.
Затворена тема
Страница 113 от 120 ПървиПърви ... 1363103109110111112113114115116117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 801 до 2 825 от общо 2992
    Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Кой от форума гледаше костенурки????
    Искам някой да ми даде информация за тези прекрасничета!!
    Гаджето ми

По темата : Не искам да идва понеделник, толкова хубаво ми беше днес с нея

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Ям си ягодки и си почивам. Нещо ме наболява корема, обаче.
    Everything changes, but beauty remains ...

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Кога стана 7?
    Веднага се качвам в Lernraum-а !
    Трябва да направя кафе, че всички сме скапани вече.
    Почвам с най-гадната психология. Поне има кой да ми помага с медицинските термини...
    Бррррр!

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Едно ми е тегавко ,че свърши прекрасната ми книга...пф. Мисля да сядам да чета по История и Физика. А мерак -нулев,но нямам избор Имам и протокол...бляя да пиша и поздравителен адрес до 12 клас Teheее
    Коя книжка четеше,че си търся нещо интересно и аз !

Иначе ми е малко тегаво,че наближават матурите,а знам толкова малко от материала който ми трябва.Цяла седмица няма да мога да излизам и ми е някакво пфф гадно.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Мълчанието на агнетата на Томас Харис. Доста завладяваща и интересна.Просто ме погълна книгата ...
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Хубаво ми еее. Тази седмица ще бъда адски кратка! Понеделник, четвъртък и петък съм си вкъщи, и то остана само вторник, в който имам само 2 часа и срядата! Хубавко ми е. По-бързо да се точат дните, та да си идвам вкъщи И времето е слънчево, чух си и мойте старци. Абе, хубаво ми е.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Ох, Блаб толкова хубаво го е казала! Завиждам мъничко обаче, защото колкото и да е убиващо да не ти отвръщат на чувствата, по-лошият вариант е въобще да нямаш такива към никого и нищо. Бленувам да знача, а същевременно ме е страх. Старае се всячески момчето, търпи ми глупавите настроения и не се отказва(а докога ли?), обаче мен ме е страх да го допусна до себе си. Не знам дали това е някакво интуитивно чувство, на което трябва да се доверя, или просто съм бъзла и съм решила, че нещата от миналото могат да се повторят...
    Разсъждавам си, ей така, машинално, че и без това си нямам работа, пък ми е каша в главата. Така или иначе съм си обещала нищо да не правя засега и да изчакам с времето нещата да се избистрят.

Мега фен Аватара на babity
    След малко ще се опитам да мръдна малко навън да си събера мислите малко. Колежката не биваше да ми върти такива номера... Днеска цял ден само спя и пак ми се спи и ако след малко не изляза, то ще заспя.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Гаджето ми
    Ааа, да. Тя беше. Мерси ^^ Сега ще й драсна едно ЛС, ако й се занимава да ми обясни туй-онуй..
    (едит: а тя защо не може да получава съобщения?)

Чувствам се перфектно. Успях да подредя ЦЕЛИЯ гардероб, видях се и с него, направих най-вкусните възможни палачинки и сега чакам задушените ми зеленчуци да станат готови. Доволна съм.
    Последно редактирано от xoxi : 05-13-2012 на 18:27
    И спря да се върти за миг земята..

anonymous708973
    Guest
    Хах, колко е разговорлива само и как се опитва да ме умилостиви и да си изкупи вината. Хъх.

Супер! Tъпо ми е,че утре пак на даскало ама иначе съм добре! Много ми липсва моето момче и незнам как ще чакам още една седмица да го вида!

Добре .. Ядох хиипер яката плодова салата , дойде ми в малко повече ,ама нищо ! Ядох , ядох вкуусно ! Утре имам класно по бг , ама нищо ! Танцува ми се , и коолко яко се подхвърлят мажоретките !!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Нервна съм. След погребение ми е още по-кофти.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Мразя да го виждам така съсипан и угрижен ... Явно той я изживява тая криза доста по тежко от мене ... Накрая пак съжалението ще надделее над здравият разум.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Имам чувството, че съм загубила напълно усещането за дясната си ръка. Цялата съм омазана в мастило, цял ден преписвам глупости като побъркана, защо не седнах да уча за тези изпити по-рано, дявол ме взел.
    Колкото повече наближават и четирите изпита, толкова повече се стресирам. Много ми харесва онази работа, искам да ми се обадят да ме поканят на интервю Малко нахално ама поне си знам, че си е точно за мен и няма да се дъня.
    Ох, като знам колко имам да уча и утре, че и по математика, направо ми се отживява живота. ;(

Мега фен Аватара на Colouring
    Подредих си стаята,поизчистих..Не учих обаче.Пак оставям днешната работа за утре.
    .
    И всичко ми се вижда толкова незначително.Имам нужда да поговоря с някого,но не с кого да е..Имам нужда от един човек. ;/

Мега фен Аватара на Зайче..
    ох, какво ще правя утре на теста?! Ще има пак да се чудя от кого да препиша.. пфф.. :х
    Ама поне след училище ще отида да си купя боя и ще се боядисам ^^.
    Иии като заключение, може ли аз да не съм пред дилема.. нее, т'ва е направо невъзможно..

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Тъжно ми е,
    утре ми е последният ден на даскало
    и колкото и да не си харесвах класа,
    осъзнавам, че адски много ще ми липсват всичките..:[

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Утре последен учебен ден...пфф всичките галоши ще ми липсват колкото и да са ме дразнели,досаждали,занимав али...край вече с безгрижното спане в училище...сега като се замисля ми става още по-гадно с оглед на това което ме чака...
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Тъжно ми е,
    утре ми е последният ден на даскало
    и колкото и да не си харесвах класа,
    осъзнавам, че адски много ще ми липсват всичките..:[
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Утре последен учебен ден...пфф всичките галоши ще ми липсват колкото и да са ме дразнели,досаждали,занимав али...край вече с безгрижното спане в училище...сега като се замисля ми става още по-гадно с оглед на това което ме чака...

И аз така. С по-голямата част обаче сме доста задружни и само като си помисля, че каквото е било, вече няма да бъде с тях ииии....
    И т'ва, че повече нЕма да отида до стола да си купя кафе, докато проклинам контролната по математика следващия час; или пък, че няма да играем вече белот в междучасията, или да правим пищови, или да ходим на екскурзии... ;( Ох, много садващ период.

anonymous708973
    Guest
    Бодро. Малко не знам в колко часа трябва да съм на даскало, ама това са бели кахъри :д
    Сега Декстър и голямата купа череши ме зоват... *тананика си*

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Щастливо ми е. Тази седмица ще бъде ужасно кратка! 2 дена от нея почивам, другите 2 имам само по два часа, и то само срядата остана. И по-добре така, по-бързо да свършват и да си отиват дните, че да си дойда вкъщи най-сетне Нямам търпение да видя мойте старци на летището, чакайки ни, и майка да се хвърли да ни гушне и разцелува <3

Днес имам само два часа - един сутринта и един следобяд. Ще се разхождам из града с една приятелка след първия час, ще плюскаме и пазаруваме. Хубавко ми е.

Супер фен Аватара на cyclops
    ОХх най-накрая свърши и този ден. Довечера отиваме с него на кино за малко релакс и после селдва много тежка седмица, но се надявам да се справя...притеснено ми е, но като цяло съм добре.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Искам да имам пушка и да стрелям, да стрелям, да стрелям...

Не си чувствам дясната ръка. Иначе, имам да уча. Скоро няма да излизам, затрупана съм с домашни... и си го искам обратно, мисля, че сега се е променил. Или поне се надявам. Тия пусти 200км.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си