.
Затворена тема
Страница 72 от 120 ПървиПърви ... 226268697071727374757682 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 776 до 1 800 от общо 2992
    Супер фен Аватара на shmatarok
    Оф, трябва да спра да пия. Егати резилите пак.
    Купончето се получи мега стабилно, изпитвам гордост. Обичам гии.
    А колко време чаках пак да се сгуша по този начин в него... Трудно ми е да го призная, наистина, но ми стана мега свободно, яко и спокойно. Само че всичко беше за момента, и това го определям аз. Точка.

Не знам колко време ще реанимирам сега, ама определено няма да е емалко.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Недоспала. Иначе добре. Този Студентски ми взе съня. Днес пак. Усещам как няма да си легна следващите 24 часа.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Пуша една цигара, взимам си душ и изчезвам навън. Прохладно и слънчево е, грехота е да си вися в нас, въпреки, че ме чакат едно 400+, но пък нощта е пред мен.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Поне снощи беше супер,беше ми приятно и се забавлявах.Ама сега ми е ужасно скучно...

Мега фен Аватара на babity
    Мега яката вечер! Излиза ми се да съм навън малко. Дано да стан филма да мръднат до нас за мохабетче.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Като изключа дразнителите, които си мислят, че съм длъжна да им се въртя на пета и да се отзовавам в скайп, фейсбук и прочие, щот нямат 30 с'тинки да вдигнат телефона, всичко останало е ток и жица.
    Тези два дни ми се отразиха много добре в НЕГОВАТА компания и то не къде да е, а на ПОКУПКИ. Това гузният мъж е голямо нещо.
    Доволна съм /макар и леко гузна заради сумичките/ от новите козметични придобивки. На пудрата се радвам като първолак на шарена писалка- разгледах къде й е огледалцето, тампона за нанасяне и останах удивена колко неща са предвидени, а колко компактна изглежда! Да не говорим, че нямам търпение да я изпробвам!
    В понеделник се надявам да се сдобия с основата за сенки на Art deco. Останаха само перли/руж, спирала и очна линия /да имам резервни/ и мицеларната вода на Биодерма. Направо ме е срам от себе си.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на xoxi
    Развеселено.
    Разглеждам си снимките от миналото лято. Имах период от 2-3 седмици, в които изглеждах просто ужасяващо на външен вид. Явно тогава съм мислела, че трябва да запечатам тези моменти. От една страна е хубаво, защото тези снимки успяват да ми оправят настроението, но от друга страна не мога да ги гледам дълго, защото започвам да се отвращавам от себе си. А трябва да призная, че не е много приятно чувство...
    И спря да се върти за миг земята..

Уморена да бъда сама. Някак си ми втръсна. Мина тоя период, в който така да се каже търсех себе си иии бягах от връзките като от огън. А сега май не искам повече от "сигурност".... някой с който да ми е хубаво и да съм спокойна. Писна ми някакви хора да идват и да си отиват от живота ми, а мен грам да не ми пука. Писна ми от секс играчки в човешко тяло. Искам нещо истинско!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ебало си е майката колко ми е яко в момента! Не мога, не мога, не мога да повярвам, че най-сетне се случи! Един от най-хубавите дни в живота ми, заклевам се! Утре мисля да събера сговорната дружина за як запой, трябва да се полее, няма начин!

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Писна ми от фалшиви приятелства, писна ми... Зарекох се веднъж завинаги, че повече няма да му проговоря.. да видя колко ще продължи, като се има предвид какво чувствам към него.. >.<
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Мега фен Аватара на babity
    Яко релакс. Спи ми се, ама ме мързи да си легна. Опитвам се да не позволявам на "машинката" да си върти... Имам нужда да се поглезя малко и смятам през идната седмица да си го позволя.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    днес станах много рано,пия си чая и разглеждам какво има в интернет.. ;п след малко ще почвам да си правя упражненията..
    а се чудя,защото толкова много внимание обърнах на това .. хм като знам каква е действителността..ейййй в какво време живем всеки гледа дори и най-близките ти да те изкарат по-долен и по-зле от тях за да изпъкнат :ооо аз лично не бих го направила и за това вярвам до последно на глупостите пък то ккооо О.оо пфф ахаха
    хаах пък туй дете не знай какво иска и само ма занимава с глупостите си ,ама пък аз за к'во ми се връзвам ... :д
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    ДНЕС Е ГОЛЕМИЯТ ДЕН . СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ ВСИЧКИ ОТ ПЛОВДИВ , ВАРНА И СОФИЯ И АКО СТАНАТ НЕЩАТА КАКТО ИСКАМ , ЩЕ ЧЕРПЯ !!

Хубав ден. В леглото ми се донесе закуската, кафето, че и цигара не бяха забравили. После бях на разходка. Сега релакс. След малко мисля да си боядисам косата, че има нужда вече, а по-късно ще се изкъпя и пак на компютъра. Абе с едно изречение "нека ми е зле!"

Мега фен Аватара на xoxi
    Така не ме е мързяло никога..
    Като си помисля, че утре трябва да стана в 6 и да заминавам на училище, направо ми се реве.
    Априлската ваканция ще си я изкарам с момчето, извън града... И всичките ми задължения през тая седмица ми се струват меко казано тягостни.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    ДНЕС Е ГОЛЕМИЯТ ДЕН . СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ ВСИЧКИ ОТ ПЛОВДИВ , ВАРНА И СОФИЯ И АКО СТАНАТ НЕЩАТА КАКТО ИСКАМ , ЩЕ ЧЕРПЯ !!
    мм, ако не е тайна, за какво? успех иначе

взе да ми минава. ама сега ми е самотно. вчера изпитах нужда да има някой, който да спи при мен, ама нъъъц.

edit: малеее, как се изцепих. толкова с потайността.
    Последно редактирано от shmatarok : 04-01-2012 на 14:02

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Лениво ми е, заради ш*баното време, никъде не ми се мърда, а моя реши да идва до нас, да ме "краде" за по едно кафе ... Като се замисля по добре е от това да си кисна в нас.
    Иначе след снощните задълбочени разговори с приятели още ми я някакво объркано и раздвоено. Колебая се между правилното и грешното, което така силно ме влече. А най-лошото е, че съм на път да поддам, въпреки че знам колко много негативи ще има после. Определено това лято се за формя като голямо изпитание.
    За капак жената на брат му на моя не спира да ме презира и да вижда в мен заплаха ... щом вече и на едното здрасти не ми отговаря ... Върви се обяснявай, че изобщо не ме вълнува мъжа и ... Писна ми от озлобял народ майна ...

Не мога да повярвам, че големи хора се държат като деца! Не мога да повярвам, че ревността може да бъде толкова ддеструктивна! Защо, за бога трябва оная жена да ревнува от приятелите му и да му трови живота?! За какво й е? А той все да направи компромис! Е няма да стане, няма да стане и няма! Няма заради глупавата ревност на няква пикла да си загубим приятелството и обичта! Мамка му и километри, искам да съм там сега ... да видим нейната реакция каква ли ще е!!!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Тъкмо започнах да се наслаждавам пълноценно на хубавото време и то взе, че се развали.

Радвам се, че отново си намерихме общо занимание. Имахме нужда от нещо подобно.

Влюбено...
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Изморена от дългият път, хремава, но все пак още ме държи от снощи. Емоции, доволна и в същото време разочарована. С нови сили за последната седмица преди ваканцията.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на leadyflame
    По-скучен уикенд не знам дали е имало. Поне се свърши. За утре класно по немски, трябва да си преговоря нещата... дано да се справя. Надявам се тази седмица да мине малко по-добре.

Най-лежерният ми уикенд от не-знам-си-колко-време. Много папках, наваксах си и със съня, успях и да ги видя, което си е направо върхово постижения напоследък и ми е супер приятно. 'Ма ми е мноЛ мързеливо и не знам как ще се преодолея. Мързи ме даже да симулирам дейност. Нещо не можах да навържа схемата с някое малоумно оправдание, че да успея да се измъкна по терлици от безумно тягостното мероприятие и май ще ми се наложи да отида. Садец. Ще се запася с цигари и кофеин и ще се моля на всички богове за пощада.

Супер фен Аватара на paradosou
    Някво е готино да се срещнеш със стар приятел и да установиш, че още ви свързват доста неща. И да сте заедно 5+ часа, и да си говорите за кво ли не, и да правите неща заедно, и да се разбирате без много-много обяснения, и, и, и...
    Освен тва има стабилно надеждна възможност да ми потръгнат с пълна пара плановете, с изгледи за безаварийно протичане. ))
    Отскачам за един бърз душ до банята и после нощта е моя, че трябва да се учи.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Определено по-добре. Имам малко да понауча за утре... Нещата започнаха да си идват на мястото, а плановете ми за края на седмицата се нареждат перфектно. Нямам търпение.
    Everything changes, but beauty remains ...

anonymous708973
    Guest
    Ееех.. беше много хубав уикенд... имаше от всичко по малко, обичам разнообразието, което ми предлага - дори когато просто си стоим вкъщи. Заситих си интелектуалния глад с JFK, посмяхме се на Том и Джери, ядейки течен шоколад, като при всеки удобен случай се мушвахме между чаршафите. Ех. Обичам. Колко е хубаво да можем да си говорим за Карибската криза, след което да се спукваме от смях на номерата, които Джери прави на Том!

Седмицата се очертава спокойна, ще имам време да наваксам с думите по английски, а и съм първа смяна. Доста съм доволна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си