.
Отговор в тема
Страница 94 от 108 ПървиПърви ... 4484909192939495969798104 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 326 до 2 350 от общо 2699
    Banned Мега фен
    ^ възможно е да е от слънцето.. защо не пробваш да си правиш маска с кафе/какао ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Предложете ми някакви прически за къса коса /точно под рамената/..
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...1%82%D0%BE-%29

Голям фен Аватара на taamara
    какао..обикновено какао на прах или какаово масло?

Banned Мега фен
    ^ какао на прах,но повече помагаше кафето до колкото помня

Благодаря за предложенията

Момичета, от кои шампоани сте най-доволни? Трябва да си купувам нов и се чудя кой да си взема.. По едно време се спрях на Пантен, ама не знам.. ;д Мнения?

Edit: Косата ми е нормална, мааалко по-бързичко се омазнява, но в рамките на нормалното : )
    Момиче ^^

Голям фен Аватара на cheburashka
    след малко ще си мия косата и след това ще си изпробвам новата маска за първи пъттт woohoooo
    за Miosotis става въпрос

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby Виж мнението
    Момичета, от кои шампоани сте най-доволни? Трябва да си купувам нов и се чудя кой да си взема.. По едно време се спрях на Пантен, ама не знам.. ;д Мнения?

Edit: Косата ми е нормална, мааалко по-бързичко се омазнява, но в рамките на нормалното : )
    ами не знам.. пробвай.. иначе аз ползвам професионален,но съм доволна и от шампоаните на Глис

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    след малко ще си мия косата и след това ще си изпробвам новата маска за първи пъттт woohoooo
    за Miosotis става въпрос
    добре,после да кажеш доволна ли си

За Миосотиса - и аз съм доволна, в смисъл, че краищата ми не седят сухи, има блясък по дължините.
    arsenalllbaby , за шампоана, с две ръце съм за Фитовал - жълтия с червената капачка (мисля, че има и друг вид), срещу косопад е по принцип. Аз го ползвам в комбинация с някакъв друг, в момента някакъв на Шаума. Първо нанасям Шаумата, измивам, след това - Фитовала, тъй като той е по-специфичен, не се пени от първия път, затова нанасям някакъв друг преди него.
    Глис също, а и съставът им е приличен, поне такива мнения съм чувала.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    За шампоаните-безкрайно доволна съм от Elseve-жълтия и Orzene beer,а по-гадна маска от Мисотиса никога не съм ползвала!

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Супер фен Аватара на wiiwa
    някой да знае как косата изглежда такаа ... ъмм .. гъста ? или обемна , не знам ;д http://prikachi.com/images/667/4674667t.jpg

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    По-скоро гъста.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Banned Мега фен
    ^ изправена със сешоар може би..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от taamara Виж мнението
    За Миосотиса - и аз съм доволна, в смисъл, че краищата ми не седят сухи, има блясък по дължините.
    arsenalllbaby , за шампоана, с две ръце съм за Фитовал - жълтия с червената капачка (мисля, че има и друг вид), срещу косопад е по принцип. Аз го ползвам в комбинация с някакъв друг, в момента някакъв на Шаума. Първо нанасям Шаумата, измивам, след това - Фитовала, тъй като той е по-специфичен, не се пени от първия път, затова нанасям някакъв друг преди него.
    Глис също, а и съставът им е приличен, поне такива мнения съм чувала.
    дам, на Глис г/д. им бива състава,но на гарниер тц

Мега фен Аватара на strawberry88
    А тези на garnier naturals добър ли им е състава? питам,защото не разбирам ...

Banned Мега фен
    ^ тц.. аз имам с манго и нз си какво и не съм очарована изобщо даже..

Мега фен Аватара на mynichka
    Днес си правих маска и съм направо очарована от ефекта. Първо си смесих хининова вода, мед, ракия и рициново масло- стоплих го, намазах си косата, завих я с кърпа и я затоплих със сешоара. Седях така може би 2 часа, после си сложих жълтък, оцет и кисело мляко- седях още половин час и влязох да се измия. Редовно си правя обливки с коприва и много ми харесва резултата, косата е много по-здрава и силна. (вътрешно също пия много чай от коприва, не ми харесва, но в името на красотата).
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    А тези на garnier naturals добър ли им е състава? питам,защото не разбирам ...
    И аз не разбирам много, много. Ама съм чела други мнения за Глис по отшение на състава им, затова споделих.
    Иначе в състава може да гледаш да пише Keratin...еди какво си Keratin. Кератинът е протеин, колкото повече толкова по-дпбре, основният състав на косата е протеин. Затова е хубаво и да се набляга на храни, съдържащи протеини.
    А иначе имена на съставки, които завършват на "-cone" или "-conol" са силикони и не трябва да се наслагват по скалпа. дано съм помогнала

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Да,за кератина знам.Мерси.
    И да попитам бирената мая колко време трябва да я пия?И колко почивка да правя?Не пише на моята...

По принцип добавките се пият по 3-месечен курс след това, мисля, се прави някаква почивка. За бирената специално според мен няма проблем да си я пиеш без почивка, ако не видиш някакъв "дефект", като увеличаване на апетита например.

здравейте момичета .. според вас кое е по добре
    1. преди лятото да си подстрижа долния пласт и косата ми да е малко под рамото
    2. да чакам да си расте безформена и когато горния пласт порасне с някъде 5 см да я подстрижа

Ако лятото я подстрижа, според вас за колко време косата ще достигне от такава дължина http://prikachi.com/images/165/4682165k.jpg до такава http://prikachi.com/images/170/4682170O.jpg ( съжалявам за снимката, не намерих по подходяща коса ;д ) целта ми е косата да е един пласт и да е равна и отпред и отзад

^ или по точно етооо такава коса искаммм .. убивам за нея http://prikachi.com/images/261/4682261C.jpg .. Марти, ако ми кажеш как да имам точно такава и за колко време приблизителни ще те обичам вееееееееееечно ! :Д

Не съм Марти, но и аз ще изкажа мнение ;п
    А колко безформена е косата ти в момента? Защото, ако не е и не е изтощена или нацъфтяла няма смисъл да я режеш, аз поне не бих..
    Мм..по принцип и аз сега си пускам косата, разликата е там, че не искам да ми е на черта както при теб, а на два, макс три пласта и просто си подстригвам един път на няколко месеца най-долния пласт, някакъв сантиметър - два - три, маааксимум. Може и ти така да процедираш

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Днес си купих професионална маска за коса.Хидратираща е с кокос и зехтин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си