- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Много съм в настроение днес. Искам... мъж!
Боли ме корема ужаснооо, самосъжалявам се отново,защото болката не отминава квото и да пия, ще се натровя вечеИзключвайки този незначителен елемент денят ми е ползотворен. Свърших си работата.Сега си почивам заслужено , след мако ще ходя да правя салатка и да хапвам,че цял ден съм на половин шоколад.
<3
maDamn
Ей само ме ядосват....е*аси несериозната работа...Как пък се сещат всички за мен само като искат нещо??
Преяла и ми е тъпо ... нещо имах температура сутринта, но хубавото е, че и без това си имам бележка до края на седмицата![]()
Да ме поканят на собственото ми изпращане във фейсбукто не че е лошо поне разбрах от колко часа е
![]()
Истината е, че през живота си не съм бил по-щастлив.Особено след като я срещнах. :*![]()
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
http://www.vbox7.com/play:637f3cd2
Знаех си, че доброто ми предчувствие за това момиче е оправдано и че бях права да не се ядосвам, че ми върза тенекия. Все пак се оказа, че ще излизаме. Свястна е, определено ме грабна това момиче. Изпитвам някаква надежда, че мога да намеря създание от женски пол, с което да съм наистина близка без конкуренцията да се намесва помежду ни.
Боли ме главата.Не искам да мисля или чета нещо по задължение. Искам да си чета моите книжки.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
И мен ме цепи китарата.
Цял ден го играя миролюбиво и добродушно, а някви хора пак са станали с разни анатомични части нагоре и решиха, че щом техния ден е скапан, трябва на всички да им е такъв. Ми, понапрягам се, хич да не е.
Нещо не мога да спя нормално, да ям нормално, пуша като комин, много е дразнещо, дееба. Тъкмо подФанах някакъв режим и влязох у релси и пак срив в системата.
Хубавко ми е. Красива синя рокля, китайско и Той <3 ... Какво повече мога да искам?
Е, искам и да си взема колоквиума по физика, де. :П
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Слънчасах. Но учудващо не бе боли главата. Късметлийка съм.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Пълната дупка, повече няма да стъпя там. Принципно излизам единствено с конкретни хора и явно съм била права, защото това наистина ми дойде в повече. Беше.. дупка.
Но бях и в галерията, умирам от щастие поради този факт. Много добре изглежда! И изложбата беше добра и в събота пак ще отида най-вероятно, това е суперското място, пълно с позитивност и зареждаща енергия! ^^.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Очакванията ми за една прекрасна вечер пропаднаха.. явно като не си правиш толкова планове и всичко стане изведнъж е по-яко, отколкото да плануваш постоянно и накрая да останеш мноооооого разочарован.. надявам се утре да не ме "изненадат" по някои предмет, че дори не знам каква ми е програмата..Хвана ме липсата и забравих за училището..
![]()
Ох, отново се очертават интелектуални разговори в скайп...
Искам да си легна, да се завия през глава и да спя, спя, спя.
Вместо това трябва да се съсредоточа в безкрайните писаници в скайп, за да не изтърва основната мисъл на цялата тази лудост. Бля-бля-бля-бля.
Да, мрънкам си сега, но истината е, че такива разговори ми липсваха малко.
Малко. Подчертавам - МАЛКО.
Липсваха ми в почивните дни, когато ми е скучно.
Не, когато цял ден съм висяла на слънце с опънати нерви и сега едвам се задържам и на стола!
И спря да се върти за миг земята..
Още ли има хора с чувства майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Горе-долу .. Днеска имам биология и нищо не писах , може да имам 2ка . Може да го видя и този път ще го заговоря .. Ужасно ми се спи и ядох само някви бисквити .. Пие ми се нести . Днес ще е готин ден !![]()
^Честито!
Мастийките не са се обадили да кажаш взела ли съм си колоквиума или не. Нема бизнес, нема пАри е положението, а преди две минути ми отмъкнаха кафето изпод носа.
така ме обърква. в главата ми е кашичка, а жегата изобщо не помага.
и емили дикинсън и нейното:
Аз никоя съм. А ти кой си?
Ти също ли си никой?
Тогава двама сме. Но не издавай -
че те ще ни навикат.
Колко е мрачно да си някой
- и като жаба мокра -
да казваш цял ден свойто име -
пред възхитена локва!
и лятото, и приближаващите краища, и вятъра, и смисъла...
Половината работен ден мина, още толкова и ще си я видя, ще се разхождаме и ... <3
Релакс...
десет
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Чувствам се като садистИначе ми е някакво яко, а се очакваше да ми е гадно пак.. май спря да ми пука, нещо..
![]()
Спокойно ми е. И съм доволна. Оценяват ме по достойнство(разгеле) и съм първа писта за всичко.![]()