PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28

Страници : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

YSMF
09-06-2014, 06:34
Дано този път се получат нещата и има къде да живея... и вчера не трябваше да му отговарям, но е късно.

Dagichka
09-06-2014, 07:11
и имам нужда от някого, от приятелско рамо просто, съвет, окуражаване
;/
http://cdn.smosh.com/sites/default/files/ftpuploads/bloguploads/0413/epic-hugs-friends-joey-chandler.gif няма да се сдухваш ей, ела при мен да си подпреш главата на приятелското ми рамо/ако искаш и на гърдата може :cool:
която уф ме боли от време на време, откакто ми промиха раната и смениха превръзката стана гадно, а тъкмо се бях зарадвала, че ще мина без болки.. ама не е нещо твърде силно де, ще стискам зъбки. и ще си почивам тия два дни, само трябва да измисля как аджеба да си измия косата, че ще стана на битник без да се къпя тия 10 дни :с
иначе ми е добре, чакам закуска да ми донесат (хохо отнасят се с мен като с царица сега поне :д) и да си пускам филмче в леглото и пак да лежа

Ewok
09-06-2014, 07:23
Ох, и дори не знам как ще се доверя на шивачка за бална рокля. :Д

препоръчвам ти моята, доста е добра и много разбрана

102
09-06-2014, 08:21
няма да се сдухваш ей, ела при мен да си подпреш главата на приятелското ми рамо/ако искаш и на гърдата може :cool:

Тъжен съм, имам нужда от гърда. Може и две.

SHPAIdURmeN
09-06-2014, 08:28
O, да изпилен минимал, за изпилени хора. <3
Надявам се за над 100 тегления.

Lilanda
09-06-2014, 08:55
да не е синоптик?
Лололололоооллололололлол оол. Не. Просто има нужда от почивка /цяло лято работи от 17 до 4-5, в някои дни се налага и от 9 до 14 също/ и вече е суууупер изморен. Единственият шанс да го пуснат 1-2 часа по-рано от работа, е да завали.

ОН: След вчерашното "ще си включа Home Alone 21 и ще се надявам да ме приспи" се чувствам мнооооого изморена, а съм спала 11 часа. Бях забравила колко ме изтощава точно този трак.

Тия дни ще оправяме багаж. Така ми се иска да тръгнем колкото се може по-скоро...

Andjyy
09-06-2014, 09:41
иначе ми е добре, чакам закуска да ми донесат (хохо отнасят се с мен като с царица сега поне :д) и да си пускам филмче в леглото и пак да лежа

Ти си пич. Веднъж не те видях да мрънкаш,да се оплакваш,да се самосъжаляваш. Въобще не изглеждаш паднала духом,каквато щях да бъда аз на твое място. Дори окуражаваш Галаксито. Похвално е. Наистина!
Останала съм с впечатлението,че Галакси е борбено момиче. Много е лошо да няма на кого да се опреш в труден момент.
Често си повтарям,че изпитанията са за силните. Ще се справиш. И това ще мине. =P~

Dagichka
09-06-2014, 10:21
олеле колко ме усмихна, ако знаеш!! благодаря ти :))
аз си поревах малко след операцията и като си видях една голяма подутина на корема (тъй като никой не ми беше казал, че ми е влязъл въздух там от тръбата и че било нормално), та се филмирах малко :д и от абоката много мрънках, че ме боли в свивката на ръката, ама мина и това :cool:

102, айде заповядай и ти :*
да добавя, че и времето навън ме радва, есента винаги ми е била любима и успокояваща такава :д

Naive
09-06-2014, 10:32
препоръчвам ти моята, доста е добра и много разбрана

О, супер, знаех , че някой ще се обади. :)
Контакти? И дефинирай разбрана. :д То като цяло ми е рано, аз не съм си измислила и харесала бална още, но за сметка на това харесах 100 сватбени и сигурно ще следвам някой от техните модели. :д

Hayashi
09-06-2014, 10:35
Равносметката от вчера - 10 пренесени куфара и 2 чанти. Побра се всичко, за щастие.
Интернетът в общежитието е потресаващо гаден, надявам се скоро да си пусна моя.

Днес вече ме боли всичко, а трябва да изчистя стария апартамент.

bilqnavod
09-06-2014, 10:42
неутрално състояние, довечера съм на работа. А сега просто се боря ученето на немски, ебати и зора... все се надявам, че ще напредна...

Colouring
09-06-2014, 11:30
След разговора с нея ми стана по-добре. Толкова неща трябва да свърша преди 23-ти, че не е истина. Имам куп неща за купуване, много работи трябва да мисля и много неща ще са ми на главата. Тепърва всичко започва. Не искам, но се радвам, защото ще държа съзнанието си заето. А това ми трябва в момента. Спря да вали поне, така че поне може да се излезе. Тази вечер.. ох.. ще е тежко. Сълзи няма да пестя, то се е видяло. Ама... няма как, ще сме двамата, не ми пука за нищо друго. Само утре се чудя дали да ходя да го изпращам до автогарата, че напълно мога да рухна там. Ще опитам да се държа де. И.. така.

102, чакам си акъла.

galaxy29
09-06-2014, 11:38
благодаря ви : )
гичи, и аз имам раничка на гърдата, обаче от изгорено, може да се мажем взаимно с кремче :oops:
анджи, аз имам на кого да се опра, просто не ми се споделя на тях в момента, може би защото ми се струват осъдителни, пък и за момента ми е приятно да си споделям в скъпия ми форум ;д

Fisherman
09-06-2014, 15:17
"Родих се във един много горещ понеделник,
още продаваха от ония цигари...К'ви бяха? Мелник?
Във един часа на обед в най-кучешката жега,
съм поел кислород и от тогава ей ма дей ма.
Майка ми видяла зор с голямата ми глава,
напъвала горката - аз запънат са държа
за карантиите ѝ вътре и отказвам да изляза,
ама няма назад бе, напуснах на майка ми таза."
:grin:

Песента пък си е много силна. Всъщност Керанов няма слабо.

и какъв е смисъла зад тези празни слова,или няма такъв

SHPAIdURmeN
09-06-2014, 15:18

Аз залагам на няма такъв :lol:

granger
09-06-2014, 15:41
Ентусиазирано ми е!
Пътува ми се, разглежда ми се, особено с него <3
тралал!
Прекрасничко.

xoxi
09-06-2014, 16:05
Наааай-накрая да ни съвпаднат почивните дни!!!
С малко закъснение ще си отпразнуваме четвъртата годишнина, а пък и с рождения ден ще я комбинираме!!! Екстра!

https://38.media.tumblr.com/acca5766f269124987a7836c3aecad24/tumblr_nbg0qkhBcQ1shmcjio1_500.gif

Jaune
09-06-2014, 16:10
Много, много съм изморена, скапана, просто не знам от какво, след като нищо не съм правила. И не спя, ами ям. Супер. :|

p.s.: И ми е няк'во тъжно/гадно, и не знам какво да правя с майка ми, и искам да се изнеса, и ще видим тая година как ще потръгне с работата, и може и да стане.

anonymous768631
09-06-2014, 16:22
(примляск) Пак съм на работа след малко. Тогава ще си взема учебника на работата. И няма да се занясям с клиентката с червената коса, която ми пее, когато дойде. Ще съм делови, ще обслужвам бързо и ще си чета. Защото все пак имам 3 дена до изпита. И после рецензиите. Охх... Ама има време де. То са си три дена. Все пак аз се готвя от цели 3. Общо 6. Уау!
Тик-так, тик-так, пак ли ще закъснея?

AnarchyBoy
09-06-2014, 16:52

Човека разказва живота си, чрез самоирония в епични пропорции. От т'ва по-голямо няма. ;)

pandabear
09-06-2014, 17:01
anarchy харесва песента заради тези римички:

Защото глупостите ми из нета ги намираха
и ги цитираха, и ми се присмиваха,
и ме депресираха, и от смях умираха.
Но гаврите странно защо пък мен ме мотивираха.
Противно на всички пригнози извадих късмет
и ме приеха да следвам в елитен университет.

хhaahahhaxaahhahahaxaahah

Lilanda
09-06-2014, 17:02
Утре ще е голям ден. Всеки път си казвам "Днес ще ги видя за последно, после ще се видим чак след 8-9 месеца"...Е, след утре, наистина ще се видим след 8-9 месеца. Отчаааааайвам се. Пфф.

Много тежко го прие, знам, че му е мъчно, но...

Мамка му, след 4 дена по това време тъкмо ще слизам от самолета. Имам толкова много неща да направя, а имам едва 2 дни като изключим днес...

Lilanda
09-06-2014, 17:03

:lol: :lol: :lol:

Lilanda
09-06-2014, 17:18
Това ще е трети коментар под ред, но не ми пука!

Направиха ми забележка, че в опитите си да бъда мила с хората, звуча като лелка. о.О Като попитах защо така мисли, ми отговори, че начинът ми на изразяване е прекалено интелигентен. Не съм сигурна това комплимент ли беше или обида. о.О

AnarchyBoy
09-06-2014, 17:19

Колко си оригинална само.

AnarchyBoy
09-06-2014, 17:23
бту кефи ме ей тва

Родих се във един много горещ понеделник,
още продаваха от ония цигари...К'ви бяха? Мелник?
Във един часа на обед в най-кучешката жега,
съм поел кислород и от тогава ей ма дей ма.

Интелектуалния пробов усъществил баща ми на пет,
когато техните го сварили да чете Хамлет,

Та от тогава сме интелектуалци
в ранното си детство съм страдал от липса на калций.
Наще са ме водили по всевъзможни кръжоци,
по сулфеж, рисуване, танци, частни уроци.
Майка ми мечтала да стана човек на изкуството,
ама аз бастун в главата ми пространство пусто - гьол.

първият ми публичен позор
и не знам що в тая гавра с театралния пламък
на мене отредиха да играя буквата ер малък.
Да не се казвам ьладислав бе майна,
т'ва не могат да го изговорят даже в Украйна.

Така разбрах, че няма с к'во да блесна
и една вечер една мисъл в темето ме тресна.
Викам си, така и така няма да ходя в Алма матер,
ми що не зема пък да стана рапер.
И.. станах рапер и попловина ( РАПЪРИТЕ ГИ ПИШЕ ОЩЕ В БИБЛИЯТА)
И, О чудо! Светлина в моя живот преквалифицирах личността си в гангстера Керанов,

щото из нета още носи се безсмъртната творба,
на един изстрадал от превратностите на живота мафиот
четиринайсет годишен турбо идиот.

и ме приеха да следвам в елитен университет
и някак обстановката във къщи се поуспокои
кат' неизпрана наука е трудно да се обясни.
Но ей ме на вече съм една Софииска хаймана

AnarchyBoy
09-06-2014, 17:26
:grin:

lisi4ety
09-06-2014, 17:34
Чувствам се отпочинала. Последните точно 24 часа бяха най-хубавите от доста време насам.
Най-накрая успяхме да прекараме повече време заедно и ми беше повече от прекрасно ^^
Успях даже семейството да накарам да отидем групово на кино, което се случва веднъж на милион години и още не мога да повярвам ;д
Страхотно ми е, отивам да ям

Ewok
09-06-2014, 17:44
Хм, напоследък се замислям, че може би сме различни.
Един човек ми каза, че не разбира нашите отношения. Че сме изключение. И двамата. Може би точно затова се получава. Хем е хубаво, че не е клише, хем не е, защото е твърде неизвестно. Няма глупав цитат или лигав филм, който да покаже какво би могло да се случи. Но пък може би неизвестността е част от всяка една връзка.

AnarchyBoy
09-06-2014, 17:50
https://www.facebook.com/video.php?v=695646383850895&set=vb.100002166185323&type=2&theater

babity
09-06-2014, 17:58
Тотално безсилна, безполезна, загуба на жизнено пространство. И не е защото съм сама, просто съм самотна дееба. Дори и хората, които са ми най-близки не ме успокояват. А искам да има само една прегръдка, в която да се чувствам сигурна и защитена. Без значение чия.

Lilanda
09-06-2014, 18:10
Тотално безсилна, безполезна, загуба на жизнено пространство. И не е защото съм сама, просто съм самотна дееба. Дори и хората, които са ми най-близки не ме успокояват. А искам да има само една прегръдка, в която да се чувствам сигурна и защитена. Без значение чия.
*виртуално гуш*

Ако имаш нужда да споделиш, пиши ми на лично. ^^

Ewok
09-06-2014, 18:22
^ ти ли си лина?

NambyPamby
09-06-2014, 18:47
Ф-А-Н-Т-А-С-Т-И-Ч-Н-О!
Хубава вечер беше, хаха, а днес беше още по-хубаво. Много е интригуващ, впечатлена съм. Още не си е запалил подметките и не е избягал, което е чудно. 8-) Изненадва ме все по-приятно, чисто физически е страхотен, оказва се, че е и пич.
Ебаси.
Не мога така.
Не съм свикнала да ми се лепят добри момчета. Обикновено все се занимавам с несериозни мъже.
И поради тая причина сега не знам как да процедирам с него. Не се отказва, бе, хванал е здраво и не пуска...
Има два варианта как ще се развият нещата: или пак ще съм наранена накрая, или ще се окаже, че съм ударила джакпота и ще имам страхотен мъж до себе си.
Хм. Интересно ще бъде какво ще се случи.

Lilanda
09-06-2014, 18:51
^ ти ли си лина?
Да. Защо?

Blab
09-06-2014, 19:58
това земетресение ми взе здравето.
събудих се с ужасяващо главоболие и няма мърдане. дори серията повръщания не можа да ме съвземе.
сега съм по-добре де, явно афтършоковете са понамалели, ама не мога да повярвам какъв съм сеизмограф...
после нека ми говорят как не сме обвързани с природата...

иначе съм добре, упражнявам си френския и пиша синопсис.
доста съм над/извън нещата, за добро или за лошо. чувствам, че е за добро, все пак)

Eagle 123
09-06-2014, 20:04
Еелее толкова вода накуп не съм виждал .. нещо страшно е, най - тъпото време е т'ва, минаваш през езера с колата

102
09-06-2014, 20:13
102, чакам си акъла.

то па един акъл, хх.. аз съм от патките, които не са станали професори

мислиш, че на него също не му е тъжно и не му се реве ли ?
знаеш, че се чувства по същия начин
много малко неща са по-красиви от плачещо момиче
чувството, че наистина на човекът(?) отсреща му пука.. ех

не знам защо и къде отлита принца, но чак пък толкова да няма никаква комуникация.. странно, но добре....
и така, работата ми изглежда като подобни мои, хх
момичето в което бях(?) влюбен(?) замина
външно бях доста груб, дори е възможно аз да съм я прокудил, но както и да е....
вътрешно от друга страна го приех тежко. охладнях към всичко и всички. мислих че нищо вече няма смисъл щом нещата не се случват с този човек, знаеш как е..
казвах си "нея я няма, не е вече тук до мен, наблизо.." и се натъжавах, признавам си /и аз като теб се стараех да не го показвам/
връщах моменти, всичко ми беше като на филм, обземаше ме онова топло чувство и ми се лепваше онази несъзнателна идиотска усмивка
при мен имаше и има варианти, не е като при теб, но аз вече не искам, въпреки че съм крив от доста време....
стигаме до вариантите, които аз мислих за себе си
искаш нещо - бориш се (не ми стана ясно как така при теб положението е толкова плачевно)
нямаш възможност - страдаш или по-скоро си изстрадваш всичко
предполагам вариантите не са много
1.живееш на по-високи обороти (обграждаш се с неща, които да те разсейват)
2.затваряш се не само вътрешно, ами и външно (четеш си, циклиш, развиваш се/израстваш (което е супер да ти кажа))
3.и двете
както се казва.. времето лекува, пък и както също се казва.. съдбата си знае раутътъ

Как се продължава след всичко това...? философски или селски (препоръчвам ти селски)

замислих се нещо
тоя твоя бастун, защо така бяга от теб
предполагам има основателна причина, но каква е тая любов, мамка му
аман от тъжни работи
опитай се да страдаш весело
алкохолът помага
и хакуна матата, бе
майната му на сичко
дръж се мъжки, питч
(_)_)////////( .)

Blab
09-06-2014, 20:16
ооо<3

102
09-06-2014, 20:17
Еелее толкова вода накуп не съм виждал .. нещо страшно е, най - тъпото време е т'ва, минаваш през езера с колата

ей боклук

Eagle 123
09-06-2014, 20:19
кажи бе гнас

102
09-06-2014, 20:21
кво говориш за кола когато хора умират
смотаняк тъп гмечав

galaxy29
09-06-2014, 20:22
кажи бе гнас
айде само да не го обиждаш, че ще те потроша

102
09-06-2014, 20:23
айде само да не ме обиждаш, че ще те потроши

Eagle 123
09-06-2014, 20:24
И каква беше връзката с жертвите (лека им пръст) и колата не можах да разбера .. на комплексари не обръщам внимание

102
09-06-2014, 20:27
тап си да

Eagle 123
09-06-2014, 20:28
:lol: мда ахахах седи си у вас на топло и не излизай, обществото няма нужда от теП

102
09-06-2014, 20:29
сигурно на галено ти викат оли

galaxy29
09-06-2014, 20:30
че хората УМИРАТ, а ти мислиш как тротинеткатата ти се е изкаляла
вместо да я продадеш и да направиш дарение
толкова ли е трудно да се сетиш
какво е това повърхностно поколение
дано съвестта ти те следва неуморно и не ти остави и миг спокойствие
амин омен

Eagle 123
09-06-2014, 20:31
е нз ти ш каеш / ама се въздържай по принцип, че бая плоски лафчета пускаш

Eagle 123
09-06-2014, 20:32
че хората УМИРАТ, а ти мислиш как тротинеткатата ти се е изкаляла
вместо да я продадеш и да направиш дарение
толкова ли е трудно да се сетиш
какво е това повърхностно поколение
дано съвестта ти те следва неуморно и не ти остави и миг спокойствие
амин омен

You made my night :lol:

Ivaaaaa
09-06-2014, 20:35
през последните няколко дни съм си все вкъщи. не искам да разболявам другите, както направиха с мен. /всъщност това е оправдание/. пак изпадам в онова състояние. не е здравословно, както психически, така и физически. имам нужда от зелено и нещо, което да разпали някъв мижав пламък на животец. ще се видим кога? на Коледа? о, не. не мога. мислех, че съм пораснала, мислех, че съм силна, но не е така. става дори по-зле. има толкова много същества на тази планета, а поставям щастието си в ръцете на едно човече. не е честно. трябва да е в моите ръце. знам как би трябвало да се живее, знам как да реша проблема, но въпросът е, че не искам/не мога. не съм сигурна кое от двете е. може би и двете. аз съм само на 18. предполага се, че животът е пред мен /макар, че според мен поне една трета си е отишъл/. защо се чувствам толкова не на място. не се чувствам удобно в кожата си /иска ми се тва да беше от шибания лишей/. сякаш не съм се родила на правилното място, сред правилните хора. сякаш не принадлежа на този свят и под 'свят' имам предвид .. да го кажем време. май часовете изолационизъм ми дойдоха в повече. може би ПОЛОДИАВАМ.

Ivaaaaa
09-06-2014, 20:38
http://www.metalinjection.net/upcoming-releases/marilyn-manson-teases-new-record-prepared-for-landing
((((( :

йей, нещо хубаво

tori
09-06-2014, 20:43
Странно е да ми липсва, не знам. Ама е много странно. Много. Не искам да ми липсва, не искам да ми е в главата. Не искам нищо от него. Не го обичам, но ми липсва. Защо съм такъв женски полов орган?!
Разочаровано ми беше снощи - от мен, от хората около мен. Замислих се, че когато някой иска нещо, той действа и се опитва да го постигне. От тая основна мисъл следват разни неща, които не са неочаквани, но са нехубави. Все тая, вече не се надявам на нищо. Тоя път наистина.
Бабини имат годишнина днес - съединението, ве, съединението. Как са издържали 44 години?! Аз четири не успях... Още толкова им желая.
Слушам го онова далечното („слушай батко си, той на лошо няма да те научи.“) и май верно е било право, че е хубаво да не се задържам вкъщи много-много. Ако не друго, поне опитвам. Чиста съм пред себе си. Утре или понеделник май ще пия със слабата Панда, ще видим. Иска ми се да седнем и да се отрежем, без камъни в ръцете, без падания от където и да е, без някой да се опитва да се самоубие, да ме целува, да се чуди дали е педал. Ма пък и така да става, все тая. Аз вече не се занимавам да влача никого на гръб. Айде, възта!

Ewok
09-06-2014, 20:48
и си мисля тамтарарам небето е близо

Jaune
09-06-2014, 21:02

не знам защо и къде отлита принца, но чак пък толкова да няма никаква комуникация.. странно, но добре....
външно бях доста груб, дори е възможно аз да съм я прокудил, но както и да е....
вътрешно от друга страна го приех тежко. охладнях към всичко и всички. мислих че нищо вече няма смисъл щом нещата не се случват с този човек, знаеш как е..
казвах си "нея я няма, не е вече тук до мен, наблизо.." и се натъжавах, признавам си /и аз като теб се стараех да не го показвам/
връщах моменти, всичко ми беше като на филм, обземаше ме онова топло чувство и ми се лепваше онази несъзнателна идиотска усмивка
при мен имаше и има варианти, не е като при теб, но аз вече не искам, въпреки че съм крив от доста време....
искаш нещо - бориш се (не ми стана ясно как така при теб положението е толкова плачевно)
2.затваряш се не само вътрешно, ами и външно (четеш си, циклиш, развиваш се/израстваш (което е супер да ти кажа))
3.и двете
както се казва.. времето лекува, пък и както също се казва.. съдбата си знае раутътъ

Как се продължава след всичко това...? философски или селски (препоръчвам ти селски)

замислих се нещо
аман от тъжни работи
алкохолът помага
и хакуна матата, бе
майната му на сичко
дръж се мъжки, питч
(_)_)////////( .)

браво, уважих този коментар.

Lilanda
09-06-2014, 21:03

3.и двете

замислих се нещо
аман от тъжни работи
алкохолът помага
и хакуна матата, бе
майната му на сичко
дръж се мъжки, питч
(_)_)////////( .)
Липсваше ми тази ти страна. <3

Hayashi
09-06-2014, 23:01
Оправих тоя интернет аз беееее! Май съм си объркала специалността!
Утре сме на пазар сутринта, трябва да си накупя готини евтини неща за вкъщи.
Много добра вечер беше днес, кюфтенца, пюре, салатка (със сиренце), бяло винце и за романтика ванилова свещ.

TheDevilInMe
09-07-2014, 06:13
102, мъдро казано, наистина :)
Пък на мен ми е добре, прекарах много релаксираща вечер на по биричка с доста близък приятел, имаше и много откровения, абе супер си беше, точно от това имах нужда, сега ми остава само да се стегна и да уча за изпитите и всичко ще е тип топ :D

Colouring
09-07-2014, 06:33
102, :)))) ! Мерси за думите, няма да се обяснявам повече защо и как се случи така, но е факт. Доста сълзи пролях пред него, доста неща си казахме, всичко, което ми тежеше, беше казано и разбрано от другата страна. Чух прекрасни думи, които ме изпълниха с щастие, че сме били. Разбрахме се да ми се обади, когато пристигне и оттук нататък да поддържаме връзка, вероятно ще си пишем от дъжд на вятър. Всъщност, няма как да го избегна напълно (аз и не искам, глупаво ще е, прекрасник е, искам го за приятел), защото сме в една компания, но вероятно ще се съберем всички чак по Коледа и не се знае дали той изобщо ще се върне. Един лош спомен нямам от него. Както си казахме, щастливи сме, че сме се имали.

Мда. После майчиното рамо ми беше дом за вечерта. Най-хубаво си е при мама!

Сега ще се опитам да държа ума си зает. Толкова неща имам на главата. Мисля, че е време да си направя списък какво ще си купувам и какво ми трябва и още утре ще започна да обикалям по магазините, че време не остана. Предстои ми ново начало, страшно, но и вълнуващо(хм, дали?). И така. А и навън е любимото ми време - есен да е цял живот..

Dagichka
09-07-2014, 07:33
айде, почнаха се клюкарските истории от уж 'загрижени' познати що съм била в болница и кво ми имало, баси и тъпата патка, толкова се радвам, че няма да сме в един курс с нея.
липсват ми момчетата, трябва да се събера с тях тия дни, може би неделята за рдто.. раната ме боли от време на време, предполагам е нормално и все пак ми е гадно :с Пав, ела да се мажем взаимно да :oops:
и един гъБъл пак влезе в терасата, не знам какво значи тва, ама сто процента вселената иска нещо да ми каже :д

babity
09-07-2014, 07:42
Седи ми се цял ден вкъщи. Само да успея да дръпна едно кафенце и пак ще ста'ам ебаси домакинята. Днеска няма да ходя никъде, надявам се. Само ако моето съмнително-дали-е-мое коте си дойде и иска да ме види, мо'а си потренирам театрото. Ама надали.
Баща ми е същият като мен - говори малко. Обаче т'ва прави напрежението тройно.

Jaune
09-07-2014, 09:27
OOH DEVOUR MEEE<3

хубаво е да се събудиш и първото нещо, което да видиш, е съобщение от този, когото очакваш, пък и в този контекст - още повече
може и да се филмирам прекалено, ама то ми е хубаво бе ( :

galaxy29
09-07-2014, 11:56
ставам на крака, стягам корсета, връзвам на здрав възел и без повече издънки хахахах

http://youtu.be/qsElcniHYaM
: )

xoxi
09-07-2014, 12:05
Яде ми се ориз от китайския ресторант. Преди цели два месеца ядох за последно там. Липсва ми вкусът. 8-) Утре така или иначе ще е голямото преяждане и харчене на пари. Чудя се само дали от днес ми се започва?! Що пък не?!!! Два празника ще празнуваме, звучи логично да ги празуваме два дни. Поне на мен ми звучи така.
Как беше рекламата "не си ти, когато си гладен". Мхм, мхм.

Ivaaaaa
09-07-2014, 12:16
за последно излизах...във вторник? не, в сряда до личния. днес ще се видя с другарчето по болеС. оценявам факта, че се опитва да ме изкара от вкъщи. sweet. ако можеше и да не се чувствам толкова парцаливо. и въпреки всичко май се справям. геройче. ного ми е студено ) :

pandabear
09-07-2014, 19:00
Пречупих се. Не очаквах да ми е толкова трудно и наистина вярвах, че ще се справя. Научих се да преживявам тъгата си сама и си мислех, че и тази рана ще заздравее с времето. Какво ти време? Вече толкова години не мога да се отърся от тази болка, която идва и ме напуска, когато си поиска. А може би дори не ме е напускала, а просто съм успявала някак си с нещо да я притъпя за известно време. Тоест заблуждавала съм се сама. Позволих на болката да ме промени. Сякаш просто губя себе си. В определени моменти осъзнавам, че Аз не бих постъпила така, както всъщност мисля да постъпя. Чувствам се слаба. Чувствам се самотна. Чувствам страх.
Нужно ли беше точно в този момент да се появи отново? Това ли беше причината за всички онези среднощни смс-и и обаждания? Ами, разбира се...просто трябваше да опипа почвата, да разбере какво се е променило, какво не се е. И да си тръгне отново с извинението, че заслужавам много повече от това, което е той и което може да ми предложи. Е толкова ли много искам бе, мамка му? Топлота. Искреност. Любов? Плаче ми се много...имам чувството, че по някакъв начин съм отблъснала всеки един човек, към когото съм се привързала и обикнала. И вече никой не може да ме убеди, че не е в мен проблемът. Просто не знам как да го намеря, за да го реша. А искам, много искам...
//Давам си голяма почивка от форума и всички социални мрежи. Още утре отивам да си купя много листове и бои.

tori
09-07-2014, 19:28
Днес го играх домошарче - изчистих в нас, после гледах малко ТВ, видях бабини, пак гледах ТВ... Доволна съм, че поговорих с него сериозно, но не ми харесва онова, което ми каза. Тоест не се харесва на нерационалното ми его с огромна пробойна по средата. Ама все тая де, кийп уолкинг, егото ми ще се излекува. Току-що се изкъпах и ми се гушка. За утре си имам някакви запланувани задачки, дай боже да се събудя преди 12 и да ги свърша, че днес ме домързя. Ей сега цигара, сериалче, че се каня от сумати време да гледам, а не мърдам с епизодите, и по леглата.

Jaune
09-07-2014, 19:50
we accept the love we think we deserve
тва ми е мотото на живота, заклевам се, и го правя съзнателно, и съзнателно се задоволявам с по-малко, и съзнателно дори търся по-малко, абе пф

Lilanda
09-07-2014, 20:34
Ааааа даваме им втори гейм вече. Тц тц тц....

102
09-07-2014, 20:49
Ааааа даваме им втори гейм вече. Тц тц тц....

хъхъхъхъ некой вика "ай ше му еба майката"

Lilanda
09-07-2014, 20:56
хъхъхъхъ некой вика "ай ше му еба майката"
Възможно е и мен да си чул някой от 9513858138551379-те пъти. КАК ЩЕ НИ ОЩЕТЯТ ТЪПИТЕ СЪДИИ ДВА ПЪТИ В НАЙ-ВАЖНИТЕ СИТУАЦИИ НА МАЧА ВЕ? :mad:

102
09-07-2014, 20:58
ма аре да не ми повишаваш тон само

Lilanda
09-07-2014, 21:03
Аз не на теб, бате Миро. :cry:

Nonetheless
09-07-2014, 22:00
Не че тоя мач имаше толкова огромно значение

Lilanda
09-07-2014, 22:04
Той нека не е от значение, важното е, че можеше да е 3:0!!!

Nonetheless
09-07-2014, 22:11
Повече ме е яд за контузията на Йосифов :/ А и се оказва, че е имал значение мачът... Гадно.

Lilanda
09-07-2014, 22:25
Мда, надявам се да не е тежка контузия. Все пак дадохме всичко от себе си...

babity
09-08-2014, 00:55
Нямам идея к'во обсъждате, 'ма за да се включа в спортната тема, ще се похваля че бях на мма ивент тая вечер ПЪК. И вероятно ня'а повторя. Единственото, което напра'иха тая вечер беше да събудят парамедика в мен и да ме отвратят кат' човек, който си представя топографски къде попада точно всеки удар. И т'ва с тръшкането хич не е куул. :D

Иначе беше ебахти съвпадъка с тоя ивент. Т'ва дете винаги ме очарова и зарежда. Е, след толкова време определено имаше напрежение, особено кат' знам к'во му се иска. 'Ма не съм длъжна да отговарям на мераци.
Но вече знам защо харесвам Ауди и с'а ш' си отпоря една злобарка в чест на т'ва конкретно. 8-)
Т'ва коти май тря'аше да си дойде днес, а ни дума, ни вопъл, ни стон. Ако до утре не демонстрира признаци на живот, ще ме остави без друг избор, освен да звънна на сестра му.

Colouring
09-08-2014, 06:53
Притеснена.

Dagichka
09-08-2014, 08:18
добре ми е, като изключим объркването, че днес ще ми свалят конците, а то се оказа другия понеделник :cool: лелките бяха странно мили и внимателни, само веднъж ме заболя след смяната на превръзката :3 и направих грешката да погледна към раната, ебаси черния конец дето са сложили, амааа :д трябва да се стЕгам за университета
а, и се разхождах без сутиен по улиците like a dude 8-)

Ivaaaaa
09-08-2014, 08:22
драсти, дневниче, или добро утро, или добър ден. избери си. вчера, разхождайки се и мислено оплаквайки се от несполуките в шибания ми живот /синдром на неудачника/, видях един дядка. снежно бели коси, висока, стройна и слаба фигура и най-дълбоките и изразителни сини очи. някак проницателни и умни и паралелно с тва объркани, търсещи, неадекватни. веднага щом го зърнах, сякаш усетил това, се насочи към мен. каза ми простичкото 'усмихни се, дете. животът е дар'. почувствах такава топлина ((( : останах няколко секунди скована на място, а той продължи. продължих и аз. след малко срещам леко прегърбена, около 70-годишна баба, която ме спира, за да ме попита какво ми каза мъжът й. заговорихме се набързо. стана ясно, че той е излязъл без знанието й и не е съвсем наред психически, едно от жестоките следствия на старостта. не искам да умра болна, немощна, амортизирана. страшно е. е, не искам и да умра случайно по тъп начин, но май е за предпочитане, щото принципно не искам да умра. та какъв живот изобщо живееш, когато не осъзнаваш действията си и не познаваш света наоколо. не помниш родните си, приятелите, дори домът. чий е този живот? ти ли си това? 'усмихни се, животът е дар'. какво клише, но изречено от непознатия старец на улицата звучи толкова истинско и на място.
тряа да допусна живота и да му позволя да...живея, ахах. не е истина колко пъти съм се оприличавала на растение, макар че и в тях има живот ;д. да, знам, не крайната цел е важна и бла-бла-бла, а нещата, през които преминаваш, за да стигнеш до желаната точка, но аз нямам дори желана шибана точица. нищичко. никво вдъхновение. може би пътят ми към нищото е изпълнен с велики дела О: пътешествието е важно. споменах ли, че искам да посетя швейцарските алпи? давос, сейнт мориц, ала-бала. ъх.

galaxy29
09-08-2014, 08:40
добре ми е, като изключим объркването, че днес ще ми свалят конците, а то се оказа другия понеделник :cool: лелките бяха странно мили и внимателни, само веднъж ме заболя след смяната на превръзката :3 и направих грешката да погледна към раната, ебаси черния конец дето са сложили, амааа :д трябва да се стЕгам за университета
а, и се разхождах без сутиен по улиците like a dude 8-)
и за срещата ни бъди без сутиен

Fisherman
09-08-2014, 09:00

тя има големи гърди ше праи квото си иска

Fisherman
09-08-2014, 09:02
човек ако се яви на пара-олимпиада ще чуе по-интересни неща от тая тема

Ivaaaaa
09-08-2014, 09:08
какви интересни неща можеш да чуеш на параолипиада? гледал ли си изобщо? звук ли имаш? и що четеш кат не ти е интересно?

tori
09-08-2014, 09:08
човек ако се яви на пара-олимпиада ще чуе по-интересни неща от тая тема
А тебе кой те бие по главата да четеш?

Иначе ми е ногу яко. :33 Събудих се малко по-раничко от обикновено, пийнах си кафенце, сега си мързелувам, че имам само още седмица за тия работи. Как не ми се започва даскало пак... :хх

Jaune
09-08-2014, 09:56
Станах в 12. Отново.
Снощи заспах със сълзи на очи. Странно, бях толкова изнервена, бясна, фрустрирана и в същото време толкова не ми пукаше, и само се въртях и обмислях милионите неща, които не са наред в момента, и изведнъж се усетих, че почвам да плача. Т'ва да не звучи като самосъжаление.
Иии да, обаче сега съм добре :3

babity
09-08-2014, 10:14
Днеска пак ще си изяждам чувствата явно. Ама то с та'а яка манджааааа....

anonymous708973
09-08-2014, 10:28
Имам мееегаготина мускулна на дупето и бедрата, МНОГО съм доволна от себе си. :Д

И си изкарахме невероятен уикенд заедно - от късния следобед в петък, та чак до тая сутрин. Тренирахме, учихме, хапнахме, ходихме на късен излет, зарибих го по сериал... ох, пу-пу. Разкошен е.
Суперско начало на седмицата.

Иначе... опитвам се да си живея в отрицание, обаче как да стане, като на всяка крачка ми изниква линк или някой ми пише и ми казва колко съжалява. Аз не тъжа, защото отказвам да го повярвам. Просто не е възможно.

Colouring
09-08-2014, 11:14
^Пантерке, ако не е тайна, това твоето момче българин ли е или германец?

Притеснена.

Това, за което се тревожих, мина. Поне за това се радвам. Досега съм обикаляла по магазините - купих си доста неща, ударих го на шопинг днес, но така трябваше. Всичко ми беше от необходимост. Някои неща не успях да си намеря, но нататък, живот и здраве, и това ще стане. Заредих се и с шоколад, за да преборвам депресията.
Той иначе снощи ми писа, че се е прибрал и е пътувал добре. Почна да ме разпитва за някакви работи, на които отговарях с по една дума. Добре ми е, излизам, общувам, смея се, но само да имам някакъв контакт или дори само да се сетя за него и веднага ми се застава една топка в гърлото, заради която не мога да преглътна.
И така.
Шоколад! Шоколад! Шоколад!

anonymous708973
09-08-2014, 14:13
Писах ти лично^^

Blab
09-08-2014, 14:20
продължавам да се чувствам странно. нюансирано в дните, разбира се;
пълнолунната енергия вече ме е налегнала.
знам, че всичко ще бъде наред, просто понякога не ми харесва, че при мен нещата се случват по-бавно.
да.)

TheDevilInMe
09-08-2014, 14:35
У-м-о-р-е-н-о ми е, той хич не ме слушаше днеска, имах и много да разтребвам и подреждам, но въпреки всичко започнах да се готвя за единия от двата изпита, йеййй, напредвам бе! Ако успея да си ги взема както трябва, ще съм си четвърти курс официално, ах, дано дано даноооо и остава само да се чуем с него, преди да заспя пак ще попрочета мъничко :)

http://media.tumblr.com/tumblr_ma6yz1Pi4p1qbzgyuo1_500.gif :cool:

weheartiit
09-08-2014, 18:41
Ако не звънна няма да се сетят,писна ми ...
и без това вече излизам сякаш по задължение ,пълна скука.
Не издържамммм,искам разнообразие и живот!

IWannaBeSedated
09-08-2014, 18:45
Вече ме завладява предшаферска треска! 8-) Имам още неща да подготвям за събота, но нямам търпение.

Ewok
09-08-2014, 18:46
^ доходи ми се на сватба :д
ама на някакви яки хора
тъкмо да имам повод да си облека балната рокля :/
ох, защо Йоана не се омъжи :с

d-r.Zob
09-08-2014, 19:05
Днес е хубав ден, а снощи още много по-добра нощ :)
И на мен ми се ходи на сватба, нали казват, че шаферките са най-важната част от свабата...

Ewok
09-08-2014, 19:54
OOOOOOH DEVOUR ME

Nonetheless
09-08-2014, 20:22
Мда, надявам се да не е тежка контузия.

Jinx-на го, тежка е :( Или поне достатъчно, че да не играе в оставащите мачове.

bloodyF
09-08-2014, 20:40
Хубаво ми е. Почнахме университета, той е...kochanek :3
Искам винаги да ми е така както в момента и да се усмихвам също толкова идиотски постоянно!

Jaune
09-08-2014, 20:47
нещо :|

tori
09-08-2014, 20:55
^Пантерке, ако не е тайна, това твоето момче българин ли е или германец?
Нда, и аз все тва ще питам. Ако не е проблем, бих искала и на мен да кажеш.

galaxy29
09-08-2014, 20:58
циганин е, щом казва на лично

leadyflame
09-08-2014, 20:59
псдфйкйфсдкнфсд, евала, за сега съм на дереже, 'ш го поддържам, мада фака

Fisherman
09-08-2014, 21:25
какви интересни неща можеш да чуеш на параолипиада? гледал ли си изобщо? звук ли имаш? и що четеш кат не ти е интересно?

ти що пишеш,като не можеш да мислиш?

Ivaaaaa
09-08-2014, 21:53
нз, фишка, гледам от тебе

соу, тр се заредя с търпение. утре ще е тежък ден.

Ewok
09-08-2014, 21:57
и двамата сте с аквариуми на вратовете

пък тр да заспивам май вече, ако томоров ходя на изпит
оффф и риза не съм изгладила -.-
нищо, ще сложа някаква жилетка отгоре, ако ще да се сваря

//ако остана будна още час му тегля една майна и няма да си имам квалификация

babity
09-08-2014, 22:06
Разкъсвам се. Ама т'ва е 'щото съм адски объркана. Утре ще имам доста ангажиран ден, надявам се всичко да мине добре. Тря'а си легна незабавно, ама още не съм си стегнала наетарите.
И утре, ако благоволи да ме види, ще говорим. Независимо дали иска или не.
А в петък ще си махна главата в името на новото начало.

tori
09-08-2014, 22:08
Нещо закривях, не знам и аз защо. Ако не друго обаче, поне осъзнавам, че съм пълен дебил да ги мисля тия работи и почвам да си се нервя много. Що съм толко проста и се занимавам с глупости?! Шута у гъзО и кой откъде е. Сещам се за онова стихотворение - „Ако и с тебе нещо не върви, е*и си майката и ти.“ и май автора е много прав.

HollyGolightly
09-08-2014, 22:35
Не си спомням кога за последно съм била толкова нещастна. Само се надявам да нямам проблеми с документите, както са ми лепнали тази друга фамилия на паспорта. И имам само една междинна спирка, просто не знам как ще се оправя толкова време да седя на едно място и след точно една седмица всичко отново. Излишни разходи и губене на време за едното нищо :(

shmatarok
09-08-2014, 23:58
Искааааааааам!
Не съм се чувствала толкова добре от месеци.
Само да имаше някой пич наоколо, щеше да ми е още по-добре, ама пълното щастие ще почака друг ден :D

girlwithblueeyes
09-09-2014, 01:41
Зaщо трябвa дa чaкaм 4 ти сезон:Д тъкмо стaнa интересно.

NambyPamby
09-09-2014, 03:00
Бившият излиза с най-големият миндил в опити да ме издразни, особено след като ме видя с друг, хахаха. На това му се викат лапешки чалъми. 8-) Ужас, с какви хора съм била, бе, потресът е пълен. оО
Това как да е, очакваше се да се пробва да ме удря там, където се очаква най-много да ме заболи.
Ама от нея... Тия снощните изцепки какви бяха и от какво бяха провокирани, идея си нямам. Че и си мисли, че извинението ще замаже тъпотиите, които бяха 100 в минута. Това е още по-вбесяващото. Ще си поговорим много хубаво. Ако се обади. Защото след вчера изобщо нямам желание аз да й звъня. Ебахти лайната.
"Щастието" да живееш в малък и убит град с ограничени хора води до такива "приятни" изживявания, хаха. Голям минус. Нямам търпение да си стегна куфарчето, да изчезна и да започна на чисто. Малко остана, за изпроводяк обаче трябва да ме нервират. 8-)

Иначе той е чудесен. Опитва се, старае се, слуша и наблюдава, хаха, прави мили жестове, просто не е уцелил момента. Ако се беше появил преди време, ехе... :) Появи се в момент, в който нищо не ми е останало вече. Нито желание да давам и малкото останало. И това е най-тъжното...

xoxi
09-09-2014, 07:45
Тази сутрин си пия кафето със сламка... и това го забелязах чак след като изпих цяла чаша.

bilqnavod
09-09-2014, 08:07
леле днес съм си вкъщи, нищо че е вторник, нищо, че е през седмицата, пих кафе, направих си закуска, то вече обяд хахах, готино ми е, макар, че малко ме боли гърлото, тралалаааа

....Ще видим до края на деня как ще съм. В четвъртък пак почивам, странно графика ми е странен тази седмица...

DisappointedDreamer
09-09-2014, 08:15
Прекрасно ми е.

anonymous708973
09-09-2014, 08:23
"Щастието" да живееш в малък и убит град с ограничени хора води до такива "приятни" изживявания, хаха.

Абсолютно е така.
Хората около мен, които идват от мънички градчета, или имат склонност да правят от всяко нещо филм, или си мислят, че всички говорят за тях, абе, изобщо, чуждото мнение е голям фактор.

Ох, малко ми отиде част от плана за днес, ама пък се наспах много доволно. Закуска, чайче и заминавам. Довечера - пак тренировка, дано успеем да се съгласуваме да тренираме заедно :))

SHPAIdURmeN
09-09-2014, 08:25
Ще се слуша докато писне €____________€ !

Прекрасно ми е.

+ !!! :DD

AliceSw
09-09-2014, 08:25
няма да го бъде това...до 3 месеца ще съм се изнесла, няма да го изтърпя, а живеем заедно от 5 дни...няма да успея да задържа не само чувствата си, ами и уважението си към него, ако ще го минаваме това цялото...много съм зле...иначе поне такова хубаво ми е настроението....

Dagichka
09-09-2014, 08:53
хм, осъзнах, че всяка нощ като се опитвам да заспя и се унасям ми става нещо и ми се врътва всичко в главата и се плаша и се будя ;д сигурно още от упойката е нещо, преди не ми се е случвало хм..
иначе добре ми е, имам си домашни мъфини за ядене, книжка за четене и слънце през прозореца, рай :д

d-r.Zob
09-09-2014, 09:51
Днес съм пълна почивка, а от утре - яко бачкане. Затова пък тази вечер 100% няма да е скучна.

tireheb
09-09-2014, 10:12
вече сам вишиз
топлел

galaxy29
09-09-2014, 10:17
честито

Naive
09-09-2014, 10:54
17 дни.
справихме се успешно с long-distance relationship-а. :)
по-щастлива от това в момента не мога да бъда.

paradosou
09-09-2014, 11:13
17 дни.
справихме се успешно с long-distance relationship-а. :)
по-щастлива от това в момента не мога да бъда.
Каресвате ми много добре като двойка :).
По темата - бива. Най добрата ми приятелка ще си е тук в четвъртък и ще празнуваме, че вече е на цееели 2 десетилетия. Ехе.

galaxy29
09-09-2014, 12:47
dance alone :d

http://youtu.be/brL8xpvJsok

girlwithblueeyes
09-09-2014, 12:56
Вече си изпълних заканата,дано вече не се повтаря.

Naive
09-09-2014, 15:03
тука вкъщи от 2 дни ми разправят, че им изглеждам по-висока
реших да се премеря и какво да видя - 166см :Д а доскоро бях 162
смях :Д

Ewok
09-09-2014, 16:11

това е от западноевропейския въздух

пък вече наистина нямам търпение да започнем, не знам 20 дни как ще издържа
и също така пак ми дойде музата за сладкиши и започвам да се вихря на работа
и си купих черни гуменки от hm за 25 лв, приличат на ванските, но сигурно ще издържат повече
то се е видяло, че за конверс скоро няма да имам пари, пък отдавна си ми трябват черни гуменки

galaxy29
09-09-2014, 16:12
никой ли не хареса песента, която пуснах :{

Jaune
09-09-2014, 16:32
обадиха ми се, утре ще съм учителка
до края на седмицата де
необяснимо защо обаче ми е звееееерски криво
бе необяснимо, необяснимо... колко да е необяснимо ;)
ма аз съм си виновна, щото много мисля и много се чудя, и много драматизирам, и усложнявам, и въобще съм тъпа и точка край

Ewok
09-09-2014, 16:36
не се обяснявай мн мн, ми се вдигай от люлин и идвай да се правим на умни

павлета, песната си я знаем, хубава е

Naive
09-09-2014, 16:45
току-що осъзнах, че вече не се чувствам болна и изтощена и това е прекрасна възможност да се отбия в рокенрола :Д
и не пия антибиотик, което значи, че ще мога да пия най-накрая :Д

https://www.youtube.com/watch?v=pquhYpGHrlw
but uh oh, I love her because she moves in her own way

Naive
09-09-2014, 16:47
https://www.youtube.com/watch?v=t8J2DqD2YpI

как може да съществува толкова абсурдна песен

tireheb
09-09-2014, 17:14
сакам да пиам
ма нема да го бъде май

tori
09-09-2014, 17:57
Аз па съм на една малка водка със сок. Ма не ми се пие. Докривя ми нещо, замръзнах, гладна съм, останах без батерия. Давам си полагаемото, ако го искаш. Само ела до Русе да си го вземеш. :д Тука от некфа кръчма из ши*ания квартал се разнасят разни сръбски глупости, чак ми се повръща. Пфф.

DisappointedDreamer
09-09-2014, 18:03
Французин ме учи да свивам цигари! :Д чувствам се повече от въодушевено и щастливо.

TheDevilInMe
09-09-2014, 18:06
как как може да е такъв, едвам го понасям на момент, а ми е баща :( :( :(

Naive
09-09-2014, 18:11
ох, понякога са страшно несериозни
преди 40мин:
-аре в рокенрола, кво мислиш
--о, да, супер навита съм, аре 11 и нещо
-ок, 11:30

преди 2мин:
-еми не, сега не ми се излиза

неорганизираност

Ivaaaaa
09-09-2014, 18:27
хубаво ми е. майка ми е такава параноичка и е прекалено грижовна, но това е тооолкова сладко. влюбена съм в чантата и портмонето. лъскава, изискана, мека кожа. обожавам този мирис <3

DarkTemplar
09-09-2014, 19:09
Форумът напоследък ми е доста еднообразен и скучен и започвам сериозно да се замислям дали и на мен не ми е време за бенефис.

Naive
09-09-2014, 19:12
Форумът напоследък ми е доста еднообразен и скучен и започвам сериозно да се замислям дали и на мен не ми е време за бенефис.

О, той е такъв. Аз осъзнавам, че е настъпил моментът, в който този форум няма какво да ми даде вече. Бях си дала една почивка от три месеца, просто не ми се влизаше, обаче сега бях болна и имах мега много време, не знаех какво да правя и пак се озовах тук, но честно казано, не виждам какво ще ме задържи дълго.

DarkTemplar
09-09-2014, 19:32
Все повече ми липсват интригуващите спорове и дискусии и се чувствам все по-дърт за аудиторията тук. 8-)

tori
09-09-2014, 19:35
Когато някой ти каже, че всеки, с когото си пишеш, ТРЯБВА да се чувства поласкан и едва ли не леко благословен. Ами аз такова... А, И ОСВЕН ТВА СИ МЕГА ЯКИЯ ПИЧ! ДА!
http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20140702230738/sailormoon/images/3/30/919px-Happy-oh-stop-it-you-l.png

Хах, шлядкиша ми той. :333 Много мило и сладко ми стана.

draid
09-09-2014, 19:36

Де да беше само в последно време, хубаво щеше да е. То вече май станаха години. И аз все се замислям кога ли ще вдигна гълъбите.

nIkEnCeTy_bE
09-09-2014, 19:48
О, той е такъв. Аз осъзнавам, че е настъпил моментът, в който този форум няма какво да ми даде вече. Бях си дала една почивка от три месеца, просто не ми се влизаше, обаче сега бях болна и имах мега много време, не знаех какво да правя и пак се озовах тук, но честно казано, не виждам какво ще ме задържи дълго.

Да си дойдем на думата. Аз като казвах ми се нахвърлихте. 8-)

draid
09-09-2014, 19:54
Кой това ?

AliceSw
09-09-2014, 20:09
it's all gone...

ебах му и живота, защо толкова време ми е трябвало да се осъзная...искам да е при мене за шибан половин час, ама няма...как съм успяла да се лъжа 4 години...а той си вярва, че още 20 ще съм при него...

DarkTemplar
09-09-2014, 21:17
За пореден път се убедих, ще животът е шибана кучка и винаги измъчва и тормози най-незаслужилите. Дано всичко при нея се оправи.

Много скоро ще стигна до момента, в който ще отправя предизвикателство в стил Йожен дьо Растиняк към живота.

ForzaFelipe
09-09-2014, 21:25

Ами какво очакваш, то никой от години вече не се грижи за него, остави, че вече всеки 2ри е трол и то вече и това не могат да правят като хората, а и очевидно одъртяваме и не разбираме споровете който се заформят :lol:

IWannaBeSedated
09-09-2014, 21:44
Чак ми е гадно, че приключих Breaking Bad :(

sl1nceetoo
09-09-2014, 22:06
Утре пак. Омръзна ми от тия ортопеди. И пак ще трябвя снимки, рентгени... Пфуу

galaxy29
09-09-2014, 22:17
само нели би ми липсвала, за другите не ми пука, изнасяйте се

NambyPamby
09-09-2014, 23:00
Егати боклука, честно. Всеки път си мисля, че няма накъде повече и всеки път ме изумява с тоталната си тъпотия. Толкова пошлост, евтиния и тотална липса на себеуважение лъха от тъпата му физиономия, че чак не знам той самия как се трае. И как хората около него го траят. Егати тъпото животно, егати мъжката курва. Като цветарка някаква обикаля, от бивша на бивша. И хем знам, че това е умишлена провокация, хем пак съм извън кожата си. Дееба путкенските номера, дееба. Недорасляк абсолютен, то с годините освен по-зле да става, не знам какво друго може да стане. Говедо нещастно. Скапа ми настроението.

И не стига, че съм белязана да ме свързват с него, ами трябваше и още тъпотии да си докарам до главата. Тоя другия пък хептен не ебава от добра дума и добро отношение. Изясних к'вото имах да си изяснявам, обясних учтиво, че няма да се получи номера, уж ме разбра. До момента, в който тръгна да ми се качва на главата. Пише ми постоянно, иска да се виждаме постоянно, излязла съм с приятели, на маса съм, той ми звъни като сърдито гадже през 2 часа. Направо ми скъсаха нервите тия сцени и го карах, както аз си знам. Директна до болка, естествено, 'щото вече МНОГО ми прекипя, отново като развалена плоча повтарях това, което повтарям от една седмица вече, ама тоя път го светнах на две, на три, че просто с НЕГО няма да се получи и сега ми е времето да си отживея, не да се заробвам във връзки. Не добавих "особено ако връзката е с теб", 'щото вече щеше да е много злобно, ама предполагам се подразбираше.

Абе, напоследък, направо като някаква малоумница се чувствам. Ту единия ми пали фитила, ту другия. А на мен отдавна ми свърши търпението и само чакам повод да изтрещя тотално. Което не е добре. Признак е на безсилие. Ама кво да не съм безсилна, дееба, като тия са някакви абсолютни ненормалници. Единия - как да е, олигофрен, сама съм си го избирала, да съм гледала, когато е трябвало и да съм го отебала, когато е трябвало, не като идиотка да прощавам всичките лайна. Обаче другия сам се тикна между шамарите. Аз обяснявам, че нищо не искам, че излизаме по приятелски, колкото да изпием една бира и да поговорим, оня ми налита да ме прегръща и целува и после ми вика, че не ме притискал(след като преди това ми е звънял n пъти - то и аз съм една бяла птица да му давам номера си... Голяма грешка беше). Тия не са в ред.

Тия трите пък не спряха да правят някакви интриги. Изнервят ме максимално, особено едната, с толкова лицемерно същество отдавна не бях имала досег. Другата пък е някаква пълна комплексарка, да не говорим, че най-вероятно ще раздуха, квото не трябва на когото не трябва... Отначало беше готино, прекарвах си чудесно с тях, ама нещо почнах да им хващам спатиите. Аз, доверчивата, наивната до глупост, взех да хващам, че има нещо гнило, т.е положението е критично зле. 8-)

И понеже имам изгода, чисто за компания стават, колкото да излизаме напред-назад, и аз ще си лицемернича и така. Пределно ясно ми е какви интриги ми се плетат зад гърба и какви врели-некипели ще се разпространяват из града след като замина, ама ме боли междукрачието. Доизтиквам дните и им тегля по една майна на всичките. Единственото, за което се моля, е двамата досадници да ми изтрият номера. Ужасно са досадни, нереално е чак. Единия се опитва да ми прави някакви мизерии, ама все не улучва времето, когато да ми звъни и да ми говори глупости, 'щото най-редовно не си чувам телефона(и слава богу!), другия пък иска все да се обяснява и да ми се натиска и звъни въпреки постоянното отхвърляне на обажданията от моя страна.

Дееба. В какви филми пак се наврях...

п.с. - форумът наистина отдавна не е това, което беше, но тази тема изключително много си я тача. 8-) Само тук успявам пълноценно да си изкажа каквото ми е на сърце. 8-)

Naive
09-09-2014, 23:07
но ти ми имаш номера и скайпа :З

ох, всички около мен бременеят, а сме на по 18
две родиха вече, още няколко се очаква

galaxy29
09-09-2014, 23:19
да не си в обкръжение на ромки?

xoxi
09-09-2014, 23:34
Сутринта вместо да си сложа лъжичка в чашата с кафе, бях забола една сламка, която забелязах, чак след като изпих цялото кафе... през нея. И това изглежда абсолютно нормално на фона на всичко останало, което ми се случи през деня. Не съм съвсем сигурна какво ме разсейва толкова много... Мисълта за всички евентуални пропуски, които все още не съм забелязала, леко ме плаши. Само дано да няма неприятни изненади, особено пък на работното място, където една малка грешчица може да доведе до сериозни последици. Усещам обаче, че нещата започват да се оправят... Напрежението постепенно ме напуска, аз самата започвам да се отпускам повече и това много влияе и то не само на мен. Може пък това да ми помогне да се фокусирам върху действията си, вместо да присъствам в ежедневието си само физически.

girlwithblueeyes
09-10-2014, 00:26
Зa пореден път се убедих ,че тя ми съсипвa животa.И колко много преличaм нa нея зa жaлост,не я искaм в животa си.

Dagichka
09-10-2014, 06:47
не можах да спя особено, а като заспах се чудя защо го сънувах него.. че даже и в съня исках да го използвам за да подразня другото човече.. ебати злата съм, той не заслужава такова отношение дори и на сън :с а пък той ми каза, че е сънувал еди си кво си, което значело, че в даден момент нещо ще му попречи да замине пак и щял да се ожени в бг, не знам дали беше намек :cool:
добре ми е иначе, раната започва да сърбии, което е хубаво, цикълчо ми дойде пак като по часовник, малко ще е мъка сега, ама стискам зъбки :д

Jaune
09-10-2014, 06:54
Сънуваш ли, че си на някоя гара, предстои ти нов етап в живота.

Или може би просто съм си мислила за гара снощи преди да заспя. 8-)

А пък се събудих със зверско главоболие, ама от първите глътки кафе ми стана по-добре. Така като се замисля, аз изпих и 2 парацетамола де... оф, много е гадно да си алергичен към лекарства : С

Лягам да чета малко, после ще потренирам, ще се изкъпя и бегом марш при децата : 3 Дано се оправя де, че ще ми е сефте, ама ми казаха, че изглеждам доста самоуверена, всъщност винаги са ми казвали, че изглеждам някак си надута, с високо самочувствие, във всеки случай уверена в себе си, което е най-тъпото и грешно нещо евър 8-) но пък ако им вдъхвам малко респект, би било чудесно.

SonataArctica
09-10-2014, 08:35
Дойдох прекалено рано, сега трябва да вися един час из нета и да си губя времето. Ще успея да си наредя много добър график май. Надявам се всичко да мине наред и честно казано, супер много се притеснявам. 8-)

Градът ми харесва, толкова е стар, но ми е адски трудно да свикна с него. Поне мога да стигна от точка А до точка Б без проблеми.

Deadlock
09-10-2014, 08:43
Tолкова време чаках това, а сега нищо не ми трепна, никакви камъни не паднаха от сърцето ми и птички не запяха. Явно не мога да го осъзная. Разбира се, от първата секунда се критикувам за (липсата на) реакциите си. Ако някой път просто се оставя да изживея нещата, без да се самоанализирам и самобичувам, ще бъде добре.

anonymous708973
09-10-2014, 08:46
Егати боклука, честно. Всеки път си мисля, че няма накъде повече и всеки път ме изумява с тоталната си тъпотия. Толкова пошлост, евтиния и тотална липса на себеуважение лъха от тъпата му физиономия, че чак не знам той самия как се трае. И как хората около него го траят. Егати тъпото животно, егати мъжката курва. Като цветарка някаква обикаля, от бивша на бивша. И хем знам, че това е умишлена провокация, хем пак съм извън кожата си. Дееба путкенските номера, дееба. Недорасляк абсолютен, то с годините освен по-зле да става, не знам какво друго може да стане. Говедо нещастно. Скапа ми настроението.

Единия - как да е, олигофрен, сама съм си го избирала, да съм гледала, когато е трябвало и да съм го отебала, когато е трябвало, не като идиотка да прощавам всичките лайна.

E, не де!
Не е хубаво така.

Ех, денят ми започна хубаво. Ама и как няма, като започна с него. И чай, и сериал. Малко работа ще посвършим днес, първо занятие по руски ще ми е и довечера - тренировка! Доволно, доволно.
И като ми вика, че "отдавна не сме пили вино", мдааа... от събота вечерта. 8-)

Слънчев ден на всички!

kalpazanka
09-10-2014, 08:52
Все повече ми липсват интригуващите спорове и дискусии и се чувствам все по-дърт за аудиторията тук. 8-)
Мен сърце не ми дава да зарежа познанствата, пък ако ги метна във фейса, излизам от анонимност. Изобщо, дилема голяма...
Ама вече лелка ми викат дребосъците...

sometimes_
09-10-2014, 09:04
Апатия. Пак. Пак я сгафих, ама то това не е нещо ново. Явно ми харесва "да живея на ръба". Не помня кой беше казал, че разбираш, че си прекрачил границата едва, когато вече си от другата страна. Е, аз отдавна съм от другата страна, вече съм на хиляди километри от границата и продължавам да се отдалечавам. Би било лъжа ако кажа, че съжалявам. По-лошото е, че не изпитвам никакво чувство. Имам нужда от оная тръпка, дето не те оставя да спиш, да ядеш, да дишаш спокойно. Мразя еднообразието, а някак си сама направих така, че всичко, което правя, да е скучно и еднакво. И май причината е в това, че ми липсва някой, който да ме провокира. Всички ми станаха скучни, заровили са се в някакво шибано ежедневие, в още по-шибани любови или липсата на такива... Имам нужда някой да ме подтикне, да ми прави компания в лудостта. Може би ми мина времето за такива неща, ама така ми липсват... Вероятно заради това стигам до такива крайности.
На всичкото отгоре бившият на една приятелка постоянно се върти около мен. Тооолкова е умен и...хубав, обаче...няма шанс да се занимавам с него. Не искам да навлизам в такива драми, не са за мен. Така че...остава само да му дам да разбере, че е излишно да си губи времето около мен. Колкото и общи теми и интересни разговори да имаме, тия неща си остават забранени за мен. Мразя да се чувствам виновна.

shmatarok
09-10-2014, 10:36
Еее, изтървах мега якото парти снощи. Ама така е като съм карък - аз хубаво си правих тънки сметки да отида даже по-рано, ама кой да очаква, че ще ми дойде толкова рязко. Натъпках се с хапчета и проспах всичко. :(
И тоя моят обичен лектор, няма ли да се сети да ме извика и да ми запише допълнителните курсове, имам чувството, че само моят нищо не прави. Пуу! Искам и аз да се успокоя вече.

draid
09-10-2014, 11:02

То като цяло и на мен не ми пука дали ще умреш днес или утре и по какъв начин, ама не се обяснявам за това колко не ми пука нали ?

tori
09-10-2014, 11:06
Отложих промяната за по нататък, но вече дойде времето. Поставям си условие след година НИКОЙ да не може да ме познае по характер. Наздраве за каузата. Иначе ми е тоооолкова уморено, все едно съм копала и орала, а аз такова... само спах. :д Цяло лято не се наспах, ей! Такъв ленивец съм станала, че не е истина. Имам четири дни да съм грозна и мързелива.

Deadlock
09-10-2014, 11:16
Тори, в каква ще се превърнеш?

galaxy29
09-10-2014, 11:22
То като цяло и на мен не ми пука дали ще умреш днес или утре и по какъв начин, ама не се обяснявам за това колко не ми пука нали ?
да

tori
09-10-2014, 11:29
Тори, в каква ще се превърнеш?
Искам да „разбия“ мои вредни навици, да изритам хората, които не струват, от живота си, да променя мисленето си и възприятията си за света около мен.

s4etoved
09-10-2014, 11:41
Най-накрая подредихме квартирата и вече заприлича на нещо! :) Даже и направихме първото събиране за мача снощи :)

Остана само да се купят още няколко неща и всичко ще е 6 !

DarkTemplar
09-10-2014, 12:03
Мен сърце не ми дава да зарежа познанствата, пък ако ги метна във фейса, излизам от анонимност. Изобщо, дилема голяма...
Ама вече лелка ми викат дребосъците...
Често кисела и навлизаща в сложна медицинска терминология, но пък даваща полезни съвети лелка. ;] А не й липсва и чувство за хумор. :>

Добре съм. По морето е доста по-жегаво от очакваното... знаех си, че трябваше да си взема банските.

kalpazanka
09-10-2014, 13:02
Много си мил ^_^

babity
09-10-2014, 14:29
Снощи отказах мисленето. С'а съм си на автопилот. 'Щото ако мисля цивря, а т'ва е най-безполезното, което мога да направя в момента. По-добре е да си мислят, че съм незаинтересована, жестока и както там ме наричат. 'Щото имат прекалено много собствени проблеми за да могат да са опора и за мен.
А иначе, ако днес нещата се развият по график, ще се опитвам да си спечеля Оскар. Не би трябвало да е прекалено трудно. Не бива да пускам нито една потенциална възможност да ми се изплъзне.

kalpazanka
09-10-2014, 15:31
Дроб съм.

draid
09-10-2014, 15:33
Черен или бял ?

kalpazanka
09-10-2014, 15:34
50 нюанса сив.

P.S. За ВМА и хитрушите ти отговорих.

draid
09-10-2014, 15:40
Ако разгледаме сивото в петдесет възможни нюанса от най-тъмен до най-светъл, то бих заключил, че в цялата гама имаш сериозно отклонение от нормата. От друга страна може да си постигнала някаква съвършена симбиоза между двата дроба, което буди въпроса може ли да използваш новият си дроб изцяло като бял или изцяло като черен ? Вероятно може и в зависимост от използваният процент като съответен дроб, постигаш цели петдесет нюанса. Забележително !

kalpazanka
09-10-2014, 15:41
Мерси за сериозния и задълбочен поглед над здравословното ми състояние.
Мина ли ти вече сърбежа по пръстите? :)

draid
09-10-2014, 15:45
Може би.

Гладен съм !

kalpazanka
09-10-2014, 15:47
Преяла съм.

Не трябваше да проспивам обяда.

SpiritInBlack
09-10-2014, 16:10
Сууупер беше посрещането , почти се почувствах като Роки в Роки 5 . Колко работа обаче са ми създали момчетата не е истина. Жалко , че не осъзнават , че моите проблеми днес , утре ще станат техни :D Малко по малко ще отмятам задачките

DisappointedDreamer
09-10-2014, 17:28
Одобриха ме за две стипендии, студентският ми живот върви с пълна пара и се чувствам у дома си. Единствено той многомногомного ми липсва. 18 години заедно, а сега дори не го чувам постоянно. Бррр.

girlwithblueeyes
09-10-2014, 17:32
Тaкъв боклук и нещaстник е,тaковa безоочливо същество е.Не си зaслужaвa дори дa го пребиеш.И всичко товa,зaщото не спaх с него,жaлък е.

AngelBelchev
09-10-2014, 17:33
Чувствам се добре... но не съм в кондиция да кажа колко точно.

draid
09-10-2014, 17:36
Прави впечатление как дадени дами обиждат с грозни думи половинките си или хората с които са имали вземане даване. Не ви прави чест това ви държание.

Fisherman
09-10-2014, 17:37
нз, фишка, гледам от тебе

соу, тр се заредя с търпение. утре ще е тежък ден.

що дишаш

DarkTemplar
09-10-2014, 18:39
що дишаш
и аз често се питам същото, очевидно природата си е направила груб ташак

Fisherman
09-10-2014, 18:47
често си мислиш за мен?това почти ще засенчи факта,че си дебел

Fisherman
09-10-2014, 18:48
всъщност нищо не може да го засенчи,той засенчва всичко останало

DarkTemplar
09-10-2014, 18:49
банален и прост както винаги, ти си една човешка гротеска

Auriss
09-10-2014, 18:51
Аз пък често се питам на какъв акъл трябва да си, че да ти прави кеф подобно поведение. Особено при положение, че реално не си кух на дънер.
Разбирам да те хване лигата 1-2 пъти в месеца и да сипваш наред, ама то при Шаро си е модус операнди дебилизмът.

TheDevilInMe
09-10-2014, 18:55
Все повече се убеждавам колко много злоба могат да таят хората в себе си, което е толкова жалко. Иначе ми е добре, отмятам една по една задачки и засега нещата вървят по план, утре ме чака доста натоварен ден, надявам се успешен.

DarkTemplar
09-10-2014, 19:00
Аз пък често се питам на какъв акъл трябва да си, че да ти прави кеф подобно поведение. Особено при положение, че реално не си кух на дънер.
Разбирам да те хване лигата 1-2 пъти в месеца и да сипваш наред, ама то при Шаро си е модус операнди дебилизмът.
Шаро може да избяга от работническото предградие, то от него никога.

TheDevilInMe, имаш официална молба от мен да нащипеш и нацелуваш бузките на синчето. :)

TheDevilInMe
09-10-2014, 19:08
DarkTemplar, утре като стане, междудругото стана днес на 11 месеца, още малко и рожден ден, нямам търпение да го организирам простo. Днес го водих и да го подстрижат и накрая се разплака от сешуара, милото :D

per-dead
09-10-2014, 19:17
Все още съм в режим защита.

DarkTemplar
09-10-2014, 19:21
TheDevilInMe, супер сладурест е, да порасне голям и да те радва много. :)

galaxy29
09-10-2014, 19:41
Особено при положение, че реално не си кух на дънер.
тъй ли
не съм забелязала

кипя от енергия и живот аз :д
и така ми се карат кънки/ролери на тази песен, но засега и без такива си избухвам :Д

http://youtu.be/hi4pzKvuEQM

per-dead
09-10-2014, 19:53
Винаги ми се насълзяват очите от таа песен https://www.youtube.com/watch?v=jxaJPwr7OHQ

KaliP
09-10-2014, 20:15
Братото го приеха да учи драматургия 8)
Мисля утре да мина през Народен да разгледам изложбата. Изглежда интересно.
Липсва ми. Не знам дали ще го видя отново, въпреки че зависи малко или много от мен. Май ми трябва нещо ново..

Jaune
09-10-2014, 20:18
да ти почне harlem shake na shuffle в уинамп 8-) да не я спреш 8-)
мисля, че се справих добре. ( : и много се надявам и другото нещо да ми се нареди и всичко да си дойде на мястото, пъзелът, време е

NambyPamby
09-10-2014, 20:20
Изобщо си нямам на идея защо някои потребители ми обсъждат постовете. Пиша си, каквото ми падне, когато ми падне, както ми падне. Не мисля да се оправдавам, че съм охранила този и онзи. Заслужили са си го явно. Пък на мен нека не ми "прави чест", хахахаххахахахаха.

он: Доста тъпо се получи. Вместо да отида с кеф и да се забавлявам, след разговора по телефона, ми се уби и желание, и всичко. Направо по принуда ще се вясна да изпия едно питие и ще си ходя. Ала това са бели кахъри.
В момента най-важното нещо е той да успее. Стискам палци да си вземе изпита, даже рано сутринта ще му драсна един мотивиращ смс. Не че е нужно. Вярвам в него, знам колко много се постара и знам, че ще се справи и ще ме накара да се гордея с него. И все пак, докато официално не ми се обади и не ми каже, че го е взел, положението ще е напрегнато.

Днес хубаво си отмързелувах, обаче утре вече е време да се стегна и да подредя. И после да започна да стягам багаж, ужас. Време не остана, а толкова много имам...

Blab
09-10-2014, 20:21
Братото го приеха да учи драматургия 8)
Мисля утре да мина през Народен да разгледам изложбата. Изглежда интересно.
Липсва ми. Не знам дали ще го видя отново, въпреки че зависи малко или много от мен. Май ми трябва нещо ново..
^успех на брат ти...

луната е оранжева. харесва ми.
завъртат се енергиите))
дам

DarkTemplar
09-10-2014, 20:22
..луната е оранжева. харесва ми.
завъртат се енергиите))
дам
Намислих си някои неща, да видим ще се сбъднат ли.

girlwithblueeyes
09-10-2014, 20:51
Прави впечатление как дадени дами обиждат с грозни думи половинките си или хората с които са имали вземане даване. Не ви прави чест това ви държание.

Хaйде,темaтa е зa моментното състояние нa човек,много обичaте дa коментирaте кой,кaкво писaл.

Он-Дaно утре всичко мине,добре.Гaдно ми ,че не можaх дa идa с него в Холaндия ,но в Неделя си е се връщa,чaкaх го 6 месецa,тa 4 денa сa нищо.
Дaно нещaтa с рaботaтa зa уикендa ми се уредят,ще бъде много готино aко нещaтa се получaт.

lisi4ety
09-10-2014, 21:11
Място не си намирам тия дни! Цял ден работа, в почивките се занимавам с ремонтни организационни дейности, след работа тичаме я за плочки, я за врати, я за паркет.. не ми остава време за никого, но по-лошото е, че не ми остава време за почивка. Което приемам по-тежко дори от това, че не мога да го виждам..
Ето, утре пак - след работа обикалям магазините.. добре де, този път за удоволствие, но съм задължена..
И сметнах, че от плътни три седмици не е имало един ден, в който да се наспивам. Дори събота и неделя. Страхотно.
Труп съм, труп! Тая събота обаче не ме интересува кой какво прави, аз ще спя до обяд.. че с тоя купон вечерта съвсем ще се разпадна..
И тая работа така ме преуморява, пък и с какви рани се връщам вкъщи, ще каже човек, че съм строител, а не съпорт :D
Както и да е, спирам да мрънкам и лягам.. лека нощ ;3

xoxi
09-10-2014, 21:18
Спи ми се.
Но пък имам толкова много книги да си свалям...

Eagle 123
09-10-2014, 22:26
Хмм ето какво е било чувството да прекараш последната си вечер сред семейство и приятели, да си вземеш довиждане с тях .. Неочаквано тежко го приех и аз и те .. Още от сега ми липсва, колкото и иронично да прозвучи, и майка България .. може да се каже, че ми е криво и омърлушено, такова нещо точно до тоя момент не съм чувствал егати .. не ми се отваря думичка пък да описвам, особено след това лято, какво е да се разделиш с нея, направо ми иде да скоча на някой парапланер и да ме кара където си ще .. ето, че дойде времето, след 5 часа напускам родното си място, нечистите улици и тежкия въздух определено ще ми липсват .. оттук насетне ми предстои директен полет до Франкфурт, около 4 часа, и след това ще се придвижвам с кола, за около час до моето място .. преди нямах търпение да пристигна веднъж там, да се настаня и да започна студентския живот, а сега монетата се обърна стремително наопаки и въобще не ми се тръгва дори, никакво желание нямам да ги оставя тия хора тук, ще ми липсва тя толкова много, сълзите и още са в съзнанието ми .. а съня е последното нещо, за което ще мисля тази вечер, искам да си дишам от нашия си въздух, от родния си дом ..

shmatarok
09-10-2014, 22:32
^ Много трогателно

Прекрасна вечер! Искам още много такива :)

Fisherman
09-10-2014, 23:05
TheDevilInMe, супер сладурест е, да порасне голям и да те радва много. :)

направо да го изядеш

anonymous895156
09-10-2014, 23:49
нова песен на азис <3

HollyGolightly
09-11-2014, 02:37
Наранена, от хора, които не съм очаквала да се отнесат по този начин, самотна, тъжна и изморена. Ще се спра до тук, понеже стана много мрънкащо.

6 дни!

SonataArctica
09-11-2014, 02:58
Омг, тя е прекрасна. Наистина я харевам... Само ако не беше толкова срамежлива и споделяше повече неща с мен. Беше дълга нощ, отивам да спяяяя! :)

SpiritInBlack
09-11-2014, 03:40
София, Пловдив, Варна, Бургас, чалга до дупка - купонът е при нас. Ей така се чувствам, само не в тоя ред :D Отдавна не ми се беше случвало да стоя на компа, опитвайки се да не заспя. Усещам кви махмурлии ще са и другите цял ден, но ще ги стягам.

bilqnavod
09-11-2014, 05:25
Объркана, след като разбрах от моя стара приятелка, че след двегодишен брак ще се развежда. Щях да падна от стола, при положение, че за толкова време на никого не е споделила, че има проблеми...

Jaune
09-11-2014, 06:20
Лягам си в 1, заспивам в 3, будя се в 9, защото имам задачи.. ееее, писна ми, тря да си оправя режима, баси. От мисълта, че имам да върша 10 неща днеска, ми става ло6о.

paradosou
09-11-2014, 06:29
София, Пловдив, Варна, Бургас, чалга до дупка - купонът е при нас. Ей така се чувствам, само не в тоя ред :D Отдавна не ми се беше случвало да стоя на компа, опитвайки се да не заспя. Усещам кви махмурлии ще са и другите цял ден, но ще ги стягам.
Я, научил си, че около запетаите не се оставя 2 декара пространство. Виртуално потупване по главичката № 547373 :D.

Dagichka
09-11-2014, 07:20
когато съм сама се чувствам най-добре.. е тъй да си слушам музика, да си гледам слънцето през прозореца и да си мисля мои си неща. имам нужда от лично пространство да му се невиди, скоро ставам на 19, а няма изгледи (и пари) да се изнеса да си живея самостоятелно, а така ми се иска..
както и да е, няма да ги мисля тия неща сега, най-важно ми е здравето в момента, гледам и си бдя над раната, всичко друго ще си дойде с времето

babity
09-11-2014, 09:54
Режим "отчаяна съпруга" в действие. Да си отметна малко домакинските процедурки и после мисля да се поглезя с храна и мързел. Дори не съм сигурна дали ще ми се прииска да сготвя. Дано за довечера обаче изскочи няк'ва гребна, ще ми дойде тамън. Снощи ми беше яко, макар че беше рандом. Ако по-често се гушка докато сме забили в анимацията, ще вземем да се върнем в изходната позиция където припадам от кеф като си помисля за него. Още ме затваря в мен си и определено не мога да споделям с него, но поуспокои съмненията ми. Не, не са изчезнали, просто пося семенцето на съмнението, че може и да не е долен лайнар в крайна сметка.

Hayashi
09-11-2014, 10:19
Чувствам се размазана, а имам лекции плътно до 4 днес. Не знам как ще го издържам цял ден, ще презареждам термоса по обяд явно.
Не мога да си обясня защо ми се обади след толкова време и ми сервира, че иска да поддържа контакт отново. Едно такова хем искам да му знам намеренията и очакванията, хем съм сигурна, че и той не знае какво иска и какво прави в момента. Някак си не знам дали ми се ще да си рискувам собственото спокойствие, за да разбере какво ще излезе от цялата ситуация, но това пусто мое любопитство!

TheDevilInMe
09-11-2014, 11:36
Добре ми е, бяхме на докторката и всичко ни е наред, почивам си, пия си пепсито и гледам трейлъри, новият сезон на Древните (The Originals) обещава да бъде по-епичен дори от първия ^^
После разходка, усмивки, прегръдки и да животът е хубав, приятен ден на всички : )))

bilqnavod
09-11-2014, 12:10
Ето пак почивния ми ден, правя хиляди други глупости, само не и да седна да науча заплануваното за днес. Пак след работно време ще доучвам и приучвам и ще припадам за сън. :(

nepowtorima
09-11-2014, 12:22
гледам трейлъри, новият сезон на Древните (The Originals) обещава да бъде по-епичен дори от първия ^^

дададада^^ ще бъде невероятен.. нямам търпение..

Искам да си остана вкъщи цял ден.. само като знам, че от 15 започва ужаса /и не, нямам предвид само училището.../ направо ми се плаче. Но нямам избор. Всеки иска нещо от мене.. всеки чака нещо.. ще се побъркам!

NambyPamby
09-11-2014, 14:26
Болна съм. Тъкмо се бях зарадвала, че съм оздравяла и снощи пак ме подхвана... Думи нямам. Студено ми е, подсмърчам, клепачите ми натежават, очите ми са кървясали - идилия. 8-)
Плановете се провалиха, от моя страна има малка доза разочарование и голяма доза облекчение. Така поне ще имам оправдание да не се вясна изобщо.
Не ми се ходи никъде, не ми се среща с никого, не ми се говори с никого. Пусто ми е. Предпочитам да си стоя в нас и да се потапям в меланхолия, отколкото да се насилвам да излизам, да лепвам изкуствена усмивка и да играя театър колко съм щастлива и колко ми е добре. 'Щото не ми е.
И нямам право да се оплаквам. Сама си го направих. Ответната реакция беше... глупава, можеше и да не реагира по никакъв начин, но се очакваше, че ще го направи. И го знаех. Просто не очаквах, че това ще ми повлияе по някакъв начин, а стана така, че го почувствах като удар в бъбреците.
И няма връщане назад. Не си и заслужава връщането назад, наистина, никога не си е заслужавало, просто ми е тъжно, че се получи така. Че винаги се получава(ше) така. Сега всичко е различно. Той остава тук, а аз заминавам и това пътуване е моето спасение от допускане на нови грешки. Ала го има тънкият момент, че аз не съм същата. И надали скоро ще съм. Чувствам се празна, изгубена, толкова ми е пусто и облачно, че понякога не мога да разбера дали ме боли, или ми е апатично, просто... Гадно е. Дори и да изтрия всички снимки, дори да прибера в някой шкаф всички подаръци, оказва се, че спомените не мога да ги натикам в някоя кутия, да ги заключа и да ги забутам и тях в шкафа. А напоследък все става нещо, което ми напомня за него, все изниква място, дата, име, конкретна случка и нищо не помага. Като се сетя миналата година по това време какво беше... Нямаше такова щастие... А сега има само огромно пространство, запълнено от липсата му, която никой и нищо друго не може да запълни.
За жалост, колкото и градове да сменя, колкото и места да обиколя, нищо няма да се промени. Изпитано е вече, не помогна. Остава ми само да продължа да правя някакви жалки опити да изплувам и да се надявам, че другата година по това време всичко ще е (по)преминало и ще е само лош спомен.

anonymous708973
09-11-2014, 14:37
Добре ми е, бяхме на докторката и всичко ни е наред, почивам си, пия си пепсито и гледам трейлъри, новият сезон на Древните (The Originals) обещава да бъде по-епичен дори от първия ^^
После разходка, усмивки, прегръдки и да животът е хубав, приятен ден на всички : )))

АААА, ето кой сериал забравих, че ще почва!!
Кога е първият епизод?

Добре ми е, първи ден почивка след четири поредни дни спорт. Доволно ми е, чувствам се тонизирана.
Едвам ме вдигна от леглото тая сутрин за тая лекция, даже не си струваше особено, ама пък беше интересна. Сега малко ще се поучи, ще се похапне и заминавам на рожден ден.
А за уикенда програмата е много амбициозна, дано успеем да свършим всичко! :)

Намби, кураж, душа! Само не прави грешката да се връщаш назад - не е като да не сте си давали втори шансове, няма смисъл да си губите времето и емоциите в нещо, което очевидно няма да го бъде. Ще се оправят нещата, ще видиш! Радвай се, че в известен смисъл получаваш шанса за ново начало, много хора нямат тази привилегия!

TheDevilInMe
09-11-2014, 14:50
АААА, ето кой сериал забравих, че ще почва!!
Кога е първият епизод?

6ти октомври :)

babity
09-11-2014, 15:53
Гребнаааааа!!! Само да имаше вариант да не шофирам... няма пълно щастие.

shmatarok
09-11-2014, 17:06
Omg 8-)
Купих си учебници, разорих се, реших да седна да си направя теста по математика, който успяха да ми натресат вече и ужас, нищо не си спомням.
Мисля, че тая вечер ще я прекарам в припомняне на вектори. Не мога да си позволя да се излагам другата седмица на туториалите.
Идеално ми е иначе, чувствам се прекрасно, въпреки че коремът ме боли и непрекъснато ме обливат горещи вълни. Днес особено беше ад - то си беше и жега и навън, ама в 5 часа като излязох по къси панталони и тениска, дори шотландците ми се видяха прекалено навлечени по едно време. Приказно време обаче дано се задържи и за по-нататък! :)

Jaune
09-11-2014, 17:20
Оф, ебаси деня, мале, изтощена съм, скапана съм. Но доволна. Kind of.

galaxy29
09-11-2014, 17:53
когато съм сама се чувствам най-добре.. е тъй да си слушам музика, да си гледам слънцето през прозореца и да си мисля мои си неща. имам нужда от лично пространство да му се невиди, скоро ставам на 19, а няма изгледи (и пари) да се изнеса да си живея самостоятелно, а така ми се иска..
както и да е, няма да ги мисля тия неща сега, най-важно ми е здравето в момента, гледам и си бдя над раната, всичко друго ще си дойде с времето
гичи, може да заживеем заедно
ще си споделяме всичко и ще си купуваме голям стек с тампони и превръзки за общо ползване :oops:

girlwithblueeyes
09-11-2014, 17:54
Отврaтителен ден,но гушнaтa до него зaбрaвям всичко.Чувствaм се толковa хубaво с него,летящо.Сaмо при чувaнето нa глaсът му треперя.Рaботaтa зa уикендите ми се уреди,и вече нямa дa виждaм онaзи госпожa.С пaстрокa ми ще се виждaм нaвън,не бих понеслa мисълтa дa я виждaм .Утре ще си отидa и досъберa остaнaлите нещa от вкъщи.Имaм неприятни болки в гърлото,но имaм толкпвa зaдaчки и плaнове,че се тъпчa с лекaрствa и продължaвaм дa пишa курсовa.

IWannaBeSedated
09-11-2014, 19:33
Моминското парти излезе супер. Добре си прекарахме, а и булката остана доволна накрая. 8-) Останаха само финални щрихи, събота идва!

Като цяло съм развълнувана, но съм страшно уморена, имам нужда от сън. 8-)

KaliP
09-11-2014, 19:33
^успех на брат ти...

луната е оранжева. харесва ми.
завъртат се енергиите))
дам
мерси, мерси :)
Явно и този купон ще го пропусна, никак не ми се занимава с пошлотии, а може би трябва да се разсея малко. Не знам, ще го мисля...

Colouring
09-11-2014, 20:10
Meh.

tori
09-11-2014, 20:23
КВООООООООО?! Най-добрия ми приятел ме е тагнал в Айс Бъкет Чалендж. Аз... такова... не искам. Попадна ми ей така, без да искам просто и бях... поразена. Имам идея как да го направя и на кого да помогна с парички, но ще видим. Ама наистина съм МНОГО поразена.
Иначе съм уплашена от онова, което ми предстои. Поне си имам с кого да изтерясвам, ако не друго. Днес ям като разпрана, чак се учудвам от себе си. Пу, да не ми е уруки!

sl1nceetoo
09-11-2014, 20:47
Облекчена и разтъжена. Липсваха ми моите шматарочета. Много.
А оная пък как ме дразни. Познавала ме била отдавна. Как пък не! Лицемерка.
Ух, а сега като знам, че след 3 часа трябва пак да пътувам. Мисля да поспя малко.
Обаче наистина ми е много гот!

babity
09-11-2014, 23:36
Ебаси кефа! За една песен време се чувствах както преди се чувствах с тия хора. Стопли ме. Утре ще е дълъг ден, а и с тая нощ на музеите и после ще ме карат да пея... Дано поне тоя път заформим комуната. И моя да не е кисел. 'Ма и да е...
Майната му на всичко, силно се надявам утре на добри новини.

Dagichka
09-12-2014, 07:02
гичи, може да заживеем заедно
ще си споделяме всичко и ще си купуваме голям стек с тампони и превръзки за общо ползване :oops:
звучи прекрасно, и ще си мажем раничките взаимно :oops:

осъзнах, че май трябва да се разписвам в дневника вечер, а не сутрин като още ми е хубаво и добро настроението :д нещо всичко започва да ме боли, отдавам го на сатурновата дупка, в която определено съм тия седмици :д
реших, че няма да си празнувам рдто, не че някога съм вдигала луди кОпони, ама не ми се събират моите идиоти за по бира, не се чувствам комфортно още, особено пък без сутиен да се вясна - не. :д
за сметка на това ще си купя огромна торта, хохо нямам търпение за неделята :д

sometimes_
09-12-2014, 07:08
Хах... Вижда, че ми е криво от известно време и единственият въпрос е "К`во ти е?", след като отговоря с "Нищо", реакция - никаква. Ама защо пък да задълбава и да се опита да проведем някакъв разговор, на него нали си му е добре. Защо да се мъчи да се опита да повдигне настроението ми..., няма нужда! Важното е всеки да се спасява поотделно. Само дето и на мен с всеки изминал ден започва все по-малко да ми пука и все повече се отчуждавам, така се усещам. Кога ли ще ми омръне съвсем и ще сложа края, без значение, че ще ми е криво след това...

tori
09-12-2014, 07:54
УТРЕУТРЕУТРЕ! Нямам търпение! Ще се размажем преди даскало с тоя моя. Направо ми е летящо! Разходчица, кафенце, концертче, пиене... ОХ! ОХ, БЕ! Може другото говедо да ме отряза, но пак ще си изкарам МЕГА якото с нвата панда в семейството.
След малко ще се хвана да изчистя тука, ще се пооправя и ще ходя до бабини. Вечерта май ще съм с тая мойта, което автоматично значи, че ще е МЕГА забавно, щото тя е МЕГА яка. :д

bilqnavod
09-12-2014, 08:56
Моминското парти излезе супер. Добре си прекарахме, а и булката остана доволна накрая. 8-) Останаха само финални щрихи, събота идва!

Като цяло съм развълнувана, но съм страшно уморена, имам нужда от сън. 8-)

Приятно прекарване на сватбата. Пожелавам да направите приказно тържество!

bilqnavod
09-12-2014, 09:04
Супер, тази вечер съм нощна после два ни почива на работа съм чак в понеделник на обяд. Добре е, ако винаги графика ми беше такъв. Тази седмица си починах добре след отпуската доста почивни дни имах. Супер утре вечер имам уговорка с моя да излезем, ще си прекараме супер.
С голямо нетърпение чакам да дойде панаира радвам се като дете, остана една седмица само. Пак си осигурих 2 почивни дни за ида с моя. Ехххх.

Ewok
09-12-2014, 10:43
пльоснато на таймлайна ми http://www.goguide.bg/koi-kakvo-zashto/1198-DESI-tE-RAZVEJDA-IZ-SOFIIa
ужас.

AngelBelchev
09-12-2014, 10:57
Нямам търпение да свърши работния ден и да изчезвам на почивка.

NambyPamby
09-12-2014, 11:10
Втрещена. 8-) В 21 век(!!!) някой е запушил неизвестно как канализацията на входа, има някакви камиони долу и нямаме вода, докато не оправят положението. Как изобщо е възможно да си такъв дебил??? oO

Пък тая девойка така и не я разбрах за какво се бори... Аз кафето не съм си изпила още, достатъчно кисела съм, че нямам вода и не мога да си взема душ, а тя ми се святка насреща, ще кажеш, че само тя е в цялата Вселена и все едно само тя има такива проблеми. Егати принцесата. 8-)

Усещам как се плетат интриги зад гърба ми, някои хора се опитват да ми палят фитилите и са мнооого изнервени на слонското ми търпение. 8-) Колко да са смотани. Снощи обаче ме изби, де. Бях бая ядосана вече и влязох в кухнята. Сготвих за цял взвод общо-взето. 8-) Отпочинах си чак.

Обаче имам някакво много гадно предчувствие, дето по принцип не вярвам в такива неща, и не знам откъде и за какво точно... Много мразя така. В последния момент баш, тъкмо когато трябва всичко да е наред, само се напрягам излишно.

IWannaBeSedated
09-12-2014, 11:10
Приятно прекарване на сватбата. Пожелавам да направите приказно тържество!

Дано да е така! Благодаря! :)

nepowtorima
09-12-2014, 11:56
Дано да не бъде такъв провал както се очертава.. лоша работа :D
Тъпо ми е ...

AngelBelchev
09-12-2014, 13:18
Мда, прецакаха ми се плановете заради родителите на едно момиче :)