- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Ям си ягодки и си почивам. Нещо ме наболява корема, обаче.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Кога стана 7?
Веднага се качвам в Lernraum-а !
Трябва да направя кафе, че всички сме скапани вече.
Почвам с най-гадната психология. Поне има кой да ми помага с медицинските термини...
Бррррр!
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Мълчанието на агнетата на Томас Харис. Доста завладяваща и интересна.Просто ме погълна книгата ...
maDamn
Хубаво ми еее. Тази седмица ще бъда адски кратка! Понеделник, четвъртък и петък съм си вкъщи, и то остана само вторник, в който имам само 2 часа и срядата! Хубавко ми е. По-бързо да се точат дните, та да си идвам вкъщиИ времето е слънчево, чух си и мойте старци. Абе, хубаво ми е.
Ох, Блаб толкова хубаво го е казала! Завиждам мъничко обаче, защото колкото и да е убиващо да не ти отвръщат на чувствата, по-лошият вариант е въобще да нямаш такива към никого и нищо. Бленувам да знача, а същевременно ме е страх. Старае се всячески момчето, търпи ми глупавите настроения и не се отказва(а докога ли?), обаче мен ме е страх да го допусна до себе си. Не знам дали това е някакво интуитивно чувство, на което трябва да се доверя, или просто съм бъзла и съм решила, че нещата от миналото могат да се повторят...
Разсъждавам си, ей така, машинално, че и без това си нямам работа, пък ми е каша в главата. Така или иначе съм си обещала нищо да не правя засега и да изчакам с времето нещата да се избистрят.
След малко ще се опитам да мръдна малко навън да си събера мислите малко. Колежката не биваше да ми върти такива номера... Днеска цял ден само спя и пак ми се спи и ако след малко не изляза, то ще заспя.
Ааа, да. Тя беше. Мерси ^^ Сега ще й драсна едно ЛС, ако й се занимава да ми обясни туй-онуй..
(едит: а тя защо не може да получава съобщения?)
Чувствам се перфектно. Успях да подредя ЦЕЛИЯ гардероб, видях се и с него, направих най-вкусните възможни палачинки и сега чакам задушените ми зеленчуци да станат готови. Доволна съм.
Последно редактирано от xoxi : 05-13-2012 на 18:27
И спря да се върти за миг земята..
Хах, колко е разговорлива само и как се опитва да ме умилостиви и да си изкупи вината. Хъх.
Супер! Tъпо ми е,че утре пак на даскало ама иначе съм добре! Много ми липсва моето момче и незнам как ще чакам още една седмица да го вида!![]()
Добре .. Ядох хиипер яката плодова салата , дойде ми в малко повече ,ама нищо ! Ядох , ядох вкуусно ! Утре имам класно по бг , ама нищо ! Танцува ми се , и коолко яко се подхвърлят мажоретките !!
Нервна съм. След погребение ми е още по-кофти.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Мразя да го виждам така съсипан и угрижен ... Явно той я изживява тая криза доста по тежко от мене ... Накрая пак съжалението ще надделее над здравият разум.
Имам чувството, че съм загубила напълно усещането за дясната си ръка. Цялата съм омазана в мастило, цял ден преписвам глупости като побъркана, защо не седнах да уча за тези изпити по-рано, дявол ме взел.
Колкото повече наближават и четирите изпита, толкова повече се стресирам. Много ми харесва онази работа, искам да ми се обадят да ме поканят на интервюМалко нахално ама поне си знам, че си е точно за мен и няма да се дъня.
Ох, като знам колко имам да уча и утре, че и по математика, направо ми се отживява живота. ;(
Подредих си стаята,поизчистих..Не учих обаче.Пак оставям днешната работа за утре.
.
И всичко ми се вижда толкова незначително.Имам нужда да поговоря с някого,но не с кого да е..Имам нужда от един човек. ;/
ох, какво ще правя утре на теста?! Ще има пак да се чудя от кого да препиша.. пфф.. :х
Ама поне след училище ще отида да си купя боя и ще се боядисам ^^.
Иии като заключение, може ли аз да не съм пред дилема.. нее, т'ва е направо невъзможно..![]()
Тъжно ми е,
утре ми е последният ден на даскало
и колкото и да не си харесвах класа,
осъзнавам, че адски много ще ми липсват всичките..:[
Утре последен учебен ден...пфф всичките галоши ще ми липсват колкото и да са ме дразнели,досаждали,занимав али...край вече с безгрижното спане в училище...сега като се замисля ми става още по-гадно с оглед на това което ме чака...
>>DjBelev<<
![]()
И аз така. С по-голямата част обаче сме доста задружни и само като си помисля, че каквото е било, вече няма да бъде с тях ииии....
И т'ва, че повече нЕма да отида до стола да си купя кафе, докато проклинам контролната по математика следващия час; или пък, че няма да играем вече белот в междучасията, или да правим пищови, или да ходим на екскурзии... ;( Ох, много садващ период.
Бодро. Малко не знам в колко часа трябва да съм на даскало, ама това са бели кахъри :д
Сега Декстър и голямата купа череши ме зоват... *тананика си*
Щастливо ми е. Тази седмица ще бъде ужасно кратка! 2 дена от нея почивам, другите 2 имам само по два часа, и то само срядата остана. И по-добре така, по-бързо да свършват и да си отиват дните, че да си дойда вкъщи най-сетнеНямам търпение да видя мойте старци на летището, чакайки ни, и майка да се хвърли да ни гушне и разцелува <3
Днес имам само два часа - един сутринта и един следобяд. Ще се разхождам из града с една приятелка след първия час, ще плюскаме и пазаруваме. Хубавко ми е.
ОХх най-накрая свърши и този ден. Довечера отиваме с него на кино за малко релакс и после селдва много тежка седмица, но се надявам да се справя...притеснено ми е, но като цяло съм добре.
Искам да имам пушка и да стрелям, да стрелям, да стрелям...![]()
Не си чувствам дясната ръка. Иначе, имам да уча. Скоро няма да излизам, затрупана съм с домашни... и си го искам обратно, мисля, че сега се е променил. Или поне се надявам. Тия пусти 200км.![]()