View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
bloodfrozen
01-24-2015, 15:40
И пак оставих всичко за последния момент. Винаги така се получава. Тръпка да има. 8-)
Окей, предадох си курсовата, върна ми ,че няма забележки ...
пич , i am free...to study for международно публично право.
'начи съдба ли е, карма ли е, ама има чувство за хумор
на к'во прилича с'я т'ва, бе?:Д
sl1nceetoo
01-24-2015, 16:28
Притеснено ми е. Израснах с него, не ми е като другите братовчеди. Винаги ми е казвал какво му се върти в главата. Винаги съм го разбирала. Сега изведнъж загубихме контакт за няколко месеца и явно съм пропуснала много... Не знам какво му се случва. Невъзможно е и да го открия. Притеснявам се. Върши глупости, за които трябва да научавам от други. И то такива, за каквито не съм и предполагала. Просто трябва да го издиря, където и да е отишъл и да поговоря с него.
Иначе всичко е ок. С момичетата ще си направим проекта и другата седмица ще пътуваме за срещата с групите. Дано Теди да дойде, ще ни е нужна.
Усещам, че М. се променя и това ме радва. Най- накрая да спре да се страхува.
А вчера беше тоолкова сладък... И беше топличко и уютно, и ми беше направил чай, щото ме болеше гърлото. И се гушкахме и аз заспах. А исках да си догледаме "интерстелар" заедно.
А пък тя е супер миличка, напомни ми в най- удачния момент, знаеше, че ще забравя :д
per-dead
01-24-2015, 17:04
Не съм на върха на щастието.
Дано да е някакъв моментен период, защото нещо не ми харесва.
Трябва да излизам.
Да глътна малко въздух.
Наистина се надявам нещата да се оправят. Знам, че всичко е само в главата ми, но... съм си такава.
Винаги съм искала да се запиша на уроци по пияно. Но може и никога да не го направя. Не съм музикален талант.
Искам да се запиша и на pole dance, ама тука няма как. Искам да мога нещо. Освен да сипвам и да насичам. И да се депресирам от простотии. Какво ми става...
А, да - да излизам.
Dagichka
01-24-2015, 17:25
искам да ми идва вечеее, че за другата събота да съм свежа краставичка и да си подскачам и избухвам на партито както си трябва :д
искам да си създам една паралелна вселена, свят, в който сме само двамата с него и да видя как е, ама.. мечти :Д
lisi4ety
01-24-2015, 18:41
Такива усилия полагам за тая сесия, че ако стане както миналия път просто ще се сбогувам с университета
SHPAIdURmeN
01-24-2015, 21:19
ден 3
Ще успееш !!! :D
Но щом ги броиш, показваш признаци на слабост ;-)
Такива усилия полагам за тая сесия, че ако стане както миналия път просто ще се сбогувам с университета
ooor nah?
Баси влюбена съм като малко детенце...
queen_ofdisaster
01-24-2015, 22:31
Този въпрос сигурно ще прозвучи доста странно,ама да си задоволя любопитството,ще питам :D Нормално ли е според вас човекът,с когото сте гаджета от много време-говорим за повече от година,излизате и прочие;най-редовно да отговаря на съобщенията ви във фейсбук с няколкочасово закъснение..ежедневно ми се случва да си пиша с приятеля ми,било то за разни несъществени неща,да коментираме нещо,и изведнъж да спре да пише и да ми отговори няколко часа по-късно.Случва се и по цял ден да не "чатим" в дните,в които не се виждаме.Това,което той казва е,че има отворени много табове едновременно;върши и работа на компютъра;може да легне да спи с включен фейсбук,аз знам,че не ме лъже и е така(била съм свидетел най-малкото)..ама как пък аз винаги намирам време и начин да отговоря на хората,с които общувам в така наречената социална мрежа;колкото и да имам да уча и да съм заета,ще намеря как да побъбря с когото искам.Това негово поведение безумно много ме изнервяше докато поддържахме връзка от разстояние,вече живеем в един град и уж не ми пречи толкова,но напоследък започва да ме ядосва..не мисля,че е нормално цял ден да кисне в разни сайтове и блогове и толкова да не се сети да отговори на съобщението ми или да си влезе във фейсбук.Сега и двамата сме в сесия,аз даже уча много повече от него и пак успявам да си включа чата за няколко минути.Май се убеждавам,че наистина когато един човек не те търси,не е защото е забравил или не се е сетил,а защото просто не е имал желание.Особено при положение,че напоследък човек,с когото уж сме само колеги и приятели,прекарва повече от половината си ден в съобщения с мен,дори да си дрънкаме пълни простотии,въпреки ученето,тренировките и другите си там ежедневни занимания..така още повече виждам разликата.
Бях забравила колко е успокояващо понякога да си излееш мислите във форум,наистина :)
Ще успееш !!! :D
Но щом ги броиш, показваш признаци на слабост ;-)
броя ги 'щото се предполага, че след първите 2 седмици ще ми минат проблемите с концентрацията
в момента се чувствам тотално неадекватен, все едни съм с 39 градуса температура.
Dagichka
01-25-2015, 07:17
^принципно са нужни 21 дни да се създаде/откаже някой навик :д имай търпение
ох супер много премислям нещата, мисля, че затова ми се бави ии навън не ми харесва времето, трябва да уча под ягодите, стига съм се мотала
dreamchaser______/
01-25-2015, 08:33
След второто кафе, вече буден ;д Мисля да се отдам на мързела днес и да не правя нищо, но отново няма да устоя на предложението за кафе и билярд и най-вероятно ще се намокрим отново като кучета в тоя дъжд.
pac0line
01-25-2015, 08:42
успаФ се, 3 часа до последният изпит (надявам се без изненадващи поправки) за тази сесия, имам още доста за покриване, но съм учудващо спокоен, може би дъждът ме е отпуснал.
После ще мислим за по-сериозни работи и да поправим някои неточности, които допуснахме при последната си среща :д
DarkTemplar
01-25-2015, 08:54
Най-после се наспах. Сега е време за Гришо срещу Мъри. УСПЕХ на нашето момче.
sl1nceetoo
01-25-2015, 10:21
Цялата съм схваната и не можах да се наспя както трябва.
Писах и.. Не издържах и и писах, колко е тъпо да си влюбен..
добре съм.
пролетно някак.
тези дни сънувам прекрасни неща))
нямам търпение.
трябва да започна нова книга, за да си довърша старата. предложения?
kalpazanka
01-25-2015, 12:30
^Последното писмо от любимия- Джоджо Мойс
Зимата на нашето недоволство- Стайнбек
Крадецът на книги- Маркъс Зюсак
Ане Франк- Задната къща
и една камара още, но не знам дали си падаш по захаросани истории с предвидим край
Искам двуседмичен weekend, за да си изчета всичко запланувано. Чаши с кафе/чай/мляко, спане до късно, готвене/чистене/пране при крайна необходимост.
Blab, препоръчай сайт, където да мога да поствам дати и да чета натални карти, коя планета как влияе и каква би била съвместимостта между двама души.
Да се надяваме,че е заради ПМС-а,ама направо настроенията ми са като на влакче на ужасите...
Преди малко тръгнах от там и вече умирам. Толкова ми липсва, че е невъзможно просто. Никой никога не ми е липсвал толкова.
добре съм.
пролетно някак.
тези дни сънувам прекрасни неща))
нямам търпение.
трябва да започна нова книга, за да си довърша старата. предложения?
Искам да ти препоръчвам нещо, за да докажа, че уча правилното нещо, обаче последно четох "Мъже" на Г. Марков, която всъщност ми хареса, ама не знам дали е твой тип. А, и "На живо от София" - просто трябваше да я видя к'во представлява - нищо особено. Сега съм на "Нощем с белите коне", която е прекрасна, обаче сигурно си я чела, а пък и аз я чета от много време (и за втори път, странно защо, много ми е интересна, но я чета адски бавно?!).
по темата:
изморена съм, спи ми се, а имам работа да върша, влизам в сесия, не, че ми е притеснено, просто си го отбелязвам с оглед на това, че трябва да си съставя няк'ъв псевдо режим
и ми писна все да съм втора цигулка, все ще има човек, град, сън, храна преди мен, няк'ва шибана тенденция е при мене т'ва, защо, бе, защо все така?!
препоръчай сайт, където да мога да поствам дати и да чета натални карти, коя планета как влияе и каква би била съвместимостта между двама души.
http://astro.com/
http://www.cafeastrology.com/
http://www.astrotheme.com/
http://www.alwaysastrology.com/
Който си избереш) Мой фаворит е астро.ком и кофиастролоджи
NomNomNom
01-25-2015, 14:24
Преди малко тръгнах от там и вече умирам. Толкова ми липсва, че е невъзможно просто. Никой никога не ми е липсвал толкова.
Представям си.^^
Аз съм там от петък вечер, във вторник ще пристигнем и двамата в бг , ще го запозная с нашите ( цирковете вече започнаха, баща ми се притеснява, че не знае английски, и майка ми се опитва да го чил-не :D )
И ще трябва да работя, че от следващата седмица ни вкарват в играта, и аз ще съм първият късметлия с дежурство през уикенда, и ако нещо се случи, ще боли яко.
kalpazanka
01-25-2015, 14:53
Ай сиктир, излязох с асцендент Стрелец!
мразя като се държи така. ебати, ква тъпачката съм аз. защо допусках да се разплача??? и то пред него. чакам го да се върне, за да продължим започнатото. ако въобще се прибере тази вечер.
с единия крак е там, ама продължава да беснее...
ракията не прощава
Искам да ти препоръчвам нещо, за да докажа, че уча правилното нещо, обаче последно четох "Мъже" на Г. Марков, която всъщност ми хареса, ама не знам дали е твой тип. А, и "На живо от София" - просто трябваше да я видя к'во представлява - нищо особено. Сега съм на "Нощем с белите коне", която е прекрасна, обаче сигурно си я чела, а пък и аз я чета от много време (и за втори път, странно защо, много ми е интересна, но я чета адски бавно?!).
(...)
и ми писна все да съм втора цигулка, все ще има човек, град, сън, храна преди мен, няк'ва шибана тенденция е при мене т'ва, защо, бе, защо все така?!
Габриела, ти да ми дадеш нещо твое любимо. Има толкова неща, които не съм прочела, а ти си. Помисли си добре!
колкото до втората цигулка, знаеш, че си мой първи избор;П
препоръчай й и youtube канали, де;
аз май нямам любими сайтове, но тези на skatew ги използвам ежедневно. може би трябва да добавим и http://astrology.about.com/. на мен ми харесва и да чета форуми, защото там се разискват отделни положения и аспекти с примери и хората (особено жените, още повече влюбените жени) изпадат в разкази и описания до най-малките подробности. много е сеирджийско, но е много ценно и забавно:Д
така на парче като почнеш да четеш (защото инфото, което даден сайт ще ти генерира за дадена карта, е такова), ще се ориентираш бързо по оформлението и систематизираността на информацията. аз мога да препоръчам добри(симпатични ми) прогнозисти:
https://www.youtube.com/user/micheleknightpsychic - седмичен
http://www.astrologyzone.com/ - Сюзан Милър - месечен чаршаф
http://astrostyle.com/ - тези са много женски, но са много сУадички. - седмичен, месечен, годишен
// а като съм била тийн, явно съм се регнала в http://www.astrology.com/ и http://en.horoscopofree.com/, защото всеки ден получавам мейли, които всъщност са доста ценни, защото ти дават тълкувания на транзитни аспекти към твоята карта. едно време гледах на тях като на хороскопа от Космо, но сега доста ги ценя.
има и други, които са ок, но тези са неизменна част от началото на седмицата и месеца ми.
.......................
благодаря за препоръчаните книги! искам още. истината е, че не знам какво ми се чете в момента.
kalpazanka
01-25-2015, 15:10
Малиии, Блаб, застреля ме. Трябва да си взема отпуска, за да смеля всичко.
Да препоръчате астролог?
Да сте прибягвали до услугите натакъв, когато се задава важно събитие и трябва да изберете дата?
не и тези, които се рекламират.
имам отзиви за работата им, както и съм чела техни "анализи". бих предпочела себе си и skatew пред тях:Д
по втория въпрос - опитвала съм да обсъждам планирането на дата в любителски форум (в който, по мое мнение, пишеха суууупер добри астролози, с десетки години трупан опит), който за съжаление вече не функционира както преди. според мен не дипломата, а именно опитът правят добрия астролог. да ти минат повече карти през ръцете, да проследиш повечко събития, животи, години. и се получава. не знам, аз така си мисля.
инак, всичко е постижимо, стига да му отделиш достатъчно време и внимание. а медицинската астрология е супер интересна и, ако бях лекар, щях да я омастеря и да я използвам в моя полза; (муахахахахха!)
муахахахах вика хахаха колко пъклено
spoko prekaleno e dulgo za mene che da go cheta :D
SHPAIdURmeN
01-25-2015, 18:54
Хора филмът, American Heist, става ли си ?
SHPAIdURmeN
01-25-2015, 18:55
Ай сиктир, излязох с асцендент Стрелец!
Ай сиктир, имамe еднакви асценденти... Виеее за това ме мразите така умело, а ? :D
kalpazanka
01-25-2015, 19:00
Не, досега винаги съм живяла с идеята, че съм с асц. Козирог...
SHPAIdURmeN
01-25-2015, 19:03
Тогава какъв е извода ?
Представям си.^^
Еми... да. :д Какво да ти кажа, long distance relationshits...
На тръгване във влака ми оставаше точно едно косъмче и щях да ревна. Ако бях сама в купе, при всички положения щях да съм го наводнила вече. А като заговорихме за влакове, еми как да не ги мрази човек?! Не стига, че дрънчат, скрибуцат и са бавни, ами и всевъзможни кофти индивиди гледаш, а понякога и помирисваш. Бич плийз, аз поне се изкъпах и си измих зъбите преди да хукна към Руситу, за да не смърдя на бъчва на себе си и останалите. Освен тва тъпите влакове правят и ебати закъсненията, ако нямах компания за лаф, половин час нямаше да го изтикам нормално въобще. Ако не друго, след прикачването влака беше мееееега топличък, направоооо... :3 И такоа, първото ми запознанство с рандъми във влак стана реалност! Страх - преодолян. Разбит на пух и прах. Поне ме поздравете за смелостта, ако не друго.
Иначе уийкенда с него беше божествен, искам пак! Искам си го за поне седмица без право на обжалване! Той не че също няма желание да ми е в ръчичките за толкова време, де. И той щеше да ревне май. :д Слабака ми. Обичам го!!! Щеше да звъни след 15 минути, то мина повече от час. Заспалото ми говедценце то.
Ей сега отивам да пуша, минавам да се изкъпя и после отивам да спя. Няма да е толкова, колкото ми се ще, но ще е нещо, нали? Аре, лека ви, че още съм снощна и съм неадекватна за сън час.
Не стига, че дрънчат, скрибуцат и са бавни, ами и всевъзможни кофти индивиди гледаш, а понякога и помирисваш.
Сетих се как един такъв искаше да пали огън в купето, за да провери колко градуса му е ракията...
-----
http://38.media.tumblr.com/tumblr_mdn5w60fcc1qmvk63o1_400.gif
Щастие.
leadyflame
01-25-2015, 23:28
сомнамбулизъм ме е завладял, няма лошо. Днес въпреки кофти времето си се чувствах добре. Повечко усмивки през предстоящата седмица да има, дано :)
leadyflame
01-25-2015, 23:31
безсъние* таз опция редакция нещо не бачка
lisi4ety
01-25-2015, 23:32
много е гадно да живееш на таванско помещение, да е 2 сутринта и всички наоколо да спят, докато ти учиш и да чуеш как някакви камъчета (?) се търкалят по покрива? малко съм крийпд аут и ме е страх да си легна ;dd
TheDeath
01-26-2015, 05:41
В един единствен миг всичко се проваля.... В един единствен миг от най-щастливия човек на планетата се превръщаш в жалко подобие на себе си... Осъзнаваш всяка една грешка, която си направил и се молиш за поне един шанс да поправиш нещата... А дали нещата могат да бъдат поправени? Искам да оправя всичко, но как.... Всичко беше прекрасно... Беше...
Дали времето помага? Дали ако си дадем малко време и малко пространство нещата ще се оправят, или ще се отчуждим? Какво да правя? Може би трябва да променя малко представата си за връзката, може би е по-добре да не сме във всеки свободен миг заедно... Неговата идея, като за начало е да не нощува при мен, когато трябва да става рано за работа, защото не успява да си почине добре... Факт е, винаги лягаме късно, не спим добре, заради една малка причина, която няма да споделям във форума. Но все пак... Не иска да се разделяме, чувствал се сякаш се опитвам да го контролирам... Как да обясня, че не е мания за контрол, а просто желание да бъдем заедно, винаги когато можем.... Може би не е редно, мислех си, че в едната седмица, която си изкарва далеч от мен му липсвам много и в останалите 4, когато е тук би искал да сме постоянно заедно, както го искам аз... Но явно досегашните ми връзки не са сработвали именно заради факта, че сме били постоянно заедно... Ще се опитам, ще се опитам да не му пиша постоянно, да не го разпитвам къде ходи и да не настоявам да бърза, за да се видим. Знам, че го обичам и жертвах много неща за тази връзка... Страхът да не го загубя накрая ще бъде причината да го загубя, не бива да допускам това да стане....... Не мога да споделям чувствата си с приятелите си, дори на най-добрата ми приятелка ми е трудно да разкажа какво се случва.... Моля се единствено да имам шанса да оправя нещата и да сме пак така щастливи, както бяхме преди, преди да ме обземе тази ужасна мания да съм залепена за него....
И ще трябва да работя, че от следващата седмица ни вкарват в играта, и аз ще съм първият късметлия с дежурство през уикенда, и ако нещо се случи, ще боли яко.
Първото дежурство на Андрей в събота (имат си такава практика, но той нали е нов и му беше търсене) беше доста каръшко :Д
Тества си служебния лаптоп няколко дни преди това (беше си доста притеснен) и всичко му беше ок. Като стана в събота сутринта включи си лаптопа в 9:30, до към 10 беше заредил (по принцип бвано зарежда) и Андрей тръгва да си включва там програми и глупости и се оказа, че нещо си много важно не работело :Д Опита се да го оправи, но не стана и накрая се наложи да ходи в офиса и да работи оттам, понеже като се включи в тяхната мрежа всичко беше ок :д Добре че му е наблизо, хаха
Мн се беше притеснил и изнервил.
//но нека твоето да е безпроблемно, не ти пожелавам същото
NomNomNom
01-26-2015, 07:57
Ewok, няма шега, няма измама, все едно описваш моя home office :D по-лошо от това да не ти работи vpn-a е да не ти тръгне компютъра. :D
^и аз така))
дано се задържи усещането!
хубава седмица на всички; )
може ли да те разгледам :Д
Dagichka
01-26-2015, 09:16
макар да умирам от болки ми е доволно :д
трябва да си събера мозъка и да назубря по физика до сряда, не искам да се излагам!
навън грее слънце, подухва вятър, аз си умирам на терасата в странни пози превита и чета.. :д
Niakoitam
01-26-2015, 09:19
Разни близки хора вчера ме разочароваха малко или много с постъпките си.Хубаво бе,брат ми вчера имаше рожден ден само че имайки предвид,че дядо ни е така да се каже на смъртно легло(поне според единият доктор) нямаше нужда от подобни изцепки.Хубаво,забрави ни за около 8 години,живееше си при други хора,пенсията му отиваше при тях и внуците им,но все пак...това не променя факта че той си ни е дядо,а и вчера му беше нещо много зле(условно казано имайки предвид,че вече не може да става от леглото).
Та както казах някой хора малко или много ме поразочароваха.От неадекватността на гаджето на брат ми,която знаеше за ситуацията,но все пак си държеше да организирала нещата и да направи хубав рожден ден на брат ми.Може да е мило,но пък за сметка на това беше супер неадекватно в ситуацията,през хиленето като идиотки на нея и приятелката и,които дойдоха пред нас,когато един човек в задната част на двора се гърчеше.Не му беше мястото просто.Като продължим през това,че брат ми се беще затърчал едвали не да ходи и през леко путкенското му държание в случая.Вместо да "тропне по масата" и да каже,че сега не е времето и мястото,защото рожденни дни има всяка година,а дядо ни можеше да умре на рожденият му ден докато той си купонясва,той взе да и се обяснява колко готино била направила,как не е сгрешила въобще,да си прави снимки с тях и да се радва на изненадата и.И все пак с малко "поощрение" от баща ни си остана в нас.И накрая приключваме с дебилизма на чичо ми,който едвали не като му казахме че е зле го мързеше да стане от кревата и още по-големият дебилизъм на по-големият ми братовчед дето освен че отиде в София за изненадата на брат ми като си дойдоха въобще не се и поинтересува какво става,а тръгна да заминава някъде с един приятел,гаджето на брат ми и приятелката и.Преди започна да я храни леко,но нали сега му подсвирна нежно и търчииии...И стринка ми оня ден като и казах,че едно хапче го е изплюл и трябва да гледат с майка ми по-добре дали го е глътнал ще ми се пърчи и ще ми обяснява как съм бил млад и да съм му го давал аз.Само дето за разлика от нейните синове аз седя много по-често там и съм допринесъл поне да му е топло и не бягам като замирише на лошо,за разлика от други хора.
И аз щях да бъда доволен да не беше такава ситуацията и да се съберем в апартамента и да си ударим един як купон.Това щеше даже да е поредният повод поне да се опитам да се видя и с нея и да си прекарам още по-готино.Но все пак за всичко си има време и място,а хората понякога трябва да имат поне малко акъл и съвест,но все пак да се явяват навреме...
Това го пиша тук,защото ако кажа на всеки какво мисля в очите ще има доста обидени и нацупени,а няма смисъл да си развляме отношенията така и аз да съм най-лошият.То някъде горе всичко си се записва...
Тръгвам да се разболявам, ей сега наизвадих домашната аптека и почнах да друсам. :д Минах да си взема портокалов сок, хапвам някакви бисквити и ще го лягам вече, че не мога да издържа. Мойто момче и то киселее, а в момент на изпити не мисля, че ще му се отрази особено добре да боледува. :с Искам да съм при него и да си се лекуваме заедно. Все пак обаче снощи си поспах - малко, но от сърце. :д Подозирам, че тениската му е виновна за това.
sl1nceetoo
01-26-2015, 12:02
Оф, много съм дразнеща, като съм гладна. Усещам се, че се заяждам безпричинно, ама какво да направя... Добре, че са ми свикнали на гладното настроение.
Снощи си открих един стар дневник от 2ри клас, някъде. Стабилно се посмях:
"Днес приятелката ми Мими има рожден ден, и тъй като вчера ритнах топката й под една кола и тя се спука, сега ще ида да й купя нова"
"Тази сутрин гледах "Джак и бобеното зърно", ама с хора. Много ми харесва. Искам и аз да посея бобче и да се покатеря в облаците. Много обичам да си катеря."
"Днес към 9 часа пристигнахме в Равда. Първо не видях морето, защото се сливаше с небето. После ходихме на ресторант и ядохме риби. Бяхме и на плажа и мама ме зари под пясъка, а пък братовчед ми плачеше."
"Вън вали и след малко, като спре, ще изляза и ще правя кюфтета от кал"
"Днес една какичка ми каза, че имам много хубав телефон, пък той е играчка."
"Дядо ми купи китара със струни, а мама не ми дава да дрънкам"
"С братовчед ми ще идем да си купим тортинетки, когато баба и дядо заспят."
:дд стига толкова
Впрочем вярно си купихме тортинетки с неговите пари и после той яде пердаха, щото е по- голям :D
shmatarok
01-26-2015, 12:16
^ :lol: хаха, много весело. :D
Порядъчно раздразнена съм и леко ядосана. Обичайно бих била направо бясна, ама сега точно не съм. :Д Странно. Спи ми се и съм и гладна до някаква степен, въпреки belgian bun-a, и все пак не съм толкова ядосана, колкото по принцип съм в такива ситуации.
Снощи беше адски яко и искам пак. В момента обаче бих се задоволила и само да си го гушкам, не мисля, че някога би ми омръзнало да го мачкам и тормозя, 8-) а тая сутрин не можах да се възползвам особено.
сесията започна прекрасно, което е добре като се има предвид колко тегавко е вътрешното ми усещане. един лош старт би ме сринал окончателно. пак не спах. труп съм.
един е аут.
"Вън вали и след малко, като спре, ще изляза и ще правя кюфтета от кал" ahahahhahaha
sl1nceetoo
01-26-2015, 12:59
^ обожавах да се цапотя, всъщност още обожавам, ама вече ме е срам :д
NomNomNom
01-26-2015, 13:11
Говорите за зодии, много ли е лошо скорпион с асцендент рак?
Заветното интервю мина. Трябваше да е час, но започнахме по-рано и свършихме по-късно. Наспамих ги яко и пърхах от ентусиазъм. Казаха ми, че ако не ми звъннат, да им звънна аз, защото щяло да е по грешка :D Но да видим, казах им, освен всичко, че съм проучила пазара и че знам, че в града има по-опитни хора от мен, поне в линкд ин така пише :D Ако не ме вземат точно за тази позиция, поне знам, че съм направила сериозно впечатление.
Да видим, 9-11 човека се борим за 4 места.
TheDeath
01-26-2015, 13:16
НомНомНом, до колкото знам, ако на интервю ти кажат да звъннеш, ако те не го направят - това си е доста добър знак, явно си им взела акъла, както се казва. Много рядко пасивните хора по интервюта успяват да бъдат забелязани и да получат работата, според мен имаш огромен шанс ;)
1)"Много анализираш"/"Много си сериозна"/"Търсиш скрит смисъл"
Дори когато не правя тези неща, хората пак остават с такова впечатление.
Добре, да не дишам ли, да не говоря ли, к'во?:Д Аман, ейййй, аман.
2)Цял ден се моткам и уж си правя проекта по информационни. Имам добра идея, обаче не знам дали изпълнението ще е толкова блестящо, колкото е в главата ми... сравнително оправна съм де, ама 'ба ли го. Искам днес-утре да го завърша, което предполага още доста часове, прекарани в работа... а с моето разсейване, подбиране, чудене... поне Movie Maker-a да си бях инсталирала овреме, а сега и него трябва да го чакам. Да не говорим, че лаптопът ми също не е в най-цветущо състояние, но поне работи, тъй че няма да мрънкам по този параграф.
3)А как ли да коментирам диалога тази сутрин:
"Имаш си страница и не си ми казала?"
"Трябва ли?"
"Да?"
Мииииииииииииииии не.
4)Завърших си 1-ви сезон на Скинс (не го гледам за 1-ви път) и си поревах приятно, имах нужда.
Цял ден чистя и готвя...и ме боли корем. И искам да ям чийзкейк, и нямам чийзкейк и мразя всички. чао.
И съм си загубила книгата някъде,къде по дяволите съм си загубила книгата...
сигурно е в общака
деба.
искам чийзкейк.
деба.
DisappointedDreamer
01-26-2015, 15:27
Еве, браво! Стискам ти палци - заслужаваш го :)
Предвид че последните дни бях парцал, днес се чувствам отлично. Свърших много работа и съм доволна.
Заветното интервю мина. Трябваше да е час, но започнахме по-рано и свършихме по-късно. Наспамих ги яко и пърхах от ентусиазъм. Казаха ми, че ако не ми звъннат, да им звънна аз, защото щяло да е по грешка :D Но да видим, казах им, освен всичко, че съм проучила пазара и че знам, че в града има по-опитни хора от мен, поне в линкд ин така пише :D Ако не ме вземат точно за тази позиция, поне знам, че съм направила сериозно впечатление.
Да видим, 9-11 човека се борим за 4 места.
Стискам палци!
не може да се каже така
аз не виждам нищо лошо :д
Руският "Стани богат'. Втори въпрос. Жокер 'Обади се на приятел'
- Алооо, Серьожааа, 100 рубли стигат ли да се напием?
- Да!
- Отказвам се...
:д
pac0line
01-26-2015, 21:51
let it snow let it snow let it snow ❄❄❄ :д
Липсва ми... Меко казано ми липсва...
Дано се видим пак този петък, събота и неделя... Трябва да уча, но искам да е тук дори и само за 6-те часа сън...
аз съм това
и съм страхотен
'Баси, съвсем го забравих тоя форумец.
Чувствам се добре, мхм.
Очевидно ми е скучно. И трябва да си лягам.
аз съм това
и съм страхотен
хаахах ето що
аз съм обратното:д
хаахах ето що
аз съм обратното:д
какво искаш да речеш
somefries mothefucker zodii modii az sam ribi sas ami6scindent robin hud i abs nikva ideq nqam kvo onza4ava tova wahahaha
Challenger
01-26-2015, 22:57
Липсва ми.
Dagichka
01-27-2015, 06:38
имам чувството, че ще умра от загуба на кръв :д ужасно е, не можах да се наспя, сега ям шоколад за закуска (браво бе камелийо, много здравословно) и преговарям по физика за утре
NomNomNom
01-27-2015, 06:42
аз съм това
и съм страхотен
дейба не съм само аз толко яка
Хора, много ви благодаря за подкрепата. Ще се похваля/или възпоменя тези дни, какъвто и да е резултата. :D
6:00 ставам да пишкам, тъмно като в пещера ( външните щори ).
Връщам се, примряла от страх , минавам покрай леглото - шибва ме.по задника, примрях :д
Niakoitam
01-27-2015, 07:00
Сякаш с всяка изминала минута и всеки изминал час присъствието на смъртта в дома ни все по осезаемо се усеща.Сякаш просто чака момента,в който просто да размаха косата. Все повече изглежда,че крайната точка в годините на дядо ми е 78 и половина.И явно вече е просто въпрос на време.От няколко часа до най-много няколко дни...
TheDevilInMe
01-27-2015, 07:18
Изтрещявам отново, каква новост...
Напрегнато ми е от тъпата сесия, ма и се вижда краят, в петък последен изпит
TheDeath
01-27-2015, 07:41
По-зле от вчера. Недоспала, изнервена, притеснена.... Усещам, че раят в който живеех се сгрумолясва през последните няколко дни и всичко това ме смазва. Писна ми да се боря, за свое собствено спокойствие май е най-добре да приключа нещата. Все още обичам, все още знам, че мога да дам много, но силите ми са малко, а нервите почти не останаха
Ами, тръгвам да се пооправям. Само в носа ми има стадо слонове, иначе съм шест и девет даже. Той ми липсва. Много. Някак си изважда едни странни чувства в мен на яве, които хем са ми слабост, хем ме превъзпитават и променят един вид. Странно е, защото досега никога не съм се чувствала по този начин с никого. Все по-трудно ми е да си тръгвам, все по-трудно ми е да го изпращам когато си тръгва.
дейба не съм само аз толко яка
различен пол сме /надявам се/
нека има за сички
Не ми харесва, че пак е студено.
Влияе ми супер неприятно на раничката, а тъкмо беше заздравяла...(
иначе съм добре, малко носталгично, но добре))
fitnesspro.bg
01-27-2015, 12:15
О, аз съм си пляскала по някой и друг шамар в такива моменти :д
:D
http://fitnesspro.bg/?route=common/home
TheDeath
01-27-2015, 13:30
Отивам да се видя с него... Главата ме боли и ми е студено, малко ми се вие свят. Ще се старая да съм спокойна и да не бъда нападателна, просто ще си обясня какво мисля, как виждам нещата и ще видим дали продължаваме заедно напред или всеки по отделно.... Безкрайно много го обичам, но не мога да правя компромиси със себе си за сметка на любовта, каквото и да стане живота не свършва тук....
sl1nceetoo
01-27-2015, 15:51
Щастлива съм.
Всичко върви по план, макар че днес, вместо да довършим проекта, се наливахме с какао и се лигавихме. Но имаме предостатъчно време.
Само с него не можах да се видя, пак ни се разминават плановете.
Яде ми се дюнер.
нямам обяснение защо се чувствам толкова зле /емоционално/. корема ми се е свил на топка, а сърчицето ми прави екстрасистоли. сякаш нещо ме е притиснало и не мога да мръдна/дишам.
трябва да си доставя ударна доза ендорфини. да бягам докато ме държат краката, да правя секс или може би да се алкохолизирам. трябва да чувствам нещо различно от болезнено безразличие.
само така си говоря. тези неща изискват инициатива и усилия от моя страна, а съм се превърнала в такова мекотело, че осъществяването им е непосилно.
мразя се, мразя това, в което се превръщам, мразя живота, мразя хората. с всеки изминал ден разочарованията ми се увеличават. липсва ми старото ми АЗ. когато всяко природно явление /дъжд, слънце, сняг/ ме правеха щастлива, когато се усмихвах глупаво на непознати, когато дори новият ден и ранното ставане не ми бяха досадни. сега спя при всяка възможност. по много. хиперсомния.
Има птичи грип.Птичи вирОс, омирам.
Тотално изтрещявам, а той пак няма да ми купи шоколад и ще го трепя! Не е честно, въобще не е мил днес.
Утре ще поработя, ще уча, абе забавно ще да е. :lol:
GuardianAngel
01-27-2015, 18:27
Тъкмо си помислих че се оправих днес се чувствам още по зле от преди...направо съм смачкан..нещо не е наред,нещо тотално е изгоряло...настроенията ми се сменят на 5 мин,всичко е тотална каша.
AnarchyBoy
01-27-2015, 18:35
https://www.youtube.com/watch?v=nsXNGL9Y0yQ
PUSH UPS FOR THE WIN!!
Напускам работа, най-сетне!!! Ама к'во от една на друга... FUCK THIS SHIT..
Треа да излезем тези дни неш на ресторантче.. само се чудя къде.. :/
Забравям го тоя форум нещо... нямам време, а и е умрела раота..
Плува ми се.. но ще гледам филм, щото нещо ми е студено и предпочитам да се омотая в леглото с нея и да зяпам филм.
Двоумя се наистина много, нова кола или мотор, или и двете... последния мотор се потроши... 8-) Злобно при това.. добре, че (чука на дърво) аз не се потроших с него.. Тя отказва да приеме мотора, а аз имам нужда от него... Наистина съм зациклил много яко и тъпча на едно място... Каската и мотора ш ме оправят, ама тя не дава... Остават ми само тренировките и тях двете...
Аман от курви. :mad:
Аман от курви.
Аман от курви.
Тая където я срещна там ще я правя на гъз.
Незаслужаваше т'ва нещо той, казвах му, ма той не... та не.. летеше в облаците, ся немоа го оправя. КУРВА!
Мда, отивам да зяпам филм.
restless.
винаги се случва така. ще трябва да се събера.
да се прибира, да си правим театъра, да идва лятото и да отпрашваме към париж, словения, Копенхаген.
//тп ми сложи главна буква на Копенхаген. това трябва да е знак:Д
https://www.youtube.com/watch?v=FUg7PSuC3ZU
TheDeath
01-28-2015, 06:49
Днес съм по-добре, след срещата вчера мисля, че изгладихме нещата. Аз си казах точно и ясно какво искам, какво очаквам и кое не ми харесва в неговото поведение.... Прие го, извини се за детинското си държание, не се е оправдавал, каза, че оправдание за тъпотиите няма. Засега нещата са добре, да видим до кога
Освен стадото слонове в носа, сега имам и няколко мамута в гърдите. Тая няма да я бъде - цяла нощ не съм спала както трябва, за да кашлям и да се опитвам да дишам някак. Айде пак към личните - и той, и майка ми ме изпратиха нататък. Намерих си кой да ми разбере оценката по немски и днес никакво училище, евентуално и в петък.
А той колко ми липсва... Имам огромното желание да съм покрай него и нощем да го будя с опитите си да дишам. :д Леко егоистично ама нали... Трябва си някой да ме тъпче с лекарства, нали?!
Оф, той излезе :( Аз също трябва след малко, страх ме е да звънна на госпожата, ако правя контролно утре-ще го осера тотално, усещам. Не съм подготвена, уча, но не е достатъчно. Тъкмо набера инерция и нещо ме възпира и обърква.....И не знам какво да правя..... :(
Wednesday666
01-28-2015, 08:16
Нещо не ми се занимава с тези пубертетски истории.
Играе си с мен на иди ми, дойди ми.
Обаче ако той не ги е надраснал тези неща, на мен са ми доста далечни вече. Крайна или не, смятам, че ако искаш нещо или го искаш, или се правиш, че го искаш, друга истина за мен няма.
А веднъж вече търпях подобно поведение, втори път няма да го позволя.
Хич не ми пука ще спре ли да ми пише или няма да спре, омръзна ми да ме разиграва, ама напълно ми омръзна.
Не мога да повярвам как получих повече внимание в рамките на 10 минути от непознат човек, а този, които твърдеше, че съм му била направила мнооооого силно впечатление и бла бла, да е държи така.
Айде, сиктир.
Иначе, имам нужда да почина малко, но не знам в какъв смисъл, дали да се отделя от всичко друго и само да работя, дали да бия шута на всичко или и аз не знам. Ще го обмисля по-добре днес, защото ще имам малко повечко време, надявам се. И личните ми отношения куцат, абеее нещо всичко ми е много куцо напоследък.
Dagichka
01-28-2015, 12:50
днес минаа, при това успешно, въпреки че втората тема, която ми даде я бях чела точно 2 пъти и нищо не помнех :д
да минава и утре и да идва събота. възлагам твърде много надежди на тая нощ, пък ще видим дали ще стане така или тотално ще преебе нещата и просто ще му кажа бай бай както вика мишо лондона :д
kamelia35
01-28-2015, 12:53
съм супер издразнена, ми идва да се скрия от целият свят. просто всичко да изчезне. Явно трябва да се науча да медитирам.
въй мн яко зех си 1вия изпит
Az se chuvastvam mnogo obyrkana i neznam kakvo da pravq
https://33.media.tumblr.com/2776f51f834ef7a9075277bb4eaa232f/tumblr_n0je15Eiyy1tr76jpo1_500.gif
Yung Armani
01-28-2015, 13:26
може да се каже добре,защото си взех изпита днеска
Az se chuvastvam mnogo obyrkana i neznam kakvo da pravq
https://33.media.tumblr.com/2776f51f834ef7a9075277bb4eaa232f/tumblr_n0je15Eiyy1tr76jpo1_500.gif
Като начало, започни да пишеш на кирилица.
Поне е постоянен, това ще му го призная.
Ако знаех, че ще ме търси повече, когато не сме заедно, отколкото докато бяхме, дори нямаше да си правя труда... :) Не знам защо го прави, но ако го прави, за да опипа почвата или защото се е поогледал и е разбрал, че е направил грешка... е позакъснял. Ще се осъзнае като мине ретроградния Меркурий, предполагам. :D
Иии много ме бива, проектът ми става МУЦ-КА, само ако можех да действам по-бързичко... ама като се има предвид, че нямах идея как се правят тия неща, а се оправих... ;3
Лоша Ди!
С нетърпение чакам да приключи този ден и да се прибера - да се чипна и да си го напрегръщам, да хапна ,каквото ми е сготвил. И после да се размазваме на някой филм.
И имам да чета терамного.
Ама бавно и славно успявам.
Баййй
shmatarok
01-28-2015, 14:57
Боли ме главата яко, сигурно щото измръзнах. Егати времето, снощи беше толкова топло, днес сняг, замръзнаха ми ръцете.
Оправих си часовника обаче, най-накрая, и съм много доволна.
И на туториала се представих добре и тюторката ме хареса. 8-)
Сега изпратих два имейла, надявам се да получа отговор до края на седмицата и то такъв, че да ми хареса. Омръзна ми от глупости просто. Мога ли да ги чакам два месеца да се натуткат да ми обърнат внимание, бахти.
kalpazanka
01-28-2015, 15:10
Ш пукна от главоболие... Кой ме би по главата да пия червено вино снощи?!
bloodfrozen
01-28-2015, 16:36
Много глад изпитвам напоследък, нетипично за мен. Крайно време е да подхвана и готварските книги, не само учебните. 8-)
sl1nceetoo
01-28-2015, 16:48
Наааай- накрая. Утре отивам да си дам декларацията, във вторник пътувам. А дотогава съм пълен айляк.
Днес съм капнала. Ходих с километри и коляното ми вече се обажда. Ама поне си заслужаваше.
А той е просто... не знам. Няма такъв човек. Разбирам колко много преживява и изпитвам някаква нужда да го направя адски щастлив, защото мисля, че го заслужава, макар понякога да се държи като гъз. Но след това, което ми каза снощи, вече знам, че си е моят човек. Ама все пак ме е страх да се открия напълно пред него. Оф.
А тя вярно ме накара да се замисля за много неща. Заедно си разсъждавахме на по кафе. Много я обичам.
weheartiit
01-28-2015, 18:21
Добре ми е,спокойно. :)
Намерих си отговорите,сега ще гледам филмче и чета малко и такава ще е програмата за тази вечер.
смяната на обстановката ми подейства добре. липсваше ми този въздух, тази гледка, това чувство на... откъснатост. обичам си града.
Еми, гадно ми е пък! Постоянно ли трябва да изкачат все нови и нови проблеми и не визирам себе си, ама... уморих се пък! Не, честно, изникват като гъби. А аз не съм всесилна. Колкото и да ми се иска, не мога да контролирам всичко. Чакам кога ще мога отново да вляза в тая тема и отново да бъда напълно положително по най-искреният възможен начин... Ама май тоя vol. няма да го бъде. Грр. Омръзна ми. Просто ми о-мръз-на! УМОРИХ СЕ!
И онзи индивид, дето се появи незнайно откъде, както подарък, за да си го използвам да ме разсейва по същият внезапен начин си изчезна. Явно се появи колкото да провери дали съм жива.
Ядосано ми е. На живота. И изобщо не е честно, че единственият човек, на когото наистина мога да споделя, е човекът, чиито проблеми ме тровят. Нда, прекрасно, само дето последното което му трябва е да му споделям това как се чувствам от всичко (не, че не се усеща, ама пак по-добре), защото нали, няма си други грижи, ся остава да му дойде на главата и за мен да се притеснява, че ми влияе така.
^пожелавам ти всичко да се оправи и възможно по-скоро да се почувстваш добре!)
Влюбено по време на сесия.. супер просто. Боговете да са ми на помощ в събота.
shmatarok
01-28-2015, 22:09
Влюбено по време на сесия.. супер просто. Боговете да са ми на помощ в събота.
Колко познато. Най-лошото ми представяне в целият ми академичен живот. 8-)
//
тая математика ще ми отрови нервичките просто. Имам желание да изхвърля нещо през прозореца. 8-)
Искам да ме местят и да си тръгвам на фитнес, току виж съм се успокоила малко.
Болна съм, а като съм болна, съм крива и мрънкаща. Не се понасям крива и мрънкаща... И той ми липсва много, направо не знам. А как не ми се излизаше тая сутрин... Исках да си кибича в нас и да спя цял ден.
май спрях цигарите
http://www.manaleak.com/mtguk/files/2013/01/animated-shrug-house.gif
чудно защо на хората им е трудно
paradosou
01-29-2015, 08:46
Тая техника, бе... Ще загина с нея. Трябвало е да се родя през 15-ти век :-D.
Апф, и остава малко, много малко. Извън темата за изтичащите секунди ми е смешно на какво се съгласих. Егати доверието му имам на тва момче о.О. Без ирония.
*Някой иска ли да ми предложи някакви сериали? Умишлено не предявявам претенции.
Deadlock
01-29-2015, 09:36
^Orange is the new black
Цял ден умирам от глад,ама направо умирам.
Нямам много работа и след обедната почива ще уча, което е добре за мозъка и академичните ми цели.
Той е любов и е по детски сладък, но може и да е адски груб на моменти, не че не е на място,просто казвам.
И така, искам храна, ама много ... не е честно
фактът, че хората, които в последните години са ме карали да страдам най-много, са окупирали любими мои островчета/пространства, ме кара да се замисля сериозно дали трябва да се преместя в нов топос.
слушам лигава музика, вместо да си цъкам задачките.
йей:Д
//трябва да го спра този форум, знам
с надеждата, че следващият ден ще бъде по-добър от днешният
отлитам, свивам в ъгъла загърнат във балтона,
притихнал след цигара на балкона,
попаднал в един от онези дни
безсмислено затворен в себе си обесен в примка от лъжи.
в ответен спор словесен отвесно окачен като стара статия
потънала в мисли статуя, сам стоя в стаята с тъга на рамото
прегръщам я в хартиен лист прегъната забравен стих съм.
затворник сред бумащина забутан в прашни рафтове
в кошмарен сън събуди ме, виж ме хубаво,
защото заприличал съм на старо мръсно фото,
овехтяло черно бяло
...
ще ме зарадва, ако повярваш без резерви на гласа ми,
но никъде не пише че съм прав освен на листа ми.
^^
май спрях цигарите
http://www.manaleak.com/mtguk/files/2013/01/animated-shrug-house.gif
чудно защо на хората им е трудно
Браво на теб!
ОН: Аз продължавам да съм болна, но далеч не съм крива вече. Един авер ми домъкна чай Туинингс в кутия да пробваме в нас и, макар да си изцапах цялата къща и да пих ебати силния чай, МЕГА много ми хареса и ме вдигна. Имам си още мноооооого за пиене, сигурно до другата седмица по същото време ще е изпит чак. :д Ама да де - верно си ме вдигна бая. Чувствам се енергична и за пръв път откак съм болна, не искам да избия света и не ми е гадно. Хахах, трябвало е още във понеделник да се хванем да пием такова нещо. И да - сутринта преди първата матура верно ще си сваря такова. И преди втората, както и преди изпита за професия. А пък да не говорим преди бала. :ддддд Тва ми е по-силно от кафе, енергийна и секс сутрин. :ддд
TheDeath
01-29-2015, 11:16
Чувствам се добре, още има - няма 2-3 часа и приключвам с работата. Е, като се сетя колко купища посуда ми остана за миене от снощи... Ама така е, като спират водата п*далите и не мога да си ги измия на момента... Супер е гадно, мразя да ям или пия нещо и да не мога да си измия съдчетата. А представете си, като съм и готвила нещо, както се случи снощи.... Мамка му....
Иначе ми се спи, ама на мен винаги ми се спи, то тва не е нещо ново, единствено не ми се спи, когато дойде момента за спане :) Въртим се у леглото, като пумпал и не мога да си намеря място... Пфффф, живот!
kamelia35
01-29-2015, 12:56
Днес съм по-добре. Вчера се скарах със всичките, които можах и казах им всичкото, което толкова дълго време го държах в себе си. Олекна ми малко.
TheDevilInMe
01-29-2015, 13:07
american horror story, once upon a time
Жив! И доволен. :)
А може би и малко ретро: www.youtube.com/watch?v=gdSMSMcPO68 Lordz of Brooklyn -Lake of Fire.
Желая Ви същото.
най-безболезнената менструация!
/активна, весела, доволна/
заслужаваше отбелязване
дай Боже всекиму
АМИН
Dagichka
01-29-2015, 17:59
^дано наистина!! :д
не знам каква трева пушихме, но чак сега ме цъкна :д и беше толкова прекрасно, аз, той, зеленият балон, метрото и целувките :д чак неудобно ми стана, все пак съм свикнала да се съобразявам с хората наоколо, докато на него не му пука..
сесията свърши, ако успея да направя схемите в събота и си изкарам добре официално ще посрещна февруари с огромна усмивка към света :))
Кажи му четвъртък и не се обяснявай повече. Винаги е такава лудница тоя ден...
Иначе съм добре.:>
утре ше духа яко смятам да изляза без панталони
Ш пукна от главоболие... Кой ме би по главата да пия червено вино снощи?!
не ти е виновно виното
*Някой иска ли да ми предложи някакви сериали? Умишлено не предявявам претенции.
е предяви де
/vikings
чилвам си.
по-често трябва да го правя:Д
ужасно си несериозна
защо не ми отговори?
SHPAIdURmeN
01-29-2015, 20:32
Знам аз
че ще ме чакаааа :D
? за кое
на лс-то :/
на въпроса ми къде да ти пиша
омг, едит:д
не мога да повярвам това как ме накара да се чувствам, направо ми стана РЕЗКО ЛОШО
ок съм си ся :д
мисля, че може да страдам от биполярно разстройство
тва прави ли ме гениална?
pac0line
01-29-2015, 23:52
Хайде господа човешки ресурси, време е вече да откликнете на мотивационните ми писма и да започнете да ме каните на интервюта, имам още само седмица за да ви обръщам от ценното си внимание!
Баси якото... Утре съм на изпит, а по незнайни причини се събудих в 3 часа...
Пак се държах като гъз снощи и ми в гузно...
ForzaFelipe
01-30-2015, 01:35
Как винаги си харесвам единственото момиче което няма да ми обърне внимание..Това си е талант направо :lol: А не е като винаги да си харесвам най-натоканата или нещо, ама..
TheDeath
01-30-2015, 06:30
Снощи беше супер, пак си изкарахме следобеда заедно, спечелихме 100лв в казиното с вложени 20 :) Нощува си при мен, явно съм доста убедителна, дори без думи :) Тактиката работи, не досаждай, не се обяснявай, просто покажи какво искаш :) Дано нещата продължат в същия прекрасен ритъм....
Niakoitam
01-30-2015, 08:39
Вчера изпратихме и другият ни дядо.Бащата на баща ми.Не можа да се справи с болестта.Поне не се мъчи много.Сега постепенно животът ни ще си влезе пак в старите релси.Тези от последните около 8 години. И след около 10 години 1 месец и половина отново легна до баба ми.Този път завинаги.А после сънищата не били показвали разни неща.В ноща на 27ми срещу 28ми сънувах другият ми дядо,който почина преди повече от 15 години.Беше жив,но тежко болен и майка ми се грижеше в София за него както сега се грижеше за този ми дядо.Понеже се влоши и предложихме да го доведат в нас,но тя каза: Няма смисъл,той едвали ще успее да прекара ноща.И на 28 дядо ми наистина не прекара ноща.Издържа само до около 18:00.Ще ми се да покълна малко "другото му семейство" задето го оставиха,когато най-много имаше нужда,задето му взеха и последната пенсия при условие,че можеше и да не може да вземе следващата,както се и случи,защото трябвало да изкара до 1ви.Затова,че трябваше да има разправии за да му се донесат дрехите и че го бяха облекли с егати покъсляците,затова,че си бяха прибрали джиесема и затова,че той си поиска само телевизора въпреки,че ги е оборудвал изцяло,а те ни донесоха някакво малко телевизорче за 150 лева при теглен кредит от него преди няколко години около 1000 лева.Но то всичко се вижда отгоре.Пък и понякога ми се струва,че клетвите ми са твърде силни и много бързо се случва.(на шега пожелах на не си спомням кой бразилски футболист на световното беше да се контузи в един от мачовете на Бразилия за да не може да играе натам и той наистина се контузи точно на този мач така че забрави за световното.Дали е просто съвпадение не знам). А на ония цигани дето се възползваха вчера на погребението да си чопнат 30 лева от чичо ми и стринка ми представяйки се за частници при положение,че се разбра,че нямат право изобщо да взимат пари им пожелавам да се обдуят с тези пари и да се задавят с погълното.Дано ракията им стопи мангалските органчета...
kalpazanka
01-30-2015, 08:50
Niakoitam, искрени съболезнования...
Dagichka
01-30-2015, 09:44
днес ще е натоварен ден без да го бях планирала такъв :д в 8 станах да решавам изпит по математика на една аверка хах дано да го е взела де. днес няма да се видя с него, още не съм направила схемите за утре, трябва да реша и какво ще облека и тн арггх.. и ще ходя до болница вечерта, за да придружа една съседка, че не й се ходело сама.. вярно, че обичам да помагам, ама някак си това ми идва прекалено, без това не обичам болниците..
Niakoitam, дядо ти да не е Желю Желев ? /извинявай! ;д Съболезнования :)
Niakoitam
01-30-2015, 10:04
Благодаря за съболезнованията ви.
Иначе не,дядо ми не е Жельо Желев.Нищо,че е до около 1 година само по млад от него.По стечение на обстоятелствата обаче явно ще ходят заедно към онзи свят.
Друг е въпроса че тези дни смъртните случай в моят град са толкова много.Само на 28ми петима,а на 27ми трима, при положение,че това си е доста голямо число.Попринцип бройката като че ли е доста по-малка.
NomNomNom
01-30-2015, 10:24
Някойтам, искрени съболезнования^
Да се прибереш след работа вкъщи, и той да те чака, и да ти се радва, и да се гушкате цяла вечер, после да си говорите в леглото и да се гушкате цяла нощ - по-добре не може да е, ама си отива в неделя сутринта.
Довечера майка ми ще ни вземе и ще ни кара в хоум градчето, където ще вечеряме с нея и баща ми, утре ще закусваме с тях, а на обяд ще ходим в другото градче при баба ми, дядо ми и леля ми.
Цялата рода има мерак :Д
Niakoitam
01-30-2015, 10:29
поколения бро ;]
Поколения наистина,но не е само и до това.Няма особена подредба.На кой когато му е писано.Ей го на онзи ден чета за някакво 22 годишно момче дето починало от някакво заболяване.Едната ми баба изкара до 65,двамата ми дядовци до около 78-79 и тримата от различни заболявания починаха и никога не са ходили с бастуни.Другата ми баба е някъде 84-85 и си е жива и горе долу здрава и продължава да си ходи само на двата крака.Господ здраве да и дава.Попринцип при такива ситуации неизбежно се сещам за онази черта дето Номката спомена,че е видяла като е била на гъби. Но рано или късно краят на тази черта идва за всеки. :) А когато дойде моят ред,някога когато си е писано да стигна края на чертата просто се моля да е колкото се може по-бързо и по-безболезнено.А стигне ли се до някаква рязания на разни крайници като при пак онзи ден починала една бабка предпочитам тогавашното ми семейство да има благоразумието,което да надвие емоцията им за да ме оставят намира.Именно затова въпреки,че дядо ми си отиде съм доволен от факта,че се мъчи само около 2 седмици като само втората беше най-тежката му...
Очевидно без да разбера съм направила няква много тъпа грешка на работа и ,ако я повторя ще си летя с все партакешите - просто перфектният петък да му се не види.
Чувствам се отвратително, напрегнато. Яко тъпотия иначе...
Толкова е вълнуващо това с роклята. Вече си я представям почти изцяло. :Д
И цветът е окончателно решен. :Д
NomNomNom
01-30-2015, 14:06
Толкова е вълнуващо това с роклята. Вече си я представям почти изцяло. :Д
И цветът е окончателно решен. :Д
какъв цвят, дълга или къса
Днес е ден за ниско кръвно, лежане и ядене на шоколад :/
Май и юни са отредени за "Отмъстителите" 2 и "Тед" 2, решено е.
https://www.youtube.com/watch?v=7FaXmRWXLjM&feature=youtu.be
ей така:)
anonymous908491
01-30-2015, 15:28
Очевидно без да разбера съм направила няква много тъпа грешка на работа и ,ако я повторя ще си летя с все партакешите - просто перфектният петък да му се не види.
Поне не работиш в ядрена централа, иначе за твоите грешки, щяхме да плащаме всички.
kalpazanka
Днес е ден за ниско кръвно, лежане и
Чипс!
AnarchyBoy
https://www.youtube.com/watch?v=NfvUgZ5FLJ8
Велика песен! ВЕЛИКА!
"Станал си гнусно студен и отдръпнат"... Не ми направи впечатление, помислих, че се ебава. Все пак това е тя, тя винаги се ебава. Слушайки тази песен в момента, лежа замислен, пуша и се питам " Ебати, кога станах толкова студен наистина?" Песен преди време означаваща толкова много за мен, свързваща ме с толкова много, шепнейки толкова много емоции, сега е просто някаква песен на която даже не обръщам внимание. Мисля за миналото да, мисля за всичко, с което съм я свързвал, но не ме боли. Не ми пука всъщност. Даже се смея, което е толкова егоцентрично. Станал съм адски саможив. Пуша и се смея на миналото, на глупостта си, на глупостта на другите. Смея се на иронията в живота ми. Смея се на всяка една липса. Усещам, че не съм добре, никога не съм бил толкова уравновесен и спокоен. Винаги съм бил първосигнален, спонтанен, избухлив, неконтролируема буря от емоции (независимо положителни или отрицателни), а сега съзнанието ми, не трепва. Като спокойно море, гладко като огледало, нищо не може да ме провокира да изпитам каквото и да е. Вече дори и тя. Скоро изведох майка ми и брат ми на ресторант.. Атмосферата беше супер, те се забавляваха, а аз просто бях там.. просто участвах във вечерята, нищо повече. Не ми достави никакво удовлетворение. Когато тя ме целуне, не е необходимо да затворя очи. Не чувствам нищо и към нея. Все ми е тая. Не съм тъжен, не ми е кофти, не се самообвинявам, напротив всичко ми е перфектно, просто съм неутрален във всичко. Все ми е тая за всичко и всички. Интересува ме само аз да съм добре. Усмихвам се насила, но не съм и тъжен. Просто нямам поводи за усмивки, нито за тъга. Безчувствен съм. Ново за мен. Все още пуша и слушам песента. Преди време ме е натъжавала, радвала. А сега, дори и напъвайки се, не мога да се натъжа. Опитвам се. Опитвам се, мъча се. Мисля, препускам, не. Не мога. Толкова неестествено за мен. Мислех, че се познавам, а все още се изненадвам. Не може да съм станал толкова студен. За една вълчица биеше, а вече и за нея не. Няма нещо на тоя свят, което да ме ентусиазира поне малко, няма и нещо, което да ме натъжи. Всичко е просто вариации и шансове, калкулации и възможности. Всичко става, защото просто така се случва. Нищо не е предначертано и отредено. Нищо не става с цел, света просто си съществува. Ние сме участници.
Все пак велика песен. Накара ме да се замисля за доста интересни неща. Приятна вечер.
Поне не работиш в ядрена централа, иначе за твоите грешки, щяхме да плащаме всички.
И аз така се успокоявам.
AnarchyBoy
01-30-2015, 15:44
Спри тревата! ;)
Не мога, бачи! :D
Fisherman
01-30-2015, 15:57
Ебати, кога станах толкова студен наистина?
еха! просто еха! как да не ми стане мило. пак ме търси, пак! постоянно. аз не бих се търсила :Д. гали ми егото, мдаа. може да има всяка. всяка. а продължава да иска мен. не го разбирам. не, всъщност го разбирам, защото аз изпитвам същото към друг и ми е до болка познато. един човек създава у теб представата за идеалното. идеалния разговор, спор, секс, идеалната вечер, идеалната сутрин, идеалната разходка. и когато се появи друг, сякаш нещо липсва. несъзнателно ги сравняваш. в главата ти вече се е запаметил определен шаблон, към който се стремиш и който си идеализирал. трябва/ше ми толкова време да се приспособя към различното. различното/новото невинаги е по-лошо. напротив, дори може да надхвърли очакванията ти, стига да му позволиш и стига да отвориш сърцето си. а аз ще го направя. не е съвсем ново, да. но никога не съм давала истински шанс на това ново. заслужава го. заслужавам го.
galaxy29
01-30-2015, 19:19
не знам каква трева пушихме, но чак сега ме цъкна :д и беше толкова прекрасно, аз, той, зеленият балон, метрото и целувките :д чак неудобно ми стана, все пак съм свикнала да се съобразявам с хората наоколо, докато на него не му пука..
сесията свърши, ако успея да направя схемите в събота и си изкарам добре официално ще посрещна февруари с огромна усмивка към света :))
мелчо, много ти се радвам, че си щастлива и всичко е наред с момчето (: вече не съм му така ядосана :д и мел, може би е по-добре така по-необвързващо, аз поне съжалявам, че се бях впуснала в толкова сериозна връзка и се бях отдала толкова, защото въобще не ми беше времето и беше мн тежко, въпреки че ми беше голям урок, та така, исках да ти споделя от личен опит, пък ти си знаеш (блъш)
http://31.media.tumblr.com/4ce22254996b263a9d2fbd7ace7359e6/tumblr_meuu3ewU6P1rbrg5uo1_400.gif
като се замислих, осъзнах, че не й помогнах особено. толкова бях вглъбена в своите проблеми, че не й обърнах нужното внимание. ще поправя тази нередност. и на нея не й е лесно. ще ги прикрия и ще направя всичко необходимо, за да си изкарат чудесно. заслужават го. тя го заслужава. миличката ми
дано не съжалявам/е
GuardianAngel
01-30-2015, 20:16
Чувствам се унищожен.Само ако можеше някои да ме изтрие с гумичка...
Aeternal
01-30-2015, 20:25
I'm .. so .. fucking .. angry.
След половин дузина бири и 3 доти нещата са все още толкова зле, но поне не ми дреме.
galaxy29
01-31-2015, 02:48
може да ти олекне, ако си излееш енгрито тук ;д
аз се чувствам някакво хубаво, а нищо не е наред и дори не съм пияна, отдавна не съм се чувствала така и знам, че е временно, но все пак ми е добре ;д вярвам, че ще се справя с цялото това мое опечаление, в което съм заседнала почти, откакто съм се родила и че не хубавите моменти ще са рядкост, както в момента, ами лошите (:
SonataArctica
01-31-2015, 03:30
Много си я обичкам. Буквално не се разделяме и ми е едно толкова драго и приятно и влюбено... бррр! Все още се чудя на късмета си. :) Всичко се нарежда накрая, а?
galaxy29
01-31-2015, 03:44
нарежда се, дам, стига да поискаш ^^ а с любов, дори да не е наредено е сладко :д
и бтв и за теб се радвам
SonataArctica
01-31-2015, 04:37
Благодаря!
galaxy29
01-31-2015, 06:39
дават куче в чекмедже по к1 :д мн го обичам
Colouring
01-31-2015, 07:05
Разцепих я тая математика, ей! Да не казвам голяма дума де, нищо не се знае, но съм доволна, така че - whew! Ох, сега идва химията. Е, мама му, срам ме е да го кажа, обаче имам познанията на третокласник по Химия. Тотално съм зле, за четири дена трябва да стана про, иначе лошо. Не ми се мисли. :Д 'Що не може да имам още два изпита по математика просто?!
Хм, ще се пробвам да се съсредоточа и да избутам.
Dagichka
01-31-2015, 07:12
мелчо, много ти се радвам, че си щастлива и всичко е наред с момчето (: вече не съм му така ядосана :д и мел, може би е по-добре така по-необвързващо, аз поне съжалявам, че се бях впуснала в толкова сериозна връзка и се бях отдала толкова, защото въобще не ми беше времето и беше мн тежко, въпреки че ми беше голям урок, та така, исках да ти споделя от личен опит, пък ти си знаеш (блъш)
милата ми тя :* то и аз принципно искам ако съм с едно човече да е сериозно, ноо ще видим, може би тоз ще ме научи как да стана малко по-свободна от собствентие си граници :д
пфу, не можах да спя от тоя вятър, имах чувството, че прозорците ще се счупят :д даноданодано днес е по-добре, партито идваа :д
paradosou
01-31-2015, 08:47
Почти постоянно ме впечатлява. Вчера изявата беше особено силна xD. Извадих нереалния късмет просто :). Радвам се, че съм късметлийка и по принцип.
А, и благодарско на отзовалите се с предложения за сериали.
Чувствам се страхотно.Снощи се возихме в зверче Опел,на едно приятелче и още ми е повдигнат адреналина :)
Добро утро. Определено е добро. Вечерта с нея беше интересна, харесва ми да има върху какво да циклим и да говорим. Дойде ми добре, определено. Само не ме кефи, че имам да чистя, но и тва се преживява. Аре, хапчета, баня и в бабини, че вече мойта става нахална. Приятен ден.
kamelia35
01-31-2015, 09:10
Добре съм, може й да е по-добре, че не прави нищо за да се върне. Най-накрая ще ни се разделят пътищата. и без това ни разделят 2000 км.
dreamchaser______/
01-31-2015, 09:28
Като парцал съм... ;д Вчера реших да ида до фитнеса след като 10 дена го ударих на живот и викам да се връщам във форма. Видях се с едно аверче и тъкмо се готвеше за ММА тренировката си та реши да ме покани за спаринг партньор... Първо си направих моята тренировка и след това реших да му наритам задника ;д (Доста пъти съм му бил спаринг партньор, трудно се навива човек да се качи на ринга с него ;д ) Та определено съм загубил форма.... Понабихме се или по скоро той мен ;д . Според него трябвало да ме потроши защото съм тотално загубил форма... И не го виня от известно време освен да пия и обикалям по кръчми не правех нищо друго а преди имах мотивация. Като се замисля доста съм се отдалечил от това което бях преди. Та след като ме преби на ринга решихме вечерта да излезем и да се накажем като за последно ;д Събудих се потрошен с една невероятна мускулна треска и до момиче което не познавам. Отново се връщам към това което бях и не харесвам този ми факт. Реших отново да се взема в ръце и да спра този скапан кръговрат в който се въртя от доста време...
bloodfrozen
01-31-2015, 10:05
И аз получих вдъхновение да ходя на фитнес, дано не се окаже само временно. 8-)
Сега поне разполагам със свободно време, което се чудя как да запълня.
От месец и половина не съм се наспивала така добре, времето навън е приятно, а след малко предстои да пазарувам. Абе.. суперско ми е. :)
shmatarok
01-31-2015, 16:09
Обичана и обичаща. :) И на фона на това, всичко друго ми се струва маловажно.
Блаб е малко болна, но ще се оправи.
пуснала си е филмче и пие чай))
//из диалога там:
She: So what's your deal?
He: Well, I put up an album 5 years ago. Brought me indie fame and sort of fortune. (Pause) I'm a Libra.
She (smiles): Go on!
))
Бясна съм. Едно и също нещо го дъвчем сумати пъти и тая жена продължава да вика и да се прави на интересна. И когато аз повиша глас, защото вече ми е дошло до гуша, моите думи биват обърнати. Малко ми оставаше да ѝ откъсна ръката и да я набия с нея. И без друго се прибрах крива, кво се заяжда за вече обсъждани работи не ми е ясно. На мен приятно ли ми е да се мъча да угодя на всеки и всеки отвсякъде само да ме дърпа и ръчка със своите си простотии?!
^ https://www.youtube.com/watch?v=yw32oupXphA
за какви неща се сещам като ви чета постовете ;/ смятай ... ;д
Нещо се запалих тези дни по капучино рисунките :д
Тъкмо започна да ми се получава идеална пяната, сега започнах да правя разни фигурки. Засега изглеждат ужасно, някво супер безформено, както обикновено, но пък гледам клипчета и утре пак ще пробвам поне едно сърце или клонка да направя :Д
GuardianAngel
01-31-2015, 17:48
От ден на ден по зле..Искам само всичко да свърши,неиздържам на тази болка вече.
TheDevilInMe
01-31-2015, 18:12
доволно ми е че изпитите приключиха и то доста успешно, йеййй последна сесия юни и ако всичко е наред ще се дипломирам хах... само да не бях болна и той да не ми липсваще толкова много...
galaxy29
01-31-2015, 21:00
http://youtu.be/GINpKSkZawk
((:
galaxy29
01-31-2015, 21:12
.
боряна, слушах riptide и се сетих за теб и как ми се натискаше да ме миришеш :oops:
NomNomNom
02-01-2015, 03:28
Изпратих го до летището. Разстоянието от чек-ина до секюрити контрола за съжаление е никакво.
Colouring
02-01-2015, 06:39
Снощи беше яко. След ученето цял ден се възнаградих с мързелуване с него в леглото и целувки. Доволно си беше! После пък вечерта с тях беше забавна, напрегнахме си мозъчните клетки с тази игра.
Днес едва се вдигнах от леглото и като си помисля какво ме чака ми става лошо. Обаче смятам да съм по-сериозна от вчера. Пия кафето и почвам, няма време за губене!
anonymous708973
02-01-2015, 06:45
Неделя тук не се брои за ден. Отворен магазин за храна - йок. Аптека - йок.
По случайност намираш някаква "спешна" (която работи в събота - което също е рядкост, та "чак" до 8.30 в неделя!) и си правиш една разходка в 7.40 така 3 км... Щото и транспорт няма преди 8.20. Много освежаващо, веднага се събудих!
Ако всеки ден ми започваше толкова свежо денят, Нобелова награда щях да имам.
Има време :Д за момента ми стига и прилична оценка по финанси, да не се лакомеем!
от 6 дни, които съм си оставил по имунология да уча 3 дни пълно бездействие и ся 3 дни трябва да се пръсна от учене.. да се е*а в тъпака:Д
от 6 дни, които съм си оставил по имунология да уча 3 дни пълно бездействие и ся 3 дни трябва да се пръсна от учене.. да се е*а в тъпака:Д
ахахаха, колко познато :Д винаги оставям за последния момент, което ми идва доста нанагорно и шибаничко, но засега ми се получава :Д
чувствам се...задоволена, хах :Д
За последната седмица-две по-добре не съм бил, най-накрая я заебах!
Утре имам изпит, чувствам се крайно неподготвена, но да кажем,че ще го преживея някак...
Само утре да мине, нека мине...
Допивам си кафето,спирам да се самосъжалявам и започвам пак да чета.
http://youtu.be/GINpKSkZawk
((:
НЯМА ТАКАВА ПЕСЕН.
он:
слушам рейчъл ямагата и почвам да уча пак
искам да е пролет
и искам да не се втелявам за нищо
Dagichka
02-01-2015, 09:03
сега се прибрах, схемите минаха успешно, размазах се в микстейпа, видях се с куп хора, братчето си видях, пълнолетника ми той, спечелих си диск, говорих си с филеца, йоко, неги и тн яки хорица :д и с него бяхме заедно.. картинката е пълна :д
здравей, февруари!
NomNomNom
02-01-2015, 10:10
Изгубих си портмонето. ПиснА ми.
DisappointedDreamer
02-01-2015, 11:36
^Може да си си го оставила в Испания?
Обичам си ги. Многомногомного. И братя ще ми идва на гости^^. Доволно!
NomNomNom
02-01-2015, 11:59
^Може да си си го оставила в Испания?
Обичам си ги. Многомногомного. И братя ще ми идва на гости^^. Доволно!
Не, в петък бях на работа и още беше в мен, после слязох до пекарната, после в колата, после у нас, после у на майка ми градчето, снощи у нас и днес виждам, че го няма
Залагам.на пекарната или на работа :д
galaxy29
02-01-2015, 12:20
габи, и клипът е много готин, един такъв магически :д
Изпратих го до летището. Разстоянието от чек-ина до секюрити контрола за съжаление е никакво.
Милата.
ОН: Спала съм едно дванайсет часа, чак съм се напукала от сън. Антибиотиците си изпих час след редовното време, браво на мен. Поизчистих си малко хаоса, вече си е баш подреден. :д Доволна съм ама имам още малко.
Изгубих си портмонето. ПиснА ми.
:razz:
NomNomNom
02-01-2015, 15:07
Казах на нашите съвсем спокойно няколко пъти да проверят у тях и у колата, от втория път го намериха :д
ша съм нелегална ден-два
AnarchyBoy
02-01-2015, 15:09
Казах на нашите съвсем спокойно няколко пъти да проверят у тях и у колата, от втория път го намериха :д
ша съм нелегална ден-два
Ти си ебати каръка честно... :D
DoubleDMG
02-01-2015, 15:10
ззззззззз толкова дълго не можах да я изкарам и днеска пак валя .. Мамка му,утре сутринта не ме инт излизаме и ще й измия лапите преди работа.. Баси , горкото.. Цял ден вкъщи , иска да излезе... Защо ли другите хора не се поставят на мястото на домашните си любимци.. Искам утре само да е сух деня ... А дано.. Ама надали :С
Здравеейте!!!Наскоро започнах пак да влизам тук,не е истина от колко време не бях,хаха :D
galaxy29
02-01-2015, 16:57
:razz:
мен защо не отрази.. вече не ти пуказ а мен, яснно
мен защо не отрази.. вече не ти пуказ а мен, яснно
сори пафипаф, пропуснала съм го :/
много сладко
обаче не си спомням да съм искала да те душкам
да не би да е била джеси?
и да, песничката е много прекрасна ;*
https://www.youtube.com/watch?v=uJ_1HMAGb4k
galaxy29
02-01-2015, 17:15
мне, ти беше, седеше до мен и каза 'много хубаво миришеш, мокриш ме, искам да те усещам по-близо до себе си' и започна да ме целуваш
сигурно е било като вече бях пияна, то нали знаеш, че тогава се показват истинските желания на човека :oops:
galaxy29
02-01-2015, 17:20
сигурно е било като вече бях пияна, то нали знаеш, че тогава се показват истинските желания на човека :oops:
:oops:
LoadRunner
02-01-2015, 17:32
мне, ти беше, седеше до мен и каза 'много хубаво миришеш, мокриш ме, искам да те усещам по-близо до себе си' и започна да ме целуваш
Ако ви трябва някой да ви свети другият път, или да ви държи дрехите Аз съм.
глеах некъв фюм
THE SMARTEST GUYS IN THE ROOM
лолнах
ебати пичовете ахахах
leadyflame
02-01-2015, 19:03
много ми е сговнено покрай някви празници, еля па ся пийвам си бириджасму и знам, че утре ще ми е голяма брада, щото ще си куфея сама, заради мойте лайнярщини.... найсссс
и ми е едно такова самотно за пръв път, неразпознаваема съм, да го еба
NomNomNom
02-01-2015, 19:46
Цяла седмица от 10 на работа .. 'ма служебното автобусче е до 9 , а хич не ми се лови градския, а от таксита фалирах :Д
dreamchaser______/
02-01-2015, 20:57
Не много добре ;д в момента като се опитвам да си спомня всичко ми е на моменти. Спомням си, че минахме през поне 3 казина... явно сме спечелили доста щом сме имали пари за дискотека а и преди малко си открих 380 лева в сакото :д . Отново поднових тренировки, но рамото ми отново ми създава проблеми и май ще трябва операция(вадил съм 2-ти рамо до сега и определено не искам 3-ти) . Също обмислям да си купя билярдна маса, но нещо доста ще ми бръкне в джоба а не искам да взема някакъв боклук за 1000 лева и после да го метна през терасата.... Май ще отворя покерстарса накрая ще се набутам пак яко, но пък кеф цена няма, майката му е комара да върви
weheartiit
02-01-2015, 21:00
С какви хора излизам,не е истина.
Поне май пак навреме се усетих с какво нещо си имам работа,
издадоха се и пак аз съм черната овца.Ще се спасявам,не ми трябват такива "приятели".
galaxy29
02-01-2015, 22:33
Ако ви трябва някой да ви свети другият път, или да ви държи дрехите Аз съм.
гаджето и ще ревнува от теб, сори
далматинчо не се прави
номном, приличаш ми на таз актриса, дето беше казала, че те кефи в темата за женска красота, щях да ти казвам още в нея, ама забравих :д
*на ева грийн
TheDeath
02-02-2015, 06:02
Чувствам се добре, уикенда беше хубав, бяхме си заедно , смяхме се, играхме билярд, казино... Вечери, спахме гушнати един в друг.Стараем се да се променим и двамата към по-добро, явно след като си казахме, че имаме нужда всеки от пространство и време за себе си, установихме, че предпочитаме да прекарваме това време уж за себе си - един с друг... Сякаш започваме да се разбираме само с поглед. Надявам се да остане така и въпреки предстоящите дразги, които няма начин да не се случат, пак да намерим пътя един към друг, както сега
Dagichka
02-02-2015, 08:51
най-накрая се наспах, ох сладки 10 часа :д
филмарка съм много, когато съм с него не мисля и се наслаждавам на момента, но сега като останах сама.. веднага главицата ми роди 50 възможни филма и сценарии :д но все пак, стана това, което исках, пък натам ще видим как ще се равият нещата.. :))
и имам шоколад и ягоди в нас хохо
като за китари в парка.
мммм, да))
Deadlock
02-02-2015, 09:22
номном, приличаш ми на таз актриса, дето беше казала, че те кефи в темата за женска красота, щях да ти казвам още в нея, ама забравих :д
*на ева грийн
жените все (казват, че) харесват такива, които приличат на тях :Р
Днес се сетих, че отдавна не съм се мерила и малко се притесних, че може да съм надебеляла, но за щастие мерките ми са си същите като миналата година и се успокоих доста :д
//макар че си мисля че все пак съм качила, просто е само на бедра
NomNomNom
02-02-2015, 11:02
жените все (казват, че) харесват такива, които приличат на тях :Р
Ней , не приличам на нея :/ Разменям балканския си нос за нейния :Д
kalpazanka
02-02-2015, 12:02
Толкова приятен изпит ми беше :) И толкова интересна материя :)
Засягате ли АФЛ? Имунологични конфликти при бременност?
Неделя тук не се брои за ден. Отворен магазин за храна - йок.
Поне на гарата нямате ли отворен *капан*?
Седя си свита на топка пред компютъра, гледам си сериала на пресекулки и ме боли коремчето. Гушка ми се идиотски, по дяволите! Искам да си го видяяяяя...
shmatarok
02-02-2015, 12:20
Седмицата започва много добре.
Още е обяд, а вече имам едно интервю за работа и имейл от общежитията, че ще ме местят. 8-) Доволна съм!
Блаб, да очаквам ли спъване от Меркурийчо и ако да, как да го избегна? 8-)
anonymous895156
02-02-2015, 12:25
понякога просто стоя и се чудя
как е възможно да съм толкова красив, умен и харесван едновременно
?!??!?!!?
смисъл
аз съм Ницшевият свръхчовек
а не съм направил нищо по въпроса
май е време да се превърна в бог
soon
всички плебеи могат да го джвакат
гледайте, завиждайте
дрислии мръснии
valeto0o
02-02-2015, 12:26
тъжнааа
kalpazanka
02-02-2015, 12:26
Психически, емоционално размазана, опустошена...
anonymous895156
02-02-2015, 12:27
Психически, емоционално размазана, опустошена...
изпий едно кифе
kalpazanka
02-02-2015, 12:28
Кафето не е върнало никого от оня свят.
Кафето не е върнало никого от оня свят.
Но ще се върна от оня свят ако правилния човек ме викне на кафе у тях...
За първи път в живота си видях марихуана, екстази, амфетамин, хероин и кокаин на едно място.. :D
Иначе се чувствам като забравен и използван глупак, не че не съм такъв де..
girlwithblueeyes
02-02-2015, 16:07
Имам нужда от сън но и днес няма да стане.Става ми все по натоварено и трудно да смогвам с толкова отговорности може би приятелят ми е прав че прекалявам.
Утре съм на лекар и ще си видя бебчетата^^
pandabear
02-02-2015, 16:27
заспах за 2-3 часа, събудих се и отново ме болят адски много бедрата. и се е появил още един липом. аф. малко са ми другите неща пък сега и това. чувствам се изморена психически и физически. писна ми да мрънкам. направо се ненавиждам понякога. ама к'во да направя?! някои неща не зависят от мен, не мога да имам контрол над всичко в живота ми, колкото и да ми се иска. опитвам се да мисля положително и да не се напрягам допълнително с лоши мисли, но те просто си се случват едно след друго гадните неща. 'ми да му се не види не смятам, че съм от хората, които заслужават подобни помии. от около година съм заседнала в няква скапана дупка, аз драпам ли драпам и няма измъкване. ама иначе всеки ме успокоява "ще мине, споко, не може все да е така". е ЯВНО има как. и в личен (емоционален) план нещата не са никак цветущи, но мисля, че е време да спре да ми дреме поне за това. и така. отивам да пия вино, да ям гювеч– радостите в деня ми. хех.
dreamchaser______/
02-02-2015, 17:23
Ъммм днес съм кажи речи в кондиция. Снощи не мина чак толкова зле, или поне по мой сметки...Днес проспах деня напълно, за няколко часа вече съм на 6-то кафе и 2-ри редбул. Видях се с една приятелка за малко и ми направи списък с нещата който трябва да спра,откажа и на тези който трябва да започна за да съм бил точният мъж за нейната приятелка с която се опитва да ме сватоса вече 2 месеца. Момичето си е адското парче, но се знам какъв съм боклук и освен хубав секс друго няма да има. Не отричам, че ми е приятно да излизаме на по кафе и билярд, но връзките ми са нещо крайно чуждо от доста време и не мисля да се забърквам отново. Днес най сетне избрах подарък за рд-то на едно аверче което ми е като брат. Купих му часовник на HUGO BOSS за почти 500 лева ;д Модела му е почти като моя затова съм на 100% сигурен, че ще откачи като го види. Мислех да му подаря и някаква друга простия към часовника като вибратор за да се ебаваме жестоко, но нашия си харесал едно момиче и не искам да му съсипвам бъдещето ;д . Утре ще трябва да ставам рано, че ме чака една камара с глупости да оправям и още от сега като се сетя ми става лошо. Абе кой заблуждавам живота ми е една такава каша голяма, че нз как не съм се удавил все още. Баща ми не спира да ми намила да съм си намерел най-сетне момиче което си заслужава и да не живея сам. Най-лошото е, че ми го казва така . "Майка ти винаги това е искала за теб, да имаш приятелка и семейство" . И всееедно ме смазва скала всеки път като го каже... В момента съм надул тая песен да тразня на макс съседа, че не дава на дъщеря му да излиза с мен на кафе ;д
https://www.youtube.com/watch?v=sAYrAu-jnMY
Главата доволно ме боли...
Ебал съм ти и изпити, и сесия, и висичко...