- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
[QUOTE=FuCKkK13;10121816]^ значи от преси,маши,сешоар,но не възлагай големи надежди.. ако ИЗОБЩО има ще е минимална.. и да, не е хубаво да се слага лак преди пресата или машата и т.н.[/Q
Амии първо пише лак за коса с топлинна защита и след това '' слагайте от разстояние 30 см след използване на преса , маша или сешоар'' може би имат предвид ув , защото иначе едното си противоречи с другото
Здравейте.Искам да ви попитам някой ползвал ли е този термозащитен спрей на Syoss.Има ли ефект ? И колко струва ? http://www.syoss.bg/index.php?id=78 .![]()
Христос Воскресе, момичета!
Желая на вас и цялото ви семейство много здраве, щастие и само поводи за радост и усмивки!
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
кое му е грубото на черното?! цвят като цвят
^ състарява ..![]()
Христос Воскресе .. бтв. извинявайте ама одеве забравих ;д![]()
Да, а и говоря за момичето.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
FuCKkK13 благодаря за отговора. Ще потърся маслото от пшеничен зародиш,иначе не приемам витамини(като капусли/хапчета де :d) и да весел празник на всички!
^ ами във всяка аптека трябва да го има.. иначе може да пробваш примерно с бирена мая или от тия разтворимите - Б комплекс![]()
защото косата ти ще отслабне и тежестта повече ще влияе и ще ти се поизправи.. стига бе момиче,не се боядисвай !
Sarin4eto, за мене последното, това най-червеното е най-хубаво, изглежда много приятен цвят и не е нещо обикновено, което всеки си слага на косата. Мисля, че ще ти отива.
Другото момиче, което пита, защо и тя да не се боядиса. Сега косата и е 20 оттенъка не може да се каже каква е...
Днес бях с маска - стимулант, бадемово и кокосово масло, ракия, оцет, жълтък, газ, също какао и хума. Стоях пак 2 часа. Накрая си изплакнах косата с вода и оцет.
^ и доволна ли си ?![]()
Ужасен е!Нищо не прави и после косата ми ставаше една твърда и гадна ...
Едно момиче беше попитало за спрея за обем на Елсев.Ами пълен боклук е,не бях доволна никак от него.
Аз не съм си правила скоро маски,но ще започна пак май месец.
Между другото от скоро използвам хининовия шампоан на Каси и съм повече от доволна.Не ми я изсушава или заплита.Става много мека и хубава от него.![]()
![]()
скоро някой да си е правил маска ?![]()
момичета темата замря.. http://xn--80aanll1ahkl9b.com/%D0%B5...E%D1%81%D0%B0/
Предложете ми някакви прически за къса коса /точно под рамената/..![]()
^ Аз в неделя.
иначе да се оплача...много лошо ми изсветлява косата, всъщност "изсветлява" е малко пресилено, но горните ми пластове някак рижавеят и изобщо ми се губи хубавия кестеняв цвят, мисля, че е от слънцето и от сешоара.. Май ще пребегна към боята за коса.
Брюнетките тук да имат такъв проблем? Някакви предложения?