- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Omg, как ще учите утре.... ужас. Не съм писала от отдавна, но имам по-важни занимания на тоя етап. Утре съм с класа си на механа, а после ще видим сигурно ще се разходим момичетата някъде, ама навън е един студ... Не съм купувала подаръци за нашите, може и да не им купувам. Спестила съм само 12-13 лв и май ще ги похарча за себе си.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
nolovexxx, аз във фб имам само една снимка доброволно качена... на другите изглеждам отвратително, ама ме мързи да се оттагвам ;д
иначе и ние утре сме първа смяна, щото после ще се събираме четирите класа на Национал-а - "да празнуваме" - демек да слушаме чалга в приятната компания на ВИЕ ("Високообразован Интелигентен Елит", кавичките са за подсилване на иронията ми...) и то ЦЕЛИ два часа!! (от 14:00 до 16:00 - FAIL!)
Направо се учудвам колко ирония и сарказъм е възможно да се вкара в едно изречение ;D
Бледа кукла си ти,
която студено ме гледа с очи.
nolovexxx, аз във фб имам само една снимка доброволно качена... на другите изглеждам отвратително, ама ме мързи да се оттагвам ;д
иначе и ние утре сме първа смяна, щото после ще се събираме четирите класа на Национал-а - "да празнуваме" - демек да слушаме чалга в приятната компания на ВИЕ ("Високообразован Интелигентен Елит", кавичките са за подсилване на иронията ми...) и то ЦЕЛИ два часа!! (от 14:00 до 16:00 - FAIL!)
Направо се учудвам колко ирония и сарказъм е възможно да се вкара в едно изречение ;D
Бледа кукла си ти,
Весели празници на всички!
Също така - почивай в мир, Ейми... 5 месеца от смъртта й.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Весела Коледа ! Приятно прекарване на празниците :*:*
: ))
Честита Нова година пичовее :************************
За много години и от мен !![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Честита Нова Година ! На всички желая много здраве , щастие , любов и успех в кандидатстването ! Не съм писала досега затова би следвало да се представя! Живея в едно градче в близост до Стара Загора , казвам се Йоана , обичам да излизам с приятели и разбира се да стоя на компютъра ! Това е от мен желая ви приятна ваканция и се насладете на седмицата, която ни остава![]()
За много години! Ваканцията вече е в своя край.Имахме да учим стихотворението "Опълченците на Шипка" и другата седмица имаме контролно по история и класно по математика... (facepalm)! Научих стихотворението, обаче почти не съм учила по история.. Стискайте палци!
Защо темата толкова замря бе :дд Нищо не казвате, как върви училището ?![]()
Kaк да върви като сме във ваканция ? ;д Абе да ви попитам-по колко плащате за уроците?
Мисля,че не трябва да учите чак толкова,просто доколкото да решавате всички задачи по математика ниво ''а'' и да знаете най-важните неща за текстовете по литература...Аз лично в 7ми клас нищо не учих беше ми достатъчно само да си пиша домашните..и накрая бала ми беше 33.895
нsmile12345 - Радвам се за теб,но предвид обстоятелствата предпочитам да съм уверена в знанията си.
Аз плащам по 25лв. за математика и 30лв. за български.Реших да се консултирам.Иначе съм МНОГО доволна от учителките си.
За сега ходя само на уроци по математика 10 лв за 2 часа ..
А иначе от 2-ри срок в училището ми има курсове по математика и български за хората, които ще остават и ще ходя .. хубавото е, че половината от класа ще си останем заедно ;happy;
Еха, от бая време не съм писала. По математика на класното се изложих, защото тая Австрия малко лоша шега ми изигра с уравненията, добре че ги научих вече. Имам 5, а на едни петминутки на изразите имам 4 и ще се изям, защото не ми стигат 0.5 точки за 5. Както и да е, другите ми оценки за все 6тици, така че не мисля, че ще имам проблем за срочната оценка.
На уроци не ходя, смятам, че знанията ми са достатъчно добри по всички предмети. Иначе вкъщи решавам тестове по математика, по БЕЛ трябва да си купя, ама все забравям да питам г-жата кои тестове да си взема, а пък тя каза, че има такива сборници, които са написани само за отбиване на номера...
На кои олимпиади ходихте/ще ходите? Аз ходих по физика, по математика се успах, а историята ми е най-отвратителния предмет, дори не си направих труда да се запиша. Ще ходя също на химия, биология, БЕЛ и география. По биология и география сигурно ще се изложа, но по химия съм убедена, че ще мина на следващия кръг, а по БЕЛ ако е преразказ, също ще мина 100%. По физика имам 30 от 30, така че... ;D
Красимира Гинчева ми е класна. До 5ти клас ли беше в 3то? Кой клас беше, че има голяма вероятност да се познаваме? ;D
Бледа кукла си ти,
Първо да кажа ,че съм от Стара Загора.На първо място ще пиша Търговска гимназия .На второ място Строителен техникум.И на трето място-математичека гимназия.Това са гимназиите ,в които се искам да влезна....Най вече искам в първата гимназия ,защото има страхотни паралелки - 1.Икономика
2.Счетоводство
3.Търговия
4.Бизнес-администрация
5.Банково, застрахователно и осигурително дело
6.Предприемачество
7.Митническата и данъчната администрация
8.Мениджмънт
9.Информатика
Аз съм от Малко Търново и смятам да кандидатствам в Бургас - на първо желание английската, на второ немска и на трето търговска.. На уроци ходя веднъж седмично и само по математика, по български имам пропуски само в граматиката, иначе миналата година бях на олимпиада по български и на трансформиращ преразказ на непознат текст на областното ниво изкарах 5.75, а на класните по БЕЛ и ЗИП-БЕЛ тази година имам съответно 5.50 и 6-. Накрая на годината смятам само да отида преди изпитите веднъж или два пъти, колкото да си запълня всички пропуски. Гадното е, че тази година от нашето даскало ще има олимпиада само по БЕЛ, а пък аз исках да има поне и по математика и биология.
Аз съм от Пловдив и съм се насочила към Френската гимназия или може би руската,на уроци ходя само по математика,но ползата е никаква,въпреки че учителката е чудесна просто аз не си го слагам в главата
Аз съм от Казанлък и мисля да кандидатсвам или в математическата тук,или във френската в Стз.На олимпиадите ходих по физика,но се издъних,ходих по химия и се класирах![]()