View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
girlwithblueeyes
08-25-2014, 15:59
Най-после ще спя на нормално легло а не заобиоколена от всякакви гадини,ще ям нормална храна и ще се нарева на спокойствие .Ужасни 3 дена бяха но пък много ще ми помогнат за подготовката колкото и да ми е гадно сега . Нервно ми е нетърпеливо искам да разбера дали ще мога да замина и вярвам че ще бъде страхотно и много вълнуващо.
sl1nceetoo
08-25-2014, 16:27
Свежарско ми е, сама съм вкъщи, надула съм музиката и доброволно почиствам всички стаи.
Fisherman
08-25-2014, 16:46
http://gifsec.com/wp-content/uploads/GIF/2014/03/Monday-GIFS.gif
не е ли неделя,кво стана
Разглобен се чувствам... Искам разтривка...
Аз ти казах, ве - идвай насам и получаваш разтривка.
nepowtorima
08-25-2014, 17:50
Боже толкова ми е странно след това, което се случи. Изобщо не го очаквах. Странно-щастливо-раздразненоченямадасеповт оривероятно ми е...
3 дни до рождения ми ден. Всички пазят тайна около мен. Полудявам!
Не знам какво искам. Не знам кого искам. Не знам къде искам...
Адски много искам да се наспя. Вече дори това щом не ми помага да заспя не знам..
Дори когато не съм била в настроение не спя, а сега съм що-годе.. а не мога
Раздразнителна съм всъщност .. ама то ми е по природа.
Ще ми мине, поне съм позитивна и не си слагам нищо присърце отдавна вече!
IWannaBeSedated
08-25-2014, 17:59
http://memebg.com/media/created/5ft9gq.jpg
anonymous708973
08-25-2014, 18:00
http://memebg.com/media/created/5ft9gq.jpg
Масовата реакция, когато си видяхме програмата за семестъра.
Ще ги избивам.
InnocentFuck
08-25-2014, 18:10
Йеееей след седмица ще си видя милото <3 Не съм го виждала от 2 месеца :(
Направо нямам търпениееееее :D
TheDevilInMe
08-25-2014, 18:33
...
http://prikachi.com/images/879/7561879O.jpg
Лошо ми е, подай аспирина!!! :cool:
DarkTemplar
08-25-2014, 18:35
Искам разтривка...
От една конкретна мацка, да ми я направи с уста.
kalpazanka
08-25-2014, 19:32
Ненененененене! Заминавам да лягам! Не стига, че в реалния живот имам сюрпризи, че и тук.
Бойкот! Сън!
https://33.media.tumblr.com/81cc4c29e97a262d2ce5b870f52bedc1/tumblr_nave1oU8F21t323nho1_500.jpg
Хахах, ще ми се. Иначе още ми е криво, по-криво от обикновено даже. НО съм горда от себе си, щото най-нервния човек покрай мен ми каза „кривотийо“. Все пак е некво признание, нале? Хах. Все тая, дано след малко сладко и някоя цигара се поизправя, че... незнамквоставаоколоменпро сто. Някво такоа... вървя на зиг-заг и се бутам в некви коли и хора, спъвам се на правия път и така.
бааахти яките дни...така се прави рожден ден - 10 дена :D
да видим какво ще стане след първи...
'Баси якият ден, а даже не съм правила нищо кой знае какво. Ама някакви там малки подробности правят всичко прекрасно. Между другото се замислих колко яко наистина щеше да е, ако имаше такива "групови" фитнес тренировки и инструктора върши работа на координатор кой и кога да ползва уреда. :cool: Та дори се запознах с една мацка, въпреки че точно тогава ме се наложи да избягам набързо, ама какво да се прави като ми свършиха сериите там. Нищо, следващия път. И като цяло тренировката беше супер яка, много си се радвам. :D
Ама нещо започна да ми омръзва от хора, които не знаят какво искат. И онази шибана подробност все се появява отнякъде, колкото и да я подминавам. Все пак не тогава ми е казал, че не знае какво иска. Съвсем други ми ги разправяше тогава, въпреки че го попитах около 20 пъти. Използвах неговите думи, как да не се ядосвам, че той сега не е сигурен в тях. Чакам деня, когато ще ми минат тия променливи настроения и отново ще съм си нормално. Никак не е яко така.
И ако плановете ми за утре се провалят ще се ядосвам. Много. Много!
Nonetheless
08-25-2014, 21:16
Адски ми е тъпо
Обожавам как заравя нервно пръсти в косата си, когат' го дразня. Боже, този човек е по-сериозен дори от мен! Приема всичко, което казвам буквално. Обичам как присвива зелените си очички /имитира ме/, когато разбере, че само се закачам. И след това...Оххх. Поваля ме. Целувки. Тук, и тук, и тук. Малки. С върха на устните. О, как мразя да ме гъделичка! Знам защо го прави. Коремът ми е вече заголен. Изведнъж всичко става много бавно. Смехът секва, дишането ми застива. Дрезгавината на гласа му... А после... Ехх ((( ;
ForzaFelipe
08-25-2014, 22:06
Днеска ми е много крив ден...Всичките ми планове пропаднаха, не можах да си платя телефона, да отида до щанда, цял ден се разправям с напълно неадекватни хора и накрая както се очертаваше супер работен ден, се оказа пълен шит...В утрешния ден има хляб обаче...Утре да обявят Ди Мария за футболист на Юнайтед, най-накрая да се засечем с девойчето от щанда и да успея да събера кураж и необходимия набор от смислени думи и да стане там нещо, някой друг договор на работа и за финал, Юнайтед да спечелят размазващо мача...keep dreaming
pandabear
08-26-2014, 00:33
http://31.media.tumblr.com/3fa9c132b651bd6064ac09f4425f5021/tumblr_n8j3blFHZ41qdvxb9o1_500.gif
http://3.bp.blogspot.com/-gi9czqmLVIg/UvrSovl8NsI/AAAAAAAAEFg/qktByVxW_qo/s1600/tumblr_n0u4udr8rT1she940o1_500.gif
HollyGolightly
08-26-2014, 01:42
Вкъщи съм си (най-после) - Щастлива съм :)
След 90+ квартири най - сетне намерих нещо, което да ми хареса, бях се отчаяла.
Онази искам да се разкара, безкрайно ме дразни как не си мърда четирибуквието, но ми дава акъли. Нека да намери тризонет, на пресечка от университета, морски изглед, обзаведен, с включени към наема интернет, иконом, ток и вода за 80 лева на месец. Късмет ѝ пожелавам, а междувременно да не ме занимава със себе си. Докато той... I wanna do bad things with you.
nIkEnCeTy_bE
08-26-2014, 04:46
Ей, това е да станеш в 7 ч. за изследвания и да си изпиеш хапчето за хормона... Как може да съм толкова разсеяна?! Като никога за мен... И последна седмица на работа, което е може би единственото радващо ме нещо в момента.
AnarchyBoy
08-26-2014, 06:33
Ще тегля една майна на тоа олигофрен вече. Как ме дразни. Жалко лол. В офиса слушаме пендулум и продиджи - сао дет е много тихичко и то ми се разваля кефа. :D
Една камара хора се изсипаха за глупавите купони, ще кажеш, че не знам.. Златни, Златни! Топли парят!
Защо я сънувах? Сънувам човек, който познавам от скоро и нямаме ник'ви взаимоотношения по сложни от здравей, здрасти и да пийнем по кафенце, с компанията. :D Не е нищо особено, нито физически нито мисловно. Предложиха ми много хубава оферта и сигурно ще я приема.. мисля, че от това имам нужда. Тренировките вървят епично! Чакам да стане 12 да изляза в почивка да хоа да вида мойто дзвер. Утре сигурно ще си вземам кученца, тя ш дое с мен!
Мбаа ае
sometimes_
08-26-2014, 06:36
Оставям всичко вече. Нямам нерви да се занимавам. Просто ще го оставя, без да "слагам граници". Хах... Точно на мен да го каже, при положение, че има пълната свобода да прави каквото пожелае. Ама до тук бях с обясненията, просто започвам да си живея по моя начин, без да имам угризения, защото просто не заслужава да се съобразявам до такава степен с него. Интересно е как не може да оцени всичко, което му давам. Но знам, че вече ставам досадна с това да му обяснявам постоянно къде греши. Явно не разбира или по-скоро се прави на луд, защото така е по-лесно. Whatever... Няма да се ядосвам! Няма да се ядосвам! Поне измислих как да оправя едната каша и май ще се подредят някак нещата. Ще я карам по-спокойно, ще ида на Гребната после сама, за да разпусна и всичко ще е ОК. :)
Жалък е, жалък! Ако това, което научих току-що е истина, съм наистина потресена. Не искам да го виждам. Ако ми се появи пред очите, просто...
Имам чувството, че нещо ужасно се случва с главата ми. Кви са тия сънища?! Почвам да се сбърквам на макс... Днес става точно месец, откакто не съм си виждала пандичката. Липсва ми ама евентуалн май месец.
Пъъъълна апатия. Нацяло съм си глътнала граматиката, ня'ам идея какво да правя.
Dagichka
08-26-2014, 09:36
бях супер изнервената на моменти, но по-скоро от държанието на майка ми, иначе съм добре :)
доцентът е готин, има прекрасни очи, ще мине и това :д
NambyPamby
08-26-2014, 09:49
^^^Което ми напомня какви пут.енски номера ми прилагат за пореден път същества, които се водят мъже по лична карта, но на мен за сефте не ми дреме грам. Покрай тъпотията му още повече си личи колко съм сладка и очарователна и как може само да си гризе ноктИте от яд, че е изпуснал такова съкровище. 8-)
Нещата се объркват главоломно, но на мен не ми дреме грам. Няма мрънкане и недоволстване, само яко стискане на зъби и всевъзможни акробатики, за да се намери решение. Това не съм аз просто. 8-)
Просто нещата наистина опряха яко до кокал, този път изобщо не става въпрос за поредното тъпо гадже в живота ми или олющения ми лак за нокти, а за мечтата ми, за нещо, за което със зъби и нокти съм се борила и няма да го пусна да се провали просто така. Нямам време за помайване, трябва да се справя някак, независимо че обстоятелствата са шибани. 8-)
Пък и е доста забавно какъв съм карък. Може всичко да ми е наред с месеци, ала ако нещо се забатачи, се забатачва яко. 8-)
В момента по-сериозен проблем ми е какво да направя, за да развеселя родителското тяло и да му помогна някак да не се тревожи толкова. Нещата ще се оправят някак, просто не искам да се тормози излишно. И да покажа, че оценявам всичко и много, много го обичам. Убедена съм, че нещата ще се наредят, просто трябва време и търпение. :)
Colouring
08-26-2014, 10:26
Получих си пратката и всичко е наред. И двете неща са точно такива, каквито трябваше да бъдат, харесват ми и съм доволна. :) Сега за него се тревожа, защото точно по обяд трябва да върши хамалска работа на слънцето и то с продължителност няколко часа, а знам колко му е зле главата в момента. Дано всичко да мине окей и да не му стане лошо. А аз ще ходя да купувам пуканките за довечера.
http://media.tumblr.com/d7c53a759c481d7484b09489fe78220d/tumblr_n02p2r9ffS1shbgx3o1_250.gif
Спи ми се. Проспах си уговорката с една позната и тя сигурно ми е бясна. Нямам стотици пропуснати обаждания от нея, нито пък обидни съобщения, което ме навява на мисълта, че нещо много по-опасно се задава. 8-) Него също не съм го усетила в колко часа се е измъкнал сутринта за работа. Въобщее.... спала съм като труп. И сега се чувствам като направена от желе.
lisi4ety
08-26-2014, 10:29
Meh от няколко седмици водя супер скучното ежедневие, но някак изобщо нямам проблем с това.. работа, храна, сън, работа, храна, сън.. е, за сметка на това всеки уикенд избухваме.. но пак, странно е как изобщо не ми пречи тая досадна, дълга и изтощителна работа.. поне остава още малко,.. а после.. ;3;3;3;3;3;3
Рожденият ми ден е след само 38 дни и съм много развълнувана, а всички ми се смеят ;д не разбират, че досега не съм имала приятели покрай него и ми е кеф да празнувам с тях ;d
И искам мопсче. Малко, топчесто, сбръчкано, тромаво и залитащо мопсче, което да мачкам по цял ден <3
Мнооого неща имам да върша отново. Вече съм тестер на храна и козметика. :D Чувствам се като Величко то "Етажна собственост". Много се надявам да ме удобрят поне за едно от двете проучвания, за които кандидатствах, защото заплащането е супер. А ми и е много интересно как всъщност се провеждат такива кожни изследвания.
Днес съм при социалните, не знам за кой път вече. Събудиха ме рано и се чувствам гадно, надявам се след втория чай да се свестя.
Хоп тъкмо се чудех тоя саунтрак от къде са го измислили на един филм и съзирам това:
https://www.youtube.com/watch?v=C2pYNk-Gxxk
weheartiit
08-26-2014, 13:50
Не съм нещо на кеф и усещам,че за мен ще бъде тъпа вечер.
Като знам и ,че няма да го засека дори ми се убива желанието да се разхождам
до там,дано ми се дигне малко настроението.
girlwithblueeyes
08-26-2014, 14:43
Охх още 2 дена и ще разбера . Дано ми се получат нещата мноог ама много искам да замина
И се чух и с него и скоро ще се стопя в ръцете му .
Взех си нов стол за бюро, сглобих си го и сега си седя на него преливаща от ентусиазъм!! :cool: Като срасната за него се чувствам в момента. То с тоя стария се бях побъркала вече, пък и сериозно се бях притеснила, че ще си изкривя стойката. Нененене, на седмото небе се чувствам, баси удобния стол! :D Не мисля че има сила на света, която да ми скапе настроението в момента. :cool:
След малко при козметичката на почистване. Това май е единственото нещо, което може да ме накара да стана от тук в момента. :D
А вчера как се нервих, че ми се прецакват плановете. :D То толкова добре се получи, че просто няма на къде повече. Пък и да си почина един ден от такива планове. :cool:
Колко да ми е слънчево и доволно в момента!! Един удобен стол и едно почистване на лице колко неща можели да направят. :lol:
Тая работа ме измаря,но толкова ме кефи!
Чувствам,че и аз най-накрая съм полезна с нещо а той е толкова мил. Като бебе е! Вярно , чепат характер е, но определено не ме дразни, е само на моменти, но то е двупосочно. Туту, искам вече да идва 6ти, ако стане така,както сме го намислили ще е чудесно!
Иначе чакам си първата заплата скоро и ми е някак странно. Знам,че ще ги профукам за нещо,което наистина желая,ама все пак ще гледам да скатая нещичко.
Гърба ме боли от смотания стол на работа,но поне днес беше натоварено и не ми беше никак скучно.
Deadlock
08-26-2014, 15:22
Трябва да стискам зъби още 2 дни. После още 6. И има шанс всичко да бъде наред. Трябва да се вкопча в тази възможност с всичките ми останали силици.
^^^Което ми напомня какви пут.енски номера ми прилагат за пореден път същества, които се водят мъже по лична карта, но на мен за сефте не ми дреме грам. Покрай тъпотията му още повече си личи колко съм сладка и очарователна и как може само да си гризе ноктИте от яд, че е изпуснал такова съкровище. 8-)
Хаха нали? 8-)
Нямам търпение иначе. Скоро ще ми дойде и case-a и телефончето ми ще е като новичко.
Пяната ми свърши, за пръв път съм щастлива от този факт. Трябва да си намеря нещо свястно, писна ми от тези боклуци. Всъщност имате ли някакви предложения? Ще съм ви много благодарна, наистина.
Ако в четвъртък тази шматка не дойде, лично ще отида до Каблешково и ще я влача за косата. Точно на края на сезона не ми се иска да си създавам допълнително работа, при положение че сме наели човек да я върши. Плюс това си нямам и на идея как ще се освободя от работа, за да помогна на мама.
Пяна за какво, Лиланда?
Добре ми е, пак ще излизам, пак ме свива корема при мисълта за него и бих била толкова щастлива ,ако го видя.
Но нямам надежда вече
угасна
Пяна за какво, Лиланда?
Мислех, че съм казала. :lol: За коса.
anonymous708973
08-26-2014, 16:14
Оооо, ще го изям тоя изпит с парцалите, мамицата му!
Пяна за какво, Лиланда?
За бръснене хухуху :cool:
в плашещо добро настроение съм
както винаги, времето ме притистиска
не ми пука ( :
AnarchyBoy
08-26-2014, 16:54
Охо тия клипчета ме изпълниха с ентусиазъм не знаех, че отстрани изглежда толкова яко... сериозно.. Чак се учудих.. хареса ми тренировката, душче и излизаме с нея и компания някъде на разходка.. Бах ;3
pandabear
08-26-2014, 17:20
http://37.media.tumblr.com/42807c5a591f40009909ea0dddcd5e8e/tumblr_n06bm7UAw51qj4315o1_500.gif
за косата по брадата
Аве ей!
Ох, колко е яко да се натъпчеш, после да хапнеш сладичко и да пушиш една цигара... :33 Особено пък ако си бил разтриван. Мда. :3 Хубаво ми е.
Иначе деня беше интересен, замислих се за хората около мен и това как съм свикнала да бъда покрай хора, които се държат човешки спрямо мен. Що за момчета си играят с циците ти докато киснат на пейка и спират само когато някой минава покрай тях, за да не ги помисли за извратеняци?! Айде, нейната позиция я разбирам - прави си експеримент с това докъде могат да стигнат с наглостта си, но те? Дори момчета, които ми имат мерак за разни неща и аз знам добре за това, се държат с мен подобаващо. Може би някой в МОН трябва да въведе учебници „Как да бъдеш дама“ и „Как да бъдеш мъж“ за задължителна подготовка. Не завиждам на бившите и бъдещите им приятелки на тия, не че нещо.
SHPAIdURmeN
08-26-2014, 18:57
Мноу е лесно да си останеш вкъщи :D
girlwithblueeyes
08-26-2014, 19:19
Браво сега цяла нощ ще седя будна само това ми липсваше просто идеално .
Colouring
08-26-2014, 19:59
https://31.media.tumblr.com/2b01aa9d11e1647ed3c68daf8305c650/tumblr_inline_mfvp1vjZwM1qa2mdz.gif
За бръснене хухуху :cool:
е, то има и дамски бе 8-)
иначе Тафт, ама като цяло не си слагай боклуци по косата, не е хубаво 8-)
/личен опит/
иначе се чувствам бляк
реве ми се, а не мога
https://38.media.tumblr.com/60288f11ca0ec5b0276f64a638bfd89a/tumblr_naxj2s2Q3r1tffg3do1_500.gif
Eagle 123
08-26-2014, 22:22
http://img-9gag-lol.9cache.com/photo/anXKogV_460sa_v1.gif
Преяла. Беше чудесен празник!
ForzaFelipe
08-27-2014, 00:12
2 от 4 за деня...сега се чудя да се радвам ли, да се ядосвам ли, да плача ли...
pandabear
08-27-2014, 00:18
т'ва беше.
иначе се чувствам бляк
реве ми се, а не мога
https://38.media.tumblr.com/60288f11ca0ec5b0276f64a638bfd89a/tumblr_naxj2s2Q3r1tffg3do1_500.gif
Да.
Съзнавам, че вината не е моя, ама т'ва не значи, че не ми е супер тъпо.... и фактът, че тоя дръвник е щастлив, а на мен за пореден път не ми се получи, също ме обижда, знам, че животът по default e нечестен, но т'ва вече е абсурдно.
е, то има и дамски бе 8-)
иначе Тафт, ама като цяло не си слагай боклуци по косата, не е хубаво 8-)
/личен опит/
иначе се чувствам бляк
реве ми се, а не мога
Вино и midnight talk, за да си говорим нещата,които сме говорили и преди,гупи. ,3
Да се събудиш без аларма точно на време - незаменимо! Режимът ми е оправен, което значи, че мога да си позволя някоя друга глезотийка днес. 8-) След малко повече от час съм на работа и голямото киснене на стола ще започне, но поне имам повод да ги почерпя и смятам този път денят да е различен. ;3
Сефте от много време да се събудя и да не съм като парцал. Бааахти якото. С'а ако и се наканя днес да си свърша някои нещица, то просто цена няма да имам.
Ще ме бутат, ще ме ръчкат, пък ще вземе и да стане. Иска ми се вече да си влезна в релси. Дано днеска се получи добре. И сушито с монополи, де. :D
Снощи си казах финалните реплики. Бахти... Т'ва е да си нерешителен, дори когато е очеизвадно за теб самият, че си направил най-доброто в ситуацията. Най-доброто за себе си! Оф...
girlwithblueeyes
08-27-2014, 08:04
Писна ми от женички които не могат да си опазят гаджетата . Не разбарах само тази тъпанарка защо ми вдига скандали на мен аз какво съм виновна че приятелят й ми харесва компанията ми .Защо За Бога ме занимава мен с болестната си ревност и неспособноста си да си пази гаджето . Имам си връзка ,държа на човека до себе си и не желая да ме замесват в подобни дивотии. Тръгнала да ми се зъби на мен и да изпада в истерии ей тва заслужават да ио хванеш и да го набиеш хубаво бива ли такива грозни изпълнения да прави .
AnarchyBoy
08-27-2014, 08:05
Доста... не знам как да го нарека.. носталгично ми е? Особено ся като няма работа съответно умирам от скука и имам време да премислям + че всички са с колите насам натам, а аз затворен в офиса T_T. Та носталгията ме мъчи... сънувах странен сън... Този път с момиче, която бях забравил много отдавна.. Спомних си какво значеше за мен и ме заболя.. Интересно ми е защо я сънувам 3 години по-късно.. Не съм я виждал от тогава. Дали да не я потърся? Интересно ми е как е, добре ли е, що е? Или пък не.. Деба тая носталгия, ще ме умори. не съм скапан от нея само и единствено като съм на лостовете и давам всичко от себе си за подобряването на.. себе си.. и като съм с нея, макар понякога дори и с нея да не присъствам духом, а само тялом.. Трябва да изляза от дупката в която си позволих да пропадна заради глупости.. Трябва да разнообразя и знам точно с какво... Макар, че само като спомена на близките ми.. всички ще скочат до небето с несъгласие. Не разбирам защо се опитват да ме предпазят от нещо, което мога да правя, макар да имам 5 наранявания винаги е било заради чужда вина. Супер съвестен съм относно т'ва. И даже вече си имам.. избраница, да ми мърка сладко и да ме накара да се чувствам жив отново. 8-)
Dagichka
08-27-2014, 08:40
дразня се супер много, че не мога да си запомня сънищата. а тях си ги бива тези дни :дд чувствам се спокойна, даже искам да идва другата сряда и да се моткам цял ден из болницата, ако пинги успее да се вмъкне ще е още по-забавно :cool:
аах тя ми липсва
От няколко дни насам за първи път се събуждам спокойна и в добро настроение. Шизофренията ми явно се е излекувала. Щастлива съм.
Ах...театро,театро и глупави чаршафи и фермани...малко е жалко....даже много.
Нищо де, аз съм добре, ние сме добре, само тя ме притеснява...бът...we will have THE TALK.
Работим иначе, развиваме се ...
lisi4ety
08-27-2014, 10:29
Ще се побъркам. Това мое любопитство до нищо хубаво не доведе. Аз съм си виновна сега.
И все по-силно се притеснявам, че съм хванала нещо сериозно и трябва да отида отново на лекар.. ще се разплача.
Много крив ден. Много, много крив. За жалост довечера ще трябва да се видим, той ще ме усети, ще се скараме и всичко ще е перфектно..
Colouring
08-27-2014, 10:34
Искам да потъна в земята от срам. И защо аз трябва да го бера, като дори не е моя постъпката? Ама на, животът е гаден. Лелеее.. първо ми стана смешно, след това абсурдно. Ще кипна.
Въздушни китариииииииииии!!!! Rawrrrrrrrrrrr!
shmatarok
08-27-2014, 11:53
Имам нужда от почивка от почивните си дни. 8-)
Не разбирам такива хора - как могат да спят 5 часа и в 7 да се събудят като кукуряци. Аз изобщо не мога да функционирам така. Сигурно и по тая причина съм леко като парцал.
Още седмица само. :))
Той си отива утре. Усещам че прекалявам на моменти с прекаленото мислене какво и що, ама ... не знам, кофти ми е някак си вътрешно. Даже не мога и да го опиша. So close, yet so far, нещо такова беше цялото лято.
Не ми се работи.
sometimes_
08-27-2014, 12:19
Лошо ми е. :( И тия драми вече започват яко да ме дразнят. Не ми стигат моите, ами ме занимават и с чуждите непрестанно. Не ме интересувате бе, хора! Как не разбраха за толкова време, че съм егоист и моите чувства и проблеми са най-важни за мен. Не ме интересува кой се чувствал пренебрегнат от мен и кой го измъчвало това, че не прекарваме време заедно. В момента не искам да прекарвам време с никого и точка. Защо не искат да ме оставят намира... Грррр! Дано само да ми мине до после, за да мога да си свърша плануваното.
Вчера ми обясняваха колко много съм се променила "към лошо" за последната година. "Хаха"! Кое му е лошото на това, че предпочитам да оставам сама понякога или на това, че вече не ми се излиза по барове?! Еб*си, обикалям по заведения от 16 годишна, нормално е да ми омръзне в някакъв момент. Време беше да се кротна, а и вече не ми е интересно да съм душата на компанията и да играя ролята на аниматор. Ако това е лоша промяна, така да е. Не ми пука.
Онази пък ще ми се прави на засегната. Хах...нуждата и от внимание излиза извън всякакви граници. Може би се опита да ме трогне, ама...не се получи номерът. Така че да се пробва с някой друг. Мен не ме вълнуват подобни лиготии. Идва ми да напсувам всички, за да им стане ясно колко са ми досадни. Ама ще се въздържам за момента и ще се опитам да ги изтрая. Голяма детска градина е около мен, мда.
лошо ми е. боли ме ухото. времето е толкова задушно, че едва дишам.
мрънмрънмрън.
не мога да функционирам така.
Как, по дяволите, успях да спя до 15:00... Нямам думи просто. Вярно, че си легнах късно, ама то бива да си проспивам деня, ама така. :???: А имах много по-различни планове за днес.
И добре, не мога да не го мисля. Просто не мога. През деня си го правя яко, прекрасно, хубаво, ама до там. Дойде ли следващата вечер, видя ли го, че се е появил на линия и продължава упорито да не ми казва какво точно чувства, цялото ми добро настроение просто се изпарява. Колкото и да се самоубеждавам, че не трябва да пресилвам събитията, че не трябва да ми пука, защото така няма да намаля времето, в които той ще се чуди какво иска, въпреки че се убеждавам, че се чувствам страхотно, настроението ми се скапва. Като по команда. И онази подробност, която хем ме натъжава, хем ме вбесява, хем ме обърква. Грр. И още по-гадното е, че усещам колко много драматизирам, а се ненавиждам такава. Сигурно съм един от хората, които най-много мрази драмата, и когато аз съм тази която я прави ме се иска просто... ддз... да си зашлевя шамар. Днес се връщат по някое време тия двамата. Почти съм сигурна, че утре ще го видя. Като се съберем компанията и той ще е в нея. А колко ми липсваше тия дни когато бяхме заедно останалите, коментарите, нелепата усмивка. Какво ми се случи, по дяволите? Не съм влюбена, не мога от един ден с мили думи и докосвания да се влюбя, като се има предвид колко не ми пукаше до този момент. Нали? Дейба, не мога да се гледам в момента, ядосана съм на себе си и на лигавенето си. Лигла! Абсолютна! И все пак си представям някакви сценарии за когато се видим и се побърквам, като се сетя, че хубавите от тях едва ли ще се случат наистина. А още по-зле е нищо да не се случи, да продължава да мълчи, да не ми казва нищо и аз да се чудя как ще продължим нататък... Няма, просто няма да драматизирам повече, но трябваше някъде да си излея bullshit-a.
Смесени чувства... от всичко по малко и това в продължение на вече 5 ден... кофти е така. Да не говорим за голямата скука която ме обвзема и се чудя какво да правя по цял ден... спя до 14-15 часа всеки ден.. опитвам се понякога да направя нещо интересно ама няма какво за жалост... след 3 часа влак ме чака.. поне това хубаво - ще се прибера вкъщи за 5 дни пък и обичам да пътувам с влак, може интересни хора да срещне човек, въпреки че досега не съм винаги съм оптимистичен за всяко влаково пътуване :Д
pandabear
08-27-2014, 15:19
http://37.media.tumblr.com/tumblr_lpw4ovTt191qjd74ho1_500.gif
Не съм влизал във форума от 5 години. И от нищото се сетих за него - прегледах го за 10 минути. Всичко си е все същото, само никовете са различни. :D
weheartiit
08-27-2014, 17:16
Разбрах къде ми е мястото ,ще си знам вече.Всичко свърши,нямам повече надежди.
Нека са щастливи.
TheDevilInMe
08-27-2014, 17:24
Някакво никакво ми е днес, тъжно и апатично, разговорът с него определено ме ядоса, бахти тъпотиите ежедневни и мдаа
Някакво никакво ми е днес, тъжно и апатично
Същото. Нещо ми докривя след прекрасната сутрин. Пфф. Той ми липсва, да си идва вече викам, че почнах да изперквам. Имам нужда от някой и друг час мълчание в компанията на Three Days Grace по гаражите.
Баща ми има умението да прецака и най-хубавия ден! В случая днес не е най-хубавия ден, но все пак фактът си е факт. Писва ми.
Не мога да опиша колко ми писва. Баце, да кажеш ,че харча за щяло и нещяло, че по цяла нощ съм по дискотеки и клубове, че си клатя краката,не уча, нищо не правя...ама нито едно от тия неща не важи и пак съм крива.
Скапано се чувствам,умряло,сдухано.
Като най-голямото нищожество.
Само за мама ми е мъчно,че и с нея се държи така. Ама аз съм на майната си, а тя му търпи детските избухвания редовно...
среден пръст.
IWannaBeSedated
08-27-2014, 17:37
Безразлично ми е. И въобще не ми пука. :)
Време е за книгата, а по-късно - някой и друг сериал.
Баща ми има умението да прецака и най-хубавия ден! В случая днес не е най-хубавия ден, но все пак фактът си е факт. Писва ми.
Не мога да опиша колко ми писва. Баце, да кажеш ,че харча за щяло и нещяло, че по цяла нощ съм по дискотеки и клубове, че си клатя краката,не уча, нищо не правя...ама нито едно от тия неща не важи и пак съм крива.
Скапано се чувствам,умряло,сдухано.
Като най-голямото нищожество.
Само за мама ми е мъчно,че и с нея се държи така. Ама аз съм на майната си, а тя му търпи детските избухвания редовно...
среден пръст.
До болка познато
Един ден като си стъпя на краката,знам какво ще направя най-напред. Надявам се този ден да е скоро.
С-К-О-Р-О
напръсках си оченцето по най-идиотския начин с парфюм. поне кат пърхам с мигли, се разнася приятен аромат :Д. + това настинах. колко тряа #дасиразумен, за да излезеш мокър през нощите. вчера ми беше хубаво, днес реших, че животът е гаден. имам нужда от гуш, но сама съм си виновна. 'маааа, е ми се излиза, не идвай тук, мрън-мрън'. връщам се към кърпичките, терафлуто и сериалчето. пф
DarkTemplar
08-27-2014, 18:43
Един дълъг и изпълнен с всякакви емоции ден, в който станах на 27.
За жалост днес си отиде един от най-талантливите български поети, истински творец и мечтател, който се стремеше да ни направи по-добри и човечни. На неговите стихове, приказки, пиеси, преводи и басни се наслаждаваха малки и "пораснали дечица".
Нещо любимо, което помня още от училище:
ЗИМЕН ПЕЙЗАЖ
Сняг през нощта
навалял е навън
и цял е света
като гледан насън.
Бели са всички
комини, градини,
толкова бели,
че малко са сини.
Дърветата също,
цели в дантели,
са станали бели,
са станали бели!
И не само дърветата –
всичко е бяло
и всичко така
в белота се е сляло,
че ако вземем
рисувателен лист
и го оставим почти целия чист
би могло да се каже:
Това зимен пейзаж е!
Сбогом, Маестро! Винаги ще те помним.
anonymous895156
08-27-2014, 18:51
4рд
Ах...театро,театро и глупави чаршафи и фермани...малко е жалко....даже много.
:lol:
Един дълъг и изпълнен с всякакви емоции ден, в който станах на 27.
За жалост днес си отиде един от най-талантливите български поети, истински творец и мечтател, който се стремеше да ни направи по-добри и човечни. На неговите стихове, приказки, пиеси, преводи и басни се наслаждаваха малки и "пораснали дечица".
Нещо любимо, което помня още от училище:
ЗИМЕН ПЕЙЗАЖ
Сняг през нощта
навалял е навън
и цял е света
като гледан насън.
Бели са всички
комини, градини,
толкова бели,
че малко са сини.
Дърветата също,
цели в дантели,
са станали бели,
са станали бели!
И не само дърветата –
всичко е бяло
и всичко така
в белота се е сляло,
че ако вземем
рисувателен лист
и го оставим почти целия чист
би могло да се каже:
Това зимен пейзаж е!
Сбогом, Маестро! Винаги ще те помним.
Мир на праха му. ;/ Наистина много тъжно ми стана като разбрах. ;/
А иначе се чувствам доста еуфорично. Доста приятни моменти днес, накарах доста хора да се усмихнат, за което наистина се радвам. ;3
anonymous708973
08-27-2014, 19:13
Какъв прах, бе... Хората в България се погребват, не се кремират.
Нервно ми е. Искам да минава.
Боли ме главата, но хубавото е, че започвам да гледам философски на нещата. Може и наистина да съм пораснала.
Мразя да карам коли с калпави фарове нощно време.
лол
а който си няма камина има ли право да използва "бащино огнище"
galaxy29
08-27-2014, 20:57
опита се да бъде забавна
но не й се получи
за кой ли път вече
Нервно ми е. Искам да минава.
Хората в България се правят,каквото си пожелаят. Има и такива,които биват кремирани,нека не издребняваме.
Спи ми се. лягам, дейба.
чао.
Aeternal
08-27-2014, 21:21
лол
"идиом" май е непознато понятие в тоя край на света :Д
galaxy29
08-27-2014, 21:25
май и ти си доста спрял като пинкилота
^нз що го храниш, ама и той пантеросва пантерата в случая
galaxy29
08-27-2014, 21:38
тъй ли
ами не схванах, помислих, че пантеросва него
сега аз излязох спрялата, уф ;/
SonataArctica
08-27-2014, 21:47
Браво на Лудогорец. Браво на Moți. Сега остава и Гришата да ни зарадва.
Parallels е толкова яка програма, че не е истина. Спаси ми доста работа.
Друго си е да си уредиш излизане за...другото лято. 8-)
- Това да ли ще да е?
- Най-голямото.
:grin:
Кара ме да се усмихвам, странно е.
DarkTemplar
08-27-2014, 22:17
доста еМОЦИонална футболна вечер :)
anonymous708973
08-27-2014, 22:29
лол
"бащино огнище" е синекдоха, която Ботев е използвал в дооооста по-различен смисъл от камина, та дори и пещ :)
Не, просто на български си казваме "Нека почива в мир", не "мир на праха му"... Ама хубу, може и да сте прави, наистина съм неадекватна тая вечер :д
galaxy29
08-27-2014, 22:32
искам съвет
да ям ли чипс???????
DarkTemplar
08-27-2014, 22:34
не, ще надебелееш и ще станеш като мен.
galaxy29
08-27-2014, 22:38
:Д:Д:Д
аз съм си дебела
DarkTemplar
08-27-2014, 22:48
ако си и грозна, и вечно недоволна, мигом ти предлагам брак.
лол
засмях се тук, мерси!)
иначе, лека му пръст също е доста вървежно;Д
уморена съм, но доволна. добър брейнсторминг си спретнахме, ще се получат страхотни истории:Д
ще ми липсва многомного, но гледам още да не мисля за това.
това е, снесох, лягам, край.
therichbitch
08-27-2014, 22:58
Прах при прахта, пепел при пепелта
неадекватна, психически изморена и нетърпелива.. :Д
засмях се тук, мерси!)
моля
виж ми там звездната картичка в замяна
:O
Ех, как хубаво се наредиха нещата тая вечер... От хубаво, по-хубаво даже!
И от влюбено, по-влюбено!
Идилия.
Така да ми е винаги, дано.
Та дори се запознах с една мацка, въпреки че точно тогава ме се наложи да избягам набързо, ама какво да се прави като ми свършиха сериите там. Нищо, следващия път.
Изпълнено. Само жалко, че няма един фб, да си пишем, ама айде.
Днес се връщат по някое време тия двамата. Почти съм сигурна, че утре ще го видя. Като се съберем компанията и той ще е в нея.
Да, ама не.
Тая вечер не ми е чак толкова емоционално и нямам и намерение да чакам да ми стане. Отивам да намеря нещо за ядене, че от проспиването на деня го докарах до това да ям само веднъж и след това си лягам. Не искам да пътувам, бе, не искам! Искам да си остана в тъпия град и толкова.
Fisherman
08-27-2014, 23:26
връщам се към кърпичките, терафлуто и сериалчето. пф
дай ми парите си
Fisherman
08-27-2014, 23:27
не, ще надебелееш и ще станеш като мен.
недопустимо,тва означава че трябва да я разхождат в количка
galaxy29
08-27-2014, 23:35
има ли някой от павлово и иска ли с мен до денонощния
искам нещо да си взема и аз не знам какво
вода!!!!! със сиг вода
че съм на гости, а моите хора нямат водица, по дяволите
и храна май нямат не зная, ама не ми се рови
и не зная дали да ям толкова късно
но копнея за чипс и съмърсби
;///////////////////////
та има ли някой буден от павлово????????
galaxy29
08-27-2014, 23:37
ако си и грозна, и вечно недоволна, мигом ти предлагам брак.
е чак пък толкова не е зле положението
шегувам се, просто не искам да се сбрачавам
galaxy29
08-28-2014, 00:33
ами в крайна сметка си взех вода и някаква слънчогледка, дето не можах да доям, мн сладка
и срещнах глутница кучета, ама то ако на мен не се случи нещо такова, ще се учудя
пия един чай и заспивам
IKnowYou
08-28-2014, 07:13
Ох, напълниха ми сърцето вчера! Такова хубаво, младо семейство - просто разкош. И гледката как таткото, който е голям мъжага и супер сериозен по принцип, пуска най-милата усмивка и се разтапя при вида на дъщеричката си...
Вчера беше един от най-страхотните дни в живота ми! Днес може да не се видим. ;/ Интересно ми е каква ще е реакцията на Д. като види, че ме няма. 8-) Ще помоля мамето да ми каже после. :D
Dagichka
08-28-2014, 07:36
ами в крайна сметка си взех вода и някаква слънчогледка, дето не можах да доям, мн сладка
мале тва животно и аз не мога да го доям никога, а иначе торти и шоколади до безкрай мога да ям :д
сънувах странни работи, по-точно не знам защо сънувах точно него, не че не е заслужил де, но все пак.. майка ми се побърква и само ми купува разни неща за болницата :cool: аз нямам търпение вечее, ако тоя секси синът на доцента е там ше си донеса всички гримове и секси бельо да не се излагам :oops: :Д
мале тва животно и аз не мога да го доям никога, а иначе торти и шоколади до безкрай мога да ям :д
сънувах странни работи, по-точно не знам защо сънувах точно него, не че не е заслужил де, но все пак.. майка ми се побърква и само ми купува разни неща за болницата :cool: аз нямам търпение вечее, ако тоя секси синът на доцента е там ше си донеса всички гримове и секси бельо да не се излагам :oops: :Д
най-сетне ще си оправиш носа и гърдите ?
sometimes_
08-28-2014, 08:37
Добре, де. Получи му се подмазването, признавам. Сега разбирам колко е полезно да демонстрирам безразличие към него. Явно едва тогава се сеща, че е сгафил. Няколко дни пълен игнор и днес рано-рано се подмазва с любимите ми неща и с обяснения. Нека, нека. Крайно време беше да се усети, че ме дразни с тъпотиите си. Е, поне днес ще бъда добра. За утре не обещавам.
лошата серия продължава. след настинката /която ще ме мъчи поне месец/ и напръскването на окото ми /което леко се е подуло и от време на време сълзи/, си стъпих много лошо на крака. ходенето е невъзможно. почти ;д. да се надяваме не е нищо сериозно. не ми върви напоследък. ако спра да пиша и да се оплаквам, значи може би лежа в някоя канавка.
така.
това беше объркващо...и странно. случвало ми се е, но този път беше различно. и беше хубаво, даааа. надявам се, че е нещо временно и нищозначещо, защотооо твърде много премислям нещата и това...доста ще го мисля. невъзможно е. не мога да споделя с никого, но пък кога ли съм го правила.
както и да е.
имам чувството, че съм бавноразвиваща. сякаш съм единствената, която никога няма да порасне. а дори и не искам. искам си проклетото шибано детство. да вярвам, че светът е хубав и розов. че ме чакат велики дела, ахаха /не ми се до смях всъщност/. искам просто да бъда поне малко подготвена за нещата, които сякаш насилствено ми се случват...да мога да се разбирам и да знам какво искам.
ъх.
сънувах най-добрата си приятелка от детсвото. разделихме се в гимназията. след това беше убита, поне така разбрах. отдавна не се бях сещала за нея. каза ми...леко смущаващи неща. кво, съвестта ми ли проговори чрез нейния образ? никога няма да преживее нещата, които на мен може би ще ми се случат. дали това е чак такава загуба?
объркана съм. нищо ново.
galaxy29
08-28-2014, 09:57
може да си разделим една :oops:
Предзаплатно и леко умряло.
Ама ще си го нагушкам поне!
Ама ще си го нагушкам поне!
обича си го
обичам си я
анарццхъбот 2013
Искам на студентски стол :smt060
Colouring
08-28-2014, 10:59
Ужасно ми се спи, а съм на две кафета. Е, не може така! Уж доволна спах.. Колкото и странно да е, че излиза от моята уста, този път не искам дъжд, че ще ни се провалят плановете за по-късно. Така искам надвечер на една дъъъълга разходка!
nIkEnCeTy_bE
08-28-2014, 12:20
Ох, изследванията са ми добре. Т.е кръвната картина, иначе хормона пак скача, ама ще го оправя. Явно стреса последните 3 месеца все пак е дал отражение. Този път е нисък, но ще вляза в норма. Трябва! Обнадеждена съм.
girlwithblueeyes
08-28-2014, 13:10
Не разбирам защо идва и ми носи цветя и бонбони не той а тъпото му ревниво гадже трябва да ми се извинява . Как не разбра че е болна и ненормална и няма смисъл да се занимава с нея .Тя просто го съсипва и той е такъв тъпак да се занимава с нея .
И си имам писмо от него и е мноог ама много разтапящо и ще ог имам и него скоро .
Всичко върви по план и съм щастлива .
Честито одъртяване на темплара на патерици.
Иначе тая мойта панда много несериозна се оказа - „да, ве, малко работа имам в нас и ще мина да те взема, обещавам“ ми каза към 15 и още си го чакам. :ддд Не че не си знам гаргата ама... Следващия план е някъде за риба, трябва да извадя единия телескоп, че е заврян в миша дупка. Знам, че после ръцете няма да ме отпуснат поне една седмица, но като се сетя какъв кеф ми прави да гледам плувката и да чакам да помръдне, осъзнавам как съм готова дори месец да охкам. Не знаех, че е чак такъв рибар тоя пандьок, баси. Ма пък и той не знаеше, че обичам да ходя, тъй че сме квит. Ха! Единия от нас да изкарва книжка и да си купува кола, че бая места не сме обходили пък трябва. Инак ми е много добре, само си го чакам, че вече ми се пие бира и ми е малко скучно. Не ми се кисне в нас.
Супер отпаднала съм и ня'а живот направо в мен. Е с'а се сещам 'що не пия водка. 'Ма след като я изпих, както винаги. :D
И ми е тежко, дискомфортно...
Искам вече да го видя. Ако се опита да ми се изхлузи без да се видим... ще превъртя играта.
Бясна съм. Бахти големият мъж! Айде утре да ме оставя, ако ще го прави. Ня'а да се виждам с предполагаемия ми мъж веднъж на високосна. Явно никога няма да си избягам от стереотипите. А не искам да правя простотии, не искам да ме принуждава.
Christinna
08-28-2014, 18:11
Много добре се получи днешния ден. Почти целия го прекарах навън и мисля след малко да си пусна някой филм и да се разложа от кеф. :д
JagAlskarDig
08-28-2014, 18:42
Очертават се много напрегнати дни. Поне ще има и приятни емоции в малкото свободно време, когато не съм на работа. Дано събера повече от 4 часа сън.
TheDevilInMe
08-28-2014, 19:07
Аз съм едно нищо, аз съм никоя.
Всичката болка, която чувствам е моето царство.
Единственото нещо, което ме пленява
е да видя светлината през решетките
и да гледам колко е красиво небето.
Чуваш ли ехото на гласа ми?
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m65jhGwtWrg
girlwithblueeyes
08-28-2014, 20:01
Утре няма ставане 4 и ще си поспя .И обичам го тоя сериал вече ми е любим<3<3 особено този епизод опредалено тримата са страхотни и той е толкова сладък в роклята на баща .
Хаха какъв сладур е. 8-)
- Нали знаеш, че няма отърване?
- I hope so...
8-)
Трябва да измисля начин да му се реванширам за днес. :( Имам време до 6 часа утре, така че...
Майка ми ще я убия. Супер много ме стресна!
- Линка, Д. те търсеше, каза, че е на живот и смърт.
- Къде е той сега?
- Нямам си и на идея, не съм го виждала от тогава.
*половин минута по-късно*
- П., знаеш ли къде е Д.?
- Ооо, колежке, да няма нещо между вас?
- Млъкни! Спешно е, наистина.
- Амии не знам. Не е идвал на работа днес.
- Добре, благодаря все пак.
*след още 3-4 подобни разговора*
- Мамо, питах всички, Д. го няма. *видимо притеснена*
- Защо не му звъннеш?
- Опитах, телефонът му е изключен.
*Д. зад гърба ми*
- Падна ми батерията, но се радвам, че си толкова загрижена за мен.
Все още са ми пред очите тези няколко минути на паника. После като му разказах и като започнаха всички задружно да ми се смеят...Умрях си от срам. А като ме отдели настрани и ми каза, че наистина има да ми казва нещо. Дойде ми като гръм от ясно небе, наистина. "Ще прекарам всяка секунда от работните си дни с теб, обещавам. А като се прибера...Трябва ми време да си събера багажа, но до 1-2 дена ще се върна и ти обещавам, че ще съм до теб колкото се може по-дълго. Дори ако трябва ще откажа работата, стига само да съм с теб. Бъди спокойна, всичко ще е наред". Е как да не се разплачеш в такъв момент. Особено като знам, че това значи, че като се върна, него няма да го има...Сигурно половин час съм плакала на рамото му. Ще ми липсва много, много, много...
едит: Току-що се сетих колко мило ми стана вчера като чух напълно случайно /да бе 8-)/ отговора му на въпроса на една колежка с кого си пише "С най-прелестното момиче на света" и 10 секунди по-късно получих съобщение "Липсваш ми, макар и да си на 2 крачки от мен"...Просто нямаше как да не го споделя! :smt007
Усилията,които полагам месеци наред,не са напразни. Напредък има. Идва времето,в което трябва да изпратя малката,но свикнах с нея и сега ми тежко. Сигурна съм,че й е писнало от моите целувки и прегръдки,но тя не осъзнава,че повече няма да се видим. Утешавам се с това,че след няколко дни подхващам нова група деца. Иска ми се да са мъничета,че големите са неконтролируеми,ноо....какв то и да са,няма да ги върна. Осъзнавам,че напоследък не ми е оставало време за химията,а това е голяма грешка. Лятото е към края си. Скоро той ще се прибере насам,а аз още не съм решила какво да му отговоря.
XTREMEFREERIDE
08-28-2014, 22:20
Да си лудо влюбен на 20 е напълно нормално.
Да си лудо влюбен след почти 3 години с този човек е прекрасно усещане, което те кара да осъзнаеш колко си узрял емоционално. Разтапям се от всичко, което ни се е случило, ни се случва и ще ни се случи.
Усилията,които полагам месеци наред,не са напразни. Напредък има. Идва времето,в което трябва да изпратя малката,но свикнах с нея и сега ми тежко. Сигурна съм,че й е писнало от моите целувки и прегръдки,но тя не осъзнава,че повече няма да се видим. Утешавам се с това,че след няколко дни подхващам нова група деца. Иска ми се да са мъничета,че големите са неконтролируеми,ноо....какв то и да са,няма да ги върна. Осъзнавам,че напоследък не ми е оставало време за химията,а това е голяма грешка. Лятото е към края си. Скоро той ще се прибере насам,а аз още не съм решила какво да му отговоря.
с кво точно се занимаваш
Забелязах,че е недовършен. Винаги ми преполовява постовете. Не иска и да се редактира.
аз го виждах цяло ма като гледам и моя коментар е изчезнал
викам с кво точно се занимаваш
pandabear
08-28-2014, 23:02
http://31.media.tumblr.com/108b575157811d5e620b150e4591f5fc/tumblr_mfptu3CwZV1ryij2jo1_500.gif
HollyGolightly
08-28-2014, 23:15
Прекрасно ми е, а тази седмица колко бързо отлетя, не е истина.
Ако всичко върви така добре, ще си назнача последните докторски истории за другата седмица и да се свършва вече, че много я проточих тази работа.
Искам 29-ти просто да свърши и никога да не идва пак. Те, двамката, ще си идват в събота и ще си прекараме страхотна вечер на балкона!
Нямам търпение вече.
shmatarok
08-29-2014, 04:50
Срамота е да ходя в това време на работа. Че и първа смяна, пфу!
Надявам се поне това, което снощи ми каза шефът, да е вярно и да не се прави излишно на любезен и мил. Коментарът му означава много за мен и ми стана страшно приятно да чуя такова нещо.
Къщата е мега страшна и самотна когато няма никой, нещо почвам да параноясвам, че някой ме следи. 8-) The joys of living alone in an old house, хах.
Да минат тези два дни само още. :)
DisappointedDreamer
08-29-2014, 06:29
Подреждам живота си, като празен апартамент.
А старите мебели не ми допадат.
pifiella
08-29-2014, 07:26
Indila!
От сутринта ми е студено на краката,останах си сама за уикенда,в неделя ще се прибере.И наистина ми е студено,май се разболявам.Четох за кървенето на венците,колко е опасно и май трябва да се прежаля и да ида на зъболекар.
Супер се вълнувам,че ще се виждам с един приятел на гарата,винаги се смеем много.
Взех решение да си взема коте,че в Студентски ми е скучно като съм сама,сега трябва да реша какво да е..и така!
Хубав,слънчев ден!
Dagichka
08-29-2014, 07:48
най-сетне ще си оправиш носа и гърдите ?
за второто позна :*
нещо емоционалността ми започва да се завръща, което не съм сигурна дали е добре.. не че имам особен повод де, ама спомените са достатъчни, че да ми се насълзят очите и да почнат старите драми, а не искам! просто искам тоя месец да свърши най-накрая, пък всичко друго с времето си надявам се
lisi4ety
08-29-2014, 08:03
Много съм тъжна, че в обедната си почивка трябва да ходя на очен лекар, вместо да се натъпча :д
И като знам, че ми остава по-малко от месец на работа ми става тъжно :д побъркала съм се.. но от друга страна ще е хубаво да се отърва от мтел малко
Но пък сиуредих начин да си изкарам парички октомври живот и здраве ;3 и имам някои идеи и ще опитам да ги реализирам!
Имам нужда да отида някъде далеч от всичко и всички за малко, някакво ужасно напрежение усещам от известно време и ме натоварва
Ох, боли ме глава, а имам и доста работа, но пък е петък и нямам търпение да изляза от тоя офис :д
Както и бях предвидила. Изниза се без да се видим. Щом го устройва...
Объркана съм, нямам идея какво се случва. Разбирам, че аз съм голямото дете и че постоянно се притеснявам, защото нямам опит в тия неща. Явно нямам много голям избор, освен да чакам.
Разболявам се. Чувствам се отвратително. От маса време насам постоянно нещо не е наред със здравето ми и почва да ми писва. Меко казано! Тря'а се стегна, утре имам доста пиене по програма и не смятам да го пропускам заради няк'ъв шибан вирус.
аз го виждах цяло ма като гледам и моя коментар е изчезнал
викам с кво точно се занимаваш
със сирачета
Предменструално ми е! Ще имам нужда от една мъжка ръка,която да е е силна и нежна,но сега това няма как да стане. Успях да свърша плануваната работа,ще се отдам на четиво и ще се приготвя за път.
Много, много яко влизам във филма вече. Добре ве, физически усещам влияние, 'баси... Не мога да продължавам така. Не, не, не.
Започва да ми харесва идеята за пътуването вече. На много километри от тук за две седмици, време за размисъл (въпреки че съм се убедила, че почти никога не е добра идея), приятни (надявам се) хора, шанс да си докажа, че мога да се оправя с поне елементарно говорене на английски, такива неща. :cool: Лошото е, че до тогава имам чувството, че ще откача.
Усещам, че имам нужда да поговоря с някой вече. Може и да й разкажа, но ще видим как ще се развият нещата. Тъпо ми е с нея да се имаме само когато ни е кофти и имаме нужда от отдушник.
фактът, че се питам дали *бла-бла* е *бла-бла* говори достатъчно. *бла-бла* си е*бла-бла*
https://www.youtube.com/watch?v=bPD6YiBFG1Q
( :
Поздрав за Пав Пав :oops:
alt-J - Every Other Freckle (https://www.youtube.com/watch?v=03Q_pNdMeGg)
Ипък нещо в повече ми идва партването, но нищо, цяло лято скучах, сега ще си наваксам за месец.
girlwithblueeyes
08-29-2014, 11:12
Не искам да затварят 51 :( .И да и толкова чаках този секс цял сезон ги чакам да се награбят оххх.
Снощи заспах докато си гледах филма днес съм ес отдала на пълен релакс че от Понеделник се почва мъчението пак.А новият е толковаааа готин.По-късно ще си направя готина тренировка и ще си чуя пича
dimitar_ak
08-29-2014, 11:23
Страхотна песен. Разтърси ме от усещания
http://new.clip4e.com/play_dimitris_mitropanos_panta_gelastoi_bg_subs.ht m
IWannaBeSedated
08-29-2014, 12:00
Предстоящите събития, вместо да ме радват, ме изнервят изключително много. А като се добави и неяснотата по 627382827292728 въпроса и се дразня още повече. Усещам как си изкарвам нервите не на когото трябва...
galaxy29
08-29-2014, 12:15
Поздрав за Пав Пав :oops:
alt-J - Every Other Freckle (https://www.youtube.com/watch?v=03Q_pNdMeGg)
мерси, още като се прибрах снощи я потърсих в постовете ти :oops:
бтв имаш ли някакви чорапки над коляното за довечера да ми дадеш назаем, защото някаква алергична реакция съм получила и искам да прикрия ;//////
знам, че и ти носиш и затова питам, моите хора нямат, пък аз не си взех от вкъщи
а не ми се дават пари за нови, 'щото вече колекция ще направя, въпреки че май това ще е решението :д
Ами, да, имам еднички сиви, памучни. Ще ти ги дам, няма проблем :)
//пък пиши на дагичка магичка и с когото искаш да се видиш, за да имат време да се подготвят :д
MarieBella
08-29-2014, 12:45
Нямам почти никакво време за него. По цял ден съм в залата на тренировки, от сутрин до вечер. Тази седмица съм почивка, обадих му се да се видим, но той имал работа.
Е сега аз ли излизам виновна?
galaxy29
08-29-2014, 12:48
Ами, да, имам еднички сиви, памучни. Ще ти ги дам, няма проблем :)
//пък пиши на дагичка магичка и с когото искаш да се видиш, за да имат време да се подготвят :д
супеееееееееееееееееер :-)
те още ли не са ти отг? :д
ГИЧИ, ДЖУНИ, ако още не сте разбрали, вчера нямах възможност аз да се свържа с вас и затова помолих еуочето
та и днес ви каним на парти, за повече инфо тя ви е дала тел, ще ви оставя и моя
Colouring
08-29-2014, 12:55
И аз искам на партиии.
galaxy29
08-29-2014, 12:56
ами хайде :д
Colouring
08-29-2014, 12:58
Другия път, когато вече съм в София. Сега просто отбелязвам факта, че и аз искам, но не мога. :Д
galaxy29
08-29-2014, 13:02
окей :д
така
габи се нави, остава гичи и на джесика ще звънна
На Калъринг съм й казала, че ще се видим само да дойде в София. :Д
galaxy29
08-29-2014, 13:18
за някой друг сещате ли се? :д
galaxy29
08-29-2014, 13:36
да, вие май по-може да се свържете с нея, тъй че я оставям във вашите ръце :д
на гичи и драснах адрес и тел тук, ама като гледам я няма, някой има ли други координати с нея?
и бтв бо, дай си и твоя скайп :Д
TheDevilInMe
08-29-2014, 13:40
Слушам си Indila и ми е добре, много, много як глас има и песните и са тооолкова не знам неземни може бииии :3
За момента съм решила просто да игнорирам проблемите и да си се нося по течението ^^
galaxy29
08-29-2014, 14:01
оф на джесика и имам два номера, единия невалиден, на другия отг друг човек
айде някой и с нея да се свърже, че я няма и в скайп :д
DisappointedDreamer
08-29-2014, 15:32
https://38.media.tumblr.com/2d3a373ab47755d1d8f44168dbdf45c3/tumblr_n3ugn2b8DW1qk08n1o1_500.gif
Моите чувства и мисли за довечера.
galaxy29
08-29-2014, 16:38
гичи, ако видиш навреме да не се объркаш с вчерашния адрес, както габи :д
SHPAIdURmeN
08-29-2014, 16:42
https://38.media.tumblr.com/2d3a373ab47755d1d8f44168dbdf45c3/tumblr_n3ugn2b8DW1qk08n1o1_500.gif
Моите чувства и мисли за довечера.
sAmE :D
Aeternal
08-29-2014, 16:45
Светът се обърнал с краката нагоре.
galaxy29
08-29-2014, 17:30
благодарение на дарктемплар се свързах с джесито и е колебаеща се, може да доведе и нейния :д
Да тръгвам ли, или е рано?
galaxy29
08-29-2014, 17:49
ами ние сега затваряме фреш бара и към 10 ще тръгнем
galaxy29
08-29-2014, 17:49
джесика и тя каза, че е на работа до 10
galaxy29
08-29-2014, 17:50
но пък боряна каза, че ще са там по-рано :д
DarkTemplar
08-29-2014, 17:52
Mара подробната :D
galaxy29
08-29-2014, 17:55
:Д
блаб ще идва ли последно
anonymous708973
08-29-2014, 18:09
Абе, бягайте да спамите другаде, бе! Какви са тия работи тука, шамари за всички, аааа!
На мен ми е спокойничко, все едно нямам изпит утре, хаха. Сядам да решавам упражнения, докато чакам да се върне от тренировка и после ще ми направи вечеряяяя <3 Успя да ми обясни едната глава супердобре, съдбата ми го прати този очарователен математик. Като се върне, ще го подпитам и за още няколко неща.
Ужас, само ме глези с вредна храна, само да мине утре и си захващам суперамбициозната спортна програма. Не знам как ще оцелея идния семестър, искат да ни изнасилят с тоя учебен план, дето не знам кой малоумник го е мислил, че може да идем от единия край на центъра до другия за 15 мин. Че и с регистрацията за предметите нещо не се получава.
Няма значение... ще се тревожа от понеделник, уикенда ще си го изкарам размазващо.
pifiella
08-29-2014, 18:12
На мен ми е гадно,плаче ми се много...Напоследък само това правя,предимно вечер преди да заспя,баси толкова ми писна да спя на мокра възглавница и колкото повече се замислям,толкова повече ми се плаче...За всичко,за мен си,за премълчаните истини,за всичко. Успокоявам се,че какво трябва да става ще стане,но не ми помага вече. Никога не съм изпадала в такава дупка. Толкова съмнения имам в главата,че имам чувството,че ще откача. Сещам се за нещо-засмивам се,после почвам да плача. Вчера видах снимка на някакво коте,което гледаше адски тъжно и ми каза,че аз по цял ден вече съм гледала така.По цял ден,а как да съм.Опитвам се да не правя драми и проблеми,опитвам се както цял живот съм правила да си запазя всичко за себе си,да не занимавам никой с нищо,но този път не мога да се справя сама. Не мога да повярвам,че трябва друг човек да ми препредава чувствата и унижението,което изпитах,че да получа разбиране.Разбиране,което беше 2-3 дни,после пак затишие,после скандал,цирк,пак грозни думи,изречени ей така,колкото да се онивиним,после прегръдки докато съм се завила с юргана и обещание,че всичко ще се оправи. Обещания и от моя и от негова страна. Цял живот търся грешки в себе си,прощавам и си казвам,че човек греши неволно...прекалено съм мазохистична и прекалено обичам. Не знам дали ще порасна някога в това отношение... Днеска като се видях с моето приятелче,той ми каза,че ще си патя зверски от добротата ми. Но не е от доброто,просто обичам адски. Не знаех,че толкова боли да обичаш и да простиш. Само преди 2 годни да ми беше казал някой,че на 20-години в петък вечер ще седя на дивана и ще рева,докато го пиша това,щях да му се изсмея в лицето...Гадно,дългоооо и подтискащо
Ех, такава свинска работа бая отдавна не бях правила. Че и дъртите и те поплюват против уруки, толко отдавна не са ме виждали да тъпча така. :хх Ма пък и аз не съм се виждала да ям като разпрана сумати време, тъй че чак ми стана хубаво. Може да се търкалям в момента, да съм обиколила цял квартал и още да ми е тежко, но съм щастлива от себе си. Мъничките крачки напред са хубаво нещо. Оня моя ми говори пак разни несвързани глупости, да видим. Ма пък ако не друго, поне провокира някакво чувство у мен, което е хубаво. Мисля. Само нашите сега да бяха купили нещо сладко вместо плодове и щях да съм най-щастливата на земята. Отивам да пуша и бягам да си гледам сериала. Тия дни само тва правя май. :д
Пфф много кофти ми стана днес. Първоначално се знаеше, че няма да се засечем и му писах да дойде по-рано. Дори не си направи труда да ми отговори. Дойде с близо 10 минути закъснение, добре, че реших да го изчакам. В момента, в който ме видя, скочи да ме прегръща, беше супер тъжен, почти съм сигурна, че видях да бърше окото си с ръка. "Ей, няма да плачеш, чуваш ли ме? Нека прекараме последните два часа заедно, а утре ще ми звъннеш преди да дойдете и веднага ще дойда насам". Никога не съм плакала толкова силно и толкова много. Трябваше да съм на работа поне до понеделник, но се наложи да затворим преждевремнно. Толкова ме е яд, че ще го видя още едва няколко пъти и след това близо 10 дена ще сме далеч един от друг. Привързах се прекалено много към него и сега не мога да го пусна да си отиде, просто не мога. Дори само за 10 дни. Не мога да повярвам, че само до преди няколко месеца имах връзка от разстояние. В сравнение с това, тя беше много по-лесна. Вероятно ако се бях чула тогава, никога нямаше да повярвам, че съм го казала аз, но...Нямам търпение да дойде утре, дори в момента ми липсва.
Все пак прекарахме двата си часа заедно наистина страхотно. Както винаги...
На мен ми е гадно,плаче ми се много...Напоследък само това правя,предимно вечер преди да заспя,баси толкова ми писна да спя на мокра възглавница и колкото повече се замислям,толкова повече ми се плаче...За всичко,за мен си,за премълчаните истини,за всичко. Успокоявам се,че какво трябва да става ще стане,но не ми помага вече. Никога не съм изпадала в такава дупка. Толкова съмнения имам в главата,че имам чувството,че ще откача. Сещам се за нещо-засмивам се,после почвам да плача. Вчера видах снимка на някакво коте,което гледаше адски тъжно и ми каза,че аз по цял ден вече съм гледала така.По цял ден,а как да съм.Опитвам се да не правя драми и проблеми,опитвам се както цял живот съм правила да си запазя всичко за себе си,да не занимавам никой с нищо,но този път не мога да се справя сама. Не мога да повярвам,че трябва друг човек да ми препредава чувствата и унижението,което изпитах,че да получа разбиране.Разбиране,което беше 2-3 дни,после пак затишие,после скандал,цирк,пак грозни думи,изречени ей така,колкото да се онивиним,после прегръдки докато съм се завила с юргана и обещание,че всичко ще се оправи. Обещания и от моя и от негова страна. Цял живот търся грешки в себе си,прощавам и си казвам,че човек греши неволно...прекалено съм мазохистична и прекалено обичам. Не знам дали ще порасна някога в това отношение... Днеска като се видях с моето приятелче,той ми каза,че ще си патя зверски от добротата ми. Но не е от доброто,просто обичам адски. Не знаех,че толкова боли да обичаш и да простиш. Само преди 2 годни да ми беше казал някой,че на 20-години в петък вечер ще седя на дивана и ще рева,докато го пиша това,щях да му се изсмея в лицето...Гадно,дългоооо и подтискащо
Ооо,милата! Понякога трябва да си малко егоист, за да се почувстваш добре.
Иначе- добре ми е.
преяла, тежко ми е , ама добре.
Искам на студентски стол :smt060
и аз :D
чакам с нетърпение
хапнахме, пийнахме, наприказвахме се
а сега по леглата, че утре какво ще правим в 5.30 сутринта-ще се оправяме за работа
ау, колко сладкоооооо
не.
хаха, с Блаб и аз бих се навила да пия по нещо някоя вечер, приемай го като покана (:
на края на света съм сякаш, неприятно е, излиза ми се зверски много, целият град е пълен с деца 14-18 май, познат не мога да срещна...
Colouring
08-29-2014, 21:04
Първо, искам да се оплача от себе си днес! Не знам какво ми става и на какво се дължи, но се чувствам като някаква бездънна яма за храна. Страшен апетит имам днес, отдавна не съм изяждала толкова много количество храна в рамките на ден. И в момента да ми сложиш нещо, което обичам, пред мен, хич няма да се поколебая, а ще изчезне набързо, нищо, че ядох преди половин час. Интересна работа.
Второ, искам да споделя душевното си състояние в момента, защото знам, че утре като се събудя вероятно няма да е същото и магията ще е изчезнала. Толкова ми е хубаво тази вечер! Всъщност беше, а не е, защото в момента не до мен. Но утре ще се видим, не това е важното сега. Важното е, че ми е едно такова успокоено, щастливо, влюбено до безкрай. А нищо специално не сме правили. С целувки и прегръдки ме зареди толкова положително, че нямам думи... Обичам го, обичам го, обичам го. И не ме е страх да кажа, че съм щастлива. Да става каквото ще напред, аз днес съм щастлива.
Meonesssss
08-29-2014, 21:12
Тъжно ми е. Не съм яла от 12 на обед защото ме боли корема .. Тъжно ми е за храната, която седи неизядена ... За всяко едно зрънце грозде в чинийката на масата, което няма да бъде изядено днес, защото много ме боли крем и не ми е до ядене .. :'( :(
SonataArctica
08-29-2014, 21:36
Потроших си колата с тази скапана магистрала. Повече няма да минавам от там.
Изнервих се от доста хора. Радвам се, че се изнасям, но с всеки изминал ден ми става по-тежко. Интересно ми е кога тъгата ще надделее над вълнението. Поне почвам на чисто всичко. Трябва да измисля как да мине времето по-бързо. Може да изгледам някое сериалче.
KLM са е***и гадовете. Повече няма да се занимавам с тях.
Пак трябва да ходя на лекар. За n-ти път тази година.
Палатките ми са все още мокри. Беше доста мокра нощ, но бих я повторил.
Пуши ми се.
Браво на Гришата. Добре се справи с Дуди. :)
pifiella, имаш прегръдка от мен, макар и виртуална.
Каза ми, че винаги супер положително гледам не нещата и изобщо не се впрягам, не се панирам и тн. Нормално. Но не ме е виждал колко кофти ми беше миналата вечер. Мне, аз съм супер положителното същество и ми е приятно да съм такава. Но и аз си имам своите моменти. Като този, колко тихо и гадно ми се струваше всичко, когато си тръгна и пак си останах сама с мислите. С него така и не говорих, но мисля, че ми схвана неадекватната реакция миналият път. Днеска ми беше супер с него, малко бягство от всичко.
Сега не ми е чак толкова емоционално, но усещам, че натам съм тръгнала. Ама няма пък! Утре ще се видим, ако всичко върви нормално. Ох, по дяволите, колко ми липсва. И с другите. За последно лятото. Неделя съм да си видя класа и после отивам на майната си. Искам още време с тях. Много, много време.
Добре бе, не е нормално да се чувствам така. Все едно няма да ги видя 1 година. И все едно живота ми зависи от това да съм с тях в момента. What's wrong with me?!
И не мога да повярвам просото, че толкова чак несериозно се отнесох с информатиката. Не. Просто, не... Как ще си карам състезанията, не знам. Един от моментите, когато се мразя.
girlwithblueeyes
08-29-2014, 22:08
ДАААААААААААААААА ОТИВАММММММММ !!!
leadyflame
08-29-2014, 22:37
Пожелавам си много късмет и приятни нещица за напред. Усещането ми тези дни клони към едно самотно кътче което бях забравила, отворило е вратата си и духа силно, искам топлотата си...
по това време на денонощието съм особено...емоционална.
НЕЩО липсва.
и колкото и да се правя, че всичко е ОК. не, не е.
искам да ти споделя, дневниче, че е много, много трудно да кажеш сбогом.
NambyPamby
08-30-2014, 01:39
Безразлично. И пак по-добре.
Чувството да си чакаш рождения ден цяла седмица, да броиш дните от началото на седмицата, да се вълнуваш супермного, че имаш празник(което ми се случва за втори път сигурно за целия ми живот, иначе го приемам с равнодушие), да ти е за първи път от бая време толкова еуфорично и ентусиазирано и да ти преебат всичко още от 00 вечерта. И това родител. Въобще не ми дреме, че съм дърт човек вече, тия мантри с "чувстваш се както искаш да се чувстваш" и "не си го слагай на сърцето" не помагат. Толкова разочарована и огорчена не съм се чувствала от години. Та плаках почти безутешно до сутринта от гняв и обида.
Спах си като пън до ранния следобед и категорично си оставих телефона на безшумен режим. Вкъщи положението беше позамазано с букет, сготвени мои любими неща и пари в плик(което си е удачно предвид, че имам доста неща да си купувам за новото място), но поднесени по такъв начин, че просто... Благодарих от учтивост, ама отвътре направо ме разяждаше. Дори бившият ми, дето е пълното ми олицетворение на античовек и антиполовинка, ми написа мил смс малко след 00 с куп пожелания, нищо че не си говорим от бая време и се разделихме гадно, а родителското тяло ми пожела едно вяло да съм бъдела щастлива... Сигурно съм неблагодарна, не знам. Ама аз така отбивам номера като честитя на непознати хора, не на най-любимите си... Не съм магазинерката в супера, все пак, единствено дете съм, постигнах МНОГО тази година, почти невъзможното направих, нищо че никой не вярваше в мен и само ме доошашкваше преди изпитите и след тях с някакви грозни думи, та вярвах, че тази година имам право да съм щастлива и да се вълнувам за празника си, дето по принцип не го отразявам особено през годините... Още по-болно ми е, че избрах да съм в града, вместо да замина при другото родителско тяло, за да няма сърдити вкъщи, ама нейсе... Не остана оценено, да си бях заминала, поне нямаше да си прекарам рождения ден с подпухнало от рев лице и смазано настроение и самочувствие.
Но "прекрасния" ми ден не приключи дотук, естествено. Една част от роднините ми пожела само "честит рожден ден" по телефона, без пожелания, дори за приятно изкарване без нищо. Да не бяха отбивали номера изобщо, по нямаше да ми пука. Денят беше тотално преебан, то се разбра, пих кафе, взех си душ и реших да почерпя роднините на родителското тяло, защото хората ми помагат много през годините, сега и ми пращат някакви неща за местенето, абе, не ми се празнуваше изобщо, не ми се и черпеше, ама си викам уважение е, тия хора са страхотни. Накупих аз почерпка и отидох. Получих мили пожелания от бащата на родителското тяло, започващи с "ти какво си облякла" и "да си жива и здрава, ама ако ще приличаш на Х(другото родителско тяло) изобщо няма нужда да идваш", отишла съм по никое време(що ли си мислех, че е моя ден и аз си организирам времето), не били длъжни да стоят вързани в тях и да ме чакат, за грозните епитети и обидните сравнения на кого съм приличала и за какво даже няма нужда да коментирам, а на въпроса ми какво, аджеба, съм направила, че да ми се говори така, не получих адекватен отговор, както и бях обвинена, че не съм си вдигала телефона, пък те, видиш ли, много напирали да ми честитят... То вярно, че не го вдигах, ама специално си погледнах телефона и аз пропуснати повиквания от тези хора нямам... Ама въобще нямам, за целия ден, така че на кого са звънели и за чий ме обвиняват тогава е пълна мистерия... Та повиших фалцета аз, като усетих, че ми се стичат сълзите и тотално грохвам, си хванах чантата и просто си заминах без разправям повече. Абсолютно незаслужено ми насипаха като на най-долния боклук и то баш на тоя ден.
Поне едната ми леля е пич и още като ме видя след отварянето на вратата, че съм разревана и не мога да спра, ме утеши и развесели с някакви глупости.
След този чуден приказен ден единственото ми желание беше просто да се прибера, да ям шоколади бонбони на конвейр(щото това беше единственото нещо, което показваше, че по някакъв начин има някакъв празник у нас, като изключим букета) и да пуша цигари. Та обясних на момичетата, че тази вечер няма да излизаме, не им обясних що, щото и аз вече след всичките лайна не бях много адекватна. Разсърдиха ми се май. Всъщност, едната ме пита просто дали ще излизаме или да си вика техник у тях за еди си кво си, другата беше разсърдена и ме питаше хиляда пъти какво е станало, ама така и не звънна после да ме пита дали поне съм по-добре, отишло е на бири даже момичето после. Не че е длъжна да си стои в тях, щото аз съм като сдъвкана и изплюта, ама... Елементарното уважение изисква поне да ме пита дали ми е по-добре, при положение, че знае, че много се вълнувах и е някак странно ей така от нищото да отменя всичко.
После спах. Тва беше. С две думи - сълзи и сополи. Няма да го забравя този рожден ден никога(и да искам) и определено ще ми е обеца на ухото другата година да си хвана аз куфарчето и да отида баш на него ден някъде на почивка. Ебала съм ги всичките. Изобщо не ме интересува кой за какво е обиден, колко е разсърден, малоумници. Не са ми притрябвали нито пари(макар че с това местене ми трябват), нито подаръци, исках просто човешко отношение и разбиране. Би трябвало поне приятелките ми, дето уж ме познават, да се усетят, че нещо нередно има, а не да ми се цупят, че няма да пият за мое здраве, щото баш така си изглеждаше.
Иначе получих много мили пожелания от хора, които не съм вярвала, че ще се сетят за мен, включително няколко бивши гаджета, едно от които е баш Бившия. Дори той беше човек поне за един ден. А очаквах пренебрежие от него, не собствените ми близки да си правят пълен ташак с мен. Иначе много ме обичат и държат на мен. :D
Другото родителско тяло, както и някои роднини от нея страна, които са ми много близки, ми пожелаха чудесни неща, пратиха ми доста добра сума, която ще използвам да си купя всичко необходимо, че покрай тая квартира и новото място имам нужда от доста неща и така. Обясних на другата ми леля по телефона на две, на три защо ми е шибано, че не ми се изпадаше в откровения, стана й тъжно, че така се е получило и още по-тъжно, че не съм при нея. И на мен ми беше тъжно, щото поне щях да си изкарам готино и да се чувствам обичана, а не безкрайно самотна и нещастна точно на този ден. Имах много мили и насочени специално към мен, не стандартните универсални, пожелания от разни познати, с които се събирахме често на маса покрай бившия, от сестрата на бившия пак получих невероятно съобщение във фейсбук, не мислех, че ще ме отрази изобщо, пък тя такива чудесни неща ми беше написала... Колегите от университета и те бяха много мили, даже и бегло познати хора(познати на мои познати) се сетиха за мен и бяха вложили нещо от себе си в пожеланията си. Та имаше и нещо положително в тоя ден.
Още ми е невярващо как, по дяволите, се случи всичко. Все едно съм била надрусана или съм изтеглила късата клечка да ми се сбъднат всички закони на Мърфи, нещо такова. Не знам чак откъде ми дойде, сериозно. Просто си направих генералните изводи, че оттук-нататък няма да се съобразявам с никого и нищо повече, нито ще правя жертви да уважавам близките си на този ден, че да не се сърди никой. Другата година чантичката и някъде заминавам, който иска да е обиден и да ме изключва от семейството( то пък щото една рода... :D). Не знам какво да коментирам повече. Това е в общи линии. Стана дълго.
NambyPamby
08-30-2014, 01:40
стана двоен пост*
Colouring
08-30-2014, 06:14
NambyPamby, честит рожден ден със закъснение! Да си жива, здрава, много, много, много обичана и обичаща и много, много, много щастлива! Знам какво да е да ти провалят празника. Аз съм същата като теб де, съвсем равнодушно ми е на този ден.. и все пак е кофти.
За днес: трябва да стягам багаж за утре! Хубаво ми е, защото ще се измъкна за няколко дена от града и отивам на призказно място. За втори път това лято, за по-малко обаче, но този път всичко е както трябва да бъде - и компанията ще е там, и той ще бъде с мен. :)
DarkTemplar
08-30-2014, 06:33
Махмурлия.
girlwithblueeyes
08-30-2014, 07:00
Е поне днес трябваше да се наспя до по-късно. Всеки път нови и нови и нови им хрумват не може ли един уикенд просто да се спри до късно и да се мързелува . Тва тяхното е жив терор вееч и го знам какво беше последният път ще умра от глад и пак цялата ще съм в разни буболечки и песачинки .
Едит-Nampy Честит рожден ден пожелавам ти хубави емоции мноог щастие,любов и усмивки придружени с лични и професионални успехи .^^
TheDevilInMe
08-30-2014, 07:12
За всичко,за мен си,за премълчаните истини,за всичко.
Чувствам се точно като теб, много гуши и всичко ще се оправи, поздравче с S.O.S :)
Пия си кафенцето и си правя плановете за деня... Изпитвам вътрешен гняв, от който не знам как да се освободя, плаче ми се, а не мога и една сълза да пророня... Добре, че поне с съскровището ми всичко е наред, толкова е сладък и пухкав, малкото ми мечиии :cool: Пожелавам ви успешен ден на всички и повече поводи за усмивки. : )))
П.П Честит рожден ден на Namby и от мен, продължавай да ни радваш с постовете си, много увлекателно пишеш, кефиш!
Махмурлия.
Хахахах.
Малко ме боли глава, ама като че ли просто прекалих с цигарите за н-ти път.
И дори не мога да се наспя, а днеска ми беше ден за това. :Дд
искам да ти споделя, дневниче, че е много, много трудно да кажеш сбогом.
Това, макар че при мен не е точно сбогом. Или поне не с всички. Много от тях няма да ги видя в идните 8-9 месеца, с други имам възможност да се видя още няколко дни, с трети вероятно няма да се видя никога повече. Само с едно човече ще се виждаме едва след 10 дни за постоянно и въпреки това за него ми е най-мъчно. Цяла нощ съм плакала, той пак беше до 4 часа на работа и въпреки това беше залепен за телефона само и само да е сигурен, че съм добре. Към 4 и нещо-5 ми каза, че ако не заспя до половин час, ще дойде, ще ме изнесе от нас и няма да ме остави цяла нощ. Казах му, че тогава предпочитам да не спя и той точно след 15 минути цъфна на вратата. Видя, че още не съм готова и ми се скара. 8-) После взе да ме прегръща, казваше ми колко много съм му липсвала и как никога нямало да позволи някакви си 2000 километра да ни разделят. Поредната вълна от сълзи /направо си бяха вълни, мда/ изтече от очите ми, а после каза "Купих двупосочен билет за същите дати, първо се консултирах с вашите естествено, макар че нямаше да ми пука особено, ако не бяха съгласни. Не ми пука и за шанса ми за работа, нито за кариерата, за нищо, разбираш ли? Искам само да съм до теб, нищо повече. Квартирата ми е близо до вашата, не можах да намеря стаи в същия хотел за тези дати, но не е от кой знае колко голямо значение. А после като се върнем, ще си намеря работа в Бургас, дори вече имам няколко идеи къде биха ме назначили. Ще съм с теб, мила, независимо какво ще ми коства това". Това вероятно са най-милите думи, които някой някога ми е казвал. Той е...невероятен, наистина. В последните няколко дни не съм спряла да мисля колко много ми липсва от сега, а още дори не сме тръгнали. Той просто...оправи цялата каша в главата ми. Толкова се радвам, че ще е с нас, че нашите го приемат и най-вече, че ще живеем в една къща в близките 9-10 месеца, може би дори година.
След разходката /която започна някъде по изгрев, още не мога да повярвам, че сме седяли близо час на вратата/, която беше чудесна, наистина, се прибрахме за малко вкъщи, нашите тъкмо бяха излезли. Легна уж за малко на леглото и в момента спи толкова сладко...Чак ме е жал да го събудя. След малко трябва да тръгваме, а той е спал едва 2 часа. ;/ Човечето ми, за толкова малко време направи толкова много за мен. Не само за мен, за нас. Чудесен е, наистина. :smt007
Трагедия. Събудих се по-пияна от снощи, а снощи паднах на улицата, брааат, а след по-малко от 5 часа тря'а съм работоспособна, а имам да върша и неща вкъщи. Дали ще стане, а? Поне ми е яко, к'во.
DarkTemplar
08-30-2014, 08:26
от малиновите дайкирита ще да е ;]
Dagichka
08-30-2014, 08:29
не мисля, че тия неща някога ще ми се случат и на мен, освен в мечтите. толкова съм далеч от масата хора, че даже се чудя кво ми е, сбъркана ли съм, че съм такава.. ама здраве да е, всичко си е с причина, просто още не съм я разбрала каква е тя и затова се тормозя.
а телефонът ми ако се прецака не знам какво ще правя, нито пари имам за нов, нито пари за поправка, нито гаранция вече.. не мога да разбера защо тъпата батерия пада така главоломно де'а, да ги имам и смартфоните
pifiella
08-30-2014, 09:01
Здравейте,мили душички!
Днеска ми е значително по-добре,благодаря за всички виртуални гушита/мушита и отнова се убеждавам,че дори малко положителна енегрия от добри хора влияе чудесно. Когато си излея чувствата по такъв начин ми олеква :)
За момичето с рождения ден- бъди истински щастлива и доволна от себе си! Толкова ми е познато това с рождените дни-миналата година получих зверски скандал,придружен с обиди, шамари и с това,че не ставам за нищо... Зарекох се,че тая година няма да се прибирам изобщо,ама заради майка ми се прибрах и пак същото,но на следващия ден, де. Поне тази година бях истински щастлива на тоя ден и не бях сама. Всичко ще се оправи :*
До сега не съм писала в тази тема, но си помислих, може би, след като направя един пост тук мотивацията ми като по чудо ще се покачи значително. След бъзро преглеждане на форума, цигара и все още недоизпито кафе се чувствам готова да си седна на задните части и да започна сероизно и активно учене. Остават ми още кажи-речи 15 дни в които имам да наваксам пропиляното си лято (и не точно, това лято беше най-прекрасното ми лято до сега ). Само като си помисля за всичката подготовка и изпити през които трябва да премина в 12 клас + разстоянието между мен и приятелят ми, което ще се наложи да търпим, се натъжавам. Но във всеки случай дългосрочни планове няма да правя тъй като "Животът е това, което ти се случва, докато си зает да правиш планове за него"
DarkTemplar
08-30-2014, 09:07
Здравейте,мили душички!
Днеска ми е значително по-добре,благодаря за всички виртуални гушита/мушита и отнова се убеждавам,че дори малко положителна енегрия от добри хора влияе чудесно. Когато си излея чувствата по такъв начин ми олеква :)
За момичето с рождения ден- бъди истински щастлива и доволна от себе си! Толкова ми е познато това с рождените дни-миналата година получих зверски скандал,придружен с обиди, шамари и с това,че не ставам за нищо... Зарекох се,че тая година няма да се прибирам изобщо,ама заради майка ми се прибрах и пак същото,но на следващия ден, де. Поне тази година бях истински щастлива на тоя ден и не бях сама. Всичко ще се оправи :*
Така те искаме. :)
NambyPamby,честито и от мен :) Много ЗДРАВЕ и ЩАСТИЕ,душицо.
Честито и на именниците :)
Meonesssss
08-30-2014, 09:23
Ами със ставането реших да направя изненада на едно приятелче. Той пък вчера се беше напил много здраво и не се реши да излезе. Една позната се обади, ама хич не ми е до това да ми мрънка цял ден за живота си (тя за друго не търси хората, освен ако няма проблеми с оня тъп елемент, който и се пада приятел) ... Най-вероятно ще гледаме с един приятел стар мач или ще си паля кеца за село, че и това съм обещала ......
DarkTemplar
08-30-2014, 09:24
Трудно ми е, понякога се разколебавам, но ще издържа. Вложил съм прекалено много, за да се откажа.
Fisherman
08-30-2014, 09:29
до последния залък
Гледам говорили сте за „сбогом“. Приятна тема, нда. Жалко е, че много хора могат да кажат много неща по нея. Ама понякога се налага да се сбогуваш с някого, нали? Иначе щяхме да се обичаме по-малко, ако го нямаше това „сбогом“ и по-малко щяхме да оценяваме всеки миг, прекаран с въпросния човек.
Иначе се събудих преди половин час, сега ще си измия лицето, ще заприличам на човек до някаква степен и отивам към баба. :333 Яко ми е. Само да не бях толкова схваната... Ама една разтривка и ще се оправя.
DarkTemplar
08-30-2014, 09:55
Мира А.
56 мин. ·
Кой ми бута чашите снощи в ръцете?! ОСЪДЕТЕ ГО!!!
Tisho T.
Hhahaha
Tq zaspala pod dusha
а мислех, че аз съм се наказал здраво... 8-)
galaxy29
08-30-2014, 10:37
Хахахах.
на мен пък нищо ми няма 8)
Ти си машина, изразходваш всичко в танци и алкохолът не може да те застигне.
Пък чувствам се чудесно, най-накрая се наспах.
galaxy29
08-30-2014, 11:52
така е :д
Свърших работа за днес, търся си компания за пиене довечера, ще видим дали ще си намеря, бляк
Иначе ми е екстра, спи ми се, така че ще подремна сега 8-)
Не трябваше да пия тея бири снощи бееее! Сега толкова да ме боли гърлото и не мога да си кажа името. Чувствам се отвратително. Чакам си ги тези вечер да ми дойдат на гости, обаче повече бира - не!
NambyPamby
08-30-2014, 14:36
Благодаря Ви, девойки, много сте милички. :*
он: Абе, купих си куфар, искам и да го напълня вече и да се махам. 8-) Цял ден хайманосвам, на кафе с тоя, на кафе с оня, по магазините зяпах, 'ма нищо не си харесах, само един куфар си взех. 8-) Даже пижама не си харесах, загледах някакви сатенени нощнички, ама те по 35 лв... За някакъв парцал, стигащ ми малко под дупето... Как да дам толкова пари за такова нещо. Явно съквартирантките ми ще са принудени да гледат полуголото ми шоу с яката ми мрежеста нощничка с готини розови чашки, натикана някъде в шкафа за бельо. 8-) Имам и не толкова палава пижама разбира се, най-обикновена памучна със... сърчица. Та не знам кое ще им причини по-голям шок, ахахаха. 8-) Предполагам ще ме изселят с все ми багаж, ако ме видят в такъв вид някоя вечер да дефилирам из апартамента. 8-)
Иначе се прибрах и пак се сдухах, както ми нямаше нищо, хахаха. Цял ден се държах и се усмихвах, шегувах се, забавлявах се, с'а пак ми стана тъпо. Толкова горчилка и жлъч съм натрупала, че само чакам някой да каже гък, че да го отнесе. Сутринта беше майка. Сега е той наред. Само дето телефонът мълчи и не ми харесва така, трябва сама да се справям с емоциите си, вместо да ги избия нанякъде. 8-) Голям е тъпак. Знае, че ми трябва услуга, че е важно и накрая пак се опърдя. 8-) Аз, все пак, като нормална еманципирана млада жена, пък и познаваща го какъв е пън, не го чаках цял ден и накрая да чуя някво мънкане пак колко бил зает, та отидох и сама си свърших работата. Досадно беше, особено на прибиране, препотих се хиляда пъти, докато стигна, ама успях някак си. Не е там въпросът. Въпросът, че като не искаш да свършиш нещо казваш "не". Не мотаеш някого да си губи времето с тебе, щото толкова не можеш да отказваш директно. Ебаси чудото, ебаси мъжете. П..ка вече си имам, не знам що си намирам винаги втора. Добре, че си свърших рботата о време, то така като гледам, няма да има доблест да се обади и да каже поне, че няма да може. 8-) Много мразя така да ме мотаят, заклевам се, въпросът е принципен просто. Не може да казваш едно, а после да се отмяташ, бахти детските истории.
След пренасянето на разни тежки неща и никаква мъжка помощ отникъде(включая родителски тела и всякакви познати), мисля, че ако се науча и да шпакловам, боядисвам, лепя тапети и да се справям с ел. инсталацията, грешка няма да имам. Усвоила съм и друга важна част - сама трепя хлебарки и всякакви гадини без да ми мигне окото и мога да си отварям буркани без чужда помощ, та науча ли как се правят и другите неща, от мъж повече нужда няма да имам. 8-) Това в кръга на шегата, де, ама какъв мъж е, ако не може да ти свърши услуга някаква, при положение, че е свободен, с кола и си предложила даже да му платиш бензина, само и само да ти помогне?? Никва полза от него, сорЕ. 8-)
Ох. Стига съм се възмущавала, време е да намеря някой да го отнесе. 8-)
Как не ми се излиза довечера... Защото ще говоорим, а на мен никак не ми се говори и съм ѝ малко сърдита. Малко съм сърдита на всички аз, де, та това не е много силен аргумент. 8-) И все пак. Не искам жив човек да виждам в близките часове. Или поне днес. Ама съм обещала... Така е като отговарям без да мисля...
Добре бе, как ще ми влезе в профила и ще си пише каквото си иска? Потресена съм. ПО-ТРЕ-СЕ-НА. Не му прилягат такива лапешки изпълнения...
Dagichka
08-30-2014, 15:00
втори пост за деня, ама дреме ми
мамка му и телефонът шибан!! тамън се молих да не се прецака и от няколко часа не мога да го оправя, сам се рестартира през 5 секунди.. такъв карък съм, взех си и протектор даже и сто часа се гласих да го сложа, изчистих го да светне, приготвих се и бам! лепна се накриво.. арргх полудявам
heartshapedbox
08-30-2014, 15:05
Добре си изкарахме в София- концерта беше супер, стопа ни вървя перфектно и се видях с тоз' младеж, не се бяхме засичали от месеци. ^^
Хайде днес и на "Айляк"-а дано да е забавно. :)
pifiella
08-30-2014, 15:33
NambyPamby - къде отиваш?Куфари,муфари, секси нощници...
Добре си изкарахме в София- концерта беше супер, стопа ни вървя перфектно и се видях с тоз' младеж, не се бяхме засичали от месеци. ^^
Хайде днес и на "Айляк"-а дано да е забавно. :)
Да не си била на Оратница?
Наспах се, сънувах гадни работи.
Утре дано да се видим с онзи младеж, обнадеждено ми е, че сега се чувствам самотничко. Той щял да излиза с не знам си колко момичета днес, player, а нали няма никой в тъпата София още и няма с кой една чаша вино да изпия. Ебати скучното. Ама така и така ще ставам в 5.30..кво повече.
pandabear
08-30-2014, 17:04
http://38.media.tumblr.com/233c9784cca2ea0ec901907ece9d6667/tumblr_mzlddu89ST1torq82o1_500.gif
Ахахахаххахахаххаха уж никой не знае освен нашите, техните и П., а всички цял ден го питат къде съм, защо сме затворили и защо по дяволите не им е казал. :lol: Не се и изненадвам де, още от началото си личеше. :lol:
едит: Не, не, това не е възможно. Не може да е такъв идиот. Дори малоумен би се досетил, ЗА БОГА. То е близко до ума...
Пфф, защо ли се изненадвам?
Никога няма да им го простя това! Знаят, че си умирам от мъка, че ще го видя чак след 10 дена на летището или, още по-лошо, направо в самолета и въпреки това не искат да отидем с 1 час по-късно, за да мога да го видя за повече време. "Ще останем до 7 вместо до 6, щом толкова настояваш". Абе хора, щом можем да отидем в 5 и да се приберем в 7, какво пречи да отидем в 6 и да се приберем в 8? Особено при положение че сме напълно свободни И ЧЕТИРИМАТА. Да не говорим, че има какво да си кажем с тези хора и можем дори цяла вечер да седим...
lisi4ety
08-30-2014, 17:41
Иии както предполагах, късогледичка съм макло ас. Супер. От три дни главата не спира да ме боли, шибания компютър в тъпия офис................................
Трябваше утре да ходя на пазарче с приятен повод, но изведнъж приятелките ми пак се оказаха заети ;/ а като ремаркето ми не живее в София е супер ши*ано и излизанията през уикенда включват от негова страна идване с колата, а да му позволя да харчи пари за бензин, за да ми угажда, няма да стане
Ноо пък съм много доволна, че отивам да избирам мебели за новото ми местенце ;3 ходеше ми се в икеа и без това.. ще се развихря! ;д а сега просто искам да си взема очилцата най-накрая и да се оправят нещата
AnarchyBoy
08-30-2014, 17:49
Брутална тренировка беше! А тя ми висеше на гърба като раничка, хехе.. Да тренираш с твоите кг + 49 кг отгоре си е тежко. Ахехех, как ни гледаха всички.. Тя повече ме снимка отколкото да тренира де, ама.. и е простено. Ударихме си по едно душче, сега хапваме и излизаме.
Настроението ми е супер приповдигнато и има защо!!! Ае на парти, баце. АААААлелелеллееллеЙ.
Те ви и поздравче, да ви е приятна и забавна вечерта! ;)
https://www.youtube.com/watch?v=0PQyp8nansE
Fisherman
08-30-2014, 17:54
живот си живееш
Ох, навсякъде ме изпохапа някаква гадина, аре заминавай си бе, лято, още ли се влачиш..
IWannaBeSedated
08-30-2014, 18:24
Ще се опитам да се насладя на последните седмици почивка подобаващо. Няма да се дам толкова лесно, я! 8-)
С една крачка се приближих към целта, така да кажем, дано всичко се нареди. :)
чувствам се секси и поглезена, и... къв е смисълът обаче *повдига рамене*.
едно положително нещо: поне косата ми е най-мекото нещо, което съм пипала ^_^
come back, baby
( :
Meonesssss
08-30-2014, 18:56
Чувствам се тотално прецакана, пък... Как може всички планове за един ден да ми отпаднат ? :-D Вземам си един душ, пакетче дъвки и си пускам някое психо филмче. Хубаво е да си си сам от една страна. :?
pifiella
08-30-2014, 19:07
На мен ми е много добре сега. Седнала съм си на дивана,пуснала съм музика,пиша си с една приятелка,дето е класирана в 23-ти блок и й пращам некви снимки....
Прочетох,че на някой му се яде на стол - И НА МЕН,много! :D
Уморена съм. Щеше ми се да го видя, но късмет, братче. И пустата гордост пак... Щеше да е хубаво все пак да се видим, да приключим още сега и да мога да се разхождам без страх, че ще го видя някъде и ще ми прави филми. Нищо, и утре/вдригиден е ден, нале? А така! Нищо не може да ми развали душевното спокойствие. Аре - след малко баня, вечеря, цигарка, сладко май, кафенце и сериал. Евентуално до 3-4 смятам да гледкам сериалченценце, утре ще спя до обяд и тка.
I am a mess. Особено след този разговор. Ако въобще мога да го нарека така.
Утре ще отида. I promise.
понякога и най-малкото може да ме накара да се чувствам глупаво/а
азчета могат да си го заврат. това мога да кажа.
иначе - чрд на Намби!//така и не получих инфо на лс
новият L'Europeo ме разстрои яката.
и ми се смеят как разглеждам картите на серийни убийци. а не бе, баси, ще стои и ще си чета извращения само...
galaxy29
08-30-2014, 21:05
понякога и най-малкото може да ме накара да се чувствам глупаво/а
азчета могат да си го заврат. това мога да кажа.
иначе - чрд на Намби!//така и не получих инфо на лс
новият L'Europeo ме разстрои яката.
и ми се смеят как разглеждам картите на серийни убийци. а не бе, баси, ще стои и ще си чета извращения само...
исках да ти кажа, че си изкукуригала астроложка на живо :{
и пиша поезия за маса
и критическите ми текстове ник'ви ги няма
знам си))
//всъщност съм доста нормален човек. твърде нормален за артист, уви:Д
galaxy29
08-30-2014, 21:22
и да ми се обясняваш, няма как да ти повярвам като не дойде!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NambyPamby
08-30-2014, 22:55
Блаб - благодаря ти, иначе нещо се отказах. :)
Някой питаше - за друг град заминавам, нищо особено. 8-)
он: Абе... Много мразя да си признавам грешките, обаче сгреших. Охраних момчето тука пред цял форум, а то ми звънна час и половина по-късно да ме пита кога ще ми е удобно. 8-) Аз вече си бях свършила работата, де, та му обясних, поговорихме си още малко, затворихме си телефоните, тъкмо си бях взела душ - легнах и умрях. 8-) Докато не ми се обадиха едни познати да излизаме и аз нали не можах да откажа... Облякох се, сресах се :D и излязох. Тъкмо отиваме към заведението - телефонът ми звъни, аз се изнервям вече, че пак го чувам, че ми писна да водя разни разговори. Като погледнах дисплея, само дето не паднах. 8-) Както беше зает и имаше да довършва нещо си, т.е разбирай го като "шансът да се видим е нищожен", отведнъж решил да ме пита дали ми се излиза. Ама понеже вече съм навън с други хора, пък те се знаят, го викнах с нас, не предполагах, че ще се навие, пък той след 20 минути беше пред заведението. 8-) Мина набързо, колкото да изпие една бира, да ме побъзика пред приятелите ни и да изчезне за работа. 8-)
Чудесно си изкарах, беше много забавно, запознах се с нови хора и направо се изключих от вчерашния ден и негативните емоции. Само дето освен приятелката ми, дори непознатите после казаха, че сме изглеждали така, все едно не сме се разделяли, и ако не съм била казала, били сигурни, че сме двойка. 8-) Той пък ме изуми, че звънна първо за това, за което се бяхме разбрали и беше в бойна готовност, после пък - че ми звънна втори път и то да се видим. Шок и потрес. По-големият шок беше, че се нави да дойде буквално за един час при нас, в заведението, където бях аз и имаше и други хора, независимо, че трябваше да ходи на работа. Някакви странни неща стават, имам чувството, че нещо съм изпуснала. Абе, цирк, забавлявах си се много. 8-)
И много се радвам за приятелката ми, намерила си е страхотен приятел. Доколкото успях да преценя е голям пич, просто е особняк, малко е чешит като мен, ние затова се сдушихме от раз. 8-) Грижи се за нея, старае се да ѝ помага, готов е да се бори за връзката им, независимо километрите, постигнал е наистина МНОГО за годините си, просто е... Особена порода. Надявам се да се напаснат още по-добре с времето и да се обичат много, тя го заслужава. Чак ми е гузно, че през последните месеци не намирах време да се видим, тази вечер си припомних колко много винаги имаме да си говорим и колко е миличка и състрадателна. Душичка ми е. Добре, че ме изкара от нас. Направо си ме принуди, всъщност. 8-)
http://countrymeters.info/bg/World
не е ли плашещо?
7млрд души и само една, от която се нуждаеш