PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

Lilanda
10-01-2014, 18:40
Комплекси, мейна. Никога повече няма да го позволя това! Никога!

Утре отивам на тренировка /за пръв път от сто години/ и ако той е там, ще е добре, ако не, ще се окаже, че не познавам никого, но поне ще потренирам. Имам нужда да си поговоря с него за това и на живо де, но може да няма възможност да дойде, а ако е така, няма да можем скоро да се видим, с изключение на другия четвъртък. Само му споменах за вчерашния спор и за днешната изцепка и той реагира супер мило. Охх липсва ми...

SHPAIdURmeN
10-01-2014, 18:52
E сега избухна фейса !

Ewok
10-01-2014, 18:53
Цитат на деня: (от вчера) "Аз винаги печеля."
Вече ще си пиша вдъхновяващи и надъхващи цитати от хора, с които общувам.

pandabear
10-01-2014, 18:58
октомври ми започна прекрасно и съм много доволна, почти щастлива даже ^_^ в групата ми има предимно приятни хора. днес имахме малко повече свободно време да си поговорим и опознаем. хахах падна му се готино късметче от кафето и ми го подари "винаги помни, че като паднеш аз ще ти подам ръка, след като спра да ти се смея!" ((((((((((: по този повод: да живеЙ сграда C и стръмните стълби към кабинета по ЦХЕ!! всеки път като слизам по тях си виждам живота на лента, oсобено като съм с по-високите обувки :D май идва моментът за кецове тайм. иначе материалът е малко трудничък, но ми е интересно и съм силно ентусиазирана и мотивирана. a пък утре имам само две лекции. четвъртък ще ми стане любимия ден този семестър, усещам го. сега ще релаксирам малко с музика и някое друго сериалче.

пп: оп, гол! хип-хип-ура!

Blab
10-01-2014, 18:59
Какво значение има с какво е свързана... Обявена по нормалния път позиция в голяма корпорация. Човечецът лъже и маже и е с едни гърди пред конкуренцията, ама силиконови :Д. Да са лъгали и другите (?!).
ами, да, да са лъгали;
това са новите ценности;

//в моята сфера местата се заемат с (десетки) години от хора, които нямат квалификацията, необходима за да се кандидатства за дадената позиция. затова от време на време записват условно бакалавърски и/ли магистърски програми, със задна дата. колко яко е това:Д

babity
10-01-2014, 19:02
Оле, оле, оле, оле! Ще бъде епично, ако видя старото си мъри!

Dagichka
10-01-2014, 19:16
малее тоя мач :cool: утре ще имам мат'риал поне и аз да коментирам с момчетата, няма да ми се цепят така, чее
иначе ми е добре мисля, септември се свърши, да видим сега какво ще има да става ;д любимият месец на бившото човече.. така и не разбрах защо. де'а, искам да го видя и чуя неадекватния му смях пак ;д

Ivaaaaa
10-01-2014, 19:30
у-мо-ре-на. и утре треа да ставам рано, вдругиден също. ех. колегите са готини.

днес ме побъркаха. лол, мн съм търсена 8)

SHPAIdURmeN
10-01-2014, 19:35
у-мо-ре-на. и утре треа да ставам рано, вдругиден също. ех. колегите са готини.

днес ме побъркаха. лол, мн съм търсена 8)

ЧРД ! на патерица :D

Ivaaaaa
10-01-2014, 19:44
мирси, мирси ( :

tori
10-01-2014, 19:46
И аз като Тори усещам, че май месец ще се реве, въобще не ми се завършва. 8-)
Хахах, аз няма рева за хората, а за свободните часове, айляка и нищоправенето в даскало :д
Иначе ми е кеф - свършила съм си работата прекрасно добре. :д Жената-буря. Харесва ми, да.

lisi4ety
10-01-2014, 19:52
http://store.picbg.net/pubpic/D5/D7/a7ec65b65c55d5d7.jpg

нимоа
;d

дразня се! проста патка. то вълка козината си мени, нрава не.. защо изобщо се правеше, че съм й приятна не знам, ама по-очевидно не можа да ме нахрани ;ddd пускам статус, секунди по-късно ме иронизира в нейния ;d не че ми дреме, за тая винаги ми е било през......... ;d
само не ми доумява русата главичка как може професорът ми да общува с нея? ;d
нинам
ама след 2 дни остарявам юхууу

anonymous708973
10-01-2014, 23:34
ЦС нея не можахме да се видим днес и честно казано ми е доста по-спокойно, около нея някак се напрягам, натоварено ми е.. Пък не е кой знае какво смисъл.. тая връзка е на самотек то се е видяло, аз нямам време, тя няма време.. чак ми е чудно к'во правим заедно... Все тая, важното е, че (дрънканици за кола)

Абе, честно ли бе :д
Ебати човека, кога се влюби, кога я разлюби :д

Ох, ама много е хубаво да ми е чистичко и подредено, пу, пу. Докога ще се задържи така? 8-)
Нашите са ми на гости. Домъкнаха ми семки и домашно сладко, мухахаха! (И козметика, де, ама... нали :д) Нямам търпение да си отделим една дъъъъълга мързелива сутрин и да ми направи палачинки! Разкошен мъж в престилка. И храна. НОМНОМНОМ!
Той ми беше безкрайно миличък и в прекрасно настроение днес - всички филми, в които се бях набутала вчера, излетяха от главата ми. Ама и аз съм една... може ли от най-малкото нещо да си развивам егати сценариите в главата?

Тя е страхотно човече, много свястна приятелка - въпреки чертите й, които ми лазят по нервите. В края на краищата, кой няма такива? Трябва да й се реванширам, напоследък я пренебрегвам ужасно много.

AnarchyBoy
10-02-2014, 04:00
Абе, честно ли бе :д
Ебати човека, кога се влюби, кога я разлюби :д

Просто вече не цепя басма на никой, имам много по-важни приоритети от нек'ви лекомислени връзки на 19 години.. :D
Връзките на тия години са забавление, ако не ти е забавно. чупи. А пък и като не се виждаме, аз к'во мога да направя, че да подобря връзката.. :D
Да прави к'вото знае.. След изборите, като се поосвободим, ако пак е същата ситуация, кой от къде е.
Просто нямам нерви, които да натоварвам, а и да влагам в такива връзки вече.. Много пъти давах всичко и ме разочароваха, никога повече.

Ох, добро утро бту. Макар да не е добро, до 3 жулих водка, сега едвам съм станал, тренирах след малко баня, после поне още 3 кафета върху тези 3 на които съм сега паля колата и отивам да събирам народа, днес много задачи много нещо, трябва да идем до позитано, до две министерства до Кюстендил пак до София, после до нек'ви печатници и после отново в Кюстендил.. Екстра ми е... Скоро рождения ден беше екстра, много ме радваха.. А "кака" ми става все по-интересна.. наистина е изключително лъчезарна и красива, но ме притесняват два фактора.. По-голяма е /доста/ и си има дете, знам че е разведена с таткото, ама за пръв път се сваляме с майка и ми е нек'во съвестно.. :D
Пък и за сега съм обвързан и държа фронта.. Ама то к'во аз време нямам цигара да изпуша, за простотии ще мисля, да минат изборите поне..

Хора днес 17:30 + по центровете на големите градове ПРОТЕСТ! против увеличението на цените на тока влязло в сила от вчера! Канят се всички хора най-вече млади, но няма да върнем и по-старите.. 8-)
Трябва да се направи отпор! Моля всеки, който може нека дойде, няма да го занимаваме повече от 1 час- просто трябва да се покаже, че някой слуша в тая държава.

tori
10-02-2014, 05:24
Тъй, повече сутрешно кафе с майка НИКОГА. Значи тая жена ако не включи телевизора и не ми обяснява разни простотии, не е тя. Хрррррр. Аз сутрин НЕ мога да понасям чужди брътвежи и новини, усилени до дупка. Соре, неспособна съм да ги трая тия работи. СорЕ! Пфу. Как тъй баш в 8:00 се събудила, ве, дейба?! За кво?! Действа ми агресиращо тва говедо безподобно, пфу-пфу.
Отивам на даскало, дано поне там малко разкривея, че не е възможно просто. Прекрасен ден на всички ви.

granger
10-02-2014, 07:05
Днес ще има пак да ръся пари, само че тоя път по университетски идиотии. Вчерашният пазар ми се отрази добре. Ще има да върша задачи.
Дано около нея нешата са наред, че ме стресна снощи. Много е тъпо да не знаеш как да помогнеш. Технически всичко би следвало да е чук,ама практически...
Скоро ще се прибера за малко и дано да е хубавичко.
Учебната година официално започна,ама уатева. Искам малко да си видя колегите,че са ми домилели.

anonymous708973
10-02-2014, 07:48
Просто вече не цепя басма на никой, имам много по-важни приоритети от нек'ви лекомислени връзки на 19 години.. :D
Връзките на тия години са забавление, ако не ти е забавно. чупи. А пък и като не се виждаме, аз к'во мога да направя, че да подобря връзката.. :D

Eдно време друго разправяше - който искал, можел, бла-бла. Не те критикувам, нека не звучи така, просто разсъждавам на глас. Всеки го има тоя период на категоричност, при теб явно преминаването му е дошло по-късно.

Такааа. Днес си предавам кандидатурата НАЙ-СЕТНЕ!

DisappointedDreamer
10-02-2014, 09:40
Октомври, октомври... Обичам цветовете, с които ме обличаш.

Хубаво ми е. И утре се омитам към Единбург, за целия уикенд. Почивка от всичките 20 момченца и момиченца, с които живея.

Ох.
Хубаво ми е, да.

3oPuTy
10-02-2014, 10:22
Е не! Няма толкова бавни куриери :? Те в Кранево по-бързо ми доставиха нещата ... Следващия път май ще предпочета Еконт, макар че с тях доставката ще ми излезе двойно по-висока :?
И времето е ужасно - мрачно, сутринта валя ...
И с книгата не ми се получава - не мога да се концентрирам нещо ... :?
Кофти тръпка като цяло!!!

shmatarok
10-02-2014, 11:41
Хубаво ми е. И утре се омитам към Единбург, за целия уикенд. Почивка от всичките 20 момченца и момиченца, с които живея.

Ако имаш време, пиши, може да изпием по кафе. 8-)

Ewok
10-02-2014, 12:25
Болна съм. Много тъпо, дано до понеделник да ми мине.
С всеки ден ставам все по-хайп. Дано не ми омръзне бързо. Мисля напълно да се отдам на университета.

nikol_99
10-02-2014, 12:30
Добре ... Отпочинала и готова отново за училище :(

Andjyy
10-02-2014, 12:33
Давам заето

tori
10-02-2014, 12:43
Боли, ве, майка му дейба. Натъпках се ся с хапченца, дано ми стане по-добре, че обикновено не съм чак толкова мрънкаща ма тоя път нещо... Пфу. Чак нимоа са понасям, ве! Обичам си пандата, да. И него омрънках, а то, горкото животинче, даже не успя да ме разбере за кво иде реч въобще. Първоначално де, после се усети. :д И още по-смешното - „ако не беше казала, нямаше да заподозра, защото си много гушлива и сладичка“, което е яко пък.
Днес май ще го пиша дъждовен за излизане, даже до пред входа не ми се смъква, ще карам на домашни посещения. :д Ма то и кви посещения - само тя остана да мине, което ще е сигурно към 6-7 някъде. Имам си достатъчно храна, имам цигари и кафе, мама е заредила сладко и пуканки и мога да си лентяйствам на спокойствие. И да съм си грозна в нас, необезпокоявана от никого, както казва тя. Имам малко да поуча ма кво пък, днес пак съм мила, сговорчива и прекрасна, мрънкам само защото ме боли. Няма да мрънкам за друго, защото се познавам достатъчно добре.

102
10-02-2014, 12:55
в моето паркче имаше много котенца
вече са порасали за готвене направо
поциклих там хапвайки сладолед БОСС
жалко че са плашливи
черните са ми особено любими
жалкуу

sl1nceetoo
10-02-2014, 14:25
И двете с майка ми сме болни и взаимно се глезим :D
Отпочинало ми е. То от кво съм изморена всъщност?! Днес постоянно ме връхлитат някакви идеи, малко ще попиша, ще ги свържа и ще си сътворя нов булшит. И навън е мрачно, което само помага на мисловната ми дейност :д

girlwithblueeyes
10-02-2014, 14:40
Двумесечен труд зaминa нa вятърa зa 1 минутa ,когa ще се нaучa дa си кaчвaм нещaтa нa флaшкa.Поне имaм 20 доклaдa нaписaни нa хaртия ,a другите 60??!! Очaквa ме отврaтителнa нощ,и той тaкa ме рaзсейвa но пък обожaвaм присъствието му.

Lilanda
10-02-2014, 14:58
в моето паркче имаше много котенца
вече са порасали за готвене направо
поциклих там хапвайки сладолед БОСС
жалко че са плашливи
черните са ми особено любими
жалкуу
Това ми напомни на един чат от преди няколко месеца. :D

Окей, тренировката се отмени, много кофти късмет. Играеше ми се. Последният път като бях решила да ходя, пак се случи същото. -_-

Нямам желание за нищо днес, а си нямам и на идея защо. Умирам от глад, тръгвам да ям нещо, хапвам две хапки и не мога повече. Само да не се разболявам, мамка му. Утре е важен ден, имам две входни и ще се виждам с него. Ако не мога да стана от леглото /както обикновено става като съм болна/, ще е много тъжно...Особено като знам, че покрай неговите лекции и моето училище, като съм втора смяна, няма да можем да се виждаме. Което значи, че следващото ни излизане ще е след месец. ЦЯЛ МЕСЕЦ. Пфф...

Fisherman
10-02-2014, 15:23
момента,в който осъзнаеш ,че анархибой е дан билзериан

Dagichka
10-02-2014, 16:20
http://data1.whicdn.com/images/8704539/large.jpg (:

SonataArctica
10-02-2014, 16:42
Оф, мързи ме. -.- Ма се къса. Also, I took an arrow to the knee.
Утре ще е хубав ден. ^^

// "Verno si se bugnal."

AnarchyBoy
10-02-2014, 17:26
Eдно време друго разправяше - който искал, можел, бла-бла. Не те критикувам, нека не звучи така, просто разсъждавам на глас. Всеки го има тоя период на категоричност, при теб явно преминаването му е дошло по-късно.

Аз още съм на мнение, че който поиска, съответно може.. Просто аз вече не искам, поне не и за сега.. Нагледах се на мърша и утаечни боклуци, нагледах се и на дълги изтощителни и ненужни връзки... Сега целта ми е да се развия, а за връзки има време, преди ги търсех насила едва ли не, сега просто си идват и отиват не се занимавам хич... Честно казано дълго, ще се кърпя много дълго, но и така ми е по-спокойно.. Не допускам никой до себе си, но станах по-отворен човек по-нахакан, започнах да добивам все по-големи контакти и се старая да се уча от околните, просто що се отнася до личен план, съм затворена книга за всички около мен. Пък и нямам време за връзки, ей ся се прибирам от София, а излязох в 6 7 сутринта.. седнах малко да почина и да хапна два залъка и след малко почвам да звъня телефончета да организирам лепене на плакати (разсип на пари, според мен), но останаха само два дни и трябва да сме силни. РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА.. не издържах на напрежението днес и оставих една мацка да кара, аз си легнах отзад в колата, че съм труп и да си призная 1 час дремане в колата от Перник до Кюстендил ме вдигна малко, ся вечерям друсам с кафе и се почва..
На въпроса за връзките - не ми се занимава, но дори и да ми се занимава, няма да се намери достойна, която да отговори на това, което мога да й предложа. ;) Щото на моите години жените са зле, по-малките също са зле, а с кака не ми се занимава за нещо повече от секс, то всъщност като цяло с каквато и да е просто секс е добре.. Нямам времето, ресурсите, нервите, емоциите и прочие простотии, които да пилея по някоя, с която след няк'во там време ще се разделим с ред сълзи ред сополи... Тренировка, работа, секс, забавление и тва е.. :p
Ако е писано да срещна любовта, ще я срещна и нещата, ще се променят от само себе си, няма нужда аз да ги планирам предварително, че и да давам зор и да натискам.

Онтопик- Утре отивам да си оправя колатЪ и да върна тая на брат ми.

Mindhack
10-02-2014, 18:20
Добър вечер!

Чувствам се идеално! Работата е почти свършена, една тежка седмица е вече почти зад нас, изключително позитивна нагласа и мотивация за предостащите месеци. Интезивен, но ползотворен старт на месеца.

Време е за малко почивка и една спокойна вечер - вечеря, вана, филм. Чувствам се все едно уикенда започва, затова събирам свежи сили за нова порция лудории още утре.

Чух се с нея след известно време на пълна тишина - започнала е значително да губи влияние върху мен. Радвам се, защото няма средно положение - макар и малко, изисква се някаква степен на commitment, а тя липсва.

Приятна вечер ;-)
А.

tireheb
10-02-2014, 18:27
след малко почвам да звъня телефончета да организирам лепене на плакати (разсип на пари, според мен), но останаха само два дни и трябва да сме силни.

оп оп

102
10-02-2014, 18:38
майка ми си пие кафето с мая манолова
интерпол работи за бсп
брб 200 лицеви с 1 ръка

draid
10-02-2014, 19:55
Явно се очертава другата седмица да се ходи до Хамбург.

Deadlock
10-02-2014, 20:03
ами, да, да са лъгали;
това са новите ценности;

//в моята сфера местата се заемат с (десетки) години от хора, които нямат квалификацията, необходима за да се кандидатства за дадената позиция. затова от време на време записват условно бакалавърски и/ли магистърски програми, със задна дата. колко яко е това:Д

и другите да са имали връзки!
завиждам на спокойната съвест и самообладението.

Naive
10-02-2014, 20:04
Това, което видях, беше най-шлядкото нещо, което съм виждала някога. Най-шлядкият е просто, най-най-най. Понякога предизвиква умиление до просълзяване у мен. :)
Обичам. Нищо друго не искам да кажа, а и не мога.

anonymous708973
10-02-2014, 23:25
Трима човека ми казват, че определено си личи, че тренирам^^ Доволно и мотивирано ми е!
Утре ще си правим екскурзия до Страсбург с девойката, вдругиден ще се гледат замък, ученически затвор, сувенири и ще се ядат вурстове с Него. Веселко ми е! След това обаче наистина ще се засяда сериозно в библиотеката, че днес като гледах как всичко живо учи дори по време на обяд, лошо ми стана.

girlwithblueeyes
10-03-2014, 00:30
Спи ми се,боли ме глaвaтa a имaм още толковa рaботa сaмa съм си виновнa.Сегa първaтa ми рaботa ще е дa кaчa тези нещa нa флaшкa.Хубaво ми е когaто той ми пише мaкaр и през чaс.

Ewok
10-03-2014, 06:45
Пф, добре че изнесох от квартирата, бабката е ненормална. Много мразя неграмотни хора. Още повече злобни такива. Щяла да се оплаче в деканата, лол.

babity
10-03-2014, 08:26
Криво! Нещата май ще се подредят в моя полза. А ако се случи и запой на моя територия през идния уикенд, просто удрям гъза в тавана от кеф!
А иначе... не мога, беден ми е речника, да обясня колко съм разочарована. Имам чувството, че всеки следващ се появява просто за да ми покаже, че съм в грешка, мислейки си, че най-долната измет вече е минала през живота ми и оттук нататък имам място само за от нормален човек отгоре. 'Ма не! То и в тинята има по-надолу. На тия години, с тия претенции, а то...
После аз съм боклук, няма проблем.
Ще ми се, честно казано, да ги запълня тия думи със съдържание, та като е такова отношението към мен, поне да е истина. Но ми липсва желанието, а и ресурса. Изтощена съм от празни взаимоотношения и от глупости. И не е лична обида към мен, а изтощение от прииждащите нови и нови простотии, 'дето ми се случват.
Дано иданата седмица си заслужи очакванията и дано довечера стане няк'во размазване. А може и нослета да понатрием, нищо не се знае.

Little Monster
10-03-2014, 09:16
Помагам на нашите да вкарват дърва... Според вас как се чувствам ;д ...
Иначе ако изключим това, че ме болят ръцете и цялото тяло, съм в много добро настроение и ми е много спокойно и готино ;д

stenli96
10-03-2014, 09:22
Искам да си разбия главата в стената и да си премахна перманентно душата(сърцето)!

queen_ofdisaster
10-03-2014, 09:30
Имам чувството,че все още ми е трудно да разграничавам кога някой се държи просто приятелски и кога всъщност има реален интерес към мен..damn,би трябвало вече да съм по-добра в разчитането на сигналите (или липсата на такива),все пак опитът ми и многобройните разочарования трябва все на нещо да са ме научили.А в случая е особено важно да спра да си правя каквито и да било илюзии,като се има предвид че човекът по някакво неведомо стечение на обстоятелствата е обвързан. :Д Опитвам се да си запълвам времето с разни занимания и колкото се може повече нови запознанства,но мисълта ми продължава да се връща към това,което можеше да бъде ако просто му бях дала шанс в началото на лятото.И все повече се убеждавам,че явно не мога да живея без сама да си създавам някаква драма ,явно като компенсация за несбъднатата ми детска мечта да бъда актриса :d

TheDevilInMe
10-03-2014, 10:20
Изморено ми е, подредих и измих чиниите и сега си почивам... Брат ми много ме ядосва, знам, че е тинейджър, но поведението му е повече от отвратително просто. Станал е изключително егоистичен, мързелив, заядлив, като паразит с извинение, супер добре се държа към него, правя мили жестове и очаквам съответно добро отношение от негова страна, нищо друго, но не го получавам и съвсем скоро ще му покажа и другата страна на монетата...

Вчера се видях с него, пихме биричка и ядохме пица, толкова ни е весело заедно, оххх, не искам най-добрият ми приятел да заминава, определено многоооо ще ми липсва... :( Успокоява ме, че ще си пишем и говорим и че това заминаване ще е от изключителна полза, пожелавам му успех! ...

Mindhack
10-03-2014, 10:24
Жестоко! Времето е страхотно, слънчево, топло, работния процес протича толкова гладко, че все едно не съм на работа :D а след малко се пренасям да работя на зелено ;-)

Fisherman
10-03-2014, 10:28
Помагам на нашите да вкарват дърва... Според вас как се чувствам ;д ...
Иначе ако изключим това, че ме болят ръцете и цялото тяло, съм в много добро настроение и ми е много спокойно и готино ;д

мн работа мн нещо

WickedSick
10-03-2014, 10:41
Добре съм и се оправям с времето

Andjyy
10-03-2014, 11:29
едно такова спокойно ми е
само циганчетата пред църквата ме изнервиха ама не е нещо ново
следващите два часа са си само мои

Blab
10-03-2014, 11:53
и другите да са имали връзки!
завиждам на спокойната съвест и самообладението.

да!:Д
//споко, припявай си Руши:Д

Lilanda
10-03-2014, 12:09
По-добре не съм се чувствала никога. Времето прекарано с него е уникално и се радвам, че успяхме да се видим. Много ще ми липсвааааа. ;/ Днес осъзнах, че е притеснен, когато излизаме само двамата и се държи супер сладко. <3 Още като се запознахме ми каза, че е притеснителен, но като се замисля днес и последния път когато се видяхме беше наистина притеснен и обмисляше всяка своя дума, а онлайн се държи по-различно от преди, откакто възобновихме връзка. А с онова сладко "Напоследък често си мисля за теб"...просто ме разтапя. Но не трябва да пришпорвам нещата, винаги съм искала това да се получи и сега, когато започна да се получава, не смятам да го провалям. И се гордея със себе си между другото. Никога не съм била толкова горда от себе си. И мисля, че това беше 'нашият' ден. <3

В училище всичко върви чудесно, гледам да не обръщам внимание на идиотщината на класа ми иии днес ми се получи доста добре, нищо че карахме само 4 часа.

едит: Песен на деня - Papa Roach - Getting away with murder (https://www.youtube.com/watch?v=-rdmG0k8S8k)

IWannaBeSedated
10-03-2014, 12:31
Гледам новите снимки от сватбата и ми става едно такова хубаво. :) Сещам се за всички (не)сполучливи опити за снимки и не мога да не се засмея. 8-)

Дългоочакваният петък дойде, време е за три дни почивка, някоя и друга решена задачка и малко бягане на стадиона. :D

pandabear
10-03-2014, 12:32
http://i.imgur.com/ourDDjy.gif

sl1nceetoo
10-03-2014, 12:44
Залипсваха ми вече тия шматки. А също така и баба и дядо ми липсват. Искам да ида да си ги видя, но скоро май няма да е.

AnarchyBoy
10-03-2014, 14:39
Адски много съм уморен, адски тегаво ми е, самотно едно... Не знам и аз какво да мисля.. Искам да поговоря с някой е така просто да разпусна, че това напрежение ме убива. Днес не знам какво ми стана, седя си и си лафя с колегите, смеем се, цирк пълен и изведнъж /буквално/ за няма и 5 секунди ме напуши една брутална носталгия и ми се насълзиха очите, обърнах се и излязох да подишам въздух, да разбера какво става (защото и аз самият не разбрах) една колежка дойде и ме гушна, беше мила, но не помогна.. Не знам какво ми е, от стрес сигурно ама ме избива на емоционално ниво, което не е хубаво, тая част от мен искам да я забравя... Не се харесвам такъв... Слаб, мекушав, колеблив, чувствителен, ЗАВИСИМ.. Не мерси.. сам, сам, самотен. единствен! Ако аз не си помогна, няма кой да ми помогне. В тоя ред на мисли, смятам да си купя CLK и да се поглезя.. Един приятел каза, че имал познат, който продавал една за 7000 и си правя сметка да продам мойта кочина и да си го купя... CLK condition sports - V 3.2 Тurbo / 197 коня - двигател, газов-инжекцион, кожен салон, 2005-та година, спортни джанти с нископрофилни гуми, спойлери, шукар черен , вери шукар спортен <3, карбонови капаци, покрив, прагове, брони - май само вратите и страничните панели не са карбон.. Както и да е, да го взема..
И да мирясам
Ебал съм му майката.. Няма да допусна да се превърна в мекотело.. И не колата няма да оправи проблема, но пък искам да си я взема.. 8-) И сега си настъпвам волята по опашката, след което заминавам да тренирам!

SpiritInBlack
10-03-2014, 16:41
Супер съм, днес бе хубав ден. Само това не ми се беше случвало - да си пеем по скайп с нея. Пичовете от Икеа явно ме обичат много - нищо, че не им купувам боклуците, явно се чувстват длъжни да ми оставят същия каталог всеки ден. Тоя уикенд пак няма да съм в столицата, решил съм да пътувам много тая година. Хубаво е, когато във всеки голям град имаш къде да отидеш на гости :D

Ivaaaaa
10-03-2014, 17:13
спах допреди малко и сигурно щеше да е до утре сутринта, ако не се бях погрижила за звука на телефона. не съм свикнала да ставам толкова рано. уморена съм. нямам сили да мръдна. ъх. пък обещах утре да се видим, а няам желание. хм.

Fisherman
10-03-2014, 17:30
Днес не знам какво ми стана, седя си и си лафя с колегите, смеем се, цирк пълен и изведнъж /буквално/ за няма и 5 секунди ме напуши една брутална носталгия и ми се насълзиха очите

ако сички ме ебаваха и мене и аз щях да се насълзя

AnarchyBoy
10-03-2014, 17:37
Не бе, мухльо нищо общо с виртуалния ти живот. :lol:
За друго се сетих, но както и да е.. важното е, че писах на въпросното момиче за което се сетих и ми мина кек..

AnarchyBoy
10-03-2014, 17:38
Пък и как свърза носталгия-ебавки не моа разбера.. :D
Знам, че ти живееш за тоя форум, но.. ;с

Dagichka
10-03-2014, 17:58
"Седя си в моята самота и така се надлъгвам със себе си, че да ти е драго да ме слушаш. Онази вечер, когато си легнах, скалъпих една опашата лъжа за някакво теле, което умее да плете дантела и да се катери по дърветата, и знаете ли, вярвах си на всяка дума! Това се вика добра лъжа." - баш като Пипи съм, улавям се да си мисля и говоря разни небивалици, само и само да се надлъжа :д

Naive
10-03-2014, 19:43
Бахти безумния грип. :( Много ме гърчи.

Искам един сгушен ден с него, но чак в неделя. И е супер странно как като ми каже, че има среща в пет, примерно, не трябва да си мисля "аха, значи в 6". :д Или пък мисълта, че като ми се случи нещо, което искам да му кажа, но нямам нет, мога просто да му се обадя по телефона без това да ми свали кожата. :Д
Много е прекрасно. Едно уютно ми е такова. :)

Иначе някакви хора се опитват да ми тегавеят, ноооооо няма да стане.

girlwithblueeyes
10-03-2014, 20:22
Направиха ме на нищо за тия доклади но вината си е моя нищо следващият път ще знам.

tori
10-03-2014, 20:25
Ех, забавен и прекрасен ден беше - поизклинчих последните три часа, но определено си изкарах мега готиното с Него. Боже, толкова отдавна не сме имали по цял ден заедно... Отделяхме се само за тоалетна, мухаха. Тва е то да си имаш мега яките авери - докато се гримирам той взел, че ми забъркал кафе. У нас. С моето кафе. И в моята чаша. :ддд И цял следобед спахме и ме гушкаше. Мега странното е, че имах чувството, че съм пак на пет и съм заспала в ръцете на тати. :33 Каза ми, че по едно време съм издавала странни котешки звуци, наподобяващи мъркане. :333333333 И после ОГРОМНА разходка с музика по кея. Обичааааааа. :33333333 Много отдавна не ми се беше случвало да го осиновявам - нахраних го, кафе пи в нас, цигарите ми изпуши, хапчетата ми изпи... Ама пък за сметка на тва много отдавна не съм чувствала някого чак толкова близък. Дните с него имат странния вкус на норвежката ни панда и това ме кара да го обичам още повече. Чувствам се вкъщи покрай него. Както се чувства едно момиченце с големият си брат.
Другият е куц, твърде куц в свалянето на индивиди от моя тип. Даже с пандичката му се хилихме на глупостта - вика, че ако бил на негово място, щял да захапе роза и да дойде у нас, а нямало да се ебава така. Той хубаво се ебава, но аз вече тръгвам по грубата и единия ще реве. Но НЯМА да бъда аз. Този път не.

Fisherman
10-03-2014, 21:29
Пък и как свърза носталгия-ебавки не моа разбера.. :D
Знам, че ти живееш за тоя форум, но.. ;с

виж се къв си парцал,ше мине време и пак ше дотичаш да ме питаш нещо по скайп и тогава ще ти тече мед от устата
жалостив

galaxy29
10-04-2014, 01:33
https://s-media-cache-ec0.pinimg.com/originals/e6/3c/3e/e63c3edadebf4d9a308d8aa4ea7d149d.jpg
fallin'
again
и се озовавам на същото объркано и отвратително място, от което ми е трудно да намеря изход
но знам едно - не е непостижимо
да, но ми писна все по такъв сюжет да се развива историята ми и ми се повдига от това
и се чудя къде греша (поне такива грешки ме правят по-силна и прозорлива ;д)
бихте ли ми казали, моля, ако някой от вас, читанковци има предположение или съвет
успокоявам се с това, че както на възстановяващите се от физическа травма им трябва време, че да проходят и се препъват, докато се получи добре, така е и при мен, на която просто не ми се получава желаното ново начало ;д
а това ще доопише начина, по който се чувствам
'След като опита няколко пъти и се измори, клетото момиченце седна на пода и заплака.
„Стига, какво ще ти помогне да плачеш така! — отсече доста строго Алиса. — Казвам ти да спреш веднага!“
Обикновено си даваше доста добри съвети (макар никога да не се вслушваше в тях) и понякога толкова остро се мъмреше, че сълзи бликаха от очите й. Тя си спомни, че веднъж се беше опитала дори да издърпа ушите си, задето бе измамила в една игра на крокет, която играеше със себе си. Това чудно дете обичаше да се представя за две лица.'
смотанячка ужасна
знам, че трябва най-накрая наистина да се вслушам в съветите си
освен това едни редчета от една песен, подхождат добре на бъркотията в главата ми
пее се 'my head is a jungle, jungle'
ето я и нея http://youtu.be/XRiNfHOLqec
оф

Dagichka
10-04-2014, 07:54
^ох душица, ще се справиш, сигурна съм!!
а таз песен ми е любима и на мен

то и аз не съм в цветущо настроение, някак си все остават само на думи нещата, трябва ми вътрешна промяна и то коренна, че иначе така ще си кретам цял живот, а не искам.. и усещам как пак обръщам поглед към случайни или не толкова случайни хора за да ме измъкнат, хващам се за тях като удавник за сламка, ама.. няма да се получи просто

102
10-04-2014, 07:55
tap avatar

Andjyy
10-04-2014, 08:48
бръм бръм бръм аз пчеличка съм
имам тооолкова неща за вършене а нищо не ми се подхваща

girlwithblueeyes
10-04-2014, 08:50
Много ми е мъчно за него много страда .Не мога да го разбера знае я какъв боклук и пак се занимава с нея.

skatew
10-04-2014, 09:07
много добре
малко съм раздвоен, ма ще се наредят нещата

tori
10-04-2014, 10:21
МЕГА ми е мързеливо, как ще стана, ще спра да бъда грозна и ще се смъкна до баба?! :х Направо не знам. Ама нашите ме обичат - купили са ми пица и са изяли маслините отгоре. :333333333 Само сладко не са напазарували, но нищо, аз така или иначе трябва да изляза до магазина, ще се заредя самичка. Яко ми е, мисля като се прибера от бабини, да изкарам цял ден в леглото. Мухаха. И правя разни умозаключения, свързани с мързела си във дискусия във фб, честито ми. И да - МЕГА съм мързел.
До сега на оня пич му жалех чувствата, но отсега натам обръщам палачинката. Нека види, че съм била права с предупрежденията си. Много пъти умирах, време е и той да види земята от към корените.
Дъртия си е вкъщи и тия два почивни дни съм му ги отделила специално, има пуканки и изтеглени филми, както и огромното им легло с майка ми, тъй че сигурно днес ще лентяйстваме двамата. А пък ще уча в понеделник. Обещавам си да се стегна, че нещо... :д И трябва да мина през личните пак него ден, за да си взема бележка за петък и да съм чистичка на проверките. Вероятно ще трябва довечера да сготвя нещо, но нищо не сме решили, тъй че си мълча. Тъй или иначе съм мързел днес.

Naive
10-04-2014, 10:51
Смущавам се, когато приятелките ми ми казват, че ме обичат. Много ми е неестествено и цялото ми същество се съпротивлява, ако тръгна да отговарям. Пък ако става въпрос за гадже, нещата са коренно различни. :Д

Ewok
10-04-2014, 11:19
Много е сладко как Й. ме "обучава" хаха :д
"Този е еди-какъв си, казва се еди-как си; пък този е шеф на не-знам-си-какво-си; казвам ти го, понеже може да ти потрябват" хах, загрижената ми тя <3 Жалко, че не помня лица и имена мн мн :/

Andjyy
10-04-2014, 11:39
Моите човеченца тези дни ме изненадаха изключително приятно и сега трябва да върна жеста.
Ноо нищо не ми идва като идея?!? /филм гледахме,торта ядохме,за всеки имаше подаръче.../
а пък ми се иска да ахнат
да кажат "ахх" :D
и да им видя усмивките

102
10-04-2014, 11:43
а пък ми се иска да ахнат
да кажат "ахх" :D
и да им видя усмивките

monopoly

Andjyy
10-04-2014, 12:06
monopoly

ще предизвика интерес първите 5 мин. след това бесовете ще ги хванат

Ivaaaaa
10-04-2014, 15:36
тъжно
поради неспособността ми да бъда твърда, подвеждам хората
) :

galaxy29
10-04-2014, 15:49
няма да се получи просто
ще се, защото не си слабохарактерна
имай търпение
( :

иначе ти благодрая за подкрепата
въпреки че ми е малко обезверено, знам, че ще се справя ;д

granger
10-04-2014, 15:53
Вкъщи съм си, той ми липсва, студено ми е, мрън. Но поне утре ще се видя с най-добрата ми дружчица тук и се радвам,че ще се видим поне.

anonymous908491
10-04-2014, 15:54
въпреки че ми е малко обезверено, знам, че ще се справя ;д

Емоционалното ти състояние рефлектира върху форумното ти поведение.

sl1nceetoo
10-04-2014, 15:56
подвеждам хората

е това!
чувствам се лоша =/ защото съм добра

Голямо изречение написах, няма що. Все тая. Някво никво ми е!

galaxy29
10-04-2014, 15:59
Емоционалното ти състояние рефлектира върху форумното ти поведение.
нормално, но ко точно ми казваш

Lilanda
10-04-2014, 16:12
Ахаххахахах плакиии. Просто не мога да спра да се смея. :D

След 1 час играене на red alert 2, реших да си изтегля zero hour, пък да видим дали ще ми хареса. 8-)

Не мога да спра да мисля за вчера, просто...

babity
10-04-2014, 16:46
Фльорценства ми се, ама нямам фуриоко за тая цел. Ако тая вечер, както съм разбита, се кача на курвенски обувки, просто ще загина някъде. Или поне ще се лиша от здрави крака.
Искам да си го нагушкам и да си се изтаковаме и после да си тръгна и за нищо време да съм си в креватчето и да си спинкам. Ама никой не ме пита какво искам. :D
Гушкаво ми е.
Имам нужда от его бууст.

anonymous908491
10-04-2014, 17:20
нормално, но ко точно ми казваш

Че ми трябваш във форма, сега няма как да ти сваля нашийника и да те насъскам срещу тази
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/570185-%D0%9C%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D1%8F%D0%BC-%D0%B8-%D1%81%D0%BF%D1%80%D1%8F%D1%85-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0%D 0%BC?p=11179401&viewfull=1#post11179401

galaxy29
10-04-2014, 17:23
хахахах
глупости и в такова състояние мога да бъда злобна

anonymous908491
10-04-2014, 17:25
Не искам да си злобна и да лаеш, а да си бясна и да я захапеш.

mishityyy^^
10-04-2014, 18:36
Объркано.... :\

tori
10-04-2014, 21:05
Усещам как гадните мисли започват да ме обхващат и ставам опасна за себе си и околните, смятам да ги убия, защото не съм такава. Ама пък стигнах твърде далеч, дори не знам дали мога да оправя нещата вече. Вероятно бях опиянена от всичката тая простотия около мен. И да - вероятно позволих на външни фактори да влияят на правилната ми преценка. Изгрубях твърде много, а няма смисъл, винаги мога просто да остана пасивната и да не ебавам. Дано все пак не успея да създам твърде големи проблеми, иначе що за Тори съм? Определено трябва да поомекна малко.

RiB
10-04-2014, 21:35
"... иначе що за Тори съм?" - nice!

Ммм... преди време мислех бившата си за някакво "висше" същество, за "перфектната"... а сега не мисля, че има по-отвратителен "човек" от нея. ^^ Вече с лека ръка ще мятам женките, вместо да се вкарвам сам в драми и да се боря. Все в цяло "руси" ще има 1 свястна ^^

Mindhack
10-04-2014, 21:44
Настроението тази вечер е ето така (https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/10708537_780880905286325_1047190730928057535_o.jpg ) и така (http://open.spotify.com/user/spotify/playlist/2clF8IuETuB6DzmQn7I4RM)

Dagichka
10-05-2014, 06:39
tap avatar
завиждаш ми, щото твоите клони не са толкова много

дееамн, събудих се със запушен нос, а преди да си легна направих пристъп на кашлица, отдавна не ми се беше случвало.. чак се плаша, не знам кво е тва чудо, алергия ли имам, астма ли, амаа :с
днес ще гласувам за пръв път в живота си, ихуу, ще е интересно преживяване :д трябва да седна и да прегледам по приложна информатика и математика, че иначе ще го закъсам и ще стане лошо.

galaxy29
10-05-2014, 07:29
завиждаш ми, щото твоите клони не са толкова много
rofl

ммммм, това чайче така сладко ме приспа
време е да задействам личностната си промяна
а пък и денят е някакси символичен :д
да чукна на дърво, да не са ми уроки, да ми върви по вода, бог да бди над дните ми
амин

http://youtu.be/Qx-IH-2wKG4

и се радвам, че ви има, драги ми съфорумци (те си знаят кои) :oops:

granger
10-05-2014, 08:35
След дълго излежаване следва къпане, гласуване и да се надявам излизане с приятелчица. Иначе тотално ще превъртя тук.
Свърших си работата покрай университета, както административна, така и около набавяне на необходимите теми по МПП и сега ...трябва да измисля с какво да се занимавам, за да не броя белите коси в главата ми , които вече надхвърлят 4...

Най-накрая имам малко време да си дочета книгата, а искам да прочета и толкова много още. ИСКАМ!!!
Искам и него да го видя, намислила съм приятна вечеринчица в понеделник, само да не му изникнат извънредни планове ,че ще го трепя иначе. :D

Мтралала. Мирише ми на манджа.

pandabear
10-05-2014, 08:47
напоследък се усмихвам необичайно много. е...вероятно, защото ми е хубаво, а не защото съм щастлива. или пък не? ах, абе заредена съм с позитивизъм : ]

https://www.youtube.com/watch?v=zSyaO8p24ok

Blab
10-05-2014, 10:21
^супер сладко звучене имат тези! мерси))

................
объркана
не кой, а кого.
а не мога да измисля работеща стратегия за неизменна промяна...
баси.
//и избори по ретро Меркурий... какъв оптимизъм:Д:Д:Д

Lilanda
10-05-2014, 10:48
Asdfdakjgljagh. ;3 Супер големият сладур ееее. <3 Снощи се държа супер мило /за кой ли път/, макар и само за 10 минути чат. Много ме зарадва с това "скоро ще се чувствам длъжен". Не мога да повярвам, че преди близо година беше единственият човек, който ме подкрепяше в кофти връзка, въпреки че не харесваше тогавашния ми приятел, а днес сме стигнали до тази фаза. Чувствам се...страхотно. Никога не съм била толкова щастлива. <3 И това (http://img-9gag-lol.9cache.com/photo/ag0XY7W_700b.jpg) важи с пълна сила. 8-) А с всеки изминал ден, с всяка изминала секунда дори, се чувствам все по-сигурна с него...Да не говорим, че преди беше "Той е хубав и е чудесен приятел", а днес е "Той е красив, мил, умен, грижовен, добросърдечен и ужаааасно забавен". Което е страхотно хаха. И не мога да си избия от главата "Напоследък често си мисля за теб". о.О ;3

Fisherman
10-05-2014, 10:57
Asdfdakjgljagh. ;3 Супер големият сладур ееее. <3 Снощи се държа супер мило /за кой ли път/, макар и само за 10 минути чат. Много ме зарадва с това "скоро ще се чувствам длъжен". Не мога да повярвам, че преди близо година беше единственият човек, който ме подкрепяше в кофти връзка, въпреки че не харесваше тогавашния ми приятел, а днес сме стигнали до тази фаза. Чувствам се...страхотно. Никога не съм била толкова щастлива. <3 И това (http://img-9gag-lol.9cache.com/photo/ag0XY7W_700b.jpg) важи с пълна сила. 8-) А с всеки изминал ден, с всяка изминала секунда дори, се чувствам все по-сигурна с него...Да не говорим, че преди беше "Той е хубав и е чудесен приятел", а днес е "Той е красив, мил, умен, грижовен, добросърдечен и ужаааасно забавен". Което е страхотно хаха. И не мога да си избия от главата "Напоследък често си мисля за теб". о.О ;3

тия празни приказки сме ги чували вече

Little Monster
10-05-2014, 11:04
Ужасно мързеливо ми е... Искаха да си продам гласът.... ;х Още не мога да разбера това политици ли са или тълпа маймуни...

babity
10-05-2014, 11:10
Мързи ме в червата. И кат' знам, че след по-малко от 2 часа се изнасям за необичайно дълго време (което само по себе си никак не е много), ми става хем кривичко, хем хубавко.
Иска ми се да имам силна седмица. От много време си обещавам по-усърдна работа. Дано ми се получи.
И най-хубавото е, че ще си взема хууубава почивчица от т.нар. ми личен живот.

Lilanda
10-05-2014, 11:18
Не че ми пука. Плюс това това, че в момента не е така, не значи, че тогава не е било. о.О

Blab
10-05-2014, 11:21
ще пробвам да се пласирам в Германия.
виждам, че творческите ми търсения се доближават максимално до тамошните.
най-накрая понасъбрах увереност и мога да дишам)

Fisherman
10-05-2014, 11:22
ако не ти пукаше нямаше да ми отговаряш

Lilanda
10-05-2014, 11:33
ако не ти пукаше нямаше да ми отговаряш
I'm just bored as fuck. Не го приемай лично.

girlwithblueeyes
10-05-2014, 11:49
Нaй-мрaзя тaкa кaто не получa лекa нощ,трябвaше дa стaне 4 зa дa рaзберa,че господинът е зaспaл...

tori
10-05-2014, 11:52
"... иначе що за Тори съм?" - nice!

Ммм... преди време мислех бившата си за някакво "висше" същество, за "перфектната"... а сега не мисля, че има по-отвратителен "човек" от нея. ^^ Вече с лека ръка ще мятам женките, вместо да се вкарвам сам в драми и да се боря. Все в цяло "руси" ще има 1 свястна ^^
И ти ли си русенско чадо?! Йеееей!
Иначе да - що за Тори ще съм ако причинявам само бъркотии?!

Все пак му давам шанс да ми се издигне в очичките, айде. Нали съм добра, няма да го мажа много по обувката си. Ох, натъпках се, много. Скоро такава свинска работа не бях правила. Ама ПАЛАЧИНКИИИИИ! :333333333 Толкова отдавна ми се ядяха, но цяло лято отказвах, защото беше мега жегата и нямах желание да кисна на котлона сумати време. Ама най-накрая си надвих мързела и сега имам чувството, че няма да поглеждам храна поне до утре по това време. Ама ще видим, де.

102
10-05-2014, 12:09
от теб започва сичко
не вярвай на онзи чичко
не тъпчи бюлетинки
за жълтите стотинки
че ше береш нектаринки
енд а лот аф боровинки
в америка желаеш
за България да лаеш
но не забравяй мой
че ти си господин никой
преди да пуснеш глас
си просто педерас
обръщаме внимание
на сичките по избори
прайме си снимчици
на 40-те извори
но време е за промяна
да и пикам на Румяна
спри
ослушай се
от теб започва сичко
нидей гу слуша онзи чичко
не бъди излъган
а излъжи ги
смей се
подигравай се
"убий" ги
времето дошло е
не се ослушвай
бюлетинката пусни
и чак след тва закусвай
време е за промени
стига с тези замени
и приключвам със псувня
бойко, цецко, серго
отворете вий уста
и се пригответе
за моите лаина

Ivaaaaa
10-05-2014, 12:19
^tiho ti tama

студено ми е ) :

tireheb
10-05-2014, 13:28

обича си го

sl1nceetoo
10-05-2014, 13:53
Уф, не съм аз човекът, който трябва да му ги обяснява тия неща, ама наистина искам да му помогна. Много е умен и добър, а средата му го проваля и затъпява. Не искам да го нараняват. И аз не искам да го наранявам. Искам просто да се осъзнае. Държа на него, а ме принуждава да се държа лошо, за да го вразумя. Доста му се навиках и сега ми е малко кофти, но наистина ми се ще да ме разбере.

Andjyy
10-05-2014, 14:46
някво разнежено ми еее

и студено
много студено

RiB
10-05-2014, 15:12
И ти ли си русенско чадо?! Йеееей!
Иначе да - що за Тори ще съм ако причинявам само бъркотии?!

Все пак му давам шанс да ми се издигне в очичките, айде. Нали съм добра, няма да го мажа много по обувката си. Ох, натъпках се, много. Скоро такава свинска работа не бях правила. Ама ПАЛАЧИНКИИИИИ! :333333333 Толкова отдавна ми се ядяха, но цяло лято отказвах, защото беше мега жегата и нямах желание да кисна на котлона сумати време. Ама най-накрая си надвих мързела и сега имам чувството, че няма да поглеждам храна поне до утре по това време. Ама ще видим, де.

Да, отчасти. ^^
И аз искам палачинки, Тори :P

Пристигнах... започва се лудницата :]

galaxy29
10-05-2014, 15:35
от теб започва сичко
не вярвай на онзи чичко
не тъпчи бюлетинки
за жълтите стотинки
че ше береш нектаринки
енд а лот аф боровинки
в америка желаеш
за България да лаеш
но не забравяй мой
че ти си господин никой
преди да пуснеш глас
си просто педерас
обръщаме внимание
на сичките по избори
прайме си снимчици
на 40-те извори
но време е за промяна
да и пикам на Румяна
спри
ослушай се
от теб започва сичко
нидей гу слуша онзи чичко
не бъди излъган
а излъжи ги
смей се
подигравай се
"убий" ги
времето дошло е
не се ослушвай
бюлетинката пусни
и чак след тва закусвай
време е за промени
стига с тези замени
и приключвам със псувня
бойко, цецко, серго
отворете вий уста
и се пригответе
за моите лаина
рапърче омайно

Fisherman
10-05-2014, 16:51
I'm just bored as fuck. Не го приемай лично.

о не го приемам,просто ти се чудя,сигурно скоро ще станеш на 18 години а още имаш онова супер наивно детско мислене и се държиш с всяко едно твое гадже се едно е единствения,принца на бел кон

просто отстрани става грозно вече,празните приказки са забавно до едно време ама ти се оповръща

SHPAIdURmeN
10-05-2014, 16:54
Fisherman, били ми препоръчал някъв филм ?

one
10-05-2014, 17:13
нямам сили вече..

i'm from bosnia
take me to america

Lilanda
10-05-2014, 17:20
о не го приемам,просто ти се чудя,сигурно скоро ще станеш на 18 години а още имаш онова супер наивно детско мислене и се държиш с всяко едно твое гадже се едно е единствения,принца на бел кон

просто отстрани става грозно вече,празните приказки са забавно до едно време ама ти се оповръща
Ама чааааакай малко бе, Фиш. Никъде не съм казала, че ще е единственият. Отдавна осъзнах, че дори и след 10 години брак пак не мога да съм сигурна, че е единственият. Просто това е самото начало на този вид наши взаимоотношения и е нормално да съм развълнувана и да се чувствам като малко дете, чиито родители са му купили любимата му играчка. И под това нямам предвид, че ще си играя няколко дена с него и ще го захвърля в ъгъла, разбира се. :D Просто винаги съм се възхищавала, ако щеш, на този човек и сега, когато той има чувства към мен, се вълнувам страшно много, понеже за мен той винаги е бил нещо повече от приятел. Е, може би не винаги, но в един момент определено е станал повече от приятел, а този момент не е бил преди 2 дена, със сигурност. Това, че се вълнувам обаче, не значи, че си мисля, че той е единственият, че ще се омъжа за него, ще заживеем щастливо и всичко ще е като в приказките. Ако това стане - чудесно, ако не продължавам напред докато не открия този човек.

Относно "скоро ще станеш на 18 години" - не, няма. Ще стана на 18 след 2 години и малко, а това е изключително много за моята възраст и определено за тези 2 години характерът ми ще се промени много.

Отплеснах се малко, извинявам се.

ПТ: Чувствам се безпомощна. Единият е с 38 градуса температура, другият не ми говори, защото си мисли, че съм го крила от него. -_- Еееми. Поне знам, че Т. прави нещо по въпроса с температурата. Надявам се да се оправи...

Същевременно Tой играе лига с брат си. :D

Утре по това време ще съм без брекети, хора. ^^ :grin:

TheDevilInMe
10-05-2014, 17:48
Палачинките днес с овесените трици, които правих станаха пълен провал, много тъпо ми стана и си направих едно мюсли за утеха :cool:

Видях се с нея днес, ядох най-яката плодова салата на света и си приказвахме толкова готинко, доволно ми е, беше хубав ден, а утре пътувам към Софията да си оправя документите, нямам търпение да дойде петък...

Andjyy
10-05-2014, 18:28
Това не е истина!! Направи вечеря,разказа някакви смешни(според него)истории,подкрепи ме малко финансово иии цяла седмица съм с колата?!??!
сън ли е?

/затишие пред буря е/

mayaaa
10-05-2014, 18:33
Не знам как може да ми е толкова... странно. И до толкова да не знам какво искам. За всички. За мен. От него не знам какво искам, от тях не знам какво искам...
Може би, той е прав и не губя нищо, ама въпреки това продължавам да стоя и да чакам нещо голямо и тежко да ми падне на главата за да се осъзная. Сега чакам да ми минат тези два уикенда, защото няма да имам време през тях, ама после пак ще си намеря оправдание, усещам. Кога всичко се обърна на 360, по дяволите?? Преди по-малко от година всичко си беше по старо му. Дори и да ни "събера", какво? Те двете не могат да се гледат и заедно няма да ги видя, тя се промени страшно много и вече е друг човек, той явно не гледа на мен както тогава, въпреки че се прави, че нищо не е станало, а мен ме е страх да повдигна темата, тях двамата изобщо не ги броя направо, АЗ страшно много се промених. Просто ще е жалък опит за едно нищо.
И ми омръзна тия срещи за по 10 минути. Предпочитам да си прекарам едно шибано междучасие без да се съобразявам с никой, а да се видим насаме за по-дълго. Ама не, той все за нещо бърза. И ако на всеки втори въпрос ще ми казва, че "има нещо в предвид" няма да го бъде дълго. Пък и ми идва прекалено романтичен и предсказуем, не знам дали се притеснява как ще реагирам на друго, ама ми идва скучно така. Ама пък имам моменти, в които ми е страшно влюбено (ако мога да го наричам така предвид обстоятелствата), да ми се чуди човек. В момента ми е ОК така, ама усещам, че няма да сме заедно много време, колкото и зле да звучи това. На криво станах нещо и, може би, просто си го изкарвам върху невинни души, ама шанс.
Само знам, че с Т. си искам старите отношения. Онези непринудените. С ебавките и закачките, когато още нищо не беше ставало. Не знам защо, но последните няколко дни такава носталгия ме е обзела за онова време. Да си излизаме всички, да си ни е айляк... Искам си random чатовете, по дяволите!! Гррр. Сега вече толкова съжалявам за това. Просто не трябваше да се случва. Явно беше грешка и за двама ни. Вкарахме емоции, там където не е трябвало и единственото което направихме е да си преебем отношенията. Не си заслужаваше. И най-гадното е, че колкото и да го мисля, както и да го погледна, дори и да си изясним отношенията, пак нищо няма да е както беше... Не знам защо толкова ме е яд за приятелство, което току що беше започнало, но просто страшно много ми липсват онези дни, онези хора, онези разговори.
Някак всичко изглеждаше перфектно, а изведнъж осъзнавам, че нищо не е както трябва. Оценяваш какво имаш когато го загубиш. Криво и сдухано ми е. Ще ми мине.
Ама как само ми липсва лятото. И свободното време и това да е топло. Нещо мрачното време никак не ми се отразява добре явно. :cool: И като си представя, че ще се чакат още 5-6 месеца, докато пак слънцето започне да се усеща, а не е само за украса... Meh. Все по-влажни погледи хвърлям към дистанционното на климатика. :D
И с нея трябва да се стегнем и да решим какво ще правим, просто не искам всичко да се прецака. И де тоз' късмет хептен пък на другата сутрин да трябва да се мъкна на откриването на Синдикат. Не го виждам как ще стане, ама все ще се оправя някак.
Поне ми е мотивирано за физиката. Много мотивирано. И за фитнеса се бях мотивирала да вляза в ритъм, да си подобря тренировките, да си оправя храната. Нещо ся ми се изпари мотивацията, ама пак ще си се надъхам. :D
Вярно романи пиша, ама до края на поста ми става много по-спокойно и по-добре отколкото в началото. Какво влияние имало това да си излееш някъде целия разбъркан bullshit, дето ти е в главата.
Сега ще си направя един (термос) чай, взимам си книжката и се махам от тоя свят за няколко часа!

Fisherman
10-05-2014, 18:38
Fisherman, били ми препоръчал някъв филм ?

The Men Who Built America и четирите части

SpiritInBlack
10-05-2014, 18:42
Още един перфектен уикенд ! Независимо от малките инцидентни днес, почти само хубави неща ми се случиха. Обичам мацки, които готвят, почти се почувствах готино заради покупките и гозбите ми, бащата като се прибере ще се съревноваваме. Успях да гласувам, и в тоя парламент ще имам връзки :D Малко ме хвана яд, че изпуснах панаира, но скоро ще има пак. Пловдив ме обича и аз го обичам, но този път е малко по-различно. Чакам вторник с нетърпение. Или сряда. Не обичам като нещата не зависят изцяло от мен.

weheartiit
10-05-2014, 19:18
Държи се супер тъпо с мен и не мога да разбера какво иска.
Настроенията му постоянно се менят,искам да се държи добре...
да покаже малко интерес ,не само аз да се мъча.
Искам да се получат нещата,но като гледам едва ли.

tori
10-05-2014, 19:29
О, дотук бяхме с милото, сладко, прекрасно Тори, което дава шансове да му се харесаш. Два пъти за ден?! Сменям тактиката. ДВА ШИБАНИ ПЪТИ ЗА ДЕН! Всичко му се пише на гъза, ВСИЧКО! Ще има черва по пода, както и МНОГО сълзи и сополи когато свърша с него. Ама МНОГО!
ДВА.ПЪТИ.ЗА.ЕДИН.ДЕН.
Заради него ПРОПУСНАХ ВЕЧЕРЯ! С НАШИТЕ!

SHPAIdURmeN
10-05-2014, 22:58
The Men Who Built America и четирите части

Мерси !
Oбщо, са 8 части.

SonataArctica
10-06-2014, 00:02
Приключил съм за днес с нещата, доволно. Утре обаче ме чака тегав ден и май ще трябва да се запася с кафенце и редбулче.
В момента съм едно кълбо от емоции, което ще трябва да разплета.
Иска ми се да се заровя в книги, гушнал възглавницата и да прекарам цялата нощ така.
Изпуших последната си цигара преди час. Хвърлих тютюна, листчетата и филтрите в дъното на най закътаното чекмедже. Време беше. Ще се справя. :)
Не съм доволен от резултатите от изборите.
Слуша ми се нещо бавно, красиво и баладично. Last Drop Falls (https://www.youtube.com/watch?v=S5u95_2z3FY)
Всичко в главата ми е толкова разхвърляно.
*мрън, мрън*

“Duty is heavy as a mountain, death is light as a feather.”

Беше прекрасен уикенд.

//Бъгнат съм, хехе.

Colouring
10-06-2014, 07:29
Скоро не съм влизала във форума и ми липсва малко. Като цяло постоянно щъкам насам-натам и не се застоявам вкъщи ( лол, общежитието ми е новото вкъщи.. тъжно ;/, хах). Свиквам с унито, опитвам се да се социализирам извън моите си хора, което засега е доста неуспешно обаче. :Д Доста съм притеснена за здравето си и това много ме мъчи. ДАНО нищо ми няма, ДАНО! И тъпият грип нека си отиде! На всичкото отгоре на главата ми дойде нещо, което мислех, че е напълно невъзможно. Голяма каша направих, от която няма измъкване без последстия. Алкохолът ти дава доста смелост, ама после е сконфузно. Нищо не може да се случи между нас, дори и да го искаме и двамата , все неподходящите избирам.. Не, не, никога не съм си представяла, че ще искам нещо с него. А искам ли всъщност? И има ли значение, като просто няма как? Оф, т'ва жените сме много странни същества.

Fisherman
10-06-2014, 07:38
Мерси !
Oбщо, са 8 части.

успял съм да намеря само 4,ако ми покажеш другите 4

Naive
10-06-2014, 09:09
мдам, както си мислех, че няма да има нужда да работя, ще излезе точно обратното
но нищо, ще се справя с всичко :)

mayaaa
10-06-2014, 10:18
Що ми е криво такова последните 2 месеца? Много драма, ама сама си я правя... А уж не съм такава. Искам да си зашлевя шамар, честно! :D
Още не съм осъзнала, че ми е започнала учебната... или по-скоро не искам до го осъзнавам. :D Карам си го айляк и уча само по това, което ми харесва, ама не мога така да го карам. Тия оценки ще ми трябват за дипломата, а останалите за стипендиите.
Поне си изпълних обещанието от края на миналата година и си имам копие на правилника на училището. ^^ Сега само остава и да го прочета. :cool:
Много, ама много ме е яд за графичния дизайн! Много ми се учеше, ама така става, като правя всичко буквално в последния момент.
И изобщо не е честно в 1 на обяд да ми е тъмно без лампа... :D Още ми е прекалено лятно.
//Ооо, тегаво ми е, като в клетка. Отново имам нужда от промяна, дано този път да успея да реша каква.

Vanchhh
10-06-2014, 11:04
Иииииии Честит рожден ден.... на мен :D :D :D Хаххааха.
Лек ден ви желая!

tori
10-06-2014, 11:28
Започвам да се изживявам на твърде голямата кучка, а това не е хубаво. ТРЯБВА, задължително е някой да ме спре. Ще се спра сама и на време. Край. Дотук. Просто ще спра да давам напразни надежди. Пасивност -включена.
НО пък разбрах доста неща за себе си от двучасовото кафе с нея. Аз всъщност съм много егоцентрична на моменти. Ама много. Може в огледалото да съм ужасна, да казвам на себе си колко съм грозна според мен, НО ако някой ми каже това в лицето, боли. И това е защото наранява егото ми, не за друго. А като ми обясняват колко съм прекрасна, всъщност се чувствам сякаш съм хванала господ за шлифера и тва ми се явява странен мехлем за счупеното его. Ето го ключа от палатката. Ето защо бившия ми липсва(ше), ето защо обичам чотовете с едното говедо, ето защо държа близо онова момче, което не харесвам, ето защо продължавам да му давам шансове да ми се хареса и ето защо обичам като цяло да съм в компания на мъжки. Защото като си единственото женско, често ти се повтаря колко си прекрасно и често те размъкват по вратовете си. И често си слабостта на приятелите си.
Пак се връщаме на горното обаче - ТРЯБВА да се спра от елементарен респект към чувствата на околните. Ставам твърде голяма кучка. Обаче как да му откажа на поканите за излизане?! И как да не се почувствам добре като ме помоли да се видим?! Обичам да ми правят теманета очевидно. Сега обаче отивам да се натъпча с течен шоколад, чипс и пуканки, за да удавя мини депресията, в която съм изпаднала.
Съвет на деня: Хора, не се замисляйте твърде много над реакциите си спрямо разни ситуации - обикновено аз след такова нещо бивам уплашена от себе си. Но пък всъщност не е толкова зле - замислям се, откривам ужасни свои страни, започвам ремонт по себе си. Съответно се стремя към по-добрата си Аз. Интересно...

tori
10-06-2014, 11:28
Иииииии Честит рожден ден.... на мен :D :D :D Хаххааха.
Лек ден ви желая!
ЧРД. И сори за дабълпоста.

bloodyF
10-06-2014, 11:34
Боли ме носа от толкова духане и кихане. Писна ми. Искам да оздравявам. Дано да е просто настинка.
Той ми лази по нервите с неговото неебаване. Всичко беше прекрасно до един момент, не знам защо така кривнахме от пътя. И защо си пиша с В. Не знам, объркана съм, болна съм, гадно ми е, рева от 2 часа и аз не знам защо. Ще се застрелям. Или ще се задуша под завивките.

DisappointedDreamer
10-06-2014, 12:55
Очаква ме една дълга седмица. Няма 14:00 часа все още, а бях на лекция и упражнение; предадох си един formative assessment; изпрах; изчистих и подредих стаята си и в момента чета. А ме очакват толкова още неща идните дни.

//Губя се сред задачи.

TheNormalGuy
10-06-2014, 13:02
Сдухах се вече, толкова дълго време да търся квартира, а нищо да не изниква, егати и града... :/

girlwithblueeyes
10-06-2014, 14:13
Нaй -мрaзя когaто не стaвa моето.Ще види той,мaлко ще му се нaпрaвя нa вaжнa.И никaкви мили обръщения нямa дa му помогнaт.Мислех дa му сготвя пaлaчинки aмa ще седи глaден кaто толковa ме дрaзни.

Ivaaaaa
10-06-2014, 15:19
студено ми е. времето е идеално мрачно и влажно, стига да не си навън. май пак настивам, а ако е така, пак ще тр да пропусна ваксината. миналата година се разболявах значително по-рядко. а колко ми се спиииииииииииииии. уморена съм и ми е студено /тва май вече го казах, да има/.

клинч

sl1nceetoo
10-06-2014, 15:28
ЧРД, Ванччч!

Днес скуката ме хвана и четох по философия повече от необходимото :д Взаимно отблъскващи се неща се въртят в съзнанието ми. Има ли съдба, няма ли?! Не може да има нещо, което да определя какво да ти се случва. Ти сам действаш, мотивиран от различни фактори, по начин, който желаеш. Ама пък как винаги се случват такива неща, сякаш са.. нагласени. Става нещо - мисля си, е що ся бе, мамка му, нужно ли е - и в следващия момент се казвам еми да, виж, ако не беше станало, сега нямаше, еди си кво... Объркано ми е. Филмирам се. Добре, че напоследък все по-рядко ми се случва. :Д

Lilanda
10-06-2014, 15:31
Днес беше ден на промени. 8-) Чудесен и то. Вече официално съм без брекети и съм супер щастлива. ^^ Също така се подстригах и си боядисах корените най-после! Много, много доволно.

Т. е спал до преди 10 минути, а аз толкова се притеснявах...Напоследък психясвам за пълните глупости. Една температура имаше момчето, а аз му овиках света. -_-

Чакам Го да ми пише за разговор или поне да му разкажа какво стана днес. И се надявам този един месец да мине бързо...

paradosou
10-06-2014, 17:47
Говори ми се с непознат на рандъм теми. Понеже съм нахална - хич няма да е зле да е интересен :D. Сигурно ще измисля нещо по въпроса... ако не реша да си легна рано.

Andjyy
10-06-2014, 17:53
студено бе
много студено
ма неска ми е готино

102
10-06-2014, 18:55
Говори ми се с непознат на рандъм теми. Понеже съм нахална - хич няма да е зле да е интересен :D. Сигурно ще измисля нещо по въпроса... ако не реша да си легна рано.

dimitar;. da te dobavi v obshtiq chat

102
студено бе
много студено
ма неска ми е готино

и аз съм от сдс

Dagichka
разболявам сА
и мисля твърде много за един субект, а не трябва. ама пък не е като да не ми дава някви знаци, физически контакти, докосвания и тн., пф знам ли. не съм хлапачка, късно ми е отново да минавам по този път, нямам сили ;д
надявам се утре да не се изложа на контролното по математика, че ми е важничко, а нямам никаква мотивация и само за 5 минути прегледах матриала.. ще видим
квото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи, за пореден път се убеждавам ;д

102
10-06-2014, 19:14
не съм хлапачка

хъхъхъъххъхъъх

shmatarok
10-06-2014, 19:22
Много ме ядоса.
"Силно се надявам, когато заминеш, да си останем приятели, не да стане така, все едно никога не сме се познавали". Ами добре бе, като искаш да сме си приятелченца, 'що не вземеш да ме отразиш? За пореден път аз пиша, да го видя жив ли е, що ли е, в отговор получавам супер нелогичните и еднократни отговори отново. Един път няма да се сети той да види как съм, освен ако не трябва да ми каже нещо, което съм го попитала преди дни! Аз повече няма да му пиша, ако случайно реши, че му липсвам - има ми всички координати, все някак си ще може да ме открие.

Утре ми е първото контролно, вълнувам се. 8-) И се притеснявам малко. :Д Чувствам се като първокласничка, хаха. Много ми харесва групата ми по бизнес, макар че оня хубавец май само за красота ще седи там, като го гледам мисленето не му е най-силната страна, ама те двечките супер много четат и мисля, че ще се спогодим с тях.

Любопитно как продължават да ме включват в разни групи за проекти и да ми спамят глупости от стария университет, че ми пратили и писмо, че си изпускам срока за плащане на таксата. 8-) Шматки, отписах се преди 3 седмици, да вземат да си ъпдейтнат малко списъците.

Lilanda
10-06-2014, 19:26
Много ме ядоса.
"Силно се надявам, когато заминеш, да си останем приятели, не да стане така, все едно никога не сме се познавали". Ами добре бе, като искаш да сме си приятелченца, 'що не вземеш да ме отразиш? За пореден път аз пиша, да го видя жив ли е, що ли е, в отговор получавам супер нелогичните и еднократни отговори отново. Един път няма да се сети той да види как съм, освен ако не трябва да ми каже нещо, което съм го попитала преди дни! Аз повече няма да му пиша, ако случайно реши, че му липсвам - има ми всички координати, все някак си ще може да ме открие.
На теб поне ти отговарят. :D Моята шматка вече от една седмица ѝ пиша и ъ-ъ. Ем ок.

102
10-06-2014, 19:41
ем ок

anonymous908491
10-06-2014, 19:58
Моята шматка вече от една седмица ѝ пиша и ъ-ъ.

До 40-ия ден не се пуска телевизор, не се говори по телефон и т.н.

paradosou
10-06-2014, 20:01
общ чат... направо ;d
*не е високомерие

pandabear
10-06-2014, 20:01
много хубаво ми почна седмицата ^_^ много добре се и чувствам. абе ще спра дотук, че да не се урочасам :Д

http://media3.giphy.com/media/wOfXw4XVNPtqE/200.gif

102
10-06-2014, 20:24
http://media3.giphy.com/media/wOfXw4XVNPtqE/200.gif

everyday he hustlin
everyday he hustlin

girlwithblueeyes
10-06-2014, 20:28
Искaм го,хубaво е че ми отговори.Доволнa съм от днешният ден.

anonymous708973
10-06-2014, 22:31
Скапана съм, умирам. Само от глупавото ми ядене днес е, никаква не я върша напоследък с храненето. И съответно тренировката днес - слаба. Аман. Утре ще се подкрепя хубаво на обяд (за протокола: телешки дроб с ябълки и карамелизиран лук, номномономмммм), даже ще пия и протеинов шейк, ако успеем да си вземем пратката.

Да видим как ще ми се отрази лекция от 8.30 :д Написах си план за седмицата, дано да успея да го изпълня и все така ще е, защото явно без строга организация по часове няма да станат нещата. Изключително съм щастлива, че той среща същите препятствия като мен (с разликата, че ги понася далеч по-спокойно), чувството, че имаме еднакви приоритети, е страхотно!

Искам утре да го видя здрав. И трябва да му измисля подарък за рождения дееееен, оооооф. Имах идея, ама за да я осъществя, трябва да съм почти милионер.

Хах, тъкмо писах в темата за изборите как всеки обича да се чувства значим и леко да проувеличава собствените си постижения и я гледам една писала 10 реда пост във фейсбук да се похвали, че след камара интервюта на живо, по скайп и на Луната, езикови тестове и не знам си още какво, имала нова работа. Ще кажеш, че са я избрали за CEO на корпорация, хъх.

Ениуей, заминавам да спя!

IWannaBeSedated
10-07-2014, 12:58
Скоро не бях яла китайско, така ми се услади, но пък преядох. 8-)

Как можах да си изхвърля хубавите нови слушалки, веднъж да съм доволна от слушалки и накрая незаслужено да отидат в коша, много ме е яд. :-(

sl1nceetoo
10-07-2014, 13:44
До тук денят е супер. Забавно. До сега си контактувах с някакъв странник. Мил човечец се оказа. И толкова. Днес мамчето беше сготвила вкусотийки. Мном. Сега се чудя дали да уча или първо да си дръпна някой филм. Така удобно съм се настанила на компютъра, че най-вероятно ще е филм. Но като се сетя колко имам да преписвам... Абе мързеливо ми е и сега тъкмо се стоплих, филм ще е. Точка.

babity
10-07-2014, 14:07
Пак си давам гъза без бой. Ще страдам!

draid
10-07-2014, 14:21
Утре заминавам, а имам още толкова неща да оправя преди да замина. Някой ще останат за по-късно явно.

Naive
10-07-2014, 14:35
как да отключа телефон, на който тъча му не работи
ох, много тъжно :(

tori
10-07-2014, 14:38
Ми маааааалко ми е хладничко, но е нормално, щото днес цял ден бях мокро коте. Само се надявам да не съм настинала нещо, че не му е момента. Днес пак си отложих доста от работата, цялата ми мотивация май отиде на кино за няколко кратки седмици училище. Слабо, Торенце, слабо. Болния ми егоцентризъм обаче вече се преобразува в разни други, още по-опустошителни работи. Ама все пак ще си дам още едно-две излизания с него и ще видим накъде отиват нещата. Нервна съм мъничко - пет на входно по бел. Аре, първо като видях оценката и грешките, нямах кой знае какви оплаквания, но като видях схемата на класния за точкуване, направо се разболях. ЕДНА ШИТАВА ТОЧКА НЕ МИ СТИГА ЗА ШЕСТ! Точно поради тая глупава причина имам 5.00... Ако не бях пропуснала една запетайка или се бях вгледала по-добре в тестовите задачи, на които съм сгрешила, щях да имам повече точки. От тъпото резюме си знаех, че изпускам четири точки ма не мога и не мога да правя такива работи аз. Айде, следващия път повече, но защо на такива глупави места греша?! Криво ми стана - да ми трябваха повече точки, няма проблем, НО ЕДНА ТЪПА ТОЧКА! Хапче „Майната му“ даже не помага, толко съм ядосана на себе си.

Fisherman
10-07-2014, 16:47
студено ли ви е курви

per-dead
10-07-2014, 17:15
МАЛКО МИ ТРЯБВА ДА РЕВНА ОТ РАДОСТ!! До петък The Precious си идва в България! НАЙ-НАКРАЯЯЯЯ!!
Но не знам точно кой ден ще е.
Не казва.
Дано е утре или други ден.
Ще откача.
Ще излетя.
Ще продъня пода от кеф!!
Толкова време не съм го виждала.
Дано не му счупя нещо от гушкане.
Ама аз пък щот съм много умна, са правя сметки от това, което ми е загатнал, за да разбера кой точно ден ще е.
Е, възможностите са три.
Все ще дойде.
Охх.
Най-накрая.
Доживях.

Lilanda
10-07-2014, 18:08
Може би маааалко кофти. Липсва ми. Цял ден ми липсва.

Dagichka
10-07-2014, 18:37
хъхъхъъххъхъъх
е хуу, 19 годишна хлапачка съм, но се чувствам твърде стара и уморена за такива неща

усещам как съм в стрес съзнателно или не, натоварено ми е, нова е обстановката, материала, всичко.. а не искам да съм така, не искам да си вредя на здравето допълнително, не искам отново да ми се образуват някви неща и да трябва да ходя по болници и тн.
но пък днес хубавото беше котето сутринта, че дадох хлебчето си на ранобудните кучета, после че дружно почти всички отидохме до кфс и такам.. :3 ще свикна, предполагам.. трябва да спра да се държа и гушкам в миналото си, което дори не е толкова прекрасно чак, че да го искам обратно..

tori
10-07-2014, 18:49
Усещам как започвам малко по малко да се отпускам покрай него, отслабвам. Не е добре. Но пък винаги е хубаво да разбереш, че деня на някого е бил по-ужасен от твоя. Мухаха.

„- Е, все нещо хубаво трябва да е станало днес...
- Да, аз. От леглото. Сутринта.“

На моменти ония двете са ужасни и не мога да ги трая, но пък едва петнайсет минути заедно и ми е през ухото за всичко. Ама и аз съм зла, де.
Да те прокълнат да си с разстройство цялата следваща година. Оукей, да. Добре. Късай, Рекси.

Naive
10-07-2014, 19:14
абе ко ще се занимавам да не пия алкохол
не мога да откажа виното

mayaaa
10-07-2014, 21:15
Гррр. Не е истина колко ме дразнят тия хора.
Тя, нашата, още не е сигурна дали въобще ще е в Пловдив, прави се на ударена като й казвам да го пита и че аз ще потърся и за други възможности, мотае се... Аааа, полудявам! Ако чуя още едно "без напрежение" скоро, ще й се развикам, честно. Омръзна ми, бе. Веднъж не може ли да се стегна и да направи всичко на време както трябва... Ако всичко се прецака така ще се ядосвам!
А майка трябва да ме попита 1432904234890 въпроса и още по-лошото е, че се повтарят, въпреки че съм и отговорила и то не веднъж. Не знам дали ще има още хора, не знам в колко ще се върнем, не знам колко време ще гледаме представянията на проектите... Какво ще ми слага думи в устата още малко? Не мога да й кажа нищо ново от преди половин час. Все едно и аз не си чакам отговори... Казвам й каквото разбирам и толкова!
А и другата. Първата седмица на октомври мина, а аз още си чакам половината учебници. Оле, добре, толкова ли е трудно да е точна и да ми ги донесе на време. После аз трябва да обяснявам на учителите си защо аджеба нямам учебници. Преди колко време съм й ги платила...
Оле, не е истина колко се ядосах. Елементарна отговорност очаквам. Като е обещано нещо, да се спази на време. Не стига, че явно аз ще го организирам цялото, пък поне да разбере дали ще е в Пловдив, толкова ли е трудно... А оная другата, просто нямам думи! В момента имам неистово желание просто да убия някой.

sl1nceetoo
10-08-2014, 13:50
Много си я тача. Винаги разбира какво чувствам. Познавам я от не много отдавна, а вече е главна фигура в съществуването ми. Предизвиква у мен промените, към които отдавна се стремя. Това ми харесва.
А той, ха, много свестен пич е. Абсолютно добряче и много добро приятелче. С нетърпение чакам да се видим.

DarkTemplar
10-08-2014, 13:58
абе ко ще се занимавам да не пия алкохол
не мога да откажа виното
и на мен ми се пие вино, но май компанията ми е по-важна.

Blab
10-08-2014, 14:47
тъпо ми е, че не съм като успешните днес хора.
знам, че всичко (ще) си правя сама, но понякога ми се приисква някой поне веднъж да ми помогне/подаде ръка.

в хейт моуд съм.
чувствам се наказана, затова, че не съм посредствена, аморална и мазна.
((

tori
10-08-2014, 15:04
Толкова ми е уморено и мързеливо, че нямам идея защо казах на онова моето да мине да ме вземе за разтикване. Ама нека, нали понякога апетита идвал с яденето, надявам се все пак да ми дойде музата за живот. Спи ми се, душата ми спи чак. Неадекватна съм почти. Ей сега се оправям молива, изкъпвам се с парфюм колкото да не смърдя на смърт и излитам, дано ми се оправи настроението малко. Иначе днес съм черна, харесва ми.

SHPAIdURmeN
10-08-2014, 15:55
mmmmmmm papugai

YSMF
10-08-2014, 17:09
1600 страници учебник по математика, просто като го сравня с тези от училищните си години съжалявам, че някога съм помислила учебник за прекалено дебел и тежък. Ще видя до къде ще стигна със системното ставане в 5 без 10, за да ходя на лекции, но нямам много варианти.
Но съм щастлива и се надявам да се получат нещата.

Auriss
10-08-2014, 17:50
1600 страници учебник по математика, просто като го сравня с тези от училищните си години съжалявам, че някога съм помислила учебник за прекалено дебел и тежък. Ще видя до къде ще стигна със системното ставане в 5 без 10, за да ходя на лекции, но нямам много варианти.
Но съм щастлива и се надявам да се получат нещата.

хахахахахах и аз прелиствам един от 1100 от известно време (да се чете 'половин година'), съчувствам ти :cool:

Ewok
10-08-2014, 18:00
Поне имате учебници. Ние нямаме нито един и всичко се учи от книги и записки...

Lilanda
10-08-2014, 18:00
Ъмм...странно. о.О Оказва се, че напоследък най-високите оценки в класа са все мои и са все 5-ици или най-много 5,50.

Ще го попитам дали иска да се видим в петък. ;3 Стискайте палци хаха. :D

DarkTemplar
10-08-2014, 18:12
Въпрос: Защо жените пресоляват салатата когато са в цикъл?
Отговор: Защото ей така! Като не ти харесва, направи си я сам! И СИ ТЪП И НЕ МЕ ОБИЧАШ! ;(

:D :D :D

Dagichka
10-08-2014, 18:16
хаха сетих се за това

http://2.bp.blogspot.com/-pSekhsQxFxc/U94BPdG7iCI/AAAAAAAAwOs/c3qPscZklh8/s1600/1003586_531914406917901_1057673581_n.jpg

пфу, буреносен облак съм днеска още от сутринта, супер емоционалната съм все още и не мога да се контролирам, усещам как уплаших колегите, но е добре да ми свикват, все пак 4 години ще сме заедно :д но беше толкова миличкоо, че тя ми пусна листче в часа на което пишеше "усмихни се бе човече!", че ахйкс :3

kalpazanka
10-08-2014, 18:17
Отговор: Защото ей така! Като не ти харесва, направи си я сам! И СИ ТЪП И НЕ МЕ ОБИЧАШ! ;(

Никога не пресолявам салатата. Просто той не я обича солена, а аз искам на масата да е мирно и тихо и да се чува само ОМНОМНОМ и да го гледам как разкършва пилешкото с изящните си пръсти <3
Изключение за солта в салатата е само салатата с марули и лук/+репи, краставици, просто щото носи много на сол и оцет. А, и пържените картофи.

Начиии, като си помисля колко неща имам планирани за 15 дни и ми се струва, че няма да успея да свърша всички качествено. Или няма да си почина, или няма да попрочета както трябва и както ми се иска.И
Имам отчаяна нужда от нов телефон, от нови презареждащи батерии за фотоапарата, искам и четец за книги, ама... няма време.

Auriss
10-08-2014, 18:22
калпазанке

http://1.bp.blogspot.com/-elpjGlI2PqE/TxZ6C53C17I/AAAAAAAABdg/_UmgGHfaKsQ/s640/kagamifacepalmmq4.png

girlwithblueeyes
10-08-2014, 18:22
Отчaянa съм ,не знaм кaкво дa прaвя,не знaм кaк дa го спрa.Дaно се врaзуми и му влезе умът в глaвaтaЛошо ми е ми се вие свят от 3 чaсa ревa и се побърквaм.Много ми дойдохa припaдъците днес.

AnarchyBoy
10-08-2014, 18:23
Много ми е тежко. Не знам и аз защо. Просто нещо ми тежи и ме измъчва. Спонтанността ми ме изненадва, както и всички около мен. Понякога забелязвам, че съм изключително ирационален. На моменти едва се сдържам да не избухна в пристъп на ярост, а на моменти усещам неконтролируем страх. Не знам какво се случва с мен и какво ме измъчва, но е мега гнусно. За това реших да стана спонтанен и така реших, че ще се женя. 8-) Само трябва да кажа на нашите и е решено, булката прие неофициално.. ;О Млади сме имаме време за грешки... :lol:
Странно е как точно нея срещнах, след толкова много време и така внезапно се решихме... Тая сватба ще е епична, първо да обясним на родителите де, че ще ни утрепят.. Другата седмица ще й предложа в чужбина официално и пред другите.. ;д
Да изтрещят и те.. Вече имаме 2 сгодени двойки в компанията и две женени.. 8-) 2015г. много ще се пие ;д
Но т'ва не променя нищо де, жените все още си остават змии и аз се фокусирам върху работата си.. "Жена ми" лел.. ще е само за цвят.. И беше доста странно на кой точно казах пръв, но явно наистина съм се променил, щом съм превъзмогнал всичко към нея.. ;д Казах й и тя се правеше, че ме разбира, което беше яко.. ;д имайки предвид к'ви лайна бяхме в миналото и двамата... Като се оженя, ще е яко да казвам - женен съм.. а ако случайно се разделим след време (а такава възможност винаги има) ще е още по-яко да казвам - разведен съм.. 8-)
Ако не ми беше толкова гнусно, можеше и да се радвам.. ;д

DarkTemplar
10-08-2014, 18:25
Калпазанке, ти си твърде педантична, не си като другите жени. :wink:

Цецо, стани диктатор, би ти отивало.

kalpazanka
10-08-2014, 18:25
калпазанке

Да ми имаш проблемите, нали... Това време така ще ми профучи край ушите, а искам хем да се наспя, хем да си почина, хем да ида на почивка, хем да почна шофьорски курсове, хем да си прочета всичката набелязана художествена и научна литература, хем да се видя с всички.
А горките батерии са ми на поне 5 години и честно, не знам как успяха толкова време да удържат фронта. Но за час и половина снимки и вече са зарязали милата ми сапунерка. :( И двата чифта. Искам и Киндъл, щото с ограничението по самолетите не мога да си пренасям литература от вкъщи, а каквито ограничени количества пренасям, се *изяждат* скорострелно.

Калпазанке, ти си твърде педантична, не си като другите жени. :wink:

Благодаря ти. Почнах да се разливам/разтапям по клавиатурата :)

Fisherman
10-08-2014, 18:36
да го гледам как руптира пилешкото с изящните си фаланги <3

Λ_Λ
( ˇωˇ)

102
10-08-2014, 19:26
комплимент от дарктемплар е като безплатен бигмак в макдоналдс - прекрасно

galaxy29
10-08-2014, 19:31
че тя ми пусна листче в часа на което пишеше "усмихни се бе човече!", че ахйкс :3
мислех, че съм ти единствена : |

TheDevilInMe
10-08-2014, 19:46
За това реших да стана спонтанен и така реших, че ще се женя. 8-) Само трябва да кажа на нашите и е решено, булката прие неофициално.. ;О Млади сме имаме време за грешки... :lol:
Странно е как точно нея срещнах, след толкова много време и така внезапно се решихме...

Честито, ще имаме нещо общо :D

На мен ми е супер доволно, компът ми си е отново при мен, беше дълга раздяла, но поне са го ремонтирали качествено и безплатно, е почерпка имаше де

Auriss
10-08-2014, 19:50
мен даже не ме черпят като им оправям кошниците ;/

galaxy29
10-08-2014, 19:50
анархи ще продължава тошковото поколение

galaxy29
10-08-2014, 19:54
мен даже не ме черпят като им оправям кошниците ;/
аз ще те

mayaaa
10-08-2014, 19:55
Много ми е тежко. Не знам и аз защо. Просто нещо ми тежи и ме измъчва. Спонтанността ми ме изненадва, както и всички около мен. Понякога забелязвам, че съм изключително ирационален. На моменти едва се сдържам да не избухна в пристъп на ярост, а на моменти усещам неконтролируем страх. Не знам какво се случва с мен и какво ме измъчва, но е мега гнусно. За това реших да стана спонтанен и така реших, че ще се женя. 8-) Само трябва да кажа на нашите и е решено, булката прие неофициално.. ;О Млади сме имаме време за грешки... :lol:
Странно е как точно нея срещнах, след толкова много време и така внезапно се решихме... Тая сватба ще е епична, първо да обясним на родителите де, че ще ни утрепят.. Другата седмица ще й предложа в чужбина официално и пред другите.. ;д
Да изтрещят и те.. Вече имаме 2 сгодени двойки в компанията и две женени.. 8-) 2015г. много ще се пие ;д
Но т'ва не променя нищо де, жените все още си остават змии и аз се фокусирам върху работата си.. "Жена ми" лел.. ще е само за цвят.. И беше доста странно на кой точно казах пръв, но явно наистина съм се променил, щом съм превъзмогнал всичко към нея.. ;д Казах й и тя се правеше, че ме разбира, което беше яко.. ;д имайки предвид к'ви лайна бяхме в миналото и двамата... Като се оженя, ще е яко да казвам - женен съм.. а ако случайно се разделим след време (а такава възможност винаги има) ще е още по-яко да казвам - разведен съм.. 8-)
Моля те, кажи ми, че се шегуваш. Не искам да ти се бъркам, но...

Он: Разбито. Приятно разбито. Само че, става неприятно разбито, като се сетя колко още неща имам да правя. 10 страници по история, де се занимавам с организацията, да си направя презентацията, а за българския и географията просто ме е страх да мисля. Много се изкушавам да зарежа всичко и да легна да се наспя.
Поне не ми е чак толкова раздразнено като вчера и сутринта. Just calm down, не си заслужава да се изнервям толкова, заради това, че някой друг не си върши работата. И все пак имам огромно желание да им се развикам и на двете.
А той вече сериозно започва да ме разочарова. Или просто си затварях очите и останалите се бяха усетили доста по-рано от мен. Днес леко го "тествах" и той тотално се издъни. Жалко, има потенциала да бъде невероятен човек, но явно е избрал да се прави на интересен и на нещо, което (очевидно) не е...

102
10-08-2014, 20:08
анар4и коя е щастливата коза

tori
10-08-2014, 20:15

Имам чувството, че само аз съм мила, нежна, прекрасна, сговорчива и секс-мислеща по време на цикъла... Ама го има и тва, че ако обикновено си крив като макарон, сложно ставаш още по-крив. Май?

sl1nceetoo
10-08-2014, 20:22
Миличко ми е. И романтично. И гушкаво. Чакай ме, възглавничке, идвам!

shmatarok
10-08-2014, 21:12

Хаха. :Д

Чудя се кога ще почна да гледам какви ги върша. Пак тъпи грешки от невнимание и бързане, няма ли да ми дойде акъла в главата вече. 8-)
Пристигна ми багажа, изтормозих двама пича от къщата да ми мъкнат кутиите, надявам се да не ме мразят. 8-) Тепърва трябва да разопаковам всичко, тая вечер може и да не стане обаче, изморено ми е.
Днес за първи път програмирах мобилни приложения, то не било особено голяма философия, изглежда готино и сигурно ще пробвам да се позанимавам допълнително, когато имам повече време.

3oPuTy
10-08-2014, 21:58
Оправих си профила в Goodreads, добавих още малко книжки на електронния четец и вече май е време за сън. За утре имам не малко задачки и ще трябва добре да си почина :)

sometimes_
10-09-2014, 06:50
Така трайно се е насадила тая мисъл в съзнанието ми, че чак се плаша вече. Постоянно мисля за това. Хах...стигнах до такава крайност вчера, че чак не мога да повярвам. Искам да го провокирам, но не знам как, не знам и дали изобщо трябва. Може би ме е забравил отдавна, мина доста време..., но искам да знам! Само не знам как да го направя...

Lilanda
10-09-2014, 07:26
Самотна, объркана и доооооста нездравомислеща в момента. Питат ме едно, отговарям им съвсем друго и винаги в устата ми е Р. В последните 24 часа нещо изперках, той ми казва нещо супер мило, а аз го приемам по абсолютно различен начин, питам Г. за съвет, тя ми казва, че си въобразявам и аз си мисля "Знаех си, тя просто ме успокоява, има нещо тук!". А няма нищо. Онези малки неща, за които спомена Ина по-рано са в изобилие, особено напоследък, а аз се чувстам като премазана и си нямам и на идея защо. Някакъв външен фактор ми влияе явно, но кой е той един Бог знае. Знам само, че много исках утре да се видим, но няма да стане и единствения шанс да го видя тази седмица е днес да мина през салона, да се видим за 10 минути и да мирясам. Обаче съм тъп инат и част от мен казва "Остави го той да ти се обади". Имам около 6 часа да помисля хубаво.

DarkTemplar
10-09-2014, 07:33
Имам чувството, че само аз съм мила, нежна, прекрасна, сговорчива и секс-мислеща по време на цикъла... Ама го има и тва, че ако обикновено си крив като макарон, сложно ставаш още по-крив. Май?
Значи си жена-мечта. :D

Добре съм, наспах се, пих кафе и съм работоспособен.

mayaaa
10-09-2014, 08:31
Не, просто не мога така! От много време не съм имала такава нужда да променя нещо... или всъщност много неща. Искам интересни преживявания, нови запознанства с много и интересни хора (не, че нямах това лято, ама...), разнообразие (както и в мен самата, така и в случващото се с мен), искам нови знания, нещо което да ми даде материал за мислене, а не ученическите такива... И книги ми се четат. Много книги! А нямам време да си довърша дори една нищо и никаква 200 страници книжка... И ми се пътува. Нови и интересни места! Искам да се чувствам развиваща се, обогатяваща се като човек... Ааа, не! Не, не, не. Точно като в клетка съм...

Говори ми се с непознат на рандъм теми. Понеже съм нахална - хич няма да е зле да е интересен :D.
Same here. Поне уроците ми по психология ми се обсъждаха с някой, защото се оказаха ужасно интересни и верни, а аз толкова отричах психологията преди, ама тцт... няма подходящи индивиди наоколо, нито пък подходящо време за това.

Усещам как и малкото свободни дни (като разбера кои са точно) ще ги напълня с някакви неща. Не знам какво още. Просто нещо, което де ме накара да мисля! :D Ама не ми се мисли сама, бе. Обсъжда ми се с хора, разсъждава ми се върху живота, ако щеш! Много се надявам да успея да измисля нещо.

tori
10-09-2014, 09:09
imposibru :D

Иначе деня започна ужасно криво, НО света не е чак толкова малък и спасение дебне отвсякъде. Едното иде насам за кафе. Мухаха. :д Пък ако сметна колко километра съм навъртяла днес по автобуси и кви пари бих дала ако не бях с карта, бих се уплашила. :дддд Само с едната кондукторка се возих три пъти, дейба аз размотаването ти... :дд Довечера сигурно ще го видя, вероятно ще го подразня и ще бъда нагушкана. Както казах спасение дебне на всеки ъгъл. Като цяло ми е доволно и хубаво.

SonataArctica
10-09-2014, 12:44
Хах, третират ни като кученца. И на всичкото отгоре, останалите се радват. Жалко.
Наспах се! И също така си изтървах си будилника в/у бузата и сега ме боли. 8-)
Останалото мина доста добре, а сега обаче трябва да се захващам за работа, че изоставам малко. Днес и утре трябва да наваксам. Мисля да остана до късно, мдам.
Чудя се какво да си приготвя за обяд. Хм...
Много ми се чете книжле, пък нямам толкова време за това! Мамка му.
Вчера се чух с толкова много хора! Липсваха ми. Имаме толкова неща да си кажем, хах. Накарах му се да сяда сериозно да чете за изпита, нямам намерение да го гледам как си пропилява живота! Другия младеж ще се справи, знам го него.
Искам пак да се чуя с Мър! Вчера толкова се зарадвах като ми писа. Пак е пуснала сенките под очите. Бррр...

//Дръпнай си торент с българска музика, не мога да спра да го въртя.
След хиляди години сън (https://www.youtube.com/watch?v=fC4igyZjaLk)

sl1nceetoo
10-09-2014, 13:45
Спи ми се. Искам да бездействам цял ден. Но не може. Крайно време е да престана да се мотая и да стана малко по-организирана.
Иначе ми е щастливо. Много са ми милички. И днес, във връзка с таблото с имената на всички от класа, М. каза, че не случайно ми е нарисувала най-голямото сърчице. Ой! <3
Трябва да пиша по история, а след това да правя обява за клуба. Безинтересно ми е. Не ми се занимава. Ама като знам, че ще се избира между моето и едно друго... о, фък, ще го направя мега якото!

Dagichka
10-09-2014, 13:58
мислех, че съм ти единствена : |

ти си ми единствена ма патко <3

тотална смяна на настроенията съм, днес ми е щастливо без причина, нищо, че си оплесках изпита по математика, нищо, че се прибирах с тоя пич, а той само ме хранеше заради вегетарианството ми :д нищо, че бях сама в старбъкс
слънце грее, значи съм добре!

anonymous708973
10-09-2014, 14:07

Исках да ти цитирам глупостта от поста, на която фейспалмнах най-много, но установих, че няма такава. Честно, бетер жена си, при това в цикъл. Как е възможно да си толкова непостоянен и толкова да не знаеш какво искаш.

Он:
Дълга коса... на всяка цена.
49 килограма на всяка цена. Морков за закуска, краставица за вечеря, след 2 дена чипс, шоколад и бейкролс и после - чувствам се дебела. Давам акъл, говоря, обяснявам, след 3 дни пак същото. Еми, да го таковам и женското "приятелство" - тва ли е то? Постване на малоумни картинки по фейсбук, чувството да си принуден да слушаш същите оплаквания (на всеки се случва, айде, ама защо няма резултат от това?!)... ми, като не си доволна от нещо, промени го, бе, господи. Като питам "добре, какво правиш сега, каква е логиката", отговор "не е задължително за всичко да има логика". Нямала концентрация - ми как ще имаш, тоя мозък да не се храни с краставици?! Еми, братче... нямам думи.
Миличка е и е много грижовна, ама на моменти ми е прекалено момичешка.

Иначе ми е много спокойно днес. Денят е хубав, аз съм релаксирана, ако успея и да се наспя, ще е страхотно :)

Едит: Едната се тагва, че чети "50 нюанса сиво" все едно чете учебник по ядрена физика, другата се снимала в леглото с надпис "Лека нощ"... с един пръст очна линия.
Честно, или аз съм мегараздразнителна, или светът е пълен с малоумни хора.

shmatarok
10-09-2014, 14:24
Най-накрая всичко е наред. Бях се притеснила, за какво ми пращат такива имейли, като информацията не е вярна. Добре, че не ме накараха да платя всичко, че не знам какво щях да правя. В това отношение другите бяха много по-коректни - ако не друго, поне всичко става ясно от сайта, а не като сега, на всяка страница различна информация. :?
Имам да направя упражненията за утре, след вечеря ще се засилвам към библиотеката. Пф, кога стана пак петък!
Чудя се утре дали да се разходя до Глазгоу отново, моите шматки организират party night out, та ще е забавно. Обаче трябва да се обадя на онзи, че ще ходя, че вече два пъти отивам и се покривам и си мисля, че на третия път късметът ще ми изневери, ще се сблъскаме някъде и ще има awkward ситуация. 8-) уф! Decisions, decisions..

Fisherman
10-09-2014, 15:15

Добре съм, наспах се,наядох се

стига толко за днеска

pandabear
10-09-2014, 15:46
слънчев четвъртък. успяхме с няколко колеги да намерим дом на едно прекрасно кученце, което се скиташе около университета. утре ще съберем парички, за ваксини, обезпаразитяване, храна и ще го посетим. дано скоро си намери добри стопани :) другата добра работа, която свършихме днес, е че взехме единно решение, че не ни се ходи в гъчканицата по зимните ни курорти покрай 8-ми. вероятно ще си наемем къщичка в някое вилно селце само за нашия си курс. организирахме и за театър през ноември. готино е, че се разбираме така. много се радвам.

харесах си много хубаво фотьойлче и килимче за стаята. искам да прередя мебелите и да си създам още по-голям уют. може би другата събота и неделя ще се заема с това. иначе започнах да влизам в ритъм.утре започвам с тениса, купих си сладко екипче и нямам търпение да поиграем =) като изключим биостатистиката май ще е приятен ден ^^ след малко ще ходим с моето куч на разходка, че от доства време не сме излизали само двамата. после ще правя винен кебап, кекс, ще гледам сериали, ще пиша протоколи, ще чета книжка, ще слушам музика, ще пия топли чайчета. обичам есента (((((:

http://media.tumblr.com/c1abfb7772b8eefd76e797f3b7b04401/tumblr_inline_mps6nqJUUu1qz4rgp.gif

Andjyy
10-09-2014, 15:56
щял да се жени...гледай кви работи стават в Кюстендил
нали си БОК
"Знай, че после отечеството си съм обичал най-много тебе."

sl1nceetoo
10-09-2014, 16:20
Ха, получи ми се много добре. Искам да стане вече утре и другите да потвърдят :д То не било сложно, даже ми беше забавно да го мисля. Удовлетворена съм. И съм мотивирана.

SpiritInBlack
10-09-2014, 16:32
Обичам да работя с пичовете от SGE и Армеец. Последните ми направиха жест относно фискалния принос към семейния бюджет. Почти планирано, нп. Днес денят бе олицетворение на последните седмици- перфектен в професионално отношение и тегав в лично. Благодарен съм, че нямаше камери наблизо, не знам колко дълго време не си затворих ченето. Не обичам като става така, другата седмица втори опит. Ядосан съм на М., че замина с пещерняка в Кърджали, чудя и се на акъла. Обаче трябва да се чудя и на моя, че сънувам най-добрата и приятелка :D.

trabi_bs
10-09-2014, 16:48
https://www.youtube.com/watch?v=aRKoSFFvLqQ

tori
10-09-2014, 17:56
Пак ме върза, но тоя път съм бясна повече на себе си, първо защото позволявам такива работи, второ защото си мисля глупости. ТРЯБВА да се спра, щом чак тя ми каза, верно съм стигнала далеч в озлобяването. Не са хубави тия работи.

Lilanda
10-09-2014, 18:00
Пак ме върза, но тоя път съм бясна повече на себе си, първо защото позволявам такива работи, второ защото си мисля глупости.
Това, това, това! Оттук нататък той е човекът, който ще се сеща за мен, не аз.

Не съм се смяла толкова никога! :lol:

tori
10-09-2014, 18:13
Това, това, това! Оттук нататък той е човекът, който ще се сеща за мен, не аз.
Точно! Да кажеш, че не съм инициативната; че не съм му дала шанс; че не съм го търсила; че не съм си мръднала пръста; че съм капризничила; че не съм му държала душата в шепи; че не съм търпяла простотията му сумати време; че цяло лято не съм била на телефона да го слушам напушен и пиян посреднощ; че не съм киснала цяла седмица в месинджъра да го питам жив ли е, да има за кво да е сърдит. Ама то няма, а това ме ядосва още повече - ако още в началото го бях отрязала, нямаше да съм в тва положение. Щото аз дадох всичко от себе си, дадох му хиляда шансове да ми оправи впечатлението спрямо себе си, да ми се хареса. И кво получавам - преебани уговорки, никакъв интерес и... чалга. Благодаря. Мойто време и нерви обаче спират да бъдат хабени по него, така или иначе аз никога не съм искала каквото и да е от него. Отделно дето много пъти предупредих, че не търси мен и единия от нас ще плаче и НЯМА да съм аз. Не по тикви, а по кратуни.

Ivaaaaa
10-09-2014, 19:36
напоследък имам перманентна мускулна треска. не съм свикнала. а от ставането рано ми се появиха тъмни кръгове )))) :
сутрин толкова ми се спи, че чак боли. ъх

/искам
мда
( :

mayaaa
10-09-2014, 21:07
Дразни ме! :d Добре, не знам аз ли съм твърде претенциозна, ама вече почва да ми омръзва... Омръзва ми постоянно да бърза, постоянно... И да слезе по-рано, защото видиш ли, не му се чака евентуално малко повече. Ама иначе ще ми обяснява колко съм невероятна и прекрасна, ама нещо само на думи. И всичко е толкова подредено и планирано. Гррр. Не съм такава, искам импулсивност. И разнообразие също, ама тцт. Какво, по дяволите, ако закъснее 2 минути веднъж?? Като си спомням за онзи индивид, който ме целуваше баш в последната секунда и чакаше първо аз да се кача на автобуса независимо колко го карам да не ме чака... Ама знам, че не трябва така да правя и от подобни мисли само пак ще се докарам на този хал, дето бях преди един месец. Ама скучно ми е, пък, не съм такава! Ама не е като да няма и своите невероятни страни (дори и в този момент да не успяват да ми изплуват), толкава съм непостоянна в момента. И знам, че не е ок пред него да не показвам нищо от тия разсъждения, ама не мога и да изисквам неща, за които не ми е длъжен. Просто усещам на къде отива тази връзка. Уникално започна, но и твърде прибързано освен това.
Поне е решено - на 17 съм в София. Или с други думи: пътуване с влак, приятна компания, нови запознанства (искрено се надявам), представяния на проекти и, надявам се, да се науча и аз да представям. Вечерта се връщам и на сутринта отново за 60 години Церн. Приемам си го като малък подарък за рождения ден. ^^
Жалко само, че официалното празнуване отиде по дяволите. Сериозно се бях надъхала вече, епично щеше да е. Амааа не. Шанс.

SHPAIdURmeN
10-09-2014, 21:08
Еййййййййййй

102
10-09-2014, 21:09
пътуване с влак, приятна компания

извинявай, ти ли беше момичето, което не беше пътувало с влак

mayaaa
10-09-2014, 21:21
извинявай, ти ли беше момичето, което не беше пътувало с влак
Ааа, чакай, чакай, аз съм пътувала, просто е било по състезания, където преподавателите ми са организирали всичко и аз просто съм вървяла след тях. :cool: Та за това тогава се страхувах дали ще се оправя. :D

102
10-09-2014, 21:29
значи беше ти
за асеновград, нали
раздуй, кво стана :)

anonymous708973
10-09-2014, 21:29
Като си спомням за онзи индивид, който ме целуваше баш в последната секунда и чакаше първо аз да се кача на автобуса независимо колко го карам да не ме чака... Ама знам, че не трябва така да правя и от подобни мисли само пак ще се докарам на този хал, дето бях преди един месец.

Това, че не е единият, не значи непременно, че трябва да е другият. :)

Доволно... покани ме у тях и за тази вечер миличкият, даже ми измисли кога да уча, ама вкъщи трябваше да се свършат домакински задължения разни :) Отивам да си изпека мръвката и да довърша подредбата и ще се кротна със сериал. Ама кой, дявол го взел, то нищо не е излязло още...
И ми дойде протеинът, нямам търпение да го опитам утре, лелееей. Супероферта е, пък кааааак разкошно мирише - ягода и ванилия, на разтопен сладолед е! Пу-пу. Почнах новото счетоводство, лелеее, старото е песен в сравнение с тоя гнус, уж го разбирам обаче, айде да видим докога, хах.

http://313personalities.blogspot.de/2014/10/blog-post.html - Не знам как да го изкоментирам и как да ви призова да го прочетете, но просто кликнете на линка, четенето ще ви отнеме може би 3-4 минути.

mayaaa
10-09-2014, 21:46
раздуй, кво стана :)
Асеновград, да. Еми, какво да стане, навих се да отида, разходих се, видях Асеновата крепост. Само дето за глупости се притеснявах преди това. :D Иначе, ся даже често си ходя, че се запознах с едни пичове от там и им ходя на гости.

Това, че не е единият, не значи непременно, че трябва да е другият. :)
Мда, това ми е ясно, ама ми е такава каша в момента, че не смея да направя нищо още, да не съжалявам след това. През половин час различни неща ми се въртят в главата. Та, да си изясня за себе си нещата, пък тогава ще видя какво ще се случва. :)

102
10-09-2014, 21:50
Асеновград, да. Еми, какво да стане, навих се да отида, разходих се, видях Асеновата крепост. Само дето за глупости се притеснявах преди това. :D Иначе, ся даже често си ходя, че се запознах с едни пичове от там и им ходя на гости.

nice, помогнал съм на един ?човек?
/ако не те е страх и им имаш доверие на тия ходи нагоре за асеновата вечер и ше видиш прилепи

Vanchhh
10-09-2014, 21:55
ЧРД. И сори за дабълпоста.

Благодарим!

sl1nceetoo Благодаря! :)

galaxy29
10-10-2014, 01:24
Така трайно се е насадила тая мисъл в съзнанието ми, че чак се плаша вече. Постоянно мисля за това. Хах...стигнах до такава крайност вчера, че чак не мога да повярвам. Искам да го провокирам, но не знам как, не знам и дали изобщо трябва. Може би ме е забравил отдавна, мина доста време..., но искам да знам! Само не знам как да го направя...
ако се опитва да продължи, никак не е хубаво да го връщаш, боли много, сякаш ти пробождат застинала рана ;д

sometimes_
10-10-2014, 07:24
ако се опитва да продължи, никак не е хубаво да го връщаш, боли много, сякаш ти пробождат застинала рана ;д

Работата е там, че нямам никаква представа какво се случва с него. Не сме се чували и виждали от 3 години. Тогава трябваше да избирам и аз избрах по-сигурния вариант. Оттогава все се чудя какво щеше да стане ако бях избралия другия. Той, обаче, реши да прекъснем всякакъв контакт, за да му е по-лесно да се откъсне. Сега искам просто да се видим, да поговорим, но може би наистина не е добра идея.

anonymous708973
10-10-2014, 08:16
Тя ми иска приятелство. И ми писа първа! Ох, толкова искам да ме хареса... Дано да е решила да ми даде "втори шанс", а не просто да не ме харесва без всякаква причина. Тя не ме харесва(ше), защото ревнува и я е страх да не го изгуби, това би трябвало да поставя мен в позицията на силния, защо тогава ми се струва, че аз ревнувам 3 пъти повече? Не, не, това няма значение. Не ми се играят игри на надмощие, нито искам той да е между чука и наковалнята. Да не говорим, че я намирам за приятна личност и просто искам чувството да е взаимно. Даноданоданодано.

ПЕТЪК! Най-сетне! Оправям се, събирам си багажчето и заминавам в уни, а после на тренировка да ми срита задника... и после аз неговия насаме, мухаха! 8-)

Lilanda
10-10-2014, 09:01
Тъпачка, идиотка, глупачка. Как може да съм толкова тъпа? Аз съм си виновна за всичко! Ще изчакам няколко дена и ако не ме потърси, просто трябва да продължа напред. Колкото и трудно да е. Благодарение на него спечелих един страхотен приятел, но въпреки това ще загубя най-добрия такъв. Независимо заради какво. Ш*бани чувства. Не можа ли да не ми признава нищо, да сме си и двамата в неведение и всичко да си е по старому? То беше ясно, че аз ще направя възможно най-тъпото нещо и ще го отблъсна. Ама защо ли се и учудвам? Това съм аз все пак. И той го знаеше, сигурна съм, че го е знаел! Не се познаваме от вчера все пак. Лино, Лино, Лино....

mayaaa
10-10-2014, 09:10
Четвърти път пиша на тази страница, ама нищо, няма лошо. :cool:
Няк'во такова щастливо ми е в момента. Не знам дали е защото вънка е толкова слънчево и хубаво или защото е петък, или не знам и аз какво, но важното е, че ми е яко. И вече даже не се дразня на хората. Голяма работа, че ме мота и че се провалиха нещата. Поне ще ми е свободен уикенда. И за другата изобщо не ме интересува. Голямата работа стана с тия учебници, ще си ги получа, а за друг път ще го имам в предвид.
Само мноооого искам да се разберем за неделя. Страшно много ми липсват "такивата" дни от лятото с тези два индивида. :cool: Пък ако не стане - здраве да е. Ще си намеря друго занимание. Само дано да се задържи слънчево и хубаво. Изобщо не искам да става студено и мрачно, и зимно!

Поздрав: https://www.youtube.com/watch?v=a1ZjclTcZyM :cool:

//Пардон, вече е нова страница.

Ewok
10-10-2014, 09:50
Едно такова хубаво ми е.
Миналата седмица за малко да се скараме много сериозно заради тези наши отношения, но твърде много се обичаме и ще устоим. Дори аз не знам как успяваме. Толкова е яко.
Също така не съм толкова натоварена, колкото си мислех. Започвам да ставам по-организирана и дори снощи почти непознати момичета ми го казаха, без да съм ги питала.

Ewok
10-10-2014, 10:06
И също така си говорих с Й. и обяснявах как животът ми е прекрасен и че като се махнем от Люлин ще е най-прекрасен и тя ми каза, че не е хубаво да имам всичко сега, защото после съм щяла да страдам, но аз ѝ казах, че като проимам нещо и веднага си измислям друго, което нямам, за да не съм презадоволена, но не знам, може и да е права :/

AnarchyBoy
10-10-2014, 10:13
бла бла.... ЗлатеЛино, ЗлатеЛино, ЗлатеЛино....

Сори не се сдържах :D

Довечера съм на банкет и снощи се разболях, еваба! Дейба! Нямам късмет.

tori
10-10-2014, 10:41
Ногу е яко да се събудиш със МЕГА световъртежа, защото си як. И после да паднеш по дупе на стълбите във входа. И после цяла сутрин да имаш чувството, че главата ти ще изхвръкне. И че ще се оповръщаш в автобуса към вкъщи.
Ама пък е яко и, че можах да си тръгна, наядох се, наспах се, наядох се пак и сега съм окей. И евентуално ще си мързелувкам поне още някой и друг час. Защото съм мързел.
Яко е и да сънуваш, че някой те гушка. И много добре да знаеш кой. Но да не си признаваш, защото ще изглеждаш слаб. Всъщност винаги съм знаела какво искам, просто когато не искам да искам нещо, казвам, че не знам какво искам. Защото така.
И започвам да изграждам някакво доверие в него, започва да ми е криво, че не сме се виждали няколко дни и като не си пишем, пак ми е гадно. Ама реално не искам да го искам, тъй че не знам кво искам. Защото така.

Naive
10-10-2014, 12:21
ебало си е майката
за една седмица ми се преобърна живота

Dagichka
10-10-2014, 12:50
добре ми е. толкова слънчево зависимо дете съм, че думи нямам :д
обиколих си пак стабилно центъра, само се мотках, снимах графитите, които ми хващаха окото и прескачах разни строежи, даже си говорих с работниците ;д и после като се качих в тролея имаше бездомно прекрасно куче влязло незнайно как и кога йксдхйк душица златна
но пък той е в сатурнова дупка сега и му е гадно, пък това малко или много рефлектира и на мен, пък аз от своя страна не помня от кога (и това е добре!) съм била в подобни състояния и някак си не мога да му дам адекватни съвети, пък той все ми е помагал иначе в такива моменти..

Naive
10-10-2014, 13:07
Странно е, мисля, че дори не осъзнавам колко точно ще е различно оттук нататък. Малко ми е тъжно. От друга страна знам, че това е най-доброто решение за всички ни.
Тази седмица съм спала само една нощ вкъщи, постоянно щъкам насам-натам, да не говорим, че плановете ми да не скипвам даскало, се провалиха тотално и тези сутрини бях мързеланка, както казва той. :Д

102
10-10-2014, 13:18
но пък той е в сатурнова дупка сега и му е гадно

какво е това

sl1nceetoo
10-10-2014, 14:06
Днес за пореден път се убедих колко съм злопаметна. Бавно, ама славно! Нека дишат прах кучките, заслужават си го.
И колко тъпо, че флашката ми бъгна днес. Браво, прецака всички файлове вътре и трябваше да правя тва за конкурса наново. И то на лаптопа на господина. Неловкоо.
Днес с моите момичета си направихме план-график. Тоя месец имаме много поводи за празнуване. :grin:

kalpazanka
10-10-2014, 14:14
Начииии, жена с пари е като луд с картечница. Тва за не знам кой път го пиша :D
Скоро се оплаквах, че искам Kindle. Е, исках да се разходя по магазините, да пипна моделите /щото има и два нови излезли/, но днес колежка скива в amazon.de намален Paperwhite и познайте на кого ангелите се оказаха слаби :D :D :D Чакам си съкровището идната седмица къмто четвъртък-петък :)
И донапазарих подаръци :D Ще е странно, ако успея да си затворя куфара :lol: и ако мога да си го влача без кавалерска помощ :lol:

IWannaBeSedated
10-10-2014, 15:05
Твърде много кафе, кръвно 80/60 и почти сгромолясване на земята. Поне вече съм си вкъщи...

Jaune
10-10-2014, 17:02
E тва пък е абсурдно.

galaxy29
10-10-2014, 17:03
E тва пък е абсурдно.
кое?

Naive
10-10-2014, 17:04
ти пък, мара подробната

galaxy29
10-10-2014, 17:05

Lilanda
10-10-2014, 17:23
Сори не се сдържах :D
Спал си от забавната страна.

Окей, "искам да поговорим". Дано да върви на добре.

едит: Стискайте палци хаха. ;д