PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

Ewok
01-14-2015, 16:29
http://www.upworthy.com/she-tried-riding-the-subway-like-a-dude-she-couldnt-believe-when-people-took-pictures?c=ufb1

Ivaaaaa
01-14-2015, 16:49
ще е истинско чудо, ако успея да се събера и науча за утре. защо винаги оставям нещата за последния момент?! засега успешно минавам между капките :Д
самотно ми е. нищо ново.
с какво момче се запознах днееес О:
ах.
изморена съм. имам нужда от много сън. заспивам рано и въпреки това не ми стига. така е като съм свикнала на по 14-15 часа, хах.

skatew
01-14-2015, 16:52
тези чести смени в настроенията ме убиват.. ;д сутринта ми беше тъпо без реална причина, после без да съм правил нищо се чувствах супер ся ме налегна някаква носталгия. хах https://www.youtube.com/watch?v=rVeMiVU77wo

Blab
01-14-2015, 17:51
на четвърт век изненадващо добре))

ей така:

https://www.youtube.com/watch?v=QZicDN3QvOM

и така:

https://www.youtube.com/watch?v=fCFJANkwo5Y

бъдете щастливи и добри!))

weheartiit
01-14-2015, 19:49
дали изобщо сещаш се коя съм,дали има нещо което ти напомня на мен ?
Не съм спирала и ден да мисля,липсваш ми ...
Схемата ми ще се окаже вярна,разбира се.Не съм аз ако не съм последна винаги!

OlD Shutherhand
01-14-2015, 20:40
Още един ден с идиоти около мен а пък утре ще
ми плачат да им подсказвам на теста по испански за който ме мързи да уча

shmatarok
01-14-2015, 21:00
От 4 часа се занимавам с математика и ме заболя главата вече. Колко още неща имам да преглеждам, нищо не си спомням от тези работи, как може да съм толкова зле. Поне си направих теста успешно, да не повярва човек, сега почвам да мъча нещата за утрешния. Лекторите ми са големи оптимисти да ни слагат по 4 теста седмично само по този предмет.
И един студ пак в стаята ми, поръчах си печка :D, дано да пристигне още утре, че ми омръзна да мръзна. :Д Като изключим това, ми е толкова хубаво, че повече няма и накъде, нищо, че се задава адски тежкия семестър и имам един куп неща на главата. Важното е, че няма дразнители наоколо и ми е много по-спокойно сега, отколкото през цялата ваканция.
А той ми е такова сладурче, че няма и накъде повече. :)

Ewok
01-14-2015, 21:07
Блаболина рожден ден ли имаш?

tori
01-15-2015, 06:43
Блаб, честито на патерици от мен. Здраве, щастие и късмет ти желая.

ОН: Ами добро утро, днес не съм станала с дупето нагоре и съм ухилено жуже както казва той. Малко съм си допреебала крака оная вечар, не трябваше да ги обувам тия тъпи боти преди да ми се е оправил крака както трябва. А дори не знам какво и как съм му направила... Иначе него много го обичам, ама много. Гадинката ми тя. Да идва събота вече, че ми е залипсвал много. И ми писна да си гушкам плюшките нощем...

mayaaa
01-15-2015, 06:50
Лигла, лигла, лигла. В момента имам чувството, че си търся причина да мрънкам, да не говорим, че си обвинявам света около мен за това, че не се справих както трябва, че се сетих късно за училище и че не съм се наспала... Лигла! Не мога да се гледам, честно! :D

tuzaro
01-15-2015, 06:57
Чувствам се по пиян от снощи

AnarchyBoy
01-15-2015, 11:54
Имам нужда от промяна.. и знам от къде да я започна...
Нямам търпение и да сменя местоработите..
Започвам да изграждам нещо в себе си, не знам как ще изглеждам като го завърша, но за сега ми харесва.

До ся тренирах влизам под душа и се връщам на работа...

https://www.youtube.com/watch?v=_Ch23J1gI7I

AnarchyBoy
01-15-2015, 11:57
БТУ някой друг форумец ще ходи ли на партито на 27 февруари?
YALTA CLUB - TOP 100 DJs WORLD TOUR - Аrena Armeec!!! Hardwell ;3

granger
01-15-2015, 15:43
Имам заверка, how cool is that?! :O
:lol:
Лет ми стъди фор дис икзам в събота :lol:
А като погледна 700 страници учебник и ми иде да ревна.

pac0line
01-15-2015, 16:15
хм, обречен, ама явно не толкова, даже за малко да надмина и себе си и да ми върже максимално
както и да е, 1 от 3 мина, остават 2 и вече може да си градя живота и да помисля за някой лев отгоре
искам да се видя с много хора

mayaaa
01-15-2015, 16:38
Да имаш свободен час и да си го проспиш на чина... Ама буквално да спиш! :D Поне след 40 мин бонус сън и след кратката разходка не ми беше толкова крив света.
Доволна съм от идеите си и от това, че успях да помогна, даже по-добре от очакваното. Ще видим развоя сега. Стискам палци!
От другото обаче не съм доволна. В залата не съм стъпвала от близо месец... Месец. МЕСЕЦ. И ме е толкова демотивирано. То ми е демотивирано за всичко горе-долу, всъщност, което не е добре. Не, не, не... Изобщо не е добре. И не мога да намеря как да се мотивирам. Аррр. Излекувам се до край, защото сега имам чувството, че ще си изкашлям дробовете и после почва мотивиране на MAX. И тренировки с треньора. Който е мега зает и не мога да се вместя. Ооооф. Ще си забия шамар. И след това ще се стегна. И след това ще се мотивирам. Може пък и това да е начина.

Dagichka
01-15-2015, 18:42
още съм в потрес.. защо все мен ме преследват такива откачалки бе?? бившия ми луд учител по английски, нямам думи.. още треперя, а наще ми се смеят, че излишно съм се филмирала?? той и ако ме изнасили сигурно аз пак ще изляза виновна нали.. блах, поне два дни няма да изляза от нас, не мога..

galaxy29
01-15-2015, 18:44
какво се е случило бе мелчо

lisi4ety
01-15-2015, 19:30
Писна ми за всичко аз да съм виновна!
Той не може да проумее, че светът не се върти около него. И това, че съм му дъщеря, не значи, че съм му длъжна. Нито, че си нямам свои собствени проблеми.
Безкрайно притеснена съм и безкрайно песимистична.
И безкрайно разочарована.
И просто искам някой веднъж да се поинтересува АЗ как съм.

nepowtorima
01-15-2015, 19:42
Леле ... за 1 ден толкова да се чувствам ужасяващо от ужасно досадни хора, че не е истина.
То.. верно, че се държа добре ама.. чак пък да злоупотребяват така.. не е истина.
А не ми се иска да съм гадна и да им тегля една майна, защото започна ли не знам дали ще мога да се спра.

А той пф.. колко е красив и пф колко не мой.. Ама майната му! Той губи :D ..и аз, но и той!
Омръзна ми от глупави хора.. аман! Беше ми прекрасно 3 дни като си стоях в нас сама, само с моите мисли и нещата, които ми е приятно да правя и чувам. Нереално е колко съм отегчена от обкръжението си. Искам някаква промяна. Нещо интересно, което да се случи, че тука много скучно.

TheDevilInMe
01-15-2015, 19:44
Чувствам се заседнала, наистина ми е апатично и безинтересно, поне си гледам сериалчетата иии да криво ми и докато се адаптирам ще бъде все същото... трябва да се стегна и да се подготвя изпитите!!!

DisappointedDreamer
01-15-2015, 19:55
Още 2 дни! Бр, толкова много планове имам и нямам търпение да почна да работя върху тях.

kalpazanka
01-15-2015, 20:16
ХАХАХАХААХХА, не мога, бе! Не е лъжа!
Диалог между мен и мой приятел:
- Hey, Tobi, wie geht's dir, du siehst irgendwie nicht gut aus.
- Ich bin ja todkrank!
- Wie bist du todkrank?!
- Na ja, weißt du nicht, wenn Männer krank sind, sind sie immer todkrank!

:D :D
Умрях да се смея, верно е смешно да се оплакваш от някакъв келяв грип :д

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10923560_754960927921555_8746286771770397194_n.jpg ?oh=b81fb65fdb15ed1c44398b8506c8974b&oe=55243F8E&__gda__=1429425415_8ae3287cdc54e62ffc63414f76a2f60 8

102
01-15-2015, 21:03
Писна ми за всичко аз да съм виновна!
Той не може да проумее, че светът не се върти около него. И това, че съм му дъщеря, не значи, че съм му длъжна. Нито, че си нямам свои собствени проблеми.
Безкрайно притеснена съм и безкрайно песимистична.
И безкрайно разочарована.
И просто искам някой веднъж да се поинтересува АЗ как съм.

как си бе

galaxy29
01-15-2015, 21:21
как си ^^

an7raks
01-15-2015, 21:54
мдаа... Тая нощ няма да се спи... Дано поне да ги приеме тея протоколи утре, че ще изтрещя!
Нямам търпение да дойде съботата най-накрая! Искам пак два дни да сме заедно и да не мисля за нищо друго...

lisi4ety
01-15-2015, 22:09
как си бе

как си ^^

internet support group, много сте сладки ^^ ;d

tori
01-15-2015, 22:15
По дяволите, колко много обичам плодов чай с капачка ром. :3 За днес ми е втория вече, умирам. Някакъв душевен оргазъм ме тресе просто, като да пиеш кафе сутрин с цигара. Малките неща в живота са най-прекрасни, убеждавам се за 123456789 хиляден път. Иначе съм се хванала с домашното си, но съм едва на първата половина на листа, той като ме зареже, продължавам. Така или иначе не ми се спи още.
С оная мойта се размазахме от хил, баси колко обичам да плюем по разни кофти индивиди... АУ! <3 След като си избълвам отровата, ставам добричка за 48 часа. :д Утре по тара традиция съм с пандичката на бира, що ли ми се струва, че ще трия сълзи и сополи? :д Нищо, ще е яко пък.
И тия дни ще си намачкам и натормозя гадинчето. :3
И дъртия си идва в неделя.

YSMF
01-16-2015, 07:40
дали изобщо сещаш се коя съм,дали има нещо което ти напомня на мен ?

... иска ми се да мисли за мен, но едва ли го прави. Каквото и да правя нещата са в негови ръце.
От друга страна още един изпит и сесията приключва.

Dagichka
01-16-2015, 07:57
какво се е случило бе мелчо

един даскал по английски, който ми преподаваше в 9ти клас и в последствие уволниха, защото се разбра, че е луд и говореше глупости на момичетата вчера ме е видял и ходи по мен от центъра до пред нас :)) един огромен, дебел, мазен плешив чичка, думи нямам. обикалях квартала, той все по мен ходеше.. накрая се прибрах и той стоеше на 15 метра от мен и ме гледаше.

днес съм по-скоро бясна, отколкото уплашена или нещо такова, той допринася за това пхах мизерник пълен, не мога да разчитам на него за важните неща, написах му един роман вчера, той днес ми пиша "ой как е ;)" ахах да ти го начукааам. сама ако не се оправям в тоя живот няма кой, тва трябва да си го набия в главата най-накрая :) и тъй.

granger
01-16-2015, 08:27
Мархия, и аз имам такива daddy problems, няма да се научат,че си имаме нашия свят, и че имаме собствени тревоги,защото все още " сме били деца". Аз все си казвам,че съм го приела,обаче не винаги ми се получава и това нещо,което всички стрелци мъже го притежават, да избухват супер гадно и след това да са като препикано мушкато,ме убиват вътрешно.

Един ден ще им дойде акъла...като си свием гнезда и дойде челядта.

tori
01-16-2015, 08:55
Омг, тооооолкова е прекрасен. :3 Обичам го, обичамобичамобичам. Оправи ми деня още щом видях с половин око кой ми звъни, нататък беше просто бонус, хах. Малко по-малко от 24 часа и е мой! Пак за 24+ часа де, но е мой! Искам вече да се събираме по морето на бач, че нямам търпение да видя какво змийче съм си взела на отглеждане. Хората около мен нямат търпение за балове, матури, изпити и тям подобни, а аз мрънкам, че си го искам. :д Отивам да пуша, да си изчистя мизерията и лягам да спя. Дано до към 17:15-20 се дигна, че имам уговорка за излизане. Някой случайно ако има мерак, ще му дам номера си да ме събужда. :lol:

lisi4ety
01-16-2015, 12:09
Мархия, и аз имам такива daddy problems, няма да се научат,че си имаме нашия свят, и че имаме собствени тревоги,защото все още " сме били деца". Аз все си казвам,че съм го приела,обаче не винаги ми се получава и това нещо,което всички стрелци мъже го притежават, да избухват супер гадно и след това да са като препикано мушкато,ме убиват вътрешно.

Един ден ще им дойде акъла...като си свием гнезда и дойде челядта.

Ама така ми е писнало, цяла вечер съм ревала заради тия негови избухвания.. и не дава гък да му се каже. Пууу.. поне знам от кого съм си наследила тая избухливост ;д

..
Университетът ще ме умори. Утре имам изпит, а цял ден обикалям от Ректората до Стопанския и обратно.. презентации, езици, курсови работи.. тотално съм се побъркала вече, а сесията сега започва.. нинам

Blab
01-16-2015, 13:39
странно добре и спокойна.
обичам да си поставям крайни срокове:Д
и да мечтая //бях забравила колко е хубаво))
да.)

granger
01-16-2015, 13:46
Ама така ми е писнало, цяла вечер съм ревала заради тия негови избухвания.. и не дава гък да му се каже. Пууу.. поне знам от кого съм си наследила тая избухливост ;д

..
Университетът ще ме умори. Утре имам изпит, а цял ден обикалям от Ректората до Стопанския и обратно.. презентации, езици, курсови работи.. тотално съм се побъркала вече, а сесията сега започва.. нинам

Познато,само че аз на моя не му мълча вече...било квото било.
Иначе курсовата вече я започнах :lol: а хич не ми се занимава честно казано,ама поне да минава и заминава.
СДПС-то го зарязах,че ми писна да чета едно и също по х пъти .
Ама като знам ква съм, към 7-8 ще ме хване паниката и пак ще ги зачета.7

Иначе сготвих и съм щастлива,много добре ми се получава. И ми е хубаво, love him.

Ewok
01-16-2015, 14:29
When the men on the chessboard
Get up and tell you where to go
And you've just had some kind of mushroom
And your mind is moving low
Go ask Alice
I think she'll know

Ivaaaaa
01-16-2015, 15:12
радарът 'седни си на задника и учи' отдавна се е задействал, а аз все се поврътвам насам-натам. занимавам се с глупости и като нищо ще се изложа яко на изпитите. нощем не мога да спя спокойно. често се събуждам. мнол кофти тръпка. да се минава тая сесия, че ме стресира яко. ей го на, утре пак ще си загубя деня. ебало си е макята.
и съм страшно самотна. искам при мама ) :
толкова ми е досадно всичкооо. цял живот ли ще бъде така? стаай, опраай се, отивай на лекции/работа, прибирай се, умри в леглото от умора. и утре пак така. ма е по-добре от това да остана с мислите си. докато върша тези неща се изключвам. яяя, дядо коледа по нова тв. и някой отгоре гърми сръбско ;д коя жена прокле менеее. та, забравих си мисълта. единствените неща, които могат да оправят настроението ми са секс и шестици, хаха. краткотрайно обаче.

GuardianAngel
01-16-2015, 15:31
Оффф най-накрая от 2 месеца не съм почивал в събота,ама ето че удари и моят час.Половин килограм желирани бонбони и 4 литра портокалов сок и съм готов за уйкенда.Време е да бича айляк...ехх ако имаше и някои свободен да излезем да се пошляем по тепетата тамън е 14 градуса тея дни...ама уви най-вероятно ще си гледам сериалчетата на топло и ще со моля някои да благоволи да звънне.

skatew
01-16-2015, 16:52
мн добре

shmatarok
01-16-2015, 17:09
Прекрасно се чувствам. :)

Ама може ли така да ме тресе хормонът, не е истина. Пак! 8-)
Най-накрая си получих единия имейл, истинското мрънкане се отлага за след две седмици, знаех си аз, че тя ми е проверила есето, ако не се разберем нещо ще се оплача на някой друг, докато няма някакъв ефект.
Ако си намеря квартирка бързо и успея да се изнеса от общежитието и да почна да заработвам нещо, животът ми ще бъде идеален. :Д

DarkTemplar
01-16-2015, 17:12
На въпроса "как си" тя ми отговори "това е сложно за отговаряне и гледните точки са много".

Сложна личност. :D :D :D

Ewok
01-16-2015, 17:15
Блаби, гледа ли Пепеляшки ООД?

Blab
01-16-2015, 18:09
Хах, да, защо?:Д
//ако искаш видео да ми дадеш, с радост ще го приема, че творческата ми половина го пропусна;

Ewok
01-16-2015, 18:36
Не, искам да отида и си мислех да си правим компания, но ок.
И бтв все още пазя книжката на клаксон прес

granger
01-16-2015, 18:54
хич не ми е притеснено за изпита утре,което ппц не е добър знак :lol:

102
01-16-2015, 21:22
ахах да ти го начукааам

съкратен вариант на посто ти
фул респект майна

102
01-16-2015, 21:24
When the men on the chessboard
Get up and tell you where to go
And you've just had some kind of mushroom
And your mind is moving low
Go ask Alice
I think she'll know

това е балгарзки фором

Blab
01-16-2015, 22:28
Не, искам да отида и си мислех да си правим компания, но ок.
И бтв все още пазя книжката на клаксон прес
е, то има време.
ще си помисля и ще ти сигнализирам, като наближи))
иначе, то е само текст. симпатичен, смешен и женски, но текст.
//бяхме с Dumb и jghgh и на тях не им хареса особено, само ми мрънкаха...
баси, форумът с колко хора ме е събрал:Д

по темата: чудно ентусиазирана. превеждам си тук и си пея.

galaxy29
01-16-2015, 22:34
т'ва едни досадни и прекаленно арта но въпреки това умнички ли бяха тоест едни такива като теб :oops:

Blab
01-16-2015, 22:47
ей, хранилке:Д
не, едни сладички, милички, прекрасни и задълбочени същества.
т.е. да, точно като мен:Д

Ewok
01-16-2015, 22:47
Дам, те бяха цяла групичка - мартипарти, шам, дъмб...

102
01-16-2015, 22:48
балатци некви

pac0line
01-16-2015, 22:49
feeling свежо on a Friday night, защото приятелите са по-важни и по-приятни от ученето за който и да било изпит!

Blab
01-16-2015, 22:51
^амин, братко;Д

//всъщност шам е мой акаунт, но ви признавам паметта:Д

galaxy29
01-16-2015, 22:58
аз имам чувството че и другите си ти признай си че си с разчленение на личността
мартипарти не я помня ;/

tori
01-16-2015, 23:02
Оня моя беше прав - цяла нощ има да пристъпям от крак на крак, пиейки кафе и чакайки гадинката с глупава, влюбена усмивка на лицето. :д Хах, сънчото ми той, пропуснал си е уговорката. Аз обаче успях да отида и да се видя с когото се бях разбрала, а разговора с него си беше направо прекрасен. Нямаше бърсане на сълзи, явно сам се е пооправил когато тя си е заминала. Мойто панденце то, на мама си се е метнало.
Още малко, съвсем мъничко. <3

GuardianAngel
01-17-2015, 08:46
Само за 12 часа разбрах,че нямам истинкси приятели,нали те уж били до теб като имаш нужда от тях...е никои не до мен...само дето толкова съм се хабил да бъда до тях...Ей тва е да си самотен..като разбереш че другите небиха направили нищо от това което ти си правил за тях.Те такива прости оправдания да не се видиш с някои не бях чувал никога,а аз толкова добре ги познавам,че като ми говорят се чудя не са ли си сменшни сами като се слушат...да ми бяха казали поне че неискат да се виждаме,тогава нямаше да се чувствам така....ей тва шибано човешко желание да се чувстваш значим за някои,кога най-накрая ще се отърва от него,че да не ме боли главата излишно...

Dagichka
01-17-2015, 09:07
съкратен вариант на посто ти
фул респект майна
:cool: бях подпалила метлата
но сега съм спокойна, трябва да уча по физикаа, да се грижа за себе си. и си мечтая, ох толкова силно си мечтая да си имам собствено местенце, дори да е пак няква малка, пробита гарсониера, но да си е моя и да си я украся както искам.. някой ден :3

skatew
01-17-2015, 09:23
boli me glavata

skatew
01-17-2015, 10:23
https://www.youtube.com/watch?v=Ke2lLmtFzc8

kalpazanka
01-17-2015, 10:35
boli me glavata

и взе да ми става ежедневие...

babity
01-17-2015, 12:16
Ужасно съм нервна, мързи ме да уча, няма да уча, обаче не ме свърта в мързела ми. Тъпо, а?

bloodfrozen
01-17-2015, 16:35
Майка ми се държи като абсолютен тийнейджър. Сърди ми се за разни незначителни неща, по цели дни не разговаря с мен, а ако случайно се наложи - използва бащата като посредник. Ама то критическата не прощава явно.. Много ме нервира нейното поведение и ако продължава в същия дух, няма да ми види физиономията поне в следващите 2 месеца. Пък да се сърди на който си ще.

sl1nceetoo
01-17-2015, 16:43
Предвид физическото ми състояние съм изненадващо добре с главата :д
Искам да се оправя възможно най- бързо. Имам много планове за идната седмица.

kalpazanka
01-17-2015, 16:47
Откъде се натресох на тоА бълвоч за четене... 1/3 от книгата вече я прочетох, нито да я зарежа, нито да я продължа...

granger
01-17-2015, 16:55
аре пак аз виновна,щото по-лесно.
Що не съм му била напомнила,деба и аз забравям...
шит.

Jaune
01-17-2015, 18:40
Днес - мързелива, изгубих си деня общо взето, ама нормално, не спах цяла нощ, събудих се в 2 следобяд, цялото тяло ме боли... и т.н...
Иначе съм доста продуктивна и активна напоследък. Имам социален живот, което винаги е добре. Не си правя илюзии за първи път от доста време, което също ми харесва. Може би съм си научила урока в това отношение.
Настрани от това, чисто емоционално, въпреки приятели и т.н., се чувствам самотна, и това като цяло е окей, даже ми действа конструктивно, а и вчера ми дойде "брилянтната" мисъл, че всъщност не съм готова за нови неща в момента. По този параграф имам предвид. Нали клишето като се разделиш с някого е "не ти липсва той, липсва ти човек" - обаче като я приложа максимата, не е така - не ми липсва човек, само хипотетичното "пробване" с друг човек не ме кефи, не ми стои по същия начин. Не искам друг човек, липсва си ми той, и да, осъзнавам, че от това няма смисъл, ама просто се привързах, к'во да му играя. И си мислех, че е с'я ще дойде някой друг, и то реално дойде, и някак си осъзнах, че се ценя достатъчно да не се хвърлям отново в поредното емоционално фиаско... за к'во? Не съм готова. Не, че не ми се иска, просто не съм готова. Не знам дали има някаква логика в т'ва.
И някак си за първи път телешката ми природа е събрала търпението да изчака себе си.

Мисля, че даже не звуча драматично.:Д + точки в личния ми списък "работя в/у себе си"

NomNomNom
01-17-2015, 18:58
Нова коса ( по-къса и не сиво-руса, ами стокхоум блонд , някакво по-бежевко ) .
Много за четене. Много за приготвяне. Трябва да летя в края на седмицата. Как ще се представя, зависи от мен.

Междувременно мога да вдигна кръвното на няколко човека преди да седна да чета.

DisappointedDreamer
01-17-2015, 19:26
Объркана. Пак преосмислям много неща. И ще променям още толкова.

Искам само да си го нагушкам.

LadyDi
01-17-2015, 20:53
Майка ми се държи като абсолютен тийнейджър. Сърди ми се за разни незначителни неща, по цели дни не разговаря с мен, а ако случайно се наложи - използва бащата като посредник. Ама то критическата не прощава явно.. Много ме нервира нейното поведение и ако продължава в същия дух, няма да ми види физиономията поне в следващите 2 месеца. Пък да се сърди на който си ще.

ами сигурно и майка ти така е викала докато пубертетът ти е вилнял (ако това не продължава все още) :)
не се опитвам да се заяждам, просто ми се стори... иронично :cool:

Dagichka
01-18-2015, 08:04
атмосферата днес ми е.. странна :д
имам да уча толкова много, а просто не мога да се съсредоточа.. преди да заспя все още го виждам тоя психопат, колкото и да отричам страх си ми е..
а него не съм го виждала от толкова много време, искам да го гушнаа и времето да спре и да си стоим така :д ох, пия едно фрешче и започвам проклетата физика!

nepowtorima
01-18-2015, 13:43
имам да уча толкова много, а просто не мога да се съсредоточа..

това..

не просто наистина трябва да почна, но нямам никакво желание. Дори стената ми се струва по-интересна от учебниците :D ..

Тъжно ми е. Раздразнена съм. ПМС колко си мил с мен всеки път..
Ще се побъркам!

tori
01-18-2015, 14:21
Изпратих си говедото преди малко и сега се захващам да варосвам дзверо. Бащата си е в нас и ми е яко, иначе за 45 минути някъде откак си е тръгнал моя здвер, не усещам нещо кой знае какво като липса. Още ми е яко някво, дори нямаше плачещи физиономии. И усещам как малко по малко си преодолявам страха от влакове. Стъпка по стъпка всичко изчезва и се чувствам значително по-добре, сега остава само да успея да се натисна да пътувам малко, за да може съвсем да не ме е страх. Вчера двамата видяхме бившия ми, той ни познава и двамата и дори не се усмихна, само се направи, че не ни вижда. :д Бахмааму и късмет!
Обичам си момчето и го виждам като изпитание за волята и чувствата си. Връзките от разстояние не са чак толкова сложни и непосилни когато става въпрос за двама големи човека, които знаят какво искат и как да го получат. За месец и половина с него съм се променила видимо.

girlwithblueeyes
01-18-2015, 14:41
Незaвисимо дaли и хaресвa или не,ще стaвa бaбa,не нa едно a нa цели две момченцa:Д
Хубaво ми е въпреки,жестокият ми грaфик,чaст от плaновете ми се реaлизирaт.

DarkTemplar
01-18-2015, 14:43
ами сигурно и майка ти така е викала докато пубертетът ти е вилнял (ако това не продължава все още) :)
Разликата е, че на дъщеря й се е случило за пръв път, а на майката - за втори. ;]

bloodfrozen
01-18-2015, 15:00

Вероятно е имало такива моменти, да. Въпреки че не съм била от много буйните. 8-)
Но пък откровено ме дразни така. Прибирам се вкъщи веднъж на няколко седмици, вместо да цари разбирателство между нас, за да е приятно и за двете страни, моментално се стартират излишни дразги.. Отплеснах се и аз с лични драми. 8-)

Иначе.. и по-добре съм била. Утре ще е напрегнат ден, ама ще се справя.

galaxy29
01-18-2015, 16:56
един даскал по английски, който ми преподаваше в 9ти клас и в последствие уволниха, защото се разбра, че е луд и говореше глупости на момичетата вчера ме е видял и ходи по мен от центъра до пред нас :)) един огромен, дебел, мазен плешив чичка, думи нямам. обикалях квартала, той все по мен ходеше.. накрая се прибрах и той стоеше на 15 метра от мен и ме гледаше.
хахах милата, пълно е с такива за съжаление и те разбирам, нормално е да ти стане кофти, на мен ми бяха подействали думите на един такъв и известно време не ми беше до нищо сексуално :д ама да не ти дреме, не се товари
на такива им става тегаво, като ги поставиш в неловка ситуация пред други хора и гледай да не ходиш самичка (с момиченце като теб е същото като самичка бтв) в тъмни съмнителн улички и ако си сама бъди по-нащрек и без слушалки и може да си вземеш нато спрей, аз имах, ама ми го конфискуваха ;/ а една приятелка си носеше нож за гмуркане в чантата хаха и може да идем няколко пъти на крав мага за жени, искаш ли, ама по-натам :д

/аз тва още онзи ден го видях, ама забравих да ти отговоря :д

Dagichka
01-18-2015, 17:12
оо милата :* няма как да не се товаря за жалост.. :д

anonymous908491
01-18-2015, 17:12
а една приятелка си носеше нож за гмуркане в чантата

Нея ще я опъват, няма да я давят, тоя нож работа не върши.

galaxy29
01-18-2015, 17:41
Нея ще я опъват, няма да я давят, тоя нож работа не върши.
откъде знаеш, може и да я давят? и си върши, дори в ситуации без водно простраснство
ти по-скоро се замисли, че си доста спрял и тъпите ти шеги от тоя тип не пораждат забава, ами фейспалм

мел, виж тва ти е един урок, допреди си се развявала със слушалки в опасни с-ции, а сега ще си по-предпазлива :д
и не ми се обяснявай, че не може, заповядвам ти да не се товариш и точка, просто бъди внимателна и толкоз {P}

anonymous908491
01-18-2015, 17:48
откъде знаеш, може и да я давят? и си върши, дори в ситуации без водно простраснство
ти по-скоро се замисли, че си доста спрял и тъпите ти шеги от тоя тип не пораждат забава, ами фейспалм

Ако ми плащаха да съм забавен, щеше да си в правото си да ми се сърдиш. Пробвай ти цял ден да ходиш след няква и да видим вечерта дали ще си на кеф.
Първо мислех да я посъветвам да излезе през нощта, да го издебне в гръб и да викне силно Баууу, след това се сетих, че ми е слабо сърцето,

skatew
01-18-2015, 18:17
Пробвай ти цял ден да ходиш след няква и да видим вечерта дали ще си на кеф.
ахахахахахахахха

galaxy29
01-18-2015, 18:19

granger
01-18-2015, 18:41
Прекарах си деня чудесно, а от утре се захващам със задачки.
Рулото стана трепач,адски сладко и приятно. Той е чудничък!

sl1nceetoo
01-18-2015, 18:55
Много обичам да разпитвам баба ми и майка ми за някакви предишни истории. Особено баба като вземе да разказва... Интересно ми е.
Днес като цяло съм обичлива.
Обичам, когато Той ме нарича по име и ме целува по челото.
Обичам, когато кажа на А. какво ме тревожи. Тя винаги си казва обективното мнение, което доста помага. След това ме кара да се заливам от смях.
Обичам да се глезя, когато съм болна. Правят ми чайчета и ми носят храна, докато чета в леглото или гледам филми.
Обичам, когато майка ми се усмихва срамежливо- като я попитам за гаджето й. Много е сладка.
Обичам, когато имам възможността да се наспя.
Стига толкова.

anonymous908491
01-18-2015, 19:28
Обичам, когато майка ми се усмихва срамежливо- като я попитам за гаджето й. Много е сладка.

Майка ти да не е на 15, остава и да се учи от теб за нявки по такива неща

102
01-18-2015, 22:02
секс
бело
яко спрело

tori
01-18-2015, 22:28
Вече закривях. :д Гладна съм, уморена и ми е студено. Ако се трупясам обаче, ще ми е криво, щото в леглото ми има само плюшена гад, която нощем не ме развива. Ама предпочитам да има кой да ме развива, определено, вместо да съм сама и на сутринта да го търся. Първите шест дни от срещите ни са най-тежки и най-много ми липсва.

lisi4ety
01-18-2015, 23:08
заспивам.

SonataArctica
01-18-2015, 23:51
Надгробен камък! Тя си знае. 8-)

NomNomNom
01-19-2015, 07:06
Отново неслуките ми , но този път сама съм си виновна:

Петък - уговарям си среща с инструктора по кормуване за събота. Трябва да му занеса копие от лична карта, копие диплома, 2 снимки, половината такса.
Събота
- Забравила съм си дипломата и копието от дипломата на работа .. Добре, поне пари да оставя
- Забравила съм си дебитната карта ... Добре, че от кредитната мога да тегля , поне 400лв дръпнах :D
- Прибирам се, намирам си картата, отивам на фризьор, минавам през ДМ да си напазаря .. ок.

Неделя
- В ресторанта на обяд осъзнавам, че ми няма дебитната карта ( отново )
- решихме да изчистим апартамента
- братовчедка ми казва ключовата реплика - колко сме яки, слагаме си боклуците в ДМ чанта.
- Търся ... няма я картата. Братовчедка ми казва - аз вчера те видях да я подмяташ на дивана
- Изравяме дивана и около него - няма я. Казвам й - човек, аз никъде не съм ходила, освен на фризьор, там съм я загубила ..
- Тя казва - не, не , до ДМ ходи .
- Моментът, в който изравям кошчето И СИ НАМИРАМ дебитната карта на дъното.

- Инструктора по кормуване ми звъни да се видим в 08:00 на Опълченска, което означава, че трябва да стана в 6 , в 7 да съм в офиса ( дружба ) , да си взема забравените документи, 8 на опълченска, 9 на работа.

Понеделник.

6:00 - спя и изпускам алармата
8:06 - инструктора звъни - Ева , къде си ? ---- горкия ми сипа много, много тъжно ми стана. Разбрахме се да дойде до летището директно.
8:35 - В офиса съм, но съм си забравила баджа .. Тръгвам да звъня на ранобуден колега но... му нямам номера.
Намерихй му номера от друг колега, звъннах му, слезе и ме взе.
8:45 - взела съм документите и летя към инструктора. Попълваме всичко.
9:10 - осъзнавам, че ми няма личната карта

- И изминавам целия път до срещата с инструктора, до офиса, да си я търся ..
- Няма я ..
- Звъня му да я потърси при него .. каза, че след час ще звънне.

ЛОШО МИ Е. В петък летя, и ако експресната поръчка не е 3 дни, ще ми стане още по-лошо, защото съм на интервю за работа след една седмица на 2к километра от тук.

И трябва сега да пусна не 2, а 4 дни отпуска, и шефката сигурно ще си помисли, че съм ужасен човек.

NomNomNom
01-19-2015, 07:37
Продължение
- Инструктора звъни - няма я в колата ..
- тръгвам отново по пътя да я търся - И охраната ми казва, че са му я оставили , намерил я някой на паркинга.
.........................

Не съм с адресна регистрация в София, и щеше да се наложи да си ходя до адресната регистрация ..

Jaune
01-19-2015, 08:38
Главоболието не е правилният начин да започна понеделника... още повече, когато имам да уча по френски. И как се нагласих така утре да излизам само за скапаната заверка, защо не я нося тая книжка с мене, поне да имаше още какво да свърша, ами то трябва да се прибера и след няколко часа пак да изляза, тия схемички са ми любимите... Оф, пак го правя това, мисля за глупости и се ядосвам за глупости, че вчера ми казаха датата за едно събитие, пък на мен ДАТАТА не ми харесва, да се бия по главата, 'начи, к'ви са тия простотии, аз с моите аури и суеверия, и ПРЕДЧУВСТВИЯ... и само си измислям за какво да се напрягам... гениално същество съм аз... гениално...

lisi4ety
01-19-2015, 08:54
Отново неслуките ми , но този път сама съм си виновна:

Петък - уговарям си среща с инструктора по кормуване за събота. Трябва да му занеса копие от лична карта, копие диплома, 2 снимки, половината такса.
Събота
- Забравила съм си дипломата и копието от дипломата на работа .. Добре, поне пари да оставя
- Забравила съм си дебитната карта ... Добре, че от кредитната мога да тегля , поне 400лв дръпнах :D
- Прибирам се, намирам си картата, отивам на фризьор, минавам през ДМ да си напазаря .. ок.

Неделя
- В ресторанта на обяд осъзнавам, че ми няма дебитната карта ( отново )
- решихме да изчистим апартамента
- братовчедка ми казва ключовата реплика - колко сме яки, слагаме си боклуците в ДМ чанта.
- Търся ... няма я картата. Братовчедка ми казва - аз вчера те видях да я подмяташ на дивана
- Изравяме дивана и около него - няма я. Казвам й - човек, аз никъде не съм ходила, освен на фризьор, там съм я загубила ..
- Тя казва - не, не , до ДМ ходи .
- Моментът, в който изравям кошчето И СИ НАМИРАМ дебитната карта на дъното.

- Инструктора по кормуване ми звъни да се видим в 08:00 на Опълченска, което означава, че трябва да стана в 6 , в 7 да съм в офиса ( дружба ) , да си взема забравените документи, 8 на опълченска, 9 на работа.

Понеделник.

6:00 - спя и изпускам алармата
8:06 - инструктора звъни - Ева , къде си ? ---- горкия ми сипа много, много тъжно ми стана. Разбрахме се да дойде до летището директно.
8:35 - В офиса съм, но съм си забравила баджа .. Тръгвам да звъня на ранобуден колега но... му нямам номера.
Намерихй му номера от друг колега, звъннах му, слезе и ме взе.
8:45 - взела съм документите и летя към инструктора. Попълваме всичко.
9:10 - осъзнавам, че ми няма личната карта

- И изминавам целия път до срещата с инструктора, до офиса, да си я търся ..
- Няма я ..
- Звъня му да я потърси при него .. каза, че след час ще звънне.

ЛОШО МИ Е. В петък летя, и ако експресната поръчка не е 3 дни, ще ми стане още по-лошо, защото съм на интервю за работа след една седмица на 2к километра от тук.

И трябва сега да пусна не 2, а 4 дни отпуска, и шефката сигурно ще си помисли, че съм ужасен човек.

ще прозвучи гадно, но се успокоих, че не съм най-големия карък напоследък ;д :\

имам няколко часа да си напиша курсовата работа и да започвам да уча за следващия изпит (y) йей

TheDeath
01-19-2015, 09:01
Аз се чувствам влюбена! И гладна, хахахха :) Отивам на обяд с любовта, така че се вълнувам, странно как след повече от 9 месеца все още съм като на първа среща и странно как при положение, че сме се разделили преди 4 часа , пак нямам търпение да го видя

paradosou
01-19-2015, 09:07
Проглушиха ми ушите с тоя глупав вайбър... Накрая се сдобих и аз с него и какво да стане? Първото изпробване беше, естествено, с приятелка - супер свежо, отдавна не сме се смяли така. Обаче днес сутринта (в 6 и нещо!) роднини, с които грам нямам какво да си кажа, ме събуждат с някакви уж мили съобщения за добре дошла. Все пак да го ползваш явно е манна небесна. Апф, всъщност че само ми липсват общи теми с въпросните е много меко казано...Истината е доста по-филмарска, 'атрактивна'... ии да, не виждам смисъл да навлизам в подробности, постът и без друго ще е хипертоничен. Идеално си личи, че никой от тях не се интересува истински от мен, затова и е дяволски дразнещо като ми пробутват симулации.
После пък почнаха да ме заговарят разни познати, преди имащи потенциал да се превърнат в приятели, и ми заобясняваха неща, които вече са си изгубили значението. Просто защото или правиш нещо когато му е момента, или го зарязваш и не се чудиш какво непоискано оправдание да дадеш. Признавам, че въпреки претенциите си, че 'разчитам' доста добре хората, обективно имам грешки. Вярно, не огромни, със сигурност обаче достатъчно забележими, за да се приземя и да спра да си вярвам толкова. Пак куц момент. Вкарвам прекалено много самориония и прекалено се взирам в евентуалните глупости, които съм правила... докато всъщност е излишно и даже вредно, именно защото е над приемливата граница. Достатъчно показателно е, че от време на време улавям гузни погледи и въобще гузно държание. Ще вземе да се окаже, че фейлвам основно и най-вече когато мисля, че фейлвам 8-). В крайна сметка... да се оправят всички. Ако им трябва нещо и става въпрос за сериозен казус, бих помогнала. Толкова обаче. Не е оферта все да си на разположение, пък ако става въпрос примерно за лежерно излизане да се окажеш последен избор.
Оф, хейтърската вълна стабилно ме е заляла (ако трябва да съм точна, май карам сърф), обаче има защо. Аз съм си спокоен човек съм си 8-), само не и сега. Незаинтересованите 'професионалисти', които все се чудят как да си претупат работата, също имат много комплименти от мен. За тях няма да пиша, че ще съмне и ще мръкне.

bloodyF
01-19-2015, 10:05
He is so cute.
Гушливо ми е, почивка съм, а той е на работа за съжаление. Вчера намерихме майстор (най-накрая), оставихме солидна сума в хипермаркета, въпреки че нищо не сме си купили уж, правих чийзкейк, днес ще готвя в новите ни гювеченца, да ги видим дали ще стават. Като цяло чакам моята шматка да ми дойде на гости , да пием кафе и да ядем бисквити и после ще се къпя и
ще готвя. Дано да се получи нещо хубаво...

LadyDi
01-19-2015, 11:18
...
Когато на човек не му върви, сякаш цялата Вселена решава да му сипва... Такива дни са особено гадни...

sl1nceetoo
01-19-2015, 12:35
Майка ти да не е на 15, остава и да се учи от теб за нявки по такива неща
: | всъщност точно като 15-годишна се държи последните седмици

Днес ни задържаха, заради тия европейски проекти. И сега обмислят да пращат нашия екип да обучаваме в другите училища. Нямам желание, ама ще видим.
+ това днес ми е някакво много... освободено. И нека срядата побързааа.

NomNomNom
01-19-2015, 13:02
: | всъщност точно като 15-годишна се държи последните седмици

Днес ни задържаха, заради тия европейски проекти. И сега обмислят да пращат нашия екип да обучаваме в другите училища. Нямам желание, ама ще видим.
+ това днес ми е някакво много... освободено. И нека срядата побързааа.

А плаща ли сметките, ходи ли на работа?

NomNomNom
01-19-2015, 13:03
Когато на човек не му върви, сякаш цялата Вселена решава да му сипва... Такива дни са особено гадни...

Сам си сипваш, и ти сипват отгоре повече :D

sl1nceetoo
01-19-2015, 13:28

:д Разбира се. Просто е някак освободена, щастлива. Като влюбена ученичка е. А в следващия момент се цупи за щуротии. Но си изпълнява задълженията, естествено.

tori
01-19-2015, 13:38
Добро утро, деня ми току-що започна. :д Цяла сутрин ходих като ударен самолет от безсъние и псувах и хрантутих на поразия, после хапнах и легнах да спя. Боже, какво правел малко сън! След малко ще тичкам към бабини, може би и ще се видя с някоя от аверките, че и с двете се разбрах да излизам ама ще видим коя първа ще ми върже.

102
01-19-2015, 14:23

хейтът ме зарежда

LadyDi
01-19-2015, 16:12
Разликата е, че на дъщеря й се е случило за пръв път, а на майката - за втори. ;]

Казват, че някои хора карат втори пубертет като наближат/влязат в критическата... :cool:

skatew
01-19-2015, 19:31
Много добре! Позитивно мислене+положен труд винаги се отплащат!
Започвам да го усещам този Меркурий, а още е в сенки. След 2 дни става ретрограден и тогава съм в стихията си хяхяхх приятни седмици се очертават, въпреки факта, че в момента съм в седмицата за заверки и после влизам в сесия)))

Ewok
01-19-2015, 19:32
Оххх, толкова ми е миличък <3
Днес ми каза по един особено мил и прекрасен начин колко много ме обича и ми стана толкова чудесничко ^^
Е, целта на мини изповедта беше друга, но пък може и да си я изпълни.

NomNomNom
01-20-2015, 07:22
400лв курс, 400лв наем, 400лв билети, 350лв изпит.
Рязко ми стана лошо.

mayaaa
01-20-2015, 11:13
Мерки щяла да взима... Ако не се променят нещата, мерки ще взима, нашата. Моля? Ник'ва не ми е, че да си вре носа където не й е работа, камо ли да си мисли, че може да взима мерки и да се разпорежда... Аааа, не, много се ядосах, значи. Настрана това, че "проблемът" си е мой и нея всъщност не я бърка. С какво право е тръгнала да обсъжда неща, които изобщо не й влизат в работата?! Много, ама много ме ядоса.

Dagichka
01-20-2015, 14:03
може да е всякакъв, ама пусто само в неговите прегръдки се чувствам сигурна и прекрасно.. беше толкова като извадена от картинка ситуация, хаха аз, той, бирите и шоколада и бездомното куче, което се бутна между нас и го галихме един час <3

Ewok
01-20-2015, 17:58
http://i.imgur.com/g0uA0MT.jpg
Това беше снощната поза за спане :lol:

tuzaro
01-20-2015, 18:07
Чувствам, че ще се напия с Руски песни

sl1nceetoo
01-20-2015, 18:11
Обърква ме, а не ми се мисли. Мързи ме.
Омръзна ми от тия презентации. Добре, че тази утре се отмени.
И днес пак имах момент, в който се смях на тъпотии. :/

galaxy29
01-20-2015, 18:35
http://i.imgur.com/g0uA0MT.jpg
Това беше снощната поза за спане :lol:
:cool:

GuardianAngel
01-20-2015, 19:33
Как се чувствам...хммм.Искам да се нарежа,застрелям и да се изгоря до пепел.
После да се събудя ,да разбера че това е било само хубав сън и после да го направя наистина.
Общо взето ми е отегчено,сдухано и самотно...в процес съм на ново вътрешно самоизграждане.

Ewok
01-20-2015, 19:34
а, и само да ви се по'фалим - одобриха ме за един проект и края на март ще ходя в Латвия ^^

an7raks
01-20-2015, 20:28
Липсва ми... Много ми се ще най-накрая да я пуснат при мен... Да отпразнуваме подобаващо заверения семестър.

tuzaro
01-20-2015, 20:32
замота ми се главата

tori
01-20-2015, 20:53
Точно си взех горещ душ и се чувствам преродена някак. Братче, викам вече да става поне 20тина градуса, че ми втръсна да съм все навлечена с десет хиляди дрехи по себе си и да не мога да мръдна. И все тая, че не е чак такъв студ - аз пак си замръзнах стабиуно днес докато се разхождах. А пък тая шматка... абе, нещо не ми изглежда много прекрасно тва, което е намислила. Ама бих гледала тоя филм, определено. Мойто момче мнооооого си го обичам пък, викам верно да усвявам телепорта.

SonataArctica
01-21-2015, 01:40
То се е видяло, че няма да се спи... 8-) Утре ще съм кисело старче, хах. Надявам се да не си изпусна срещата само.

TheDeath
01-21-2015, 06:55
Хич не ми се ставаше днес, наложи се половинката да ми вземе завивката, да ми издърпа краката от леглото и да ме дръпне за ръцете, за да седна и да се опитам да си отворя очите :) Докато крачехме към центъра да хванем такси се разсъних, много студено ми се видя, а пък кафето преди работа си е съвсем, съвсем разкошна идея :) И много обичам да ме изпраща до входа на офиса, целувка и хайде, ще се видим после :) Много е готино :) Малко ме е яд, че няма да може да обядваме заедно, но и утре е ден, а и причината си е доста основателна и неприятна :( Поне ще си вечеряме двамцата :)

kalpazanka
01-21-2015, 08:23
То се е видяло, че няма да се спи... 8-)

Те по тоя повод искам да се просна и да не мръдна повече..

Colouring
01-21-2015, 12:34
Добре де, нещата не вървят зле. Добре не, но поне не са зле. Окей. Сега следва да успея да не се поддам на желанието да се просна на леглото, да ударя един здрав сън и да чакам после той да ми се обади да видим какво ще правим. Но не, трябва да пиша 1000 страници за утре. Малко промяна в плановете имаше, петък дано да мога да си свърша нещата до обяд и след това заминавам. Хм, надявам се да съм го измислила добре и после да не съжалявам. Напрегнато е, но много искам да минава вече и това време. Хайде, напред!

therichbitch
01-21-2015, 16:26
ай, скапана съм и съм бясна, как може да има такива хора, които винаги чакат някой друг да им свърши работата, без грам да им мигне окото, направо са за застрелване, търтеи

102
01-21-2015, 16:40
Те по тоя повод искам да се просна и да не мръдна повече..

честит празник
наздраве

Ewok
01-21-2015, 16:42
с една много добра приятелка работим на едно и също място
и понеже всички сме като едно голямо семейство постоянно си дърдорим и клюкарстваме
и днес разбрах, че "шефката" ми и една нейна приятелка (32+) са ни обсъждали колко сме смотани и улегнали като лелки за нашата възраст :д

kalpazanka
01-21-2015, 16:43
^^Изобщо не им прави чест...

честит празник
наздраве

Малиии, ш са напия по повод твойта честитка :) Мерси :)

102
01-21-2015, 16:43
за едно от двете са били прави :)

Ewok
01-21-2015, 16:46

не, аз го разбрах от тях, тук постоянно се обсъждаме и не е било злонамерено по никакъв начин
просто ни се чудят :д

Andjyy
01-21-2015, 17:04
хванА ме шубето
хахахха
шматкаа !!

ForzaFelipe
01-21-2015, 17:05
Чувствам се като бавноразвиващ се. Може ли да осъзная, че момичето ме сваляше, половин час след като си заминах...То вярно, че днес не знам къде се намирам цял ден от разкарване и спорене със слабоумни, ама...

SHPAIdURmeN
01-21-2015, 17:24
kalpazanka
Честит празник, жива и здрава и да продължаваш, да се развиваш в тази област, като добър специалист ;-)

kalpazanka
01-21-2015, 17:40
Благодаря :)
Трогната съм :)

Aeternal
01-21-2015, 17:45

Малиии, ш са напия по повод твойта честитка :) Мерси :)

Верно, че днес е бабин ден :Д

Честит празник :Д

DarkTemplar
01-21-2015, 17:55
Честито, калпазанке. ;]

kalpazanka
01-21-2015, 17:57
Мерси, мерси, мерси :)

tori
01-21-2015, 18:18
Честито, како.

Иначе плановете ми бяха развалени, но не казах нищо. Пипаше ме по лицето - пак замълчах. Лигавеше се - тишина. Мъкна ме по магазините в студа - мълчание. Звери ми се в ухото - продължих да мълча. Ама като ми го каза тва, направо избеснях. За момент си представих как ѝ извивам врата в най-различни пози и как я удрям със собствените ѝ ръце. Да пием за приятелките, които иначе обожаваме, но на моменти искаме да пречукаме и оставим без дъх. Исках да говорим за нещо сериозно - тя ми се изгаври насреща. Шматка.

shmatarok
01-21-2015, 18:31
калпазанке, честит празник :)

//
толкова ми е апатично, че няма и накъде повече.
Беше хубаво да го чуя иначе, да не повярва човек, че се сети да ми се обади без аз да съм го търсила първа :Д
ама иначе нищо не ми се прави и с нищо не ми се занимава. пф.

kalpazanka
01-21-2015, 18:46
Благодаря, благодаря! :)

skatew
01-22-2015, 04:36
half man half amazing

Colouring
01-22-2015, 06:38
Едва се вдигнах днес в 7 без 15, даже си казах, че няма да го бъде, но при второто позвъняване на телефона станах и все пак реших да удостоя лектора по Физика с присъствието си. :Д Просто знам какво идва - после следобедна дрямка, хах. АКО НЕ ИЗТРАЯ! Иначе не мисля да се поддавам.
Харесах си часовник, бтв. Мисля си кога да се възнаградя с него обаче. Хмм.... то се вижа, че не е от най-качествените, ама е тооолкова красив. :Д Пък и аз скъпи часовници не притежавам. Та, не знам.. ще си помисля струва ли си.

granger
01-22-2015, 06:48
Защо да не се сетя за крайните срокове,когато е почти невъзможно да ги изпълня. Да,типично.
И ще си изкихам живота след няколко минути,ако успея да кихна още веднъж. Не искам повече да летят сополи тук и там.Корема ме заболя от напъни да не кихам като http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20120311083013/elderscrolls/images/3/3c/Onislash_fus-ro-dah.png

TheDeath
01-22-2015, 09:17
Странен ден. Станах на бързо, приятеля още по-набързо, защо пък майка ми да не каже , че идва 5 минути преди да е дошла!? Пфффф! Излетя, като тапа човека. На всичкото отгоре трябваше да се мотае 15 минути из улиците, докато аз съм готова да ходим да пийнем по кафе преди работа. Ужас направо, баси началото на деня. Май е крайно време да просветля майка ми, че не съм вече свободен електрон и, че си имам някого... За съжаление тя все още си се надява да се събера с бившия кво толкоз му се кефи, вече почти година не съм с него! Аман!
Иначе моя го няма на линия у вайбъра, а ми се искаше заедно да обядваме, ама пък не искам да го тормозя по телефона, дилемата е сериозна.... А , появи се, почвам да му досаждам

Dagichka
01-22-2015, 09:42
прекрасно изтощена се чувствам от йогата, жалко, че пак си разпилях мислите и въртя едни и същи неща.. ще видим какво ще стане накрая

Ewok
01-22-2015, 09:59
Онова тормозещо чувство на несвършена работа и безцелност в живота изчезна. Ще си напиша курсовите, имам време, а и не са чак толкова досадни май.
А пък днес вечерта съм на първата си среща за нещо интересно и вълнуващо. Нямах планове това да се случва чак толкова рано, но все пак е хубаво, че планът ми работи)
Дано наистина е това, за което си мисля и да е постижимо реално. Би било чудесно, ако е така.

tori
01-22-2015, 10:16
ДАДАДАДА! Тоя път нещата се подредиха така, че да сме заедно 48 часа. Обичам го и нямам търпение да му отида на гости. И да - мъничко ме е страх, но само мъничко. Съвсем, съвсем мъничко. Знам, че докато отивам при него, ще бъда нетърпелива да го видя и ще имам стимул да стискам зъби, така че ще издържа 6 часа пътуване с влак. Ще покажа точно колко голям пич съм и как мога да се справя със страховете си. Даже след малко ще отида на гарата и ще постоя около влаковете. Сама. Едва ли ще е толкова ужасно и плашещо, едва ли купчината ламарина е по-голяма от мен. Нали не е по-голяма? Кажете ми, че ще успея, моля ви се. Искам да го прочета поне 1000 пъти, защото една лъжа, повторена толкова, става истина. Аз знам, че мога, но имам нужда да го чуя пак и от друго място.
Освен това, все по-често се замислям как любовта е ебати движещата сила - за три години и кусур в предната си връзка не можах да направя такива промени в себе си, колкото за месец и половина служба с този човек. Някак си ме кара да насоча ината си в правилната посока, а не да го пилея ей така, между другото.
„... но ти ме обичай и аз ще стана по-добър от себе си.“ е мисълта на... знам ли, годината. :д В него срещам огромна подкрепа, той ме предизвиква, пари ме отвътре, ръчка ме да правя разни неща, да се променям за него. Да ставам по-добра от себе си. Усещам огромна промяна в мен, при това все към по-добро. Ако това означава да обичаш, явно до момента никога не съм го усещала.

Blab
01-22-2015, 10:27
Ретрограден Меркурий, here you come again.:Д
но е забавно, де, освен всичко останало;
идеален момент за редакция на текстове, чаках го!
чувствам се добре, даже ми е едно такова мечтателно, да не повярваш:Д

//астро вметка: хубави дни на всички! бекъпвайте си важната информация, не си купувайте техника (дори телефоните ви да дават отклонения), не се ядосвайте на хората за пропуснати обаждания и неуспешна комуникация, не започвайте нови неща, а ревизирайте всичко дотук и правете планове, имайте едно и две наум за хора, с които се запознавате между 22.01 и 11.01, +- 1 седмица; успех!;

bloodyF
01-22-2015, 10:51
Blab, не знам съвпадение ли е или какво, но екселската таблица с думи и глаголи се беше крашнала тази сутрин и последните ми 3 дни труд заминаха в тоалетната образно казано и не можах да ги възстановя..
глупав Меркурий, губи ми времето 8-)
и 22.01 и 11.02 вероятно имаш предвид?

Blab
01-22-2015, 12:44
говори ми.
от 15 минути се опитвам да си резервирам билети онлайн... |-(

anonymous708973
01-22-2015, 13:34
Това, че се опитвам да си почина и за 30 минути съм изгледала 15 минути от серията, защото цикли нонстоп, брои ли се? Много е нервиращо.
Къде мога да ги гледам тия ретроградни Меркурии и тем подобни + евентуалното отражение върху живота ми? 8-)

Arctic
01-22-2015, 13:40
Е, момента в който разбереш, че почти всеки, с когото имаш контакт те използва - безценно. Чудя се какъв смисъл има всичко - оценките си прецаках, всичко си прецаках. Аз ли съм карък, нещо друго ли е?
Супер болно ми е за всичко, ама така е, аз какво ли очаквах просто. Явно трябва всичко да е гадно във всяка сфера на живота ми. И окей, свикнала съм, ама тази малка надежда, дето все я тая, ме преебава.
За кво ли изобщо се опитвам, не знам.

NomNomNom
01-22-2015, 14:11
Ок, не знаех, че от киста боли 24h нон-стоп. Ще пробвам да изкарам до вторник.
Взех си изпита на магия ( с тези болки )
Открих нещо. Но сега не знам какво да правя с него.
Всъщност, сега ми трябват мотиви. И се чудя дали още някой знае.

mayaaa
01-22-2015, 15:56
Току що забравих абсолютно всеки път, когато някога съм казвала, че харесвам физиката. Това трябваше вчера да го направя поне, та да го преспя един ден и днес да може да ми се избистри, а не така да се мъча да си го наливам... Как аджеба си мислиш, че за един ден ще мога да мина един раздел. Формули. Прекалено много формули. Да не говорим, че историята още даже не съм я и погледнала. Ох, тая нощ май няма да се спи. Ама то така още по зле, защото за "добро утро" пък ще трябва да си изливам наученото в 7:30. Ох, ох, ох. Тъпа Мая.

an7raks
01-22-2015, 16:40
Е, как да не я обичам?! Още 24 часа и ще си я намачкам пак... :)

shmatarok
01-22-2015, 16:47
Не си спомням някога да съм била по-разочарована от себе си. Кога станах толкова зле и аз не знам. Гордостта ми понесе жесток удар.

Ewok
01-22-2015, 19:26
Meh, малко беше разочароваща срещата, но поне си научих урока, че ако искаш да направиш нещо значимо за младите в България, не трябва да се занимаваш с чужденци. Или поне не с такива дошли тук наскоро и смятат, че нещата ще станат както те си искат. Все пак беше полезно.

galaxy29
01-22-2015, 19:50
Е, как да не я обичам?! Още 24 часа и ще си я намачкам пак... :)
тори ли? ако е тя я целуни с език от мен

an7raks
01-22-2015, 19:54
тори ли? ако е тя я целуни с език от мен

Къде? :oops:

galaxy29
01-22-2015, 19:57
:Д долните и горните устни

an7raks
01-22-2015, 20:30
Добре, ако се засечем някъде, обещавам. :p

tori
01-22-2015, 20:46
Кой пак ще ме целува, бе?! Баси, изядохте ми устните.

an7raks
01-22-2015, 20:48
Кой пак ще ме целува, бе?! Баси, изядохте ми устните.

Да, ве, не ги е срам!?

tori
01-22-2015, 20:55
Ми да, то да не е за един път?! Пък и трябва да има и за якото червено червило, което Галаксина обича.

an7raks
01-22-2015, 20:57
Не обичам червила... Оставят петна, създаващи много проблеми в някои случаи... :/

galaxy29
01-22-2015, 20:58
Ми да, то да не е за един път?! Пък и трябва да има и за якото червено червило, което Галаксина обича.
как помниш :oops:
а нали в онази тема някакви снимки с него ми обеща, още ли не си ги направила или беше празно обещание ;/

tori
01-22-2015, 20:58
Теб никой не те пита обаче. :д Галаксина ми го харесва, тъй че нямаш думата.

Едит: Ами човечето, което искам да мацам, не се е прибрало още в България... На майната си е, просто няма как да стане.

LoadRunner
01-22-2015, 21:00
лъжци!

galaxy29
01-22-2015, 21:09
Теб никой не те пита обаче. :д Галаксина ми го харесва, тъй че нямаш думата.
поласкана съм, но и ест ти устни са си хубави :д и не ти се мазня, просто отбелязвам...

an7raks
01-22-2015, 21:12
поласкана съм, но и ест ти устни са си хубави :д и не ти се мазня, просто отбелязвам...

Кой чифт?

tori
01-22-2015, 21:13
Хубави са, нда. Всичко в мен е хубаво. Антраксе, от тука ти най-редовно си ме виждал - кажи им, че цялата съм си хубава ако не искаш да ти резна сънната артерия.

galaxy29
01-22-2015, 21:13
горните, долните ти ще кажеш как са и?

an7raks
01-22-2015, 21:18
горните, долните ти ще кажеш как са и?

Е, не, че съм рекламен агент, ама.... :oops:

galaxy29
01-22-2015, 21:18
завиждам ти ;/

an7raks
01-22-2015, 21:19
Не си само ти...
Има за какво. :p

galaxy29
01-22-2015, 21:24
вие какви сте, приятели от тоя тип с привилегии ли?

tori
01-22-2015, 21:24
А така, направихте ми малко теманета, вече мога да си легна спокойна. :д

Едит: Не, женени сме от 41 години и сме най-големия производител на панди в Европа.

an7raks
01-22-2015, 21:26
вие какви сте, приятели от тоя тип с привилегии ли?

Кви приятели, ве?! Само бой, мама й жабешка!

galaxy29
01-22-2015, 21:35
:Д на такива за каквито попитах ми приличате, приятни шеметчета сте
тори, лека нощ и мокри сънища с мен :д

an7raks
01-22-2015, 21:37
Благодарим, лельо! :)
Нещата са мааалко по-сериозни.

galaxy29
01-22-2015, 21:40
лельо... ;/ имам племенници, ама ме наричат како или дори по име

tori
01-22-2015, 21:41
тори, лека нощ и мокри сънища с мен :д
Мне, още няма да го лягам, само казвам, че си взех дневната доза комплименти и ми е хубаво. :д Иначе да, ще те сънувам. :3333

an7raks
01-22-2015, 21:46
лельо... ;/ имам племенници, ама ме наричат како или дори по име

Намирам за неуважително да се обръщам по име към възрастни хора. :)

galaxy29
01-22-2015, 21:48
:Д тори, да му удариш едно коляно вместо мен

tori
01-22-2015, 21:49
Не, не, няма. Помисли за мен и пандите, които зависят от нас! Предпочитам да му извъртя звучен шамар.

galaxy29
01-22-2015, 21:49
:д и така става..

an7raks
01-22-2015, 21:53
Какво са сега тези заговори?! Не го казвам с лоши чувства!
Аз обичам лелите! Особено, когато са под 30-годишни, не са мои и имат лесбо наклонности... :oops:

tori
01-22-2015, 21:57
Предусещам горещ, форонен триолейт... Пу анархито ще ни снима!

galaxy29
01-22-2015, 22:00
оф, за ко спомена анархи... изсъхнах

tori
01-22-2015, 22:01
Ще те навлажним пак.

lisi4ety
01-22-2015, 22:09
Загубила съм тренинг с будуването цяла нощ заради изпити и се чудя дали не е по-добре просто да поспя, защото така и така утре имам някакво изпитоподобно нещо? или да остана да правя компания на международното право?
не знам, но съм бая притеснена. вече.

TheDeath
01-23-2015, 05:49
Адски много ми се спи, днес е петък, а утре е работен ден, това е отвратително! Искам да се наспя! Колата ми още е на ремонт и не се знае кога ще е готова, а ми писна да маам гащи пеш и да разчитам на таксита.... Ужасно е.... Любовта май ще ходи втора смяна на работа, което е супер гадно, защото освен за половин час в обедната почивка ще го видя чак вечерта към полунощ, а както трябва да ставаме рано утре (отново) май ще е само бързо хапване и сън :( Но пък ако по някаква причина мястото, дето трябва да бачкат не е готово още, ще ходи чак утре и ще имаме целия следобяд за нас си :) Дано!!!!

tori
01-23-2015, 05:54
Добро утро. Макар въобще да не спах като света, да се будих на няколко пъти и да сънувах некви гадни работи дето не помня, определено е добро. Още няколко часа далеч от него, както и още едно пътуване с глупав, гаден влак и ще си го тормозя, говедото...
Стискайте ми палци да си препиша темата по немски за 5-6 някъде, че да вържа нормална оценка и оттам нататък всичко ми е 69. А пък най-много ми стискайте палци да не изтерясам от страх докато пътувам. :ддд Не че няма да си струва - напротив - ама все пак...
Омфг, освен тва ще си видя и пандичката! Колко ми липсва и той... Станаха четири месеца от първото и последно виждане с него. Освен това май има нужда от гуш, тъй че точно на място му идвам. Обичам когато нещата се подреждат така хубавко, мда.

NomNomNom
01-23-2015, 07:35
Май спуках кистата.
На работа след 2 дни болничен.
Ще летя директно след работа, с малък ръчен багаж за 3-4 дни ( 3 чифта гащи, 3 чифта чорапи, лаптоп, една риза и някакви дребни гримове :D )

AnarchyBoy
01-23-2015, 07:48
оф, за ко спомена анархи... изсъхнах

Щото Тори има всеизвестна слабост към мен. ;)

А ти нормално да изсъхнеш, то фригидността не е хубаво нещо.. Влажна си само като някой те бие и плюва, отрепка.

AnarchyBoy
01-23-2015, 07:53
3 дни по 12 + часа, йес бе! За т'ва си мечтая.. Няма как, последните дни ще са най-тежки, мама му деба... Напоследък мисля много за много грешни неща не знам какво ме прихваща, носталгия ли е, липса на нещо ли е.. Кофти ми е нек'во.. добре, че си имам нея и тази малка гад
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10933888_885336541511633_7623243178238029428_n.jpg ?oh=6c025fa6c903343052728e96bcd87298&oe=55664E12

Та ме забавляват!!! Исках куче, тя не искаше... щях да взема две хъскита, тя каза 1 и няма да е хъски.. :( Мдае "заедно избираме"... Ама я разбирам, що не иска хъскита.. ниш след време ще взема напук! :D А ся компромис, т'ва кучо ш стане и то дзвер!

Къпя се и изчезвам, че пак треа да вися до никое време...

102
01-23-2015, 10:31
започваме да заменяме лъжите а анар4и

102
01-23-2015, 10:33
няма ли да се презарежда темата че анар4и да нема откъде да провери кво е лъгал

102
01-23-2015, 10:35
след 20 години му купили куче защото го виждат че никое човешко същество не го ще

Dagichka
01-23-2015, 14:26
беше хубаво да видя стари дружки и да си поговорим :))) и официално имах най-якият преподавател по математика, супер жалкото е, че повече няма да ни преподава..
също така - аз съм овца :д

Ewok
01-23-2015, 14:30
https://www.youtube.com/watch?v=KWZGAExj-es

personal best в личната ни топ класация за комерс песен на 2015.

Прекрасен текст, още по-добър клип, страхотни танцьори (не знаех, че шаята танцува, момичето съм го гледала в dance moms много ѝ се кефя :Д)

Blab
01-23-2015, 14:30
чувствам се ужасно.
тъжно и безсмислено.
ненавиждам това усещане.

shmatarok
01-23-2015, 14:35
Имам нужда някой да ме напляска, току виж съм се взела в ръце. 8-) Голяма меланхолия ме гони.
Хах, поне ме преместиха в advanced групата по програмиране и там всичко си знаех. Хубаво е, когато не съм идиотче. 8-)

Andjyy
01-23-2015, 15:28
попита къде съм била
отговорих му
седна да си мери кръвното

SonataArctica
01-23-2015, 15:54
Днес ще се разцепя жестоко. Трева за 250 лева, ракия, храна и после ще клубваме. 8-) Като се наспя ще си свърша работата утре. Живота не е толкова зле хах.

Ivaaaaa
01-23-2015, 15:56
мъдреците пак ми запоникнаха. трудно ми е да ям, но болката е много приятно тъпа :Д

Auriss
01-23-2015, 16:28
ден 2 без цигари

трудно е за вярване колко време го отлагах това -.-

Aeternal
01-23-2015, 16:34
Да спреш цигарите е най-лесното нещо на света.

//само мен ли ме боли главата след като се вбеся на нещо?

Auriss
01-23-2015, 16:37
ако имаш мотивацията вероятно да ;д
при мен обаче винаги е било по-скоро 'няма да е зле да спра цигарите' ... нали, в няк'ъв момент там вбъдеще ;д

Aeternal
01-23-2015, 16:39
Визирах Марк Твен :Д

Иначе е много кофти въпрос на навик, иначе ако си свикнал да пушиш у вас ще ти е съвсем трудно :Д

tori
01-23-2015, 17:05
Бих казала, че въобще не е страшно, но го има гадното дрънчене, което на моменти ме стряска. Иначе е възможно с влаковете да се харесаме. И все пак - ако мога, бих ги избягвала. Иначе нямам търпение да стигна при него и да си се обичаме вече.

Auriss
01-23-2015, 18:04
https://www.facebook.com/mIL0t0/media_set?set=a.888133504550465.1073741829.1000006 14722117&type=1

извинявам се, че пускам подобно нещо тук, но наистина е отвращаващо и няма да е зле веднъж да се стигне до скандал. 'Щото това си е за скандал.

kalpazanka
01-23-2015, 18:07
Нямам думи....

LadyDi
01-23-2015, 18:17
Да спреш цигарите е най-лесното нещо на света.

//само мен ли ме боли главата след като се вбеся на нещо?

дааа, аз съм го правила няколко пъти като Марк Твен :)

//не

SHPAIdURmeN
01-23-2015, 19:45
https://www.facebook.com/mIL0t0/media_set?set=a.888133504550465.1073741829.1000006 14722117&type=1

извинявам се, че пускам подобно нещо тук, но наистина е отвращаващо и няма да е зле веднъж да се стигне до скандал. 'Щото това си е за скандал.

Дори и някой да си мислят, че е някаква измама.
Oпределено мога да потвърдя, че такива неща се случват, даже разполагам, още, с един такъв запис, как млатят едно 18 годишно момче като му се казват различни обиди по негов адрес.
Та, да. Жалко е, че има такива, които стават ченгета за да си избиват комплексите.

sofityoy
01-23-2015, 19:55
Скъсах с човека,който обичам.
Сама съм си виновна сега ще си сърбам попарата,защото вместо да помисля логично аз взех прибързано решение.
А чувството е разочарование,самота и вина.

NambyPamby
01-23-2015, 20:11
.

VinDiesel
01-23-2015, 20:13
Изморен, но и свеж след края на работната седмица.

anonymous708973
01-23-2015, 20:22
http://www.iapss.org/wp-content/uploads/2014/11/Sunrise-in-Prague1.jpg

Кой ще прекара 4 месеца таааам, шаляляляляя!!!^^

Нямам думи просто, какво трябва да е това, за Бога?!

102
01-23-2015, 20:31
съжалявам
днес пред книжарницата ме спря жена с положителна настройка
аз казах кво
тя каза че иска да си говорим
за култура рече тя
а аз казах не мерси
тя каза айде бе и тропна с крак
усмивкиусмивкиусмивки
продължих си
съжалявам

102
01-23-2015, 20:40

и за какво го пускаш
какво направи ти
какво ще направят хората тук

LadyDi
01-23-2015, 20:54
http://www.iapss.org/wp-content/uploads/2014/11/Sunrise-in-Prague1.jpg

Кой ще прекара 4 месеца таааам, шаляляляляя!!!^^
Ако ще си там през Април, може да се видим :)

102
01-23-2015, 20:56
и в асеновград има такива мостове
къде е това

LadyDi
01-23-2015, 20:57
Прага

102
01-23-2015, 20:59
бира

Aeternal
01-23-2015, 21:04
бира

белгийска, мани ги тея чухи.

102
01-23-2015, 21:06
ИЦАТА КАЗВА КАМЕНИТЗААА

Aeternal
01-23-2015, 21:07
не е лош избор.

Ivaaaaa
01-23-2015, 21:19
една от най-бързо развиващите се страни по отношение на зимните спортове.
/това като вметка да не я свързваме само с бирата :д/

pac0line
01-23-2015, 21:21
feeling свежо on a Friday night, защото приятелите са по-важни и по-приятни от ученето за който и да било изпит!

продължаваме напред :Д
чувствам се пълноценен, защото за разлика от този предишния пост, последните няколко дена ставам навреме, чета по няколко часа в библиотеката и чак вечер си излизам и си пердаша по старому
а, и научих нови места за приятно прекарване и се запознах с няколко много приятни човечета за една седмица!
happy

102
01-23-2015, 21:45
една от най-бързо развиващите се страни по отношение на зимните спортове.
/това като вметка да не я свързваме само с бирата :д/

прага ли АХХАХАХА

Ivaaaaa
01-23-2015, 22:00
ne, balgaria

anonymous708973
01-23-2015, 22:02
Ако ще си там през Април, може да се видим :)

Не, за жалост, от септември до декември съм там :)

Ivaaaaa
01-23-2015, 22:02
selo nove mesto

102
01-23-2015, 22:06
ne, balgaria

опита да замажеш гафа
не успя

Ivaaaaa
01-23-2015, 22:13
kakyv gaf, maina. yavno tryabva da se izrazyavam po-tochno. ne ochakvah tochno ti da se zahvanesh za tova i da priemesh dumite mi tolkova bukvalno i povyrhnostno. kakvi zimni sportove v praga? da si chuval? razbira se, che govoreh za chehiya kato cyalo. kolkoto i da ti e neponyatno, gledaiki tova izkustvo na pisalki, mojesh dosta da si obogatish obshtata kultura.

anonymous708973
01-23-2015, 22:15
опита да замажеш гафа
не успя

да, бе, братче.
Тя ти казва "страна", ти викаш Прага, ма иначе тя прави гаф :д

Ivaaaaa
01-23-2015, 22:17
facepalm, naistinaaaaa
mn zle, axaxaxaxa :lol:

102
01-23-2015, 22:19
мн зле

Ivaaaaa
01-23-2015, 22:34
ама защо ме караш сега да се обяснявам. разочароващ си понякога. както вече казах, в прага зимни спортове няма, а поне достатъчно знания на тази тема мисля, че съм показала. как според теб е възможно да кажа, че прага се развива добре в тази посока при наличието, че там такова нещо не се практикува?
явно тр да се изразявам по-коректно и да обяснявам по-подробно. като на бавноразвиващ.

102
01-23-2015, 22:37
не знам
не съм ти в главата
и слава богу

Ivaaaaa
01-23-2015, 22:39
да
от паразити нямам нужда

102
01-23-2015, 22:40
о
това беше добро

d-r.Zob
01-24-2015, 03:14
Най-накрая съм си у нас. Повече от месец скитане, празнуване на Ханука, гръцка Коледа, германска Нова година и доста германски делници. Сега празнувам българския кеф, с което нашият народ е безценен.

TheDeath
01-24-2015, 06:18
Събота, работен ден!? Каква по-лоша комбинация от това? Само един почивен ден утре и моя "убавец" ще работи точно тогава! Какъвто съм си карък, ще вземе да работи и втора смяна, та съвсем няма да имаме време един за друг, отново!
Е, снощи беше хубаво, върна се от бач към 22,30, хапнахме, говорихме си, секс, ала-бала, после си заспахме гушнати, а на сутринта беше толкова сладък и сънен, като звънна алармата :) Страхотен е! Все съм си мислила, че в началото на една връзка са най-любовните моменти и че после нещата стават по-рутинни, но с него усещам как с всеки ден съм все по-влюбена и все по-трудно изкарвам часовете, в които сме разделени..... Понякога това си е стряскащо, защото ми е заложено да си мисля, че щом всичко е толкова добре, скоро ще ме връхлети някоя трагедия. Понякога се страхувам да не стане някоя тъпотия и да се разделим, не мога без него, това е факт....

kalpazanka
01-24-2015, 08:00
Подух се от сън :)

granger
01-24-2015, 08:24
Не мога да си подредя мислите в главата, а искам днес да приключа с това глупаво нещо. :/ деба.
И пия кафе, ям си сладко , а нещо никак не ми е уикендско, имайки предвид цялата купчина материал , която имам да прочета,запомня и възпроизведа след това в курсова. :/ Разбира се сама съм си виновна, то бива ,бива отлагане,ама моето е за медал. Ако беше олимпийски спорт сигурно щях да съм в челните места.

Ок, оплаках се.
И ми се ходи на почивка.
Ама след 2 седмици ще е най-рано - яко , та ,яко :D

Rafa7a
01-24-2015, 14:36
Влюбен!! <3
Но тъпото е, че живее в Германия. Винаги нещо пре*бава нещата, шибан живот..

kalpazanka
01-24-2015, 15:17
Предоволно- спах до късно, свърших домакинската работа, пазарувах, намерих си супер готино местенце за дърпане на книжки във формат .mobi и се запасих с литература за месец напред :D

NomNomNom
01-24-2015, 15:23
Хееее ^ , блазе ти.

Ув да не преявдам, ама ядох чиния ориз с месо, немалко сирене, крем карамел, бискюити с кафе, слънчогледово семе, и сега не знам от преявдане ли ме боли корема, или от нещо друго :Д

Трябюа да чета, ама ми е лошо от ядене и ми се спи.

И тоз кирилизатор си е таковал майката

kalpazanka
01-24-2015, 15:29
Това Никълъс Спаркс, Елиф Шафак, Игрите на глада, а-у, 15 парчета съм изтеглила. :D