.
Отговор в тема
Страница 107 от 108 ПървиПърви ... 75797103104105106107108 ПоследнаПърви
Резултати от 2 651 до 2 675 от общо 2699
    Супер фен Аватара на lqlq89
    Майка ми няколко години се боядисва с черна кана, сега от няколко месеца с кестенява боя. Но черното си стои, има лек оттенък само. Та въпросът ми е, ако си вземе някакъв блондор или руса боя за коса и след това пак се боядиса с какъвто цвят иска, дали ще се получи? Гледах и тези http://beautycosmetic.biz/rosa-impex...nd-p-6823.html ?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    момичета пиша само да ви поздравя, че продължихте темата и ще се радвам ако има още много вол-ове .. аз продължавам с грижите за косата,най-често си правя маска с жълтък,ракия,кисело мляко,зехтин и оцет,лятото може пак да почна с тривитаминола, скоро мисля да си взема пак проф. шампоан и нещо за защита от слънцето,мисля да си купя и Миосотис .. подстригах се последно март и скоро мисля пак да си взема връхчетата.. това е общо взето .. от време на време ще пиша,но това ще е много рядко.. успех от мен

Мега фен Аватара на strawberry88

Някакви мнения за този спрей?Реших него да си купувам,но пак да попитам някоя ползвала ли го е?И мазен ли е? Попринцип съм много доволна от продуктите им за тяло,но това не съм ползвала...
    Последно редактирано от strawberry88 : 06-19-2012 на 12:06

Голям фен Аватара на cheburashka
    ^и мен това ме интересува, тъкмо мислех за това да пиша хаха и аз им ползвам за тяло продуктите

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    момичета пиша само да ви поздравя, че продължихте темата и ще се радвам ако има още много вол-ове .. аз продължавам с грижите за косата,най-често си правя маска с жълтък,ракия,кисело мляко,зехтин и оцет,лятото може пак да почна с тривитаминола, скоро мисля да си взема пак проф. шампоан и нещо за защита от слънцето,мисля да си купя и Миосотис .. подстригах се последно март и скоро мисля пак да си взема връхчетата.. това е общо взето .. от време на време ще пиша,но това ще е много рядко.. успех от мен
    На тая маска Миосотис съм й хвърлила око.Ти доволна ли си? За суха коса дали ще е добра?

fizzyg,аз я имам маската Миозотис и съм доволна.

Голям фен Аватара на taamara
    Да, и аз нищо лошо не мога да кажа за нея Ама и не мога точно да определя ефекта й :д

На мен косата ми става мекичка и подредена от нея.

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    На тая маска Миосотис съм й хвърлила око.Ти доволна ли си? За суха коса дали ще е добра?
    Аз имам суха коса и тази маска ми действа добре

Супер фен Аватара на wiiwa
    момичета, препоръчайте ми най-доброто спрейче с ув защита

ПС. с снимка и цена ако може .. аа и от къде да си го купя

Голям фен Аватара на cheburashka
    и аз да се разпиша като доволна от Miosotisa, но като че ли го прехвалена тази маска чак
    и никой ли не е ползвал спрея за коса на Carroten, сигурна съм, че е супер, обаче искам да чуя мнение

Аз съм много доволна от спрея http://beautycosmetic.biz/sarantis-c...sa-p-1044.html .
    А някой за моя въпрос по-горе, който е?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Майка ми няколко години се боядисва с черна кана, сега от няколко месеца с кестенява боя. Но черното си стои, има лек оттенък само. Та въпросът ми е, ако си вземе някакъв блондор или руса боя за коса и след това пак се боядиса с какъвто цвят иска, дали ще се получи? Гледах и тези http://beautycosmetic.biz/rosa-impex...nd-p-6823.html ?
    Ако сложи блондор, ще стане рижава според мен. Къната не се маха напълно. Ножицата е решението. Нормално е върху къна боя да не хваща, защото къната е на повърхността на косъма, а боята навлиза в сърцевината.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    fizzyg,аз я имам маската Миозотис и съм доволна.
    Цитирай Първоначално написано от taamara Виж мнението
    Да, и аз нищо лошо не мога да кажа за нея Ама и не мога точно да определя ефекта й :д
    Цитирай Първоначално написано от Elinaaa Виж мнението
    Аз имам суха коса и тази маска ми действа добре
    Благодаря ви,ще я пробвам. А този спрей го търсих в 2 магазина преди няколко дни и не можах да намеря..Трябва да търся още,ако няма мисля,че Нивеа имаха някакви.
    Само това ме притеснява относно спея на Каротен: '' Специална формула за защита на боядисаната коса срещу негативните влияния на слънцето, морската вода и хлора. ''
    Дали юе има проблем,ако се използва на небоядисана коса?
    Последно редактирано от fizzyg : 06-20-2012 на 09:42

Тя две години май се боядисваше с кана и то най-много три пъти в годината. Сега от година е с боя тъмно кестеняво, последно с медено кестеняво. Има си оттенък кафяво-червеникав, на слънце си е тъмно кестеняв цветът й,
    И си мисля, ако се боядиса руса, понеже има много перхидрол вътре и ще избледнее. След това да се боядиса с кестенявичко. Няма ли да стане? То би трябвало да стане де, а косъмът й е плътен, косата й е много гъста. Не си я гори с нищо, само сешоар зимата използва. Прави си маски с Miosotisa от доста години.

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Благодаря ви,ще я пробвам. А този спрей го търсих в 2 магазина преди няколко дни и не можах да намеря..Трябва да търся още,ако няма мисля,че Нивеа имаха някакви.
    Само това ме притеснява относно спея на Каротен: '' Специална формула за защита на боядисаната коса срещу негативните влияния на слънцето, морската вода и хлора. ''
    Дали юе има проблем,ако се използва на небоядисана коса?
    И моята не е боядисана. Ползвам го вече две лета, много ми харесва.

Аа,добре,значи няма да има проблем,само остава да го намеря

Аз си го взех от Метро. Ама и по козметичните магазинчета съм го виждала.

Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    И моята не е боядисана. Ползвам го вече две лета, много ми харесва.
    Мазно ли е или...?

Съвсем малко

Момичета, може ли някоя от вас да ми прати линк към темата за прическите, защото не мога да я намеряя .. ам ще попитам и тук - някой знае ли как се правят лееки къдрици, само колкото косата да изглежда гъста и обемна , спешно ми трябва отговор и ако може без топлина

^Плитке може да пробваш ама по хлабави.
    Аз днес за първи път се накъдрих с пресата и стана уникално <3 ама се развалиха много бързо...другия път ще сложа лак. ;/
    Eто темата. http://www.teenproblem.net/forum/sho...1%D1%82%D0%BE-)

^ Благодаря тии :*

за нещо такова питам - леки къдрици, придаващи обем по цялата дължина http://prikachi.com/images/303/4919303T.jpg
    http://prikachi.com/images/310/4919310L.jpg
    http://prikachi.com/images/310/4919310L.jpg
    http://prikachi.com/images/317/4919317q.jpg

С пяна и с маша са.

^ маллко по подробно описание, ако може ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си