- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Уж ми се спеше, а сега не ми се спи. омг :/
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Имам чувството,че съм най-щастливото същество ^_^ ... Обичам го! <3 ..мноооооооогггоооооо.Надя ам се всичко да продължи да бъде тоолкова хубаво..Просто думите са недостатъчни,за да изразя колко съм щастлива.Не съм вярвала,че може да бъде такъв сладур и да ме накара да се почувствам така сякаш съм единствената..И колкото и време да съм с него,пак няма да ми е достатъчно.Не мога да му се наситя..
спи ми се тая дискотека снощи ми дойде в повече
Тъжен... :/
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Все едно и също...кога ли нещо ще се промени към хубаво :/
>>DjBelev<<
Много добре.Днес реших да пропусна "училище",наспах се хубаво,цял ден си мързелувам в насдаже се чудя дали и утре да не ги лиша от невероятното ми присъствие
![]()
Ми... странно като след сън...и чакам ТЯ да се прибере което ми оправя настроението
![]()
Чувствам се прекрасно от известно време.)) Явно е от хубавото слънце.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Събрах толкова много слънце днес! Много, много, много як ден. Ангажиментите ми приключват един след друг, при това с успехи, надявам се тази тенденция да се запази и в следващия един месец, когато ще са най-големите мъки.
И имам торта. Йей.
Айде, Байерн! Вярвам в победата! Vorwärts!!!
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Хем се чувствам щастливо, защото най-после лаптопа ми се завърна и сега си чувам познатото щракане от натискането на клавишите ^__^ Хем.. ми е супер смотано, защото момчето, което обичам, а до скоро уж и то мен си призна, че истински е обичал други две момичета, но не и мен... нямаше и начин да ме каже мен... то всичко си и приключи, а аз ще си продължавам явно напред.. защо се залъгвах, че ще му кажа, че и смелост събирах .. да ама НЕ.. трънки ще му кажа...
Това е, че не знам какво да правя от тук нататък... уфф :д
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Имам си гости и да са ми живи и здрави тия ми ти пияндурници.
http://www.youtube.com/watch?v=kkeiccrEzyU !
Не мога да повярвам колко спокойна е тази седмица... Изобщо... никакво натоварване, нищо, днес съм карала точно 1-2 часа на училище, не мога да си обясня какво се случва, и то в МОЯТА гимназия, където свободните часове са уж забранени :Д Само трябва да поуча малко по математика и съм готова за утре.
Иначе съм добре, леко притеснена, обаче съм убедена, че са глупости, малко параноична си падам.
Everything changes, but beauty remains ...
Ще се примиря, само че не знам колко още ще ми е нужно.
Всичко от тук нататък насочвам само към .. мен.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ДАААААААААААААА! БАЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРН!![]()
![]()
![]()
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
сад ми е за момичето , НО МНОГО ПОЗДРАЖИ НА РЕАЛ ОТ БАРСА И МЕСИ
Чакам този ден от 5 години сигурно. :Д
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Не знам защо тръгвам за дскл ама...бих се наспал едно много яко ся...ама нека да видим,току виж ми се случило нещо хубаво в дскл,пък и не ми остана много да бъда ученик...така че...![]()
>>DjBelev<<
Ооооооооооох как ме боли главата и всичко.
Легнах си с потник и гащи, а станах без потник и без гащи. И най-странното е, че ги няма никъде. Не мога да разбера какво става.
Докато пушех на терасата за една цигара време щях да заспя три пъти.
Хората са го казали да не мешаш и да не мешаш, ама кой да слуша. Ох!
^Пак ли нощна смяна си бил? :/
И мен ме цепи главата и ми се вие свят и ми се гади, а имам двучасова матура по шведски. Няк'во никакво ми е.
Мистерията "Какво по дяволите се е случвало снощи след като съм заспал" е може би най-забавната част на махмурлийската сутрин. Как върви възстановяването?
ПТ: Нищо не ми се върши и никъде не ми се ходи, но трябва след час да си помъкна задничето. А как не ми се занимава с онези индивиди... Криейтив, да ви имам и криейтива. Пълни некадърници.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Взеха ми кръв. Как да се чувствам?!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ