.
Отговор в тема
Страница 93 от 108 ПървиПърви ... 4383899091929394959697103 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 301 до 2 325 от общо 2699
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    не ! с това красиво лице да не си и посмяла да си помисляш да се боядисаш.. така е по-добре.. черното състарява много.. а ти си със светла кожа до колкото се вижда на снимката и на тия години не мисля,че ще ти отива..
    Благодаря за отговора! Не,иначе няма да се боядисвам,не желая да си съсипвам косата с боя,но просто питам от любопитство.

Супер фен Аватара на wiiwa
    [QUOTE=FuCKkK13;10121816]^ значи от преси,маши,сешоар,но не възлагай големи надежди.. ако ИЗОБЩО има ще е минимална.. и да, не е хубаво да се слага лак преди пресата или машата и т.н.[/Q

Амии първо пише лак за коса с топлинна защита и след това '' слагайте от разстояние 30 см след използване на преса , маша или сешоар'' може би имат предвид ув , защото иначе едното си противоречи с другото

Здравейте.Искам да ви попитам някой ползвал ли е този термозащитен спрей на Syoss.Има ли ефект ? И колко струва ? http://www.syoss.bg/index.php?id=78 .

Banned Мега фен
    [QUOTE=wiiwa;10122832]
    ^ значи от преси,маши,сешоар,но не възлагай големи надежди.. ако ИЗОБЩО има ще е минимална.. и да, не е хубаво да се слага лак преди пресата или машата и т.н.[/Q

Амии първо пише лак за коса с топлинна защита и след това '' слагайте от разстояние 30 см след използване на преса , маша или сешоар'' може би имат предвид ув , защото иначе едното си противоречи с другото
    може и така да е,но каквато и защита да има имай в предвид,че е просто,за да си продадат продукта и ако я има тая защита ще е нищожна

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Notebook2 Виж мнението
    Здравейте.Искам да ви попитам някой ползвал ли е този термозащитен спрей на Syoss.Има ли ефект ? И колко струва ? http://www.syoss.bg/index.php?id=78 .
    не съм,но имаше доста НЕдоволни от него..

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Mirelaa Виж мнението
    Благодаря! Питам защото някои са ми казвали,че ще ми отива,а други не. Но и аз мисля,че няма да ми отива,не мога да си се представя ;д
    че ще ти отива, ще ти отива, но ще ти преебе къдриците (ако са естествени)
    имаш страхотна коса btw )

Супер фен Аватара на lqlq89
    Христос Воскресе, момичета!
    Желая на вас и цялото ви семейство много здраве, щастие и само поводи за радост и усмивки!
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    ^^ Първият цвят мисля, че ще ти отива. Червено не мога да си те представя.
    И аз така мисля, а и първият цвят е прекрасен!
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Не.. Така си перфектна..
    Точно така!
    А и черното не смятам, че ще ти отива, много е грубо.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    кое му е грубото на черното?! цвят като цвят

Banned Мега фен
    ^ състарява ..

Христос Воскресе .. бтв. извинявайте ама одеве забравих ;д

Да, а и говоря за момичето.

FuCKkK13 благодаря за отговора. Ще потърся маслото от пшеничен зародиш,иначе не приемам витамини(като капусли/хапчета де :d) и да весел празник на всички!

Banned Мега фен
    ^ ами във всяка аптека трябва да го има.. иначе може да пробваш примерно с бирена мая или от тия разтворимите - Б комплекс

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    че ще ти отива, ще ти отива, но ще ти преебе къдриците (ако са естествени)
    имаш страхотна коса btw )
    Благодаря! Да, естествени са,но защо така ще стане с къдриците ??

Banned Мега фен
    защото косата ти ще отслабне и тежестта повече ще влияе и ще ти се поизправи.. стига бе момиче,не се боядисвай !

защото косата ти ще отслабне и тежестта повече ще влияе и ще ти се поизправи.. стига бе момиче,не се боядисвай !
    О,не,не няма да се боядисвам! Не рискувам !!! Иначе Благодаря за отговорите! Аз съм категорично против боядисването на коса,просто ми беше любопитно.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Sarin4eto, за мене последното, това най-червеното е най-хубаво, изглежда много приятен цвят и не е нещо обикновено, което всеки си слага на косата. Мисля, че ще ти отива.
    Другото момиче, което пита, защо и тя да не се боядиса. Сега косата и е 20 оттенъка не може да се каже каква е...

Днес бях с маска - стимулант, бадемово и кокосово масло, ракия, оцет, жълтък, газ, също какао и хума. Стоях пак 2 часа. Накрая си изплакнах косата с вода и оцет.

Banned Мега фен
    ^ и доволна ли си ?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Notebook2 Виж мнението
    Ужасен е!Нищо не прави и после косата ми ставаше една твърда и гадна ...
    Едно момиче беше попитало за спрея за обем на Елсев.Ами пълен боклук е,не бях доволна никак от него.
    Аз не съм си правила скоро маски,но ще започна пак май месец.
    Между другото от скоро използвам хининовия шампоан на Каси и съм повече от доволна.Не ми я изсушава или заплита.Става много мека и хубава от него.

Banned Мега фен
    скоро някой да си е правил маска ?

Banned Мега фен
    момичета темата замря.. http://xn--80aanll1ahkl9b.com/%D0%B5...E%D1%81%D0%B0/

Мега фен Аватара на Зайче..
    Предложете ми някакви прически за къса коса /точно под рамената/..

Голям фен Аватара на taamara
    ^ Аз в неделя.
    иначе да се оплача...много лошо ми изсветлява косата, всъщност "изсветлява" е малко пресилено, но горните ми пластове някак рижавеят и изобщо ми се губи хубавия кестеняв цвят, мисля, че е от слънцето и от сешоара.. Май ще пребегна към боята за коса.
    Брюнетките тук да имат такъв проблем? Някакви предложения?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си