PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37

anonymous908491
04-04-2015, 14:31
Фалирахме. :д Единствения МД, който фалира в България. :д Бях ного мъничко и ного тъжну.

Няма как да фалира, просто не са намерили балък, който да си даде парите. Те марката си я дават под наем или както там си го водят, но мениджър си плаща, за да управлява тяхно заведение и да им отчита процент/много голям/ от печалбата плюс още милион правила, които те задължават да спазваш

DarkTemplar
04-04-2015, 14:52
нарича се франчайз.

иначе храната им е боклук, но през годините съм изял бая от тоя боклук.

granger
04-04-2015, 15:09
При мама и тате съм си малко аз! И е хубаво,слънчево и мирише на пролетни цветя. И мама утре има ден ден, да ми е жива и здрава!!! Хубавичко ми е, след малко ще им спретна едни хууубави меки мъфини със сиренце и маслинки.

102
04-04-2015, 15:36
човек е това което яде

granger
04-04-2015, 15:38
Досега никога не са ме наричали мек мъфин, ебаси якото!

102
04-04-2015, 15:39
аз пък съм путка

anonymous908491
04-04-2015, 15:40
Ако беше прочела поста на темплара, щеше да се сетиш за кой се отнася това с храната.

Colouring
04-04-2015, 16:39
Не знам защо отвикнах да влизам тук, но преди малко се сетих да влезна да драсна нещо. Чувствам се уморена. Днес доста обикалях, но поне си свърших онази работа, която бях намислила, и сега ми е по-спокойно поне в този аспект.
Не мога да повярвам колко съм отвикнала да съм абсолютно сама - все има някой покрай мен. А около седмица трябва да изкарам така. Не го правя драма, нито е, просто се замислих колко ми е гадно да съм сама - него го няма, съкварирантката ми я няма, не мога да излезна и с приятелите си тези дни.
Хм.

galaxy29
04-04-2015, 16:47
:d

NomNomNom
04-04-2015, 17:05
ходете в сръбската скара, маанете МДца :д

TheDevilInMe
04-04-2015, 17:23
ще те имам впредвид, само да знаеш, че прави ного бели :* :cool:

galaxy29
04-04-2015, 17:32
аз си имам племенниче денис белята и се спрявам с него, тъй че имам опит :д

granger
04-04-2015, 17:33
:lol: деба, а така се зарадвах,че съм мек мъфин... :lol:
102 , do not eat pussy, devour that ish.
нахранена и доволна съм.

Ivaaaaa
04-04-2015, 17:36
ми, изморена съм. поне ми мина настинката. прибрах са. снощи свърших насън О:

лелел

102
04-04-2015, 17:45
102 , do not eat pussy, devour that ish.

е мерси ахахаххаха

jghgh
04-04-2015, 19:28
малеее луната каква е... направо все едно я няма, брутално е..
пожелайте си нещо:)

skate
04-04-2015, 19:30
Даммм таман я гледах ся....осветява цялото море : )

jghgh
04-04-2015, 19:33
на мен ми е кацнала на тераската. красиво е много, но е странно, щото все едно е замъглена.. особено настроение създава

Fisherman
04-04-2015, 20:01
нарича се франчайз.

иначе храната им е боклук, но през годините съм изял бая от тоя боклук.

аха

NomNomNom
04-04-2015, 20:01
https://www.youtube.com/watch?v=nLEjKUR0xZ4 много симпатичен кавър, aвв

Jaune
04-04-2015, 20:49
Чакам. Имам чувството, че нещо хубаво ще ми се случи.

LoadRunner
04-04-2015, 20:51
случ

NomNomNom
04-04-2015, 22:34
има ли будни

galaxy29
04-04-2015, 22:38
дам, здрасти

NomNomNom
04-04-2015, 22:42
здрасти
към колко си лягаш по принцип, засичала съм те и друг път след 1-2

Vanchhh
04-04-2015, 22:55
Колкото щеш :D

DisappointedDreamer
04-04-2015, 22:56
изморена.

HollyGolightly
04-04-2015, 23:21
Боядисах си яйцата, козунака е почти готов, стаята ми най-после е оправена...сега вече мога да се захвана да си дочета книгата и да почвам с есетата и проектите по DM

galaxy29
04-05-2015, 00:24
здрасти
към колко си лягаш по принцип, засичала съм те и друг път след 1-2
към нехубаво си лягам ;/
аз не знам ко да те питам.. ама сподели нещичко, ако искаш ;/

NomNomNom
04-05-2015, 02:33
и аз не знам .. ама май ще пробвам да дремя.
лекинка

TheDevilInMe
04-05-2015, 04:08
гррр защо не продължих да лежа, ами станах...
ще си направя едно кафе и ще си лежа в хола пък тогава ;д
П.П Номи, ногу сладурси аватар : )

tori
04-05-2015, 06:49
Няма как да фалира, просто не са намерили балък, който да си даде парите. Те марката си я дават под наем или както там си го водят, но мениджър си плаща, за да управлява тяхно заведение и да им отчита процент/много голям/ от печалбата плюс още милион правила, които те задължават да спазваш
Честно казано, не помня много-много кво стана точно, но имаше некви слухове, че било фалирало заведението. Вероятно става въпрос за повече разходи, отколкото приходи, а не баш за фалиране ама все тая. Важното е, че няма. А ми се набива джънк фууд на поразия. :д

ОН: Нда, поредния суперски уийкенд си изкарахме, не ми се искаше да си ходи. Не разбирам обаче какво в мен чак толкова го впечатлява и какво го кара да продължава да ме обича - аз далеч не съм толкова прекрасна, колкото ме вижда. Да - опитвам да стана най-добрата своя версия, той вижда и оценява, но далеч не съм достигнала максимума от себе си. Аз лично такава лигла като мен не бих могла да изтърпя, камо ли пък да пътувам сумати километри, за да си я обичам, мачкам и гушкам. Имам чувството, че за тия почти четири месеца, откакто си е мой (аз си го намерих пък!), трябва да си получи поне 40 медала за храброст и особени заслуги.
Иначе ми се спи - цяла нощ не съм спала като човек, щото беше голяма жега като ми се гушне, а като се поразвия и му избягам - умирах от студ. Ама на няколко кафета и ще отикам деня. Мислех да поприлягвам малко ама нъцки, няма да стане. Само ще си тегля един душ след малко и ще хвърча насам-натам.
Видях се с оная, че има имен ден днес, а и не само тя. Да са живи и здрави всички плевели и из фороня, и не само.
За другата пък ми е притеснено, дано изкара хубава оценка днес.

Ivaaaaa
04-05-2015, 07:29
събудих се СКАПАНА. от смяната на климата, мястото, водата ли е, бе??? навсякъде си пия минерална, де. ъх, мно ми е зле. гърлото ми стърже яко. носът ми е запушен и дишам през устата. издавам някакви крийпи звуци. като ръмжащо куче :Д. и главата ме цепи. абе, абсолютно същото като миналата седмица. мразя пролетта.
днес ще разширя познанията си по ски бягане и биатлон и ще гледам стари стартове ^_^
еееми, в такъв случай ваканцията ми започва по-рано.

YSMF
04-05-2015, 07:41
Defamation law, моля те, спаси ме от изпит.
Целия ми април е в контролни, презентации, дискусии, абе ужас. А по това време си мислех, че по - трудно няма накъде :lol:

Niakoitam
04-05-2015, 08:05
Днес отново се замислих за разни мои стари сънища.И отново си дадох сметка,че живота ми наистина прилича до голяма степен на първите части от тях.На празната и самотна стая и счупения стар GSM,на потрошената гара,на разпадащият се кораб,за който се държах като удавник за сламка,на празният полог и т.н. И си мисля,че сякаш поне на тоя етап изобщо не виждам светлина в тунела как това ще се промени.Всъщност аз и в тях не виждах де,но все пак...Вече съм на почти 29 години,а още и грам идея си нямам ако има наистина някаква истина в сънищата как...от празната и самотна стая ще премина в оживената и весела стая със секс изпълненията,а счупеният ми стар GSM за поправка ще се окаже друг и чисто нов и по хубав модел (гледам на нещата метафорично,а не пряко),как потрошената гара с много ръждясали и потрошени линии и влакове, ще се превърне в чисто нова със здрави златни линии и здрави златни влакове,как разпадащият се кораб ще бъде заменен от голям скъп и лъскав кораб,как полога от празен ще се окаже пълен с толкова много яйца,че да не мога да ги занеса до нас като се появяват нови и нови едно след друг? И много други сънища от този сорт,които ако тръгна да изброявам имам много да пиша,като например разпадането на целият ми стар свят благодарения на някаква видеокасетка, разпадането на половин град заради взимането ми на една ракетка,която не трябваше да взимам,защото по правило ми беше забранено да го правя,преселването ми в другата половина и оставянето на мястото където съм бил на просто едно засъхнало кърваво петно,а в другата част на града,животът ми няма нищо общо с този в предишната Как ще получа респекта от хората.Този респект,който съм го виждал в много от вторите части на сънищата ми? Дали има действително някаква истина в тези символи и ако има как ли живота ми може да се промени толкова рязко в такава добра насока,дори карайки ме да не мога да въздържам изненадата удовлението и почудата си? Как? Ще стане ли изобщо? Както казах поне засега изобщо не съм оптимист и не виждам особена светлина в тунела...

Dagichka
04-05-2015, 08:17
и аз си мисля за сънищата ми напоследък :д видях си новата татуировка насън май хаха но е на ръката, така че ще изчакам..

малко ми е лошо от антибиотика май, но няма как ще търпя и ще се успокоявам с шоколадовата торта, която баща ми ни купи номном

skatew
04-05-2015, 09:41
vaiii

Dagichka
04-05-2015, 09:54
жив ли си бе, как беше jeru ;д

tireheb
04-05-2015, 10:11
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, ЦЕЦО

Ivaaaaa
04-05-2015, 10:13
^ :Д

skatew
04-05-2015, 10:31
жив ли си бе, как беше jeru ;д

losho mi e malko;d inache beshe mn dobro
onq den bqh na rap battle v jazza i edna ot rimite beshe edi kvo si imam poveche rimi ot na misho londona pichkite ;D

jghgh
04-05-2015, 10:32
не ми е мн добре чисто физически : (

feeling restless...

sl1nceetoo
04-05-2015, 11:19
Ем, каквото- такова с:

Jaune
04-05-2015, 11:32
Добре, може ли да не ми пили за всичко? Не съм малоумна, разбирам, че не го прави с тая умисъл, но е адски натоварващо...
Нещо се намръзнах, въпреки че отказвам да си го призная и сега пак ще излизам, а ме мързи дори да се приведа в приличен вид... :д и като цяло не ми се излиза, ама трябва да дам едни пари.
И тъй. Другото е окей. Във вторник заминавам, нямам търпение просто.

galaxy29
04-05-2015, 11:52
гичи, честит имен ден {{{P}{hug}}} пожелавам ти да ти вкуся цветето и да си здрава като неоткъснато и необсебено от вредители цвете и да си щастлива като пчела сред цветна градина :oops:

galaxy29
04-05-2015, 11:56
и аз не знам .. ама май ще пробвам да дремя.
лекинка
аз си заспах.. ама благодаря и на теб ;/

DarkTemplar
04-05-2015, 12:05
гичи, честит имен ден {{{P}{hug}}} пожелавам ти да ти вкуся цветето и да си здрава като неоткъснато и необсебено от вредители цвете и да си щастлива като пчела сред цветна градина :oops:
:D :D :D

TheDevilInMe
04-05-2015, 12:05
http://prikachi.com/images/450/8029450X.gif
nostalgic much yeap : (

hheh
04-05-2015, 12:40
мн пиян

Dagichka
04-05-2015, 13:08

:lol: благодаря ти, мила моя {{p}}
skatew, хаха тоя мишо ле :д иначе аз гледам някви клипчета оттам да, сектата есте пак е спечелил :д

NomNomNom
04-05-2015, 14:23
чид на хора

станах в 15:30, само ям и се подмотвам
не ми се ходи в софия, от както ми изгоря духалката е кучи студ, ама няма за кога да купувам печки
реших ... вместо да спестявам за генерален изпит, спестеното да остане за да напусна работа и да си живуркам 3-4 месеца, междувременно има някакви малки фриилансерски проектчета, а ако няма, майка ми е пълна с работа за превеждане и ще ми дава :д

За ко да хвърлям 2.5к евро за изпит, дето 70% няма да взема и трябва да дам още толкова, като мога да не работя 3-4 месеца, да науча испански, да си уча спокойно за изпита и тъкмо ще намалее шанса да не го взема.

Та, стане ли август, съм свободна да напускам, живи и здрави.

edit: холи, тейнкс, тези пушиини ме поболяха :д

granger
04-05-2015, 15:21
Честит рожден ден на мама ;)
Хубавичко ми е тук, утре се връщам в София при милото да си го намачкам и нагушкам.

tori
04-05-2015, 18:15
Малко сън, малко разходка и сичку шест. Добре ми е, определено.

HollyGolightly
04-05-2015, 19:17
https://scontent-lga.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/11084302_10203899175030334_3491430984313421833_n.j pg?oh=67931c3461722bae60ec2d576190c098&oe=55B211D6
как да не им се радва човек 8-)
Сега ако можеше и да отпоканим гостите, щеше да е най-добре

sl1nceetoo
04-05-2015, 19:40
Интересно ми е как ще се развие седмицата. Със сигурност няма да е по план. Имам обаче много неща да свърша.
Утре сутрин май ще пропусна, ще им предложа да го оставим за по- късно през деня.
2 broke girls искрено ме забавляват. Баси якото сериалче.
Все повече конформисти срещам. Чак ми се повръща.
Трябва да променя някои неща.

tori
04-05-2015, 20:05
как да не им се радва човек 8-)

Много сладка снимка. :3

dreamwalker
04-05-2015, 20:26
Вали.

pandabear
04-05-2015, 20:29
http://i.imgur.com/vlEk8uO.gif

fUcKsMiLe
04-05-2015, 20:37
Малко съм болна и ми е кофти, че плановете ми се развалиха, но поне се разходих до Разград. Но във вторник ще стане това, което искам и това е последната ми дума!
Няма да влагам надежди изобщо, не трябва. Колкото и да ми се иска, ще подтисна тези чувства.
Надявам се да си спази думата, защото много мразя лъжи и вътрели. Ако ще има такива неща, по-добре да спра контакт с този/тези човек/хора. Обаче, ако си удържи на думата и го направи/ят ще съм доволна.
Радвам се, че поне си доспах днес. <3

Ivaaaaa
04-05-2015, 21:47
лежа си и слушам потискаща музика. и настроението ми е мрачно. О, каква изненада.

https://www.youtube.com/watch?v=8-qX0sA8dIM

if you want to hit bottom
don't bother to try taking me with you
i won't answer if you call
two heartbeats ended in hell
trying to break your fall

понякога не мога да понасям компанията си. онзи ден ми казаха, че съм много дръпната и лаконична. лелел, ако знаеше какво става в главата ми. адреналин. тва ми трябва. вааай, мразя да се заседявам тук. атмосферата е такава, че ме кара да философствам и оплитам в безкрайни нишки. и да се опознавам и препознавам по хиляди пъти на ден. сетих се за:

'There comes a time in life where everything seems narrow. Choices have been made. I can only continue on. I know myself like the back of my hand. I can predict my every reaction. My life has been cast in cement with airbags and seatbelts. I've done everything to reach this point and now that I'm here, I'm fucking bored. The hardest thing is knowing whether I'm still alive.'

сякаш съм застанала на онова заветно място, където е последният сантиметър твърда повърхност. зад мен е бездънната пропаст към която безропотно се придвижвам. сякаш гледам оживена улица през прозореца на няколкоетажна сграда. един седи на пейката и чете книга, други двама си бъбрят нещо, четвърти говори по тела и нервничи като през цялото време преминава рояк тълпа. всичко е толкова... обикновено, и съвършено, ненужно. сякаш гледам собственият си глупав живот по този начин. запътила съм се...натам, но на кого му пука. и на мен не ми пука. моето движение ще предизвика нечия друга ответна реакция. незначителна. глуха. сякаш има часовник, чийто механизъм дърпа конците ни. и съм във все същия шибан кръговрат. този, който ме гледа отстрани подобно на онзи прозорец си мисли колко излишно се напрягам, пък на мен реално ми е тегавичко. трябва да гледам по-често от прозореца.
ъх. какви ги пиша ;д

pac0line
04-05-2015, 22:24
след 2 дена и половина нон-стоп пиянства и 12 часа прибиране съм си във Варна на спокойствие
Още ми се въртят бесни dnb-та в главата и надали има част от тялото ми която не е изтощена на макс.
Дано е хубаво тези дни, искам да тичам по пясъка 8-)

paradosou
04-05-2015, 23:26
Доста нaситен с емоции ден. Вече нощ де :D.

HollyGolightly
04-05-2015, 23:44
Много сладка снимка. :3
Мерси :)

tori
04-06-2015, 05:10
Добро утро. Събуждам се с мисълта за книги, а това е добре, много добре. Отивам да пия кафе и след малко отивам на даскало. После имам малко багаж да глася, за да е готово всичко във вторник и като се прибера, да сцепвам нататък. За във влака ще си взема учебниците, за да си почета мъничко и да не ме бият. :д Обичам града, така че ще му се израдвам на макс. Рождения ми ден още е неясен, но каквото и да се получи, определено ще бъде окей.
Прекрасен ден на всички ви. ^^

DarkTemplar
04-06-2015, 05:14
Май трябва да се наспивам по-редовно, определено ми влияе добре.

TheDeath
04-06-2015, 06:22
Както предполагах няма да има нищо специално на специалния ни ден, той е на работа... А мислех за романтична вечеря, свещи, бла-бла, айде ще го отложа за през уикенда :) Но обеща да дойде довечера след работа, което ще е след полунощ и ще мога поне да му подаря подаръка, надявам се да му хареса.
Трябва да измисля нещо за вечеря, нещо леко и бързо, хич не ми се виси с часове в кухнята днес, имам достатъчно други работи да върша....

skate
04-06-2015, 06:34
Навън вали като изведро ,а аз си седя на топло,слушам музика и смуча някви хапчета,че това гърло ще ме побърка....Иначе мисля да запаля и да поканя някое приятелче да ми прави компания и така :) и бах аз таз сутрешна ерекция още ме държи ;д

NomNomNom
04-06-2015, 07:36
умирам за сън, не знам как ще добутам до 19

Andjyy
04-06-2015, 08:37
днес не ми е ден!!! още със ставането нещо не ми беше окей. съответно и денят ми ще е такъв
ще пренареждам шкафове
ще пия кафе
ще хапвам пица
и ще променя програмата за утре

Lilanda
04-06-2015, 09:40
Май трябва да се наспивам по-редовно, определено ми влияе добре.

Мда, и аз.

А той много ми липсва. 2 дена без него не мога, камо ли 12...

jghgh
04-06-2015, 09:50
наядох се и съм щастлива
иначе ме чака мн работа вкъщи, снощи 100 пъти се събуждах през нощта от гадни болки, направо бях като в loop, леко да заспя и се събуждам. и то една съненаааа, навън мрак, затваряш очи и после пак, и пак.. и си сменях позициите по 100 пъти. в един момент имах психарското усещане, че това просто няма да спре. явно някога съм заспала, щото си станах към 9:40..
абе найс, а :Д

но да, сега съм добре..хапнах си, тва не е малко 8-)

skatew
04-06-2015, 10:06
Пак го сънувах т'ва момиче, дето от 3 години не ми се маха от сънищата :д бахти сбъркания съм ма ся беше някво по-различно такива аз слезнах от един тролей в подлеза на НДК, където беше тя и почнахме да си говорим, ма си говорехме такива телата и устните ни се допираха през цялото време;д и накрая тя ми каза "повече няма да се видим" и още някви неща и аз се качих в тролея
надявам се най-накрая т'ва да е знак, че я преживях .. :Д още ми е странно

bloodfrozen
04-06-2015, 10:19
Имах планове за излизане днес, но поради лошите климатични условия едва ли ще се осъществят.
Цял ден мога да си прекарам в леглото. И се размотавам по пижама още. 8-)
Ще почета малко да не ми тежи на съвестта, че втори ден учебник не съм пипнала.

sl1nceetoo
04-06-2015, 10:34
Имах планове за излизане днес, но поради лошите климатични условия едва ли ще се осъществят. Цял ден мога да си прекарам в леглото. И се размотавам по пижама още.

Дам.
И ахх, какви неща сънувах :д

Blab
04-06-2015, 11:11
к'во сте се разсънували всички, лунни сънчовци такива:Д:Д:Д
и аз да си кажа освен? или не, няма. ама ви разбирам всичките!))
както гласи култовата реплика: щ'се оправим, тате, щ'се оправим:Д

granger
04-06-2015, 12:15
легнах в 1:40,станах в 5и30 и съм на работа цял ден. Как да съм. Навън е смотано,но поне ще си нагушкам момчето <3

Jaune
04-06-2015, 12:34
"криво" дори бегло не се доближава до обяснението на това, което чувствам
ама защо пак се скофтих така, оф, много съм глупава
рано ми е за някои неща и това е
пък снощи заспах с мисълта, че ми е супер сама и действително изобщо, ама изобщо не съм готова в момента да се отворя за някого... и усещам, че ме е страх дори, някаква странна и неловка предпазливост с всички около мен, станала съм и доста мълчалива... в повечето време толкова изолирам света около себе си, че започвам да се чудя изобщо обитавам ли го. не знам пазя ли се... от какво... и от кого? едно на ръка, че ме е страх да чувствам в момента каквато и да е по-силна емоция (не говоря само за любов) и другото, че ме е страх някак си да съществувам, имам чувството, че всичко/всеки има потенциала да ме нарани
ох, глупости приказвам само, вместо да си мисля за хубавите неща, които ми предстоят. класическа идиотщина.

NomNomNom
04-06-2015, 15:10
получих първият си фриилансерски проект, много мъничък, и беше циганско пазарене, ама много съм хепи :д вчера започнах да търся :д
имам и частична оферта да пиша технически статии, ама трябва да подготвя примерни статии идните дни, и тоз човек ги иска много добре издържани технически и нейтив инглиш ниво ;/

ама съм хепи, ще съм много хепи да си стоя безработна у нас и да си уча нови неща :Д

Dagichka
04-06-2015, 15:17
бяснааа съм. аре, за четвъртък разбирам, че селянчетата искат да пътуват по-рано тогава, окей, освободихме деня и лекциите ще ги вземем в други дни (и така допълнително ще сме до 17ч, ама кой да мисли..), ама сега днеска тва ми преля чашата, ебати нахалните хора.. ама айде и сряда да освободим, ама то госпожата ще се съгласи, що па не?! ем да, съгласи се, само че ще трябва ощее допълнително още 2 дни до по-късно.. направо не знам, за тва че 4ма души на кръст си пътуват у видин/тутракан/добрич.. аре у лево, не знам как се сдържах да не ги напсувам :д
но пък хубавото днес беше, че момчетата ме викнаха да цъкаме джаги ии ставам все по-добра нях нях

nexttt
04-06-2015, 15:18
Нахаах,Бургас,here we go again..
Не е нормално за ден за счупя пералня,слушалки,печка и радиатор,ама здраве да е. Пия си кафето и каквото сабя покаже..
Дано да не е кофти пътя,че не ми се пътува 100 часа..
Магия ще е,ако паспорта ми стане за това време,но пък аз съм си виновна,че подадох документи толкова късно.Не е лесно да си толкова неорганизиран..
Искам да си ходя в UK,поне не е студено..

dreamwalker
04-06-2015, 16:12
http://nauka.offnews.bg/news/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8_1/%D0%A0%D0%B8%D1%87%D0%B0%D1%80%D0%B4-%D0%94%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D0%BD%D1%81-%D0%BD%D0%B0-%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8%D 1%8F-%D1%84%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BB-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%83%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7-%D0%BC%D0%B0%D0%B9_7690.html

DarkTemplar
04-06-2015, 16:19
Бахти гадното време.

SHPAIdURmeN
04-06-2015, 16:21
Mмм...
Прекрасно време. Слънцето така силно грее над облаците. От друга страна си по навалява "малко" дъждец, та да се освежи въздуха, да е по приятен за дишане и хладнинката да те пренася в планината сред боровите гори.

dreamwalker
04-06-2015, 16:38
https://everythingnyze.files.wordpress.com/2014/06/merida1.gif

skate
04-06-2015, 17:20
Въй от кога не си бях правил следобедна дрямкаааа.....супер успокояващо ми действа мрачното и дъждовно време.

tori
04-06-2015, 18:44
Баси дъжда, пфффф. Ама все пак съм си доволна от мене си днес, а следобеда с нея беше супер. Не случайно ми е най-добрата аверка, ннннндааааааааа. <3

jghgh
04-06-2015, 18:53
сякаш искам да изригна
сякаш съм бутилка раздрусано шампанско, на което не щат да му отприщят тапата 8-)

hheh
04-06-2015, 19:17
Ще излизам след малко да се видим с едно приятелче и се надявам да се приберем по навреме, че ще се става по рано утре :Д

102
04-06-2015, 20:04
никви теми никви

102
04-06-2015, 20:10
лунни сънчовци такива:Д:Д:Д

тия едни които ходеха по нещо като дъга ли беха бе
ще се разплача
детство моее

Blab
04-06-2015, 20:10
https://everythingnyze.files.wordpress.com/2014/06/merida1.gif
нещо такова
отмина(ва) ми трепетчето и (пак) ставам рационална...

Blab
04-06-2015, 20:11
тия едни които ходеха по нещо като дъга ли беха бе
ще се разплача
детство моее
ахахаххаха
да ти изпея ли песничката:Д:Д:Д
пей с мен:Д

102
04-06-2015, 20:13
недей че имаме сходни гласове
плаша се

Blab
04-06-2015, 20:14
аххахахахах:Д
лигльо

102
04-06-2015, 20:22
винаги готов

Ivaaaaa
04-06-2015, 20:25
не ми харесва тази дата. но ще я запомня. 06.04.15. от днес спирам филмиращите филми, книги и музика. започвам да живея без да ... мисля, ахахах. ще вегетирам!
хубаво беше. отдавна не се бях смяла толкова.
а сега отивам да търся нещо за хапване! а вечерях вече. тцтц

Blab
04-06-2015, 20:29
картоф

102
04-06-2015, 20:55
малкото пони
кура си гони
всичко е само игра
а
а

heartshapedbox
04-06-2015, 21:49
Искам да съм сама, обаче без да ми е прекалено самотно.
Искам също така и да гушкам, целувам и обичам с цялото си сърце някое човече, и да бъда обичана, и всичко да е цветя и рози, обаче докато не се изясня със себе си, няма как да стане.
Искам да проведа разговора, който все отлагам, но същевременно много ме плаши.
Искам да не наранявам хората около мен (включително и себе си).
Искам да съм по емоционално постоянна и да не се сдухвам толкова лесно.
Искам и да спра да ям шоколад, пристрастена съм. ;д

Прекалено дълго се задържам на едно място май, не е присъщо за мен, а и не го чувствам правилно. Трябва да стана по-смела, неизвестното не винаги е лошо и това трябва да си го набия в главата.

pandabear
04-06-2015, 22:13
http://i987.photobucket.com/albums/ae360/dr_riversong/tumblr%20gifs/sleepy.gif

pac0line
04-06-2015, 22:14
Как е да намеря пиче във фейсбук само по галено име, а? Ся остана и някси да завържа продължение на разговора, който беше прекъснат поради непредвидени обстоятелства във влака 8-)

ForzaFelipe
04-06-2015, 22:15
Как да останем forever alone в 3 лесни стъпки:

1. Инсталирай си приложение за запознанства.
2. Изчакай да се match-неш с някого.
3. Изтрий приложението, защото не можеш да измислиш какво да ѝ пишеш....

Fuck my life.

Deadlock
04-07-2015, 00:56
пих второ кафе в 9 вечерта и още не мога да заспя. дразнещо е, че правя нещо такова преди ден, в който съм заета от 8 сутринта до 11 вечерта. ясно ми е, че няма да направя и половината от планираното. превъзбудена и раздразнена съм

Andjyy
04-07-2015, 03:54
http://www.dromemagazine.com/wp-content/uploads/2011/12/GIF.-ME.-BERLIN.-Smoking-wont-be-banned-by-Florian-Kolmer.gif

tori
04-07-2015, 06:01
Добро утро. Май е добро. Чувствам, че ей сега отивам на баня, после ще си донаглася багажчето, след тва - на даскало за малко и тка. Иначе ми е сънено, въпреки кафето, дано душчето успее да ме освести малко, че става зле. :д Снощи пак се изнервихме един на друг, Пандичката и той за същите неща ме навива, ще ги набия най-сетне. Като се видим довечера, ще измислим работите за 13ти окончателно, но първоначалните планове определено няма да станат. Тъй де, не съм разочарована, щото пак ще си изкарам добре ама все пак ми се искаше тая година да скипна уж приятелското събиране, защото там нещата стават по-сериозно, отколкото трябва. Даже не ми е ясно дали няма да се избием по някоето време, ноооооо нищо. :д На мен никой няма ми посегне баш тогава, в това съм повече от сигурна. Да се прибира тая пандичка вече, че ми липсва да си го гушкам и мачкам. Баси мечето, братче, що бяга толко надалече?! Пффф... Аз имам планове да го омацондря с червеното си червило, дейба, а то бяга горкото.

granger
04-07-2015, 06:02
Кафе машината на работа се е прецакала, затова пия капучино и ще капочина след малко :D Толкова ми е студено и се прозявам така, сякаш ще глътна някого. Абе забавен ден ще е. До обяд не ми мърда един тон работа, тъпото е, че не зависи от мен кога ще започна, а от някой друг, който си вее ташаците наляво - надясно. :lol: Но, поне довечера сме на кино и ще гледаме Диригенти, както му казваме на филма :D

хев ъ найс дей, гайз.

jghgh
04-07-2015, 06:33
хубаво е да станеш рано и да си продуктивен 8-)

вчера си зададох един въпрос и сънувах отговора му 8-)

йеа бейбе!

Ivaaaaa
04-07-2015, 07:37
аами, днес ще се прибирам. вероятно ще направя нещо, което ще ме накара да се намразя. този път истински. отвращавам се от себе си. тъпак. и аз съм тъпачка.
поне ми мина настинката и няма да го заразя. пф. надявах се да го направя. може би вирусът е в мен и все още имам шанс, просто да съм развила резистентност.
и имам тооолкова много за учене. ма няа да пипна есте. защо да го правя, когато мога да се затормозявам в последния момент. става ми lo6o само като си помисля. сървайвър, сезон 2 ще бъде непредсказуем. заслужавам да ме скъсат. няа хъс, няа желание. заемам мястото на някой, който би бил щастлив да се занимава с това, а ако е щастлив, съответно ще бъде и по-добър професионалист.
заеби.
и дск са тъпаци. опитвам се да вляза в интернет банкирането си и не ми позволява о.О и имам превод, който не ми излиза на банкомата. а знам, че със сигурност ми е активна сметката. и с тва тряа да се занимавам. *и тук псувам мно вулгарно, наум разбира се*.
тъй общо взето.

DarkEmotionS
04-07-2015, 08:26
Спи ми се, но си заслужаваше - не мисля, че сме имали по-откровен разговор с приятеля ми. Но пък ми се спи. И пия трето кафе. В офиса е лудница и имам толкова много работа, а не би било лошо да погледна последните няколко теми и да понауча.
На всичко отгоре явно се разболявам, защото всичко ме боли.

Auriss
04-07-2015, 08:26
х
вчера си зададох един въпрос и сънувах отговора му 8-)

йеа бейбе!

Я поразмишлявай малко върху държавната лотария, пък аз да намина да ти сготвя, да те завия за лека нощ, та и закуска чак ще ти направя :cool:

skatew
04-07-2015, 08:28
станах в 6 и от 8 до 10 решавах няква бахти задачата по зоохигиена :Д в крайна сметка изчислих топлинния баланс и необходимите вентилатори хахах немога да повярвам с кви глупости ни занимават, НО всичко излезе както трябва, че и от теорията трябваше да дадем препоръки за изравняване на баланса, който беше отрицателен, и аз изписах една страница :Д а бях чел 30тина минути вчера в 11 вечерта, тей че мн добре
ся отивам на фитнес и после ще уча по фарма
трябва и таралежа да изкъпя !

Niakoitam
04-07-2015, 08:37
И най накрая дойде ред на взимането на нови очила. Обнових си фейса (не фейсбука) от вчера :D. Нещо докторката уж ми беше увеличила някакъв цилиндър въпреки,че на старите рецепти за диоптер пише -3, а сега -2.5. та не мога да им разбера вече схемите.но може пък ъгъла да е променила.Обаче нещо на дясното око все още продължава да ми се размазват буквите.Хубавото е че вчера ми се размазваха доста грамадни букви,а днес предимно малките,но ако това продължи повече от седмица вероятно не е до свикване,а просто параметрите на стъклото са ми търде силни.Уж трябваше да излезе с рамката и стъклата,които са и фотосоларни и антирефлексни ( и преднишните уж бяха и антирефлексни пък сега се оказа,че не били) някъде 200 лева,но пък накрая какво стна със сметките не знам,но излязиха 150 лева,че даже с част от остатъка си купихме и един плафон със сензор за коридора и остнаха половината пари от остатъка.Попринцип не пътуваме много с метро,но понеже и баща ми беше по работа на София та тези дни пътувахме два пъти и билетите му ги плащат служебно.Бяхме се наканили,когато взимаме очилата да разгледаме новите метростанции какво представляват,но времето беше много гадно и на този етап и двата пъти стигахме само до метростанция Сердика дето си имахме работа.Иначе можеше да ходим да видим и какво представлява например и статуята на Орфей на метростанцията на летището дето в един строителен форум се водят люти дискусии за или против нея.На едните страшно много им била харесвала като изкуство,а на другите им била изглеждала като разлагащ се човек. :) Пък и покрай това метро всички в тоя форум преоткриха чара на някакъв парк там дето не съм знаел за съществуването му и разходките по алеите покрай зеленината и водите на Искър както и гледането и снимките на кацащите и излитащите самолети от парка или директно от откритата част на метрото. :)

Blab
04-07-2015, 09:12
трябва да спра да сънувам кошмари, защото се събуждам като пребита и цял ден съм дроб.
не е гот.
довечера ще гледам Фючър шортс, а преди това трябва да попиша здра-во. да.

sl1nceetoo
04-07-2015, 10:08
Искам да съм сама, обаче без да ми е прекалено самотно.
Искам също така и да гушкам, целувам и обичам с цялото си сърце някое човече, и да бъда обичана, и всичко да е цветя и рози, обаче докато не се изясня със себе си, няма как да стане.
Искам да проведа разговора, който все отлагам, но същевременно много ме плаши.
Искам да не наранявам хората около мен (включително и себе си).
Искам да съм по емоционално постоянна и да не се сдухвам толкова лесно.
Трябва да стана по-смела, неизвестното не винаги е лошо и това трябва да си го набия в главата.

Уоу. Абсолютно същото :х

tori
04-07-2015, 11:08
заемам мястото на някой, който би бил щастлив да се занимава с това, а ако е щастлив, съответно ще бъде и по-добър професионалист.
Какво учиш?

ОН: Още малко и сцепвам. Хаха, нямам търпение вече. И имам съвсем мъничко работа още + да се натъпча с нещо из нас, за да не тръгвам гладна.

NomNomNom
04-07-2015, 12:40
Пак не се наспах, но довърши проекта и чакам канадеца да си го вземе и да каже дали му харесва :Д
Междувременно на работа ще правя нещо готино, ама ми се спи и не мога да си събера мислите днес :(

HollyGolightly
04-07-2015, 13:13
Разбирам да бях някоя красива и интересна, ама аз не съм и за това не мога да го разбера цялата тази заинтересованост. И най-лошото е, че от дума не разбира, ясно му обясних за какво става въпрос, ама той продължава. Нямам желание да се занимавам повече. Вече не мога и да съм любезна към някого, без да си помисли нещо ли? :?

NomNomNom
04-07-2015, 13:15
Вече не мога и да съм любезна към някого, без да си помисли нещо ли? :?
От време на време така се получава, за съжаление :д

HollyGolightly
04-07-2015, 13:28
От време на време така се получава, за съжаление :д
Напоследък доста често. Помогнеш на някого с някоя задача по нещо и после си намираш имейла наспамен с предложения за излизания и т.н. И не само това ами и "НЕ" не означавало "не" вече.

Dagichka
04-07-2015, 13:47
аа, тоя антибиотик ме съсипва, така да ми се гади никога не е било :// и се чувствам като надрусана постоянно, ставам или ледена или много гореща, на вълни е някво :дд
държа си езика зад зъбите, по-добре е така, все пак ще сме колеги още дълго време (ако изкласят до края де хах), но да, 3 от мацките окончателно ме дразнят адски много с лигавото си, малоумно поведение и нон стоп клюкарене :д момчетата са идиоти, ама поне са забавни и не мислят реално нещата, които казват :д

Corb1225
04-07-2015, 13:56
Разбирам да бях някоя красива и интересна, ама аз не съм и за това не мога да го разбера цялата тази заинтересованост.
Не съм съгласен.
Но разбирам какво казваш (всъщност не, но умея да се преструвам :D), отвратително е да се занимаваш с нахални навлеци.

AnarchyBoy
04-07-2015, 14:16
Колко жалък трябва да е за да го направи това?!
Излизам аз от вкъщи с една чанта пълна с книги, които да върна в библиотеката (и респективно да се върна с пълна чанта други благини), при което на 50 метра от нас, засичам един мухльо, с който навремето учехме в един клас (за съжаление).
Разминаваме се и го питам: "К'во става бе тарикат", при което той почва да ме псува? о.О
Питах го проблем ли има и той ми скочи на бой. (От няколко месеца нещо ми подскача, но наистина мислех, че не му стиска.)
Опита се да ме удари, пропусна ме.. надрах го набързо и си тръгна.. Казах си, че е по-добре да се прибера и както и очаквах.. прибирам се и след малко ми се звъни на вратата, отварям 5 човека седят и ме гледат.. и единия почва.. "Да му оправиш колелото!"
Уат да фак, к'во колело бе мадафака? К'ви 5 лева.. :D
Скочи ми, набих го и после лъгал, че съм му счупил колелото- Е не.. :D
#Дасимъжна21 :lol: Ако бе малко по-женствен тоя, човек да се чуди да го бие или да го сваля..
Корем ме заболя от смях и само се дразня, че с някакъв странен рефлекс на лакътя ми разби носа леко, но като цяло съм добре.. а той крив по цялата глава, да му е обеца на ухото, да не скача където не трябва..

Аз съм добре, след малко ще се къпя и ще изляза на кафенце с един приятел, той иска да пием, но няма да се изкуша.. /битов алкохолик../
А тя е супер ретарда.. 8-) Радва ме и плановете за почивката звучат перфектно.. Имам нужда от това..

Lilanda
04-07-2015, 14:24
Не съм съгласен.
Но разбирам какво казваш (всъщност не, но умея да се преструвам :D), отвратително е да се занимаваш с нахални навлеци.
Тц тц тц...Играч. :Д

Два дена на село и вече съм капнала. Днес почивка и утре пак 500 километра наобратно. След малко ще отидем да видим и апартамента и стискам палци скоро да се преместят иии дъа. Още маааалко остана.

Corb1225
04-07-2015, 14:49
Минал покрай играчите :lol:.

Lilanda
04-07-2015, 14:53
Минал покрай играчите :lol:.

Знаем ги тия. *намиг*

DarkTemplar
04-07-2015, 17:04
Дъъълъг ден. Събитието мина добре, свърших си заплануваното и сега трябва да сложа ред вкъщи.

anonymous895156
04-07-2015, 17:10
обичам криско

dreamwalker
04-07-2015, 17:46
Stalkers...

DisappointedDreamer
04-07-2015, 18:23
Изпратих го и ми е много мъчно. След 4 часа пътуване и много напрежение :Д стигнахме и имаме цялата къща за нас, хах. Наплюскахме се хубавичко и се гушкаме. Утре се отправяме на road trip, Edinburgh Zoo и след това домашно парти. Прибирам се в събота и ще трябва да почна да уча за сесията май месец. Спокойно ми е.

sl1nceetoo
04-07-2015, 19:42
Някак хубаво. Като съм с тях всичко ми минава.
И понякога съм такъв задник :/
Много обич.

LoadRunner
04-07-2015, 20:35
Тоз Анар6й бил голям паляк :д

"Излизам аз от вкъщи с една чанта пълна с книги, които да върна в библиотеката (и респективно да се върна с пълна чанта други )"

Май вече никой не му обръща внимание
и има защо

dreamwalker
04-07-2015, 20:36
Тоз Анар6й бил голям паляк :д

"Излизам аз от вкъщи с една чанта пълна с книги, които да върна в библиотеката (и респективно да се върна с пълна чанта други )"

Май вече никой не му обръща внимание
и има защо

Какво сте се забили в този човечец. Оставете го на мира.

LoadRunner
04-07-2015, 20:38
Какво сте се забили в този човечец. Оставете го на мира.

Бе ти ненормален ли си бе?
Като пускаш стотинки на циганетата за много благ и хрисим ли се мислиш? Или че си направил едно добро дело?

LoadRunner
04-07-2015, 20:46
ти къде беше когато онеправданото ти анар6и псуваше наред всеки
и що не го питаше тогава що се е забил с останалите хора

dreamwalker
04-07-2015, 20:46
Бе ти ненормален ли си бе?
Като пускаш стотинки на циганетата за много благ и хрисим ли се мислиш? Или че си направил едно добро дело?

...

dreamwalker
04-07-2015, 20:47
ти къде беше когато онеправданото ти анар6и псуваше наред всеки
и що не го питаше тогава що се е забил с останалите хора

Calm down.

Ц. не е единствения, който псува във форума. Но е единствения, който привлича толкова много внимание с поведението си.

LoadRunner
04-07-2015, 20:56
Но е единствения, който привлича толкова много внимание с поведението си.

Той и Улян почна да привлича много внимание с поведението си ........... с тъпото си поведение

AnarchyBoy
04-07-2015, 20:56
Щото съм невероятен.. пък и не знам защо го приемат толкова навътре, всичко е на ебавка.
И не разбрах какъв ти е проблема с написаното за книгите? "паляк"? Уот мейт? Какъв ти е проблема рънърчо?
Нещо комплекс ли избиваш, нито съм писал нещо да обиждам сега, нито е по твой адрес.. Всъщност просто си изливам нек'ви вътрешни лайна, к'во се впрягаш?
Да нямаш проблеми в личен план? Нещо си го закъсал сигурно..
Намери си нещо по-продуктивно за правене. ;)

dreamwalker
04-07-2015, 20:57
Той и Улян почна да привлича много внимание с поведението си ........... с тъпото си поведение

Улян ли се казваш? Кога се прекръсти?

LoadRunner
04-07-2015, 20:59
Щом ти казваш че всичко е ебавка, защо коментарите на другите и те да не са ебавка
тъй че дримокъра кво драматизираш, да знаеш че ако по няква върла случайност се изпишат 5 страници за анар6и , всичко е ебавка

AnarchyBoy
04-07-2015, 21:03
За ебавка не знам, но виждам как абсолютно непровокиран и непитан влизаш да си напишеш нек'ви си твои простотии..
Смешен си ми, намери си нещо по-добро за правене, мухльо.

dreamwalker
04-07-2015, 21:05
LoadRunner мислех, че с теб мислим еднакво.

LoadRunner
04-07-2015, 21:06
ще си правя квот си искам мангау
чети си торбата с книги и не падай на мойто ниво

LoadRunner
04-07-2015, 21:06
с дърти фейкове не разговарям

AnarchyBoy
04-07-2015, 21:08
Не схващам коментара за книгите с какво те засегна?
Или ти си от онези "дето мразят и се подиграват" на хора, които обичат да четат, щото ако е така...
Ъм, жалко наистина.

Както и да е нито имам времето нито желанието да се занимавам с някакъв пикльо с акъл на петокласник, детската градина е на долния етаж. Лека.

dreamwalker
04-07-2015, 21:12
с дърти фейкове не разговарям

http://gifoteca.es/wp-content/uploads/2015/02/facepalm37.gif

LoadRunner
04-07-2015, 21:14
???
Ама аз нищо не разбирам, как така
не знам защо някои хора го приемат толкова навътре, всичко е на ебавка.

dreamwalker
04-07-2015, 21:16
???
Ама аз нищо не разбирам, как така
не знам защо някои хора го приемат толкова навътре, всичко е на ебавка.

Ама как така.

Ама как така.

Ка. Ка. Ка.

LoadRunner
04-07-2015, 21:16
именно :Д

dreamwalker
04-07-2015, 21:17
http://i.imgur.com/bxeAwbN.png

pac0line
04-07-2015, 21:29
dreamwalker ти си тотално откачена с ударение на първото а :d

dreamwalker
04-07-2015, 21:46
dreamwalker ти си тотално откачена с ударение на първото а :d

Не може да бъде!

Dagichka
04-08-2015, 11:21
отидох на лекции и бяхме точно трима ахах но не ми пука, имам си плюсче, после се видях с нея на по горещ шоколад, вече усещам разликата в години ни и не ми беше много интересно да й слушам училищните 'драми', но какво пък, и аз съм била същата :д
сега ваканцията трябва да правя шибаните упражнения по база данни, презентацията и нещата по геодезия, яко фън ще е -.-

sl1nceetoo
04-08-2015, 11:48
Сутринта с А. се смяхме на едни черни вицове, а на С. ѝ стана lo6o от нас :д Този път и М. се смя, беше в настроение. Иначе ни казва тъпачки :/ :д
Чакам петък да се подстрижа, ужасно дълга ми стана косата, не мога да се трая.
Сега трябва да звънна на него и после ще скучая сигурно.
Снощи до късно си писахме щуротии. А сутринта не можах да се наспя. Тая от първия етаж пак чукаше. Не ми е ясно какво прави толкова рано. И сега синът ѝ се прибра с противните си деца :д Не е хубаво, ама те наистина са лоши. Някои деца просто са гадини, като пораснат нз.
Като цяло ми е супер. С баба ще се оправим също. Пък с другата просто не мога да разговарям. Годините мн зле ѝ влият и аз не мога да се контролирам вече и ми омръзна да слушам глупости.
Много ми е трудно да балансирам и аз не знам защо.
Нищо, тия дни все нещо ще се обърка пак ^^

jghgh
04-08-2015, 16:20
тва за ауриса, ако чете - психиката ми отговаря само на психарски въпроси 8-)
но приемам за готвенето, завиването и т.н.
уют уют <3

чувствам се изморена..

NomNomNom
04-08-2015, 17:09
Братовчедка ми си отиде и нямам ключове за квартирата си :д, и майка ми ще бие 60км път да ми отключи :д момента съм в някакво кафе в бизнес парка, ще си напиша и другата статия, или поне ще нахвърлям някакви идеи, до довечера да съм приключила :д Никога не съм писала професионално и трябва да шлайфам много неща :д
А ми се спи зверски и съм смазана

LoadRunner
04-08-2015, 18:27
Братовчедка ми си отиде и нямам ключове за квартирата си :д, и майка ми ще бие 60км път да ми отключи

Нямаше ли да е по- лесно да се обадиш на хазяйката, или да разбиеш вратата и да си смениш бравата или някой ключар да го беше направил или някой с бормашина да беше извикала отколкото да разкарваш майка си и да чакаш

NomNomNom
04-08-2015, 18:57
Нямаше ли да е по- лесно да се обадиш на хазяйката, или да разбиеш вратата и да си смениш бравата или някой ключар да го беше направил или някой с бормашина да беше извикала отколкото да разкарваш майка си и да чакаш

40 минути и отне да дойде, на хазяина от красно село щеше да му е час минимум :д
ключар същи, пак щеше да е бавно, щях да извикам, но майка ми ме посъветва и се самопредложи, че е по-добре тя да дойде

Не я разкарах ей така, другите варианти бяха по-зле, и тъкмо се видяхме за мъничко.

pandabear
04-08-2015, 20:32
не се чувствам добре. не мисля, че скоро ще се чувствам добре. последните седмици само се самозалъгвам. уморих се да ходя по болници, по кабинети, по лаборатории. най ме е яд за семейството ми. не стига, че се натоварват достатъчно, а сега ще им разваля и празниците... знам, че в момента имам само и единствено тяхната подкрепа, не казвам, че не ми е достатъчна...но пак ми е самотно и ужасно. имам нужда от прегръдка. имам нужда да поплача на нечие рамо, но не мога, защото не искам да ме виждат слаба и безпомощна. искам да се свършва вече.

dreamwalker
04-08-2015, 20:35
не се чувствам добре. не мисля, че скоро ще се чувствам добре. последните седмици само се самозалъгвам. уморих се да ходя по болници, по кабинети, по лаборатории. най ме е яд за семейството ми. не стига, че се натоварват достатъчно, а сега ще им разваля и празниците... знам, че в момента имам само и единствено тяхната подкрепа, не казвам, че не ми е достатъчна...но пак ми е самотно и ужасно. имам нужда от прегръдка. имам нужда да поплача на нечие рамо, но не мога, защото не искам да ме виждат слаба и безпомощна. искам да се свършва вече.

Какъв е проблемът?

jghgh
04-08-2015, 21:01
честно казано се чувствам просто ужасно.

но поне не се залъгвам

anonymous708973
04-08-2015, 21:34
Вкъщи съм вече. Тооолкова е топло, днес се разкарвах по тениска и жилетчица, след ужасно студеното и ветровито време в Рига е суууприятно да не ми измръзва задникът! Прекрасно си изкарахме, със сестра му се разбираме вече по-добре, даже жалко, че не можем да се виждаме по-често... Последния ден даже успях да набарам спортни обувки на Адидас, доста непредвиден разход, ама 40% намаление така ли се оставят в магазина :д

Тя успя да ме... ядоса не, ама изуми с наглото си, тип светът-се-върти-около-мен поведение, ама... нейсе.
Великден ще го прекараме на грил на полянката + парти, густичко такова.

Auriss
04-08-2015, 21:42
Пантерке, ако не е твърде нахално, дали ще може да пуснеш някакви снимчици от Рига :) ? Интересно ми е от гледна точка на обикновен турист как изглежда, та затова избягвам на снимки от нета да разчитам, но пък и не познавам хора, които са били там, та да им прегледам албумите.

@jghgh, жалко :cool: Тъкмо се бях наточил да ставам милионер ;д

galaxy29
04-08-2015, 21:42
Вкъщи съм вече. Тооолкова е топло, днес се разкарвах по тениска и жилетчица, след ужасно студеното и ветровито време в Рига е суууприятно да не ми измръзва задникът! Прекрасно си изкарахме, със сестра му се разбираме вече по-добре, даже жалко, че не можем да се виждаме по-често... Последния ден даже успях да набарам спортни обувки на Адидас, доста непредвиден разход, ама 40% намаление така ли се оставят в магазина :д

Тя успя да ме... ядоса не, ама изуми с наглото си, тип светът-се-върти-около-мен поведение, ама... нейсе.
Великден ще го прекараме на грил на полянката + парти, густичко такова.
ходила ли си в юесей

Corb1225
04-08-2015, 21:52
Горката :smt056. И аз ходих по лекари днес и съм супер зле от 2 седмици. Горе главата и се оправяй.

dreamwalker
04-08-2015, 21:53
Горката :smt056. И аз ходих по лекари днес и съм супер зле от 2 седмици. Горе главата и се оправяй.

+

HollyGolightly
04-09-2015, 01:40
Само аз мога да падна и да си спукам капачката на здравото коляно... ако куцам и с двата крака, брои ли се за куцане?

DarkTemplar
04-09-2015, 05:10
#дасисексуалнапанда (http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1417715)

Dagichka
04-09-2015, 06:30
пандичке, да се оправяш (каквото и да ти има в момента) ^^

ааа, искам да спя още и още и още.. не осъзнавах колко съм уморена, докато не си легнах веднъж без навита аларма на тела :дд днес ще си мързелувам, ще чакам сестра ми да звънне по скайп, че и тя милата има куп проблеми с намирането на жилище, а време не остана.. :/ чакам майка ми да излезе и да си направя йогата, отдаавна не съм правила, а е толкова прекрасно.. днес ще е хубав ден ^^

NomNomNom
04-09-2015, 07:28
панда, корб, холи, да се оправяте :/

нищо не ми се прави.

ForzaFelipe
04-09-2015, 12:17
Тези дни ми е супер скапано настроението. Успокояваше ме мисълта, че последно време давам добри съвети и хората около мен не правят глупости, но за жалост и това се промени...Любовта е коварна, залъгва много и те кара да правиш глупости...

И разбрах къде греша с жените. Добър съм, не искам да ги нараня...Явно това най-обичат те...

HollyGolightly
04-09-2015, 12:30
панда, корб, холи, да се оправяте :/

Мерси

http://sffbookreview.files.wordpress.com/2013/12/hug-gif.gif

heartshapedbox
04-09-2015, 14:04
http://elitedaily.com/envision/couple-travels-the-world-and-proves-love-doesnt-have-to-slow-you-down-photos/983433/
Сладко. : )

Niakoitam
04-09-2015, 14:05
Разбирам да бях някоя красива и интересна, ама аз не съм и за това не мога да го разбера цялата тази заинтересованост. И най-лошото е, че от дума не разбира, ясно му обясних за какво става въпрос, ама той продължава. Нямам желание да се занимавам повече. Вече не мога и да съм любезна към някого, без да си помисли нещо ли? :?

Не бива да съдиш един мъж заради това,че се е захласнал по теб.Ако си заета обясняваш ситуацията и толкова.Ако нахалства просто се държиш по студено.Друг е въпроса,че както съм казвал и друг път мъжете не четем мисли,а границата между любезността и "абе кефиш ме ама..." както каза момичето от ДАНС в "Столичани в повече" на приятелката си: "Мразя пасивни мъже" Та в тоя ред на мисли ако преминеш границата на любезността за критериите на даден мъж,той нищо чудно и да си помисли,че просто му хвърляш трохички и искаш да задействаш ловеца в него правейки се на плячката вместо ти да го ловиш. Лично аз си признавам,че ако не си осъзнавах иделано положението си и самочувствието ми не беше кота 0 сигурно щях да съм си пробвал късмета при много девойки,които са били много любезни с мен,защото са били готини и защото няма как да зная дали любезността им не е произтичала от факта,че просто са искали да ги забележа и да направя първата крачка...примерно...
За това трябва да има някаква граница на любезността особено с противоположния пол.

Смятам някак не е много редно от просто любезност да казваш на някой,които си виждала 4-5 пъти,за по 4-5 минути,че се притесняваш за него за каквото и да било,защото на мен примерно именно нещо такова ми се случи преди около месец например. :)

TheDevilInMe
04-09-2015, 16:42
сетивата ми са извън строя си, прекалени емоции, прекалено натоварване, прекарено вълнение, всичко ми е екзалтирано и не на последно място той си идва в България на 20ти и този път не просто за почивка... <3

NomNomNom
04-09-2015, 16:55
Стоя си в автобуса, прибирам се от работа и някакво момче, седящо срещу мен, ме зяпа. И аз отбягвам погледа му, като си мисля, че просто съм параноична.
И, изведнъж ме заговори. И беше страшно крийпи през цялото време.
Много ме разпитваше и аз бях лаконична, макар, че ми видял баджа и разбра къде работя.Поиска да се запознаем и излъгах за име, пита ме дали в този квартал живея, казах, че съм на гости , слязох ( извинявам се, ако съм объркала правописа на думата, още не съм превключила) от автобуса преждевременно като му казах изненадващо - а, за малко да си изпусна спирката, и той също скочи с мен, и застанах на спирката, уж чакам приятелка да ме вземе и той остана с мен и реших да набера братовчедка ми и тръгнах в някаква посока, и той тръгна да тръгва, и ускорих крачка и му казах нещо от типа на чао, той пак продължи, ама после се отказа и се обърна, и продължи да ме гледа.

Сега стоя в някаква пицария и чакам майка ми да ме прибере ( защото днес се разбрахме да ме вземе за празниците така или иначе ).

Момчето беше много крийпи. Не е като нормалните хора, които те заговарят, като фимейлайс-а беше малко и се изплаших да не види къде отивам, и да ме причака някой ден, и да ме накаже.

Знам, че съм параноична, ама живея под всекидневен стрес някой да не ме нападне вечер около блока ми, докато се прибирам от работа, или да ми изскочи на етажа, страх ме е да заспивам ( та имам проблеми с дневните смени заради това, защото не мога да се будя, защото ме е страх да заспя ).

Когато съм сред хора, съм много смела, взимам решения от името на много хора, поемам рискове, за личният си живот също, психическа опора съм на когото хванеш, а истината е ... че плача от страх от всичко, стресирам се от всичко, хипохондрията и параноята са ми непоносими последната седмица, чувствам се като момиченце, което има нужда да бъде защитено и да му се каже, че всичко ще е наред.
С майка ми, колкото и да имахме търкания последните месеци, в крайна сметка се разбрахме една друга и вчера си поплакахме, както тя ме нарича, малко чудовище съм.

И много ми се събра последните седмици.

dreamwalker
04-09-2015, 17:18
Стоя си в автобуса, прибирам се от работа и някакво момче, седящо срещу мен, ме зяпа. И аз отбягвам погледа му, като си мисля, че просто съм параноична.
Много ме разпитваше и аз бях лаконична, макар, че ми видял баджа и разбра къде работя.Поиска да се запознаем и излъгах за име, пита ме дали в този квартал живея, казах, че съм на гости , слязох ( извинявам се, ако съм объркала правописа на думата, още не съм превключила) от автобуса преждевременно като му казах изненадващо - а, за малко да си изпусна спирката, и той също скочи с мен, и застанах на спирката, уж чакам приятелка да ме вземе и той остана с мен и реших да набера братовчедка ми и тръгнах в някаква посока, и той тръгна да тръгва, и ускорих крачка и му казах нещо от типа на чао, той пак продължи, ама после се отказа и се обърна, и продължи да ме гледа.

Сега стоя в някаква пицария и чакам майка ми да ме прибере ( защото днес се разбрахме да ме вземе за празниците така или иначе ).

Момчето беше много крийпи. Не е като нормалните хора, които те заговарят, като фимейлайс-а беше малко и се изплаших да не види къде отивам, и да ме причака някой ден, и да ме накаже.

Знам, че съм параноична, ама живея под всекидневен стрес някой да не ме нападне вечер около блока ми, докато се прибирам от работа, или да ми изскочи на етажа, страх ме е да заспивам ( та имам проблеми с дневните смени заради това, защото не мога да се будя, защото ме е страх да заспя ).

Когато съм сред хора, съм много смела, взимам решения от името на много хора, поемам рискове, за личният си живот също, психическа опора съм на когото хванеш, а истината е ... че плача от страх от всичко, стресирам се от всичко, хипохондрията и параноята са ми непоносими последната седмица, чувствам се като момиченце, което има нужда да бъде защитено и да му се каже, че всичко ще е наред.
С майка ми, колкото и да имахме търкания последните месеци, в крайна сметка се разбрахме една друга и вчера си поплакахме, както тя ме нарича, малко чудовище съм.

Горкото дете.

NomNomNom, не искам да те плаша, но не смяташ ли, че споделяш твърде много лична информация в Интернет? (Съвсем добронамерено го пиша.)

Друго: http://www.reddit.com/r/LetsNotMeet/comments/19oxoc/dr_ramsey/

Niakoitam
04-09-2015, 17:19
Така както го пишеш все едно напълно умишлено си те е следял.Но пък като се замисля,че в периода 7ми 8ми клас аз бях страшно наплашен от хората и имах чувството,че всеки минаващ покрай мен след малко ще ми скочи в гръб да ме пребие, знам ли...

dreamwalker
04-09-2015, 17:21
Така както го пишеш все едно напълно умишлено си те е следял.Но пък като се замисля,че в периода 7ми 8ми клас аз бях страшно наплашен от хората и имах чувството,че всеки минаващ покрай мен след малко ще ми скочи в гръб да ме пребие, знам ли...

Ако всеки минаващ покрай теб е приличал на FemaleEyes, не трябва да се учудваш.

Lilanda
04-09-2015, 18:20
Друго: http://www.reddit.com/r/LetsNotMeet/comments/19oxoc/dr_ramsey/

Докато четях това, през цялото време поглеждах през прозореца, за да се уверя, че всичко е наред, и продължавах да чета. В момента съм малко емоционално нестабилна /след прочетеното тоест/ и наистина не знам къде се намирам. Как може полицията да не прави нищо по въпроса?!?! И накрая като прочетох, че е написано от жена с дъщеричка, си представих как би се развила тази история /или подобна/ в наши дни и ми стана лошо...Дриймърке, не съм много сигурна дали ти отговарям или пиша по темата, ама ще ме извиняваш.

Dagichka
04-09-2015, 18:26
НомНом, съчувствам ти :// знам какво е, и мен много ме заглеждат/заговарят някви крийпове плюс че един психично болен (явно) бивш учител по английски веднъж ме е мернал в центъра и незабелязано за мен се е качил в моя рейс и слезе когато и аз слязох и вървеше на 10метра след мен и тн, оф още настръхвам като се сетя.. и аз си имам страхове свързани с това, филмирам се какво може да се случи и рева понякога ;д имаш ли си спрей за самозащита или нещо подобно в теб? изгледай и клипчета за самозащита.. аз винаги съм със слушалки и се правя, че цъкам телефона, ако някой съмнителен тръгне да ме пита нещо или тн. се правя на разсеяна и въобще не го отразявам и те се отказват..

anonymous708973
04-09-2015, 18:34
Пантерке, ако не е твърде нахално, дали ще може да пуснеш някакви снимчици от Рига :) ? Интересно ми е от гледна точка на обикновен турист как изглежда, та затова избягвам на снимки от нета да разчитам, но пък и не познавам хора, които са били там, та да им прегледам албумите.

@jghgh, жалко :cool: Тъкмо се бях наточил да ставам милионер ;д
душата, през цялото време валя, духа и беше окола нулата, та снимки имам с телефона 3-4. не е туристическа дестинация, няма нищо за
гледане; за живеене е супер обаче и атмосферата е готинка. ще ти потърся после в бг мама някой пътепис със снимки, аз за Сингапур гледах така :)

Галакси, не съм, не ми е от най-големите цели, но няма да откажа де. Един ден, като приятелят ми вземе гражданство (немско де), може и да отидем с изследователска цел :)

dreamwalker
04-09-2015, 18:37
Докато четях това, през цялото време поглеждах през прозореца, за да се уверя, че всичко е наред, и продължавах да чета. В момента съм малко емоционално нестабилна /след прочетеното тоест/ и наистина не знам къде се намирам. Как може полицията да не прави нищо по въпроса?!?! И накрая като прочетох, че е написано от жена с дъщеричка, си представих как би се развила тази история /или подобна/ в наши дни и ми стана лошо...Дриймърке, не съм много сигурна дали ти отговарям или пиша по темата, ама ще ме извиняваш.

Аз мисля, че баща ѝ го е убил все пак. Такъв тормоз с години... На никого не му е приятно да заплашват децата му с изнасилване и убийство.

И друга по-малко обезпокоителна история: http://www.reddit.com/r/LetsNotMeet/comments/31cms2/hunted_in_the_fog/

DisappointedDreamer
04-09-2015, 18:39
Върнахме се от Единбург. Прекрасни два дни. Лежим си на огромната спалня и ще плюскаме, и гледаме филм. Спокойствие и релакс. Прекрасничко ми е!

Lilanda
04-09-2015, 18:45
Аз мисля, че баща ѝ го е убил все пак. Такъв тормоз с години... На никого не му е приятно да заплашват децата му с изнасилване и убийство.
Не ми се вярва да го е убил. Тоя човек, ако наистина си е нормален човек, както е описано, щеше да се побърка още повече, ако го беше убил. Година и няколко месеца е бил този тормоз, но все пак си е бая. Аз имах един случай наскоро, тук дори, един крийпър беше решил, че има нещо между нас и беше взел да ме следи по темите, та аз тогава бях напълно откачила, представям си ако цялото това нещо се беше случило на мен. Сега ще прочета и другата историйка. ;д

paradosou
04-09-2015, 18:46
Разгледах едно приложение и се възхитих на адекватността и хъса на създателите. Някакво вдъхновяващо е ;р.
Иначе пак установявам, че всеки път като се нацупя за нещо, казано от Х., всъщност сме се разбрали грешно. И всичко е много по-яко, отколкото изглежда :D.

dreamwalker
04-09-2015, 18:47
Не ми се вярва да го е убил. Тоя човек, ако наистина си е нормален човек, както е описано, щеше да се побърка още повече, ако го беше убил. Година и няколко месеца е бил този тормоз, но все пак си е бая. Аз имах един случай наскоро, тук дори, един крийпър беше решил, че има нещо между нас и беше взел да ме следи по темите, та аз тогава бях напълно откачила, представям си ако цялото това нещо се беше случило на мен. Сега ще прочета и другата историйка. ;д

Кой?

Lilanda
04-09-2015, 18:50
Кой?

Оооо, не мисля, че е важно това. Чакай да чета сега. :Д

pac0line
04-09-2015, 18:55
аз бях ,признавам си, желя те страстно и опасно

>> Няма ли да омеква това гърло вече, утре трябва да се натискат бири, петък си е... Нищо не уча както и очаквах, но поне административните дейности не ги пренебрегвам :д

Lilanda
04-09-2015, 19:06
аз бях ,признавам си, желя те страстно и опасно
Ужс, що се издаде сега? ;с

HollyGolightly
04-09-2015, 19:19
Не бива да съдиш един мъж заради това,че се е захласнал по теб.Ако си заета обясняваш ситуацията и толкова.Ако нахалства просто се държиш по студено.Друг е въпроса,че както съм казвал и друг път мъжете не четем мисли,а границата между любезността и "абе кефиш ме ама..." както каза момичето от ДАНС в "Столичани в повече" на приятелката си: "Мразя пасивни мъже" Та в тоя ред на мисли ако преминеш границата на любезността за критериите на даден мъж,той нищо чудно и да си помисли,че просто му хвърляш трохички и искаш да задействаш ловеца в него правейки се на плячката вместо ти да го ловиш. Лично аз си признавам,че ако не си осъзнавах иделано положението си и самочувствието ми не беше кота 0 сигурно щях да съм си пробвал късмета при много девойки,които са били много любезни с мен,защото са били готини и защото няма как да зная дали любезността им не е произтичала от факта,че просто са искали да ги забележа и да направя първата крачка...примерно...
За това трябва да има някаква граница на любезността особено с противоположния пол.

Смятам някак не е много редно от просто любезност да казваш на някой,които си виждала 4-5 пъти,за по 4-5 минути,че се притесняваш за него за каквото и да било,защото на мен примерно именно нещо такова ми се случи преди около месец например. :)
Пиша тук, не защото ми трябва нечие мнение, а защото имам нужда да си го излея някъде.
Освен това въобще не си запознат със ситуацията, че да ми се обясняваш надълго и нашироко. Той ме помоли да му обясня едно упражнение в часа по компютри, аз се съгласих. След това започна да ми пише имейли, да се опитва да говори с мен, аз го режа, той продължава. Обясних му, че си имам приятел, който ме прави повече от щастлива и не желая да се занимавам с него, той продължава. Аз лично това не го намирам за нормално.
Даже момчето, което стои до мен онзи ден трябваше да му каже да ме остави на мира, понеже става повече от досаден.
Та хайде, като си започнал, кажи ми как точно съм прекалила с любезностите, като съм му показала как да промени настойките на Audacity.

StringTheoryPracticist
04-09-2015, 19:29

Познавам се с такива хора и съм забелязал, че често си нямат на представа че са в такава ситуация, но ако им кажеш в прав текст разбират напълно. Често е много противоестествена идеята да използваш прав текст за да кажеш буквално думите, но можеш да го направиш без да ги унизиш и в най-лошия случай ще иглеждаш странна. Наскоро в общ чат (в IRC, freenode) влезе един човек който излезе изключително крийпи защото явно познаваше на живо едно от момичетата там и забелязах, че трябваше да преодолея някои свои инстинкти за да му посоча защо е крийпи и че ако си каже кой е вече няма да е крийпи, което той прие като съвет.

Очевидно не беше умишлено а негов проблем защото подхода му нямаше как да създаде добро впечатление. Освен това не беше притеснен от реакцията на всички и не знам дали ще послуша ако някоя му каже директно да я остави на мира, но силно се съмнявам да прибегне до насилие - по-вероятно е да не приеме отказа и да продължи да си мисли че има шанс.

Това ми звучи като проблем в който случаите са много подобни. Би трябвало някъде да е анализирано и описано какво се прави в такива ситуации.

dreamwalker
04-09-2015, 19:37
^
Доживях да те видя да коментираш тук.

Lilanda
04-09-2015, 19:38
^
Доживях да те видя да коментираш тук.
Ти си нова звезда, затова.

Заренце, що ѝ позволяваш да говори така за теб? ;с

StringTheoryPracticist
04-09-2015, 19:39
Не ми е за пръв път.

Може би pe6oskeiborda се е получил малко по-добре отколкото очаквах откъм реалистичност. Не съм аз негов фейк, а той - мой :D виж датите на регистрация

dreamwalker
04-09-2015, 19:41
Не ми е за пръв път.

Може би pe6oskeiborda се е получил малко по-добре отколкото очаквах откъм реалистичност. Не съм аз негов фейк, а той - мой :D виж датите на регистрация

Знам, знам.

Лиланда, защо Заренце?

StringTheoryPracticist
04-09-2015, 19:43
Лиланда, защо Заренце?

^^

dreamwalker
04-09-2015, 19:45
Първият ти профил беше StringTheorist, нали?

StringTheoryPracticist
04-09-2015, 19:47
Да.

Тогава мислех, че е разумно да очаквам от модератори/администратори които не са платени да следват собствените си правила стриктно :lol: заради това ме баннаха и ми изтриха профила, мисля че ги беше срам от нещата които бях написал и искаха да го цензурират. Добре че го изтриха ^^

dreamwalker
04-09-2015, 19:49
Помня, че един дълъг богословски диспут с теб спретнахме преди 3-4 години.

И едни истории пишеше...

StringTheoryPracticist
04-09-2015, 19:52
Да, имах и приказки, още пиша :д

Радвам се, че не ме мразиш ^^

dreamwalker
04-09-2015, 19:53
Да, имах и приказки, още пиша :д

Радвам се, че не ме мразиш ^^

Защо да те мразя?

Lilanda
04-09-2015, 19:58
Защо да те мразя?
:lol:

Иначе аз така си му викам. ;д

StringTheoryPracticist
04-09-2015, 20:05
Защото това е естествена реакция на всякакви упорити усилия да се постигне нещо, което не искаш. Аз бях много упорит в отстояването на всякакви идеи които мислех за правилни. Проблема е, че повечето хора не приемат моите причини да мисля нещо за правилното решение, а позициите които заемам са рядко срещани. И понякога просто не бях прав но исках да стане на моята :lol:

Не знам, явно беше защитна реакция. Но щеше да е доста готино ако казваше кой/коя си :д че половината от онова време даже не ги помня

galaxy29
04-09-2015, 20:26
Галакси, не съм, не ми е от най-големите цели, но няма да откажа де. Един ден, като приятелят ми вземе гражданство (немско де), може и да отидем с изследователска цел :)
може би ще Спреш ураганите, ако отидеш ... исках да се пошегувам просто ;/

sladura89
04-09-2015, 22:43
Сякаш част от мен липсва или по-скоро нещо сериозни ми липсва! :D

ForzaFelipe
04-09-2015, 22:47
Любовта е корава болест. Последиците са жестоки...Радвам се, че не съм заразен..

galaxy29
04-09-2015, 22:56
Сякаш част от мен липсва или по-скоро нещо сериозни ми липсва! :D
мозъкът? ;/

BlauMeise
04-10-2015, 04:51
Краят на една история, началото на друга неизвестна за мен среда, начин на живот и т. н. Вс Всяка промяна е тежка, но силата на мисълта, лкоято те кара да продължиш напред не те оставя. Аз съм поредния човек, правещ тази кеачка, не че ще ми липсва държавата, но все пак има нещо, което се нарича адаптация. Моите приятели реагираха особено на ситуацията, сигурна съм, че който ме държи на мен, ще ме подкрепи и няма да ме забрави. Всяко начало е ттрудно, но аз съм упорита, не ме мързи, ще работя и ще свикна.

RosaCalvaria
04-10-2015, 07:32
Краят на една история, началото на друга неизвестна за мен среда, начин на живот и т. н. Вс Всяка промяна е тежка, но силата на мисълта, лкоято те кара да продължиш напред не те оставя. Аз съм поредния човек, правещ тази кеачка, не че ще ми липсва държавата, но все пак има нещо, което се нарича адаптация. Моите приятели реагираха особено на ситуацията, сигурна съм, че който ме държи на мен, ще ме подкрепи и няма да ме забрави. Всяко начало е ттрудно, но аз съм упорита, не ме мързи, ще работя и ще свикна.

Държавата няма да ти липсва, но родината - да! Носталгията е толкова коварна на моменти, че ако има едно лесно, ще се върнеш на секундата тук...
А по темата - и аз днес оставям България за пореден път зад гърба си и ми е адски объркано и не знам какво искам като цяло. Тръгва ми се. И не ми се тръгва. Стои ми се и ми се искаше да има какво (или кой?) да ме задържи тук… :(

heartshapedbox
04-10-2015, 07:32
https://www.youtube.com/watch?v=AZO5qvIqQrQ
Пролет е, светът е хубав..<3
Позитивно ми е, наспах се, насънувах се добре и мисля да се възползвам от слънцето днес. :)

anonymous908491
04-10-2015, 07:38
Стои ми се и ми се искаше да има какво (или кой?) да ме задържи тук… :(

Сигурно има причина никой да не те обича, но в чужбина няма да намериш друго.

DarkTemplar
04-10-2015, 08:05
Home sweet home. :)

skatew
04-10-2015, 08:15
https://www.youtube.com/watch?v=AZO5qvIqQrQ
Пролет е, светът е хубав..<3

Мале, сериозно, когато се събудих си пуснах точно тази песен :Д:Д
за първи път от 4 дни се наспах! спах 11 часа и ям мюсли и филии с мед и ще разходя кучето и ще блъскам и ще уча и ще тей

SHPAIdURmeN
04-10-2015, 08:30
heartshapedbox, skatew
Хаха и аз се присъединявам към клуба на "добре наспалите се хора" :D

Niakoitam
04-10-2015, 08:35
Пиша тук, не защото ми трябва нечие мнение, а защото имам нужда да си го излея някъде.
Освен това въобще не си запознат със ситуацията, че да ми се обясняваш надълго и нашироко. Той ме помоли да му обясня едно упражнение в часа по компютри, аз се съгласих. След това започна да ми пише имейли, да се опитва да говори с мен, аз го режа, той продължава. Обясних му, че си имам приятел, който ме прави повече от щастлива и не желая да се занимавам с него, той продължава. Аз лично това не го намирам за нормално.
Даже момчето, което стои до мен онзи ден трябваше да му каже да ме остави на мира, понеже става повече от досаден.
Та хайде, като си започнал, кажи ми как точно съм прекалила с любезностите, като съм му показала как да промени настойките на Audacity.

Не знам и аз защо ли съм останал с мисленето,че ако някой иска да си излее нещо някъде може да го направи в някоя тетрадка или в краен случай някой Notepad документ. :) Тук пишеш с ясната представа,че ще го видят реални хора пък макар и скрити от виртуална анонимност...или пък не...,а те винаги може и да коментират. :)

Та щом така очтиво ме питаш ще ти отговоря така. Както много правилно отбеляза аз не съм въобще запознат със ситуацията,животът ти и характера ти в реалността.Просто в предишният си пост написах нещо общо с цел ако мога да те насоча някак да не се чудиш защо така ти налитат мъжете в дадени ситуации. Във въпросната ситуация не съм бил до вас да ти кажа точка по точка къде евентуално си попрекалила с очтивостта и къде евентуално може би просто използваш за оправдание очтивостта. Не знам по какъв начин точно си се държала по времето на показването на настройките на дадената програма,спазвала ли си дистанцията,която е нужна по това време и като цяло от времето,когато се познавате. А не като една съученичка,която иначе е добро момиче с един съученик в миналото ми. Е извинявай,но те се държаха почти като гаджета сумата и време при положение,че тя си имаше гадже.Накрая като и призна паднаха едни разправии,едно цупене и едни думи колко били лоши някои мъже дето ти си ги мислела за приятели пък те нещо друго си мислели,та даже и на гаджето си го изпорти.Само дето каквото и да говори тя аз не смятам,че той беше най-големия грешник в ситуацията.Та в тоя ред на мисли всичко може да е започнало от отдавна,а не от въпросните настройки. Човека може просто да е хлътнал по теб много по-рано,а примолването да му покажеш как се правят дадените настройки да е било просто един вид да ти привлече вниманието,да го забележиш и след това да се опита да подкара ситуацията евентуално възприемайки приятеля ти просто като някаква временна пречка.
А какво можеш да направиш? Ако наистина толкова държиш на приятеля си и не ти пука за този просто се отдръпни много рязко.Така направи и въпросното момиче дето споменах по нагоре. Като чели имаше ефект.Само дето се сети леко късничко да го направи.
Ама не сега се отдръпвам ама после като ми потрябваш може и пак да съм любезна.Той явно вече е хлътнал по теб и определено не смятам,че това се е случило точно в момента,в които си му показала няколко настройки освен ако доста явно не си флиртувала любезно с него в тоя момент. :)

skate
04-10-2015, 08:57
Дано съседите не спят вече,щото си пускам музика и нека пролетното почистване започне------->СЕГА ! ;д

https://www.youtube.com/watch?v=ZF_-bqHN8BQ

Lilanda
04-10-2015, 09:05
Не знам и аз защо ли съм останал с мисленето,че ако някой иска да си излее нещо някъде може да го направи в някоя тетрадка или в краен случай някой Notepad документ. :) Тук пишеш с ясната представа,че ще го видят реални хора пък макар и скрити от виртуална анонимност...или пък не...,а те винаги може и да коментират. :)

Та щом така очтиво ме питаш ще ти отговоря така. Както много правилно отбеляза аз не съм въобще запознат със ситуацията,животът ти и характера ти в реалността.Просто в предишният си пост написах нещо общо с цел ако мога да те насоча някак да не се чудиш защо така ти налитат мъжете в дадени ситуации. Във въпросната ситуация не съм бил до вас да ти кажа точка по точка къде евентуално си попрекалила с очтивостта и къде евентуално може би просто използваш за оправдание очтивостта. Не знам по какъв начин точно си се държала по времето на показването на настройките на дадената програма,спазвала ли си дистанцията,която е нужна по това време и като цяло от времето,когато се познавате. А не като една съученичка,която иначе е добро момиче с един съученик в миналото ми. Е извинявай,но те се държаха почти като гаджета сумата и време при положение,че тя си имаше гадже.Накрая като и призна паднаха едни разправии,едно цупене и едни думи колко били лоши някои мъже дето ти си ги мислела за приятели пък те нещо друго си мислели,та даже и на гаджето си го изпорти.Само дето каквото и да говори тя аз не смятам,че той беше най-големия грешник в ситуацията.Та в тоя ред на мисли всичко може да е започнало от отдавна,а не от въпросните настройки. Човека може просто да е хлътнал по теб много по-рано,а примолването да му покажеш как се правят дадените настройки да е било просто един вид да ти привлече вниманието,да го забележиш и след това да се опита да подкара ситуацията евентуално възприемайки приятеля ти просто като някаква временна пречка.
А какво можеш да направиш? Ако наистина толкова държиш на приятеля си и не ти пука за този просто се отдръпни много рязко.Така направи и въпросното момиче дето споменах по нагоре. Като чели имаше ефект.Само дето се сети леко късничко да го направи.
Ама не сега се отдръпвам ама после като ми потрябваш може и пак да съм любезна.Той явно вече е хлътнал по теб и определено не смятам,че това се е случило точно в момента,в които си му показала няколко настройки освен ако доста явно не си флиртувала любезно с него в тоя момент. :)
Оф, тая Очтивост ми избоде Учите...Не мога да разбера защо продължаваш да се обясняваш, при положение че момичето ти каза, че не търси съвет. Дори и първата част от поста ти да е вярна /не го отричам, но донякъде не си прав/, кому е нужно да продължаваш със съветите, щом виждаш, че не са желани. Та тя може дори и да не ги прочете.

Между впрочем една колежка на приятеля ми /в университета/ се държи адски любезно с всички, те си я знаят и не им прави особено впечатление. Тя също си има приятел, не виждам защо това да означава, че трябва да спре да е любезна с хората. Със сигурност ако това момиче, което ти описа, е било като нея /и всички знаят, че е такава по характер/, ѝ е било изключително неприятно да бъде възприемана по този начин.

И какво значи "флиртувала любезно". Нима има любезен и нелюбезен флирт? И нима любезността /или както ти се изрази неколкократно, Очтивостта/ трябва да се възприемат като флирт във всеки един отделен случай?

ПТ: От доста време насам не ми се е случвало да спя 7-8 часа и да се чувствам наспана. В момента имам тоооооолкова неща за вършене, а въобще не ми се става от леглото...Но ще ми се наложи.

Blab
04-10-2015, 09:07
ГРЕЕ СЛЪНЦЕ!)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
това ми стига!<3.

Niakoitam
04-10-2015, 09:26
Оф, тая Очтивост ми избоде Учите...Не мога да разбера защо продължаваш да се обясняваш, при положение че момичето ти каза, че не търси съвет. Дори и първата част от поста ти да е вярна /не го отричам, но донякъде не си прав/, кому е нужно да продължаваш със съветите, щом виждаш, че не са желани. Та тя може дори и да не ги прочете.

Между впрочем една колежка на приятеля ми /в университета/ се държи адски любезно с всички, те си я знаят и не им прави особено впечатление. Тя също си има приятел, не виждам защо това да означава, че трябва да спре да е любезна с хората. Със сигурност ако това момиче, което ти описа, е било като нея /и всички знаят, че е такава по характер/, ѝ е било изключително неприятно да бъде възприемана по този начин.

И какво значи "флиртувала любезно". Нима има любезен и нелюбезен флирт? И нима любезността /или както ти се изрази неколкократно, Очтивостта/ трябва да се възприемат като флирт във всеки един отделен случай?

ПТ: От доста време насам не ми се е случвало да спя 7-8 часа и да се чувствам наспана. В момента имам тоооооолкова неща за вършене, а въобще не ми се става от леглото...Но ще ми се наложи.

Ами всъщност не е лошо да си отвориш по-широко Учите и да прочетеш пак последното изречение в цитата на Холи,който съм сложил. :) Любезният флирт беше леко ироничен израз.
За другото написах и по назад.Границата между учтивост(мерси за поправката) и флирт може да е много тънка,което не значи,че се кефя особено на разни надути пуйки. :)

Ако някой е толкова любезен като приятелката ти изобщо не трябва да се изкарва онеправдан като се чуди защо постоянно го свалят или напротив не го взимат насериозно.Казах защо в по-предишният си пост. :)

Auriss
04-10-2015, 09:27
Вчера попаднах на уникално каналче в тубата - The Great War (https://www.youtube.com/channel/UCUcyEsEjhPEDf69RRVhRh4A) -- проследяват Първата световна война, седмица по седмица, заедно с политическата обстановка, вътрешните борби етц
Взимат и предложения за известни личности, та им драснах с идеята да направят видео за ген. Вазов и авторът ми писа, че са го добавили към списъка <3 Та вероятно догодина по това време ще го споменат ;д

Та някой ако му е интересно да се събне :) Заслужава си.

Lilanda
04-10-2015, 10:27
Ами всъщност не е лошо да си отвориш по-широко Учите и да прочетеш пак последното изречение в цитата на Холи,който съм сложил. :) Любезният флирт беше леко ироничен израз.
За другото написах и по назад.Границата между учтивост(мерси за поправката) и флирт може да е много тънка,което не значи,че се кефя особено на разни надути пуйки. :)

Ако някой е толкова любезен като приятелката ти изобщо не трябва да се изкарва онеправдан като се чуди защо постоянно го свалят или напротив не го взимат насериозно.Казах защо в по-предишният си пост. :)
Божке ле, възпитанието вече стана проява на флирт и причина за невзимане на сериозно...

Аз те питах защо продължаваш да ѝ даваш съвети, не защо ѝ отговаряш на въпроса. Между впрочем така и не видях отговор на въпроса ѝ, но както и да е.

Разликата между учтивост и флирт била тънка. Боооооже мили, ти ако не можеш да различиш учтивост от флирт, си изпуснал първите 7 годинки.

Знаеш, че те харесвам като потребител по принцип, не искам да приемаш постовете ми като нападане или нещо подобно, ама тоя път говориш пълни глупости.

Аурисче, благодаря за каналчето, с удоволствие ще го разгледам и ще се абонирам. <3

anonymous908491
04-10-2015, 10:38
ти ако не можеш да различиш учтивост от флирт, си изпуснал първите 7 годинки.
Знаеш, че те харесвам като потребител по принцип

Щях да те питам дали флиртуваш с него, но ти сама си го призна.

Lilanda
04-10-2015, 10:42
Щях да те питам дали флиртуваш с него, но ти сама си го призна.
Ееее, стига де, ако флиртувах с него, нямаше така явно да спомена приятеля си по-горе. :lol:

anonymous908491
04-10-2015, 10:44
Аз не съм виждал жена да започва флирт без първо да спомене, че има приятел, когото много обича и за когото щяла да се омъжи.
На самотните женки никой не обръща внимание, ако още не си го разбрала.

sladura89
04-10-2015, 10:53
мозъкът? ;/

По-скоро секса, мозък си имам! Тези, които завиждат обикновено са комплексирани и обиждат другите на такава тема! :)

Lilanda
04-10-2015, 10:58
Аз не съм виждал жена да започва флирт без първо да спомене, че има приятел, когото много обича и за когото щяла да се омъжи.
На самотните женки никой не обръща внимание, ако още не си го разбрала.
Въъъъъх, ужас, каква грешка съм направила значи. :X

anonymous908491
04-10-2015, 11:05
Въъъъъх, ужас, каква грешка съм направила значи. :X

А като ви хванат в крачка, веднага почвате да се оправдавате, че не сте го знаели.
Мога да предскажа и следващия ти пост, но пък няма да е забавно.

Dagichka
04-10-2015, 11:06
аре стига, колкото и Учтив да е човек, учтивостта никога не трябва да се бърка с флиртуване. и не значи не.

добре ми е, навън е слънчевоо и приятно, аз си стоя в нас и се тъпча с хляб и си правя презентацията :дд адски бързо ми минава времето, не мога да повярвам, че мина година откакто се случи всичко..

anonymous908491
04-10-2015, 11:09
аре стига, колкото и Учтив да е човек, учтивостта никога не трябва да се бърка с флиртуване. и не значи не.

Може да си учтив, но преминеш ли на 'ти' , значи вече флиртуваш.

Lilanda
04-10-2015, 11:10
Да, общо взето е това.

Папугай, покажи оракулските си способности де. ;с Всеки може да каже "Аз си знаех, че това ще кажеш и мога и да кажа какво ще напишеш после, ама няма да е интересно, затова няма". ;с

Corb1225
04-10-2015, 11:18
Чичката се изказа пак :lol:.
Аз пък обичам Lilanda като потребител :3. Не ме е срам, така да флиртувам :/.

anonymous908491
04-10-2015, 11:19
Папугай, покажи оракулските си способности де. ;с Всеки може да каже "Аз си знаех, че това ще кажеш и мога и да кажа какво ще напишеш после, ама няма да е интересно, затова няма". ;с

Знаех, че това ще напишеш.
Питай ме нещо, което ще е интересно и на другите, например коя песен си тананикаш по душа и какъв шампоан ползваш.

Октябрь
04-10-2015, 11:21
о лиланда Как си

Lilanda
04-10-2015, 11:26
Чичката се изказа пак :lol:.
Аз пък обичам Lilanda като потребител :3. Не ме е срам, така да флиртувам :/.
Ти си играч и не се броиш. ;3 :Д

Папугай, за какво да те питам, като можеш сам да кажеш. ;с

anonymous908491
04-10-2015, 11:42
Папугай, за какво да те питам, като можеш сам да кажеш. ;с

Много неприлични въпроси имаш, срам ме е да ги напиша, още повече да им отговоря.

Corb1225
04-10-2015, 11:47
Ти си играч
Тва ако го кажеш още веднъж, ще вземе да стане истина. "Една лъжа повторена сто пъти..." :lol:.

AnarchyBoy
04-10-2015, 12:07
Напазарувах разни простотии, правя си пица и след малко май ще си легна да поспя.. Надявам се като пристигне да ми звънне, тъкмо и ще ме събуди горе-долу навреме. Следващите няколко дни ще бъдат дълги и изтощителни... Някак въобще не ми е празнично, малко ми е глупаво такова, щото всичко около мен са на върха, а аз съм отегчен до неузнаваемост... Единствената причина тоя празник някога да ме е привличал е козунака. 8-)
Яде ми се козунак. След пицата. Малко ще си дисбалансирам режима, ма то празнично.. ;д
Всички около мен ми се струват толкова елементарни и посредствени, поглеждам назад и виждам същата елементарност, пошлост дори, извиращи от цялото ми обкръжение (някога) и се смея с глас. Айде една песнА и отивам да си вадя пицата.
"Весели" празници..

https://www.youtube.com/watch?v=Mptdcx36qZU

Lilanda
04-10-2015, 12:14
Тва ако го кажеш още веднъж, ще вземе да стане истина. "Една лъжа повторена сто пъти..." :lol:.
То не си ли е истина бе, душа? ;с

Deadlock
04-10-2015, 12:56
има един човек, който от втория път, в който ме вижда, ми споделя многи лични истории. днес обядвахме заедно и ми говори за проблемите на баща му с алкохола. странно ми е и ми е некомфортно, но не искам да го отблъсквам, защото си личи, че е самотен и нещастен. пред други хора се държи все едно сме близки и прави инсайд джоукс, което ме дразни. нещо не знам как да реагирам.

paradosou
04-10-2015, 13:34
Първите дни се чувствах изключително олигофренски, ама нещата вече се нареждат... май. Отивам да си купя книги :).

NomNomNom
04-10-2015, 13:51
След 2 дни в дълбока депресия, днес се срамувам от себе си :/
И понеже винаги ми е казвано да не чакам и да бързам, защото времето си минава, снощи най-накрая ми казаха истината, че ... полудявам, когато животът не тече с бързите темпове с които аз искам да тече, и че по-голямо наказание за мен и околните от това да чакам нещо ( и да ме побърква чакането) , няма. :д

Бтв, след малко започвам с козунака, стискайте ми палци :д

Lilanda
04-10-2015, 15:12
Човек да не ѝ сподели, че се притеснява за здравето си и иска да отиде на лекар...Много ми е болно като прави така. Имам чувството, че въобще не се осъзнава какво прави. И след 2 дена ще ме пита защо не ѝ споделям /при все че всичко ѝ казвам/...Аз понякога се чудя защо ѝ споделям, наистина. Казвам ѝ нещо и тя започва да обвинява мен или да включва някакви съвсем странични неща. Досега не ми се е случвало да имам здравословен проблем и да ми отказва помощта си, но ето, че доживях и това...Казва ми, че аз съм се променила, а не се усеща тя как се държи с нас в последната година, може би дори повече. Не знам какво да правя вече. Ако това продължи до края на другата седмица, отивам на лекар сама, пък каквото ще да става.

pac0line
04-10-2015, 15:13
http://i.imgur.com/fVuVG06.jpg

Варна, майка :Д Поне ще се заредя с енергия и после обратно по задачи

BlauMeise
04-10-2015, 15:19
Държавата няма да ти липсва, но родината - да! Носталгията е толкова коварна на моменти, че ако има едно лесно, ще се върнеш на секундата тук...
А по темата - и аз днес оставям България за пореден път зад гърба си и ми е адски объркано и не знам какво искам като цяло. Тръгва ми се. И не ми се тръгва. Стои ми се и ми се искаше да има какво (или кой?) да ме задържи тук… :(

Щом се е стигнало до тук да емигрираме - има защо. С празни надежди не се живее, а в България друго няма. Липсата на работа в тук как да се игнорира. Без пари живее ли се?

Arctic
04-10-2015, 16:28
Йей, супер продуктивен ден - изчистих всичко основно, проветрих, сготвих си (че и вкусно!), още работа имам, но като цяло съм супер доволна от себе си.
Иначе, паникьосах се в началото, но вече ми е все тази. Аз съм си добре, всичко в момента е добре, заека лежи и спи до мен в момента, абе, като цяло, доста добър ден :3

Muffins
04-10-2015, 18:03
Хайде и аз да драсна тук.
Не знам защо, но се чувствам толкова добре като чета как са минали дните на всички вас, че чак някак ме зареждате с mental energy. Деня беше невероятно кристален и слънчев, и хубав, че чак ме е яд, че свърши.
Не знам защо, но някак не се чувствам на място около всички други. Сякаш хората са свикнали да им е празнично и весело само на празници или рождени дни. Пък аз, когато си ми е весело, си ми е. Не мога както всички сега да скачам, ихууу Великден идваа. На мен този празник само ми харесва да си боядисвам яйчицата :D

LoadRunner
04-10-2015, 18:27
По-скоро секса, мозък си имам! Тези, които завиждат обикновено са комплексирани и обиждат другите на такава тема! :)

хахах значи май всички ти завиждаме щом всички те обиждат
някои даже те сравняват с улян
представи си колко са спрели те и колко ти завиждат

tori
04-10-2015, 19:00
За три дни успя да ме направи по-щастлива, отколкото бившия за същия брой години. Как да не го обича човек?! И как да спя довечера с плюшката?! Чувствам се адски щастлива, определено, и искам пак! ИСКАМ ПАК!

anonymous908491
04-10-2015, 19:55
За три дни успя да ме направи по-щастлива, отколкото бившия за същия брой години.

антракса да не го прочете, че ще има драма и сополи