View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
хахахахахахахахах
честно ли някой си направи акаунт само и само да сипва анонимно?
осъзнавате ли колко жалко е това? хахахахаххах
NomNomNom
03-28-2015, 12:12
Анархи, сори, че те конфронтирах, няма повече.
Не очаквах, че положението е толкова сериозно.
AnarchyBoy
03-28-2015, 12:14
Имитирам АУРИС? :lol: Funny..
AnarchyBoy
03-28-2015, 12:15
Анархи, сори, че те конфронтирах, няма повече.
Не очаквах, че положението е толкова сериозно.
Да не би да си мислиш, че фейка съм аз? :o
az.shibah.nomnomnom
03-28-2015, 12:17
Аз съм вълк в овча кожа.
Аз съм фейк на един от вас. На някой от последните разписали се в тази тема. Кой ли съм аз?
Дали не съм hheh или NomNomNom или papugai или 102
Дали не ми доставя вътрешно удоволствие да си сипвам сам с реалния профил, за да се прикривам умело?
NomNomNom
03-28-2015, 12:19
:(
Niakoitam
03-28-2015, 12:20
хахахахахахахахах
Не че нещо,но фейка си е на Анархи.Напълно огледален на онзи maja na Lilanda или нещо такова след банването му миналия път.:D
anonymous895156
03-28-2015, 12:21
дори аз не съм толкова луд
dreamwalker
03-28-2015, 12:22
Така ли?
AnarchyBoy
03-28-2015, 12:24
Не че нещо,но фейка си е на Анархи.Напълно огледален на онзи maja na Lilanda или нещо такова след банването му миналия път.:D
WTF NE SYM AZ.. :O
anonymous908491
03-28-2015, 12:24
Лесно е да се правиш на луд, трудно е да имитираш, че си тъп, на анархито не му се налага, по рождение е така.
Corb1225
03-28-2015, 12:25
Папагала как само уайт найтва Номном :lol:. Не можеш да си скриеш истинските цветове, чичка. Анархи, много комплекси, много нещо.
az.shibah.nomnomnom
А може все още да не съм се разписал по темата с оригиналния си акаунт и тепърва да излея по свой адрес доза спрелолин?
Аз съм всичко гнило в тази страна. Аз съм некакъв случаен наблюдател тук. Аз съм един от многото хиляди четящи този форум анонимно, ден след ден, всеки ден.
AnarchyBoy
Сериозно не съм аз.. и миналия фейкове не съм правил... Правя по 1 акаунт всеки път като ме баннат за да продължавам да пиша, но сериозно т'ва не съм аз.. лайк уат да фак.. гледайте стрийма.. -_- играя.. главно и ям.. срсли.. :D
AnarchyBoy
Папагала как само уайт найтва Номном :lol:. Не можеш да си скриеш истинските цветове, чичка. Анархи, много комплекси, много нещо.
WTF NE SYM AZ BE -_-
dreamwalker
Сега ли забеляза.
AnarchyBoy
03-28-2015, 12:26
Смисъл аз само се ебавам в тоя форум, тоя е със сериозни проблеми и комплекси.. и псува наистина.. аз -_- не бих я псувал чак така.. Щото по принцип нямам ниш против нея, просто я ебавах.. -_-
AnarchyBoy
03-28-2015, 12:26
После като влезе модератор ще ви каже ай-питата.. сериозно не съм аз.. :D
dreamwalker
03-28-2015, 12:27
Смисъл аз само се ебавам в тоя форум, тоя е със сериозни проблеми и комплекси.. и псува наистина.. аз -_- не бих я псувал чак така.. Щото по принцип нямам ниш против нея, просто я ебавах.. -_-
Мисля, че трябва да се успокоиш, чадо.
AnarchyBoy
03-28-2015, 12:28
Ем не тъпо ми стана, че сериозно некой си мисли, че т'ва съм аз -_- :D
Niakoitam
03-28-2015, 12:28
WTF NE SYM AZ.. :O
Щом казваш...:D
Поне на мен стила ти на тролене ми е страшно познат,но ако искаш да попитаме заедно "леличките"? Те както знаеш имат допълнителни опцийки и няма как да бъдат заблудени от израза,че не си ти. :)
anonymous895156
03-28-2015, 12:29
некакъв
здр
Corb1225
WTF NE SYM AZ BE -_-
Ма ти си мислиш, че тва дали фейк акаунта е твой или не - има някво значение за комплексите ти ли? :lol:
AnarchyBoy
Поне си трупам постчета.. :oops:
AnarchyBoy
Щом казваш...:D
Поне на мен стила ти на тролене ми е страшно познат,но ако искаш да попитаме заедно "леличките"? Те както знаеш имат допълнителни опцийки и няма как да бъдат заблудени от израза,че не си ти. :)
Човек не съм аз -_- и аз чакам модератор да го каже, сериозно УАТ ДА ФАК?
Мисля, че е димитър.. Изпусна се с това "некакъв" и се опитва да ме копира, но олигофрена не знае, че пиша "някъв или "некъв"..
Corb1225
Сега ли забеляза.
Явно да.
anonymous908491
03-28-2015, 12:30
Прегледай си постовете, не е възможно за 12 часа да си забравил, какво си писал за нея.
После като влезе модератор ще ви каже ай-питата.. сериозно не съм аз.. :D
И кво ще види от Ip-тата, това пък е най-лесния начин да се скриеш, а се съмнявам, че знаят как да стигнат до Id-то на харда, което е единствения начин да си сигурен, че се пише от една и съща машина.
anonymous895156
03-28-2015, 12:30
Не е димитър. Фейкът е един от вас. Може да е дори ЛейдиДи или Калпазанка.
dreamwalker
03-28-2015, 12:31
Не е димитър. Фейкът е един от вас. Може да е дори ЛейдиДи или Калпазанка.
Може да е Носферату.
AnarchyBoy
03-28-2015, 12:32
НОСФЕРАТУ :D
Митко е!
келеша малък ;д човек ако не знаех, че не съм и аз и аз бих повярвал, но с това некакъв се изпусна много лошо и не ме доизкопира.. пък и чак толкова не хейтя..
При мен винаги е 1 пост подигравки и после 5 страници вие се хейтите аз си седя и си чета.. :D
az.shibah.nomnomnom
03-28-2015, 12:33
Ай да ви успокоя всички - когато дойдат "леличките" ще ви кажат че ИП-то е на прокси сайт в чужбина както и че регистрацията е направена през същия този сайт - въобще всичко е направено през този прокси сайт. Ай сега наздраве - питайте леличките, та да ви кажат
Corb1225
03-28-2015, 12:33
Прегледай си постовете, не е възможно за 12 часа да си забравил, какво си писал за нея.
Чичо Путкан, можеш да се възмущаваш от Анархито и без да лижеш безогледно женското съсловие.
dreamwalker
03-28-2015, 12:34
Ай да ви успокоя всички - когато дойдат "леличките" ще ви кажат че ИП-то е на прокси сайт в чужбина както и че регистрацията е направена през същия този сайт - въобще всичко е направено през този прокси сайт. Ай сега наздраве - питайте леличките, та да ви кажат
А трябва да ни интересува, защото...
хахахахахахахахах
не просто е жалко, ами е и стресиращо, вика му се cyber bullying
anonymous895156
03-28-2015, 12:34
Човек не съм аз -_- и аз чакам модератор да го каже, сериозно УАТ ДА ФАК?
Мисля, че е димитър.. Изпусна се с това "некакъв" и се опитва да ме копира, но олигофрена не знае, че пиша "някъв или "некъв"..
защо реши, че го/те/се цитирам, за да направя аналогия с твоя стил на писане
chupachups
03-28-2015, 12:35
Лел. Много интересно станало тука ве :D
Niakoitam
03-28-2015, 12:36
И кво ще види от Ip-тата, това пък е най-лесния начин да се скриеш, а се съмнявам, че знаят как да стигнат до Id-то на харда, което е единствения начин да си сигурен, че се пише от една и съща машина.
Всъщност не съм запознат до къде се простират тези им умения,но статичните IP по-често вече се използват.Динамичните са по редки,но каква е вероятността точно те двамата да са в една и съща мрежа? Скритите и променени IP-та се хващат макар и по-трудно.Арената даже са го и демонстрирали нагледно на някои хитри потребители :)
az.shibah.nomnomnom
03-28-2015, 12:40
Пожелавам ви здраве на всички! Дори на проебалите се рано, дори на плявата тук. Всички сте хора, всички носите глава на раменете. От всички се очаква да я използвате поне малко - не само за ядене, пиене, орален секс, а и за мислене.
Аз съм анонимен, аз съм еднопластово и едноклетъчно чехълче, с достъп до компютър - не ми обръщайте повече ненужно внимание
anonymous908491
03-28-2015, 12:40
Всъщност не съм запознат до къде се простират тези им умения,но статичните IP по-често вече се използват.Динамичните са по редки,но каква е вероятността точно те двамата да са в една и съща мрежа? Скритите и променени IP-та се хващат макар и по-трудно.Арената даже са го и демонстрирали нагледно на някои хитри потребители :)
Аз съм написал единствения сигурен начин да разбереш, че се пише от една и съща машина. IP-та се сменят, има проксита и VPN тунели, Mac адреса също е елементарно, Wi Fi има, но за смяна на ID на харда е нужна преинсталация на ОС върху друг хард диск
DarkTemplar
03-28-2015, 12:41
Тука се навъдиха бая виртуални Шерлок Холмсове.
А тоя ми звучи като някое възмутено приятелче на Фишката.
NomNomNom
03-28-2015, 12:42
Всички сте хора, всички носите глава на раменете.
^ израз, който съм използвала 2-3 страници назад, добър опит.
AnarchyBoy
03-28-2015, 12:42
Е поне доказа, че не съм аз.. прекалено нарцистичен съм за да се самоиронизирам тук...
Вече мисля, че е 102/димитър/папугай... деазнам... всичко е възможно.. :D
NomNomNom
03-28-2015, 12:44
Аз съм написал единствения сигурен начин да разбереш, че се пише от една и съща машина. IP-та се сменят, има проксита и VPN тунели, Mac адреса също е елементарно, Wi Fi има, но за смяна на ID на харда е нужна преинсталация на ОС върху друг хард диск
Бтв не знаех, че се събира и id на hd, в post/get заявката ли стои, и по подразбиране ли се добавя, хвана ми интереса.
anonymous908491
03-28-2015, 12:44
Вече мисля, че е 102/димитър/папугай... деазнам... всичко е възможно.. :D
Ако не си си взел лекарствата е възможно да подозираш друг.
нз, ама е жалко да не можеш да си застанеш зад името и да кажеш - мисля еди кво си за еди кого си.
О.О
честно казано в момента наистина съм потресена. отдавна не бях влизала във форуми и бях забравила, че винаги има някакви такива потребители-деградета. гет Ъ лайф
Corb1225
03-28-2015, 12:46
Лел. Много интересно станало тука ве :D
Ти нямаш ли сперма за бърсане от лицето си? :lol:
Не се сърди на мен.
^нещо се припантерила напоследък. Пий едно чайче и гледай шоуто - няма нужда от оценяване ;)
AnarchyBoy
03-28-2015, 12:47
Ако не си си взел лекарствата е възможно да подозираш друг.
Ти тъп ли си, аз като се хейтя си хейтя с моя акаунт, не ми е трябвало да се крия толкова години, защо да го правя сега? ;О
И не не съм аз.. ;)
AnarchyBoy
03-28-2015, 12:48
Не се сърди на мен.
Колко си оригинален просто. спри моля те. корем ме заболя.
Corb1225
03-28-2015, 12:49
Завиждаш ли, комплексарю? 8)
AnarchyBoy
03-28-2015, 12:50
Завиждаш ли, комплексарю? 8)
За кое да ти завиждам? Виждам, че ти избиваш комплекси, лапетио. не аз.
нз, ама е жалко да не можеш да си застанеш зад името и да кажеш - мисля еди кво си за еди кого си.
О.О
честно казано в момента наистина съм потресена. отдавна не бях влизала във форуми и бях забравила, че винаги има някакви такива потребители-деградета. гет Ъ лайф
представи си ирл колко по жалки са след като чак във форумите се крият
хахахахахахахаа
Не се сърди на мен.
:razz:
Corb1225
03-28-2015, 12:54
За кое да ти завиждам? Виждам, че ти избиваш комплекси, лапетио. не аз.
Мне, не ти се получи затапката стил ала детската градина. Аз никъде не съм избивал комплекси, докато ти друго не правиш.
galaxy29
03-28-2015, 12:54
Ти тъп ли си, аз като се хейтя си хейтя с моя акаунт, не ми е трябвало да се крия толкова години, защо да го правя сега? ;О
И не не съм аз.. ;)
пхахах ....... отврат ;/
^нещо се припантерила напоследък. Пий едно чайче и гледай шоуто - няма нужда от оценяване ;)
защо да няма, това което се случва е несправедливо, нищо че не ме касае,
нищо че и НомНом очевидно не се впряга толкова.
тва не значи не е wrong on so many levels
TheDevilInMe
03-28-2015, 12:58
влизам тук и какво да видя обичайните заподозрени в поредния конфликт :D
несправедливо е, че някой си пише няк'ви глупости за някой друг във форум ? ;д
И как ще пребориш тази несправедливост ? Като сипваш и ти ;д ?
//чупачуп, видят ти поста. Евала на вашите за възпитанието.
chupachups
03-28-2015, 13:00
Не се сърди на мен.
Прост си.
AnarchyBoy
03-28-2015, 13:00
Мне, не ти се получи затапката стил ала детската градина. Аз никъде не съм избивал комплекси, докато ти друго не правиш.
Аре обоснови се, с кое избивам комплекс точно? Ном ме хейтна, хейтнах обратно (от скука).
Писах си нек'ви неща за моя живот, които вас нито ви интересуват нито би трябвало да ви пука чак толкова, че да се превръща в такъв спам (освен, ако не е написано нарочно с цел провокация, замисли се.)
Сега става ли ти ясно кои са комплексарите и кои се опитват да се наврат в живота на другите? Щото мен не ми пука за живота на нито един от вас смешници. Но обратното е доказан факт. Винаги когато пиша дълг пост с цел провокация, винаги следващите ~ 5 + страници съм постигал желаното, рейдж-сторм и абсолютен хаос. Ако си мислиш, че дори една дума в тоя разговор сега е била сериозна, тогава си пълен глупак. А скрити думички с цел провокация оставям навсякъде. Главно от скука, просто желая да ви гледам сеира и го правя, а ако някой от тук, който само ме е чел, но не ме е виждал дори си мисли, че знае дори едно нещо за мен, жал ме е за него.
galaxy29
03-28-2015, 13:03
Галакси гледай туича.
няма ко да гледам, дори да е истина, фактът, че си жалкар си остава непроменен
и да, имитираш и не само него, като цяло репликираш разни хора, разбирам да взимаш пример от някой си, ама при теб е позьорско и патологично набавяне на чужди сюжетни линии към разтройствения ти въображаем свят, дори отричаш, явно не го осъзнаваш и си вярваш, което е още по-зле или може би го осъзнаваш, ама просто нямаш и капка чест
Чичо Путкан, можеш да се възмущаваш от Анархито и без да лижеш безогледно женското съсловие.
е мъжкото ли да лиже
Corb1225
03-28-2015, 13:03
Анархито я сръчка да го изтрие, щото ти си единствения, който го защитава :lol:. Умници, кво да ги прайш.
ем не, просто изразявам позиция :Д
може пък да повлияя на трола,хах
щото не е чак толкова трудно да си кажеш кво мислиш за някого, нали.. да си правиш фейк показва че си доста насран. на когото и да е фейка.ддз.
сипвам и аз да е пълно мелето, що не. нямам какво да правя тая събота. навън е голям клинч
AnarchyBoy
03-28-2015, 13:04
Feed me moar mY little ones.
chupachups
03-28-2015, 13:05
несправедливо е, че някой си пише няк'ви глупости за някой друг във форум ? ;д
И как ще пребориш тази несправедливост ? Като сипваш и ти ;д ?
Обърках постовете. Извинявай не беше за теб :)
тва е незначително
на тоя тъпак ако му знаеш историите ще ти побелеят косите
патологичен лъжец и комплексар
Corb1225
03-28-2015, 13:07
защо да няма, това което се случва е несправедливо, нищо че не ме касае
https://i.imgflip.com/jfsln.jpg
dreamwalker
03-28-2015, 13:07
http://images.forwallpaper.com/files/images/3/3ee7/3ee7b0ce/135159/sleeping-fairy.jpg
AnarchyBoy
03-28-2015, 13:09
102 си мисли, че знае нещо за мен, сладко.
ахах ами почвам да се ориентирВам вече
Corb1225
03-28-2015, 13:10
Прост си.
Ти па си много умна, щом даваш на тъпкача ти да те унижава по форумите :lol:. Ти ако беше - едва ли щеше да си с него на първо място.
dreamwalker
03-28-2015, 13:11
http://www.1wallpaperhd.com/wp-content/uploads/Space/FTP1/1280x720/Fantasy%20Sea%20Star%20Wallpapers%20HD%201280x720. jpg
102 си мисли, че знае нещо за мен, сладко.
знам само че сигурно си ме провокирал когато ми се молеше да спра да те ебавам
AnarchyBoy
03-28-2015, 13:13
Унижавам я като й казвам, че желая да правя секс с нея и че я обичам? ДЕАМ БРО ю ар про.
Това, че аз имам топките да кажа и пред нея и пред теб и пред когото и да е, че я обичам или че искам да правя секс с нея не ме прави нищо по-малко от подмокрящ.
Пък и lets face it. Аз просто казвам нещата, които вие смешници само си мислите.
И думата тъпкач не ми харесва мойче, приятел е по-благозвучно. ;)
Но пак ти казвам (а ти го доказваш) само си мислиш, че знаеш нещо за мен.
доста често споменаваш думата топки
не винаги каквото ти е на устата /в твоя случай буквално/ трябва да го казваш
galaxy29
03-28-2015, 13:15
:lol:
еми ко да ти кажа, само тя ти тя вярва, че си с достойнство... и може би някви заблудени като нея
AnarchyBoy
03-28-2015, 13:16
знам само че сигурно си ме провокирал когато ми се молеше да спра да те ебавам
Не съм ти се молил, мухъл.
Дразнех се, не се молех. Но виждам, че обичаш да си въобразяваш. Повдигаш ли си самочувствието така? Преди да заспиш такова?
TheDevilInMe
03-28-2015, 13:16
След малко излизам да се видя с момичетата, малко разнообразие най-после, дано ми се отрази по начина, по който ми се иска хах и не ме натоварят повече отколкото съм си натоварена и в момента, учих, което също е много хубаво, дано се освободя от този предмет, ако се стегна би трябвало, и си направя една добра курсова и всичко ще е тип-топ. :)
anonymous908491
03-28-2015, 13:17
Това, че аз имам топките да кажа и пред нея и пред теб и пред когото и да е, че я обичам или че искам да правя секс с
Топките не са заместител на акъла, а твоите повече мязат на фъстъци, значи дори да бяха, щеше да си пак толкова прост.
Не съм ти се молил, мухъл.
Дразнех се, не се молех. Но виждам, че обичаш да си въобразяваш. Повдигаш ли си самочувствието така? Преди да заспиш такова?
о молеше се гнидо комплексарска
молеше се
AnarchyBoy
03-28-2015, 13:18
Естествено, че това ще кажеш, мама ти деба.
Аз съм ти обещал на теб засека ли те някъде в София, ще видя как ще ми говориш на живо, лайнар комплексиран 40 килограмов.
И оная дебелата очилатата от дружба няма да ти помогне.
Довечера ще се включа пак, продължавайте да отговаряте на глупави провокации мислейки си, че сте много "велики".
всяка обида на анар4и пасва точно като описание на самия него
дори собствени обиди не може да вкара а само такива които е чувал за себе си
аххахахахаххахаха
АХАХАХАХАХАХАХХАХАХА АНАР4ООООО НЕДЕЙ СЕ ЯДОСВА ДЕ АХХАХАХАХ
нали само си хейтиш комплексар4о
galaxy29
03-28-2015, 13:21
мда :lol:
няма как да ме засечеш
аз на централна гара не се застоявам
не ме мрази анар4о
не искам да ми образуваш лоши аури
Corb1225
03-28-2015, 13:26
Тоя Анархи бил бати катила. Вкарва се в някви ситуации, прави се, че уж провокира хората, пък накрая той е ядосания :lol:. И всички му се смеят.
не ме прави нищо по-малко от подмокрящ.
ЖИАРНО ДЕИБА ЧИЗТА ИСТИМА
DarkTemplar
03-28-2015, 13:30
Мамка му, разсмяхте ме. :lol:
galaxy29
03-28-2015, 13:30
:lol: хахаххах
Опитва се да намери мир със себе си Анархиста. Трудно му е да заобича себе си.
galaxy29
03-28-2015, 13:38
и какво се опитва да осмива разни хора, дето не му изнасят, САМО защото го знаят ко представлява и разкриват истинската му същност ;/
sl1nceetoo
03-28-2015, 13:44
Резюме: Индивид, будуващ до късно, решава да излее вътрешните си терзания в паузите, в които не ходи до тоалетна и не се тъпче с картофи и домати. Завръзката се явяват случайни минувачи, които попадат на душевния оргазъм, както сам лирическият го определя, и реагират отрицателно на дръзките думи на анахри. В кулминационния момент, предхождан от обидни слова, се появява един фейк, който разбунва духовете. Развръзка дефакто няма. Като заключение: от смотания пост на анахри направихте 10 страници помия. Той, от своя страна, гордо заявява, че точно това е целял. Тъпо "възползване" от ситуация, в която той самият се излага.
AnarchyBoy
03-28-2015, 13:47
Всъщност аз си написах един дълъг пост и исках да видя дали ще предизвиква определен тип реакция (правя го от години тук, с едни и същи хора и всеки път едни и същи захапват). Вие ме нападате.
Холи, Ном, 102, галакси и прочие, всъщност ако никой не беше обърнал внимание на явната провокация, нямаше да има толкова страници спам.
А галаксино ти кога за последно ме видя на живо? Всъщност чувала ли си ме? Знаеш ли нещо реално за мен и хората около мен? Не?
Тогава как твърдиш, че "разкриваш" истинската му същност, като абсолютно нищо не знаеш за мен и обкръжението ми.
Може всичко да е истина? Може всичко да е ебавка? Може нещата да са изкривени през призма на възприятието.
Откъде знаеш, че това е името ми? Може да съм някой 40 годишен чичко (Е добре де, виждал съм се с хора от форума, не съм, ама все пак схвани.) Мислиш ли, че споделянето на понякога наистина много лична информация е нещо реално или просто ебавка? Пак казвам не ми пука за никой от присъстващите и следователно нямам проблеми да казвам абсолютната истина (тъй като има е напълно вероятно никога даже да не се срещнем в живота), обаче заради същия тоя фактор, мога да си пиша какви ли не простотии просто за да ви видя как се дразните.
Пак казвам, ако холиголити (която впрочем реагира доста нормално, което е странно), ти, 102 40 килограмовия power ranger, и там другите комплексарчета дети избиват комплекси леката мислейки се, че знаят нещо за мен, не бяха обърнали внимание, нямаше да го има целия тоя спам.
За пореден път ви се казва в очите, че ще се предизвиква рейдж-сторм и за пореден път вие сляпо пренебрегвате факта, че открито ви водят за носа и настъпвате навътре като слепи овце.
Впрочем, не хейтя, ако не съм провокиран. Това също трябва да се отбележи. ;)
Това също говори за доста ваши проблеми, не мои. Аз си пиша няк'во неща, вие ми се бъркате и после ми казваш, че аз ходя да се "опитвам да осмивам", вие се опитвате да го направите, аз просто ви се радвам. ;)
О бту дългия първоначален пост има провокации за различните потребители. Но това е за друг път. ;)
galaxy29
03-28-2015, 13:56
хора от форума, на които вярвам и са те виждали и те знаят са ми споделяли и просто според мен си заслужаваш подигравки
между другото ми приличаш на бареков ;/ той така си вярва на небивалиците и като теб е с вид на психологично разклатена отломка, който вид всъщност го описва идеално
Всъщност аз си написах един дълъг пост и исках да видя дали ще предизвиква определен тип реакция (правя го от години тук, с едни и същи хора и всеки път едни и същи захапват). Вие ме нападате.
Холи, Ном, 102, галакси и прочие, всъщност ако никой не беше обърнал внимание на явната провокация, нямаше да има толкова страници спам.
А галаксино ти кога за последно ме видя на живо? Всъщност чувала ли си ме? Знаеш ли нещо реално за мен и хората около мен? Не?
Тогава как твърдиш, че "разкриваш" истинската му същност, като абсолютно нищо не знаеш за мен и обкръжението ми.
Може всичко да е истина? Може всичко да е ебавка? Може нещата да са изкривени през призма на възприятието.
Откъде знаеш, че това е името ми? Може да съм някой 40 годишен чичко (Е добре де, виждал съм се с хора от форума, не съм, ама все пак схвани.) Мислиш ли, че споделянето на понякога наистина много лична информация е нещо реално или просто ебавка? Пак казвам не ми пука за никой от присъстващите и следователно нямам проблеми да казвам абсолютната истина (тъй като има е напълно вероятно никога даже да не се срещнем в живота), обаче заради същия тоя фактор, мога да си пиша какви ли не простотии просто за да ви видя как се дразните.
Пак казвам, ако холиголити (която впрочем реагира доста нормално, което е странно), ти, 102 40 килограмовия power ranger, и там другите комплексарчета дети избиват комплекси леката мислейки се, че знаят нещо за мен, не бяха обърнали внимание, нямаше да го има целия тоя спам.
За пореден път ви се казва в очите, че ще се предизвиква рейдж-сторм и за пореден път вие сляпо пренебрегвате факта, че открито ви водят за носа и настъпвате навътре като слепи овце.
Впрочем, не хейтя, ако не съм провокиран. Това също трябва да се отбележи. ;)
Това също говори за доста ваши проблеми, не мои. Аз си пиша няк'во неща, вие ми се бъркате и после ми казваш, че аз ходя да се "опитвам да осмивам", вие се опитвате да го направите, аз просто ви се радвам. ;)
О бту дългия първоначален пост има провокации за различните потребители. Но това е за друг път. ;)
не бе момче, успокой се
ти се дразниш повече от всички останали тук
не разбираш ли, че е супер тъпо да обясниш как ще нахвърляш приятелката си(която всички знаят, явно е част от форума) със сперма? По този начин ли провокираш останалите? Като си излагаш приятелката? Аре успокой се малко
Обиждаш бившите си, излагаш сегашните си и всички те част от този форум
човек би си помислил, че ти освен тоя форум друго си нямаш
п.с. по малко се впрягай, всички ти се смеят, очевадно е
треа да се съгласа с анар4ибои бтв
оно само си пише некви рандом простотии дето реално никой не би следвало да им обръща внимание
ма винаги се намира некой да почне да му ги коментира
и той, не по-малко лаишки, се навива
и 2 години вече тей лол
AnarchyBoy
03-28-2015, 14:01
Защо си мислиш, че се смеят на нещо доказано истинско?
Галакси от хората с които общуваш съм се виждал само с 1 за около 2 часа, така че аргумента ти е невалиден.
galaxy29
03-28-2015, 14:03
ти пък много знаеш с кой общувам :д
AnarchyBoy
03-28-2015, 14:05
Много добре знам, ае са форума не е както едно време останахме по-малко от 100 души, не е особено трудно да се сетя... ;д
Corb1225
03-28-2015, 14:05
Анархи, нали щеше да се включваш довечера :lol:? Ай изчезвай, смотан, много се обясняваш за човек, който си мисли, че е над нещата.
AnarchyBoy
03-28-2015, 14:07
Ти навън излизал ли си днес ва? То ебати урагана... Аз не го бях видял това..
Ще гледам филм.. само го чакам да се свали.. :/ пиратствам малко аз ;с
galaxy29
03-28-2015, 14:14
анархи е перфектен пример за отвратителни човешки качества ;/
анар4о ака бареков джуниър
анархи е перфектен пример за отвратителни човешки качества ;/
ама то циганче бе
galaxy29
03-28-2015, 14:22
:Д:Д:Д
HollyGolightly
03-28-2015, 14:23
Анархи, сам се омотваш в собствената си простотия и лъжи и след това обясняваш как ти просто го правиш за реакция. Е колко трябва да си смотан и изолиран от света, за да търсиш внимание във тийн форум, пълен с непознати? После се сърдиш, като почнат да те хранят. Ама да не ми пишеш ЛС отново, което завършва с молба да не споделям информацията тук, понеже си "над нещата"
Клоун
dreamwalker
03-28-2015, 14:53
треа да се съгласа с анар4ибои бтв
оно само си пише некви рандом простотии дето реално никой не би следвало да им обръща внимание
ма винаги се намира некой да почне да му ги коментира
и той, не по-малко лаишки, се навива
и 2 години вече тей лол
+++
dreamwalker
03-28-2015, 15:01
Затворени очи. Незатихващ дъжд от сълзи.
Прозорецът е отворен и виждаш/усещаш/чуваш как летят/вървят/тичат навън свободни, необременени същества, потопени в мрака на вълшебната магьосница, наречена Нощ. И иска някой някъде да излезе навън и да тича, и тича, и тича, докато не стигне нещо някъде или някого, кой знае. Тогава мисли как далеч, далеч - там, където човешките същества прекарват живота си под онези неземни светлини, също дишат, чуват, виждат, мислят, усещат и може би не осъзнават колко са щастливи. Също като теб, защото и ти не осъзнаваш колко си щастлив, а виждаш само тъгата от липсата на Северното сияние.
http://wallpaperswa.com/thumbnails/detail/20121112/video%20games%20stars%20fantasy%20art%20the%20last %20story%20wii%201920x1080%20wallpaper_wallpapersw a.com_46.jpg
Божествените светлини... Мостът към звездите. Други измерения се крият, може би, зад тях, кой знае. Възможно ли е ангели да преминават в нашия свят, въпреки че те и без Моста са тук, при нас, без ние да ги виждаме/чуваме/усещаме.
А как е възможно да усещаш душата на Сиянията, и на планините, на величествените фиорди и в същото време твоята собствена да е като райска птица във въображението на приказен владетел от династията на Абасидите.
Харун ар Рашид, как си живял ти, как е намирала покой душата ти далеч от сиянията...
Навуходоносор, Тиглатпаласар, Ашурбанипал, Соломон, Билкис, Хатшепсут, Ехнатон, Артур, Алфред Велики, Ян Хус, Ибн Сина, Велизарий, Парацелз...
Къде сте били вие, души с изтекъл срок на годност! ...Когато пада мрак и танцуват като живи низвергнатите магьосници на Север. А на Юг, където е Кралицата, и където дори най-низкият просяк, предател, узурпатор може да поиска аудиенция при тази изпратена от Създателя душа. Не можехте ли всички вие да бъдете като нея. Тя, която покори Запада и Изтока, пред нея преклониха глава Розите и Шаманите. Пред нея преклониха глава и най-гордите представители на човешкия и другоизмерния род... Въпреки това тази болка се усеща от една душа, която изгуби възможност. Възможност за победа над разбунтувалия се дух. Както масите се бунтуваха, когато нямаха условия за материално препитание, душите им бяха в траур, приветстваха една вълна. Вълна, която ги помете и остави след себе си морета от кръв и сълзи.
Милиони игли се забиват като жестоки стрели в слабото съзнание на гледащия навън. И дъжд вали, иска да отмие нещо някъде. В унисон с душевното състояние на отмиращия ден. И вървят пак деца и старци, мъже и жени, заловени в някаква мъчителна игра. Затвор. Осакатява душата на човека и изсушава сълзите.
http://www.wallpaperfly.com/thumbnails/detail/20120813/ocean%20landscapes%20night%20stars%20fantasy%20art %20artwork%20skyscapes%20reflections%201600x1000%2 0wallpaper_www.wallmay.com_56.jpg
Каквото горе, това и долу.
Каквото долу, това и горе.
Знае ли човек какво е горе.
Имаше време, когато те можеха да виждат/чуват/усещат повелите, но сега пътят е затворен. Небесният страж е на поста си и не позволява своеволия, може би. Как могат да разберат какво очаква тези долу.
Крас и Помпей са тук, липсва Цезар.
Кой негоден плебей решава къде кого да постави. А сигурен ли е, че всеки заслужава мястото, на което е поставен. Невежеството дава сигурност, заблудата се издига в култ, а истината рони сълзи, прегазена от локомотива на безхаберието. "Пазете Палата" крещяха децата. Откъде да знаят, че предателят е сред тях... "Ако изгубим Палата, губим войната." Правосъдието във ваканция ли беше тогава и изобщо имаше ли правосъдие. Как оневинява чудовищно деяние, извършено под дъжда и снега, Слънцето се бе скрило, за да не вижда кошмара, който се разиграва под лъчите му.
Всяко зло за добро. Нима?
Заслужаваха смърт децата на Палата, и крепостта също падна и бе превзета. Слънчевия дворец догаряше. Дъщерята на двореца направи саможертва, но напразно бе тя. Откъде да знаят, че предателят е сред тях. Чисти души. Твърди добри бяхте за този свят. Раят се гордее с вас. По-възвишени души няма да намери. Дори диамантите и изумрудите се кланят пред вашата саможертва. Децата са чисти като сняг. Име на което той не отговаряше и знаеше това. Учениците му не знаеха.
Роден под щастлива звезда. Така твърдеше. Роди се под щастлива звезда и умря под такава, но самият той бе нещастен. А тъжната звезда, негова сестра, умря така, както и бе живяла. Остави след себе си много страдащи души. Съвестта на тази земя.
След дъжда...
В стаята ковчег положен. Но няма старец, нито момченце малко. Влизат в тъмницата няколко... от тях. Светлина я наричаха, а тя бе тъжна звезда. Събудихме те, за да не заспиш повече. Ако го направиш, сърцето ти ще бъде изтръгнато. Змиите са там за него. С езика ще се простиш. Тленният прах ще бъде разнасян от жестоки ветрове. Никой няма да те помни.
Тъжната звезда напусна този свят, но нея винаги ще я помнят. Хора се раждат и умират, но звездите пазят своите тайни.
Вървиш, вървиш, вървиш. По някакъв безкраен път. По същото време някъде някой издъхва, но ти наказваш звездите около теб, защото светлините им са далеч, а ти в стремежа си да ги достигнеш, се отдалечаваш все повече от тях.
Погребението е едно ново начало... Пир за червеите. Благодарни са на някого някъде. Ако можеха да знаят...
Погребението е едно ново начало... Но за тъжната звезда дори небето плаче. Сякаш е заровена жива. Сякаш някой някъде усеща как сърцето още бие, душата е тук, но достъпът вече е забранен. Трябва да я оставят. Сърцето на Белия е разполовено. Още половин живот. Тъжната звезда ги напусна. Съвестта на света я няма.
Звездите я зоват... От тях дойде и при тях отива.
http://www.wallpaperup.com/uploads/wallpapers/2013/03/14/52086/dec60201a1cb72b01f284966942dc7d0.jpg
pandabear
03-28-2015, 15:03
справих се. не съм се чувствала толкова емоционално натоварена скоро, но се справих.
Deadlock
03-28-2015, 15:13
както винаги 'на никой не му пука', всеки 'само се забавлява', защото му е 'скучно'. да бе, този форум е поле за комплексите ни и затова сме тук :Д
galaxy29
03-28-2015, 15:15
на мен си ми пука ;/
Deadlock
03-28-2015, 15:16
и на мен, и на всички други, гуш, групово гуш на анонимните комплексари :Д
galaxy29
03-28-2015, 15:17
дам, но и на не толкова анонимните..
Deadlock
03-28-2015, 15:21
на мен всички са ми анонимни :/ понякога съжалявам, че не ви познавам лично
ти друго казваш, но нищо
dreamwalker
03-28-2015, 15:21
понякога съжалявам, че не ви познавам лично
Защо?
anonymous708973
03-28-2015, 15:22
Добрееее, върнах се... 8 страници назад, мисля. Трагедия as usual.
Папугай изненадва със смислени постове обаче. А само аз ли мисля, че ако само на ебавка хейтиш някого, не сипваш така?
/визирам хейта към Номи
Иначе..лежерно ми е такова, само се въргалям из леглото и се наслаждавах на слънцето, което очевидно никакво ще го няма в Рига, 2 градуса го дават о.О А аз се чудех дали да не си взимам коженото яке или поне тънкото палтенце, пф.
galaxy29
03-28-2015, 15:22
има защо...
dreamwalker
03-28-2015, 15:23
има защо...
Не мисля.
Anarchy дръж се да не паднеш от сцената само, много залиташ. :D
dreamwalker
03-28-2015, 15:28
Добрееее, върнах се... 8 страници назад, мисля. Трагедия as usual.
Папугай изненадва със смислени постове обаче. А само аз ли мисля, че ако само на ебавка хейтиш някого, не сипваш така?
/визирам хейта към Номи
Иначе..лежерно ми е такова, само се въргалям из леглото и се наслаждавах на слънцето, което очевидно никакво ще го няма в Рига, 2 градуса го дават о.О А аз се чудех дали да не си взимам коженото яке или поне тънкото палтенце, пф.
Защото иска да защити фантазната си годеница.
galaxy29
03-28-2015, 15:29
Не мисля.
зависи ;/
Deadlock
03-28-2015, 15:31
любопитна съм; форумът ти става по-интересен, ако има значение в офлайн живота ти. от друга страна, е ненатоварващо, като си наистина анонимен
galaxy29
03-28-2015, 15:31
Anarchy дръж се да не паднеш от сцената само, много залиташ. :D
ама да падне.. да получи малко осъзнавателно сътресение -.-
ама сигурно никога няма дас е случи ;/
dreamwalker
03-28-2015, 15:33
любопитна съм; форумът ти става по-интересен, ако има значение в офлайн живота ти. от друга страна, е ненатоварващо, като си наистина анонимен
Ти да не си реинкарнация на Тиглатпаласар?
Corb1225
03-28-2015, 15:35
Ей, ама когато ви изнася и папагала пише смислени постове. Пък той чичо ви Путкан просто лиже някои части на Номном (образно казано).
galaxy29
03-28-2015, 15:42
дам ... виж http://prikachi.com/images/739/8011739M.jpg ;/
pac0line
03-28-2015, 15:43
АЙДЕЕЕЕ БАЛГАРИ ѝОНАЦИ РАЗВЕЙТЕ БАЙРАЦИ ЗЛАТНИТЕ МОМЧЕТА КРИСКО ДИМЧОУ ГОСПОД Е БЪЛГАРИН БОЖИ86 СИНИТЕ ГОНЗО
DarkTemplar
03-28-2015, 15:45
групово муш
Deadlock
03-28-2015, 15:49
хмм, анонимно свидетелстване не се приема :р но окей, важното е да се стигне до гушкане. но да внимаваме с лошите намерения на дарктемплар :д
dreamwalker
03-28-2015, 15:50
Тъмният тамплиер има хубави очи.
Нещо ми е замаяно днес и нямам апетит, което е ново. Пролетната умора също е на лице и ми се иска да отминава по-бързо вече. Не ми се говори с никого освен с него, но за жалост няма как да избегна всички. Ще ми мине де, не е нещо особено.
DarkTemplar
03-28-2015, 15:53
Тъмният тамплиер има хубави очи.
Дами канят.
dreamwalker
03-28-2015, 15:54
Дами канят.
Човек да не направи един комплимент...
DarkTemplar
03-28-2015, 15:55
Филма имах предвид.
dreamwalker
03-28-2015, 16:04
Високо в небасата.
Извисява се изящна
сграда..
Цветна и потънала
в мечти..
Цветна от емоции
Насред джунлга сивота.
Насред безличие
И празнота..
Тя, той..
А може би, просто Те!?
Тръпнат един за друг..
Седят обляни в страст
Седят и гледат се
в захлас..
Допир нежен
На две лица
Стон!
Каква красота..
Емоция обляна в
цветове..
Емоция насред сивота
Тя, той..
Просто Те!
Добър опит.
върти ми се у фейса един цитат, хареса ми и реших да го споделя
Отначало мълчим защото сме обидени, след това мълчим, защото ни е страх да прекъснем мълчанието. А накрая, когато вече всичко е забравено, мълчим, защото вече не помним езика, на който се разбирахме. - Алескандър Костов
чувствам се.. meh..
Леле, това в курсива колко е точно... Не е истина.... :O
AnarchyBoy
03-28-2015, 16:18
:D Още един мой фейк, лаская се..
Интересно ми е на кой чак толкова му се занимава с мен, че да си прави труда да търси подобна информация..
Жалко..
LoadRunner
03-28-2015, 16:23
форумното общество забавно ли е или така ми се струва
на мен ми е забавно :д
може да отидем на лагер някой път :}
LoadRunner
03-28-2015, 16:24
анар6й коклко профила имаш ти ве?
AnarchyBoy
03-28-2015, 16:25
T'ва не съм аз дет е ся го баннаха.
Просто келешите се правят на тарикати..
HollyGolightly
03-28-2015, 17:02
Ще боядисвам отново, бордото вече не ме радва, както и комбинацията бордо, черно и бяло ми идва много задължаваща. Сега само трябва да реша, ще сменям ли мебелите или просто ще ги боядисам в бяло, понеже ми харесват, а такива малко трудно ще мога отново да си намеря. Днес отивам да разглеждам бои и комбинации, но съм се ориентирала към сиво... драсканиците ще ми липсват, но имам толкова много идеи. Не трябваше да си правя акаунт в Pinterest
Dagichka
03-28-2015, 17:04
Цецо, не ме кефи как се държиш/пишеш, затова те и махнах от фб, няма смисъл пак да ми искаш покана и тн.
не ми стигат другите драми на главата, ми и във форума да се набутвам, не мерси.
той ми писа ахах не е като да не го очаквах, но все пак :д малко ми наруши душевния мир, признавам, но се съвзех и си продължавам със задачките за унито ^^
Corb1225
03-28-2015, 17:19
Сега само трябва да реша, ще сменям ли мебелите или просто ще ги боядисам в бяло, понеже ми харесват, а такива малко трудно ще мога отново да си намеря.
Може да опиташ със самозалепващо фолио за мебели, ама да не ги орезилиш нещо.
LoadRunner
03-28-2015, 17:27
или можеш да дадеш на някой като мен да ти направи 3д визуализация (за мебелите)
Бтв не знаех, че се събира и id на hd, в post/get заявката ли стои, и по подразбиране ли се добавя, хвана ми интереса.
Всичко може да се събере при достатъчно желание и знания. Да не говорим, че може да се вземат id на камара железа.
galaxy29
03-28-2015, 17:37
спряхте ли си тока? аз изключих всичко, което зависи от мен и не се контролира от съкилийниците ми :д
батерията ми е малко, ама дано не падне, че ще трябва да се откъсна от виртуалното пространство :{
sl1nceetoo
03-28-2015, 17:46
^ да, сега ми свети само монитора и чувам дъжда навън. Якичко ми е.
Объркано ми е. Не искам да се затормозявам обаче.
galaxy29
03-28-2015, 17:56
Объркано ми е. Не искам да се затормозявам обаче.
дам и аз така, ама се поддавам -.-
да нямате светлинно шоу в сф?
SHPAIdURmeN
03-28-2015, 17:59
^ :lol:
Къде е драйд ???????????????????
galaxy29
03-28-2015, 18:00
хехсчо, аз не съм от сф, просто съм в близост :д
sl1nceetoo
03-28-2015, 18:00
ама се поддавам -.-
оф, и аз, но не исках да си го призная :/ сега ти си виновна :д
Dagichka
03-28-2015, 18:01
пред народния май щеше да има такова с огньове, ама с тва време не знам..
колкото и да съм еко и тн. тази година не ги изключих, крушките пък най-малко ток хабят, така че няма особен смисъл ;дд
като някой ден си живея сама ще си живея на свещи и ароматни пръчици и ще спя на легло от палети, ахх.
galaxy29
03-28-2015, 18:01
оф, и аз, но не исках да си го призная :/ сега ти си виновна :д
:д хахах, симпатичненно
гичи и твоето :д
Dagichka
03-28-2015, 18:07
миси ;д
"И днес, за девета поредна година всички сме приканени да отбележим “Часът на Земята” като изгасим лампите в къщите си за един час и така не само спестим енергия, но и покажем съпричастност към съдбата на Земята, солидарност към зелената идея, устойчивото развитие и пр. клишета.
Аз няма да го направя.
Има ли полза за енергопроизводството
Идеята на инициативата “Часът на Земята” е да си загасим лампите и електроуредите за един час, че да спестим ток и така да се замърсява по-малко нашата изстрадала планета.
Електропроизводствената и електропреносната мрежа са изключително сложни системи. Те са проектирани така, че винаги да са под напрежение. Електричеството не може да го складира, за да се ползва по-късно.
Електроцентралите ще произвеждат ток независимо дали хората ще си загасят лампите. Те не са като ключът на лампата вкъщи, която ни призовават да изключим в 20:30.
Включването в националната енергопреносна мрежа и извеждането от мрежата на електроцентралите е сложна операция, която се планира с месеци и става бавно. Тези мощности ще продължават да произвеждат електричество, независимо дали всички ще си изгасят лампите.
Електрическата мощност трябва да бъде консумирана или разсеяна, след като вече е произведена. А като се появи излишък, енергопреносната мрежа го компенсира като включва допълнителни товари.
Просто това не е начинът да помогнем на природата."
Аз си изключих осветлението и сега работи единствено тв-то и 10'-инчовият ми лап-топ, но едва ли Земята ще усети голяма промяна - по принцип съм подменил всички крушки в нас с енергоспестяващи (((:
anonymous908491
03-28-2015, 18:25
Пълна глупост е това, едната крушка не спестява нищо, отглеждането на животни ебава майката на планетата
Пълна глупост е това, едната крушка не спестява нищо, отглеждането на животни ебава майката на планетата
^ хубавото е, че не съм сред най-големите животни (((:
Месечно плащам за ток около 15 лв. (((:
dreamwalker
03-28-2015, 18:30
Браво.
Сигурно си и слънцеяд?
Браво.
Сигурно си и слънцеяд?
Би било добре и полезно за мен, но уви - тровя се със същите "третокласни" продукти, които се предлагат в българската търговска мрежа... :(
dreamwalker
03-28-2015, 18:37
Би било добре и полезно за мен, но уви - тровя се със същите "третокласни" продукти, които се предлагат в българската търговска мрежа... :(
Петокласни.
Dagichka
03-28-2015, 18:40
дам, сетих се за това: https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/1962729_846191415468819_3571374932510144204_n.jpg? oh=cbdaed6df228cfac6d227eb75bc6fd70&oe=55B7E82C
Koko.....
03-28-2015, 18:41
Чувствам се добре! =] http://iplogger.org/1SPC3.jpg
anonymous908491
03-28-2015, 18:43
Не си заслужава отглеждането на животни, много е скъпо, налага се да се дават субсидии, за да се пусне на поносима цена на пазара.
Dagichka
03-28-2015, 19:06
затова go vegan people ^^ (включително и аз де ;дд)
anonymous908491
03-28-2015, 19:40
Никога няма да стана веган, това тяхното не е живот, организма си иска мръвка, не е нужно да е всеки ден, по същия начин е и при шимпанзетата, те нападат животни, когато усетят, че имат нужда от месо.
dreamwalker
03-28-2015, 19:41
Кравите ядат човешко. Да им е вкусно.
затова go vegan people ^^ (включително и аз де ;дд)
Това е да вървиш срещу природата, с мисленето, че подпомагаш.
^ :lol:
Къде е драйд ???????????????????
Тук съм, ама само минавам.
dreamwalker
03-28-2015, 19:47
Тук съм, ама само минавам.
Минаваш през плявата.
Минавам, ама нищо не се е променило в последните месеци.
dreamwalker
03-28-2015, 19:52
Усещаше се липсата на твоето авторитетно мнение.
и това те изненадва защо?
95% от потребителите останали да пишат тук не могат да усетят каквото и да било, та дори и да ги блъсне.
и това те изненадва защо?
Кой е казал че съм изненадан ?
dreamwalker
03-28-2015, 20:06
Хатшепсут.
Пак ги изпуснахме жабарите.. Тъкмо се бях настроил, че ще ги "ударим" тоя път, ама на..
мани че знаеш ли как се ядосах
LoadRunner
03-28-2015, 21:18
нямаме такъв вратар
https://www.youtube.com/watch?v=3Y-F1nOw1Jo
Нашият вратар топката ако е в него ще я хване, кривне ли да е вдясно или вляво край..
Що не си пусна Влади Стоянов...
Все пак добре играха, не се отказаха до край, кефят ме, дано се получат нещата за по-нататък.
Но докато парите играят роля, може и да не е скоро.
Много изгубена се чувствам. И няма какво да направя по въпроса.
Има ли интересни теми ? :)
^открий се де :Д
Ми търся по(д) дърво и камък - няма... само мартеници...
dreamwalker
03-28-2015, 22:44
http://covers8.com/wp-content/uploads/2014/09/Blossom-Tree-with-Falling-Leaves-in-the-Night.jpg
Бездна на неосъществени мечти...
Хапещ студ. Като замръзналото сърце на болния от покварата на този живот. Понякога се качваш по стълбата на благополучието, а пътят е само надолу, не го осъзнаваш. Истинският път се крие някъде там, далеч от взора на низките души. Сърцата им са запечатани, защо? Кой решава и как. И кого.
Неколцина само минават през този път, отъпкан от нозете на просветени люде. Не заслужават ли те... нещо по-възвишено. Нещо, което ще им гарантира милостта и благоразположението на Владетеля. А къде ги води този път? Само страдания за пътниците.
Мансарда на бляновете...
Къде изчезнахте, октомврийски нощи!
Децата на чучулигата къде са? Бездомните котки, които някога някъде хранеха няколко смирени души.
Отнесени от вихъра на времето, изгубени от урагана от часове, минути, секунди... Покриви, осветени от лунна светлина. Няколко деца гледат в захлас звезди.
http://cache.desktopnexus.com/thumbnails/165124-bigthumbnail.jpg
Звездна нощ. Далеч от светлините на града. Далеч от прикритата тъга на бездуховността.
Бродят сами душите на изгубените. Изгубени в кръговрата на битието.
Звезди. И в най-тъмния миг... едва забележим лъч... светлина.
http://wallpapers111.com/wp-content/uploads/2015/02/Fantasy-Sky-Wallpapers4.jpg
DarkTemplar
03-29-2015, 08:46
Бях забравил колко е яко да се наспиш.
чакам Фишърмен да каже 'и да си хапнеш'
:( - ей така се чувствам... :(
Много неща - като се почне с една моя глупост, дето направих в началото на отминаващата седмица, след това добавим много работа в работата, както и местенето на часа, кофти мрачното време, единия час по-малко сън и завършим с това, че новата работна седмица не се задава по-лека от предишната...
Dagichka
03-29-2015, 10:01
чудя им се на акъла как й се връзват на тая мацка.. нищо добро не съм чула за нея, само дето зарибява по 3894 момчета наведнъж и ми нарани братчето, като го използва е така явно само докато не успее да зариби "по-голям рапър" пхах -.-
като я видя на концерта на оникс ще хвърчи коса, усещам :д
иначе ми е добре (май), свърших си нещата по база данни, утре ще уча по счетоводство, ще се обадя на мамоложката ми, че е време за преглед и тъй, трябва да се науча сама да се грижа за себе си, явно е, че друг не е преритал за мен :д
какво местене на часа
Ти в Русия ли живееш? о.О
снощи в 3 часа стана 4
ся е 1
не ама изобщо не гледам новини, сайтове за новини и т.н. 8-)
вероятно телефонът ми сам се е сменил, ама все пак..
да, 13:00 е и при мен.. готино е да живееш в технологичен свят все пак
компът поне го е направил със сигурност
готино е да живееш в технологичен свят все пак
всъщност не е
преди нямаше да имаш право на глас
Ех, сега как завиждам на jghgh, по-точно на нейния непукизъм и нейната отдалеченост от случващото се в реалния свят... (:
Сънувах щури неща, нищо общо със случилото се снощи, събудих се и се чувствам адски отвратително. Не знам дали спи или просто не му се разговаря с мен след цялото това нещо...Дано да не е второто, никога няма да си го простя.
heartshapedbox
03-29-2015, 10:16
Прекрасни, прекрасни слънчовци!
Радвам се, че споделихме макар и не много време заедно, обичам да съм обградена от такива душици. :)
Niakoitam
03-29-2015, 10:26
Днес отново съня ми беше от поредицата странни.
Обикаляхме с много хора някакво планинско място.Изведнъж се оказах някъде по средата на пътя между нас и София.Сам,тъжен,отчаян и самотен.По едно време отнякъде се появи някаква огромна лупа.През нея виждах всичко по уголемено и по далеч.В края и дори се появи някакъв тигър като изображение.Докато гледах през лупата някакъв глас ми казваше нещо от рода: Искаш ли да имаш работа? Аз отговорих: Ами да. А той отвърна:'Ами добре,ще имаш. Изведнъж като обърнах лупата на долу тя се превърна в някакъв ударен музикален инструмент.Нещо като таранбука,на която се свиреше с ръце или пръчки.Аз започнах много разпалено да удрям по нея и си се получаваше доста добра музика.От енергичността чак започна да се разкъсва и звука да се поразваля.В това време покрай мен мина Калин Вельов и започна да ми се радва на музиката.Каза,че съм имал талант и се получавало много готино.Особено преди да се е продупчил инструмента.В един момент се оказах с някакъв подобен инструмент в някаква мрачна стаичка в студио в Шоуто на Слави далеч от очите на публиката.Ако правилно си спомням годините се оказа,че съм на 34 години. Слави беше организирал някакъв конкурс за подобни инструменти и беше избрал 3ма мъже и 3 жени,които бяха минимум по около 4-5 години по-млади от мен.Предстоеше им голям концерт.По едно време Слави Трифонов влзезе в тъмната стая при мен и ми каза нещо от сорта: Съжалявам,ти може и да се представиш много добре,не знам,но за тази задача вече си подминал годините.Прекалено възрастен си вече.Започна да ми обяснява неща за младостта на тези изпълнители,за красивите гърди на тези жени,които се появявали по телевизията и т.н. Наближаваше ноща на големият им концерт.Аз знаех,че няма шанс и аз да участвам,а дори и не бях сигурен дали мога да се оправям с инструмента,но реших въпросната нощ на концерта докато хората се забавляват да хвана да си потренирам малко за да преборя самотата и скуката.В един момент ,когато Слави беше в стаята започнаха да влизат изпълнителите и да говорят за някакво предсказание говорейки в нещо като стихотворно форма как вече би трябвало да се сбъде,как аз точно съм бил човека и как те били наистина добри,но според това предсказание аз съм бил много по добър от тях.Слави още неудоумяващ за какво предсказания иде реч и още убеждаван от другите,че точно аз съм човека ме попита, а тренирал ли си изобщо.Аз отвърнах,че съм мислел все пак да се пробвам да тренирам по време на концерта.И всичко това,с усещането на удовлетворение и изненада,усещането,че наистина не мога да повярвам,че случващото се случва.
Абе шантава работа.
слави не изкара ли дайрето
Niakoitam
03-29-2015, 10:34
слави не изкара ли дайрето
тцъ :)
heartshapedbox
03-29-2015, 10:37
Увлекателно сънуваш, НякойТам, интересно е.
Niakoitam
03-29-2015, 10:40
Увлекателно сънуваш, НякойТам, интересно е.
Да,в дадени моменти след като се събудя ми се ще да ходя да се хвърля отнякъде,защото сънищата ми сигурно в 95% от случаите са по интересни и по забавни от реалността ми :D Е,при другите 5% се радвам,че съм се събудил де. :)
Мда, реших го - няма какво да го мисля повече - зарязвам компа поне за няколко часа...
Мислих, мислих и стигнах до заключението, че точно този предмет насажда негативни усещания в мен - просто защото нищо не се случва във виртуалното пространство, подчертавам нищо. :(
Нито има нещо интересно за следене тук, в този сайт, или в някой друг, нито в скайп някой ми пише, нито нищо. Време ми е да затворя капака на лап-топеца и да проверя какво се случва в реалността. Да погледна през моите си прозорци, на моето жилище, а не постоянно да зяпам през тия на Бил Гейтс... (:
Върнах се от пробния изпит.. Много съм притеснен..
Върнах се от пробния изпит.. Много съм притеснен..
ДВОЙКА!!!!!!!!!!! :-x :-x :-x :-x :-x :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
NomNomNom
03-29-2015, 13:12
гледам самоучителен филм по испански, и някаква млада мацка испанка забива бритиш дъртак, като го учи на испански в самолета :д егати сюжета
DarkTemplar
03-29-2015, 13:14
^В испаноезичните филми почти винаги има свалки и секс.
NomNomNom
03-29-2015, 13:17
^В испаноезичните филми почти винаги има свалки и секс.
Което е суууупер странно, в севера там са върли католици, леко задръстени, ама явно южняците и южнохамериканците имат шило в дупето.
Или викаш, то едното, не пречи на другото..
Защо винаги се разболявам ей така от нищото. Носът ми е като Ниагарския водопад и едва си казвам името, а утре имам да водя презентация на първолаци. И да уча и за втория изпит другата седмица.
Не съм писала в тази тема от поне година. Как я карате всички?
kalpazanka
03-29-2015, 13:33
Има и нещо полезно в това да спишq докогато си искаш, а и да са мръднали стрелките с час напред. Денят минава някак по-организирано и ползотворно :D
galaxy29
03-29-2015, 13:34
дриймуокар, ако обичаш би ли спряла с атеншан хор картинките си, не че не разбирам периода, в който си, просто ми забива всяка тема, в която си ги изтипосала и предната стр тук не мога да я видя докрай, а ми е любопитно.. примерно -.-
anonymous908491
03-29-2015, 13:42
дриймуокар, ако обичаш би ли спряла с атеншан хор картинките си, не че не разбирам периода, в който си, просто ми забива всяка тема, в която си ги изтипосала и предната стр тук не мога да я видя докрай, а ми е любопитно.. примерно -.-
Аз заради това съм я/го блокирал, знаеш ли, колко по-леко върви сайта
DarkTemplar
03-29-2015, 13:44
Което е суууупер странно, в севера там са върли католици, леко задръстени, ама явно южняците и южнохамериканците имат шило в дупето.
Или викаш, то едното, не пречи на другото..
Нямам по-сериозни и преки впечатления от манталитета им, но съм убеден, че предпочитат свалките пред работата. ;]
Как става това с блокирането на потребител, че не съм наясно.
И аз не знам вече как се чувствам.Трябва ми някоя малка ваканция на далеч за 1-2 месеца ;д ,че много работи ми се насъбраха напоследък....ае да идва тва скапано лято.
galaxy29
03-29-2015, 14:15
Аз заради това съм я/го блокирал, знаеш ли, колко по-леко върви сайта
дам, направих го, мерси за идеята :д
Как става това с блокирането на потребител, че не съм наясно.
в потребителския панел долу има опиция 'промени списъка с ингнорирани'
Corb1225
03-29-2015, 14:35
Стана ми мъчно за dreamwalker :/.
Стана ми мъчно за dreamwalker :/.
И на мен... :(
Затова ще я/го успокоя, че поне аз не съм я/го блокирал и нямам намерение да го правя. Не й/му чета дългите приказни постове, а проблем със зареждането на сайта нямам, та... (:
NomNomNom
03-29-2015, 14:50
Минавам само да отбележа, че средната възраст в Дневник как се чувствате е над 20г. :Д, а по-младите са 17-19г.
Представете си, ако наистина пишеха тийнове.
--
Достигнах до състоянието на препушване, където цяла сутрин сънувах как без да искам си резервирам дата за един изпит, и се оказва днес, и не съм подготвена, отлагам го за друг път - пак не съм подготвена и ми свършва времето, а един дразнител се опитваше да ми подсказва, после изведнъж се оказах на практически в белгия, в някаква старовремска сграда, с хора говорещи български, квестора ми беше някаква жена, която хал хабер си нямаше за нещата и накрая срещнах един recruiter от linkedin :D който по принцип отговаря само за хора изкарали този изпит ( ирл ) и ми говореше на български пак ( американец иначе ), че мен ме чакал, дали съм го познала :Д
'ма, продължавам да си чета, ще преминат и сънищата.
heartshapedbox
03-29-2015, 15:09
https://www.youtube.com/watch?v=_Uk_6WWy0RA
Днес ми е ден за почивка, изпекох кекс, чайче, коз, интересен филм и релакс. И такива дни трябва да има понякога, а и след партито снощи съм прекалено недоспала за да бъда по-продуктивна.
В емоционален план обаче цялата тази 'тъмна Индия' взима да ми се прояснява и съм много щастлива от това. Забелязвам, че когато не премислям нещата хиляди пъти, а се отдръпна и ги оставя да се случват, те сякаш сами много плавно се подреждат. Понякога просто се изисква повече търпение, а трябва повече да работя над това качество.
...
'ма, продължавам да си чета, ще преминат и сънищата.
Браво за упоритостта! (:
Едит:
Йеее, току що се показа слънце, което освети целия ми хол! (((: Баси якото! (((:
LoadRunner
03-29-2015, 15:14
Майка им мангалска
мръсни изчадия
нямали с кво да се занимават и затова раждали, е да можели да ходят на училище ама в циганските училища и да ходели и да не ходили все едно, така и така 8 ми клас им бил уреден
най- младата регистрирана българска майка била на 11г
само дето не е българска а циганска, грозна черна и миризлива
LoadRunner
03-29-2015, 15:31
Благодаря, че оставихте циганите да ни залеят. Утре вие умирате, а ние младите трябва да ви чистим лайната. Благодаря ви
Селата и горите вече са техни
Следват градовете
kalpazanka
03-29-2015, 15:48
Благодаря, че оставихте циганите да ни залеят.
Просто при нас раждането не е самоцел, затва така се получава.
дойдох тук да сипвам на цигани
anonymous908491
03-29-2015, 15:58
Просто при нас раждането не е самоцел, затва така се получава.
Или се е случило по време на почивния ти ден
kalpazanka
03-29-2015, 16:02
Да ти кажа, тук младите майки са рядкост.
Като за дете (млада майка) минава набор 94.
няма как да не изтъкнем 'тук-то'
kalpazanka
03-29-2015, 16:05
Намеси почивния ми ден все пак.
ХОРАААААА, защо няма интересни темиииии
LoadRunner
03-29-2015, 16:10
Ромски МОЛ в Столивуд :D
http://prikachi.com/images/930/8013930L.jpg
galaxy29
03-29-2015, 16:16
може форумният ни лагер да е на протест? :д