PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28

Страници : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

babity
08-20-2014, 06:41
чувствам се откровено зле. Главата ме боли, стомахът ми е яко подут, гърлото ме наболява и ми е уморено и сънливо постоянно. Почвам да си мисля, че нещо съм урочасана/ омагьосана/както се казва. За две седмици толко' се разкекавих, че повече няма накъде просто. Искам да имам енергия да си върша нещата както преди, да не ме боли глава постоянно и да съм айляк.

XTREMEFREERIDE
08-20-2014, 06:41
Днес си мисля за жалките хора.

anonymous708973
08-20-2014, 07:32
Ми рев, особено момента преди да минеш по ескалаторите нагоре /на Терминал 2/. Затова написах и сопол ueber alles :D

Мисля, че ще ги взема на бегом :ДДД
Нямам търпение!!
Отивам сега да ме глезят с маникюр, егааааати кефа :д

102
08-20-2014, 07:40
Отивам сега да ме глезят с маникюр, егааааати кефа :д

а кой ше учи и нема да е безполезно същество
по лош път сте тръгнала госпожице
ей го къде е трийсетака

therichbitch
08-20-2014, 07:57
hahahaha :D :D

забравих за какво щях да се оплаквам

xoxi
08-20-2014, 08:12
Скоро не ми се беше налагало да ставам с аларма сутрин. Отвратително е!
И този филм... цяла вечер го гледах, цяла нощ го сънувах. И това е отвратително!
И като цяло днес всичко ми е криво.

galaxy29
08-20-2014, 08:14
hahahaha :D :D

забравих за какво щях да се оплаквам
забрави и да ми отг :{{{{{{

*бтв вчера си оправих гардероба и шкафчето с бельо
преди това всичко беше на кълбо, даже по едно вр не можех да си намеря еднакви чорапи и ходех с различни :д
е малко отбих номера, не ги оправих перфектно, ама за какво като пак ще се разбишкат ;/

LadyDi
08-20-2014, 08:33
*бтв вчера си оправих гардероба и шкафчето с бельо
преди това всичко беше на кълбо, даже по едно вр не можех да си намеря еднакви чорапи и ходех с различни :д
е малко отбих номера, не ги оправих перфектно, ама за какво като пак ще се разбишкат ;/

И при мен е така. Отнема ми повече време да ги подредя, отколкото да ги забатача на нова сметка.

galaxy29
08-20-2014, 08:37
мда, точно :д

AnarchyBoy
08-20-2014, 08:49
Много ми е скучно! много! МНОГО! М-Н-О-Г-О!
Сам съм на работа в офиса и така, ще е цял ден. И поне няк'ва работа да имам, а то 3-ма минаха само и за по 10 минутки всеки. Сериозно, ще падна на пода и ще започна да се търкалям свит в поза ембрион. Подредих документите по дата. Изчистих компютрите хардуерно /вътрешно-външно/ и софтуерно. Прахосмукачка пуснах... Ако след обедната почивка нямам работа, ще измия прозорците сигурно... Цяла сутрин откачам. А можех да съм навън. Ама не. Срядата да го духам аз, а всички на вън с колите.
Плановете за море с компанията пропадат май, което е жалко. Нея няма да я пуснат от работа, а на други двама ще им забавят книжките, пък и бъдещ татко имаме в компанията, което значи, че той почва да събира пари и хич не му е до море.. Ще кръщавам нз кое подред бебе. 8-) Фелико.
ДА се върна на гадната част. НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ СЪМ ИЗГОРЯЛ И СЕ БЕЛЯ, ДЕМЕК КЪДЕТО СЕ ДОПРА изпод ризата ми падат малки КОЖИЧКИ. Мно е гадно, като гущер съм. Бе неам думи. сряда ми е каръшки ден. След работа, тренировка, вечеря и релакс с нея. Харесах си и мотор, но едва ли ще събера толкова бързо парите.. мда уе.

102
08-20-2014, 08:51
А можех да съм на вън. Срядата да го духам аз, а всички на вън с колите

тва от бързане на ли

AnarchyBoy
08-20-2014, 08:55
Поправих се. Всъщност докато го пишех се разлагах по бюрото, все тая излизам в обедна. ;д

102
08-20-2014, 08:56
по бюрото. все тая, излизам в обедна

Colouring
08-20-2014, 09:57
Дано да не е нищо сериозно, само това се моля, че се притесних малко. Иначе съм добре, като всеки ден е и този.

anonymous708973
08-20-2014, 10:21
И при мен е така. Отнема ми повече време да ги подредя, отколкото да ги забатача на нова сметка.

Ох, добре.
Мислех, че аз съм единствената, дето си губи по 20% от чорапите при всяко пране.

lisi4ety
08-20-2014, 10:36
С какъвто ентусиазъм започнах тая работа, толкова сега ми писна и искам пак да съм безполезна и мързелива по цял ден. Тоя офис ме отегчава, а колегите ми са лишени от всякакво чувство за хумор, а май и от гласни струни, защото пеперудка да мине ще се чуе...
Искам вече средата на септември и да си започвам пътешествието ;(

tori
08-20-2014, 11:21
Тва не са хора, бе братче, тва са нов вид животни! Оставяш си кутията на масата в градината със 6-7 цигари и запалка, след час я намираш смачкана в коша за боклук. И ми изпушиха следващата пак на принципа „Дай, че мойте останаха горе.“
Сутринта който е спал, се събужда с тежък махмурлук докато трезвите са чистили лайна и чакат за кафе, щото не знаят как да си направят кафе от машина с ръкохватка. Мда! И освен тва се почва пак тва с цигарите, щото е ту майнстрийм да отидеш да си купиш нова кутия от денонощния в забутаното село. Благодаря, да.
На две мацки лежаха четирима пияни коча и една психарка, която се влюбва в тебе. Добре де, не баш ама... Да, страх я е да седи в стая с тебе, щото се целуваш мега якото. И си много мощен.
Разглобена съм и след малко отивам да спя. Евентуално, щото не мога да се понасям мрънкаща, с болежки тук и там и недоспала. И света също не може да ме понася. Дори не можах да пия като света, бахмааму. НЕ Е ЯКО да си от малкото трезви. Повече - никога. Или поне не сама с нея.

Dagichka
08-20-2014, 12:46
свободаа, свободаа! чувствам, че имам малко повечко въздух вече, само чакам да пише, че всичко е точно и е пристигнала :3
искам да се оперирам вече, да поотслабна малко и да се почва студентството, мотивирана съм и не съм бъзла (поне на думи засега :дд)!

nIkEnCeTy_bE
08-20-2014, 12:52
С какъвто ентусиазъм започнах тая работа, толкова сега ми писна и искам пак да съм безполезна и мързелива по цял ден. Тоя офис ме отегчава ;(

Същата работа. Заклевам се, работа в офис и застраховане няма да искам да видя в следващите 5 години... Отсега да се забатачвам в офис, no thanks. Да идва другата седмица и да предавам щафетата.

Hayashi
08-20-2014, 12:53
Ако ме завали дъжда ще изтрещея. Още не съм свършила и половината неща, които трябва да свърша докрая на месеца. Направо се ядосвам на себе си.
Омръзна ми вече, искам да е септември.

NambyPamby
08-20-2014, 16:10
Снощи, докато преброя до 10, вече бях звъннала и даже чувах гласа му от другата страна на телефона. 8-) Звучеше бая дистанциран, затова в края на разговора отбих номера с "Ами, обади се тези дни, ако се сетиш или когато се прибереш" и - о, чудо! Днес сам ми звънна по едно време, без никакъв подтик от моя страна. Искал да ме чуе как съм и да ми разкаже как минавало и какво правили. Много мило ми стана. Докато не ми спомена кога мислел да се връща. И отведнъж ми се изпари всякаква нужда да бъда любезна. Поговорихме още малко и приключихме разговора, само дето на мен отведнъж ми се разкипя всичко и си припомних защо, аджеба, от няколко дни съм яхнала метлата.
Очертава се да е най-тъпият рожден ден. Предполагам и тогава ще ме зареже заради приятелите си и няма да си мръдне пръста да си остане в града, камо ли да ми измисли някаква изненада, като например няколко дни някъде си само двамата. Чудничкооо.
Добре, че с нея пиехме кафе в същия момент, та ме изслуша и ми даде много хубав съвет, а именно - за да не излезе, че мрънкам и правя скандали за без нищо, цяла седмица да си кротувам, да съм бяла и добра, един вид да го стимулирам да покаже най-доброто от себе си. 8-) Мисля да се възползвам от съвета ѝ и да го видя какво ще измисли накрая. Дано да е приятна изненада, 'щото иначе така ще се разфуча, че ум да му зайде. И ще съм си в правото този път.

babity
08-20-2014, 16:13
Ходи ми се на гребничкааааааа. :(

И отивам на гребничка, йей! Обади ми се, вече съм спокойна, че всичко е наред. Само искам братовчед ми да не ме мислеше за такова бимбо, ама и т'ва ш' се нареди.
Стискайте палци, утре цял ден съм по лекари. :(

Christinna
08-20-2014, 18:25
Кофти ми е.. много се прецакаха нещата и то само аз съм си виновна
искам да се променя и съм твърдо решена да го направя, въпреки че няма да е никак лесно, но явно тва ще да е една от трудностите, с които тепърва ще се сблъсквам
малко разочаровах някои хора, но се надявам да се пооправят нещата

galaxy29
08-20-2014, 19:34
Ох, добре.
Мислех, че аз съм единствената, дето си губи по 20% от чорапите при всяко пране.
то да бяха само чорапите
и боксерки, прашки, бикини са ми изчезвали безследно и то от разни комплекти

IWannaBeSedated
08-20-2014, 19:58
Ама какво се ядосвам, накрая в последната седмица ще ми се струпат 1001 разхода и ще се чудя кое да свърша по-напред... :x

anonymous895156
08-20-2014, 20:05
Май сценаристите на Революция Z ще вземат наградата за най-малоумен финал.

sl1nceetoo
08-20-2014, 20:32
Най-накрая сложих тоя тъпчо на мястото му. Ааама си ха! Ревнувал бил. Аз кво да направя, че съм красива и ме зяпат :D Майтапа настрана, малко го обидих, ама си го заслужаваше. Не сме сиамски близнаци, та да правим всичко заедно, то даже и близнаците не са така, май. Както и да е.
Най-накрая ми оправиха компютъра! Йей. Охх, добре, че не са ми изтрили нещата. Толкова писанки на вятъра да идат, пък без значение дали са смислени или не..
Сега ще си легна и ще гледам Люси, нищо, че ще е с тъпо качество, надявам се да е добър.

anonymous708973
08-20-2014, 20:43
20 часа. ДВАЙСЕТ.
Отивам да събирам багаж и да се наливам с вино. Идилия. Пък утре още по-голяма.

Видях се с приятелки днес, отдавна беше запланувана тази среща, много съм доволна от нещата, които си разказахме :)
Довоооооолно ми е!

SonataArctica
08-20-2014, 20:45
Потрошил съм си така здравата рамото... Ще преживея до края на седмицата някак.

Christinna
08-20-2014, 20:47
Наядох се със шоколад, въпреки късният час и мисля да си догледам City of God, че цял ден го влача..
хубаво и спокойно ми е за сега

dessi_927
08-20-2014, 21:25
НА СЕДМОТО НЕБЕ! <3

NambyPamby
08-20-2014, 21:38
Хахахаххахахахахаха, е, не. Най-тъпият номер на света. Добре.
Дотук бях.
Abort mission. 8-)

mayaaa
08-20-2014, 21:52
Е такова нещо не ми се беше случвало до сега! :cool: Ама ми стана мило, все пак.
Едно такова ми е хубаво днеска. Песента, която ми се струваше супер sad-ваща и гадна вчера, днес ми изглежда съвсем различно и си пея и танцувам на нея. А бе, абсолютен олигофрен! :lol: И си взех някаква яка тениска. И стоя с нея просто, защото ме радвам. :cool: Толкова ми е лигаво, че няма на къде просто. Взех си и разни козметични простотии, та, сега си пускам сериала и след него, ако още имам муза, по средата на нощта започвам с разни процедури. :D
Те ме ядосаха, ама здраве да е. Пък и им се цупя като малко дете, това е достатъчно.
Ама той... Тцтцтц. Ще го видим, де, ама много се надявам този глас в главата ми да си е чиста параноя.

SHPAIdURmeN
08-20-2014, 21:56
НА СЕДМОТО НЕБЕ! <3

С ХЕРОИНОВАТА ДОЗА <3

weheartiit
08-20-2014, 22:01
Очертава се супер тъпа седмица,не знам какво ще правя.Най-вероятно ще бича вкъщи
пък това ми е най депресиращо,лошо,че няма с кой да изляза.Самотно и смотано ми е.
И той ми липсва много,защо трябва да е така ...И най-лошото знам,че той въобще не се
сеща за мен и това ме побърква.
Ох,да минават вече тея дни и дано изскочи нещо разсейващо и интересно.

dessi_927
08-20-2014, 22:02
хахаха.. ее значи, човек не може да е щастлив.. тцтцт :D

odekolon
08-20-2014, 22:21
Чувствам се антисоциално, много ми е скучно , много искам да си намеря работа за малко разнообразие :D

102
08-20-2014, 22:33
много искам да си намеря работа за малко разнообразие :D

lol paris hilton

odekolon
08-20-2014, 22:55
lol paris hilton
Каква Парис Хилтон те гони? :D Предпочитам да работя и да си изкарам пари отколкото да не правя нищо.

Christinna
08-20-2014, 22:56
Хилтон
ХИЛТОН

102
08-20-2014, 22:57
за кой робин уилямс става дума
не разбирам

Andjyy
08-20-2014, 22:57
Що за човек хърка като бормашина?!? Подозирам семейството на 6-тия етаж,в блока отсреща!
Ааа..вече седмица не съм спала като хората.

Ivaaaaa
08-20-2014, 23:55
явно ще трябва пак да се затворя в уютния мехур и да не допускам никого. е, почти. хората ме разочароват. не заслужават доверието ми. стига толкова социалстване. догодина пак. ариведерчи и лека нощ ( :

HollyGolightly
08-21-2014, 02:06
Понякога имам късмета "Петък" да дойде веднага след Вторник :) Чак до следващата Сряда няма да ходя нито на работа, нито на лекции и ми е едно такова спокойно, все едно не ме чакат 12 часа път утре

girlwithblueeyes
08-21-2014, 09:35
Охх дано ми се получат нещата.Много искам всичко да ми се уреди и да замина Октомври

SHPAIdURmeN
08-21-2014, 09:41
Охх дано ми се получат нещата.Много искам всичко да ми се уреди и да замина Октомври

Споко е всичко ще е 7+ :D

mayaaa
08-21-2014, 11:00
Еее, не! Не мога да се понасям. :cool: От тооолкова отдавна не ми е било толкова влюбено (ако въобще някога е било), че просто не знам. Вече съм сигурна поне какво искам. Ама ми е изнервено. Знам, че най-вероятно всичко ще ми е прекрасно, розово, щастливо и когато се върне ще ме целува и ще ме прегръща, и ще ме докосва, и ще ме разбира. Амааа частта с "най-вероятно" ми бърка в здравето. Анализирам всяко нещо, което прави към мен. Всяко! Ама ще си трая за сега. Няма да пиша, няма да се обаждам, ще го оставя още малко да си гледа кефа там и ако още не се е обадил той - ще поговорим. Имах време за размисъл, стига ми, ще му кажа всичко, че вече съм сигурна какво чувствам, че ми влияе много. Ама ми омръзна да го сънувам, макар и в смесени с други простотии сънища. :cool: То, вярно, че аз съм си виновна, като се оставям да мисля за това, ама чак пък толкова.

weheartiit
08-21-2014, 13:30
Силно се надявам да ми звънне и да не ме забрави,че в повече ще ми дойдат разочарованията.
Писна ми от използвачи.

Colouring
08-21-2014, 14:33
Вънка е ужасно задушно, направо ще се побъркам. На мен въпреки жегата ми е гушливо. :cool:

babity
08-21-2014, 16:26
Криво ми е, дробаво такова. Предполагам, че днешните лоши новини ще станат и край на отношенията ми с него. Ама ня'а да го жаля де, и толко' да е, хубаво ми беше.
Минавайки през имагинерните си душевни катарзиси, някои хора се опитват да ме съсипят. Най-близките, естествено...
И нищо смислено по здравословните ми проблеми. Нямам представя какво да направя вече.

И онова нещо колко ми липсва. Знаех си всичко, още преди да го направя... И с'а няма нещо, което не бих дала само за да ме намачка яката и да ми каже, че всичко е ок.

YSMF
08-21-2014, 17:19
рожден ден ли имаш?
чрд
кой ти беше любимец от гот
да ти излезе от торта и да изпълни сънищата ти с влага

Честит рожден ден^^

Благодаря със закъснение 8-)

Вчера беше прекрасно <3 Може да умряхме от глад, студ и прахоляк, но още ми е весело като се сетя.

granger
08-21-2014, 17:33
Уморена,но щастлива и доволна!туту!

mayaaa
08-21-2014, 18:01
Благодаря със закъснение 8-)
Честит ти със закъснение. :D

Он: Ееееебаси променливите настроения, честно. :cool: Ся отново съм с мисли за пускане по течение and other shit. И пак ми е яко и положително, и усмихнато, и глезещо се, ама си нямам и на идея след половин час какво ще е. :D Все тая, пия си изстуден плодов чай и си се радвам. Ще си използвам слънчевото настроение до тогава, до когато мога!
Едит: Оооо, и най-накрая успях да си довърша тренировката за долна част благополучно! :cool: Бях се отчаяла вече.

lisi4ety
08-21-2014, 18:06
Писнамиписнамиписнами!!!!!
Какво се случи, откъде се появи, защо не ми минава, ще се побъркам, влияе ми на психиката и на нервите и се изпокарах с всички ;(
Не мога за друго да мисля просто, не могаааа
И започвам да си мисля и някои глупости, които просто не трябва да допускам в главата си, че каквато съм импулсивна ще прее*а нещата..

...Rammstein...
08-21-2014, 18:24
Пак се сърди..мии нека си се сърди! Омръзна ми все аз да съм крива. Може да съм хлътнала здравата ама все още имам мозък. Цял ден си пея въпреки,че ми е криво :D Да видим дали ще се сети един път и той...

Dagichka
08-21-2014, 19:12
изведнъж ми стана толкова тегаво, че чак главата ме заболя :с
не съм сигурна дали нямам нужда от чисто физическо докосване, една прегръдка, ама нъцки, няма от кой ;д

Ivaaaaa
08-21-2014, 19:45
о, толкова милооо. прекрасни са. аз съм лоша, трудна за търпене. винаги застават на моя страна, винаги ме подкрепят. имам страхотни френдчета. НО искам да се отцепя от глутницата. да, на всичкото отгоре ги заебавам. е :/
обичам да съм...Сама (:
имам нужда

https://www.youtube.com/watch?v=fLexgOxsZu0

мда

tori
08-21-2014, 19:48
Мрънкащо ми е, криво, сънено, уморено. Не се понасям чак.

kalpazanka
08-21-2014, 19:51
Все се заричам, че в раздел Секс няма да припарвам и всеки път се потрисам, като си прескоча *забраната*...

DisappointedDreamer
08-21-2014, 20:01
В следващите няколко дни светът ми ще се преобърне на многооо градуси. Чувствам се като пухче, носено от вятъра. Не искам да планирам, не искам да мисля какво беше или би могло да бъде. Искам да се сгуша в неговата сигурност и никога да не я напусна.

Искам да съм негова. Постоянно.
А няма да мога.

Christinna
08-21-2014, 20:04
Самотно ми е ..

102
08-21-2014, 20:09
Все се заричам, че в раздел Секс няма да припарвам и всеки път се потрисам, като си прескоча *забраната*...

не си от желязо
все пак трябва от някъде да се мокриш

102
08-21-2014, 20:09
Самотно ми е ..

и какво смяташ да предприемеш ?

draid
08-21-2014, 20:11
Отивам да спя преди да съм умрял някъде по пътя към леглото от умора.

Christinna
08-21-2014, 20:11
и какво смяташ да предприемеш ?

интересува ли те много

102
08-21-2014, 20:13
интересува ли те много

сирене ли ти се яде или ти се яде сирене

Christinna
08-21-2014, 20:13
не съм си взела речник още сорка

102
08-21-2014, 20:20
тепърва ще съжаляваш

Christinna
08-21-2014, 20:21
добре, примирявам се Boss

102
08-21-2014, 20:22
на колене

tireheb
08-21-2014, 20:25
стига спамил

102
08-21-2014, 20:28
добре

Colouring
08-21-2014, 20:57
Не че беше лошо, напротив, но не беше това, което очаквах. Дано утре да се справи(м) по-добре. Само това ще кажа.

shmatarok
08-21-2014, 21:02
Мина ми меракът, трябва да си помисля за нещо ново.
Почват да ме дразнят малко по малко, ама две седмици още ще изтърпя.
Много е тъпо на работа без него. Ама много! Не мога да работя с нея, само ме изнервя, егати control freak-a. Още пазя самообладание и добро поведение, ама почва да ми лази по нервите. И какво ми се прави на светица, нали и тя самата смята да се маха след 5 месеца, какво ѝ пука дали аз ще си тръгна след един?!
Ходи ми се някъде, май трябва да почна да гледам билетите за Амстердам как вървят.

Blab
08-21-2014, 21:08
гледам Революцията и виждам, че все пак са използвали част от идеите ми:Д
how nice it is...

//последните дни се чувствам ужасно. просто не виждам път, където и да потропам, вратите се затварят. уморих се.

galaxy29
08-21-2014, 21:12
какви идеи?
светни ни

galaxy29
08-21-2014, 21:12
изведнъж ми стана толкова тегаво, че чак главата ме заболя :с
не съм сигурна дали нямам нужда от чисто физическо докосване, една прегръдка, ама нъцки, няма от кой ;д
ще ти дам повече от прегръдка даже

xoxi
08-21-2014, 21:36
Чувствам се добре, само ми е малко притеснено дали ще успея да стана сутринта. Повече от 4 месеца не ми се е налагало да ставам в 6:30...
Нямам търпение обаче за събота, когато ще ми дойде колетчето ^^ Дано само свърша работа преди да затвори офиса на Speedy...
Като цяло нещата започват да ми се нареждат по начина, по който исках!

Christinna
08-21-2014, 22:27
Абе много ми е гадно бе... искам някой да ми каже, че е нормално да има моменти, в които нищо да не ти върви, да си объркан, да разочароваш някои хора и някви такива работки... знам, че всичко е временно и не трябва много много да ги мисля нещата, но какво да се правя като съм ебати чувствителното животно.

mayaaa
08-21-2014, 23:02
Пиша за 3ти път днес, ама айде. :cool: То и вече е вчера, ама го броя докато не легна и не се наспя.
До тук бях със сантименталността! Какво съм седнала да мрънкам? Какво съм тръгнала да взимам всичко толкова на сериозно? А те ме оставиха без дъх просто. Не спрях да се смея в продължение на 1 час. Ах, ама какви са ми шлядури. :D

an7raks
08-21-2014, 23:02
^
^ми, да, нормално е... на всеки се е случвало... голяма работа... едва ли си убила някого... /освен няколкото дечица в мазето/.
Идеално ми е! Малко ми се спи и ме боли врата, ама иначе беше супер готин деня...

SHPAIdURmeN
08-21-2014, 23:57
http://www.progressiveconvergence.com/AnthraxDiseasePoster.jpg

anonymous895156
08-22-2014, 00:15
да намериш стара чалга - безценно :smt007

SHPAIdURmeN
08-22-2014, 00:30
Иска им се на всички да споделят !

nIkEnCeTy_bE
08-22-2014, 07:08
Ей, заобичах си работата за 3 месеца. Но все пак не бих работила отново това, поне не и скоро. Толкова е мило, когато хората те разбират, не идват само да ти хвърлят парите си, а се интересуват от теб. Да ти правят подаръци или да ти подарят просто една усмивка. :) В началото не знаех дали ще е предимство да работя в квартала си, но сега се убеждавам колко добри хора има тук и как не съм познавала чистата доброта във възрастните хора.

babity
08-22-2014, 07:09
Физически се чувствам като лайно. Отвратена съм от всички лекари, с които се срещнах тия дни. И крайната мярка е билкарка, 'щото когато традиционната медицина не ти предлага решение... Само 'дето по врачки не съм тръгнала. Бахти, вече дори не псувам както преди. Да минава шибаният уикенд, да си дойде и да знам какво ще се случва, че мно'о мразя да съм в очакване. Особено по такива не особено приятни поводи. Ня'ам търпение да си дойде, да си го помачкам и да си го обгрижвам. А с'а ако имаше начин само да седя и да мърдалясвам, без ник'ва комуникация с никого, би било повече от перфектно.

galaxy29
08-22-2014, 07:31
http://youtu.be/Gk1v9s5s7YI
:}}}}}

s4etoved
08-22-2014, 07:37
Бесен съм, как може да има такива тъпанари............ще ме накарат да им изкарам членовете от закона, да се видят колко знаят....!!!

Пфуууу, добре че седмицата приключва, че си беше бая тегава !!!!!!!

само остана да си взема новия паспорт :)

Ivaaaaa
08-22-2014, 07:47
спах 5 часа и съм .. гррррр
много ме боли глава. много. как може да ме буди и пита неща, за които сме се разбрали. трябва да тичам. да. остана ни малко. много малко. настръхвам само при мисълта, но съм подготвена този път. и знам какво да му 'подаря' като за чао чао ^^

girlwithblueeyes
08-22-2014, 08:15
Отвратна седмица беше толкова натоварена ,емоционално изтощителна . Просто ще се побъркам ако Октомври нещата не ми се получат в момента това ми е идея номер едно и искам искам искам да отида там . Хубав уикенд ме очаква искам всичко да ми е наред !!!

granger
08-22-2014, 08:36
NambyPamby, като те чета и ми дожалява, много си ми симпатична и готина. Вдигай глава, крака и карай да върви!

Иначе,ако я имат тази част за колата ще трябва да пропътувам цяла София , хаха , мЪного сладко.
Щя му помогна с приготовленията за утре,все пак е годишнина, не искам да е сам в такъв момент.
А тя дано се оправя по-бързо, че ми е жално.
Днес не съм на работа, но се очертава пак да щъкам,ама поне се наспах,което е хубаво.

RagioL
08-22-2014, 08:37
да намериш стара чалга - безценно :smt007

тази безмозъчна помия трябва да се затрие от лицето на земята

lisi4ety
08-22-2014, 09:42
Хора, е*ати филма съм :д всеки път ми закъснява и все пак всеки път умирам от притеснение ако се забави и с ден :д ще се побъркам гррр
А работата е все така скучна, само допринася да си мисля какво ли не :д

paradosou
08-22-2014, 10:06
Разочарована :smt096, обаче типичната за мен повърхностност няма да позволи да го мисля дълго.

Dagichka
08-22-2014, 10:50
ще ти дам повече от прегръдка даже
елаа, чакам те! :3

днес съм по-добре, тя ми липсва, но трябва да се примиря, че останах самичка тука :д имам две седмици, в които трябва да го намеря тоя лекар и да ме оперира, че после нЕма кога. не се притеснявам вече толкова, даже ще ми е интересно преживяване, дано хирургът е секси, все пак ще ме пипа по циците :cool:

bloodyF
08-22-2014, 11:56
Посред лято на антибиотик една седмица-чудно, това ми беше мечтата -.-
Къде успях да я хвана тая глупава ангина, не знам.
Поне от работа се съжалиха над мен и ме пуснаха, понаспах се и уж ми е една идея по-добре, ама ще видим.
Сега дали ще успея да се прибера не е ясно и майка ми само допълнително ме изнервя...пх.

granger
08-22-2014, 12:02
Хора, е*ати филма съм :д всеки път ми закъснява и все пак всеки път умирам от притеснение ако се забави и с ден :д ще се побъркам гррр
А работата е все така скучна, само допринася да си мисля какво ли не :д

Колко се припознавам в тази картинка :lol:
Не се коси, мисли за малки, шарени еднорози, мисли си за глупостите на Драганов, мисли си за цъфтежа на водораслите, как дишат рибите и за мен,ако искаш :lol:

наспана се чувствам, бях забравила кво е това /след/обеден сън.

pandabear
08-22-2014, 12:41
днес ще е ден за подреждане на мисли.
имам нужда и от разходка из планината.
http://prikachi.com/images/713/7554713o.jpg

YSMF
08-22-2014, 12:47
Тия квартири... понякога имам желанието да преместя университета тухла по тухла тук. Ако той не живееше толкова далече от университета щях веднага да му стана съквартирантка.

Правих си астрална карта, гледам я като индианец 8-)

Deadlock
08-22-2014, 12:53
Физически се чувствам като лайно. Отвратена съм от всички лекари, с които се срещнах тия дни. И крайната мярка е билкарка, 'щото когато традиционната медицина не ти предлага решение... Само 'дето по врачки не съм тръгнала. Бахти, вече дори не псувам както преди. Да минава шибаният уикенд, да си дойде и да знам какво ще се случва, че мно'о мразя да съм в очакване. Особено по такива не особено приятни поводи. Ня'ам търпение да си дойде, да си го помачкам и да си го обгрижвам. А с'а ако имаше начин само да седя и да мърдалясвам, без ник'ва комуникация с никого, би било повече от перфектно.

Какво те мъчи здравословно?

galaxy29
08-22-2014, 13:07
днес ще е ден за подреждане на мисли.
имам нужда и от разходка из планината.
http://prikachi.com/images/713/7554713o.jpg
същото :д

galaxy29
08-22-2014, 13:11
елаа, чакам те! :3

днес съм по-добре, тя ми липсва, но трябва да се примиря, че останах самичка тука :д имам две седмици, в които трябва да го намеря тоя лекар и да ме оперира, че после нЕма кога. не се притеснявам вече толкова, даже ще ми е интересно преживяване, дано хирургът е секси, все пак ще ме пипа по циците :cool:
каква си позитивна : ))
за теб и хирург бих станала :oops:

Colouring
08-22-2014, 13:13
Сладка табелка.

Мен днеска ме боли глава. Доста. И нетът ми е слаб, не знам защо прекъсва така и се дразня. Поне довечера ще ми е хубаво (надявам се). Ще хапна по-късно и излизам. Схваната съм и имам нужда от един дълъг и отпускащ масаж. Охо, отивам, тупвам му се на леглото, правя му мили очички и да започва, искам да се чувствам като сварена спагета после. :Д

Hayashi
08-22-2014, 13:16
Как може да съм спала 9 часа, да се събудя и да ме боли глава и да се чувствам като спагета. И вън вали пък трябва да изляза. Не успях и да свърша всичко на дневен ред тази седмица, но другата седмица трябва да се оправя.

galaxy29
08-22-2014, 13:18
Как може да съм спала 9 часа, да се събудя и да ме боли глава и да се чувствам като спагета.
кошмари?

anonymous708973
08-22-2014, 13:41
и-д-и-л-и-ч-н-о.

Нищо че трябва да подреждам. И да мия баня, че е просто гнусна.
Засега ще си гушкам плюшената коала (!!), ще му душа парфюма и ще гледам сериалче.

И ми показаха най-якия чил микс, много държа да го споделя с вас - https://www.youtube.com/watch?v=Qd-l_94FbhM
Снощи го слушах, не мога да разбера кой пе****** е махнал аудиото :S Ако го намерите някъде, свиркайте!

HollyGolightly
08-22-2014, 13:57
15 часа затворена в кола с тях тримата. Понякога се чувствам като в тъпа комедия, само фона на смеещи се хора липсва.

NambyPamby
08-22-2014, 14:09
Лежерно. Гледам да си потискам емоциите все едно изобщо не съществуват, лекувам се с шопинг и сладко, и се надявам по-бързо да ми мине.

girlwithblueeyes
08-22-2014, 14:10
Ей тва същество заслужава да го удря ток по цял ден.Не спря да се занимава с мен само да ми падне пак такъв бой ще й сложа какъвто никой досега не я бил.

anonymous708973
08-22-2014, 14:48
Аз защо не те имам за агресивна? :D
Всеки път ми е весело да ти чета заканите :д

babity
08-22-2014, 15:02
Какво те мъчи здравословно?

Влагалищна инфекция, която лекувам за н-ти път с едни и същи лекарства. За последен път се мъча с тоя гинеколог и вероятно следващия месец ще потърся нов. ПиснА ми, официално. И на всичко отгоре нямам идея как да връча на съвсем скорошната ми половинка неговата част от илачите. Ако бях безотговорна пикла, бих си обрала чукалата без да се обадя повече, вместо разговора, който трябва да водя сега. Нямам идея как ще реагира и ми е беден речника да обясня колко се срамувам от случилото се. Което, не ме разбирайте грешно, е причинено или от недолекувана предишна инфекция, или от гадната червена вода, с която се къпят в Истанбул.
Към това прибавям и константното си неразположение, слабост, причерняване до припадане, което продължава вече от един месец и обяснението за което на моето джи пи беше "кръвта ти пак е като по учебник. сигурно ти пада кръвното. ама си млада за лекарства за кръвното, така че ще пиеш повече вода и се надяваме всичко да е наред". Без коментар!

И днес, при всичкия ми скептицизъм, защото не вярвам в такива неща, се видя с една жена, която практикува... нещо. Не знам как се нарича, не е врачка или нещо такова. Предпочита да я наричат билкарка, но лекува (намества, не знам каква е терминологията) чакри и... при всичкия ми скептицизъм, след сеанса с нея се чувствам като преродена. Не знам какво прави, но има ефект. И нейното обяснение беше, че съм урочасана тоооолкова много, че организмът ми функционирал на 20% от нормалния си капацитет. Смейте ми се, подигравайте ми се, но определено имаше резултат. И то какъв! За първи път от месец насам се разхождам спокойно по улицата без непрестанния страх, че след 2 крачки ще припадна. Евала на тая жена!

И след всичко от днес, най-накрая с това, че се чувствам по-добре и настроението ми се пооправи. Уморена съм, но чак настроението ми се приповдигна и сефте ми се излиза. Дано намеря съмишленици за разходка.

Blab
08-22-2014, 15:29
зле.

Deadlock
08-22-2014, 16:05
babity, дано след днешния разговор с жената да изчезнат здравословните ти проблеми. Все тая дали е врачка или билкарка или просто e задействала плацебо; важното е да си здрава.

Blab, не така! Прочела съм ти имейла, бтв, и умувам. Ето повод за усмивка - замисляш и забавляваш всички тук, наред със скептиците.

Пантерка, коалата от младежа ли е? :Р Сподели тия пеперудени емоции!

galaxy29
08-22-2014, 16:05
същото :д
или пък някой друг път, не ми се занимава сега :д

а вкъщи ме афектираха, отново
ама ме боли фара за вгорченото им съзнание, да си правят кото знаят, хич няма да се напрягам :д

sl1nceetoo
08-22-2014, 16:27
Постоянно ми се сменят настроенията и съм на топли и студени вълни... Хваща ме критическата :Д

DarkTemplar
08-22-2014, 17:16
Малко остана и се връщам в Мордор. Пък там колко имам за вършене...

mayaaa
08-22-2014, 19:16
Гръмна ми главата, честно. Пък и очите ме заболяха, не знам защо. Е, един аналгин и едни капки за очи на майка ми оправиха положението. И поне май разбрах каквото ми трябваше. Или почти, някой да ме просветли дали ми трябват 18 години, за да взема пратка от офис на Еконт? Не ми се струва логично, ама кой знае. :D Ама много си се ядосвам! Някакви елементарни неща, като поръчка по интернет до офис на куриерска фирма, ми изискват толкова усилия, ровене из интернет и тн. Ама така е, след като съм оставяла някой друг да ми върши работата до сега. Meh. И защо, аджеба, всички онлайн магазини имат доставка по куриер с наложен платеж до адрес, но нямат до офис? Или офиса се брои към "до адрес"? :lol: Не мога да се гледам! Ся ще пиша едно писмо на жената, пък да се надявам, че няма да има проблем с това да ми я изпрати по Еконт.
Поне денят беше годе-долу хубав. И пих супер якият шейк!И имаше супер яки барман и барманка! :cool: Утре с нея - "дегустационен ден". :D Как само ми липсваха простотиите й!
Още малко бездействане и след това ме чака информатиката.
Едит: Абе, почти сигурна съм, че ми отказа поръчката заради това с номера ми, ама айде, все тая. Жалко, можеше да ми спести главоболието.

102
08-22-2014, 19:32
даже ще ми е интересно преживяване, дано хирургът е секси, все пак ще ме пипа по циците :cool:

АХАХАХАХАХАХ ХММ АХАХАХАХААХА

Deadlock
08-22-2014, 19:44
много съм любвеобилна днес.

102
08-22-2014, 19:49
много съм любвеобилна днес.

3gpacmuuu (_)_)/////////////( .)

Deadlock
08-22-2014, 20:02
^.^

odekolon
08-22-2014, 20:11
Много зле , дясното ми око се е подуло и цял ден лежа и нищо не правя .

Blab
08-22-2014, 20:25
суицидни мисли са в главата ми.
иска ми се някой поне веднъж да ми помогне в тоя мой живот.
поне нещо да се върне, баси, руши обеща;Д

xoxi
08-22-2014, 20:28
Работно време: 10 часа. А, честито.
Колкото и да е малка разликата между 8 и 10, на мен ми се струва О-Г-Р-О-М-Н-А!!! Особено пък, когато знам, че и в събота съм на работа... И няма да ставам в 6:30, а в 5:45... Идеално.

SHPAIdURmeN
08-22-2014, 20:29
суицидни мисли са в главата ми.
иска ми се някой поне веднъж да ми помогне в тоя мой живот.

Ха назовете проблема си и ще Ви помогна !

Цената се обсъжда след края на сесията. :D

SHPAIdURmeN
08-22-2014, 20:31
Работно време: 10 часа. А, честито.
Колкото и да е малка разликата между 8 и 10, на мен ми се струва О-Г-Р-О-М-Н-А!!! Особено пък, когато знам, че и в събота съм на работа... И няма да ставам в 6:30, а в 5:45... Идеално.

Е нали накрая ти плащат ?

Blab
08-22-2014, 21:05
Ха назовете проблема си и ще Ви помогна !

Цената се обсъжда след края на сесията. :D
сУадкото шпайдърменче то, не се нашегува и това си е:Д

//трябва ми възможност за професионално развитие, а положението е в духа на:

Какво правя тук изобщо. Разпределям облачното време.
Закусвам стръкчета трева. Следя метеорологията на сълзата
ти ангажирано. Прожектирам тоновете ти пред ценители.
Понякога вярвам, че светът е създаден за мен. После точно
обратното. Сигурно затова правя опити за поезия. Сигурно
затова оставих на поезията да ме влачи, да ме тика, защото
не мога да си намеря място. Всички места отдавна са заети.
Всички столове са надписани. С цветен флумастер.

102
08-22-2014, 21:06
сУадкото шпайдърменче[/b][/i]

кога ще ме четеш по звездите

Blab
08-22-2014, 21:10
чета те, много си сложен;
//не, сериозно, пиша ти във файлченце, така процедирам:Д

102
08-22-2014, 21:11
чета те, много си сложен;

единственото нещо което обичам повече от това да ми галят **** е да ми галят егото
очаквам с нетърпение

Blab
08-22-2014, 21:12
то егото да беше цензурирал, пък ти:Д

102
08-22-2014, 21:14
тогава.... КУР

Blab
08-22-2014, 21:27
http://ballinnn.provoke.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2014/03/ego-balloon.jpg

102
08-22-2014, 21:29
кур да е
да го спаднеш
ма егото
ехее

galaxy29
08-22-2014, 21:30
ахахах

anonymous708973
08-22-2014, 21:31
единственото нещо което обичам повече от това да ми галят **** е да ми галят егото

Ааааааа, приватизирам го тоя лаф!!!!

Оправям си багажа. Прекрасно ми е... но не в еуфоричния смисъл. Просто едно такова тихо прекрасно, спокойно, неизнасилено от излишна емоционалност. Хармонично и балансирано ми е... осъзнавам, че е само за кратичък миг от вселенското време, но в този момент се чувствам безбожна късметлийка. Завиждам си.

Намерих си миксчето! И понеже съм бяла и добра, ще го споделя с вас -
https://www.youtube.com/watch?v=A4ZcLzT0KJ0&list=PLB0zCt35jeCGplu_cjLc-RmoRW-DnyEB8&index=17&src_vid=Qd-l_94FbhM&feature=iv&annotation_id=annotation_519095009

SonataArctica
08-22-2014, 21:33
I hope you make it alright.

Утре ще е интересен ден.

102
08-22-2014, 21:35
имам нужда от съвет. :cool:

кажи си да та ева чадо

galaxy29
08-22-2014, 21:36
имам нужда от съвет. :cool:
какво те терзае

galaxy29
08-22-2014, 21:37
кажи си да та ева чадо
оф...
пак мислим еднакво

102
08-22-2014, 21:43
какви проблеми те тормозят дете мое
сподели на чичо си

x7aZzy
08-22-2014, 22:02
Изчетох половин учебник на тема връзки и партньорство. Гръмна ми главата от простотии. Но пак е по- добре от предишната тема - малки пищящи изчадия и тяхното развитие.
И днес разбрах, че съм лъв с асцендент лъв и луна във водолей. И това нищо не ми говори. Ама някак си ще успея да заспя и без да са ми ясни дебрите на астрологията.
Поне бях на работа, че иначе съвсем неползотворен ден щеше да е.

girlwithblueeyes
08-22-2014, 22:09
Аз защо не те имам за агресивна? :D
Всеки път ми е весело да ти чета заканите :д

Не бях.:D

galaxy29
08-22-2014, 22:34
дами и господа
отплеснах се
кое време стана
трябва да заспивам
да събера сили за новия ден
да съм свежа
до утре
обичам се
обичайте се и вие
лека ношт
сладки санища

mayaaa
08-22-2014, 22:59
малки пищящи изчадия и тяхното развитие.
:lol:

Ivaaaaa
08-22-2014, 23:24
(((((( ;
ееехааа

x7aZzy
08-23-2014, 00:51
Shit! Shit, shit, shit!
Отдавна не бях предозирала така грубо. Сега не мога да заспя и имам цялата енергия на света. Дори и среднощното бягане не ме сваля. Пфффф.
Излизам да се разхождам пак, че няма накъде.
Шибанотокафемиизнасилинер внатасистема.

anonymous895156
08-23-2014, 00:53
азис и хладно време, какво повече му трябва на човек

tireheb
08-23-2014, 01:30
нажулих са лоше

SonataArctica
08-23-2014, 04:04
Вали здравата, май този път метеоролозите познаха в крайна сметка, а? Карай, това няма да ни спре. Време е за планина. :)

babity
08-23-2014, 05:40
Тъкмо си влизам у нас. Скапана съм. Но нямам търпение. Планирам уикенд вкъщи, но днес ми е обещано да слушам. И нямам търпение да слушам. Всичко, което има да ми каже. Макар да знам, че нищо няма да се промени, че не е редно да се променя. Искам просто да ми дойде на крака и да ми каже, че си е осъзнал грешките, че вижда какво е изпуснал. И толкова! Ако не стане - толкова по-зле за него!

pandabear
08-23-2014, 05:53
Искам просто да ми дойде на крака и да ми каже, че си е осъзнал грешките, че вижда какво е изпуснал. И толкова!

еха :)
усмихвам ти се.

като за събота можеше и по-добре да се чувствам май. мхм. има още време де, ще видим.

TheDevilInMe
08-23-2014, 07:43
Обичам планината, обичам, обичам, обичаам :)
Толкова хубаво си прекарваме, не искам да се прибираме утре, но няма начин...

kalpazanka
08-23-2014, 07:52
Начи, на моменти ми иде да се застрелям заради избора си на професия, чес'но!

Dagichka
08-23-2014, 09:08
добре ми е, хапвам си мъфините, слушам си музика и дебелея прогресивно :cool:
малко ми е гадно, че така ги режа всичките за излизаници, но просто ми се асоциалства малко

babity
08-23-2014, 09:08
еха :)
усмихвам ти се.

Защо бе, джанъм.а

pandabear
08-23-2014, 09:24
кефиш ме, бе.

Colouring
08-23-2014, 09:56
Мърда ми се от вкъщи, обаче не знам дали ще стане в следващите няколко часа. Навън беше супер времето, защо трябваше да изгрява пак тъпото слънце? Грррр.

bloodyF
08-23-2014, 10:00
На тоя течен аналгин не мога да му разбера функциите. Уж май трябва да обезболява, ама тц, нещо друго ще трябва да търся, пх.

И той ме тормози психически с постоянните си демонстрирания на желания да бъде с мен и в следващия момент неискането на същото. Омръзна ми, ама не мога да спра, слаба съм по отношение на него, признавам си.
Дано утре съм по-добре и успея да се прибера и да ги видя всичките, дребното няма да мога да го намачкам, ама карай..

Colouring
08-23-2014, 10:09
На тоя течен аналгин не мога да му разбера функциите. Уж май трябва да обезболява, ама тц, нещо друго ще трябва да търся, пх.

Единственото нещо, което ми помага в особените дни от месеца.

Blab
08-23-2014, 10:15
нямам мотивацията да се срещам с хора, но ще трябва да положа усилие, докато все още са на родна почва.
или пък не, не знам.
иска ми се само да си чета и да си пиша днес.

https://www.youtube.com/watch?v=nTmBN4SKgJE
//не мога да разбера как парче с толкова тъп текст ми харесва толкова много:Д

bloodyF
08-23-2014, 10:52
Единственото нещо, което ми помага в особените дни от месеца.

Интересно. А как го пиеш точно? Аз слагам 20 капки (така ми каза лекаря) в една супена лъжица и доливам сок и след като съм го преглътнала пак пия сок и нещо хич не ми действа май..

girlwithblueeyes
08-23-2014, 11:03
Охх днес ще разбера дали ще мога да започна да се подготвям за Октомври .
В Понеделник ще ме изследват за рак на гърдата и малко ме е страх .

Jaune
08-23-2014, 11:06
нямам мотивацията да се срещам с хора, но ще трябва да положа усилие, докато все още са на родна почва.
или пък не, не знам.
иска ми се само да си чета и да си пиша днес.

https://www.youtube.com/watch?v=nTmBN4SKgJE
//не мога да разбера как парче с толкова тъп текст ми харесва толкова много:Д

е чак пък тъп :Д

он: Мисля, че фейсбук ме депресира.
Много ми се дописа изведнъж... от месеци не ми е идвало такова желание. Сигурно скоро ще секне, ама кой знае.

kalpazanka
08-23-2014, 11:17
Охх днес ще разбера дали ще мога да започна да се подготвям за Октомври .
В Понеделник ще ме изследват за рак на гърдата и малко ме е страх .

Ехография? Палпация?
Генетично консултиране?

Не си ли много млада, бе, джанъм?

Colouring
08-23-2014, 11:19
Интересно. А как го пиеш точно? Аз слагам 20 капки (така ми каза лекаря) в една супена лъжица и доливам сок и след като съм го преглътнала пак пия сок и нещо хич не ми действа май..

Изсипвам съдържанието на ампулката в супена лъжица, преглъщам и пия вода. До 30-40 минути коремът ми е минал.

shmatarok
08-23-2014, 11:20
Не било много яко да работиш през уикенда. 8-) До сега все намазвах поне неделята да почивам, а утре пак трябва да ходя, тъжно.
Интересно, в момента, в който реших, че не ми се занимава с никой и нищо, внезапно се появиха толкова много лица, които явно искат да се занимават с мен. Как не се сетих по-рано да си подредя приоритетите така, шях да си спестя много нерви.
Тя ще идва в понеделник, утре да не забравя кафето преди работа, времето си минава и лека полека ще стане 6ти, ще си взема куфарчето и отивам в моя личен Рай <3 Нямам търпение!

babity
08-23-2014, 11:48
Е, малко по телефона се разбрахме, ама даже май по-добре стана така. Беше малко по-кротко, отколкото очаквах, но има ефект. И тепърва ще имам да жъна от това.... 'ма ако искам, пък зас'а нямам интерес.
Айде да си идва мойто да ми разказва за специалките и да гледаме снимки, че нямам търпение. И някои други неща да се случат де...

...Rammstein...
08-23-2014, 12:37
Хапвам си, събирам багаж, той много ме зарадва вчера. Точно, когато най-малко очаквах....

NambyPamby
08-23-2014, 13:14
Думи нямам. Днес е един от онези дни, в които се питам за чий изобщо се надигнах от леглото. Егати каръщината, егати. Ако имаш нужда от помощ - няма никой, та стискаш зъби и се оправяш сам, ако ги питаш - точно те, в най-трудния момент, са били до теб. Ми, сиктир, бе.
Дееба. Бааахти наглостта, бахти чудото.

xoxi
08-23-2014, 14:58
Позитивно !!!
Нищо, че днес направо ми блокира системата от работа и напрежение. Толкова непродуктивна се чувствам в момента, че чак ми е приятно. 8-) Утре ще си лежа, ще се глезя, ще се тъпча със сладолед, ще си дочета книжката ииии така ^^

Lilanda
08-23-2014, 15:43
Обичана. Много, много, много.

XTREMEFREERIDE
08-23-2014, 16:12
Все така хладно да е лятото :3

IWannaBeSedated
08-23-2014, 19:44
Гледката на горяща кола, кълба от дим, стигащи до терасата ми, беше страшничка. Поне, че няма жертви...

nIkEnCeTy_bE
08-23-2014, 19:55
не разбирам. как успяват. винаги. за всичко. да ми скапят настроението. и да ми изпарят желанието за всичко.

уж ще пътуваме на 28-ми, за да мога да се настаня в квартирата на 30-ти, сега изведнъж по-добре било да отидем направо на 31. щото за един ден мога да се настаня, да си почина и на следващия ден цял ден да съм сред непознати и да обикалям по места, където никога не съм била. смисъл, според мен първо е рисковано от гледна точка на това, че всичко се случва, как така в буквално последния момент ще пътуваме... и е хубаво да имам ден-два да се подредя, да се запозная с хората, да си почина, ако щеш. това са два дни път - с кола! // ох, не знам, не знам.

иначе хубав беше денят, не мога да се оплача. двуметровата касова бележка от "джъмбо" е доказателство. видях се със съученици, с които сигурно чак декември ще се срещна отново, ядох суши за първи път. не съм особено впечатлена, но не беше лошо :cool:

Ако не се лъжа, ще учих в Холандия, нали? Благородно ти завиждам... най - хубавото място, където съм била. Направо съм изумена от хората, културата, природата, всичко... Как искам да се върна пак там, ей така достатъчна ми е една седмица със същите хора, на същото място...

Colouring
08-23-2014, 20:06
Стигнах дотам, че ме е страх да си правя планове даже и за след седмица.

SHPAIdURmeN
08-23-2014, 20:12
^
Ако продължиш така, ще свикнеш. :D

Colouring
08-23-2014, 20:26
^
Ако продължиш така, ще свикнеш. :D

Не искам да остана разочарована просто. И заради него е всичко! Не знам кога ще си ходи, не знам какво да мисля, какво да предприемам, как да действам. Ох, мразя да съм зависима. А аз си го правя. Лепнат е един етикет със срок на годност и лошото е, че не мога да знам коя е датата на изтичане.

Не мога да разбера как може той да е хем болестта, хем лекарството?

batalizator
08-23-2014, 20:39
Много ми е изморено. От месец и половина пиша (мини)дисертация, която трябва да довърша за 28 август. Обикновено цял ден тъпея и нищо не правя, а вечер стоя до късно в мъка да напиша 100 или 200 думи. Чакам с нетърпение да я завърша и да почна да правя нормални неща. Като да излизам и да не се притеснявам за нищо например (в малкото време, което ми остава, преди да започна работа след 1 месец).

Eagle 123
08-23-2014, 20:44
:smt081 Ама много много дивоо хохохохох 8-) Най - после мога да кажа, че се напочивах това лято, най - накрая видях разопакованите куфари, които след няколко дни отново ще се налага да запълвам .. Deutschland über alles!! :D

Blab
08-23-2014, 21:39
надмогнах се, посмях се, поревах си, сега ще си допия чая и ще гледам филм.
обичам това, че вярват в мен. нужно ми е.))

JullieeK
08-23-2014, 21:49
Обичана...много ^^
И някак си странно-всички учат за поправителна сесия, аз си взех изпитите, леко ми е на душата, но същевременно ми омръзна леко всеки да се оплаква колко има да учи и как стреса им е в повече.

galaxy29
08-23-2014, 22:20
надмогнах се, посмях се, поревах си, сега ще си допия чая и ще гледам филм.
обичам това, че вярват в мен. нужно ми е.))
нужно ли е да си прося в всяка тема, да изплюеш камъчето за революцията ;/

едит: от токчетата са ми се появили ранички отзад на сухожилията и на двата крака
и сега като пуснах душа така ме защипаха, че чак ме разсъни :д
ама разсънена-неразсънена, заспивам, че стана късно

SHPAIdURmeN
08-24-2014, 00:52
2 дена в хипи бусчето на скуби ду :D :lol:

ForzaFelipe
08-24-2014, 00:58
Утре/днес ще си почина най-накрая...Е, имам да свърша няколко задачки, но всичко е в града и няма да ми се налага да пътувам. Ще прибягам до щанда да видя как са нещата и се надявам колежката от съседния да е там...Смятам да отида и да успея пак да кажа някоя простотия :lol: Дано този път разговора да доведе до нещо повече...keep dreaming

Auriss
08-24-2014, 07:08
маааарзьииии мееее

пфю оплаках се

kalpazanka
08-24-2014, 07:14
Баси, лъснах огледалата, прозорците, шкафовете, направо ми е кеф! Отдавна не съм имала толкова свободно време и ентусиазъм за чистене :D

pandabear
08-24-2014, 07:35
http://wac.450f.edgecastcdn.net/80450F/fun107.com/files/2013/08/dream.gif

kalpazanka
08-24-2014, 07:57
http://media.timeout.com/blogimages/wp-content/uploads/2013/02/url-15.gif

Colouring
08-24-2014, 08:14
Пандичке или който и да е - това от кой филм е, че ме гложди нещо?

Иначе аз се ядосвам на закостенялото мнение на майка ми. Умна и ерудирана жена е, обаче да ми даде такова плоско изказване....

galaxy29
08-24-2014, 08:33
Пандичке или който и да е - това от кой филм е, че ме гложди нещо?
the notebook май
*от него е да :д

babity
08-24-2014, 08:51
Оф, надишах се с обезпаразитяваща пудра и после с обезмаслител. Йейа! Явно днеска цял ден ще бъда дизи. Ама нищо. Дано само няма ексцесии.
Гордея се с него. Поканен е да участва в едно от най-важните събития в тази област.
Дано нещата между нас се стабилизират когато се прибере.

weheartiit
08-24-2014, 10:43
скучно ми минават последните дни от лятото,прави ми се нещо,
живее ми се ;д

Dagichka
08-24-2014, 12:55
днес реших да го отдам на време за себе си, дори няма да му пиша на него, дано се забавлява на рождения ден
пък аз си подреждам нещата, изхвърлям още и още, ям, слушам музика и пак обратното :cool:

babity
08-24-2014, 14:53
ИСКАМ ДА СИ ИЗПИЯ КАФЕТО ПЪК! БАХТИ ГАДНИЯ МАЛЪК МЪРШИХОД, 'ДЕТО МИ БЯГА ПО ТЪЧА. и Т'ВА ВРЕМЕ АКО ЗАВАЛИ... ЩЕ ГО УБИЯ! ИСКАМ СИ ГРЕБНАТА!!! :@

anonymous895156
08-24-2014, 15:03
дишай и издишай

pandabear
08-24-2014, 17:44
http://shechive.files.wordpress.com/2013/07/mc-random-19-57.gif?w=500&h=250

kalpazanka
08-24-2014, 17:48
Тъъкмо едно нещо се нареди, друго се обърка...

http://stream1.gifsoup.com/view/194001/desperate-housewives-o.gif

sl1nceetoo
08-24-2014, 17:53
I feel good tarararararara

anonymous895156
08-24-2014, 17:53

Да не гледаш отчаяни съпруги :О

kalpazanka
08-24-2014, 18:01
^Не, трябваше ми някво сдухано клипче и това беше първото, което ми попадна.

xoxi
08-24-2014, 18:10
Чувствам се доволно натъпкана с храна.
И съм се заела да си търся филм за тази вечер, но не мога да реша дали ми се гледа нещо лигаво романтично или някакъв екшън/драма. Нещо военно, може би.

Christinna
08-24-2014, 18:14
или някакъв екшън/драма.Нещо военно, може би.
http://www.imdb.com/title/tt0119173/?ref_=nv_sr_3

tori
08-24-2014, 18:30
От едно известно време много хора ме ръчкаха да мисля за бала, за коли, рокли, аксесоари, гримове, прически, кавалери. И в продължение на бая време се замислях страшно повърхностно върху всичките тия неща. Днес обаче явно е ми е ден за мислене, та успях да си реша какво и как искам, споделих си идеите на хората из нас и така. Поговорихме с дъртите по-обстойно, те са съгласни с моето мислене. Замислям се и че ми остава по-малко от месец мързел и ща-неща трябва да се хвана в ръце по-сериозно.

Jaune
08-24-2014, 19:22
Много ми е смотано и се дразня, че ми е смотано, обидена съм на себе си, че ми е смотано, и въобще: аз съм голяма, безобразна смотла, ама голяма в буквалния смисъл на думата: и вече съм твърде голяма, за да се чувствам по такива начини, от друга страна: не съм застрахована от емоциите си, бе боже, кога ли съм била. Вчера се разрових из старите си дневници, 'щото нали от малка имам по 100 000 тефтерченца, бележници, големи тефтери, тетрадки, хартийки, на които записвам откъслеци от грандиозния си бит, та: в дневника от 7 срещу 8 клас има интересни разсъждения в/у любовния ми живот (лол) тогава, и няк'во, била съм в МНОГО идентична ситуация на сега, и разсъжденията са ми същите, и методите на действие са ми същите, и надеждите са ми същите, и отказването от нещата, които искам, е същото... и въобще, мисля си, хората май не се променят много-много. И напоследък установявам, че откакто съм в пубертета, ВЕЧНО съм във филма /любовния/. Уж не се имам за /и не съм, впрочем/ влюбчива. И факт: влюбвам се рядко, но продължително. Дееееба :Д И все в неподходящите хора. Оф, ебаси филмарката съм, все едно съм Бриджит Джоунс, ама то като че ли и тя е по-оборотна и по-успешна от мен. Мисля също така, че най-големият ми кусур е, че съм ужасно непримирима по природа и т'ва ми пречи... не мога да пускам нещата/хората/емоциите лесно... не мога да се оттърсвам от тях безпроблемно... винаги ме боли от това, сякаш се преглъщам.
Ей богу, няма покой. Ама обичам да се самоанализирам. Поука никога не си вадя, иначе нямаше да съм класическа Габриела.

galaxy29
08-24-2014, 19:37
габи, направих гъбите, както винаги със закъснение, но бяха ужастни :д

Jaune
08-24-2014, 19:41
Хахахахахах, е тва е щото не ги е направила мама :3

NambyPamby
08-24-2014, 20:34
Много по-добре. Почти забравих, че имам алергия. 8-)
Имам невероятни приятели, без които нищо нямаше да е същото. :) Най-прекрасните хора са това, винаги ми вдъхват кураж, каквото и да става, каквито и глупости да правя. Обичам си ги.

AnarchyBoy
08-24-2014, 20:51
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

babity
08-24-2014, 21:14
Аман от хора, готови да ми размахват вселенски истини за живота под носа. Разбирам афекта, 'ма ня'ам нужда да ми решават имагинерните проблеми. Те зат'ва са си такива - да си ги имам постоянно, а не 'щото искам решения. Още малко нахакан реализъм и ще почна да бълвам огън и жупел. Аман!

Mary_Jane_69
08-24-2014, 21:22
Тъъкмо едно нещо се нареди, друго се обърка...

da :(

draid
08-24-2014, 21:24
имам си нов лаптоп^^
и преса за коса, сешоар, чанта за лаптопа и още много други джунджурийки, 2/3 от които със сигурност можех да си ги купя в Холандия. :Д

нямам търпение всъщност.
нещо ново ще бъде, постоянно си повтарям, че ще бъде страхотен experience, стига да не си позволявам да направя същите грешки както досега. смело напред, страх ме е... много при това, защото абсолютно всичко ще бъде ново и непознато, като започнем от средата и хората през ученето, та чак до това, че ще живея сама и по съвсем различен начин. "винаги прави това, което се страхуваш да направиш".

нямам търпениеееее!

Холандия е супер страна, въоръжаваш се с воля и ще успееш. Вероятно най-трудно ще ти е, че ще живееш сама. Успех (:

Изтупай цялата ампула, какви са тия 20 капки с капкомер ли ги капеш. Аз лично си я сипвам директно в устата или ако имам под ръка лъжица. Не прекалявайте обаче с аналгина, че може да е опасен.

Blab
08-24-2014, 21:26
приятно уморена)
//днес съм обнадеждена))

ForzaFelipe
08-24-2014, 21:57
Охх...Днеска добре ми дойде почивния ден, не че пак не работих, ама карай, то за кратко :lol: Жалко, че колежката я нямаше, утре май няма да имам време да мина от там, а тя може тогава да е на работа...Ще се засечем все някога де, твърдо съм решил :lol:

Lilanda
08-24-2014, 22:36
Не съм го виждала от...не знам. Цяла вечност. Поне успях да науча името му.

За Бога, звуча като главната героиня на някой филм, който приключва с "И те заживели щастливо до края на дните си". А не трябва да е така.

Радвам се, че М. и М. /8-)/ се сетиха за мен. Винаги съм знаела, че мога да разчитам на тях.

Знаех, че я дразня, но чак толкова...Някои хора /това обръщение никога няма да бъде отправяно към който и да е друг! 8-)/ продължават да се държат детински.

Момчето ми ми липсва. Имах възможност да го видя днес и я пропилях...Мразя се...

AnarchyBoy
08-24-2014, 22:40
https://www.youtube.com/watch?v=H3MLQ30TMXY

Lilanda
08-24-2014, 23:06
Пфф "нещото ми" е бая тежко тези дни. /само един човек знае за какво говоря...ще знае, ако все още не го е прочел :D/ Щом започна да избива навън, значи не е на добре. Ако и утре на работа е по същия начин, ще си взема почивката след обяд и ще отскоча до Мексо, надявайки се да оцеля смяната му.

Deadlock
08-24-2014, 23:09
Не мога да заспя.

AnarchyBoy
08-24-2014, 23:13
Не мога да заспя.

Да и аз, а утре съм на работа.. Но вече се отказах от съня..
https://www.youtube.com/watch?v=4_HWxrbgMEQ !!!

Christinna
08-24-2014, 23:24
Уж легнах с нагласата да спя и пак се озовах тука........

shmatarok
08-24-2014, 23:27
Добре ми е и става все по-добре. :)

AnarchyBoy
08-24-2014, 23:32
Уж легнах с нагласата да спя и пак се озовах тука........

Желаеш ме за тва..

КБахти ве не съм добре ще умра а не мога да заспя... ФФС -_- САД
А утре е тежък ден на работа, ако не припадна нз просто.

Eagle 123
08-25-2014, 00:11
Ей такава динамична и смесена с настроения вечер нямах от доста време.. изпратих я до тях, баща й излиза и около час по-късно ми се обажда да ида да го закарам, щото не беше си взел колата.. до тук всичко перфектно.. добре, ама по едно време минавам през една уличка на Мария Луиза и гледам отстрани някаква група РОМИ ( 5-6 човека някъде бяха), за моя изненада нямаше ни едно чаве с тях, и до тях опел астра със счупени прозорци .. излизам и в ръката един от тях с някаква пет литрова бутилка от минерална вода, обаче с доста подозрителна зелена течност в нея .. питам ги кво правите тук бе ей, тия като дявол от тамян побягнаха къде им видят очите, тва пародие на човешко създание си остави и шишето .. добре, че имаше на задното стъкло в колата номер, та да се обадя на човека. Дойде почти веднага, бил в някакъв приятел .. като видя бензина още повече се притесни, а си беше и възрастен, и в следващия момент ми вика ей ела веднага да те черпя някъде, теб Господ те е пратил бе, тия щяло да ми подпалят колата .. Не знам дали не се лъжа, но все си мисля че имаше камери там, както има на България и Витоша, пред НС и Сердика, на Орлов мост и на Васил Левски, та поне да ги изловят тия, че както е тръгнало не им дреме от нищо явно и пак ще направят на някого кофти .. не, че и полицията в тая държава може да се справи с тях, ама .. тва е другата страна на монетата вече, жалката истина за съжаление ..

mayaaa
08-25-2014, 00:42
Те това беше... епично! :D Мисля, че не съм виждала по-силен дъжд през живота си. И тия моите, гениалните, решиха точно тогава да тичаме от едното заведение до другото. Бях като полята с... ддз... басейн? :lol: Ама няма да го забравя това, сигурна съм. :cool:
Големи филми бяха тези два дни. Утре /днес/ почивка и да видим какви ще ги сътворим във вторник. В момента ми се е изпарило каквото и да е било чувство за отговорност, ама нали е "като за последно".
Започвам де се чувствам прекалено разкрита, някак си. Казала съм му неща, които н.и.к.о.й друг не знае и продължавам да му разкривам мислите си. И въпреки всичко не съжалявам. Или поне не точно. Смесени чувства. И вчера изобщо не ми пукаше за отговора му, чак странно не ме интересуваше, ама днес вече се замислям. Сега го осъзнах, може би. И все пак ме гложди една подробност, но сега ще я натикам в някоя мрачна пропаст в съзнанието си и няма да я пускам да излезе, докато не ми дадат повод за това. А за сега само мога да чакам. Ако не друго, поне до 27-ми.

bloodfrozen
08-25-2014, 04:13
Откога не бях влизала тук.. залипсва ми форумът. 8-)
Почти приключих дежурството, ужасяващо много ми се спи и нямам търпение да се разположа на леглото.

Jaune
08-25-2014, 05:03
Мале, днеска съм на косъм да направя някоя глупост. Осем часът е, а вече я предчувствам как ще се сътвори...

Colouring
08-25-2014, 05:45
Не знам откога не съм ставала в осем. А си легнах към три. Нищо, ако искам мога да си поспя и по-късно. Снощи такъв дъжд ни хвана, не знам как се прибрах, цялата бях мокра. После защо кихам днес... дано само да не се разболея.
Очертават се приятни планове за края на месеца, дано всичко се получи, ще е хубаво.
А за днес... искам да се излежавам просто.

sometimes_
08-25-2014, 07:32
Спи ми се. Втора поредна вечер спя по 4 часа. Чувствам се зле. И ми е нервно. И ми е напрегнато. И не знам как ще ги разреша тия проблеми. Все сама с всичко трябва да се справям. Толкова е изморително... Ужасно е да се будиш посред нощ и с часове да се чудиш как да оправиш всичко и с кое първо да се захванеш. Поне в едно отношение се постабилизираха нещата, или поне така изглежда. Но се надявам наистина да е така. Искам всичко да е наред. Имам нужда всичко да е наред. Поне за някакъв кратък период, защото започвам да се сдухвам от всичко, което ми се случва през последните месеци. Как пък не ми се случи едно истински хубаво нещо. Или може би толкова свикнах с гадориите, че подлагам на съмнение всичко, което би могло да бъде различно и хубаво.

AnarchyBoy
08-25-2014, 07:52
Fuck these battlefields
The bullets shatter around me
Bodies falling
Voices calling for me

Limbs are flying, men are crying
Such a hurtful sight
The carnage made is one for all
See no prisoners

;o

Ivaaaaa
08-25-2014, 07:59
кофти. и ме боли гърлото. доста. попрекалих. мдаа.

babity
08-25-2014, 08:07
Чудя се какви да ги къдря днес. Тря'а да се стегна, че ми е мързеливо да шибна една тренировчица, струва ми се. Днеска имам важни ивенти и тря'а съм в кондиция. И пак си мисля за глупости, ама... аз съм си аз бе. Дано с'а като се разшавам малко хормони на щастието а у, че тря'а си давам вид на преливаща от щастие енергийна бомба. Дъх! Всичко си иска неговото.

TheNormalGuy
08-25-2014, 08:10
https://www.youtube.com/watch?v=V41vBOmPVtI

pandabear
08-25-2014, 10:09
http://gifsec.com/wp-content/uploads/GIF/2014/03/Monday-GIFS.gif

Dagichka
08-25-2014, 10:23
тези гълъби сериозно ме плашат като влизат така нахално на терасата :cool: сложих някъв диск уж да ги плаши, пък да видим
днес ще звъним на хирурга най-сетне, даноо не е отпуска, искам да се свършва вече
добре ми е, нямам търпение да дойде септември месец, моят месец :3 и да почва униито

Christinna
08-25-2014, 10:32
Доста е кофти когато хората започнат да те приемат за даденост и не се замислят дали държанието им спрямо теб е коректно..
мда
ок

galaxy29
08-25-2014, 10:33
Мале, днеска съм на косъм да направя някоя глупост. Осем часът е, а вече я предчувствам как ще се сътвори...
нещо подобно, обаче не мисля да позволя да се сътвори
к'вото ще да става, ама няма да позволя

bloodyF
08-25-2014, 11:28
draid, той не е на ампули, а в шишенце ? Иначе вече го спрях, видя ми се безсмислен

Добре ми е. Антибиотикът действа. Гушкам дребната в крайна сметка, обожавам я. И смехът и е толкова зареждащ.

И снощи го видях. !@#$%^&*()(*&^%$#@!@#$%^&*(
Ще умра от щастие и мъка едновременно.
Обожавам всяка част от него, всичките му обици, татуси, бенки, белези, как хърка лекичко докато спи и как ме буди посред нощ.
И колко е силен, и как когато съм с него все едно съм на най-защитеното място на света, а той никога няма да ме пусне.
Но никога няма да бъдем ''заедно''. Няма да има ние. Нищо.
Животът е кофти.
Но все пак го обожавам.
/и с насълзени очи пак./

mayaaa
08-25-2014, 12:05
Нервно ми е. Притеснено ми е. Не знам какво и кога ще се случи и това ме побърква вече. Чудя се дали не сгреших, дали това беше най-доброто решение за всичко. Чудя се дали с различни действия е можело да променям събитията или те изобщо не са и не зависят от мен в случая. А едновременно с това имам моменти на пълен непукизъм към посоката в която вървя, посоката по която се променят нещата около мен. Иска ми се да се разрева, да си освободя емоциите и всичко да ми е ок след това, ама не може, и една сълза не ми теква, което чак ме плаши. Объркано.
След около седмица отивам на прекрасна екскурзия из Европа, а изобщо не ми пука. Нещо повече - не искам. Искам да си остана тук до края на лятото, да си подредя мислите и живота. Да не ми се налага да се съмнявам в умението си да се разбера на английски с хора в друга страна, най-малкото. Изобщо нямам добро усещане за компанията. Дори и тая "моята" вече каква ми е? Не се виждаме, не се чуваме. НО спирам да мрънкам, настройвам се ваканционно и пътуващо (уж обичах да пътувам), навивам се, че ще се запозная с яки хора или поне със старите ще си върнем малко от това което имахме и така. И че ще има интернет, защото изобщо не ми допада идеята да нямам връзка с него, не и в този момент.
Колко много bullshit успях да изпиша. :cool: Баси лиглата, стягам се и отивам на тренировка. Стига ми толкова драматизиране. Точка!
П.П. Онзи пък съвсем изчезна, все едно потъна в дън земя... Какво му стана изведнъж? Това, че са приятели малко ме притеснява, ама едва ли е станало така, както се опитва да ми опява едно гласче в главата ми. Само дано се появи скоро, искам си го в живота, не "така", но го искам.

NambyPamby
08-25-2014, 12:15
Мляко с кафе за добро утро и мога да съм дива и щастлива цял ден. <3 8-)
Мисля, че е излишно да споменавам, че снощи аха-аха да се зарадвам, че съм добре по едно време и тази сутрин алергията ми отново е налице. 8-) Едното ми око е много симпатично кървясало, чудно е просто. 8-) Не е фрапантно, де, ама аз си го забелязвам. Изглеждам така, все едно съм прекарала пиянска нощ. :D

След малко се обличам, оправям си косата и изчезвам навън да използвам хубавото време докрай. И много, много се радвам, че най-сетне се прибра, беше ми скучно без нея.

Jaune
08-25-2014, 12:16
нещо подобно, обаче не мисля да позволя да се сътвори
к'вото ще да става, ама няма да позволя

И аз, от гордост. :)

xoxi
08-25-2014, 12:41
Винаги, когато около мен има деца, виждам, че не ставам за майка. Не е за мен това. Днес прекарах с нея няма и три часа, а накрая ми идваше да ревна. С такова облекчение я върнах на майка й... :( 4 годишно момиченце е готово да ме подлуди за толкова кратко време, какво остава пък ако трябва да се грижа за него 24/7... Не, не, не.

Днес се върнах вкъщи с 9 чисто нови книги и нямам търпение да ги започвам. Обичам да купувам книги! Остават ми още има-няма 300 странички от книгата, която чета в момента и ще съм готова да започвам новите. ^^

Lilanda
08-25-2014, 12:48
Ахахахахаххахахахахахахха ха
- Може да се мислиш за божество тук, но всички знаем какъв си.
- Какъв? Престъпник?
- По-лошо. Политик. :lol: :lol: :lol:

Докато не изгледам този сериал, няма да се кротна! :D Жалко, че не е излязъл целия. ;/

Blab
08-25-2014, 12:50
^^
ууу, точно обратното))
децата как ме зареждат само<3
и явно ги привличам, незнайно с какво, дори нищо да не правя.
виж, с възрастните не е точно така:Д //може би се плашат от искреността, знам ли:Д

xoxi
08-25-2014, 13:08
и явно ги привличам, незнайно с какво, дори нищо да не правя

И аз така, но това за мен е плашещо и стресиращо. 8-)
Идея нямам какво толкова ми харесват, но факт е, че децата ме обожават! Непрекъснато се въртят около мен и ме гушкат, а аз в такива моменти изтръпвам и се парализирам за момент... Абе, не е лесно.

Blab
08-25-2014, 13:18
ахахха, споко:Д
има време;

Jaune
08-25-2014, 14:25
Фейл.

galaxy29
08-25-2014, 14:26
Фейл.
сподели, ако искаш

anonymous708973
08-25-2014, 14:38
Влюбено. Прекрасен е. Вчера беше един от малкото пъти, в които нямаше нужда да се справям напълно сама и в които можех да си позволя да рухна, било то и за час-два. Един от малкото пъти, в които почувствах, че имам основа под краката и здраво (и красиво! 8-) ) мъжко рамо, на което да се облегна.
Искам да му дам света. И пак няма да е достатъчно.

Изпих си кафенцето, захващам задачите :) Да си взема изпитите само, след това ще разбера кого трябва да пречукам, че ми е сложил 3 часови лекции до 20.30 в понеделник и вторник, че да се прибирам от бокс и фитнес по нощите.

an7raks
08-25-2014, 15:50
Разглобен се чувствам... Искам разтривка...

Colouring
08-25-2014, 15:54
Оставям на тоя смотльо да ми се качва на главата. Ех, боже, звъни и пише по 10 пъти на ден. Разбирам, че му е супер скучно, обачее.. ехоооо, да си се замислял, че искаме да си излезнем само ние двамата, като двойка, а не няколко дена да се мъкнеш п о с т о я н н о с нас?