View Full Version : Ислям
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
[
19]
20
21
^ А знаеш ли, че благодарение на някои от тези "изкуфели" старци сега ти ползваш компютър.
нямах предвид старците, а самите снимки като уловен кадър, все са в някакви изкуфели пози
Когато Европа е тънела в мрак, арабите са се развивали много по-добре, изобщо всички клонове на науката са били значително развити.
А към днешна дата?
Ето как се "развиват" днес:
http://m.youtube.com/watch?v=F0ThP2xjzzk
Добре де, в Корана се казва, че този който убие човек (без да има основателна причина) все едно е убил всички хора на света. Как си обясняваш това ?Немюсюлманите влизат ли в категорията "хора"? Според твоя любим коран - явно не!
Те убиват "неверниците" защото не вярват в Аллах. Каква по- основателна причина от това искаш?
Ето как се "развиват" днес::lol:
А това, че земята е кръгла и колко е голяма е известно от Ератостен насам :) !
А това, че земята е кръгла и колко е голяма е известно от Ератостен насам :) !
Тук трябва да спомена и така наречените "флатъртовци" (те смятат, че Земята е плоска), които ще бъде пресилено да нарека християни, но принадлежат към Западната цивилизация. Разликата е, че те поне се опитват да се обосноват с научни "доказателства", докато множеството мюсюлмани са се забили в Корана и не вярват на нищо друго. А наричат християните "хора на Книгата". Лицемери!
Немюсюлманите влизат ли в категорията "хора"? Според твоя любим коран - явно не!
Атеистите влизат в категория ''нехора'', не невярващите.
''Satan 666'' ко е туй на профилната ти бе defender...и ти ли бе, душо ?
LoadRunner
11-27-2015, 19:27
хахахахахахаааааахахахаха хахахахах
не могааааааа
щше умра честно
сега ги разбирам американците, и пак казва че на тия неандерталци трябва да им се отнеме всичкия петрол и всичко материално което всъщност им е дадено от западняците, тоя маймун кога ли щеше да види ролекс, очила и чиста стая ако не бяха гадните западняци със "техните теории за света, земята, законите на физиката и т. н. т."
и да бъдат принудени да са роби, и да работят като хамали денонощно
на този маймун който вярва че слънцето се върти около земята единствения му проблем е че се е родил върху петрол, иначе едва ли щеше да говори по микрофон и да стои на маса в чисти дрехи
той само не каза как аллах е предоставил телевизора ама предполагам че е в някое от следващите му интервюта
чудно ми е какви ли предмети учат децата им в училище
Е аз като ви казвам, че са тъпи...
Е аз като ви казвам, че са тъпи...
Аз знам, че са тъпи. Въпросът е там, че това, което казва е коранско, нищо, че е погрешно.
defender
11-27-2015, 20:07
''Satan 666'' ко е туй на профилната ти бе defender...и ти ли бе, душо ?
абе гледам, във форума, само херувими, избраници, праведници и истински светии (някой дори в множество число), па си викам, дай малко да възстановим баланса.
Иначе в Корана какво пише за 666?
LoadRunner
11-27-2015, 20:12
абе гледам, във форума, само херувими, избраници, праведници и истински светии (някой дори в множество число), па си викам, дай малко да възстановим баланса.
Иначе в Корана какво пише за 666?
аз имаше да ти отговарям в някаква друга тема ама забравих къде беше
ама искам да ти кажа че всеки който ми каже че е вярващ в мен възниква същото чувство което почувствах след като изгледах клипчето на нютона
сам ще си направиш заключенията
defender
11-27-2015, 20:17
сам ще си направиш заключенията
искаш да кажеш, че следващата ми профилна снимка трябва да е на див селянин, каруцар, надул чалгата, че да го чуват в съседното село.
тва ли трябваше да ми е извода
defender
11-27-2015, 20:29
ама искам да ти кажа че всеки който ми каже че е вярващ в мен възниква същото чувство което почувствах след като изгледах клипчето на нютона
Човече, представяш ли си да се запознаеш с хубаво, интелигентно момиче, да се влюбиш в нея, и тя в последния момент да ти каже че е вярваща, какво ще направиш, ще й пуснеш клипа на нютона и ще й кажеш същото, като на мене ли.
не е за учудване, че дифендърчо си пада сатанист, той и си се държеше като такъв през цялото време
defender
11-27-2015, 20:42
^ така е като не каза и една молитва, като те помолихме да напишеш една. Ей на сега. Сега какво ще кажеш да онзи, че не си вършиш работата. Той за какво ти се яви и те съживява няколко хиляди пъти, напразно ли?
напиши една молитва и нии хора да станем, гавриш се с нас май?
аз имаше да ти отговарям в някаква друга тема ама забравих къде беше
Вярващ не означава задължително фанатик като тоя от клипчето на Нютона или като npp.
Вярващият може да приема и науката, и религията едновременно.
LoadRunner
11-27-2015, 21:24
науката, и религията едновременно.
няма такова нещо, или си вярващ или не си, не може да вярваш свободно избираемо, това пак клони към неадекватност
тия 2 неща са несъвместими
ако ти си нещо такова, то по-скоро си пасивен вярващ, много хора са такива, те са ми малко неутрални понеже нито са задълбавали да четата библията нито са задълбавали в инженеринг, наука и такива неща
не ми се обяснявай сега колко си учил и кво си щото най-вероятно си ученик и тук спора приключва, т.е. не знаеш нищо
доста съм убеден че почти няма учени които да вярват в богове и особено физиците
няма такова нещо, или си вярващ или не си, не може да вярваш свободно избираемо, това пак клони към неадекватност
тия 2 неща са несъвместими
ако ти си нещо такова, то по-скоро си пасивен вярващ, много хора са такива, те са ми малко неутрални понеже нито са задълбавали да четата библията нито са задълбавали в инженеринг, наука и такива неща
не ми се обяснявай сега колко си учил и кво си щото най-вероятно си ученик и тук спора приключва, т.е. не знаеш нищо
доста съм убеден че почти няма учени които да вярват в богове и особено физиците
Ами не ,не съм ученик. А иначе това, което казваш за "пасивната" (както ти я наричаш) вяра е горе- долу така. Физиците вярващи наистина са рядкост, но мнозинството математици са вярващи. Те не са ли учени според теб?
LoadRunner
11-27-2015, 21:32
ти разбираш ли че тая книга библията е божествена, бог е писал с ръката на някой човек, нали знаеш че щом е така значи всичко трябва да го приемеш за истина
но дори и една грешна и нелепа думичка, изречение, заключение да има в тая книга то прави цялата книга фалшива защото няма как бог да пише глупости и да си измисля, камоли да те лъже
нали така
т.е. не може да вярваш на едно, на друго да си правиш свои интерпретации а на трето да не вярваш, нали се сещаш колко си вярващ тогава?
вярващ е тоя човек от клипа, другото е дървена философщина, и неразбиране на някои неща които даже още не са открити, ама имай малко търпение
след 1000години няма вече да има вярващи, и историята го доказва
т.е. не може да вярваш на едно, на друго да си правиш свои интерпретации а на трето да не вярваш, нали се сещаш колко си вярващ тогава?
Напълно погрешно схващане. Не само Библията, а всички свещени книги подлежат на интерпретация, тълкуват се. Каква е иначе тая вяра без мисъл? Тогава ставаш като тоя от клипа- фанатик.
А да не говорим, че Библията в днешния си вариант е много вероятно да не е първоначалната версия.
LoadRunner
11-27-2015, 21:42
Ами не ,не съм ученик. А иначе това, което казваш за "пасивната" (както ти я наричаш) вяра е горе- долу така. Физиците вярващи наистина са рядкост, но мнозинството математици са вярващи. Те не са ли учени според теб?
всеки сам избира кво да прави със живота си и кога да прогледне, вярващите остават слепи за цял живот
математиката е наука също на следствие, доказателство и заключение но според мен тя е пасивна наука, сухарска
специално математиците не могат да правят Неща, чувството е друго когато си учил нещо специфично, завършваш и работиш и на база тия специфични формули и доказателства които си учил от учебници после ти създаваш неща които можеш да видиш и пипнеш
такива науки са почти всички инженерни, строителни, машинни, космонавтика,роботика и тнт
всички тия хора правят неща и ще продължават да правят такива които никога не си си представял че могат да бъдат направени или открити, е такива хора които сами създават неща няма как да вярват в измислени неща
defender
11-27-2015, 21:49
такива науки са почти всички инженерни, строителни, машинни, космонавтика,роботика и тнт
И с какво това противоречи на Библията.
Или пък къде религията е забранила да бъдеш инженер, космонавт, строител и да създаваш нещо.
Изобщо какво точно искаш да ни кажеш с това и защо го противопоставяш на религията.
Когато започнат да ти се привиждат проблеми, там дето няма проблеми, мисля, че имаш проблем.
после ти създаваш неща които можеш да видиш и пипнеш
Добре, да речем, че си физик- теоретик. Работиш върху Теория на струните, ОТО или физика на високите енергии. Може да направиш грандиозно откритие, да получиш Нобелова награда. Но не си създал нищо, което можеш да видиш или пипнеш.
LoadRunner
11-27-2015, 21:59
И с какво това противоречи на Библията.
Или пък къде религията е забранила да бъдеш инженер, космонавт, строител и да създаваш нещо.
Изобщо какво точно искаш да ни кажеш с това и защо го противопоставяш на религията.
Когато започнат да ти се привиждат проблеми, там дето няма проблеми, мисля, че имаш проблем.
няма никва логика в това да ходиш по вода ве момче или да разделяш морето
LoadRunner
11-27-2015, 22:02
Добре, да речем, че си физик- теоретик. Работиш върху Теория на струните, ОТО или физика на високите енергии. Може да направиш грандиозно откритие, да получиш Нобелова награда. Но не си създал нищо, което можеш да видиш или пипнеш.
аз ти казвам че ти си дървен философ, аз ти говоря малко по-глобално ти ми задълбаваш в теорията на струните и как 3 от 10 математичци били вярващи, и що било така и настояваш някой да ти обясни що 3 от 10 математици са вярващи
ко искаш да ти кажа, ми ако бяха мои клонинги нямаше да са вярващи
defender
11-27-2015, 22:06
В Библията пише, че това за Бог е възможно, но не пише, че за човек е възможно. Така че, прав си, за човек това е невъзможно.
А знаеш ли, че по принцип това може да се докаже с четвъртото пространствено измерение? Поинтересувай се малко преди да бълваш необосновани хипотези.
LoadRunner
11-27-2015, 22:13
В Библията пише, че това за Бог е възможно, но не пише, че за човек е възможно. Така че, прав си, за човек това е невъзможно.
АХ колко удобно
LoadRunner
11-27-2015, 22:14
А знаеш ли, че по принцип това може да се докаже с четвъртото пространствено измерение? Поинтересувай се малко преди да бълваш необосновани хипотези.
значи да ти кажа че е невъзможно да ходиш по вода ти се струва като необоснована хипотеза ли
еми ти си голем тъпанар тогава
просто иди на басейн и стъпи във водата като толкова ти е необосновано
defender
11-27-2015, 22:17
АХ колко удобно
ах, колко удобно, да го приемеш за удобно и да сложиш точката.
значи да ти кажа че е невъзможно да ходиш по вода ти се струва като необоснована хипотеза ли
еми ти си голем тъпанар тогава
просто иди на басейн и стъпи във водата като толкова ти е необосновано
За мен е невъзможно защото живея в триизмерен свят.
LoadRunner
11-27-2015, 22:21
ах, колко удобно, да го приемеш за удобно и да сложиш точката.
обичаш да вярваш в приказки, ами добре, на мен не ми пречи
dreamwalker
11-27-2015, 23:37
след 1000години няма вече да има вярващи, и историята го доказва
Човешката арогантност няма граници, смешна история.
dreamwalker
11-27-2015, 23:38
аз ти казвам че ти си дървен философ, аз ти говоря малко по-глобално
А аз ти казвам, че Нютчо учи физика, във физиката няма място за дървени философи.
dreamwalker
11-27-2015, 23:44
такива хора които сами създават неща няма как да вярват в измислени неща
Когато сам създаваш неща, е логично да се запиташ как си бил създаден ти.
Странно ли ти се струва?
^ така е като не каза и една молитва, като те помолихме да напишеш една. Ей на сега. Сега какво ще кажеш да онзи, че не си вършиш работата. Той за какво ти се яви и те съживява няколко хиляди пъти, напразно ли?
напиши една молитва и нии хора да станем, гавриш се с нас май?
по-прост от това не знам да има
dreamwalker
11-28-2015, 07:58
по-прост от това не знам да има
Как си, npp?
Аз знам, че са тъпи. Въпросът е там, че това, което казва е коранско, нищо, че е погрешно.
Аз като гледам накъде отиват нещата, предполагам че ще си ида атеист от форума...:lol:
Аз като гледам накъде отиват нещата, предполагам че ще си ида атеист от форума...:lol:
Честно казано и аз се замислям да хвърля расото (не буквално разбира се). Но ако ще се отказвам от вярата ще стана агностик. Атеистите са също толкова зле, колкото и вярващите.
Честно казано и аз се замислям да хвърля расото (не буквално разбира се). Но ако ще се отказвам от вярата ще стана агностик. Атеистите са също толкова зле, колкото и вярващите.
Все трябва да има някаква сила...но явно не е такава каквато я описва религията.
Както се вижда, първоначалният замисъл на религията така или иначе отдавна е загубил своя смисъл. Моралните ценности, предписанията на свещените книги за праведния начин на живот… не се изпълняват в днешно време (и не само, винаги е било така).
Аз като гледам накъде отиват нещата, предполагам че ще си ида атеист от форума...:lol:По-добре да си атеист, отколкото терорист :) !
:D :D :D
А аз ти казвам, че Нютчо учи физика
Сигурна ли си?
defender
11-28-2015, 11:52
буахахаха, ислямиста и паписта тръгнаха към атеизма, буахаха. Толкова време плямпаха за религиите си на хората, а Метх дори сега разби сърцата на 5-6 стотин ислямски деца по света. В техните нежни детски очи, той беше Меси на исляма. Дето се вика все едно Меси да се откаже от футбола, баси.
Винаги съм си знаел, че една от причините за атеизма са сбърканите ереси, разколи и лъжливи религии.
ПП: Ама докато Метх не си обръсне радикалната уахабитска брада, не му вярвам.
сигурно и кокошките на доктора сатан ви се смеят сега.
defender
11-28-2015, 11:58
забравих да кажа, че доктор сатан си гледа сатанинските кокошки в апартамента в банята, а сатанинското прасе на терасата. Защото е напредничав и извън бариерата.
Както се вижда, първоначалният замисъл на религията така или иначе отдавна е загубил своя смисъл. Моралните ценности, предписанията на свещените книги за праведния начин на живот… не се изпълняват в днешно време (и не само, винаги е било така).
Еми не знам, но е факт, че по-малко религиозните държави се развиват по-добре.
По-добре да си атеист, отколкото терорист :) !
:D :D :D
Е аз колко пъти трябва да кажа, че Ислямът няма нищо общо с тероризма...
буахахаха, ислямиста и паписта тръгнаха към атеизма, буахаха. Толкова време плямпаха за религиите си на хората, а Метх дори сега разби сърцата на 5-6 стотин ислямски деца по света. В техните нежни детски очи, той беше Меси на исляма. Дето се вика все едно Меси да се откаже от футбола, баси.
Винаги съм си знаел, че една от причините за атеизма са сбърканите ереси, разколи и лъжливи религии.
ПП: Ама докато Метх не си обръсне радикалната уахабитска брада, не му вярвам.
сигурно и кокошките на доктора сатан ви се смеят сега.
Каза го оня, който си е сложил ''Satan 666'' за профилна снимка.
defender
11-28-2015, 12:16
Добре бе човече, тва са просто някакви букви и цифри, кво искаш да съм някакъв комплексар ли или да ме е страх от някакви букви.
Добре бе човече, тва са просто някакви букви и цифри, кво искаш да съм някакъв комплексар ли или да ме е страх от някакви букви.
Верно, че профилната ти снимка не значи нищо.......ама ся...чак пък Satan....e...
defender
11-28-2015, 12:36
Ми какво като е сатан, защо трябва да му предавам някакво специално уважение за това, че бил сатан?
И какво сега, ти на аватара като нямаш сатан и ти е леко на душата ли, пък като видиш буквите сатан на някой на аватара или блузката и се сковаваш и го заобикаляш от 200 метра ли? Много странно поведение, войната на блузките, надписите, картинките и аватарите братче.
dreamwalker
11-28-2015, 13:21
многозле.ком
dreamwalker
11-28-2015, 13:23
Сигурна ли си?
Нютчо се опитва да ме имитира, не му се получи май.
Д Е К Л А Р А Ц И Я
Fratres et sorores carissimi, миряни и мои фенове. Аз смиреният Божи раб inewton, защитник на Христа, Светата Майка- Църквата, Светото писание, Бог и доброто след дълги размисли, които продължиха може би около 2- 3 години и подтикнат от грешките, които допуснаха много вярващи (от висшите духовници през монасите до обикновените миряни) официално се оттеглям от лоното на вярата и Църквата и се отдавам изцяло на другите си занимания. Нека Бог за последно прости греховете ми!
inewton
Нютчо се опитва да ме имитира, не му се получи май.
Не се опитвам да те имитирам, посочвам ти грешката, която допусна.
dreamwalker
11-28-2015, 13:53
Д Е К Л А Р А Ц И Я
Fratres et sorores carissimi, миряни и мои фенове. Аз смиреният Божи раб inewton, защитник на Христа, Светата Майка- Църквата, Светото писание, Бог и доброто след дълги размисли, които продължиха може би около 2- 3 години и подтикнат от грешките, които допуснаха много вярващи (от висшите духовници през монасите до обикновените миряни) официално се оттеглям от лоното на вярата и Църквата и се отдавам изцяло на другите си занимания. Нека Бог за последно прости греховете ми!
inewton
Ахахахахахахахахах. Ахахахахаха.
http://49.media.tumblr.com/f2679dd67ffec5d650cd8ebb1137593e/tumblr_mgkryoC3Gh1rlsqpxo1_500.gif
dreamwalker
11-28-2015, 13:54
Не се опитвам да те имитирам, посочвам ти грешката, която допусна.
Ти си в огромна грешка, но няма да ти я посочвам, по-забавно е така.
golemiq_korab_minava
11-28-2015, 14:14
загорели ли сте в навечерието на третата световна :Д
Ми какво като е сатан, защо трябва да му предавам някакво специално уважение за това, че бил сатан?
И какво сега, ти на аватара като нямаш сатан и ти е леко на душата ли, пък като видиш буквите сатан на някой на аватара или блузката и се сковаваш и го заобикаляш от 200 метра ли? Много странно поведение, войната на блузките, надписите, картинките и аватарите братче.
Вие сте онези които тачите символи, не аз - все ми е едно.
defender
11-28-2015, 14:33
загорели ли сте в навечерието на третата световна :Д
Какво имаш предвид, да не е паднал още един самолет?
defender
11-28-2015, 14:37
Вие сте онези които тачите символи, не аз - все ми е едно.
И какво тачим, кръста го тачим като символ на на изкуплението (заради Иисус), а 666 е просто числото, което ще образува името на антихриста, дадено е просто като информация, нищо сатанинско няма в него, просто едно число.
666 е просто числото, което ще образува името на антихриста
Ето това е сатанинското.
defender
11-28-2015, 14:47
"сатанинското" ще е поведението на антихриста, а не числото. Числото е просто информация.
Даже числото е дадено като информация в наша помощ.
golemiq_korab_minava
11-28-2015, 15:18
Какво имаш предвид, да не е паднал още един самолет?
е нали за баба Ванга 2016 е 2012. така говорят
golemiq_korab_minava
11-28-2015, 15:20
баба Ванга е познала много работи, има документирани филми и книги, цял народ се е изливал при нея.
За Сирия позна. (наще още преди 15 години са я били слушали за Сирия.
Интересно.
DoctorSatan666
11-28-2015, 15:25
"сатанинското" ще е поведението на антихриста, а не числото. Числото е просто информация.
Да, щото като си го сложиш за профилна снимка, много ще помогне ... на нуждата ти за внимание и провокативност.
Аз да съм казал нещо специално за числото ?
Мда, то и някои хора имат ''шизофренично'' поведение, ама не са шизофреници.....нали (да ама не).
Поведението му щяло да било ''сатанинско'', ама той иначе си е добричък, нали...
dreamwalker
11-28-2015, 15:26
Да, щото като си го сложиш за профилна снимка, много ще помогне ... на нуждата ти за внимание и провокативност.
Кой ти е любимият преподавател?
defender
11-28-2015, 15:30
Ми, ако е така, съжалявам. Не ми давайте повече внимание, но все пак това не е заповед. Демек отношението ви към мене да е каквото ви харесва.
defender
11-28-2015, 15:34
А кой слагаше провокативни картинки, гифчета и въдички? Поне да го беше казал някой друг.
defender
11-28-2015, 15:36
Поведението му щяло да било ''сатанинско'', ама той иначе си е добричък, нали...
Кажи ми ся, кво речИ? Май речИ нещо, ма нищо не речИ.
dreamwalker
11-28-2015, 15:37
А кой слагаше провокативни картинки, гифчета и въдички? Поне да го беше казал някой друг.
А кой имаше 16-годишно момиче на профилната си снимка?
defender
11-28-2015, 15:40
А кой имаше 16-годишно момиче на профилната си снимка?
WTF?
А кой вярва на 40 годишен пророк с 9 годишно гадже + още 12-13 жени дето могат да са й майки на първата?
dreamwalker
11-28-2015, 15:43
WTF?
https://i.ytimg.com/vi/NSrljn3B9i8/maxresdefault.jpg
Познато ли ти е?
dreamwalker
11-28-2015, 15:47
А кой вярва на 40 годишен пророк с 9 годишно гадже + още 12-13 жени дето могат да са й майки на първата?
:lol: :lol: :lol:
defender
11-28-2015, 15:48
https://i.ytimg.com/vi/NSrljn3B9i8/maxresdefault.jpg
Познато ли ти е?
Е, какво, просто готино момиче, къде й пише годините. Още повече, снимката е взета от клип, в който се разхождаше по бански, едва ли 16г. момиче ще се снима в него.
Ясно е като бял ден, че ме ревнуваш и мноО се дразниш от жените в живота ми, па били те и само на аватара ми?
dreamwalker
11-28-2015, 15:49
е, просто готино момиче, къде й пише годините. Още повече, снимката е взета от клип, едва ли 16 г. момиче ще се снима в него.
Ясно е като бял ден, че ме ревнуваш и мноО се дразниш от жените в живота ми, па били те и само на аватара ми?
Момичето е Aimee Camilleri и е на 15 или 16, когато се снима в клипа.
http://www.independent.com.mt/articles/2011-06-02/news/maltese-beauty-places-second-runner-up-in-top-model-worldwide-2011-293422/
defender
11-28-2015, 15:53
Момичето е Aimee Camilleri и е на 15 или 16, когато се снима в клипа.
http://www.independent.com.mt/articles/2011-06-02/news/maltese-beauty-places-second-runner-up-in-top-model-worldwide-2011-293422/
Ми аз откъде да знам кое тва момиче, за мене беше просто готино момиче, баси.
Ето виж колко си се вманиачила вече, даже си издирвала кое е тва момиче на аватара ми. Сигурно ся ще ми джобиш и телефона с кой съм си говорил.
Ама днеска си говорих с едно русо момиче, хахха?
DoctorSatan666
11-28-2015, 15:57
Кой ти е любимият преподавател?
В смисъл сега в университета ли?
golemiq_korab_minava
11-28-2015, 16:07
нали знаеш, че те следи докато пикаеш
golemiq_korab_minava
11-28-2015, 16:07
https://youtu.be/yGyB9zr0ocY
DoctorSatan666
11-28-2015, 16:17
Целта им беше да се използват като маркери - да видя кои за какво ще му се закачат очите и после да го проследя до разсъжденията му и евентуалните причини за това. Естествено това е предназначено за хора с които не съм имал предишен контакт.
LoadRunner
11-28-2015, 16:26
https://www.youtube.com/watch?v=NtU9p1VYtcQ
LoadRunner
11-28-2015, 16:30
надявам се това ще е новия метод за борба с ислямизма
виждам го в мечтите си как кръстосват близкия изток и пльокат мини след себе си
dreamwalker
11-28-2015, 20:52
Да.
dreamwalker
11-28-2015, 20:52
Ето виж колко си се вманиачила вече, даже си издирвала кое е тва момиче на аватара ми
Отне ми точно 1 минута да я издиря.
DoctorSatan666
11-28-2015, 21:52
Да.
Сашо Марков, Георги Белогашев, Анна Иванова и Димитър Цацов. Нямам конкретно любим.
Meth, oчаквам официалното ти оттегляне от вярата и религията.
defender
11-29-2015, 12:09
^ а после къде, че одите "серсеми" недни, а?
^ Ще ходим да го черпя нещо. По- точно свинско, а после ще викна курви да видя дали наистина се е отказал от вярата.
Е аз колко пъти трябва да кажа, че Ислямът няма нищо общо с тероризма...
http://blog.metodiew.com/wp-content/uploads/2013/07/ko-ne.png
Няма значение колко и какво казваш - по-важно е какво виждам че се случва по света :) ! Твоите изказвания очевидно не отговарят на истината :) !
^ Ще ходим да го черпя нещо. По- точно свинско...:D
Да не забравиш алкохола ;) !
defender
11-29-2015, 14:06
^ Ще ходим да го черпя нещо. По- точно свинско, а после ще викна курви да видя дали наистина се е отказал от вярата.
нещо като притчата за блудния син, а?
Да не забравиш алкохола ;) !
Аз забравих, че не пият алкохол. Добре че ме подсети.
нещо като притчата за блудния син, а?
Не. Краят няма да е същият.
defender
11-29-2015, 14:20
Не. Краят няма да е същият.
Мисля, че Метх ще те отреже.
Мисля, че Метх ще те отреже.
И аз. :D
defender
11-29-2015, 14:28
Тогава що не забереш да черпиш доктора сатан, после може да те ръкоположи в негово сатанинска ложа. Ритуала по сатанинското ръкополагане на доктора е първо да пиете билков чай на бабата на червената шапчица, а после да берете цветя на близката поляната.
Невероятно страшни сте.
Тогава що не забереш да черпиш доктора сатан, после може да те ръкоположи в негово сатанинска ложа. Ритуала по сатаниското ръкополагане на доктора е първо да пиете билков чай на бабата на червената шапчица, а после да берете цветя на близката поляната.
Невероятно страшни сте.
Не, благодаря. Ще мина и без неговата компания.
defender
11-29-2015, 18:10
ПичовИ, напоследък в нашия раздел почнаха да влизат по-малко жени, сега как шЕ се оженим?
LoveInfect
11-29-2015, 18:23
Ами не се женете.
golemiq_korab_minava
11-29-2015, 18:25
аз дица не искам ;д
ПичовИ, напоследък в нашия раздел почнаха да влизат по-малко жени, сега как шЕ се оженим?
Знам, че имаш предвид мен.
Откакто ми изтриха темата съм много обидена. Почти го приех като антисемитизъм.
Те дори като влизаха бяха само 3 доколкото си спомням. Как ще ги разделим?
defender
11-29-2015, 21:31
Как ще ги разделим?
тва не би трябвало да е проблем, но за въпроси по разфасоването, моля обръщайте се към директор на дирекция "ножове и сатъри", доктор сатан.
тва не би трябвало да е проблем, но за въпроси по разфасоването, моля обръщайте се към директор на дирекция "ножове и сатъри", доктор сатан.
Ее, бива ли такъв добър самарянин като теб да говори такива неща?
defender
11-29-2015, 22:06
За мен като един нормален, уравновесен, готин, жизнерадостен, некомплексиран, любвеобилен, пълноценен, вярващ човек, това е неприемливо, по принцип насилието не е cool, но за доктор сатан би трябвало да е нещо нормално.
така, че донякъде отговора ми беше един вид иронизиране на житейската философия на доктора, а не призив към сеч на женски дупета и гърди.
LoveInfect
11-30-2015, 20:04
Имам въпрос към мъжете, ако имахте избор бихте ли се оженили за две жени, ако можехте да избирате?
golemiq_korab_minava
11-30-2015, 20:08
не
Имам въпрос към мъжете, ако имахте избор бихте ли се оженили за две жени, ако можехте да избирате?
Това не е ли равносилно на бавна и мъчителна смърт ?
Пък и в днешно време не е нужно да си женен за втора, може просто да имаш side chick.
LoveInfect
12-01-2015, 15:00
Ми питам защото има много изневери и много мъже които си спят и с жената и с любовницата.
Добре, ето какво реших за разпределението на жените:
Аз взимам Liora (да му е гадно на Meth).
dreamwalker отива при npp (от възрастови съображения)
И за defender остава Loveinfect.
Ego locuta: Causa finita!
Ми питам защото има много изневери и много мъже които си спят и с жената и с любовницата.То точно това е смисълът на любовницата - чукате се, без да живеете постоянно заедно :D !
dreamwalker
12-01-2015, 21:25
Какъв си ти, овчо?
Ще отидеш някъде ти...
Май няма да се разберем.
Май няма да се разберем.
Ахахахахахахахахахахахах. Хах.
Какъв си ти, овчо?
Ще отидеш някъде ти...
Подминавам с изтънчено безразличие.
Май няма да се разберем.
Това беше шега, бе хора.
Ахахахахахахахахахахахах. Хах.
Meth, още ли си религиозен?
dreamwalker
12-02-2015, 10:05
Подминавам с изтънчено безразличие.
С неизтънчено различие ще те урочасам.
Дрийми! :*
defender
12-02-2015, 10:52
..
Извода е ясен, жените не си харесват мъжете. Тежката действителност.
golemiq_korab_minava
12-02-2015, 11:28
А аз съм тайното жиголо на трите ви годеници :Д
defender
12-02-2015, 11:37
А аз съм тайното жиголо на трите ви годеници :Д
Ще ни обясниш ли как точно преминава една твоя вечер с някоя от тях?
Примерно в седем я вземаш с колелото от вас, като тя се вози на рамката (при -5, демек зима е).
После я водиш в китайски ресторант и ядете зелИ с ориз и ти вече на втората филия хляб, коята нетактично плющиш и сърбаш от чашата си с кока кола менте (от тия по 1 лев, 3 литра) й казваш: "искаш ли да праЙм един див сиекс". Тя моментално превъзбудена от твоя чар и интонацията на гласа, с който и предлагаш ласка, кимва одобрително с глава, след което ставате от масата и тя плаща сметката, защото както каза, ти си жиголото все пак.
Нещо такова ли?
Meth, още ли си религиозен?
Май не.
Видях предложението ти да ме почерпиш. На свинското ще откажа, но за алкохола съм навит.
defender
12-02-2015, 11:49
Май не.
Видях предложението ти да ме почерпиш. На свинското ще откажа, но за алкохола съм навит.
И ся какъв си, с какво се промени животът ти? Освен, че ще ходиш по проститутки и ще пиеш алкохол.
Това беше шега, бе хора.
Знам бе, знам.
golemiq_korab_minava
12-02-2015, 15:30
Примерно в седем я вземаш с колелото от вас, като тя се вози на рамката (при -5, демек зима е).
После я водиш в китайски ресторант и ядете зелИ с ориз и ти вече на втората филия хляб, коята нетактично плющиш и сърбаш от чашата си с кока кола менте (от тия по 1 лев, 3 литра) й казваш: "искаш ли да праЙм един див сиекс". Тя моментално превъзбудена от твоя чар и интонацията на гласа, с който и предлагаш ласка, кимва одобрително с глава, след което ставате от масата и тя плаща сметката, защото както каза, ти си жиголото все пак.
Нещо такова ли?
е, бизнес тайна е, не може всички да знаят :Д
действа се различно, според времето и модата.
ето например дриймъра с дриймърката ще издам, че възбудителния процес е много тайнствен, като от кутията на Пандора е, секса е на свръх духовно ниво, така гледаме в бъдещето и си правим магии, говорим си за ислям, махам й забратката нежно и така.
Лиора й подарих малко сърнешко месце за вечеря (мой улов) гледахме старата касета на унуй бамби сърнето и тнт бе :Д
и без пари ста, аз нали съм гаден комунист, социално взимам, дарения правя
е, бизнес тайна е, не може всички да знаят :Д
действа се различно, според времето и модата.
ето например дриймъра с дриймърката ще издам, че възбудителния процес е много тайнствен, като от кутията на Пандора е, секса е на свръх духовно ниво, така гледаме в бъдещето и си правим магии, говорим си за ислям, махам й забратката нежно и така.
Лиора й подарих малко сърнешко месце за вечеря (мой улов) гледахме старата касета на унуй бамби сърнето и тнт бе :Д
и без пари ста, аз нали съм гаден комунист, социално взимам, дарения правя
otwori mi pandorowata kutiq da widi6 kwi beli iwici 6ti izsko4at i nalepqt po koroziqta, korabisimo
Давай ако можеш. Ама аз вече те урочасах. Виж как ти се лепна еспадата. Това е благодарение на мен.
Май не.
Ами идвай! То всъщност и аз ще откажа свинското. Пости са все пак.
Давай ако можеш. Ама аз вече те урочасах. Виж как ти се лепна еспадата. Това е благодарение на мен.
haaaaaaaaaaaaaaaa az sym lepnat otpredi da si naprai6 toz akaunt o6te, dreamy :D:D:D
Ако още един път ме наречеш със скверните думи дрийми, dreamwalker и всички производни на нея ще ти откъсна празната тиква.
Ако още един път ме наречеш със скверните думи дрийми, dreamwalker и всички производни на нея ще ти откъсна празната тиква.
pyrwona4alno pro4etoh "glawa" wmesto tikwa i 6tqh da ti kazwam, 4e zwu4i eroti4no, dreamy, osobeno ako mi nakara6 glawata da se izprazni... ama wse pak ne si padam po teq grubite laski
Ходи си направи една хайдушка и пак ела да говорим.
Официално обявление: Аз не съм dreamwalker и това ме радва изключително много.
Ходи си направи една хайдушка и пак ела да говорим.
Официално обявление: Аз не съм dreamwalker и това ме радва изключително много.
a znae6 li za nqkoi dreamwalker- ski akaunti tuk oswen originala? i bi li gi imenuwal/a 6tom tolkoz ne te kefi driimito?
Знам, но съм й обещал да не ги опевестявам публично. Питай нея, но едва ли ще ти каже. Тя дори когато я разкрият не си признава.
Нали така дрийми???
Знам, но съм й обещал да не ги опевестявам публично. Питай нея, но едва ли ще ти каже. Тя дори когато я разкрият не си признава.
Нали така дрийми???
hwa6ta te psihozata, driimi :D:D::D
Май не.
Видях предложението ти да ме почерпиш. На свинското ще откажа, но за алкохола съм навит.Ама ти си бил един много лицемерен мюсюлманин :D!
Ами идвай! То всъщност и аз ще откажа свинското. Пости са все пак.Може да са пости и да съм християнин, но да спра свинското дори временно е твърде голяма жертва за мен ;)!
Може да са пости и да съм християнин, но да спра свинското дори временно е твърде голяма жертва за мен ;)!
Свиква се. Ако родителите ти са религиозни и от малък ти се е налагало да постиш…
Ама ти си бил един много лицемерен мюсюлманин :D!
Може да са пости и да съм християнин, но да спра свинското дори временно е твърде голяма жертва за мен ;)!
brat , "smotaniq" 6te6e po- wyrwejen nick da ti e, otkolkoto "grozniq"
hwa6ta te psihozata, driimi :D:D::D
С теб бях дотук. Няма да се мъча да те убеждавам, че не съм dreamwalker.
С теб бях дотук. Няма да се мъча да те убеждавам, че не съм dreamwalker.
6tot znae6, 4e ne si sposobna, zatowa
6tot znae6, 4e ne si sposobna, zatowa
Хахахахаха :lol: Браво на Грозния, докладва те.
Хахахахаха :lol: Браво на Грозния, докладва те.
:D:D:D:D:DD hahahahahaa, na teb li me dokladwa, dreamy :D:D nakoladiha li me :D:D:D:D
Нещо такова ли?
Не се бях смял така от много време.
Не знаех, че можеш и да си забавен.
Жалкото е, че много момичета наистина биха се навили.
Свиква се. Ако родителите ти са религиозни и от малък ти се е налагало да постиш…Слава Богу, не ми се е налагало и не са ме карали :). Ако това беше станало, щях да съм умрял много отдавна :D .
espadrilnika
12-02-2015, 21:21
Слава Богу, не ми се е налагало и не са ме карали :). Ако това беше станало, щях да съм умрял много отдавна :D .
kwo stawa we smotan :D
И ся какъв си, с какво се промени животът ти? Освен, че ще ходиш по проститутки и ще пиеш алкохол.
Не знам...мисля че съживих детето в себе си.
Няма да ходя по проститутки.
Какво означава това? Дай примери.
dreamwalker
12-03-2015, 08:44
Няма да ходя по проститутки.
Ти си дете, малчо, нямаш 18. Изживей си детството спокойно.
Какво означава това? Дай примери.
Не знам, не мога да го обясня.
Нещо подобно на американските тийн филми, в които Бог дори не е загатнат, камо ли споменат.
dreamwalker
12-04-2015, 17:03
Нещо подобно на американските тийн филми, в които Бог дори не е загатнат, камо ли споменат.
O__O
http://reactiongif.org/wp-content/uploads/GIF/2014/10/What-Excuse-me-Say-what-GIF.gif
O__O
http://reactiongif.org/wp-content/uploads/GIF/2014/10/What-Excuse-me-Say-what-GIF.gif
O.o ?
Аха. За голямо мое съжаление този път ще се съглася с дрийми.
Е аз нали казах, че не мога да го обясня.
defender
12-05-2015, 11:51
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t1.0-9/12346461_963703310369745_7814346565127754555_n.jpg ?oh=cc2283fcc295cc66af01814ef553b312&oe=56E8D791
ПП: един истински последовател на "пророка", честито, баси...
defender
12-05-2015, 12:25
Може би, затова дават филми като малката булка, за да свикваме с "новата" култура, хм?
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t1.0-9/12346461_963703310369745_7814346565127754555_n.jpg ?oh=cc2283fcc295cc66af01814ef553b312&oe=56E8D791
ПП: един истински последовател на "пророка", честито, баси...
Щом момата е съгласна...:lol:
Ще си умрат с тъпотията by the way.
Ще си умрат с тъпотията by the way.
Много груб си станал към тези, които до преди две седмици наричаше братя.
defender
12-05-2015, 19:13
Май започва да си показва истинското ИДИЛоподобно лице.
Викаше ни братко-братко, ама то не може цял живот да лицемери, накрая се изпуща.
Много груб си станал към тези, които до преди две седмици наричаше братя.
Че кога съм ги наричал братя ?
Май започва да си показва истинското ИДИЛоподобно лице.
Викаше ни братко-братко, ама то не може цял живот да лицемери, накрая се изпуща.
Мда, вас съм ви наричал...то толкова много време прекарани в дискусии и спорове с вас, чак ми идва да фамилиарнича. :lol:
defender
12-06-2015, 12:03
, чак ми идва да фамилиарнича. :lol:
Па тогава да вземим да си идем на гости за празниците? Сега за рождество Христово е идеално, ти ще направиш постната баклава, а от мен сърмите. От inewton погачата.
Може да поканим лиора и дриймока, ама не знам дали празнуват.
Ще си умрат с тъпотията by the way.По-важно е ние да не умрем покрай тая тъпотия :) !
Може да поканим лиора и дриймока, ама не знам дали празнуват.
А, не, не. Ако каниш дримока трябва и npp да поканиш, че тя без него няма да дойде. Иначе Лиора може, ама за какво ти е на теб? Ти нали си имаше някаква светица?
Преди време този клип беше много разпространен https://www.youtube.com/watch?v=-J7_TKgw1To .
Гади ми се като знам,че все още се случват подобни неща. Благодарна съм на Бог, че не съм се родила там.
^ Ти ще дойдеш ли на Коледа у defender? За теб специално ще приготвя хала.
dreamwalker
12-07-2015, 07:39
Ако каниш дримока трябва и npp да поканиш, че тя без него няма да дойде.
Без npp не е интересно.
^ Ти ще дойдеш ли на Коледа у defender? За теб специално ще приготвя хала.
Не празнувам Коледа.
Вчера започна Ханука.
Не празнувам Коледа.
Вчера започна Ханука.
Той и Меth не празнува Коледа, ама ще дойде.
golemiq_korab_minava
12-07-2015, 15:51
Сърнеее...... не ни депресирай :Д борбата на дефендера и нпп с исляма и католизма вс православие , и атеизма, а сега и юдаизъм.... сърнеееееее :Д
npp се бори и с православието.
Dear brothers and sisters, Liebe Brüder und Schwestern, Fratres et sorores carissimi, Скъпи братя и сестри, Laici, Benivoli mei,
Annuntio vobis gaudium magnum:
Habetis Patrem!
Eminentissimum ac reverendissimum Dominum,
Dominum Issaacus Sanctæ Romanæ Ecclesiæ Cardinalem Newtonus.
С това се връщам към верския живот. Явно атеизма не е за мен.
Сърнеее...... не ни депресирай :Д борбата на дефендера и нпп с исляма и католизма вс православие , и атеизма, а сега и юдаизъм.... сърнеееееее :Д
Аз нямам проблеми с тях.
golemiq_korab_minava
12-07-2015, 18:17
разбира се за какво са ти да имаш. ;) общо сме всички!
dreamwalker
12-07-2015, 18:36
В крайна сметка npp ще идва ли?
В крайна сметка npp ще идва ли?
Още не е отговорил. Той и defender все още не ни е поканил официално…
defender
12-07-2015, 19:42
С това се връщам към верския живот. Явно атеизма не е за мен.
Ха така, примами принца на исляма Метх да се откаже от исляма и да изпадне в следрелигиозна депресия, както и тъга по изминалото детство, а после тактично се върна във вярата. Еййй, страшен си, ашколсун, как я измисли таз тактика?
Да не си измислил тактика и за лиора.
Ееми гениален ум, дефендъре. За Liora няма какво да мисля, тя сама ще се откаже.
Каниш ли ни на Коледа или ние сами да дойдем?
dreamwalker
12-07-2015, 20:21
Npp няма ли да идва?
defender
12-07-2015, 20:28
Можем да се съберем у мола и да се снимаме пред елхата.
хихи
само, че се опасявам, че "истинския светия" нпп, ще блести между нас като коледна звезда от праведната си молитва. Ще трябва да го покрием с нещо да не заблестява снимката.
dreamwalker
12-07-2015, 20:30
Можем да се съберем у мола и да се снимаме пред елхата.
хихи
а "истинския светия" нпп, ще блести между нас като коледна звезда от праведната си молитва.
Ако npp е там, ще дойда.
Ако npp е там, ще дойда.
Защото знаеш, че npp никога няма да иде при някакви "грешници".
defender
12-07-2015, 20:36
Ако npp е там, ще дойда.
ела, кво ще правите?
dreamwalker
12-07-2015, 20:40
ела, кво ще правите?
Откъде да знам, ти ни каниш.
defender
12-07-2015, 20:42
Откъде да знам, ти ни каниш.
бравос, утрепа коня.
а аз си помислих, че ще правиш с него брутален сиекс.
dreamwalker
12-07-2015, 20:44
Това не е библейско.
defender
12-07-2015, 20:46
Значи ще пиете чай с лимон и бисквитки в кафето.
На каква тема ще си говорите?
dreamwalker
12-07-2015, 20:52
Значи ще пиете чай с лимон и бисквитки в кафето.
На каква тема ще си говорите?
Извънтелесни преживявания.
defender
12-07-2015, 20:55
Извънтелесни преживявания.
да не би да медитирате на сапарето.
ше ви изстине чая от жен шен и други афродезиаци.
Това не е библейско.
Сигурно те възбужда понякога с проповедите си. Признай си.
Не го ли сънуваш понякога?
dreamwalker
12-07-2015, 20:59
Не.
dreamwalker
12-07-2015, 20:59
Не.
defender
12-07-2015, 21:00
и мене ме възбужда... щото излъчва унисИекс.
И мен понякога. Аз затова я попитах. :D
dreamwalker
12-07-2015, 22:25
Ахахахаха, колко забавно.
golemiq_korab_minava
12-08-2015, 06:37
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/12313811_1101985843179468_6448606712434878958_n.jp g?oh=d6ac7048dff76fcaf030023c8b2f0ad7&oe=56F03380
Дефендъре, да идваме ли? Аз вече взех виното. Специална пратка от кардинал Медина, евхаристийно вино. Жалко ще е да не го опитате.
За Liora няма какво да мисля, тя сама ще се откаже.
Защо мислиш така ?
бравос, утрепа коня.
а аз си помислих, че ще правиш с него брутален сиекс.
човек би си помислил, че каниш за празнуване на Рождество Христово, а то за какво било
перверзник
Защо мислиш така ?
Защото е така, чадо. Ти и в момента не си вярваща. С религията те обвързват само семейните традиции. Като се отделиш от семейството ще отречеш и религията. Дядо ти поп от далече ги надушва тия неща.
човек би си помислил, че каниш за празнуване на Рождество Христово, а то за какво било
перверзник
Сигурно иска да прави оргия. Той затова покани толкова хора.
Може пък да е забавно.
Ха така, примами принца на исляма Метх да се откаже от исляма и да изпадне в следрелигиозна депресия, както и тъга по изминалото детство, а после тактично се върна във вярата. Еййй, страшен си, ашколсун, как я измисли таз тактика?
Да не си измислил тактика и за лиора.
И той не е истински вярващ, повярвай ми.
Друго чувство си е да наблюдаваш отстрани, да си неутрален...а погледнато отстрани изглеждате смешни.
Защото е така, чадо. Ти и в момента не си вярваща. С религията те обвързват само семейните традиции. Като се отделиш от семейството ще отречеш и религията. Дядо ти поп от далече ги надушва тия неща.
Обратното е. Аз съм вярваща, семейството ми е атеистко.
Npp няма ли да идва?
Не те ли е срам да си играеш с умствено изостанал небесен херувим ?
golemiq_korab_minava
12-09-2015, 11:56
забелязал съм, че много хора държат на традиции и празници, но не са силно вярващи. Други пък само се правят на извисени, ходя по църкви, но биват по-големи грешници от по-скромните хора, които не вярват толкова много, или не се занимават сериозно с религията.
Аз лично не съм реалигиозен, не съм и силно вярващ в нещо конкретно, но вярвам въпреки това вярвам, че има религиите носят истина, вярвам, че има духовни учители, които носят голяма мъдрост и че не всичко се случва по законите на традиционната физика, или че еволюцията е всичко.
И много се радвам, че днес има вярващи момичета, които могат да създават прилични семейства и които да не зависят само от парите или ''по задължение'' ;)
defender
12-09-2015, 12:01
перверзник
Ми аз ви каня с добър умисъл, а това, което казах, бяха просто опасенията и предположенията ми за това, какво дриймока е намислила да прави с тебе на тази среща, защото беше необичайно настоятелна и държеше да си там.
Но ти пак засмърцафърца нещата и думите и им предаде друг смисъл, но ти имаш тренинг от "лъжесвидетелството ти на Словото", изглежда това засмърцафърцано тълкуване при тебе е нещо обичайно, а не само в Словото, но и в живота.
Така, че почвам да се съмнявам, че "свидетелството" на Словото ти е дадено уж при явяване на Иисус. Видя се, че при тебе това си е обичайна практика на поведение, мислене и заключение.
defender
12-09-2015, 12:10
Друго чувство си е да наблюдаваш отстрани, да си неутрален...а погледнато отстрани изглеждате смешни.
Значи да си атеист означавало да си неутрален? Смешно е.
Може пък неутралния човек, без позиция, да е най-объркан от всички.
Какво мислиш, как ти изглежда това заключение от твоята "съвършена", неутрална перспектива.
defender
12-09-2015, 12:26
И в какво вярваш, че като умре човек не отива в ад или рай, а отива в нищото, каква точно перспектива ти дава това за духовно развитие, тук, в този живот, вместо примерно да се отдадеш на "иедене" и пиене и изобщо животинско съществуване?
Значи да си атеист означавало да си неутрален? Смешно е.
Може пък неутралния човек, без позиция, да е най-объркан от всички.
Какво мислиш, как ти изглежда това заключение от твоята "съвършена", неутрална перспектива.
Да съм казвал, че съм атеист ?
И в какво вярваш, че като умре човек не отива в ад или рай, а отива в нищото, каква точно перспектива ти дава това за духовно развитие, тук, в този живот, вместо примерно да се отдадеш на "иедене" и пиене и изобщо животинско съществуване?
То без това само заради страха от Ада не вършиш "грехове".
defender
12-09-2015, 13:07
То без това само заради страха от Ада не вършиш "грехове".
при нас има изкупител, така, че не вършим грехове не от страх, а просто защото го искаме, като естествено желание, както ако един човек е вътрешно добре, то от само себе ще изнася добро и навън.
така, че се стараем да не вършим грехове, просто защото така искаме, а не от "хлопа ми дъската", както в други религии.
defender
12-09-2015, 13:15
Да съм казвал, че съм атеист ?
а какво означава да си неутрален, тука вече си имаме един дето се вживява за някъв "неутрален", доктор666. Разбира доста несъстоятелно му се получава, да не кажа смешно.
И как стигна до това заключение?
Ми аз ви каня с добър умисъл, а това, което казах, бяха просто опасенията и предположенията ми за това, какво дриймока е намислила да прави с тебе на тази среща, защото беше необичайно настоятелна и държеше да си там.
Дримока си показа рогата.
npp го чака един див, първичен секс.
Колко вярваща? Девствена ли си?
defender
12-09-2015, 13:36
Колко вярваща? Девствена ли си?
В това ли измерваш количествено вярата на лиора, човече. Първото нещо, до което те води вярата на лиора е секс, човече, явно си пощръклял.
А що не я пита дали ходи на синагога?
Лиора трябва да се пази от виртуален, сексуален тероризъм.
В това ли измерваш количествено вярата на лиора, човече. Първото нещо, до което те води вярата на лиора е секс, човече, явно си пощръклял.
А що не я пита дали ходи на синагога?
Сега Лиора трябва да се пази от виртуален, сексуален тероризъм.
Много добре знаеш, че неомъжена недевственица се категоризира като блудница. Истински вярващите се пазят до сватбата.
А защо да я питам дали ходи в синагога? Ходенето в храм не е достатъчно условие за определянето ти като вярващ.
defender
12-09-2015, 13:46
А защо да я питам дали ходи в синагога? Ходенето в храм не е достатъчно условие за определянето ти като вярващ.
Защото в ходенето на храм, няма никъв секс, човече. И може би затова не ти е толко интересно.
golemiq_korab_minava
12-09-2015, 13:48
ей маняци бе
Защото в ходенето на храм, няма никъв секс, човече. И може би затова не ти е толко интересно.
Какво те прихвана сега тоя секс? Пиян ли си или се възбуди от играта на дримока и npp?
defender
12-09-2015, 13:54
ей маняци бе
В тая тема за исляма се изкъртихме от виртуален секс, всеки с всеки. Не ни действа добре.
defender
12-09-2015, 14:00
Какво те прихвана сега тоя секс? Пиян ли си или се възбуди от играта на дримока и npp?
според мен лиора е изпратена във форума с мисия на "сексуален сепаратист на модерността", за да примами религиозните към нова "френска" сексуална революция.
ама добре, че се досетихме.
Може и да има нещо вярно. Щом дори dreamwalker започна да желае така мръснишки Истинския Светия…
А най- праведният сред мюсюлманите Meth пожела друговерка.
В тая тема за исляма се изкъртихме от виртуален секс, всеки с всеки. Не ни действа добре.
Говори за себе си!
defender
12-09-2015, 14:24
Говори за себе си!
признай, че след мене, ти най-много мислеше за сиекс.
ама добре, че се владея и съм култивирал сиекса като бостан с дини, а не като диви чукари с тръни.
ПП: ама има хора пък дето сиекса ги е изстрелял чак в извън хетеросексуална орбита, и тогава се появи чалгата.
питайте ауриса.
признай, че след мене, ти най-много мислеше за сиекс.
В тази тема да. Все пак никой не може да се сравнява с Rabalka.
Ама вече сме на път да ни отнемат първите места.
Сигурно иска да прави оргия. Той затова покани толкова хора.
Може пък да е забавно.
и ти ли?!
Не те ли е срам да си играеш с умствено изостанал небесен херувим ?
изостанал си ти ако продължаваш да се доверяваш/да вярваш сляпо на системата на човешката религия, най-голямата блудница на света, която е съсипала милиарди
и ти ли?!
Ако е на Коледа няма да участвам, но ако я отложи малко…
Но ти пак засмърцафърца нещата и думите и им предаде друг смисъл, но ти имаш тренинг от "лъжесвидетелството ти на Словото", изглежда това засмърцафърцано тълкуване при тебе е нещо обичайно, а не само в Словото, но и в живота.
Така, че почвам да се съмнявам, че "свидетелството" на Словото ти е дадено уж при явяване на Иисус. Видя се, че при тебе това си е обичайна практика на поведение, мислене и заключение.
безсмислено е да се оправдаваш, след като перверзното ти подсъзнание вече изпъкна
Дримока си показа рогата.
npp го чака един див, първичен секс.
още малко и ще я изкарате, че се е показала гола с възбуден глас когато го е казала
Ако е на Коледа няма да участвам, но ако я отложи малко…
много се оказахте такива в този раздел на форума, а аз си мислех, че е за религия и философия
defender
12-09-2015, 15:04
нпп, ти сигурно си най-активно практикуващия сИекс във подфорум "Философия и религия", имал си хиляди жени, даже наведнъж по няколко.
Сам си се хвалил с това как си обгрижвал сексуално жени в нужда, в знак на твоята преливаща любов към тях и помощ, разбиАш ли, и си ги изтрелвал в тридневен непрестанен оргазъм и незабравими спомени от такъв свръхчовешки свидетел "самарянин"?
даже и ни включвате в сексуалните си фантазии, що за извратеняци?!
добре че поне ти си го признаваш
В тази тема да. Все пак никой не може да се сравнява с Rabalka.
Ама вече сме на път да ни отнемат първите места.
надали ако продължавате в този дух
нпп, ти сигурно си най-активно практикуващия сИекс във подфорум "Философия и религия", имал си хиляди жени, даже наведнъж по няколко.
Сам си се хвалил с това как си обгрижвал сексуално жени в нужда, в знак на твоята преливаща любов към тях и помощ, разбиАш ли, и си ги изтрелвал в тридневен непрестанен оргазъм и незабравими спомени от такъв свръхчовешки свидетел "самарянин"?
разбирам, но не се хващам на въдицата
Сам си се хвалил с това как си обгрижвал сексуално жени в нужда, в знак на твоята преливаща любов към тях и помощ
Леле, npp бил голям любовник. Тя затова значи dreamwalker толкова настоява да го види.
даже и ни включвате в сексуалните си фантазии, що за извратеняци?!
Хахахахах само за вас мисля и се пипам по цял ден.
dreamwalker
12-09-2015, 18:39
Вие сте много зле. Не ме принизявайте до своето ниво. Нещастници.
Иии нов световен рекорд! Само в три изречения успя да нарушиш Божия заповед и да проявиш смъртен грях. Направо си за изгаряне на клада.
А npp също ли влиза в "нещастници"?
dreamwalker
12-09-2015, 19:13
Иии нов световен рекорд! Само в три изречения успя да нарушиш Божия заповед и да проявиш смъртен грях. Направо си за изгаряне на клада.
А npp също ли влиза в "нещастници"?
Npp не, разбира се.
Npp не, разбира се.
Значи все пак ще се боднете. По- добре. Тъкмо да се кротнеш малко, че напоследък словоблудстваш като някоя недоклатен лелка.
dreamwalker
12-09-2015, 20:43
Нещастен си.
defender
12-09-2015, 21:32
аз съм българин, българска майка ме е родила, израснал по българските гори, планини, пещери, полета и съм се катерил по българските дървета и върби, затова ше напишам К*Р
това е традиция, не може да ми се сърдите.
ама вие май никакви българи не сте един к*р не сте написали досега.
хихи
И как стигна до това заключение?
Нюх.