PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28

Страници : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

girlwithblueeyes
09-12-2014, 13:51
Мда, прецакаха ми се плановете заради родителите на едно момиче :)
Строги родители?:Д

Он-Стрaхотнa рaботa свърших днес,подобрих си и времето нa бягaне и нaбирaниятa и ще могa дa зaпочнa пидготовкaтa си зa тaм вече.Релaксирaм мaлко и чaкaм моят пич дa идвс дa ядем вегaн слaдолед<3

Ivaaaaa
09-12-2014, 14:59
( :

невероятно как аз съм виновна, а успявам да постигна своето, че дори да ми се извинява ^_^

bilqnavod
09-12-2014, 15:10
Уф криво ми е

Naive
09-12-2014, 18:36
официално вече е решено и споделено крайното ми решение с родителите, че няма да е медицина, а се преориентирам в IT сферата. и баща ми реагира нормално, както никога
абе като цяло, everything went better than expected

Jaune
09-12-2014, 18:49
Много ми стана мило днес с дечицата... :) Мисля, че добре се справям.
Пък другото, нека се върна.

lisi4ety
09-12-2014, 20:58
Ремонтните дейности се объркват. Естествено, като толкова бързах да се радвам.. просто се чувствам страхотно (:
Поне утре ще си отпочинем хубаво, отдавна не сме се събирали компанията, а сега даже повод имаме ;3 и то където започна всичко <3 това ме крепи!
И дано да си намеря рокличка утре ;(

girlwithblueeyes
09-12-2014, 21:30
Еххх момченце...мaлко се пресилвa aмa е симтягa жaлко че нямa дa му се получи.
A утре с него ще си нaпрaвим пикник <3

leadyflame
09-13-2014, 01:59
...и нека цинизма бъде с мен! Добре беше.

leadyflame
09-13-2014, 02:04
Кур.

Auriss
09-13-2014, 03:21
пльоснато на таймлайна ми http://www.goguide.bg/koi-kakvo-zashto/1198-DESI-tE-RAZVEJDA-IZ-SOFIIa
ужас.

кое му е ужасното ? имам бивша съученичка, която 'работи' там и си мисля, че са готини хора, а и чужденците остават с добро впечатление от разходките ?

per-dead
09-13-2014, 05:34
Grrrrrrrrrrrrrr, много я мразя тая!!
Че чак и се натресе снощи в компанията!! Кучка!! Да не би да очаква да види някого?! Ха, не е познала!!
Все още се чудя с тоа ръст и походка как е минала през толкова много мъже... Добре, де, ръста не е такъв проблем. Походката. Това е.
Мразя бивши, които пробват да поддържат приятелски отношения!! Идва ми да ударя нещо.
Имам само една цигара вкъщи. И малко съм я поразкъсала. Без да искам.
И все пак не бие нервите с онази.
Тъпото е, че технически нямам основа да се нервя. Но май съм си такава. :(

Jaune
09-13-2014, 06:09
Тва е. Днес е денят.

xoxi
09-13-2014, 06:26
Най-отвратителното кафе, което съм пила!
Толкова хубаво си бях заспала тая нощ... Даже сънувах някакви сънища странни и безмислени. Такъв дълбок сън не ме беше повалял от месеци сигурно.
Чувствам се добре днес, въпреки, че алармата ме събуди и ще тръгвам на работа след малко. Денят е хубаво студен!!!

TheDevilInMe
09-13-2014, 06:46
Покажи на тия хора
Как са ковриш
Как са селфиш
Как са тагваш
Колко са излагаш :cool:

Наспах си се хубавко тая вечер, само през нощта към 2 някъде се събудих, щото ного ми се пиеше миринда мандаринка, ммммм и пак си легнах, сега си пия кафенцето и после на разходкааа

Colouring
09-13-2014, 06:58
Бивам. Тези дни нещо не влизам във форума, с доста неща се занимавам и почти не седя вкъщи, което е страхотно, защото вкъщи ще седя, ще лежа и ще се затварям в себе си. Не мога да се оплача, не ми е (много) зле, но не се чувствам и прекрасно. Еми.. да, тръгва ми се вече, искам разнообразие.

Ewok
09-13-2014, 07:16
кое му е ужасното ? имам бивша съученичка, която 'работи' там и си мисля, че са готини хора, а и чужденците остават с добро впечатление от разходките ?

а, мои си неща :cool:

но пък той каза, че интервюто е доста посредтствено

babity
09-13-2014, 07:19
На предела си. Намирам се в един от най-тежките периоди от живота си. Избрах да мисля, вместо да чувствам и виждам. Преглътнах сума неща, защото мислех. Еми повече не мога. Не мога да променя начинът, по който ме кара да се чувствам и независимо какво мога да загубя, се отказвам. Искам да съм сама. Предупредиха ме, но явно това е начинът да имам човек до себе си. Или по моите правила, или ще бъда сама. Мноооого дълго. И всъщност тази алтернатива никак не ме плаши.

SonataArctica
09-13-2014, 07:21
Вчера я понапих, ахахаха. За германка, хич не държи. Но най-накрая се отпусна пред мен и ме гушка и такива работи, беше супер. Ще я видя след 40 мин. интересно ми е как ще се държи. 8-) Вчера така се пръснах на headphone партито и след това на БГ партито. Пуснаха всички чалги, които знаех и се раздадох на макс, ахаха. Пък и водката си я биваше, не беше лоша.

Малеее така да си падам по нея.... Не ми се е случвало от доста време насам.

tori
09-13-2014, 07:33
След час и поволина вече ще е тук! ОХ, БЕ!Личния ми душеприказчик е той. Ей сега се обличам и хапвам, поочовечвам се малко, рисувам се и отивам да го взема. Ще се пие днес! Обичам.

Dagichka
09-13-2014, 08:24
нещо ден за равносметка ми е. то нормално преди рождения ден да се замисля какво изживях, нещо като втора нова година е :д
спокойно ми е, много ми се яде торта, ама ще изтрая до утре :д трябва да се стегна и да се приведа във вид, нищо че няма да излизам никъде, все пак скоро се почва лудницата и ще ми дойде нанагорно, ако не се подготвя :д
и малко ми е носталгично, ама.. "не плачи, защото е свършило.. усмихни се, защото е станало!' :3

Little Monster
09-13-2014, 08:34
По-безразлично не съм се чувствала.

paradosou
09-13-2014, 09:52
Тъпо. Отблъсната и пилееща си напразно енергията. Ежедневните неща все по-малко ме интересуват. Да видим дали скоро ще се събудя за новостите.

Andjyy
09-13-2014, 10:38
Много ми е изнервено.
Хич на бивам. :D
Муха да бръмне и полудявам.
Главата ме боли. Сякаш съм в някъв филм. Мъчи ме една мисъл,ама как да ида при тоя крокозъбел. Пак няма да ми даде направление.
Да живее хубавата музика.
Да живей !!

babity
09-13-2014, 11:02
Зле ми е. И физически, и психически. Кат' няма ташаци да ме остави, ще му свършим и тая работа. Само дано днеска си намери време за това, защото не искам да се протака повече. Искам само две неща - сила и спокойствие за да изтърпя к'вото има още. А довечера може и да се възнаградя с ново мръвче.

kalpazanka
09-13-2014, 11:10
Преяла, недоспала...

Hayashi
09-13-2014, 13:10
Спах почти 12 часа, сигурна съм, че скоро няма да ми се случи такова нещо отново. Единствените планове за деня са да измета и да и изпера, чудесно е! Ще си сготвя нещо вкусно днес, ще се намажа с глезотийки и ще си мързелувам.

bloodfrozen
09-13-2014, 14:34
Задоволително добре. Не можах да си осигуря достатъчно сън тази седмица, дори и днес станах в 8.30 без външна намеса. Все още се адаптирам към семестриалния режим. И съм безкрайно възмутена колко тъпанарски е направена програмата.
Пийвам си кафенце и подхващам книгите след малко. 8-)

kalpazanka
09-13-2014, 15:07
^Медицина си, нали?

Има една тема Проблемът на красивите момичета. Намини да я видиш ;)

galaxy29
09-13-2014, 16:43
Тва е. Днес е денят.
какъв ден

bloodfrozen
09-13-2014, 17:10
kalpazanka, тъй вярно. 8-)
Епична тема, която следя още от самото й създаване, ама все не ми идва вдъхновение да се разпиша.

И да не е съвсем без хич, ще споделя, че съм зверски гладна.

shmatarok
09-13-2014, 18:17
За година съм се променила адски много и то в не особено положителна посока. Дадох си сметка тая седмица колко съм различна и колко ми липсва предишното ми аз.

Ужасна съм.
Какъв беше смисълът от всичко и от тая кардинална промяна, след като аз самата съм stuck от всякъде. Не знам какво да правя и не знам как да го правя, толкова неуверена съм станала, не мога да се позная.

ForzaFelipe
09-13-2014, 19:26
Тези дни няма на кой да се оплача малко, та си викам да намина през форона. Всичките ми авери или са заети, или заминаха я за чужбина, я за друг град...или се местят и нямат време...
Супер ми е скапано последно време, в работата не ми върви вообще, най-зле съм...Постоянно за работа май мисля, постоянно нямам време за друго и за сега работя за никакви пари...Един познат сега започнал работа и заплатата му е 4 пъти повече от моята...и е поредния който ми се хвали с подобно нещо...разбира се, радвам се за тях, но факта, че само аз не мога да си намеря свястна и печеливша работа....Имаше малко надежда да ми потръгне с една мечта...но всичко умря бързо бързо. Супер скапан се чувствам...Имаше малък светъл лъч за успех в любовта...но и там нещата умряха...и сега ми е супер тъпо, защото очевидно нещо ми има...чувствам се сбъркан, не може да нямам толкова късмет в любовта...Отдавна съм се отказал да търся, но от толкова време съм сам, че вече само това ми е в главата...В момента трябва да стоя на една шатра точно пред пейките на който редовно има двойки който се натискат...Това е просто допълнително сол в раната...Но какво да се прави...ясно е, че скоро няма да дойде деня, в който ще има на кой да се обадя и да слушам глупави обяснения, да има с кой да се драча и да дразня и да ми отвръща всеки път...да се гледаме с глупави влюбени погледи като 10 годишни...и всякакви такива тъпотии...

Оплаках се, чао за сега :lol:

bloodyF
09-13-2014, 19:40
Тъпо и хубаво ми е.
Той е ...всичко, от което се нуждая в момента.
Прекрасно ми е и се надявам всичко да не е просто една голяма заблуда и убиване на време.
Кара ме да съм по-добра и се опитвам да го правя.
Опитвам се да водя някакъв по-различен начин на живот, по-хубав и по-добър, ама не знам до колко ми се получава. Трябва наистина да съм по-внимателна с хората, с които общувам по какъвто и да е начин. Не искам да се подмазвам, за да съм харесвана, трябва да намеря златната среда. Или нова работа.
И да уча по português ,поне още ми е интересно.

xXxAngerfisTxXx
09-13-2014, 19:52
имам диск на радо шишарката в сенника си

xoxi
09-13-2014, 20:00
Прекрасен ден! Толкова пък да ми провървя...
Щастливо ми е!
И той е прекрасен! Не просто прекрасен, а най-прекрасният!!!

trabi_bs
09-13-2014, 20:03
имам диск на радо шишарката в сенника си

girlwithblueeyes
09-13-2014, 20:43
Взех си вана,направих си йогата и се поуспокоих,не ми харесва ,че се караме..така.

galaxy29
09-13-2014, 22:10
днес правихме ремонт на фреш бара, боядисвахме и беше много забавно, целите се намацотихме :д
а пък понеже долният етаж ще се боядисва по-нататък и бате позволи да си експериментираме там и бяхме изрязали шаблони на плодчета и зеленчуци, абе и без шаблони мацахме :д според цветовете, дето имахме, направихме черешки, ананас, ябълка, лайм, домат, праскова, даже и отпечатък от ръката си оставих и се разтече като в досиетата х ахахаха :д
и братовчед ми преди известно време ме пита "искаш ли цигара", за да ме пробва и аз днес му отвърнах на удара и го избъзиках, казах му "бате, дай една цигара да дръпна за успокоение" и той как ококорено ме погледна хахахха

SonataArctica
09-14-2014, 00:42
мамка му

girlwithblueeyes
09-14-2014, 01:04
Рaзочaровaнa,тъжнa.Не съм очaквaлa подобно държaние от него.Поне дa си вдигa телефонa,a не дa си пълня глaвaтa с глупости.Искaм просто дa ме гушне,не дa си крещим a той е постоянно.ядосaн,отблъсквa ме от.себе си.

bilqnavod
09-14-2014, 09:04
Вчера изкарах супер ден, цял ден бяхме по разходки с моя. Престраших се да карам колата в полуградски условия (в покрайнините). Всъщност имам книжка, а ме е страх да карам, всички ми се смеят. Както и да е. Дано не ми се наложи някой ден да карам сама. :)

Dagichka
09-14-2014, 09:22
както казва любимият ми Пинги "вече близо 30 години, а аз не остарях визуално по никакъв начин" е, аз съм същата :cool:
торта за закуска хохо обичам ги тези дни, обещах си малко неща, пък ще видим
и ми е малко притеснено за утре, дано всичко мине наред, не беше добра идея да чета форуми, че и снимки на белези да гледам.. :д

tori
09-14-2014, 09:34
Тоооооооооолкова ми е прекрасноооооо!!! Пича верно излезе ОГРОМЕН пич и си направихме разбивацията пълна. Разходката беше МЕГА, концерта нямаше равен, а нощта изкарахме по пейките в говорене. И да - прекрасно ми е. Айде още един хубав спомен за това лято. На кого му дреме, че не сме спали, а той е на бач от обяд до нощес?! Доволен е, пищя ми в ушите, че ме обича задето съм го викнала, вика, пя, скача и така. Следващия път аз ще съм му на гости в Софето за някой концертче.

per-dead
09-14-2014, 09:59
Баси недоспиването. Тоа уикенд май минава без спане. Снощи се прибрах в 5:30. И се наложи да стана в 10:30. Очите ми са се понадули, гладна съм, спи ми се и мисля, че ще припадна от умора. Радвам се, че снощи се чух с мойто Прешъс. Още малко и ще го гушна пак. ^^

weheartiit
09-14-2014, 10:02
Отвратително!
Трябва да се спра,само се тормозя така защо изпитвам тази завист ...
Ужасена съм от себе си каква егоистка съм понякога ,но супер тъпо се почувствах вчера,
защо нещата се повтарят отново и отново и винаги с един и същ край,никога ли няма да си променя съдбата ...

IWannaBeSedated
09-14-2014, 10:28
Сватбата беше УНИКАЛНА. Скоро не бях имала такова приятно изживяване. Денят ми беше дълъг, но изпълнен със страшно много емоции и мина неусетно. Краката ме болят, едвам говоря заради болки в гърлото, но определено си заслужаваше. 8-) Никога не съм била най-големият привърженик на сватбите, но се радвам, че бях част от това събитие, струваше си.

KaliP
09-14-2014, 10:41
Йеее вчера беше страхотно, не се бях забавлявала така от много време. Трябва да се събираме по-често. :)
Днес мързел общо взето, чудя се дали да мина през Батенберг, ей така, за подкрепата, ноо май само ще се измъча..

girlwithblueeyes
09-14-2014, 13:24
Не може ли един път дa си остaнa сaмa и дa се нaслaдя нa себе си.Нaдявaм се в Япония всичко дa мине добре и престоят ми тaм е продуктивен .
Боли ме че с него сме скaрaни,липсвa ми aромaтa му,докосвaнето му,липсвa мисълтa дa е около мен.Но в моментa нямaм нужното време и нерви дa го мисля,проектите върху ,който рaботя сa ми приоритет,но вярвaм че този ни период ще отмине .

zoyex
09-14-2014, 14:02
Как мразя промените не е истина..не искам да напускам това място, където на всяка крачка имам спомени с него, не искам да си тръгвам от този период от живота ми.Не искам да си тръгвам от него. Искам просто да си легна, да заспя и като се събудя да го усетя до себе си и как топло ме гушка. Иска ми се да можех да се върна в началото на лятото и да го изживея още веднъж.

DisappointedDreamer
09-14-2014, 14:15
Уча се. Във всичко.

И това ме усмихва.

queen_ofdisaster
09-14-2014, 14:16
Толкова много мразя разделите,особено с него.Все още не мога да преглътна това,че всичко беше за последно-че няма нито една отворена вратичка за още една целувка или романтична нощ заедно.И въпреки че бях инициатор,че знам как в дългосрочен план прекратяването на връзката ни е най-разумното решение,все още мисълта за изминалия ден ме съсипва..И хем знам че не може да изтриеш с лека ръка цяла година от живота ти без да те боли,хем ми писна да се депресирам и измъчвам и всеки път да драматизирам сякаш е краят на света.Все още ме преследва онази досадна натрапчива мисъл,че не съм успяла максимално да се насладя и да оползотворя времето с него..в такива моменти просто ми се иска да имам машина на времето и да останем заедно за цяла вечност само ние,без никакви външни дразнители,без напомняния за несъвместимостта ни и всякакви простотии..

...Rammstein...
09-14-2014, 17:24
Ммм да, защо да не ми скапе настроението още със ставането. Била съм твърде крайна, еми на 17 съм малко или много е нормално а него май го хваща критическата, това едно на ръка ама ми кипна като сравни съвсем прилично заведение за бързо хранене със сръбска скара и тъпа чалга. Нямаше за какво друго да се хване, че и щяло всичко да приключи....или приема,че има момче до мен или отношениеята ни пак ще са доста обтегнати. Сакън да не се зарадва човек,че всичко върви добре....

per-dead
09-14-2014, 18:58
Уфф, цял ден разправям, че ще припадна от умора, са не мога да заспя. Чакам вече следваща ваканция. Не знам как ще се справя с бягането от часовете тази година. Обещала съм си да не.
Утре ще съм като викторианска принцеса. С кръгове под очите. Така че най-добре да лягам. Утре ме чака влачене.
И токове. И дълга пола + корсет. Дано не е много студено.
Имам нужда от късмет.

xoxi
09-14-2014, 19:15
Стари рок парчета... Е, няма такъв кеф!!! Няма такава емоция!!!
Особено тази една песен, която толкова дълбоко ми бърка в сърчицето и душичката, че чак боли...

Jaune
09-14-2014, 20:25
:)

babity
09-14-2014, 21:53
Малко изоставена. Но се опитвам упорито да убедя себе си, че съм постъпила правилно, защото вярвам, че е така. Този път вината не е в мен. Не си заслужава да се терзая заради него, особено след като постъпва така. Не бива да ме жегва, особено след като не сме толкова близки.

Иначе ми е едно такова... затаила съм си дъха. Последното начало. Хем ми се тръгва, хем не. Дано с увеличаването на заетостта се чувствам по-добре.

tori
09-14-2014, 22:11
Още ми е снощно - ушите продължават да са болница. :дд Ма и аз не помагам де, цял ден дъни музиката из нас, аз се чудя що не мога да се възстановя. Утре ми е последния първи учебен ден. Чудя се дали да изклинча или по стара традиция да загубя час+ в говорене с класния. Ако не друго, не ми се налага да търча за цветя и разни подаръчета там. Забравила съм къде има цветарски магазини вече. :д

Naive
09-14-2014, 22:31
като се замисля колко яка и преломна ми беше годината дотук, ми става едно такова доволно :)

fUcKsMiLe
09-15-2014, 00:30
"Стара любов с нова се забравя" са казали хората. Приятно момче, знаехме се отдавна, ама това беше някаква абсолютна случайност. Толкова ми е нежно и топло с него. Разтапям се като ми каже някое гальовно име. Като котка съм.. мрр.. :D Приятно ми е да го виждам, само не знам защо тя толкова се пали. У нас нищо не правя, освен да се къпя и да спя, евентуално ако имам време - ядене и гримиране/лакиране.
Най-сетне имам малко време, пък той горкия е в света на сънищата. Трябва да стане в 6:30. Съчувствам му, аз до към 12 мога да спя преспокойно, защото съм от 2... Обаче ще си почина и няма да съм като труп. Днес щях да припадна, колко да ми е било зле!?
Спи ми се. Ще си купя втален клин-панталон. <3 Ще е много як! И аз ще съм яка. :D

Colouring
09-15-2014, 07:48
Събуждам се с ужасно главоболие и чакам пратка по пощата. Знам, че се превъзбуждам напразно, каквото и да е нищо няма да промени. Обаче.. надявам се поне след днес да сложа окончателно край.

Dagichka
09-15-2014, 08:00
наревах си се хубаво, голяма лигла съм, ама тва е положението, като се видях в огледалото изтръпнах :д
иначе съм добре, секси синът на доцента ми маха конците, шегува се с мен, почерпих там хората, таксиметровият шофьор беше много печен чичо, и него почерпих и тъй :cool:
сега пак ще си почивам, утре да се видя с доцента и да си взема резултатите и да се свършва!

anonymous708973
09-15-2014, 09:19
Сънливо, ама доволно!
Зарибих го и по Декстър, мухахаха! Как е да си гледам сериалите на немски и да осъзнавам, че разбирам все повече! *надува се от гордост* И пак се глезихме с храна. Идилийка. Скатахме се от тренировка малко, от два дни не съм била и ми се струва като вечност; прав е обаче, трябва и почивка - особено предвид как ни разказа играта в петък, лелеее, бях забравила какво е тренировката при него!
Тая седмица - проучване на партньорски университети! Трябва да се свърши. И малко по-добър time management ми трябва определено, че не се виждам тоя семестър иначе.

shmatarok
09-15-2014, 10:24
^ Декстър на немски? :О Обичам немския, ама направо ми призля като си го представих това

Чудесен първи учебен ден се очертава, цял следобед трябва да съм в центъра и вали чудесно много. :D До тук с плановете да се докарам яко.
Че довечера съм и на срещата на инвестмънт клуба, как ще се появя с кецове и тениска, само аз си знам 8-)

TheDevilInMe
09-15-2014, 10:51
Събуждам се с ужасно главоболие

Това, болно ми е, хремаво и даже и ушите ме заболяха, за гърлото да не говорим, взех си нещо за гърлото, запасих се с носни кърпички и ще пия повечко чай, пък дано ми мине и не заразя него...

sometimes_
09-15-2014, 11:04
Знаех си, че трябва да си взема чадър, ама...!!! Дано спре да вали до после, че не знам как ще се прибера. Гладна съм и не знам какво ми се яде.
Реших един проблем, остават само още 100.

tori
09-15-2014, 12:27
Успах се. За последният първи учебен ден. Нннннннда. Не трябваше да ходя въобще, само загубих безвъзвратно един час, през който можех да спя. И имаше МНОГО хора. Не искам пък! Защо е нужно утре да стана и да се правя, че ми пука когато ми обясняват, че са изкарали прекрасно лято и нам кво?! Искам си просто кафето и съня.

KaliP
09-15-2014, 13:05
къде се набутах, леле майко... :D

per-dead
09-15-2014, 13:12
Ужас, днес съм адски заядлива. Но така става, като ми се повдига тази тема. Всеки тря'а си търпи последиците, кат не може да си държи езичето зад зъбките.

anonymous708973
09-15-2014, 13:35
^ Декстър на немски? :О Обичам немския, ама направо ми призля като си го представих това

Всъщност е доста добре направено! Намерили са подходящ глас, който говори по същия леко тайнствен начин, същите паузи и т.н. Но ще го търся на английски заради изказа на Дебра 8-)
Докато Suits е кошмар на немски. Свикнах вече, ама нито Харви е с готин глас - а неговият е яко секс, нито Майк, нито Джесика.

Дояде ми се лютеница, хмммм.

Colouring
09-15-2014, 13:47
Събуждам се с ужасно главоболие и чакам пратка по пощата. Знам, че се превъзбуждам напразно, каквото и да е нищо няма да промени. Обаче.. надявам се поне след днес да сложа окончателно край.

Втори пост за деня, обаче няма значение.
Получих това, което чаках от четвъртък. Много миличко и хубаво ми стана. Разбира се, тъжно също. Накара ме да се разровя в нещата, които са ми останали от него - две тениски, няколко писма, снимки, билети, малки подаръчета, рамки. Всичко прегледах, препочетох и си спомних. Сгря ми се душата, наистина. Накрая обаче затворих всичко в една голяма кутия, вече по стаята ми няма следи от него и от нас. Поне не видими. И сега най-хубавата ми година и нещо стои под леглото. Писах да му кажа, че ме е зарадвал. Той също беше доволен от този факт. Малко сухо се държим един с друг, говорим общи приказки, но предполагам, че така ще е. Не можем да кажем това, което ни се иска и на двамата, но пък да загубим съвсем всякакъв контакт просто не е опция. Мда. Поне се надявам това с приятелството да проработи.
ИНАЧЕ
ей сега ще й пиша смс преди полета. Не мога да повярвам, че и тя тръгва и ще я видя чак за празниците. Ще ми липсва. Общо взето, мноооого промени покрай мен. Искрено се надявам да са за добро.
За пръв път от... от... вероятно два месеца и половина някъде ще прекарам цял ден в нас, без да излизам никъде. Не ми се беше случвало отдавна. Ще отида за сладолед по-късно, а после ще си пусна филмче и ще се излежавам.

SpiritInBlack
09-15-2014, 17:12
Супер се чувствам, нищо не може да ми наруши доброто настроение, независимо колко отвисоко идва, поне не и днес.

Бях забравил кви предимства има пътуването с влак. Много се радвам, че избрах културните мероприятия пред чалгата- в Пловдив си прекарах супер яко, друг е въпросът дали беше точно заради тях. Ректорът ни говори като пловдивчанин, трябва да видя дали и той не е майничка :D

shmatarok
09-15-2014, 20:14
Всъщност е доста добре направено! Намерили са подходящ глас, който говори по същия леко тайнствен начин, същите паузи и т.н. Но ще го търся на английски заради изказа на Дебра 8-)
Докато Suits е кошмар на немски. Свикнах вече, ама нито Харви е с готин глас - а неговият е яко секс, нито Майк, нито Джесика.

Е, тя Дебра си беше уникат. 8-) Ама това, което мен ме кара да настръхвам е как точно тоя техния изказ ще го пресъздадат на немски xD Ох, пак ми минаха тръпки!

'Начи, егати гадното време. Цял ден не спря да вали, може ли такова нещо!
Равносметката от ден 1 е, че ще си скъсам задника от учене. Изобщо не знам дали ще имам възможност пак да работя, тя майка хубаво ми дава акъли да си уреждам интервюта вече, ама честно казано изобщо не виждам с какво време ще разполагам. По математика не помня супер много неща и трябва да наваксам всичко, тоя тест ме е срам да го направя просто.
Ако лекторът по бизнес си мисли, че ще дам 100 паунда за тея два учебника, жестоко се лъже. Ще си ги търся онлайн или ще ги прибере от библиотеката. Кефи ме че си намерих учебника по програмиране за 1 паунд, хах, ама каква ирония - второто издание да струва толкова, а третото - 40. С една и съща материя... 8-)
И тоя крийпър днес - пуу, да не реши човек да бъде мил. Какви глупости ме пита, че и да ме прегръща, супер awkward беше. 8-) Изгубила съм тренинг как да реагирам в такива ситуации, хах.
Завършекът на вечерта беше много добър, много добре направих да се присъединя към тоя клуб, направо ми изтекоха очите - толкова привлекателни младежи, все в костюми, супер много се разсейвах по време на лекцията. 8-) 8-) 8-) Това май ми е най-голямата слабост.

tori
09-15-2014, 20:39
След цялото обикаляне с аверите, които, между другото, НЕ искат да се виждат помежду си, ми е прекрасно смачкано. Може да ме наболява главата още, да съм уморена и да мириша на цигари, НО ми е щастливо. Видях всички важни. Всички, които имат смисъл. От вчера насам забелязвам тенденцията постоянно да съм гладна - нещо, което е добре за моята фирма. Май. Ама и така съм си прекрасна.

ForzaFelipe
09-15-2014, 21:11
Трагедия - това описва деня ми...Тотално разочарование, чувствам се тотално смазан...психически и физически...Нищо не върви общо взето...всичките ми очаквания за тези дни бяха размазани брутално и вече направо не знам...

И химна ми ми тези дни...

http://youtu.be/Soa3gO7tL-c

Naive
09-15-2014, 21:31
хм, реших да ходя на бокс и нямам търпение :Д

galaxy29
09-15-2014, 23:21
къде? колко пари?

anonymous708973
09-15-2014, 23:22

Какъв?

Naive
09-15-2014, 23:29
ами обикновен? :Д

galaxy29
09-15-2014, 23:31
невидима ли съм ;/

Naive
09-15-2014, 23:36
оо, бях те пропуснала :(
намерих си някаква зала Кристал :Д за ученици е 30лв, 12 посещения на месец

bilqnavod
09-16-2014, 07:36
Ехх м****, развалиха ми настроението от сутринта...

102
09-16-2014, 07:59
майна ?

sometimes_
09-16-2014, 08:17
Ох, днес получих една лоша и една доста обнадеждаваща новина. Развълнувана съм и малко изплашена. Но ако стане едно от двете неща, които искам,...ще бъде една наистина много голяма промяна. Не съм сигурна дали го искам на 100%, но е крайно време да направя нещо с живота си. От много време се чувствам не на мястото си и мисля, че това ще е едно доста добро начало за мен, колкото и плашещо да е... Просто ми омръзна да се съобразявам с хора, с които нямам бъдеще. Омръзна ми и да правя едно и също от години и да не получавам удовлетворение от работата си. Знам, че работата ми е хубава, добре платена и т.н., но вече не ме прави щастлива. Искам повече. И ако това е цената да се чувствам щастлива, ще се наложи да я платя. Дори с риск да загубя някои неща...

102
09-16-2014, 08:24
няма връщане назад
по пътя поела си не можеш да спреш
<3

tori
09-16-2014, 08:41
Ех, хубаво ми е. Три часа литература с класния и после изклинчих докато още мога, за да се видя с тия двамцата. Ей сега ще заседнем някъде да пием кайве и да си говорим. Към един-два ще мина да поздравя одъртяващото говедо и после ще се пусна да видя още един авер. Мисля да сготвя и после - квото сабя покаже. Само си се чудя на тъпотията - цяло лято се криех от тях, от себе си, от... всичко и чак сега ми се доживя. Не ми се занимава с даскало, ве! Искам си с тях... Кххх. Ама съм готова за това предизвикателство и... Да. Днес всички ми обясняват, че съм се променила от предната учебна година - станала съм по-красива, по-сдържана, по-неухилена... Прическата съм сменила, било ми стояло много добре да съм нарисувана с очна линия и нам-кво. Ма то тва е идеята - да променя себе си. Може би и да се почувствам по-добре сред хора като цяло. Ама не такива хора, които ме срещат по улиците и ми обясняват как света бил пълен с говна и трябвало да си изградиш добра пречиствателна станция, защото... да. А по-скоро хора като моите си, които ме усмихват само с присъствието си.

Dagichka
09-16-2014, 09:24
толкова ми е изморено вече, беше ми ядосано, ревах от изтощение и сега просто ми се спи :д
издразниха ме тея, особено тая скочубра, ебати медицинската сестра, как ми се отваря като че ли на мен ми е кеф всеки ден да се разкарвам до болницата да питам за шибаните резултати.. просто искам да се приключва всичко
и да почва унито.

102
09-16-2014, 09:25
просто искам да се приключва всичко
и да почва унито.

пиене и курви

galaxy29
09-16-2014, 09:28
гичи, само ми дай име и болница на сестрата и ще отида да и разкажа играта

lisi4ety
09-16-2014, 10:17
Свободна и богата :D
И много закъсняваща, ще ме убият ^^

shmatarok
09-16-2014, 14:18
Липсва ми толкова много. Искам да си поговорим, както го правехме преди, ама ми е толкова distant, че няма и накъде повече. Сигурна съм, че оная е доволна от тоя факт, все пак една заплаха по-малко за скъпоценното ѝ гадже. :? Ениуей, той е единствената част, която ми липсва от стария ми живот.

Нещата тук се движат с пълна сила. Ама не очаквах, че днес ще ме изгонят сутринта от стаята ми, за да я чистят. Чувствам се като на хотел :D Искам вече да ѝ кажа, но имам чувството, че е по-добре да си трая. Ама тя така или иначе ще разбере и ще ме убие след това. Убедена съм. 8-)
След референдума, може би тогава ще е моментът. :д

sl1nceetoo
09-16-2014, 14:33
Още първия ден се саднах. Как ще стоя аз толкова месеца в тва умряло даскало?! От днес ми омръзна всичко. И са боядисали стените повече от ужасно. Изглежда като някой старчески дом с тва тъмно кафяво. Хубаво, че са моите кочки, та да има малко смях от време на време. А за учителите да не говорим - входни на първия ден... Да свършва тая година, да идва и другата и да се махам от тук.

bloodyF
09-16-2014, 14:39
На успокоителни.
Така се чувствам.

SonataArctica
09-16-2014, 15:25
Спокойно ми е едно такова.
Ще ида да тичам и после да гледам мача, хехе.

Naive
09-16-2014, 15:27
или пък матура по математика, хм

Arctic
09-16-2014, 16:21
Толкова ми е писнало и изморено. Пък е първи ден. Ха, честито.
Искам да се заровя някъде и да не излизам изобщо.

fanton1
09-16-2014, 16:42
пак започва училището а не ми се занимава всеки ден да ходя по 1-2 километра пеша с 4 кг чанта и после да патувам с автобус още 30 минути да не кажа че понякога са и повече който са ми омръзнали отдавна ...
е днес имаше и хубаво нещо което разбрах оказа се че момичето което 'харесах' може да е доста прибързано и малко силно казано харесвам но все пак така ще го кажа видях че е в моето училище и ще се засичаме често което е много добре за мен защото ще имам някакъв стимул да мъкна чантата ама ще се разбере дали ще стане нещо ,но все пак няма да влагам големи надежди в нея

Lilanda
09-16-2014, 17:07
НЕ ЗНАМ КЪДЕ СЕ НАМИРАМ. :D Толкова много имам да споделям, че не знам откъде да започна...

Минавам по улицата и от всички страни се подвиква "Оооо, парижанката, ти се завърна" и подобни подмятания.

Взела съм супер много подаръци и пак съм пропуснала половината народ. -_- А не е като да имам изобилие от приятели...Важното е, че взех на най-близките си по нещо и че имам какво да разказвам. 8-)

Сутринта минавам по студентски и срещам половината си познати там. 8-) То да си късметлия, да си късметлия, колко да си късметлия. Поне само приятни хора срещнах и се възползвахме от отиването ми до София. ^^

Andjyy
09-16-2014, 17:24
пиене и курви

С това ли свързваш твоите студентски години

Студено ми е.
Спи ми се.
Гладна съм.

galaxy29
09-16-2014, 18:07
тъжно ми е и се чувствам прекалено крехка, а не ми влиза в плановете и ми е отвратително, че си го позволих това състояние :Д дори не ми е смешно, просто малко да разведри поста

Dagichka
09-16-2014, 18:33
искаш ли да отидем да пребием тая сестрата, ще видиш, че си силна и можеш всичко!! :* Анджи, ти си спи и ние като се върнем ще ядем тричките, искате ли? :oops:

Christinna
09-16-2014, 18:38
Още първия ден се саднах. Как ще стоя аз толкова месеца в тва умряло даскало?! От днес ми омръзна всичко. И са боядисали стените повече от ужасно. Изглежда като някой старчески дом с тва тъмно кафяво. Хубаво, че са моите кочки, та да има малко смях от време на време. А за учителите да не говорим - входни на първия ден... Да свършва тая година, да идва и другата и да се махам от тук.

Абсолютно същата история.. от първия ден всичко ми стана противно.

...Rammstein...
09-16-2014, 18:53
Еми даааа...веднага входни то какво друго да се очаква! И с тези тъпи промени, не им стигна че ни направиха голямото 15мин ами и допълнителен час ще ми прасват ей така от кеф... ми не няма да ми е мъчно след 2 години, за какво? Пффф... :(

lisi4ety
09-16-2014, 19:10
никакъв късмет нямам :((((((( като имам пари нищо не мога да си харесам,мамка му

Colouring
09-16-2014, 19:25
Кофти е да ти е самотно късно вечер. ;/

galaxy29
09-16-2014, 20:02
искаш ли да отидем да пребием тая сестрата, ще видиш, че си силна и можеш всичко!! :* Анджи, ти си спи и ние като се върнем ще ядем тричките, искате ли? :oops:
:}

102
09-16-2014, 20:41
С това ли свързваш твоите студентски години

аз не употребявам такива думи като курви
иначе нещо такова
и с цигарки

leadyflame
09-16-2014, 21:15
Нищо, празна стая, кога ли ще я мебелирам... надявам се най-сетне да е уютно.

anonymous708973
09-16-2014, 21:51
Много стрес днес, бе, аман! Ще побелея преждевременно, и без това вече съм започнала! И утре плътно 5 занятия, след което фитнес, след това трябва да тичам до вкъщи да пера, суша и подреждам багаж. Съвсем откровено - идея си нямам кога ще ям утре! Ще се закусва с пилешко и гъби с ориз явно, ама нататък...? А тая седмица трябваше да ми е за проучвания на унита.
Ох, много стрес. Ама си струва! Двамата заминаваме за Мюнхен, ще ги запознавам с майка! Бая повече пари от нужното ще се дадат, ама... кой нормален резервира в последния момент по време на Октоберфест?! И милият леко се е попритеснил май, ама нали не си мисли, че ще ми бяга по тъч линията. Даже да е благодарен, че ще ги запознавам на порции, бащата и сестрата идват чаааааааак след... 2 седмици 8-)

Харесва ми да върша организационна работа с него, съвсем бързо, съвестно и неизнервящо го прави, а това е страшно висока оценка по моите критерии.
Ох, добре ми е. Напук на целия стрес, на прането по нощите, на пълния бардак в стаята ми... д-о-б-р-е-м-и-е!
И си взех изпита - недоволна съм от оценката, разбира се, все пак ми е любим предмет, но предвид колко ужасен беше и как решавах примерни изпити в последния момент, съм доволна и на "взет".

ForzaFelipe
09-16-2014, 22:06
Кофти е да ти е самотно късно вечер. ;/

Welcome to the club.

SonataArctica
09-16-2014, 22:32
хубаво време, мда (https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/10626578_1548522195381824_1375467840809441959_n.jp g?oh=b359c21820c956f124b037ff151b9e2e&oe=548795C9)

Май ще се наредят нещата, hue hue hue.

Ем, не мога да ги разбера тез' девойки, ей.

// Мъжка игра от страна на Лудогорец. Напрежението просто е прекалено голямо.

/// 7 години от смъртта на Р.Дж.
“The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again.”

и уместен за състоянието негов цитат: “The Creator made women to please the eye, and to boggle the mind.”

//// Глава 20, Буря се надига. Винаги ще ме кара да се усмихна. :)

paradosou
09-17-2014, 08:23
Дано прогнозите на Н. се сбъднат. Многомногомного искам!
Майка ми има имен ден днес и след малко отивам да й избeра нещо. Страшен характер е изградила, на много мъже им липсва нейната устойчивост :D. Изобщо... каресва ми много добре не защото ми е майка; аз съм сигурно последният човек, който би се повлиял сериозно от която и да е кръвна връзка. Ще се постарая с подаръка, типичното й изражение винаги ме забавлява :-D.

Ivaaaaa
09-17-2014, 08:57
хубаво е да си вкъщи ( :

Lilanda
09-17-2014, 10:42
хубаво е да си вкъщи ( :
Мда...

Брат ми мрънка от 15 минути за коментарите на фейсбук приятелите му относно мача снощи. :lol: Не разбирам защо се нервира за глупости.

Днес е последният ми неучебен ден и имам сууууупер много работа за вършене. Как да не оставя всичко за последния момент? Това съм аз все пак.

Много мразя да се държа студено, най-вече с хора, които значат малко или много нещо за мен, но като се налага, какво да правя?

Започвам уроците днес и се надявам догодина на 17-ти септември, да съм усвоила повечето неща, даже да не кажа всичко. 8-) Пък ако е рекъл Господ и машинка ще си имам до тогава. ^^ Голямото събиране на пари започва.

Dagichka
09-17-2014, 11:13
филмирано ми е. защо ми бавят резултатите толкова бе?
и той утре си заминава, голяма съм патка само обещавам някви неща и накрая дори не се видяхме, а той е голям прекрасник и ме подкрепя винаги :с една истинска прегръдка не съм получавала вече от месеци, не знам другата седмица като почнем кой ще го отнесе, ама ще си порева на рамото на някой от старите ми идиоти от класа ;д

едит: и някви шибаняци ми звънят на домашния от странен номер и само дишат в слушалката и затварят, пфф

bloodyF
09-17-2014, 11:41
Да закъснявам за лекции, защото ме е гушнал супер силно и да ми каже как ще се оправдая с това, че гаджето ми не ме е пускало да стана?! Е, по-добро начало на деня надали е възможно! Прекрасен! <3

Хапнахме с нея, радвам се че се виждаме по-често. Сега сядам да уча, че на диктовката днес установих, че не знам елементарни думи като...топка?! А и това последното с глупавите португалски възвратни частици хич не го разбрах. Ама то не става хем фейсбук, хем да очаквам да разбера нещо. Тъпаче.

Дано да го видя после и пак да си се гушим <3
eu tenho namorado lalala 8-)
/превъртам

WickedSick
09-17-2014, 11:54
Да закъснявам за лекции, защото ме е гушнал супер силно и да ми каже как ще се оправдая с това, че гаджето ми не ме е пускало да стана?! Е, по-добро начало на деня надали е възможно! Прекрасен! <3

Ей колко готино.До един момент

Andjyy
09-17-2014, 12:01
Анджи, ти си спи и ние като се върнем ще ядем тричките, искате ли? :oops:

Направо Ч-У-Д-Е-С-Н-О
Последните няколко дни карам по цял ден само на солети.
Като се прибера ми идва да изям хладилника.Буквално.

Направих си няколко календарчета и почивката ми е отбелязана с огромни червени кръгчета. Очите ми са все там :D Само броя дните,но времето сякаш е спряло.

sl1nceetoo
09-17-2014, 12:13
2 часа математика
2часа философия
2 часа български
и история
... Нааайс и все зипове..
Вече ми липсва да си лягам в 4 и да ставам в 1..
Днес обаче доста се посмях, дано да не рева довечера.
+ това не можах да се отпиша от клуба по журналистика, г-на ме принуди. Все пак като ме пита защо, не мога да кажа- щото ме мързи да идвам и смятам времето, прекарано тук, за тотално изгубено.

Colouring
09-17-2014, 12:23
Колата се оправи! Радвам се. Мнооооооооого по-сложно щеше да стане, ако не се беше получило така. Не че сега не е достатъчно сложно де, ама.. да, малко ми олекна.
Колко е хубаво да е есен! Ах, времето е прекрасно!
Иначе съм окей. В смисъл, да.. все тая. Бивам.

IWannaBeSedated
09-17-2014, 15:11
От няколко дни не съм писала тук... о.о
Едва трети учебен ден е, а на мен ми се струва тегаво, два дни с 8 и един ден с 9 часа не ми звучи готино. Отделно профила, който си избрах миналата година, е пълна пародия, и не знам как ще издържам четири часа седмично. Хубавото е, че повечето от класа почнаха да не идват и е по-спокойно. 8-)

bloodyF
09-17-2014, 15:19
Ей колко готино.До един момент

Аз се надявам да е по-често : )

Уча си думи иначе, нищо не разбирам, ама карай. Ще ги науча, stay positive.
Само не разбирам как може да има толкова двубуквени думи...как да ги запомня!!?!

Lilanda
09-17-2014, 15:22
Аз и моя прословут късмет...Аз си знаех, че всичко ще се обърка, още преди да тръгна, но това вече е прекалено. Стана по-лошо отколкото очаквах, че може да бъде. Поне утре съм на училище, та няма да ми се налага да разговарям с онези неприятни лица.

Мда "ще се видим". Кога по-точно? Нямам търпение да разбера дали ще се местя във Варна. Дори и за 1 месец, ще ми е приятно да се откъсна от тази среда тук и да съм си с него...

едит: Пропуснах да спомена, че съм е*ати гадният манипулатор. 8-)

едит 2: Поне се сети, че трябва да ми каже. Това е добър знак, предполагам.

babity
09-17-2014, 15:47
Дебна да ебна. 8-) Ама както съм се наточила... надали.
Супер яко е да не миришеш повече на крави!
И съм станала ебаси свинята и постоянно ми се яде.
Тоя моя... бахти фирата. :D

SHPAIdURmeN
09-17-2014, 16:52
:lol: Избухнах в смях, когато прочетох заглавието :razz: :lol: :razz:

http://www.teenproblem.net/a/1-lubov_and_sex/44842-kak-da-skasash-s-priiatelkata-si-kato-dzhentalmen/

Jaune
09-17-2014, 17:06
Малко ме е страх, ама не искам да се самоурочасвам. Дано просто ми провърви.

nepowtorima
09-17-2014, 18:03
Днес беше хубав ден! Което отдавна не се е случвало!
беше по-хубаво от рождения ми ден дори..
Имен ден, а доооста хора се сетиха за мен ^^ Якичко ми е ..
Училище е едва 3ти ден, а вече ми се плаче :(
Ко да прайш докато свикна с тая тегава обстановка ще е така...

leadyflame
09-17-2014, 18:41
Превъзбудено ми е, мисълта си не мога да съсредоточа... нищо, нека за сега блуждае, после ще я постегна в една посока.

SpiritInBlack
09-17-2014, 19:54
Ей така се чувствам https://www.youtube.com/watch?v=pg6mNe_aEbI Да беше една, ама при толкова много боклуци даже не може да ми се доповръща. Ебати симпатягите. Не било честно. Ще им кажа аз кво не е честно. Не е честно всички жени да са курви, ей тва е наистина кофти. Преди време открих билярда като отлично средство за концентриране и потискане на напрежението. Човек не е способен да направи сложен удар, ако не се владее. Е, днес всеки нито един малко по-сложен удар, който изисква добра концентрация и спокойствие на духа, не ми се получи. Малко остана да захвърля проклетата щека към някой ъгъл. Имам нужда от нещо, а този път и Бушът няма да ми помогне

tori
09-17-2014, 20:09
Точно когато си помислих, че вече няма нужда да си мъкна захарчета по джобовете, и пак се разтреперих. Вече съм уморена, което значи, че съм се оправила. Иначе съм много надъхана и мотивирана да уча, вероятно заради класния, който обещава, че при последователно и сериозно учене, ще достигнем наистина много добри резултати на матурите по БЕЛ. Иска ни само концентрирани, сериозни, мислещи и слушащи го. Надявам се и учителя ни по география да успее да ни надъха по тоя начин и да сме доволни всички. Окей, нека говоря за себе си, щото по-голяма част от класа ми са с география, щото решили, че е по месно - мен само „взет“ не ми се нрави за момента, съжалявам. Мъничко обаче ми е притеснено за изпитите юни месец по професията, но и там ще оправя нещата. Някак. НО ми се учи. Надъхана съм до мозъка на костите си.
Освен това ми се живее. Излиза ми се, бе! Ама много! Искам да се срещам с хора. И съм постоянно гладна. Само се чудя дали е просто възход или някакъв бек-ъп на Тори от преди две години. Каквото и да е обаче, ще си имам едно на ум. „Няма винаги да е така.“

leadyflame
09-17-2014, 20:27
Ебахти лайното, не да каже да не го занимавам окончателно, ще се възползва от моята слабост, която към момента е само към него... днеска на ударен ще го играе, ами къде са ти ташаците бе, бахти....

weheartiit
09-17-2014, 20:31
Имам ужасно променливи настроения ,абсолютно всичко ме дразни и всички
са ми криви.Да идват вече тея женски проблеми и да се свършва,мразя го тоя период.

per-dead
09-17-2014, 20:50
Най-сладката болка. ^^
Заболя ме ръката от говорене по телефона с Него. Обожавам гласа му.

anonymous708973
09-17-2014, 21:06
Някакъв пич идва при мен във фитнеса:
- Здрасти, как сме?
Аз (осъзнавам, че явно се очаква да го познавам и решавам да продължа диалога): Добре, мерси, ти как си, какво правиш днес?
Той: гърди
...
Той: Абе, имам чувството, че в тоя фитнес половината са на стероиди.
Аз: Що бе, кой например?
Той: Ми, ей оня пич с белия потник.

Аз (мислено подскачам, правя задно салто, изтупвам се, бия си два шамара, придобивам сериозен и небрежен вид): Това е приятелят ми, пие само аминокиселини.
Той: Приятелят ти... въй, въй. Окей, хубаво, аз продължавам, приятна тренировка. (омита се)

ХАХАХА. 8-) 8-) 8-)

Доволно ми е, подредих, влизам за душ и го чакам. Ще перем и сушим по никое време и пак няма да се спи, ама нейсе. Очаква ни страхотен уикенд!!! Усещам как ще опаковам 3/4 куфар багаж! :D
Той се е загрижил за срещата с майка, ама мъжки го прикрива, хахахахха :д Ще го изям.

shmatarok
09-17-2014, 22:38
^ много сладко 8-)

Подредих си стаята най-накрая и ми е перфе! Изглежда още по-голяма от колкото е принципно. :D Ако някой, свикнал да си живее в нормални стаи я види, сигурно ще ми се изсмее, ама в сравнение с всичките кибритени кутийки, в които съм била до тоя момент, тая си е направо палат :D
Не мога да разбера тая моя пуста родителка - като не се обаждам - що не се обаждам, реша да си излея емоциите - чакай, чакай, че гаджето звъни, айде чао. Снощи много ме натвари и пак аз излязох виновна - що съм била такава егоистка?! Ми ок, ама ако реша да си изключа фейсбука, да си сменя номера и никога повече да не вляза в скайп, какво ще прави?! Бля.
Той много много ме зарадва днес като ми се обади! Развълнувах се, защото не го очаквах, говорихме си толкова дълго, направо ми стопли душичката. Чак ми стана гадно, че го наредих снощи. 8-)
Очертава се страшно busy year, нямам време да ходя по тренировките на спортните клубове, които исках да запиша, какъв късмет всички да се падат в дните, в които по цял ден имам лекции! Уникално, братче, ама поне почвам фитнеса и йогата. :)
Добре ми е. Много ми е добре.
Имам два-три липсващи елемента, но усещам, че и това ще си дойде на мястото скоро.

HollyGolightly
09-17-2014, 23:27
Беше ужасна една седмица, имах чувството, че никога няма да свърши.
Полетът ми към България беше отвратително дълъг, беше студено в самолета, на летището в Амстердам се държаха лошо с мен и заради тази грешка в паспорта за малко и да ме върнат. Пътуването между София и Пловдив имам чувството, че беше безкрайно, а реално не ни е отнело повече от 2 часа да минем това разстояние.
Всичко ми се видя толкова сиво и мрачно и хората всички намръщени. Улиците тесни, дупки, кал, изпоизцапах си всичките обувки.
Влизам аз в един магазин и от вратата няма "Здравейте, как сте?" ами направо едно намръщено, грубо "К'во ще искаш" много интересно какво ще искам в магазин на хранителни продукти В един друг пък магазин продавачката ме преследваше навсякъде, явно начина ми на обличане не и се е сторил надежден и реши, че съм влезнала да крада, ама съжалявам, но в наше село не съм свикнала да слагам нещо различно от тениска, къси панталони и кецове, когато ходя да си пазарувам, няма да се променям за една седмица.
Приятелите и тях никакви ги няма, не стига, че не се бяхме виждали от 5 години и постоянно ми мрънкаха колко много искали да "се прибера да се видим" ами и едва отделиха 1 час, ама не, те са заети, кого иначе ще снимат в "Galaxy" ако те си губят времето с мен. Много разочарована останах. Не съм очаквала всички да си захвърлят работата и да отделят време на мен, ама поне като си казал нещо го направи. Или да бяха поне честни, да ми кажат, че не им се ще да се виждаме, а не аз с толкова лимитирано време да седя и да ги чакам те да си отворят свободен час, понеже от купонясване не им остава време.
Поне успях с много зор да си оправя всичко, което ми трябваше. Служителката в общината разбира се се държа отвратително, та доста се разправяхме. И до София чак ми се наложи да ходя, ама поне паспорта ми е нов и всичко е както трябва. Не че ще го ползвам някъде, но все пак. Счетоводителката, с която се срещнах също си позволи да ми държи тон, все едно, че услуга ми прави и няма да и платя за свършената работа. Това, че приличам на 16 годишна, не означава, че наистина съм, а и да бях, все тая. Като цяло пълно с невъзпитани хора.

Бабите и дядовците поне са добре, доста са поостарели, ама то не е като да съм очаквала нещо друго. Полетът наобратно беше ад, изпуснах си единият самолет и трябваше да седя 8 часа в Амстердам на летището, като за капак сега се оказа, че и единият ми куфар за изгубили, но вече нямам сили да се разправям за каквото и да било. Ако не се намери до 2 седмици, поне ще ми платят.

Чувството да съм си вкъщи е просто невероятно!

Dagichka
09-18-2014, 06:48
^олеле какъв кошмар, нямам думи просто :( познато ми е, сестра ми мина по същите мъки и то даже тогава нейния полет го отмениха първия ден (беше зима), а на другия ден след като излетя пък в Амстердам отмениха полета и беше някъв ад.

хохо излезе ми програмата за семестъра, някво вълнуващо ми е, само четвъртъкът е ад от 11 до 5 без почивка, ама ще търпя :д
нямам думи колко се разочаровах, като видях стефо (уош мс) да влиза в тая простотия вип брадър, ама явно и той го е закъсал за пари, кво да се прави.. трябва да спра да си губя времето с телевизия и интернет, че като ме подпукат от другата седмица свят ще ми се завие и ще рухна :д

AnarchyBoy
09-18-2014, 07:17
Аз (мислено подскачам, правя задно салто, изтупвам се, бия си два шамара, придобивам сериозен и небрежен вид): Това е приятелят ми, пие само аминокиселини.
.

Чаааааааааааааааааааакай малко. Пие само аминокиселини или само за това знаеш?
/Щот обикновено се съчетават с глутамин/л-карнитин/креатин/протеин/ретаболил, че дори и метан, а може и стероиди..
Не се заяждам 8-) просто казвам.. :D Може да си ги съчетава с добавка ;д

Аз съм на работа и заспивам, ще умра.. деа.. толко да ми се спи не е истина..

anonymous708973
09-18-2014, 10:00
Само това пие наистина :)

Добреее, забравих няколко неща, та ще се връщам до вкъщи 8-)
За три дни взимам 4 чифта обувки + маратонки. Така де, избор да има :D
Такъв ми е грижовен и винаги измисля решение на проблема, какъвто и да е. Изпитвам истинско задоволство при общуване с отговорни хора <3

AnarchyBoy
09-18-2014, 10:19
Хм ясно и странно.. Не виждам нужда и смисъл да пие само това, но той си знае явно.. / не се заяждам просто ми беше интересно../ 8-)

TheDevilInMe
09-18-2014, 10:44
По-добре ми е, едно такова пооочти оздравяло. Най-после е излязла датата на единия изпит, дано скоро се появи и другата, поне човек да си направи плановете, ако не друго. Ако и той не се беше разболял всичко щеше да е перфектно, но мда... остават само 96 дена докато си дойде, малко нали :cool:

HollyGolightly
09-18-2014, 10:58
Незнайно защо се събудих в 6:30 сутринта, наспана и ми се приходи на работа 8-) ще почакам да ми мине, ако не стане- ще отскоча до там да ги видя поне

Wwwooow
09-18-2014, 11:07
неспокойна, след вчерашния разговор... трябва да се отпусна, наистина и да дам всичко от себе си, дано не е твърде късно..
не че е кой знае какво, ама не искам да съм губеща отново :|
иначе днес ми е свободно, задълженията ми са само приятни и свъразани с мен :
лакиране, оправяне на коса, допрочитане на книга, гледане на филми, мързелуване, хранене ии такива все хубави..

therichbitch
09-18-2014, 12:13
Доволно ми е, даже много, даже почти съм изключила, че след 10 дни пак трябва да оправям документи и да ходя по институции
Само вижданки, коктейлчета и хубаво време, чувството да станеш и да знаеш, че нямаш ангажименти, а можеш да си останеш в леглото да гледаш сериал, е неописуемо.
дано по- дълго ми се задържи настроението :))

Colouring
09-18-2014, 12:53
Изморена съм! Трите обикаляхме супер много, колкото просто да се намираме на приказка и междувременно да свършим по някоя полезна работа. Утре и тя заминава и е много странно, че няма да се виждаме в следващите месеци. Години наред не сме били разделени за повече от седмица, пък и в училище прекарвахме по цял ден заедно, а след това и навънка пак с компанията. Хм, абе, хубави работи са това, дано там да й е прекрасно!
А аз си изкарах отделените снимки във фотото. Подменям стари(не в буквалния смисъл) предмети из стаята си, сякаш това би ми помогнало... Нищо, не е лоша идеята.

Lilanda
09-18-2014, 14:21
Подаръкът му хареса. Много, много, много се радвам. ^^ Като се върне в Димитровград, ще му е доста тежко, много ми е мъчно. ;/ Поне ще се види с майка си, което го прави доста щастлив, миличкия. <3 Нямам си и на идея кога ще го видя, това зависи напълно от него, но се надявам да е мноооого скоро. ;/ Знам, че и той иска същото, но не може да си претупа работата все пак. А като си дойде, ще го гушкам много, много, много и няма да го пусна чааааак до другата година по това време. ;3 Много се радвам, че все пак реши да остане тук. ^^

А аз съм капнала от умора. Първият ми учебен ден беше колкото приятен, толкова и изтощителен. Надявам се да успея да заспя по-рано днес и утре да съм по-бодра.

Радвам се, че я видях. <3

Deadlock
09-18-2014, 16:57
Panther, pics or didn't happen ;)

babity
09-18-2014, 17:06
Оф... пак изядох света. Нищо.
Една вечер вкъщи, ебахти и кефа! Жалко, че няма да има мръвка за мен и тази вечер, но аз съм въоръжена с търпение и рано или късно ще се случи. Пък и не е и толкова на зор работата.
От една страна не ми се ходи утре пак в тоя бар, а от друга искам да си разкарам перфектната визия под носа му, да си прави оценка на личните загуби де... и така и не мога да взема решение к'во да правя точно...
Ох, как ще се наспинкам тая вечерррр!

WickedSick
09-18-2014, 17:21
добре съм обнадежден в настроение за нови запознанства :)

Ivaaaaa
09-18-2014, 17:39
ъх, мнооого съм уморена. от сутринта досега съм все навън. и все пак, това момиченце така ми стопли сърчицето. <3

SpiritInBlack
09-18-2014, 19:12
И Валентин ли е почнал да пие такива боклуци? Бахти, само аз съм на бананови шейкчета .

Приказно се чувствам, като в онея приказки, които не бива да се четат на малки деца преди лягане. За себе си мога да направя едно обощение, с колите и жените или имаш късмет, или нямаш. С вторите не ми върви, определено. Как не комуникирам с едно нормално хубаво момиче, не знам. Дали другите мастии са се усещали, че отношенията ми с тях зависят изцяло от състоянието на връзката ми, също не знам. Криво ми е много и съм в гадното състояние на неприкрита агресия и неприязън към всички, жестоко кофти момент. Ебати, трябваше да си остана в Русия. Всички поне знаем кво ще стане в петък. Макар че едва ли след това ще отида на умрялата конференция.

anonymous895156
09-18-2014, 20:19
тази по биология е пача
и по руски
галена продължава с чудесните песни
морските ми свинчета са лакоми
довиждане

draid
09-18-2014, 20:46
Някакъв пич идва при мен във фитнеса:
- Здрасти, как сме?
Аз (осъзнавам, че явно се очаква да го познавам и решавам да продължа диалога): Добре, мерси, ти как си, какво правиш днес?
Той: гърди
...
Той: Абе, имам чувството, че в тоя фитнес половината са на стероиди.
Аз: Що бе, кой например?
Той: Ми, ей оня пич с белия потник.

Той: Приятелят ти... въй, въй. Окей, хубаво, аз продължавам, приятна тренировка. (омита се)

ХАХАХА. 8-) 8-) 8-)

Доволно ми е, подредих, влизам за душ и го чакам. Ще перем и сушим по никое време и пак няма да се спи, ама нейсе. Очаква ни страхотен уикенд!!! Усещам как ще опаковам 3/4 куфар багаж! :D
Той се е загрижил за срещата с майка, ама мъжки го прикрива, хахахахха :д Ще го изям.

На думата "потник" ме изгуби.

ForzaFelipe
09-18-2014, 21:16
Изморен...психически и физически...нямам търпение да заминем..3 дни далече от всичко ще ми дойде супер.

Eagle 123
09-18-2014, 22:11
Уагагааааа мн ми е кеф, брей че хубава група ми се падна, най-разнообразни характери покрай мен, всичко е тип топ, най-вече бирата .. Мда и 1вата бундеска ;д

YSMF
09-19-2014, 00:23
Да става вече 26-ти :(
И много ще се зарадвам да престанат с тези покани за парти на първокурсника, защото след четвъртата писва.

Dagichka
09-19-2014, 06:20
сънувам най-най шашавите работи. радвам се, че той се прибра успешно и сега се настанява и ала бала, ама ми е тъжно, че не се видяхме. и един растафар не спира да ми пише, хохохо :cool:
добре ми е, навън грее слънце, надула съм си музика, облякох си халата за пръв път, че ми е студено и след малко отивам да си правя мляко с какао = моето кафе! :д

babity
09-19-2014, 08:13
Не знам откъде точно да започна. Както винаги има цели, ама пътят до тях нещо ми се губи, та... обърквам се.
И сууупер много неща трябва да свърша днес, а ме мързи свински и не знам и откъде да подхвана и тях. Предполагам, че едни въздушни китари биха ми подобрили значително следобеда.
И тря'а да се постарая да се дегизирам като турбофльорца довечера. Аудиторията ще бъде нова.

Ewok
09-19-2014, 08:39
дежа вю

DarkTemplar
09-19-2014, 10:06
Вижда се края на поредния научен challenge, а като знам, че след 2 седмици предстои нов и ми става лошо.

lisi4ety
09-19-2014, 10:33
Изведнъж се оказа, че ми предстои малко натоварен семестър и се притесних дали ще се справя :(

Lilanda
09-19-2014, 17:36
Е такова лапешко изпълнение не съм очаквала от него. Мъж станал на 100 години, а ми прави някакви фасони...Тъпо съм била постъпила, заслужавала съм да започне да се занимава с някоя моя приятелка. Чааакай малко бе, кой си ти да ми казваш какви чувства да имам и към кого? Потресена съм, честно. От всеки друг съм го очаквала, но не и от него. Днес се разминах с най-добрият му приятел и ме беше срам да го погледна в очите, не за друго, а защото не знам на кого какво е разказал. Напомня ми на някои хора, да не кажа, че се държи по същия начин, с мааааалката разлика, че не му отива на възрастта.

Пфф замина си. Човечето ми си замина. ;/ Вече ми липсва. Много, много, много. ;/ Ще се видим скоро...Надявам се.

tori
09-19-2014, 20:42
Уморена съм. Уморена съм до толкова, че чак съм неадекватна. Сам не разбирам от какво - дори не съм правила кой знае какво през деня, а се чувствам като премазана. Такава дълга разходка скоро не си бяхме правили с нея, кеф ми е. Много. Като цяло виждам как съм изчистила живота си от всевъзможни боклуци и очевидно те усещат тия работи, защото чест бивам подминавана. А това ми харесва. Освен това приятелите ми са невероятни, да. И ще е хубаво да започна да не се успивам всеки ден за училище, пф. Вчера даже ми беше дъждовен, а не са хубави тия работи. Поне съм щастлива, че за практика съм сложена на мега спокойно място, че даже и с аверчето от класа. Бе, лигав ми е, малко блъска на педалче и е противен, но времето с него върви неусетно и винаги ми вдига настроението. Ей ся си лягам, че едва ли ще оцъкам дори двайсет минути повече в НЕлегнало положение. Пък утре имам кво да правя, не е като да нямам.

xoxi
09-19-2014, 20:51
Взех едно от най-трудните решения, които ми се е налагало да взимам. Дано само не съм сгрешила в преценката си...

HollyGolightly
09-19-2014, 21:29
Петък вечер ми е любимият ден, дори да не съм работила или учила през седмицата.

ForzaFelipe
09-20-2014, 00:37
Продължавам да слушам от хората колко разсеян съм бил и неадекватен, започвам да си мисля, че е истина :lol:Определено ми трябва почивка, психически не съм добре. Е не съм луд, но определено давам на късо и не мога да мисля...Дано екскурзията ми се отрази положително, малко почивка на главата. Като се знам обаче, 100% в автобяса ще има някоя готина и времето ми ще мине в чудене дали имам шанс с това момиче. Накрая ще се прибера отново неадекватен и айде скачам и в университета, хептен да омеша всичко :lol:

babity
09-20-2014, 00:50
Масивна греда тая вечер. Обаче се поздравявам свойски поради факта, че при все липсата на мръвки не съм грам пияна и не съм писала никакви отчаяни смс-и и ник'ви мръвки от съжаление. Йейа! Утре имам тоооооолкова работа....

YSMF
09-20-2014, 05:36
Щастлива съм 8-)
Но ако не си оправя режима ще ходя полузаспала на лекции.

AnarchyBoy
09-20-2014, 07:06
Събудих се и се завъртях на тренировка, сега съм в нас пия чай и хапвам, а после цял ден почивка.. Щото довечера ще е ЛЕГЕНДАРНА ВЕЧЕР! :grin:
Мазало ще става, цял ден ще се храня максимално много /в рамките на режима/ и ще гледам да се наспя.. Охх а утре сме на селски сбор 8-) И няма да се спи, пък в понеделник съм на работа и после на рожден ден.. мазало ще е.. И от към финанси съм зле, а още 8 дни не знам к'во ще правя.. Май ще ида на гости при брат ми за тоя период.. 8-)
Абе айляк е :D

Aeternal
09-20-2014, 09:22
"We are glad to inform you that you have been chosen to participate in the closed beta-testing of the Survarium project by Vostok Games."
Ще си сцепя задника тоя weekend

weheartiit
09-20-2014, 09:28
Не желана и пренебрегвана.
Всичко и всички са до време.
Егоистка съм,осъзнавам го ,но и аз искам вниманието ,което за жалост не получавам.

skatew
09-20-2014, 09:38
Влезнах в някакъв цикъл на полу-учене полу-бездействане и чувствам някаква странна апатия към всичко? Не знам какво става, трябва ми някаква промяна

Lilanda
09-20-2014, 10:02
Охх а утре сме на селски сбор
Това малко ми напомня на кмета на Каблешково: "Драги съграждани, моля, изхвърляйте боклука си в края на селото". :lol:

По темата: Сънувах мноооого странен сън. Сам по себе си беше нормален, поне за едни малко по-минали времена, но като се събудих, не знаех какво става. В една друга реалност бих казала дори, че това е най-прекрасният сън, който някога съм сънувала. В тази реалност не съм много сигурна, но знам, че се чувствах доста приятно, независимо дали беше сън или не.

Изтървах полета ѝ, защото се успах. -_- В момента трябва да е някъде над тихия океан и да няма търпение да слезе от самолета. Дано да успее да влезе довечера в скайп, за да се чуем. ;/

Andjyy
09-20-2014, 10:26
Идвам да се оплача.
Чувствам се красива,изморена и тъжна.
Снощи ми звънна в 3,за да ми каже,че иска днес да ми направи гости. Станах в 6,изчистих,изпрах,напазарув ах,приготвих се,щракнахме набързо снимки с ония киселяк и се прибрах да му приготвя нещо за хапване. ОБАЧЕ...той се обади да ми каже,че снощи бил пил. МНОГО. И не помни какво сме си говорили,естествено,ама как иначе. Сега отива за риба. И аз си замълчах(както винаги). Знам,че не го прави нарочно. И трябваше да му кажа за уговорката. Ама карай бе,така е трябвало да стане.
Не,въобще не е вариант да си сам. Тоя апартамент ми се струва като цяло имение. Почнах сама да си говоря вече.
Зареждам термоса и сядам да решавам тестове.

Lilanda
09-20-2014, 10:30
НЕЙНИЯТ ДНЕВНИК: Днес мъжът ми се
държи някак странно. Щяхме да ходим на
вечеря на ресторант. Преди това ходих на
шопинг в мол-а, с приятелки, и закъснях.
Мислех си, че ще се разсърди, но той нищо
не каза. Не успях дори да го заговоря и предложих да идем в едно тихо
ресторантче. Той веднага се съгласи, само с
две думи. Питах го какво има, а той само
махна с ръка и каза “нищо”. Опитвах се да
разбера, дали проблемът е в мен, но той
промени темата и каза, че не си струва да говорим за това. По пътя към вкъщи му
казах, че го обичам, но в отговор той само
се усмихна и продължи да гледа
съсредоточено пътя. Защо не ми каза, че и
той ме обича? В къщи гледахме телевизия,
но така и не можахме да поговорим нормално. Чувствам, че нещо го безпокои
и непрекъснато мисли за него. Отидох да
спя. След 15 минути дойде и той, но не
беше нежен с мен и дори не ме прегърна.
Когато заспа, аз заплаках. Не разбирам
какво направих не както трябва. Защо се обиди?
НЕГОВИЯТ ДНЕВНИК: Има някакъв шум от
турбото и не мога да разбера от какво e…

Нямаше как да не го споделя с вас. :lol:

babity
09-20-2014, 10:35
Имам супер асортимент за тая вечер, а единственото, което искам за тази вечер, е да пукам шкембе с тонове оцет и чесън. 8-)

Dagichka
09-20-2014, 10:55
ее нямаше как без да почнат наново тия циркове, баси. за кво се държи с мен като с 5 годишна?? ходила съм като дивак по улиците, окей нп, квото и да значи тва :lol: ебаси майката дето имам..
поне си купих готини блузки и козметика, отидоха ми малко парите от стипендията, ама кво да се прави :с понеделник най-накрая!! отивам да си взема резултатите, малко ми е филмирано, ама не би трябвало да има изненади..

Colouring
09-20-2014, 15:16
Адски много ме боли глава! Напоследък все като съм малко по-напрегната или правя много неща за кратко време след това така започва да ме боли главата, че направо не се издържа. Сега ще излезна и се надявам да ми мине без да трябва да пия хапове, че това най-много го мразя. Поне хубави подаръци им взехме, дано да се зарадват. А той ме изнервя. Човек като попита "Как си" или "Какво правиш" очаква отговор и след това "А ти?" например. Нищо, не трябва да се ядосвам за глупости.

tori
09-20-2014, 15:53
ПаХртИ както тя казва :lol: /супер сладко е някой да не може да каже "Р"/ Придава едно френско звучене на думите, което ме кара да мъххРкам.. 8-) :D
Хахах, сладко.

Иначе днес цял ден спя, а имам работа за вършене в нас. Трябваше да чистя, тва-онова... Ама пне се наспах, сега ми е светло такова едно вече и да. По-адекватно ми е.

Fisherman
09-20-2014, 16:48
глупак,който не може да казва Р да отиде на логопед,адски противно е

sl1nceetoo
09-20-2014, 17:41
Добре съм. Физически. Но и иначе съм добре, оправих се с моя младеж. Най-накрая проведохме нормален разговор. Надявам се да се пооправим. В противен случай всичко трябва да приключи. Проблемът е, че съм емоционален темерут. Обичам много, но не умея да показвам.
Иначе с всеки ден осъзнавам каква късметлийка съм с приятели като моите.
+ това си открих химна! бохохо
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10710770_735433506525789_8104136434980670610_n.jpg ?oh=5f92224cdcd6e92935cf2a5a10c89891&oe=54C5431E&__gda__=1418354583_d2038a602fb126fb43755bda44b7f35 0

anonymous708973
09-20-2014, 17:51
Бях на Октоберфест след обиколка на Дойчес Музеум. Нямам крака, отказвам да ги сваля от стената.

IWannaBeSedated
09-20-2014, 18:15
^ за Deutsches Museum си трябват направо дни да се разгледа :д яд ме е, че не минах из всички зали, когато го посещавах

Готино ми е, зачервих бузки, позагрях, сега само да мързелувам ми остава. 8-)

DisappointedDreamer
09-20-2014, 18:37
Как може да съществуват такива 1.90 метрови и 110 килограмови сладурчетааа 8-)

//прекрасно ми е.

shmatarok
09-20-2014, 18:49
^ А, де!

Превели са ми последната заплата, камък ми падна от сърцето, таксите вече няма какво да ги мисля, за какво се бях притеснила изобщо, не знам. 8-) Пак са ми взели супер много пари от данъци, трябва да видя дали не мога да си claim-на някаква част, то това е направо безобразие.
Пълни дебили са тея моите тука, купили една секс-кукла и я провесили през прозореца, за краката ѝ залепили кондоми и голям смях вече 8-) Отговорникът на къщата хич няма да е очарован!

Jaune
09-20-2014, 19:45
Не съм била по-щастлива от... месеци, може би година и повече.
Още не мога да осмисля какво ми се случва. :) На върха съм просто.

galaxy29
09-20-2014, 20:05
Не съм била по-щастлива от... месеци, може би година и повече.
Още не мога да осмисля какво ми се случва. :) На върха съм просто.
радвам ти се :}

babity
09-20-2014, 22:08
Оооо, изобщо не ме интересува дали и колко е бил болен. Доколкото ми е известно, телефоните не се трошат кат' понастинем. Тря'а му мега голям реванш, 'щото тая история почти я бях форматирала вече. Такива смс-чета просто не ми вървят след седмица липса. Достатъчно липси имах в живота си, някой още си ги ползвам. Мерси съм!

x7aZzy
09-20-2014, 22:58
https://www.youtube.com/watch?v=0rm5p3DTyE8&sns=fb

Ентусиазмът е завиден.

Eagle 123
09-21-2014, 00:46
Уау какво човече си имам, въпросът е, че не мога да си отговоря все още аджеба как се сближихме толкова брутално за това кратко време .. ии да, мечтата ми се сбъдна, намерих си работа още в първата ми седмица като студент, и то нещо, което ми е тясно свързано със специалността, мн доволно

galaxy29
09-21-2014, 01:01
тъжно ми е и се чувствам прекалено крехка, а не ми влиза в плановете и ми е отвратително, че си го позволих това състояние :Д дори не ми е смешно, просто малко да разведри поста
но се стегнах и не допуснах да рухна за пореден път
и не мисля да го допускам и занапред
беше ми тъжно за някакви несполуки тогава и относно това:
"ето това беше моята лична катастрофа
катастрофата, която ме накара да се върна в света на хората и да си обещая, че... повече няма да правя така
никога повече няма да спирам да живея
и ще си позволя да правя грешки
понякога"

а относно моментното ми състояние
писна ми от негативни и тежащи хора
майка ми е тотален енергиен вампир
не се издържа вкъщи
просто обмислям къде да се махам
трябва ми почивка, почивка от дома
и имам още за споделяне, но нещо не ми се говори за това

http://youtu.be/1xwfo47WUN0

AnarchyBoy
09-21-2014, 06:10
глупак,който не може да казва Р да отиде на логопед,адски противно е

Пройдоха ти кога ще хванеш да се скриеш.. Не разбра ли, че на тоя форум му е през кура за теб и жалкото ти съществуване пред компютъра. Путка, гмеч, бълхар, прошляк.. Компютърна мишка скапаняк.

АААААААААААА Снощи беше мазало и естествено аз ще се напия като свиня и ще се събудя в 8:20 ВТФ?
Главата МИ ОТКАЗВА ДА ГО ПРИЕМЕ- СПЯ, още СПЯ.. Просто спя и ми е готино.. 8-)
След малко, ще проверя дали са живи... Купона беше стабилен.. Рожденика супер луд.. Избухнахме на макс..
немогадаповярвамчесъмбуде н ама ей ма дей ма.. ха! Поне тя още спи.. ае няма да я будя, макар да мога да бъда зъл..
Ае няма.. към 11 ще я събудя да ходиме с колата до село на събора.. за кифтета и рикия.. :lol:
Оф отивам да си доспя, ако не друго..

skatew
09-21-2014, 08:54
добрее супер прекрасно

102
09-21-2014, 09:19
добрее супер прекрасно

темата не е ли само за оплакване ;с

Lilanda
09-21-2014, 09:31
темата не е ли само за оплакване ;с
:lol:

Пак сънувам някакви щури неща. -_- Този път беше филм на ужасите, от който самата аз бях част. И то филмът бе измислен от моето собствено подсъзнание. Жалко, че помня мноооого малка част от него. :D

Вчера, като му споделих за това, което се случи по-подробно, беше готов да отиде буквално на другия край на България и цитирам "да го пребия от бой". Не смятах, че ще реагира толкова остро за нещо отдавна отминало, но пък това значеше много за мен. Мисля, че след като се видим /когато и да е това/, ще си прекараме страхотно, по-страхотно от всякога. А дали ще се получи така както на мен ми се иска, един Бог знае. Може пък и да поиграем малко волейбол, не ни се е случвало отдавна хаха. :D

Dagichka
09-21-2014, 11:42
малко взе да ми писва. опитвам се да съм позитивна налЕ, да се успокоявам с цитатчета тип "don't feel bad if people remember you only when they need you. feel privileged that you are like a candle that comes to their mind when there is darkness", обаче не мога, просто отвътре ме гризе и разяжда тва колкото много хора, които до вчера ми викаха колко съм им важна и колко ме обичат просто.. изчезват. без причина, без обяснение, просто ей така си отиват от живота ми се едно нищо не е било. може би имам твърде голямо его и затова ме боли, не знам, ама.. тва е положението.

galaxy29
09-21-2014, 12:11
http://youtu.be/y0w2SBNGL-Y
: ))))

babity
09-21-2014, 14:35
С тия караокета голяма певица съм станала. Яко ми е. С'а си бия ключа и почвам серия прайвит изпълнения за възглавниците и плюшените ми приятели. Дано не опразня къщата, че ще е жалко. :D :D :D
Тая вечер ще съм ебаси представлението.
Якичко ми е. Само ако не ми се виеше свят така зверски, всичко щеше да е чук.

tori
09-21-2014, 15:47
Странно е, но се чувствам сама. Даже не, самотна. Тъй да ми се излиза и говори с някого, а никой да няма нужните нерви да ме изтърпи... Баси, толко ли съм ужасна?! Все тая де, ще ми мине.

3oPuTy
09-21-2014, 16:40
Болна съм, пия ужасен антибиотик и така ...
Започнах един бонсай от мъниста, но нямам муза да го завърша ... И на Кинг книжката не мога да завърша, защото докато легна и мина 2-3 страници ми се доспива ...
Като за капак утре също е почивен ден и ще мога да си поръчам материалите чак във вторник, а гривните трябва да са готови до четвъртък ...
Оф, направо нямам думи!
Добре, че около мен имам само хора, които ме правят щастлива и успяват да вкарат лъч светлина дори в подобни мрачни дни ^_^

Lilanda
09-21-2014, 16:57
Невероятен мач. Страхотен Лампард, както винаги! Макар че бях за Челси, Сити играха много по-добре и заслужаваха дори победа. Въобще нямаше да се очудя, ако бяха вкарали и 2-ри гол, дори и с човек по-малко.

Сега смятам да си хвана книжлето и да прочета още някоя друга страница докато започне и волейбола, а утре, надявам се, ще изляза най-после навън.

Fisherman
09-21-2014, 18:08
Пройдоха ти кога ще хванеш да се скриеш.. Не разбра ли, че на тоя форум му е през кура за теб и жалкото ти съществуване пред компютъра. Путка, гмеч, бълхар, прошляк.. Компютърна мишка скапаняк.

АААААААААААА Снощи беше мазало и естествено аз ще се напия като свиня и ще се събудя в 8:20 ВТФ?
Главата МИ ОТКАЗВА ДА ГО ПРИЕМЕ- СПЯ, още СПЯ.. Просто спя и ми е готино.. 8-)
След малко, ще проверя дали са живи... Купона беше стабилен.. Рожденика супер луд.. Избухнахме на макс..
немогадаповярвамчесъмбуде н ама ей ма дей ма.. ха! Поне тя още спи.. ае няма да я будя, макар да мога да бъда зъл..
Ае няма.. към 11 ще я събудя да ходиме с колата до село на събора.. за кифтета и рикия.. :lol:
Оф отивам да си доспя, ако не друго..

леле,кьорав ли си,няма такъв лъжлив крив педерас и интригант като тебе,ти си пълна скръб

TheDevilInMe
09-21-2014, 19:15
Мързеливо ми е и то много, добре че поне поучих днес та не беше напълно загубен ден, в момента така ми се иска той да беше тук и просто да ме прегърне и цунка, еххх мечти, мечти, нали са безплатни... Но пък другото ми съкровище е на една ръка разстояние и спинка толкова блажено и сладко <3 Пред дилема съм дали да си лягам или да постоя на компа...

SonataArctica
09-21-2014, 20:28
Ахаха, мъкнах тоя диван 20 минути, откачиха ми се ръцете. Голяма мъка с тези стълбища! Но пък си струва. 8-)

HollyGolightly
09-21-2014, 20:36
Ох, като ми каже "мама" и направо ми се разтапя сърцето 8-) чак започват да ми идват едни такива мисли и желания, ама за сега май само такива ще си останат

anonymous708973
09-21-2014, 20:57
Вчера, като му споделих за това, което се случи по-подробно, беше готов да отиде буквално на другия край на България и цитирам "да го пребия от бой".

Лин, като малко по-голяма и чувала тая реплика милиони пъти ще си позволя да съм мъдра 8-)
Такива реплики не са нищо особено - това е типична мъжка реакция, не е и наполовина толкова важна колкото си мислиш, не значи и наполовина толкова, каквото значение й отдаваш. На грандиозни приказки и дела (!) всеки е способен, но истински важните са ежедневните жестове - всички малки дреболийки, всяка подробност, която помни за теб и съблюдава. По това си личи наистина, че си важна за него :)

Вкъщи съм, скапана съм просто. Изкарахме си страхотно, видяхме се с родителското тяло, хапвахме вкусотии, имахме културна програма, невероятно беше. Правим планове за следващо пътуване - Мюнхен по Коледа ще е невероятна гледка! Той е пълно съкровище, тотално съм убедена. И - за разлика от мен - мил дори когато е гладен или уморен :D

Къпя се и лягаме... очертава се кошмарна седмица. КОШМАРНА.

draid
09-21-2014, 21:14
Лин, като малко по-голяма и чувала тая реплика милиони пъти ще си позволя да съм мъдра 8-)
Такива реплики не са нищо особено - това е типична мъжка реакция, не е и наполовина толкова важна колкото си мислиш, не значи и наполовина толкова, каквото значение й отдаваш. На грандиозни приказки и дела (!) всеки е способен, но истински важните са ежедневните жестове - всички малки дреболийки, всяка подробност, която помни за теб и съблюдава. По това си личи наистина, че си важна за него :)

Вкъщи съм, скапана съм просто. Изкарахме си страхотно, видяхме се с родителското тяло, хапвахме вкусотии, имахме културна програма, невероятно беше. Правим планове за следващо пътуване - Мюнхен по Коледа ще е невероятна гледка! Той е пълно съкровище, тотално съм убедена. И - за разлика от мен - мил дори когато е гладен или уморен :D

Къпя се и лягаме... очертава се кошмарна седмица. КОШМАРНА.

Ние преди години като ти обяснявахме, че сме по-дърти и по-мъдри ти ни се смееше, ся се опитваш да обясняваш на някой по-малък същото. Търпението винаги възнаграждава, убеждавам се за пореден път. Много ярка промяна се наблюдава в хората на тая възраст само за някоя и друга година, винаги съм обичал да го наблюдавам.

xoxi
09-21-2014, 21:43
http://data1.whicdn.com/images/127232365/large.gif
Не е лесно...

shmatarok
09-21-2014, 21:43
Ай, разката ми се фамилията 8-)
Т'ва момченце, страхотен глас има и страхотно играе, ама хич не може да обяснява какво да правим. :D Ама така е, не съм се занимавала от колко години... нищо не помня. Взех си новия екип, връщам се и във фитнеса, че съм се изтървала отново. Фехтовката ще я оставя за втория семестър, няма как да се натоваря още с това разписание.

Направих си тестовете по математика, повече от 70% не изкарах, много съм ядосана на себе си. Едно, че при първият тест можех да прочета по-внимателно условието на задачите и да видя, че са от новите материали, а не да се притеснявам, че съм изглупяла. Много ми е тъпо, че не можем да си видим грешките, аз така от къде да знам кое съм оплескала, damn.
И имам още толкова много за учене, боже, миналата седмица почнахме и вече не знам кое да подхвана по-напред. ПФ!

Ivaaaaa
09-21-2014, 21:56
insomnia
пак проблеми със съня. изпих солидно количество 'спомагателни нещица', за да успея все пак да заспя. ДЪЛБОКО. денят беше изтощителен. мислех, че съм превъзмогнала различията и неразбирателството между нашите, но не е така. стана ми тъжно. от друга страна пък тя + още мн човечета и резултатът е емоционално изцеденият ми труп. алелуя и лека нощ

girlwithblueeyes
09-21-2014, 22:55
Защо вечно се забърквам в разни каши:Д

mayaaa
09-22-2014, 06:27
Ооо, как ми липсваше тая тема! :cool:

А ако с него завъжем едно приятелство ще си летя в облаците от щастие. :D
Ндааа, приятелство. :D
Ама ми е малко странно с другия да сме на "здравей" и "чао". Чудя се как ли ще реагира, когато разбере какво се е случвало в живота ми междувременно. Е, ще разбера. Още ми влияят реакциите, но няма чувства, вече не.
Все тая, приготвям се и излизам. Ако и днес има някакъв проблем с магазина съм просто прецакана. Нооо не би трябвало да има. Само дано успея да избера нещо подходящо и дано не са затворени всички останали неща в тоя град, защото... Ама тази 'баси злобната, ако и на живо е така - кофти, но тя е длъжна да ме обслужи, така че ще си я тормозя до тогава, до когато намеря това, което търся! Пък ако иска да ми се сопва, ще го преживея.

AnarchyBoy
09-22-2014, 07:00
Ние преди години като ти обяснявахме, че сме по-дърти и по-мъдри ти ни се смееше, ся се опитваш да обясняваш на някой по-малък същото. Търпението винаги възнаграждава, убеждавам се за пореден път. Много ярка промяна се наблюдава в хората на тая възраст само за някоя и друга година, винаги съм обичал да го наблюдавам.

+1 И на мен ми се набиваше акъл.. Ся аз се опитвам да го правя.. 8-)
Иначе съм изцяло съгласен с Ина относно тва, което каза.. Не са важни думи, а действия.

xoxi
09-22-2014, 07:18
Кой бе... кой, кой, кой използва къртач в 9 часа сутринта?!!! Кой, кой, кой?!????
Един час вече слушам този звук и главата ми ще се пръсне. Хич не е хубаво понеделник да ми започва по този начин. От все сърце пожелавам на милия си съсед едноседмично главоболие, от което да няма спасение. Да разбере какво е...
И дано му се счупи къртача.

102
09-22-2014, 08:19
абе според тебе кога е време за къртач ?

102
09-22-2014, 08:20
и според другите

Dagichka
09-22-2014, 08:31
според мен към 11 е перфектното време за един къртач

днес явно дори болницата не работи хахаха думи нямам, явно ще си кретам без резултати, к'во толкова нали..
ще направя услуга на човечеството и няма да пиша на някого тия дни, не искам да ми слушат драмите и да си го изкарвам на невинните им душици :д то утре почвам лекции, така че поне ще се запозная с нови хора, дано тез от курса са ми приятни, ясно ми е, че надали ще си намеря приятели, ама все пак да се разбираме що годе ще е добре, че ми втръсна от драми

102
09-22-2014, 08:38
ясно ми е, че надали ще си намеря приятели, ама все пак да се разбираме що годе ще е добре, че ми втръсна от драми

из дневника на един особниак

Dagichka
09-22-2014, 08:50
:cool: чалната съм малко, да

Lilanda
09-22-2014, 09:10
Ооо, повярвай ми и аз съм го чувала милиони пъти и съм се убедила в думите ти, въпросът е в това, че точно от него не го очаквах. Преди /когато го имах за близък/ му разказвах и той сякаш слушаше по принуда /сега го осъзнавам, тогава виждах друго/, а сега той сам ме кара да му разказвам всичко. Държи се доста особено откакто преустановихме връзка. Особено в добрия смисъл на думата, разбира се. Именно заради тези дреболийки, които очаквам да получа от друг човек в момента, но той явно просто не е способен да ми ги даде, ме карат да си мисля, че нещо се е променило. Дори снощи обсъждах с един общ познат държанието му и той ми намекна, че не си втълпявам. Чакам единствено да се освободим и двамата, за да може да се видим и да се изясним на живо, защото, според мен, това не е разговор за фейсбук. Поправи ме, ако греша.

ПТ: Мисля, че отчасти си казах всичко, което ме мъчи в горната част на поста, но все пак няма как да не изтъкна, че съм потресена какъв карък съм. За пети път под ред ми се случва, ако има и шести, просто не знам...

Малко ми е гузно, че си легнах така снощи и след дъъъългия разговор, в който му споделих толкова много, го оставих сам, макар че беше казал, че има нужда от някой до него, но не ми се иска да имам проблеми с нашите, особено след случилото се. Надявам се да ме разбере поне отчасти. Чакам го да стане, за да му се извиня отново, пък дано ми приеме извинението.

AnarchyBoy
09-22-2014, 09:41
Днес не съм на работа и това го осъзнах, чак сутринта.. Ставам в 6:30 недоспал махмурлия и се сещам, че не съм на работа.. Е как се тръшнах в леглото не е истина.. 8-)
А след като се събудих тренирах и ся релаксирам, а довечера на рожден ден.. Много ми се насъбра тия дни, но какво пък. Да има!
Таз новата ми е интересна и моето момиче май ревнува малко, ама к'во пък не е като да съм тръгнал да изневерявам.. Просто нов човек в компанията.. нормално е да искам да я опозная.. Макар, че тя май ме хареса деазнам нещо ми се натискаше в събота.. Та таз мойта змия извади онзи поглед и я поуплаши :lol: Което беше изключително забавно..
Ох трябва да изчистя апартамента, че ще идва мойто говедо и двама приятели, а как ме мързи.. А довечера пак ще се размазваме.. Ако някой ми обясни, що бях спрял да пия.. шапка му свалям.. Бях забравил колко е забавно.. 8-)
#бъдещбитовалкохоликточно ук. <3

galaxy29
09-22-2014, 09:53
и според другите
метафорично, когато почвата е влажна
иначе, когато ти спиш
а според теб?

Andjyy
09-22-2014, 09:53
Та таз мойта змия извади онзи поглед и я поуплаши :lol: Което беше изключително забавно..

Мале,мале...забава

Приповдигнато ми е. Що така?
Не ми се решават тестове.
Нощта на миризливките. Не, ДЕНОНОЩИЕТО на миризливките. Какво им става тая година?!?
Захващам се!

TheDevilInMe
09-22-2014, 09:58
Цяла нощ болки в корема какво повече може да иска човек... и мисли за Него де, което ми помогна да ги преживея :cool:
После двамата с дребния си доспахме, каква сме си идилия, караме се и се обичаме едновременно, сладурче... Още малко и ще бъде birthday boy за първи път, нямам търпение вече ииии тя иска много да ме види нещо, за какво ли

galaxy29
09-22-2014, 10:00
:cool: чалната съм малко, да
ми2
влез си в скайп да си почалнеем мъничко

sometimes_
09-22-2014, 10:30
Мързеливо ми е, а имам работа... Искам някой да изчисти апартамента, за да мога да си лежа. Чувствам се отпаднало и ме боли. :( Просто искам да не правя нищо, а имах други планове за днес... Май все пак ще е най-добре да си остана сама вкъщи, пък той да прави каквото иска, ще му дам един свободен ден. Въпреки че те свободните дни са му много, ама...нека, нали "има нужда". Моите нужди са да си подредя гардероба, да изчистя целия апартамент и след това да залегна пред телевизоара. Надявам се днес никой да не ме дразни и никой да не ме занимава с глупости. Бих се зарадвала само ако някой ме изненада с нещо вкусно вкъщи, ама и без това ще мина, щото няма кой да се сети. Започвам да свиквам да съм сама и това е добре, колкото по-бързо - толкова по-добре.

DarkTemplar
09-22-2014, 11:58
Все по-често се уверявам колко е хубаво да си мъж и да нямаш милиони (имагинерни) драми в живота си. :)

tori
09-22-2014, 12:04
И - за разлика от мен - мил дори когато е гладен или уморен :D
О, толкова познато... :д

Иначе умрях вътрешно - въобще не е това, което очаквах. И ми е тъжно някво. Ама ще се оправя, аз съм голямо момиче. Големите момичета не плачат. Нали? И все пак сама съм си виновна, че очаквам твърде големи неща, почти непосилни.

Едит:

Нощта на миризливките. Не, ДЕНОНОЩИЕТО на миризливките. Какво им става тая година?!?
Да, човек! И мен ме нападат тука, а живея нагоре, не е като да съм на нисичко. Тъй де, не че и други години не е било така, то тук твърде често е тъпканица от зелени смръдливки, НО това е най-ужасната напаст, бродила по света.

Fisherman
09-22-2014, 12:23
Все по-често се уверявам колко е хубаво да си мъж и да нямаш милиони (имагинерни) драми в живота си. :)

имагинерния мъж

anonymous708973
09-22-2014, 12:48

Ами, нищо не си разбрал значи ;)
аз не се опитвам да я убедя в някаква имагинерна мъдрост и ултимативният ми аргумент не е "ще видиш, че съм права, като дойдеш на моето/след 2-3-5 години".

има някаква надежда да преживея тая седмица... както и околните, ако разумно пропуснат да ми се разхозят по нервите.
а той е безумно миличък дори при моята киселост. Захваща сериозно да разбира български и чу идва особено натурално да казва "ебати" и "ваш'та майка" (то покрай мен кво да научи човекът) 8-)

Auriss
09-22-2014, 12:50
много имагинерност тука

anonymous895156
09-22-2014, 12:52
консолидирате парадоксалности

sometimes_
09-22-2014, 12:59
До тук с надеждите ми да не ме дразнят днес. Или го прави с цел да ме провокира, за да му обърна внимание, или е толко` тъп, че даже не се усеща какви ги върши. Нооо четвъртък ще дойде и справедливостта ще възтържествува! :D Иначе казано - ще си го върна тъпкано, още по-тъпкано ще си го върна другия месец. Така че нека ми прави на инат, няма проблем. Тази вечер поне ще се отдам на някакъв вид спокойствие... Въпреки че няма да е този вид, който ми се иска... Fuck!

galaxy29
09-22-2014, 14:26
някой знае ли къде могат да ми направят блузка или суичър с такава щампа http://www.qcrg.net/wp-content/uploads/devil-dollies-logo.png :д
питах в една тема тук, където щамповат, ама казаха, че техниката им не позволява направата на точно такава щампа ;/
та ще съм благодарна на някой, ако ме упъти

102
09-22-2014, 15:46
До тук с надеждите ми да не ме дразнят днес. Или го прави с цел да ме провокира, за да му обърна внимание, или е толко` тъп, че даже не се усеща какви ги върши. Нооо четвъртък ще дойде и справедливостта ще възтържествува! :D Иначе казано - ще си го върна тъпкано, още по-тъпкано ще си го върна другия месец. Така че нека ми прави на инат, няма проблем. Тази вечер поне ще се отдам на някакъв вид спокойствие... Въпреки че няма да е този вид, който ми се иска... Fuck!

мисля че си споменавала че е скорпион така че е повече от ясно че се забавлява да те провокира ;д

102
09-22-2014, 15:49
метафорично, когато почвата е влажна
иначе, когато ти спиш
а според теб?

тия неща трябва да се свършат
да речем че от 2 до 4 отпада
вечер след 8 също не ми се вижда редно
сутрин преди 8 също
така че примерно от 10 до 2 и после от 4 до 8 не виждам какъв е проблема
пак казвам.. ТЕЗИ НЕЩА ТРЯБВА ДА СЕ СВЪРШАТ

draid
09-22-2014, 16:51
Ами, нищо не си разбрал значи ;)
аз не се опитвам да я убедя в някаква имагинерна мъдрост и ултимативният ми аргумент не е "ще видиш, че съм права, като дойдеш на моето/след 2-3-5 години".

има някаква надежда да преживея тая седмица... както и околните, ако разумно пропуснат да ми се разхозят по нервите.
а той е безумно миличък дори при моята киселост. Захваща сериозно да разбира български и чу идва особено натурално да казва "ебати" и "ваш'та майка" (то покрай мен кво да научи човекът) 8-)

Ходи ми извади тогава корен квадратен от -1.
SQRT(-1)

lisi4ety
09-22-2014, 17:26
Полудявам! Тоя народ отказва да мисли! То бива да си прост, да те мързи да мислиш... ама така сляпо да се доверяваш на западната пропаганда.... не мога! Не мога! На НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК по НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ говорят за ЧУЖДОТО ВЛАДИЧЕСТВО????????????????????? Омразата ми към ЕС и гнусната му идея вече прелива..................................
ТУРСКО РОБСТВО, ХОРА. ТУРСКО РОБСТВО. ИМЕНАТА, КОИТО ЧЕТЕТЕ СА ИМЕНА НА ГЕРОИ, ЗАКЛАНИ, РАЗСТРЕЛЯНИ, ОБЕСЕНИ, ОСЪДЕНИ ОТ ТУРЦИ. Българина е бил по-низш от МРАВКАТА. НЯМА НИКАКВО ВЛАДИЧЕСТВО, РОБСТВО Е ДУМАТА.
Долно, противно, лицемерно, дупелизко население

Fisherman
09-22-2014, 17:34
Ходи ми извади тогава корен квадратен от -1.
SQRT(-1)

имагинерната шема брат

anonymous895156
09-22-2014, 17:40
Полудявам! Тоя народ отказва да мисли! То бива да си прост, да те мързи да мислиш... ама така сляпо да се доверяваш на западната пропаганда.... не мога! Не мога! На НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК по НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ говорят за ЧУЖДОТО ВЛАДИЧЕСТВО????????????????????? Омразата ми към ЕС и гнусната му идея вече прелива..................................
ТУРСКО РОБСТВО, ХОРА. ТУРСКО РОБСТВО. ИМЕНАТА, КОИТО ЧЕТЕТЕ СА ИМЕНА НА ГЕРОИ, ЗАКЛАНИ, РАЗСТРЕЛЯНИ, ОБЕСЕНИ, ОСЪДЕНИ ОТ ТУРЦИ. Българина е бил по-низш от МРАВКАТА. НЯМА НИКАКВО ВЛАДИЧЕСТВО, РОБСТВО Е ДУМАТА.
Долно, противно, лицемерно, дупелизко население

ти си неква ненормална, признавам ти го
да, Османско владичество е правилният термин, колкото и да ти се иска да е нещо пресилено, дискредитиращо Турция и турския народ в очите на българчетата и съответно издигащо ролята на крепостните селяни от североизток за нашето 'освобождение'
дори мисля, че ще е хубаво постепенно да се замени с османско присъствие

tireheb
09-22-2014, 17:45
ена праскова посях

galaxy29
09-22-2014, 17:55
тия неща трябва да се свършат
да речем че от 2 до 4 отпада
вечер след 8 също не ми се вижда редно
сутрин преди 8 също
така че примерно от 10 до 2 и после от 4 до 8 не виждам какъв е проблема
пак казвам.. ТЕЗИ НЕЩА ТРЯБВА ДА СЕ СВЪРШАТ
тоест
нито да е рано сутрин, когато хората не искат разяждаща главата аларма
нито времето хубаво за следобедната почивка
нито вечерта, която би трябвало да е спокойна, вкъщи поне
но аз съм свикнала на шумове по неподходящо време
пък и на мен самата ми се случва да шумкотя в такова
сетих се как с най-добрата ми приятелка се епилирахме късно през нощта и техните от другата страна на стената спящи
едната пускаше епилатора, другата отиваше в отсрещната стая да види дали се чува хахах :д
в пет сутринта пък си сушеше косата и дрънчеше със сешоара над главата ми, ама си я обичам, ко да я правя
в квартирата на мои близки имаше един, дето спеше много леко на долния етаж и ние стъпвахме на пръсти
е да, но все точно като той беше там се случваше да се спънем, да изпуснем нещо, да изпука шише
и той ни беше казал 'ще ви водя на балет, да си усъвършенствате стъпването на пръсти' ахахха
ама какво да се прави, важното е да си позитивен :Д

weheartiit
09-22-2014, 19:41
Много съм зле.
Стари рани отново връщам,мазохистка!По-скоро глупава и наивна всъщност.
Не знам защо искам неговото внимание и така се вманиачавам,но
знам,че не искам нищо да се получава,трябва ми само приятелството му.
Дано не изляза накрая аз виновната и да си го избия от главата,добре си
ми беше досега,защо пак се върнах ...

ForzaFelipe
09-22-2014, 21:20
Какво пак ми става...Адски много искам малко любовно раздвижване...даже голямо раздвижване...от бая време не беше налягало такова желание, бях си свикнал и уж сега както нямам много време си мислех, че хептен няма да ги мисля ама...общо взето последно време съм пълна женка да се ева.... :lol:

HollyGolightly
09-22-2014, 21:47
Първи ден обратно на работа, а вече си мечтая за Петък.
Другата седмица ще бъде интересна, не сме се виждали от почти 6 години, колко ли се е променила, иначе аз съм си същата 8-)

SonataArctica
09-22-2014, 23:01
“The Creator made women to please the eye, and to boggle the mind.”

Мисля, че има носталгия. Трябва да е се среща с повече хора. Днес за първи път си поговорих с нея от една седмица и се радвам за което. Тя е страхотен човек, само трябва да почне да се доверява на хората повече... Не трябва да таи всичко в себе си.

leadyflame
09-22-2014, 23:05
Не ме ебе, упорито магаре съм, да видим докога ще се прави и да не е правене, все тая ще си преселдвам тръпчицата... :Д поне да е без отклонения, а точни думи, уж си казвал, е а да видим, кога ще стане това, да го чуя, това чакам

sometimes_
09-23-2014, 06:06
мисля че си споменавала че е скорпион така че е повече от ясно че се забавлява да те провокира ;д

Именно, защото е скорпион би трябвало да знае, че НЕ БИВА да ме провокира и то по толкова тъп начин. Просто си обещавам, че никога повече няма да се занимавам с мъж на моята възраст. Еб*си детската градина...

shmatarok
09-23-2014, 08:10
Толкова е хубаво да станеш рано и да можеш да свършиш толкова много неща. 8-) Трябва да го правя по-често някак си.
Имам да си допиша домашната (!!!) по математика.
Снощи пропуснах лекцията на трейдинг клуба, за което ми е тъпо, ама имах чувството, че ще умра. Решението да си остана в леглото и да пия чай с много мед се оказа по-добрият вариант все пак. Чувствам се много по-добре днес.
Поне днес имам сааамо две лекции и едно упражнение. Вторник ми е най-ненатовареният ден и все още не мога да го повярвам. Каква огромна разлика има само от предишното място. Единственото, което е същото е , че пак трябва да плащам 3 паунда за пералня и сушилня. 8-)

tireheb
09-23-2014, 08:46
Просто си обещавам, че никога повече няма да се занимавам с мъж на моята възраст. Еб*си детската градина...

ахахах
това изказване повече прилича на 13 годишна дама

sometimes_
09-23-2014, 09:32
ахахах
това изказване повече прилича на 13 годишна дама

Истината е, че точно на толкова се чувствам покрай цялата тая история...