянно гледа да ме злепостави и прочие, а аз въобще не се държа така с нея.. Случайно попаднах на нещо, с което мога да я смачкам и я предупредих, че ако не престане ще го направя, но явно си мисли, че блафирам. Даже да бяхме на две конкуренти поста, а то и т'ва не е. Нищо общо.. Просто ме е набелязала и гледа да ме изкара по-черен и от катран.. / За т'ва и написха.. искат битка, даваме им война/ Щом иска да съм черен мога да бъда, но е супер жалко да я изгавря така.
Жалка картинка.
Боли ме главата.
Без да искам направих 3 литра кафе. Грехота е да не го изпия.
Същото.
Снощи мислих доста и осъзнах, че каквото и да направя, за него винаги аз ще съм виновна и понеже няма как да му докажа, че не съм, просто ще се оттегля. Надявах се да има начин, поне малка надежда всичко да се нареди, но изглед за такава няма. Не знам защо чак сега мисля за това, не знам и защо се самозалъгвах, че така е по-добре. Но дори и да не е по-добре, е по-разумно, а в момента имам нужда точно от разумно решение. От много разумни решения всъщност. Надявам се накрая това да се окаже моето спасение. Ако ли не...вятърът ще покаже на къде е пътят ми. И понеже преди ме беше страх да си го призная, а страхът само ме спира да намеря решението, аз съм безпомощна. И осъзнах, че параноята идва точно от там. Не съм безгрешна, никой не е, но тази поредица от грешки ме направи безпомощна. Сама за себе си поне. Повече от ясно е, че ако ѝ позволя, тя ще ми помогне или поне ще даде всичко от себе си да го направи. Въпросът е искам ли да ми се помогне или тази безпомощност ми харесва. Е, май времето ще покаже. Важното е поне, че знам, че взех правилното решение.
shmatarok
09-27-2014, 16:41
+1
Какво съм седнала да се занимавам с глупости и аз не знам. Трябва да седна и да си подредя приоритетите, че пак не знам какви ги върша.
Днес беше много гаден ден, но и много готин... Реално май ако я нямаше гадната част, то и яката нямаше да бъде такава. Чувствам се страхотно, само чакам един приятел да ми звънне и да го видя как е, че през к'во мина днес си е ебало майката, та да се почувствам по-страхотно.
anonymous708973
09-27-2014, 17:00
Това приятелката ти?
Честно, ще качиш мръсно клипче/снимки? Наистина ли паднеш толкова? Да се заснеме такова нещо е огромно доверие. С какви очи ще твърдиш, че си мъж на място, ако предадеш това доверие?
И на мен ми се гади, да.
Густо ми е, отиваме да напазаруваме сега, не знам как ще се закараме след това обилно ядене. После ще седнем най-накрая да учим. :д Дойдоха някои интересни идеи днес, хихи. Прекрасен е, как може да е толкова грижовен!
AnarchyBoy
09-27-2014, 17:01
Не не приятелката :lol: "колежка" и не е нищо за качване.. не е нещо сексуално.. всъщност
anonymous708973
09-27-2014, 17:03
щото ъплоуд казваш?
Замисли се все пак.
AnarchyBoy
09-27-2014, 17:04
То е ъплоад, но не в интернет и не е сексуално нещо.. Т'ва пък щеше да е мега жалко :lol: :D
AnarchyBoy
09-27-2014, 17:05
Бту дори да и разполагам с такива неща, за който и да е.. не бих ги качвал дори и за най-големият ми съперник.. Т'ва си е гнусно..
WickedSick
09-27-2014, 17:08
ама и ти си гнусен като те гледам
AnarchyBoy
09-27-2014, 18:09
Сготвих, запалих камината.. отворих бутилката с Вино, само нея чакам..
Има за какво да празнуваме... К'во ми е яко в нас, уютно...
И естествено на целият як ден, все се намери какво да стане лошо. Прееба ми се газовия-инжекцион питах за ремонт, йок не става.. нов 800-900 лева.. честито.. Сигурно ще го взема на лизинг, че на бензин ми изгаря душата тая кола. Кой ме би през ръцете да си вземам аз тая кола.. Хем знаех, че е трудна за поддръжка, хем.. ае ае.. Вместо да си взема некоя кочина с една обикновена газова и да я блъскам и чупя, аз.. тъпак. Първа кола и се изхвърлих естествено..
Както и да е, айде да идва тя, че ще си изям пръстите.. 8-)
IWannaBeSedated
09-27-2014, 18:13
lo6o mi e от немски вече.
И замръзвам, егати.
8-)
girlwithblueeyes
09-27-2014, 18:18
Не очaквaх дa пaдне толковa ниско,с киселинa ще ме зaливa.Толковa a жaлък,жaлко че не се плaшa от подобни.Щял дa ми зaтвaря устaтa,некa опитa сaмо.
След година и осем месеца дистанционна връзка, нещата си дойдоха на мястото и и двамата сме там, където трябва да бъдем - в София, заедно. По-обичащи се от всякога. <3
А аз съм най-щастливата просто. :)
galaxy29
09-27-2014, 18:30
След година и осем месеца дистанционна връзка, нещата си дойдоха на мястото и и двамата сме там, където трябва да бъдем - в София, заедно. По-обичащи се от всякога. <3
А аз съм най-щастливата просто. :)
<3
насълзиха ми се очите :д
Fisherman
09-27-2014, 19:39
лиже ми се потка
Fisherman
09-27-2014, 19:39
:(
Fisherman
09-27-2014, 19:40
:( .
lo6o mi e от немски вече.
И замръзвам, егати.
8-)
Ахаха. Милото то. И аз така виках като учех. :дд За тва пък ми пристигна учебника вчера и като прелистих, се хванах за главата. Боже, аз от колко хиляди години не съм сядала да решавам некфи задачи или нещо?! :ддд
Ного ми е яко - хич не бръсна оня плужек за слива и си гледам кефа. Хапнах си свински, сега ще мързелувам. Доволн съм от себе си, щото си излекувах мързела и изчистих, преди тва изкарах два часа у баба, пък още по-преди пих кафе с нея и тъй. След дългия чат с Животинчето решихме да си направим кафе парти и после да ходим пеша от Русе до София или обратното. :дддд Та тъй.
Fisherman
09-27-2014, 19:40
:(..
Маааайко, тази снимка ми взе здравето! Викам си само малко промяна в контраста ще ѝ направя, пък то какво стана накрая. И понеже не ми беше достатъчна цялата тази обработка, ами и се наложи да ѝ оправям размера. Просто..пфф.
Едно ми е такова никакво.
galaxy29
09-27-2014, 21:49
Едно ми е такова никакво.
и на мен ;д
Пфах, да е*а тъпата пета глава на ICD-10 и новото издание на DSM.
Пълен миш-маш.
Пфууууу.
SonataArctica
09-28-2014, 01:52
Забавна вечер! 8-) Утре (по-точно днес) ставам рано и се захващам за работа, хехе.
https://www.youtube.com/watch?v=SsSVcRYh8dE - yeaaaa!
AnarchyBoy
09-28-2014, 07:08
Колко е хубаво да не си на работа!!! Е имам други ангажименти, но какво пък..
Станах, закусих и тренирах, ся се изкъпах.. Оправям се и излизам по задачи, а в 13:00 отиваме на пейнт бол !!!
Мазало ще става... Ако падне моя отбор, ебаси мамата.. 3ма сме с военна подготовка, двама ловци и приятелката, която ще бъде жертвана за общото благо почти веднага.. 8-)
Ама и те са говеда.. 2ма с военна подготовка и 1 ловец, другите са просто приятели.. ЩЕ СТАВА МАЗАЛЯК!!! Искам и да снимам, ако мога.. таман да пробвам go-pro mode на телефона.. Нямам търпение.
http://listenonrepeat.com/watch/?v=VF9qsNe4E-I#Epic_Score-_Prepare_For_The_Onslaught_%282012_Epic_Intense_Ac tion_Hybrid_Rock_Orchestral_Choir_Battle%29
Неделя.
Прекрасен ден !!!
Събудих се в 9:30, дори направих кафенце, докато той врътна едни бързи сандвичи.
Днес правим сметка да си кротуваме в нас, да си гледаме филмчета и аз да си подготвя компютъра за "компютърен доктор", както обича да казва малката ми братовчедка. :D Което означава, че ще трябва да си прехвърля дооста нещица на неговия компютър. Днес съм нещо творчески настроена, може би дори ще имам време да обърна малко внимание на блога си, който сигурно вече паяжини има.
Чувствам се като парцал. Употребена. Тря'а да 'зема да ида на лов за его бууст, 'щото...
Искам да знам само как може всички овни са присто абсолютно еднакви. И защо, винаги попадам на овни и кой точно тъпанар е бил тоя 'дето е решил и как го е решил, че овена си подхожда със стрелец. Много ми е интересно.
kalpazanka
09-28-2014, 10:53
Тия два почивни дни като че ли ги усетих най-добре от 4 месеца насам. То било голямо блаженство да се излежаваш с книга в ръка, а времето навън да е просто идеално.
Друго си е да спиш точно 8 часа. 8-)
Окей, започвам с уроците и се надявам до края на деня да съм приключила с този дял, защото иначе ще се окаже, че 3-те ми часа прекарани в нищоправене са били доста лоша идея. Не че бързам за някъде де, обещах си една година, а са минали едва 11 дена от тогава, през които научих наистина доста. През почивките може да направя някоя друга снимка иии май скоро ще се наложи да реша окончателно кой от двата фотоапарата искам, за да мога да започна да избирам и обективи. Е, в крайна сметка и китовите обективи не са лош избор или поне на тези два модела.
Искам да знам само как може всички овни са присто абсолютно еднакви. И защо, винаги попадам на овни и кой точно тъпанар е бил тоя 'дето е решил и как го е решил, че овена си подхожда със стрелец. Много ми е интересно.
Ех, аз пък все не успявам да си пасна със стрелец, явно съм повреден овен. Иначе ние сме си мега якички, то за тва толко много ни обичат хората. :д
Ами яко ми е - може да ме събудиха, но поне ме събудиха, за да ям. Тъй че работата е хубава. Сега съм си намазала кратунката с домашна силно-подхранваща маска за коса и след малко баня. И после идея нямам. Ма ми е кеф, щото се намързелувах тия дни. Само да имаше кой да ме гушне... Ама единия е в Софето на бач, другия е в Норвегия. Пандата и тя ми е далечко, дейба аз и СУ-то ти... Престъпно далече ми е, нинам.
shmatarok
09-28-2014, 11:20
Днес е неделя, а в неделя какво има - точно така, намаления! 8-)
Мисля, че е ясно, че днес ще съм в добро настроение.
kalpazanka
09-28-2014, 11:20
Сега, ако си навия на пръста да отделя 10 минути да измия пода и банята...
бейби, няма да се отчайваш. Риби и Овен не са идеалната от астрологична гледна точка двойка, ма още не сме се избили. :D
травмирана съм. ужастни сънища, кво си причиних ) :
Dagichka
09-28-2014, 11:58
ей така:
Начих се да дишам под вода. Да броя до хиляда и две, без да спра. Да ходя по границата на собственото си търпение. И да уважавам чуждото уединение. Да си засмея най- гръмко, когато най-много боли. Да пия до дъно, когато най- силно горчи. Да изпълнявам обещения. Да се извинявам без вина. Няколко думи на китайски. И как да премълчавам, за да съм „добра“. Да не задушавам събеседника с твърде много излияния. Да живея често само от сантиментални подаяния. Да изслушвам до края приятел в беда. Да не се сърдя на неискреността. Да се къпя, когато е нужно, в суета. Още, още… като цяло много неща. Да снимам с развалена камера. Да се връщам, щом е нужно, сто пъти назад. Да се отчуждавам, но и да прощавам на най- заклетия си враг. Да сънувам, се научих, с отворени очи. И когато ме забравят, да не ме боли.
И кое бе най- трудно ли?
Да свикна може би с това… че може да постигна всичко, но няма да те има, за да ти го споделя.
sl1nceetoo
09-28-2014, 12:40
Ех, аз пък все не успявам да си пасна със стрелец, явно съм повреден овен.
Same here.
Повече от обикновеното мързеливо ми е. И така всяка неделя. Какво им има на тия недели?!
Поне вече не ходя на работа и уикендите се наспивам. Ама вече ще се стегна. Трява да почвам и с листовките..
fUcKsMiLe
09-28-2014, 13:04
Овни и с Везни не се разбират, а уж трябва да има някаква пламенна връзка. Докато сме на темата и аз да си навра нослето дето не ми е работата. :D
Как пък и двете сме в един и същи период. Как? Мъжките да се хванат в ръце (визирам само тези, които са такива, другите не-такива да не се обидят!) и да решават какво искат. Не сме си били пасвали, не искали еди-си-к'во 'щото на оная им работа тей скимнало (образно казано). Абе питате ни какво искаме от вас, казахме ви, даваме всичко от себе си, после пък не получаваме нищо.
Когато започнем да казваме това, което не ни харесва, примерно че все едно е връзка, ама нещо от сорта на куче с каишка и ги държим насила едва ли не. Накрая излиза, че не си пасваме (повтарям се, не ми пука), че сме на майната си и не можем да отделим 20лв. за газ/бензин/квотоетам да дойдем поне 1 път в месеца и да се видим или другия вариант да се приберем от работа и да се пооправим малко да излезем за 15 минути да се нагушкаме и нацелуваме и после да се наспи като пич без да ни е кофти и на двамата, че не можем да се видим. Не мога да ви разбера. Тя също не може. После казвате, че женските били неориентирани. Да бе.
Тая книга толкова пък да ми напомня на него. Разплаках се снощи, то това е от цикъла, ама исках тия сълзи да са от мислите за него сякаш. По-добре щях да се почувствам. Как да е, чета си я, интересна е. Мързи ме повече, щото не е търпимо с болки в целия корем да се мъчиш да четеш книга на български, пък камо ли на друг език.
Днес мисля да не правя нищо и да спя. Само да спя. И да ям. И да гледам корейски драми, щото отдавна не съм. Problem solved! Само трябва да се натъпча с хапчета иначе ще пукна преди да съм си легнала даже.
Една хубава новина повече, за първи път от месеци не съм повръщала заради шибания цикъл. За първи път не ми е толкова лошо. Обаче стана редовен, това ми харесва още повече.
AnarchyBoy
09-28-2014, 13:26
Готино беше определено, а битката беше изключително оспорвана.. Много БОЛИ! За 25 битки съм умрял 3 пъти, два от хед шот и веднъж с 3 изстрела в тялото.. 8-) Но пък аз бях на рампейдж моуд, с тези хед шоти.. Играх и със снайпер и с тактическите.. Ако не бяхме с човек по-малко ги биехме със сигурност..
Тя умря 5 пъти и се отказа.. 2 пъти взех флага и веднъж бях last man standing. Отборите бяхме супер равностойни.. накрая за жалост ни биха с 1 победа 13 на 12, но следващия път ще ги бием!
Massacre, маркерите бяха доста стабилни, 40 изстрела за 7 секунди.. Взехме разновидни оръжия.. 2 снайпера, всеки с пистолет, останалите с тактическите и по един с помпа на отбор. Терена беше семи-ърбан-семи-форест. Доста добре е направено, радвам се за цялата организация! МНОГО БОЛИ, МАЙКА МУ ДЕЙБА. Другата неделя пак! Тоя път ще ида с камуфлажа и протекторите, дори и с кубинките се подхлъзвах! Изключително съм доволен..
До сега толкова добър ден не сме правили.. Ся излизам до фитнеса, къпя се, хапвам и заминавам към щаба, че има работа за вършене, а неделя приближава. Един куп глупости са ми на главата.
Ех, аз пък все не успявам да си пасна със стрелец, явно съм повреден овен. Иначе ние сме си мега якички, то за тва толко много ни обичат хората. :д
Това казвам и аз. Във всичко 'що съм изчела пишат, че овен и стрелец просто е най-най-най- доброто. Даже съм срещала суперлативи дотолкова, че да изкарват стрелец-овен по-добра комбинация от стрелец-стрелец. Но на практика... буу хуу!
Иначе... овен с асцендент лъв. Как е? 8-)
Депресирвам се. Как за нищо време пак станах такав високопланиски нерез просто не ми е ясно. От утре почвам известната диета с ябълките. Ама без ябълки. И определено без секс. 8-)
girlwithblueeyes
09-28-2014, 14:30
Aко ще и дa ме пребие от бой не променя фaктa че е боклук
С кой ъкъл идвa у домa и ми тегли косaтa ,пaк ще се жaлвa в полициятa.Нещо много смел стaнa,дa не се нaлaгa дa го събирaт нa пaрчетa кaто се зaнимaя с него.
Най-накрая да мога да преглъщам нормално! :cool:
Ама още ми е объркано, бе. А той вече не съм сигурна, че го осъзнава. Не, че не съм му го казвала, но... Meh. Утре ще се видим за повече от 15 минути, нааааай-накрая! А какви ли ги е измислил? :D Изобщо, ама изобщо не ми е приятно да ми правят много изненади и подаръци, но признавам, че ми е много любопитно какво ще "намеря" във вторник. :cool: И пак, и пак се връщам към онзи момент, много давам да го изживея отново!
След година предимно с АЕ ми идват малко нанагорно всички входни изведнъж, но се преживява. Ся ще се мотивирам и ще седна да уча! Обещавам! :D
Това казвам и аз. Във всичко 'що съм изчела пишат, че овен и стрелец просто е най-най-най- доброто. Даже съм срещала суперлативи дотолкова, че да изкарват стрелец-овен по-добра комбинация от стрелец-стрелец. Но на практика... буу хуу!
Аз един стрелец имам в живота си и даже за аверче сложно го понасям, кво остава за гадже. Начи става тъй, че той е мега нахъсан да учи и простотии НЕ му се правят. Въобще.
Ей ся се прибрах, хапнах и уж щях да излизам ма нъцки. Пфу. Поне си пийвам кафенце и ще се натъпча с пуканки пък квото ще да става.
Ся ще се мотивирам и ще седна да уча! Обещавам! :D
Аха, да, и аз туй викам. :D
Лелеее, супер много научих днес, главата ми ще гръмне. И такива красоти стават с тези tool-oве. 6 часа съм се занимавала с това, а ми се сториха като половин. И аз се чудя защо майка ми ми мрънка, че цял ден не съм станала. :D А щях и да снимааам.
Утре за пръв път ще карам етика и бих казала, че съм малко притеснена след нещата, които той ми наговори за госпожата. Дано поне част от тях да са пресилени. :D
TheDevilInMe
09-28-2014, 17:46
Да ви се похваля и на вас, че си взех и двата изпита и вече съм си нормална четвъртокурсничка, йеййййй :))))))
Днес излезнах и с двете си най-добри приятелки едновременно, не ми се беше случвало от толкова много време, толкова е хубаво когато сме заедно... С него пък сме напълно единодушни за близкото бъдеще и се надявам нещата да ни се получат както ги искаме, доволна съм!
Да ви се похваля и на вас, че си взех и двата изпита и вече съм си нормална четвъртокурсничка, йеййййй :))))))
Днес излезнах и с двете си най-добри приятелки едновременно, не ми се беше случвало от толкова много време, толкова е хубаво когато сме заедно... С него пък сме напълно единодушни за близкото бъдеще и се надявам нещата да ни се получат както ги искаме, доволна съм!
най-сетне нещо положително
браво
Честито на гостоприемничката на дявола за изпитите. :33
Честито на гостоприемничката на дявола за изпитите. :33
дано не си го е праела когато е била бременна
всъщност би било готино
TheDevilInMe
09-28-2014, 18:58
дано не си го е праела когато е била бременна
всъщност би било готино
За мен ли говориш и ако да - кое да не съм правила?
Мерси, tori
lisi4ety
09-28-2014, 19:59
Искам на лекции! Но се разболявам и се притеснявам, имам рожден ден в петък, не трябва ;(
Омг, ногу яко ми стана като разбрах, че вече си има нова приятелка и е щастлив. :33 След кръстосания разпит разбрах бая неща, при това интересни. И за него, и за себе си, и за връзката ни. Желая им много любов и много щастие. Освен това реших да дам шанс на другото момче да стигне до мен, даже го насочих в правилната посока за действие. Ако си изиграе картите правилно, може и вече да не е вечния самотник, който би убил за капчица любов. Ама тоя път няма аз да съм инициативната, няма да се старая аз да се пласирам. Нека той да застане на челна стойка, така или иначе аз не съм тая, която е готова да проси любов, както и не съм тая, която си е навила на пръста, че ще спи с него/ще му става гадже. Молим, нека си имаме уважението.
HollyGolightly
09-29-2014, 00:08
Належах се и се наспах днес, успях да си завърша сезон 10 на The X Factor и дори наваксах с 11ти 8-) Очертава ми се много кратка работна седмица, а тя пристига във Вторник. Надявам се добре да си прекараме, имаме само 3-4 дни на раположение да я разходя по магазини, както и някои туристически атракции наоколо.
Мислех си, че 400 страници История е дебел учебник - сега имам 800 икономика и 1100 математика, за която се надявам, че няма да бъде взета цялата. Но пък иначе съм доволна.
AnarchyBoy
09-29-2014, 06:43
Мотивиран съм, изключително мотивиран. Нищо не може да ме спре (освен хеликоптер апачи :D) Чувствам се изморен, а трябва да излизам, но това не ми пречи. Ще изкарам и този ден, ще тренирам и така. Волята е като мускул.. тренира се, налегнах си парцалите и успях да започна един процес на изграждане на желязна воля.. Кръв, пот, сълзи - но успех! Каквото е необходимо, колкото е необходимо, където и когато! Мотивиран съм, т'ва е.. така се чувствам.. адски мотивиран...
Хора правете каквото ви се прави, щот живота е прекалено кратък за да чакаме до утре. Всичко се прави днес на момента! Иначе ебем ти живота, ебем ти характера.
https://www.youtube.com/watch?v=kKXTFJV-S1o
Излизам по задачи...
anonymous708973
09-29-2014, 08:40
Волята е като мускул.. тренира се, налегнах си парцалите и успях да започна един процес на изграждане на желязна воля.. Кръв, пот, сълзи - но успех! Каквото е необходимо, колкото е необходимо, където и когато! Мотивиран съм, т'ва е.. така се чувствам.. адски мотивиран...
I feel you, bro, дет' се вика :д
Всяка малка победа е крачка напред. Вчера еееееедвам се закарах до фитнеса, няма такъв мързел. Ама пък съм тренирала добре, имам мускулна на Д-то и краката :д
Каза ми, че определено съм изглеждала по-тренирана! *съншайн емотиконка*
Айде сега да запишем една голяма победа, а именно мотивационно писмо. На немски, щото по ирония на съдбата никакви думи на английски не ми идват в момента, дамн :д
https://www.youtube.com/watch?v=nZmhQSNpTJM ei tei i otiwam na 1wi ucheben den
sometimes_
09-29-2014, 09:24
Беше тъпо. Очаквах друго.
Имам нужда от нови дрехи. Пак. Трябва да отделя малко време тия дни за пазаруване. Поне пари за дрехи имам, нищо, че ми липсват куп други неща. Хах... Ако това компенсираше, би било добре. Ама...тцъ!
Трябва да си седна на задника и да осмисля някои особено важни неща, дойде време за това, а и е наложително.
Тази седмица може и да се окаже интересна. Надявам се поне.
Дали да не замисля една екскурзия извън страната... Май ми се пътува, а и сигурно ще ми се отрази добре. Само трябва да намеря с кого да отида, че сама не е вариант. А приятелите ми са тоооолкова "сериозни"... :|
Хора правете каквото ви се прави, щот живота е прекалено кратък за да чакаме до утре. Всичко се прави днес на момента! Иначе ебем ти живота, ебем ти характера.
Много харесвам тая част от поста ти.
ОН: Тарададатада! Имах само четири учебни часа, през които въобще не съм се уморила от... нищо. :д Ако до края на даскало го караме така, ще започне да ми харесва там и няма да искам да свършвам. :д Малко по-късно уж ще се виждаме с онова говедце, да видим какви циркови умения владее тоя човек, а пък аз няма да съм баш пасивната - по-скоро ще следвам неговото темпо и ще се правя на слаба женска, която се е изгубила сред тъмнината на огромната, гъста гора. От хора. От чувства. И други подобни филми. Само че аз съм от тия, които спят с винаги заредено оръжие под възглавницата и едно отворено око. Готова съм да стрелям, само за да не падна отново. Иначе хубаво говори, но нека видим и колко му стиска, че без топки накъде?! Няма как той да има билюрчета, а аз - гюлета, нали? Нали.
Иначе довечера имам уговорка за кафе с нея, после мислим да хапнем и тка. Аз още имам куп пуканки в нас и още не съм ги опукала. Свърших си работата на една трета, сиреч купих само един от три учебника. Май нямам много кво да уча, но и да имам, днес ми е мързел и приятели. И той, да. Евентуално. :д
AnarchyBoy
09-29-2014, 10:58
Така трябва!
Прибрах се и нещо ми се скапа настроението.. https://www.youtube.com/watch?v=2ntKgLxgY9s Отивам да тренирам
Хапвам почивам малко и излизам пак по задачи.. :/
Чувствам се скапана! Учебният ден мина бързо, но мъчително. Чакам мама да се прибере, за да видя какви са ѝ плановете и ако не ѝ се излиза, ще домъкна Р. в нас. Не ме интересува, че ще идва от Бургас. :D Обещал ми е да спи в нас от 100 години и понеже лекциите му утре /охх, още не мога да повярвам, че вече ми е студент <3/ започват в 8, проблемът да спи в нас и да стане утре в 5 с мен е точно никакъв.
А сега въпросът е книга или сериал. Остават ми още едва няколко странички, а така не ми се иска да я привършвам. ;/ В същото време нямам търпение да разбера какъв е неочакваният край и за какво става въпрос в последната глава със загадъчното име "Бен и Марк". Кхх..
Песен на деня: D2 - Не мога да спра да те обичам (https://www.youtube.com/watch?v=NF0qfKk7eG4)
Вчера изпаднах в депресивно състояние. Добре че беше само за вчера, не знам как щях да го понеса точно сега. Сигурно щях всичко да разваля. Люлин не ми понася. Или пък е съвкупно от всичко. Може би малко изпуших, не знам. Добре че този път си имам него, наистина си го имам, и се събудих без следа от вчерашното сдухване. Миналия път беше нещо ужасно, не искам да изпадам повече в такова състояние.
AnarchyBoy
09-29-2014, 11:51
Тренировката определено ми помогна... :)
sometimes_
09-29-2014, 12:04
Октомври ми е
Аз вече знам – октомври е виновен.
Най-хубавият месец за раздяла.
Расте тъга с размерите на спомен,
след който няма как да бъда цяла.
...
Октомври е.Приятелите тръгват.
С последното си слънце ги изпращам.
Сърцето ми – един издъхнал въглен -
пак топли дом, но вече не е бащин.
Оттук нататък любовта е късна.
От кучешки – й стана вълчи воят.
Но мога до припадък да възкръсвам,
защото знам, че всяка смърт е моя.
Откакто го открих , ми е безстрашно.
Не нося даже капчица обида.
Оттук нататък спирам да изпращам.
Октомври ми е . Аз ще си отида.
Ето такова ми е - октомври. Дали, защото съм родена тогава, или защото усещам, че е "най-хубавият месец за раздяла" - не знам. Просто днес открих как да нарека това мое състояние - октомври. Или може би прекалих с четенето на стиховете на Камелия Кондова...:\
Или може би прекалих с четенето на стиховете на Камелия Кондова...:\
Никога не можеш да прекалиш с Кондова.
dimitar_ak
09-29-2014, 12:14
Броя дните
https://www.youtube.com/watch?v=k1JfaU5JSLs
Още септември ми е
Аз си знам - септември е.
Месецът на Старта.
Вино пия сякаш съм във Спарта.
Септември е октомври.
Според Миро.
Я налей ми още пиво.
Септември е, а аз пия вино с Бай 'Танас.
Ей, 'Танасе - прееба се.
Чу ли ме ве, педерасе.
Виното недей разрежда
и цигарите недей поглежда.
Септември е, и аз
пия вино в този час.
Можеше и за закуска,
що не свАлиш тази блузка ?
sometimes_
09-29-2014, 12:58
Имаш заложби...
Dagichka
09-29-2014, 13:00
^ :lol: определено
искам да свършва тоя септември.. много неща ми се насъбраха, много промени и чувствам как ще рухна всеки момент :д
не искам да съм толкова чувствителна по дяволите, ебати филмарката съм :д не всичко е както трябва, самотна съм, изолирана, малко още навлизаща и бъркаща в материала, ама има време бе, ще се стегна. в момента най-силно искам раната да спре да ме боли, повръща ми се като си помисля, ако пак трябва да ходя до болницата.
положителните неща днес - черноушко се завърна и си го галих, спрях по средата на тротоара и си клекнах до него и то милото се разплу и мижеше от удовлствие ;3 плюс че се видях с някои приятни хорица от даскалото ми, купих си лосиона и нямах лекция по физика. ^^
fUcKsMiLe
09-29-2014, 13:48
Добре, каза ми, че не иска да сме заедно, а пак пише. Оправи си мислите бе човеко. Аргх.
Сериала ми е много интересен. Трябва да завърша предните, ама много ме мързи да помня кой до къде съм го гледала.
Разбрах къде са изчезнали Сара и Ная (котките ми). Оная пачавра ги е взела и ги е продала. Как може такова нещо? Имам нова, трета котка. За последен път си вземам котка. Ако и с тази се случи нещо, ще убия някой вече. Обаче е голяма красавица. Щях да напиша краставица.. От вчера ми се яде таратор, то затова.
Имам чувството, че спя повече от колкото човек може да спи. Даже сега след 12 часов сън, пак се прозявам и ми се спи. Последния месец ми е дошъл наопаки, много даже.
sl1nceetoo
09-29-2014, 14:01
Седя си аз на терасата на припек, ровя се из тубата и чувствам как за пръв път от доста време ми е напълно, ама напълно спокойно и щастливо. Тъпо само, че сополите не свършват и гърлото ме драска, но иначе съм соу гууд. И сега получих енергична вълна и мисля да почистя малко вкъщи ей така, профилактично.
Още септември ми е
Месецът на Старта.
Септември е октомври.
Според Миро.
Я налей ми още пиво.
Ей, 'Танасе - прееба се.
Чу ли ме ве, педерасе.
Виното недей разрежда
Септември е, и аз
пия вино в този час.
Можеше и за закуска,
http://9gag.com/gag/a0P50Vz :lol:
Чакам го да си домъкне гъза всеки момент, просто нямам търпение да дойде и да го разпрегръщам. Пък и като чух с какъв ентусиазъм каза "Разбира се, ще си взема някои неща и идвам". Не сме се виждали за повече от половин час от страшно много време, а сега имаме цяла вечер плюс утре в автобуса. Чудесно. ^^
Тоя Quip бил голяма работа иначе. До сега работих по някои проекти с него и е сууупер удобен текстов редактор. Направих си и няколко преговора на него и вече знам откъде ще уча от тук нататък за входни нива! 8-)
Да го викам за компания беше най-голямата грешка евър! НИКОГА ПОВЕЧЕ! Кой ме би през главата да го викам с мене?! КОЙ?! Аз съм поразена от умствения багаж на бръмбарите в главата ми.
Сърчицето ме боли.
Може ли да си излея душичката? Може,много ясно
Успах се. Станах крива. Не знам защо...просто така.
Стоим си и тя подава разперена ръчичка да хване моята. Помислих,че нещо се е разчувствала. Цунках я. Тя ме гушна. Нищо не разбрах?!?
След минута усетих хубав аромат. Хубав,любим аромат. Хубав,любим,мъжки аромат. Познах го. Хубаво ми стана. Знаех,че ако се обърна ще видя друг човек. И затова просто си стоях и...дишах. Да,ама някой/нещо ме подтикна да се обърна и *БАМ* HEART ATTACK беше той.
Нали беше заминал? Нали не ходеше на такива места? Принципно никъв шанс да се засечем в такава зала. И да седне зад мен?!?
Няколко секунди/минути са ми мъгла. Просто сърцето ми заби,пулсът ускори. Не знам как съм реагирала. Исках да скоча в прегръдките му и да ме убеди,че всичко е наред...от него да чуя,че е добре,че е продължил напред,че е постигнал целите си. Да,ама на..при първа възможност профучах навън.
Той е страхотен,но времето тогава не беше такова. В неговите очи аз съм лъжкиня. Ама аз си се изкарах такава. Как иначе щях да го разкарам?!? Провалих му най-хубавите месеци,повлиях му на изпитите...ако съм на неговото място,нямаше да искам да погледна такъв човек. Ах,как мразя драмите.
Решила съм да ударя една водка тая вечер.
...Rammstein...
09-29-2014, 18:13
Понеделник!! Мина доста бързо въпреки седемте часа, вече съм по-добре и ако спре да ми тече носа ще съм перфектно. Уж днес щяха да са му готови резултатите ама и утре пак...поне каза,че засега всичко е ок което ме кара да мисля положително. На моменти се замислям как за 3 месеца от абсолютно непознати си станахме толкова близки. Все още помня как излязохме за първи път а сега ми споделя неща,за които никой друг не знае и как нямах никакви очаквания и сега съм влюбена и как дори да не ми личи го обожавам,обожавам му усмивката и как ме нарича...офф разлигавих се ама ми е хубаво!!! Дано 11 клас мине добре, имам желание за учене.
shmatarok
09-29-2014, 19:07
Още септември ми е
Месецът на Старта.
Септември е октомври.
Според Миро.
Я налей ми още пиво.
Ей, 'Танасе - прееба се.
Чу ли ме ве, педерасе.
Виното недей разрежда
Септември е, и аз
пия вино в този час.
Можеше и за закуска,
:lol:
Хубаво ми е и всичко ми е наред. :) Отдавна не се беше случвало.
Добре, не мога да се понасям. Не е работа така, просто не е. В един момент ми е прекрасно, перфектно, невероятно с него, а в следващия се чудя дали нямаше да ми е така и с някой друг. Не е правилно да почвам връзка, като мислите ми са каша, ама тоооолкова много неща станаха за 3 месеца, че не мога да асимилирам всичко още. Ама нещо ми опява, че съм била права, нещо в реакцията му и колкото и да не искам едно гласче в главата ми ме кара да се чудя какво ли щеше да бъде, ако това не се беше случило и дали с него щяхме да имаме нещо и как щях да се чувствам... И колкото и да си напомням, че сме супер различни и щеше да излезе точно едно голямо НИЩО, пак не успях да се правя, че не ми мина през главата. Може би, ако някои подробности не бяха такива... Не е честно така да правя, никой не ми е виновен, че всичко ми е каша.
Каквото е - това е. Ще му мисля по късно. Пфф, физиката си я докарах, много съм доволна от себе си. Щеше да ми е много гадно да прецакам точно нея. Математиката ми е каша, но все тая, ще я оправим. :d Сега география, която просто не я виждам как ще стане. Meh.
Но по-важното ми е да си напиша мотивационното писмо, преди да съм си изпуснала срока. Нямам идея как аджеба се пише такова, ама все тая, все ще се оправя някак си. Само да не ми беше толкова разбито. Рано излизане, кофти часове и фитнес, поне е разбираемо.
И защо трябва да е тооолкова студено. Много се изкушавам да си пусна климатика!
Той е страхотен,но времето тогава не беше такова. В неговите очи аз съм лъжкиня. Ама аз си се изкарах такава. Как иначе щях да го разкарам?!? Провалих му най-хубавите месеци,повлиях му на изпитите...ако съм на неговото място,нямаше да искам да погледна такъв човек. Ах,как мразя драмите.
Решила съм да ударя една водка тая вечер.
любопитно
ForzaFelipe
09-29-2014, 21:56
Върнах се от почивка, с желание да почивам още :lol: Лудницата пак е на лице, а днес направих феноменална тъпотия...Не че имам голям шанс, но съм шокиран колко забило се държа с хубави момичета...То не остава работещ процесор тогава...Това определено дава обяснение защо съм сам...Всеки ден се срещам и говоря с над 200 човека и си мислех, че ще спра да се държа толкова забило при първа среща, но не, аз просто губя ума и дума, загрява процесора и забрави да кажа нещо смислено с което да впечатля която и да е...Не знам какво момиче трябва да срещна, че да се случи нещо...аз се чудя толкова ли забил съм бил до сега, или сега нещо тотално изключих...
Colouring
09-29-2014, 22:01
Леле, от 10 дена сигурно не съм влизала, но се чувствам адски заета. Гадна София!
София си е перфе град хаха. На мен май ми се очертава малко работа до Германия, ама ще видим.
TheDevilInMe
09-30-2014, 06:35
http://prikachi.com/images.php?images/789/7635789C.jpg :) моето слънце и приятелка ^^^
Добре ми е, многоооооооо хубава сутрин : ) ))))))))))
sometimes_
09-30-2014, 06:38
Интересна сутрин. Днес видях момиче със сандали, малко по-късно видях друго със зимни ботуши и зимно яке, после видях и момче със зимна шапка. После се ядосах на поредния малоумен баща, който возеше сина си (който беше на около 10 години) на предната седалка без колан. И не спирам да се чудя защо бе, защо?
Поне да се бях наспала..., а аз станах с 300 зора. Яд ме е, че може би няма да имам време да ида до София, за да си купя дрехи от там, а в тоя Пловдив няма нищо интересно. А не ми се прибягва до онлайн пазаруване.
Яде ми се нещо, ама не знам какво. Вечният ми проблем!
AnarchyBoy
09-30-2014, 06:40
"Добро утро". Всичко е криво. Компа ми е крив, тя е крива, стаята ми е крива, кухнята е крива. Опиках тоалетната и тя е крива явно. вие също сте криви. Денят е крив и времето и то е криво. Мама й и кривата мъгла. Колата е крива. А тя колко е крива не е нормално просто. Спи ми се. Едва станах, а като знам какво ме чака днес направо откачам, но няма как. Тренирах поне т'ва ме изкарва малко от ежедневния булшит.. 8-)
Сутринта ставам, пускам си телевизия и пия кафе, а тя ми говори нек'ви неща и ме занимава.. аз едва гледам.. пък и ся си имам други глупости на главата освен нея.. сериозно.. залят съм от работа, която е буквално за едно мерси. Мда болнични съм на едно място, за да работя безплатно на друго. Ей т'ва е. КОЛАТА МИ Е ПРЕЕБАНА. На бензин ми обира душицата, т'ав говедо, трябва да я оправя.. Ама от къде да взема толкоз пари деба.. Брат ми няма, а от нашите няма и да искам.. срам ме е, пък и 1200 лева за ремонт, не е малко.. Всичко ме боли.. в адска мускулна треска съм.. и искам просто сутрин докато гледам новините да е тихо около мен и да си пия кафето на спокойствие, а тя застанала до мен и ми спами.. Много ме нервира, но се успокоих, нищо не й казах... Искам да стана по-спокоен човек, а няма кой друг освен мен да направи промяната.. Но как да съм спокоен като всичко е криво ве.
И все пак виждам лъч светлина в скоро време всичко да се нареди така както го планирах. Снощи ми дойде една много добра бизнес идея, която ще обсъдя с нашите като евентуални спонсори и/или партньори...
И аз не знам как се чувствам. Позитивно и негативно ми е, чувствам се тъжна и щастлива, мотивирана и демотивирана, чувствам се като себе си и не съвсем...
Щастливо и влюбено ми е. Не знам къде е границата между харесвам и влюбена съм, но да се събуждам всяка сутрин в прегръдките му е толкова хубаво. <3
И да ми готви, и да ме гушка, и да ми се радва като малко дете е най-хубавото нещо, което ми се е случвало. Чукам на дърво да не се самоурочасам.
:smt007
посрещнах рождения си ден не у нас. странно се чувствам. някак си не искам да пораствам :Д
днес в 12 на обяд някъде съм се появила на този свят ;д
чрд
чувствам се повече от добре
абсолютно никаква следа от депрес мод; пак съм си в оптимизъм и едно неспиращо страхотно чувство, че животът ми е поввче от чудесен в/за момента
Little Monster
09-30-2014, 09:06
На мен ми е студено. От няколко дни просто не мога да се стопля, но ако изключим този студ, просто не ми пука за нищо. И ми е кефф!
глей го тоя гей
пускам си 'someday'
викам му 'ехей'
да земе да запей
без никой да злобей
мачът почва
чу ли ве злодей
веднага пускай 'нова play'
"Добро утро". Всичко е криво. Компа ми е крив, тя е крива, стаята ми е крива, кухнята е крива. Опиках тоалетната и тя е крива явно. вие също сте криви. Денят е крив и времето и то е криво. Мама й и кривата мъгла. Колата е крива. А тя колко е крива не е нормално просто. Спи ми се. Едва станах, а като знам какво ме чака днес направо откачам, но няма как.
Точно! Като макарон от тия навитите съм! Направо не може да се говори с мен. Смятам да хапна, да смеля малко шоколад и да трупясвам, че тая сутрин не мога да се измъкна от леглото. Чак съучениците ми направиха забележка като се развиках. Те са свикнали да съм тихичка такава, да мога да си изразявам мнението с нормален тон. Пък аз даже не викнах, дейба майка му, само повиших тон. И закъснях за час на класа и пак бях крива за класа. Пфу. И на шитавото входно не съм направила нищо, маамудейбаве! Хем учебник си взех, а даже настроение за преписване нямах. Тройка ми стига.
Ива, ЧРД. Дано си по-права от мен и Анархи.
Ив,честит рожден ден :)
Добре ми е,ама пак мисля глупости. Ей сега ще порешавам тестове,ще науча още някоя тема и ще се радвам на последните слънчеви лъчи.
Днес вече отивам в магазина *онче-бонче* и взимам нещо. Само се мъчим. Той отказва да работи,аз отказвам да го сменя..та така
Ох, искам да живея при него, защото просто усещам как няма да мога да си уча за изпитите нормално тук. Искам само тишина.
sl1nceetoo
09-30-2014, 12:45
Честит рожден ден, Ива!
Класната ме изнервя. Още за 2ри час трябва да звънне на майка ми да я пита къде съм? Wtf? Става й нещо тая година. Чувствам се тъпо. Кога съм й бягала от часовете, та да дрънка "няма я и трябва да ви уведомя" Дейба. И ми омръзна да седя в нас, заобиколена от кърпички и хапчета. Хубаво, че е баба ми да натяква: казах ти да се обличаш по-дебело. Ти всеки път казваш ли, казвааш. Все мн знаеш. Както и да е. Днес и аз съм крива като предходните. И така като е тръгнало, ще си карам с 1 учебник цялата година, то от другите верно няма полза. Ааа, и ми се ядат пълнени гъби!!
Боли ме гърлото. И кашлям. Затова ще прекарам тези дни вкъщи + чайове. :д
До сега си оправях гардероба и се разделих с любима дреха. ;/ Дълго отлагах тази "раздяла", но беше време. Да се беше протрила от носене, по-малко щеше да ме е яд. Чудех се дали да не си я запазя "за спомен", но като го споменах на майка ми, отиде право при дрехите за изхвърляне/подаряване. ;/ Много тъжно. ;/
Снощи беше чудесна нощ, той беше чудесен, небето беше чудесно, дори студът беше чудесен. Уникално сладък е, а и го виждам как се срамува, което е още по-сладко. ;3 Нямам търпение да го видя пак и ако е възможно, да е за още по-дълго. ;3 Не мисля, че съм готова за признанието, доколкото може да се нарече признание де, но съм сигурна, че няма да го излъжа, ако му го кажа. И ми липсва, мамка му. ;/
paradosou
09-30-2014, 13:55
Май ми се получи да му разсея депресивните мисли в зародиш :).
И разбрах, че форумът далеч не ми липсва толкова, колкото мислех, че ще ми липсва, ако нямам достатъчно време за него. Това, естествено, не го прави по-малко приятно място.
По-по-най-конкретно по темата съм о'к. Настроението ми не е чак на личния си Еверест, обаче е достатъчно добро. Чувствам се супер свободна. Имам хиляди възможности. За всичко. Опитвам, смея се на понякога тоталната си разсеяност, не задържам изкуствено стари познанства, които вече нямат потенциал, вмествам се в нещо като ритъм... Реално съм същата отпреди няколко месеца, само версията (уж) е обновена 8-).
Не мисля, че съм готова за признанието, доколкото може да се нарече признание де, но съм сигурна, че няма да го излъжа, ако му го кажа.
обичаш си го
moitmoitmoit :D
Обичам да говоря с норвежката панда по скайп. Даже не - обичам норвежката панда. И пуканки.
И всичко друго е moit. Защото moit.
Ми притеснено ми е. Той иска да ме запознае с още някакъв приятел, пък аз мразя запознанствата. Въпреки че досега не бяха страшни другите, този много го знам какъв е и дали ще ме хареса. Мрън. А аз искам приятелите му да ме харесат пък.
Пихме кафенце ,най-после му се отблагодарих за портфейла, който ми върна :)
сега го чакам моя да звънне и да мине да ме вземе.
пък тя е голяма сладурка, само не знам за какво се впечатлява на глупавите деления на групички. детска работа.
обичаш си го
Are you a wizard? o.O
:lol:
ОН: Окей, това обаждане беше странно. Не че не знам кой беше, познавам им гласовете повече от добре, но защо точно когато ги сънувах? Особено при положение че не съм ги виждала двамата на едно място от...около година може би? Мразя да става така. -_- И на него са звъняли, но той не е обърнал внимание, че е било от скрит номер, чак когато затворил, забелязал. Ако не знаех как веднага затваря като види непознат номер, а за скрит въобще не си и помисля да вдигне, може би нямаше да съм толкова изненадана и силно казано притеснена. Или пак е тъпата ми параноя, която ме е обзела в последните няколко дена, или наистина нещо се случва. И не съм сигурна дали това е хубаво или не. Може би ще разбера до няколко дена де, а ако не разбера, се надявам поне да не се случват още "странни" неща.
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/10378257_10152734829531840_6618877883230583419_n.j pg?oh=7d102ce45c9a2269cd2d4e8303fb739d&oe=54BC3428 Това много ме разчувства. След чутото за натровените дечица и починалия от вирус осмокласник, ми дойде малко в повече и най-вероятно сега е моментът да си поплача...
AnarchyBoy
09-30-2014, 17:10
Защо да не ме занимават ден и нощ? -_-
Мисля, че трябва да спра да бъда толкова мнителна, ако не искам да проваля всичко в живота си като пълен дебил.
WickedSick
09-30-2014, 17:48
Не съм ОК и най-лошото е че не знам защо се чувствам така.
anonymous708973
09-30-2014, 17:59
Нека голямото чистене започне!
Ще си едитна после поста да се похваля!
Eдит: Лелеее, едва на половината съм, а съм скапана. И който е казал, че една капчица Pril (или квото е там) измива 800 чинии, явно не е виждал толкова мръсни чинии.
Хапвам да събера малко сили и захващам да подреждам, че буквално нямам място на леглото да седна.
Eдит в 00.58: Умирам. Подредих, че и праха забърсах. Остава изчеткването на пода (мдаааа, екстри като прахосмукачка няма) и ще си изпробвам новата джвъчка за измиване с кърпи, които миришат на лимоооооон!
SpiritInBlack
09-30-2014, 18:39
Ми притеснено ми е. Той иска да ме запознае с още някакъв приятел, пък аз мразя запознанствата. Въпреки че досега не бяха страшни другите, този много го знам какъв е и дали ще ме хареса. Мрън. А аз искам приятелите му да ме харесат пък.
Пихме кафенце ,най-после му се отблагодарих за портфейла, който ми върна :)
сега го чакам моя да звънне и да мине да ме вземе.
пък тя е голяма сладурка, само не знам за какво се впечатлява на глупавите деления на групички. детска работа.
Глупости. От всички в обкръжението на бившата си се разбирах само с родителите и. Така имах повече време за момчетата.
Ако не ти се излиза с аверите му, просто му кажи.
Аз не се чувствам добре, но не съм и зле. Което е и много странно, никога не съм бил толкова на печалба от покер. Явно ми се е насъбрало наистина много, а съм си обещал да не пия, пуша или да вземам глупости. Да видим докога ще издържа в сегашното темпо да се оправям с всичко
...Rammstein...
09-30-2014, 19:00
Днес мина добре, даже доста добре предвид очакваното. Всичко е окей с него, въпреки че се скарахме сутринта. Цял ден ми беше много тъпо. Той е инат, аз съм инат и просто сме прекалено твърдоглави за да живуркаме спокойно. Знам,че се старае и го оценявам но просто съм си такава,знаеше че в такава ситуация ще реагирам остро и знае,че след това съжалявам ужасно много просто...не знам, май аз си прецаквам нещата без да искам. Искам него, само за мен, ревнувам го но същевременно му имам мега хипер огромното доверие за което много хора ми казват,че съм глупачка, все тая.....той е първото момче на което казвам такива нещо, а винаги съм знаела,че няма да ги кажа без да ги чувствам и да съм сигурна в него и мен
IWannaBeSedated
09-30-2014, 19:05
...
Честит рожден ден!
мерси, мерси, съншайнчета ( :
така, обичам си рд-тата. забогатявам и получавам подаръци, които не харесвам /важен е жестът, де/. не че обичам да съм център на внимание, но е приятно да разбереш колко човека знаят за този ден без глупавия фб. снощи си прекарах добре без изпълнения, днес с близките ми мина доста...лежерно и приятно. абе, хубав ден като цяло ;д. тр съм свежа утре, неа начин.
/розите <3
пз за мееен ;p
http://www.youtube.com/watch?v=vYMxOzxKYYo
girlwithblueeyes
09-30-2014, 19:58
Тия не спряхa дa го скърцaт твa легло...
Прaвих кифлички и не се получихa:( крaкът ме боли многоо
Поне си довърших доклaдa и почвaм новият ,дaно успея дa го довършa до сутринтa.
Сериозно ли? Заспах. Вчера просто заспах. На лампа. С дрехите от вънка и грим. Просто заспах без да съм учила и без да съм си написала писмото. И се събудих в 2:00. Нямам думи.
След обещанието си да не припарвам до леглото, днес си написах писмото и може да не е перфектно, но като за първи опит е добре. Харесвам си "личната част" от него и се надявам и тези, които го четат да я одобрят. Сега ми остава да чакам.
Сега ме чака биология. Айде, да ми свършват тези входни, че душичката ми взеха... Пфф.
Искам пак при него. Беше ми супер яко. Искам пък!
Ахахахаха, добре, верно не е чак толкова ужасен - ако не друго, заради него си проверих плейлистите и намерих МЕГА яките песнички. МНОГО си ме кефи така да си ровя, нинам направо. :33 Как е възможно да забравиш такава музика, ве, дейба?! Що за човек съм?! Ма и той праща добра музика, доволна съм. :д
SHPAIdURmeN
09-30-2014, 20:38
Потресен съм :D
Като няма кой да ме снабди с Риталин (или Crystal Meth също ме устройва), трябва да се задоволя с кофеин и таурин.
Но поне имам интернет.
И диван.
А Шериф и Тайфел ме забавляват.
Неуспешно.
Но поне се опитват.
Mindhack
10-01-2014, 05:53
Супер! Добре дошли в Октомври ;-)
anonymous708973
10-01-2014, 06:49
Супер! Добре дошли в Октомври ;-)
Пожелавам си да е един ползотворен месец! Някои важни неща имат да се случват, за други октомври е месец за подготовка.
По мед и масло да ни върви.
TheDevilInMe
10-01-2014, 09:17
Някои важни неща имат да се случват, за други октомври е месец за подготовка.
А за мен пък е месец на заслужена почивка или нещо от този сорт ;д
Днес е доста по-спокоен ден, но да не казвам големи думи по-добре, хах.
Едновременно ядосана и щастлива се чувствам ...
-Едва днес ми се обадиха за да потвърдя поръчката си (трябваше това да се случи вчера, а днес нещата да са при мен) и като за капак нямат от единствения микс Ахат, който бях си харесала :?
+За сметка на това утре всичко ще е при мен и ще имам време да направя комплекта гривна и обеци, с които мисля да съм на 6-ти, както и 3-4 от другите заявки :)
-Все още кашлям и подсмърчам, но нали съм инат няма да отида повторно на лекар :?
+Още по-малко от 100 страници и свършвам с тази книга. Вече очаквам с нетърпение другата :3
+++С моето момче на 6-ти правим официално една година и се чувствам ужасно щастлива! Надявам се да успея да го изненадам с комплекта гривни "Инфинити", с които мисля да се накичим ^_^
Забавничко ми е. Щяхме да излизаме, но май се развалиха нещата. Ма пък ако има сили, не съм го задължила я, аз просто обичам да дразня. :д Аз обаче верно съм ебати животното - тъй добре да си чешкам егото... Ех! :д Забавен е като се опитва да ми спечели вниманието, определено има какво да се наблюдава. Мога го, мога го. Удава ми се. :ддд Само се надявам да не реши разни работи след изказването, че предпочитам по-затънтена пейка за кибик. Не разбирам - толкова ли е трудно чак да загрееш, че някой очеизвадно не иска да бъде виждан с теб по улиците?! И на мен ми се носи слава, и него разнасят бая. Колко по-прекрасно ще е да си се лигавим само двамцата без чужди очи и въпроси тук-таме?! Да вземе да разбере, че не обичам такива работи и да си седне на гъза. Предния път намерил той кога и къде да ме гушне...
Ох, обичам си пандата - тоооооолкова да е прекрасен... :333 Имало ли е един разговор по скайп и един чат във фъкбук, след които да не съм ухилена до зад ушите и да не мисля, че ми липсва?! Искам си го пак тука, брат, МЕГА много ми е нужен. Искам си той да ме гушка, бе! С другата панда не сме се виждали от пет-шест дни, той също ми липсва вече. Много.
На даскало утре пак айляк като за четвъртък, верно ще вземе да ми хареса и после кво - кърпички. А, не! Няма такива. Затишие пред буря е обаче. Днес две входни, едното го окъках бая, другото - смятам, че се справих ама да видим.
Като цяло днес съм мила, сладка, сговорчива, прекрасна и невероятна. От вчерашната кривотия нищо не е останало и се радвам за което. Хапнах си сега, след малко отивам да опъна малко морни кости. Нищо, че не са чак толко морни. Ще си оставя телефона до мен, за да мога да го чуя като/ако звъни и така. Аре, лека... обяд от мен.
SonataArctica
10-01-2014, 13:23
Бъгнах се. Мамка му.
Deadlock
10-01-2014, 14:03
Споделям, че станах свидетел как човек, който излъга брутално в cv-то си и на интервюто, получи работата.
Споделям, че станах свидетел как човек, който излъга брутално в cv-то си и на интервюто, получи работата.
every day I'm shufflin'
:Д
//чудя се дали да отида да гледам Антигона днес. много се чудя. не искам да срещам неприятни хора някак си
paradosou
10-01-2014, 14:27
Deadlock, каква работа, т.е с какво е свързана? (ако не мислиш, че така ще се разкриеш прекалено 8-))
Бива ме. Напоследък не пиша кой знае колко дълги 'статуси' в темата. Традицията остава поне за днес.
Deadlock
10-01-2014, 14:33
Какво значение има с какво е свързана... Обявена по нормалния път позиция в голяма корпорация. Човечецът лъже и маже и е с едни гърди пред конкуренцията, ама силиконови :Д. Да са лъгали и другите (?!).
Не може да са толкова неблагодарни просто, не може. Изписах им 9 страници преговор, публикувах им го като линк, който могат да си отворят и от телефона и да преписват без проблем, ако искат, а те ми мрънкат защо не съм написала нищо за старобългарска литература. Ами може би, защото НЕ СЪМ ВИ ДЛЪЖНА. Не бях длъжна дори това да им дам, но го направих без никой да ме е помолил и те пак решиха да се правят на интересни. Да не говорим, че госпожата днес даде всичко подробно за старобългарска литература и това, че те се правят на ударени и не пишат в час, не е мой проблем. Ни най-малко. Повече на никого нищо няма да давам. Само на тях трите, те поне благодаря казват, ако не друго.
Влизам да се къпя и после малко ще почета, надявам се да се поуспокоя поне малко, защото цялата горя от яд...
IWannaBeSedated
10-01-2014, 15:59
Чувствам се като парцал, малкото часове сън хич не ми се отразяват добре.
И аз като Тори усещам, че май месец ще се реве, въобще не ми се завършва. 8-)
Жалко, че шкембето ще остане за друга вечер. Не съм сигурна което ми се иска повече. Да се възползвам от свободата си или да шофирам. 'Щото и двете много ми се искат. Реализацията - след малко си вземам горещ душ и хоризонтирам. Пък докъдето стигна.
AnarchyBoy
10-01-2014, 17:00
Цял ден по задачи, тежко е, но няма как.. накрая минах купих подарък, напазарувах за себе си някои неща тренирах и се прибрах, хапнал съм (доста слабичко) и сега отивам на рожден ден, но хич няма и да се отпускам, че до неделя мамата си трака та направо се пука... С нея не можахме да се видим днес и честно казано ми е доста по-спокойно, около нея някак се напрягам, натоварено ми е.. Пък не е кой знае какво смисъл.. тая връзка е на самотек то се е видяло, аз нямам време, тя няма време.. чак ми е чудно к'во правим заедно... Все тая, важното е, че намерих газов инжекцион втора употреба за 300 лева, с който да изкарам до нова година, пък после ще го продам и ще си взема чисто нов за 900 лв.. 8-)
Ако ми останат пари и време, искам да разгледам малко мотори, чудя се какво да взема, а пък кака Вени :smt007 (не ми е истинска кака, само е по-дърта :D) каза, че би ме пръснала от секс, ако си взема кавазаки, което пък и на мен ми харесва.. В новата среда се чувствам чудесно макар и да умирам от изтощение, няк'во забавно е да гледаш как цял офис 200 души, летят напред назад, всеки по задачи.. счупвате се от работа, а и се забавлявате, най-якото е, че ще мога да го съчетавам с редовната си работа.. Което е невероятно, защото ще мога да бенефитвам от две различни места. Както и да е, излизам на рожден ден.
Хора, призовавам ви - от утре във повечето големи градове, по център-ите се организират протести, против увеличението на тока от 01.10.2014 (днес) би трябвало да са от около 17:30 +, ако някой може да отиде / да порови в интернет за своя град и да види, къде и кога/ стараем се да привлечем колко се може повече млади хора, но като цяло няма проблем да доведете и бабите и дядовците.. те също ще са потърпевши на монополистите. Протестите са организирани от не-правителствена организация, но са с подкрепата на БСП, АБВ, ДПС, АТАКА, ГЕРБ и още няколко (честно не помня кои вече) та няма нищо общо с политическо-предизборна агитация, просто 10 % са си 10 %. Изнасяме тока от АЕЦ на 40 лева, а купуваме слънчево-панален на 700 лева, т'ва не е нормално. Моля ви, независимо от коя партия сте и т.н ако можете елате. :) Тая година 10 % , другата 15 :) След време, ще работим като роби, само за сметки.
Mindhack
10-01-2014, 17:29
След толкова време и енергия вложени в работа последните няколко дена...нямам представа как се чувствам!
Пожелавам си да е един ползотворен месец! Някои важни неща имат да се случват, за други октомври е месец за подготовка.
Успех!
И дано не само Октомври, а цялото тримесечие ;-)
girlwithblueeyes
10-01-2014, 17:37
Нaй-после постигнaх товa,което искaх!! След 3 месецa отивaм и тоя път нищо нямa дa ме спре.
Безкрaйно се гордея със себе си.