.
Отговор в тема
Страница 105 от 108 ПървиПърви ... 55595101102103104105106107108 ПоследнаПърви
Резултати от 2 601 до 2 625 от общо 2699
    Супер фен Аватара на lqlq89
    ^ Много добре си направила.
    А аз искам да попитам за този лосион с копривата, която се смесва с ракия и престояват 15 дни. Някой чувал ли е отзиви? И как точно се прави? Мажат се корените само с лосиона или може и да го сложа и в маската с масла и жълтък примерно?

П.п
    Цитирай Първоначално написано от lqlq Виж мнението
    Да ви предупредя-внимавайте с честата употреба на стимуланти за растеж и сгъстяване на косата,защото настъпва един обратен ефект-запушват се каналчетата на косъмчетата и вместо да расте,косата "замира",казвам го защото наскоро имаше подобен случай с моя приятелка.Докторът _май на дерматолог ходи№ и изписа маска,която да "отпуши" каналчетата и и препоръча такива мазила в корените 1-2 пъти месечно
    Чували ли сте нещо такова? И какъв дълбоко почистващ или някакъв ексфолиращ шампоан да използвам?
    Последно редактирано от lqlq89 : 06-02-2012 на 13:06
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Голям фен Аватара на taamara
    Специално от маслата, като се втриват в корените не мисля, че има нужда от почивка. Вече, ако се ползват някакви други продукти, които съдържат и други съставки, някакви силикони примерно, трябва да се измиват.
    http://zlatnaribka.com/shampoan-za-m...-336-1707.html
    http://zlatnaribka.com/dylboko-pochi...-251-1467.html
    Ако не ползваш стилизанти или други подобни,..които биха могли да се натрупат по скалпа няма особен смисъл и от дълбоко почистващ, говоря за редовна употреба, иначе профилактично се е ок според мен, но всичко зависи от нуждите на косата.

Голям фен Аватара на cheburashka
    сега ми съхне косата, мисля че я измих добре

Цитирай Първоначално написано от sweetybebi Виж мнението
    За подханване на косата

Преди години имах дълга коса, което се оказа голяма грешка впоследствие, но за възстановяването й ми помогна следната процедура: Витамин А или Геритамин от големите капсули (т.е. кръглите топчета, забравих им името в момента ) се пукат с карфица, течността се изсипва на пръстите и се масажира по цялата коса, т.е. в основата на косъма. На мен ми бяха необходими около 4-5 топчета за намазване на цялата глава.
    Така престоява около час преди къпане. Предимство е, че няма никакво увиване с найлони и кърпи, витамина не се стича и не цапа....

Ефекта идва след определено време, зависи колко е изтощена косата.....

Току-що видях това мнение в форума на мамите. Мислите ли, че ще има ефект ?
    За мен е прекалено...чист вит. А в такива големи количества, лично аз не бих го пробвала. В цяло шише шампоан си слагам едно шишенце вит.А.

С маска съм: тривитаминол, стимулант, оцет, ракия, капки газ и какао. Сега се сетих, че забравих да сложа жълтък, но нищо, другата седмица. Стояла съм 2 часа, ще изчакам поне още 1. И ще вляза да се измия, после ще си изплакна косата с литър вода и малко оцет в нея.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

И да ви попитам мили ли сте си косата с домашен шампоан? Четох за жълтък и хума, както и за сода с вода и след това се изплаква с оцет и вода.

трябват ми съветиии, преди ползвах сешоар и преса доста често, 1-2 пъти седмично, понамалих, правя си домашна маска със зехтин преди миене на косата или си втривам стимуланта на Икаров, след измиване с шампоан нанясам червената маска Миозотис, полагам грижи за косата си, обаче съм в търсене на ШАМПОАНА хаха, от всеки скалпът ми е раздразнен, сърби ме, не знам на какво се дължи, мисля, че е от честата смяна на шампоани, но не мога да намеря подходящ за мен, нещо да ми препоръчате, чуплива ми е косата, накъсана и изтощена, възстановявам я, просто искам съвет за шампоан

Бих те посъветвала първо да се погрижиш за скалпа с някакъв лосион, примерно Сеобрал, Себорал Форте. А за шампоана - има шампоани, специално за чувствителен скалп, питай в аптека. Не бих ти препоръчала при проблемен скалп да ползваш продукти от местния търговски супермаркет.

до сега не съм имала такива проблеми, наскоро смених доста шампоани, може да е от някой от тях, не знам
    а и ми пада повече коса, от колкото е нормално, мисля, че се дължи главно на стрес, но все пак ще си взема някакви ампули и поне временно ще спра стимуланта, защото не ми се иска и да прекалявам, ще си остана на домашни маски и така

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Момичета,аз да питам...ако си затопля малко бадемово масло ...нали не се нанася в корените ...защото се омазнява..Нали така?Само по дължината? Извинявам се за тъпия въпрос ама не съм много сигурна
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^В корените се нанася!!!И по дължината също!Не омазнява спокойно,аз винаги без проблем го отмивам.

Цитирай Първоначално написано от dqvolcheto9 Виж мнението
    Момичета,аз да питам...ако си затопля малко бадемово масло ...нали не се нанася в корените ...защото се омазнява..Нали така?Само по дължината? Извинявам се за тъпия въпрос ама не съм много сигурна
    Може би мислиш, че като го втриваш в корените косата ти ще се омазнява по-бързо, но споко, точно обратното, голяма част от маслата регулират отделянето на себум, така че давай смело, няма да ти навреди със сигурност! Просто може да нанасяш шампоан два пъти за по-сигурно

Аз да се похваля доста добре ми се отрази бадемовото масло.. В момента е блестяща и много мекичка !
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

^ Супер, а забелязваш ли по-бързо да ти расте косата? Как го ползваш, в маски ли го слагаш или само него? От колко време?

Ами за растеж още не мога да говоря ,защото го правя това с бадемовото за първи път..Но съм намалила използването на стилизантите,на пресата,на сешоара и някак си по-добре е ! Иначе и преди съм правила маски ,но не само с бадемово,а и с рициново,хума,оцет,витамин а и имаше ефект до колкото помня
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Включвам се с въпросче - момичета, ползвали ли сте маслото от макадамия за косата ?? Или някакви продукти, съдържащи макадамия?
    Ето и статия - http://www.puls.bg/health/beauty-today/news_10213.html

В България знам само ампули за коса с масло от макадамия...
    Иначе аз много искам тези неща http://www.artactionbg.com/haircare.php ама ги няма в БГ...в youtube почти всяко момиче ползва такива и много ги хвалят
    А ти доволна ли си от шампоана на Шаума с аргановото масло,taamara?

Ооуу, да, маската от Макадамия и аз за първи път от Ютуб разбрах :Д та затова и попитах тук дали някой е пробвал продукти с макадамия или маслото от макадамия.
    За Шаума-та с арган и ванилия ... амм ...какво да кажа, този шампоан е прекалено пенлив, по принцип не харесвам шампоани, които след първото слагане върху косата правят ужасно много пяна, съставът е кофти.. Но аз този шампоан го ползвам, как да се изразя, .. като основа - слагам малко в шепата разнасям по косата, след това отмивам и слагам друг шампоан.
    Но определено не бих си го купила отново, следващия път мисля да заложа на Орзен (мнооого го хвалят, както шампоана, така и маската) или някой на Глис, които са с много добър състав, като се има предвид ценовия им клас

Ето и линк към маската от Макадамия, много ми се иска да я пробвам
    http://www.enzo.bg/kozmetika/macadam...masque-250-ml/

изглежда добра, бих я пробвала и аз, но по-натам ще да е това
    аз съм с боя сега, на следващото къпане мисля да сменя Миозотиса с някоя домашна маска

И аз..
    Да попитам как нанасяте ампулите за коса?На мен ми е много трудно и неудобно слагате си на пръстите от ампулата и нанасяте с корените ли?Е то е като вода как да стане...или на памук ли слагате?Как?

Banned
    бан

$h@d0w
    Последно редактирано от Sh@d0w : 06-10-2012 на 18:00

Голям фен Аватара на Colombia
    Oлееее хора!!!!
    Върнах се!

От както обновиха форума не можех да си влезна в профила.Но,сега вече съм тук!

Липсвахте ми.Можех само да чета коментарите ви.

Сори за спама,само исках да ви кажа.
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Хех, добре дошлааа!! : )))) ^.^
    продължаваш ли с грижите за косата?

Голям фен Аватара на Colombia
    Благодаря!

Да,продължавам!

Честно казано,бях престанала с маските за няколко месеца.Наскоро се подстригах и сега отново съм в играта.
    Главно съм наблегнала на тези с кисело мляко,жълтък,оцет/лимон,хума,алкохол.А от маслата в този тип маска слагам само рициново.Прекалено ми е гъсто и тежко за самостоятелно нанасяне.А комбинирано в тази смес ми харесва МНОГО!!!
    Смятам да започна да си впръсквам отвара от розмарин в корените след измисване на косата.

По-нататък мисля да наблегна повече на маслата като ги мажа самостоятелно.
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си