.
Затворена тема
Страница 54 от 120 ПървиПърви ... 44450515253545556575864104 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 326 до 1 350 от общо 2977
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    За час избрах и плочките,и всички мебели и аксесоари за банята Нямам равна просто
    Сега май е време да си легна и да се наспя докато не е напекло от моята страна.
    А колко ми е нервно - не е истина!Да се надяваме,че тия дни ще се чуя с Него,защото в противен случай може и да откача
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Зайче..
    тъжничко.
    ;(
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на Hilary_
    След двучасова чистка на козметика .. шкафа ми изглежда някак празен .. чак ми става тъжно .. ;д
    Време беше да се освободи място за новите попълнения. хохо
    Иска ми се вече да идва есента .. мм <3

Много ми е весело. Имам бира, форнети и сериалче за гледане. Ще бъде приятно начало на лятото.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на Jaune
    спи ми се и ми се готви, и ми се чете, ама след малко пак трябва да излизам, демек няма да стане ...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Боли ме корем, но съм добре. Станах в 7, закусих с обилна порция няколко стотин палачинки с шоколад, после се видях с един приятел и си прекарахме страхотно. В момента си лежа с биричка, книга и ми е супер.

П.П. Единственото нещо което ме дразни са хеликоптерите, които продължават да кражат над Бистрица, опитвайки се да загасят пожара. Гадно ми е. Витоша не е същата :/

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    кръжат*

нещо ми е лошо, трябва да оправя прозорците на терасата,хола и моята стая,а ме мързи
    довечера съм на рд, очертава се тъпо, ще се напия и ще си ходя
    тъпо ми е, топло ми е..уф
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Иска ми се вече да идва есента .. мм <3
    Ааа, не с лошо!
    Добре ми е, мързеливо някакво. И съм доволна - обадиха ми се от работата - 10 лв за час раздаване на листовки. Прекалено е хубаво, за да е истина. И го казвам с най-големия оптимизъм на света.

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    На толкова медикаменти всеки би се чувствал прекрасно!

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Тъпо.Някак умирам от жега и чувствам как скуката все повече ме задушава.Мъчно и подтиснато ми е ,нямам желание за нищо..Трябва да премисля дали започвам отново курсовете по рисуване и да спра да мисля за случилото се преди дни ...Защото иначе ще изпадна в депресия >.<"...А лятото е на врата ми вече...
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на cyclops
    Прекарах уникален, прекрасен, неповторим и незабравим уикенд. Сега ми е едно такова носталгично... ама ще мине

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не мога повече да уча по физика. А няма как...
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на babity
    Отивам на кафенце с малкото ми момиченце, но иначе цял ден ме мъчат тежки мисли. Как ще си намеря работа и като я намеря как ще си вмъкна работното време в тренировките...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard Виж мнението
    На толкова медикаменти всеки би се чувствал прекрасно!
    ахахахахаха

он: Болна съм и не мога да мърдам никъде. Или по-скоро не искам и си търся оправдание. Да минават по-бързо дните, че да стягам куфара и да изчезвам, въпреки, че е все тая, човек така или иначе не може да избяга от себе си. Но пък идеята, че временната смяна на местожителството и климата ще ми реши проблемите, ми носи илюзорно щастие, което напълно ме устройва към момента.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Добре е...знам че не приличам на 19 годишен много много,ама то *баси тъпите продавачки...Спрял съм пред магазина с колата,показвам шофьорска книжка...и тая не може да повярва че съм имал 18...тръгна да смята набор 93 на колко са на калкулатор...не можа...чуди са чуди са...вика ама то книжка на 16 години са дава...дай ми лична карта не книжка..викам добре е не можеш ли да сметнеш на колко съм...набор 93 са на 19,аз съм с колата си,кое е неясното...и ми вика не можело да съм на толкова...е разбрахме се накрая,вече като казах че ако още малко ми се обяснява ще отида в друг магазин...знам че имам малко детско лице,ама съм метър и 85,с книжка и кола...и тая не ми вярва че съм на 19...адски много се нервирам като почнат да ми се обясняват :@ ама не беше ясно че някой трябва да ме изкара от релси днеска...да не говорим че изкарах 15 минути на тъпия светофар щото всички бавноразвиващи се се прибират вече....
    >>DjBelev<<

Голям фен
    охохо дали вечерта няма да бъза забавно и да им го върна хаха

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Добре е...знам че не приличам на 19 годишен много много,ама то *баси тъпите продавачки...Спрял съм пред магазина с колата,показвам шофьорска книжка...и тая не може да повярва че съм имал 18...тръгна да смята набор 93 на колко са на калкулатор...не можа...чуди са чуди са...вика ама то книжка на 16 години са дава...дай ми лична карта не книжка..викам добре е не можеш ли да сметнеш на колко съм...набор 93 са на 19,аз съм с колата си,кое е неясното...и ми вика не можело да съм на толкова...е разбрахме се накрая,вече като казах че ако още малко ми се обяснява ще отида в друг магазин...знам че имам малко детско лице,ама съм метър и 85,с книжка и кола...и тая не ми вярва че съм на 19...адски много се нервирам като почнат да ми се обясняват :@ ама не беше ясно че някой трябва да ме изкара от релси днеска...да не говорим че изкарах 15 минути на тъпия светофар щото всички бавноразвиващи се се прибират вече....
    ^ Я дай снимка

Тая жега ме убива. Бавно изсмуква и последните капчици живот от тялото ми.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от ADMIRALKA14 Виж мнението
    ^ Я дай снимка

Тая жега ме убива. Бавно изсмуква и последните капчици живот от тялото ми.
    Къде ходиш, бре, жено ;]
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Прекалено хубаво не било на хубаво. Знаех си, че нещата са твърде прекрасни и ето, че промяната настъпва. Дано черните ми предвиждания не се сбъднат, че ще ми е мъчно за колегите и шефчетата. Но ако работата тръгне натам, накъдето си мисля, че тръгва, няма да стоя и да си трая. Без значение колко са ми симпатични.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    София, България
    Офф, Витоша продължава да гори и пожара е по-голям :/

Снимки, направени от вкъщи:

http://i.imgur.com/jo6RV.jpg
    http://i.imgur.com/Dhtzu.jpg
    http://i.imgur.com/b1PD0.jpg
    http://i.imgur.com/h1OW9.jpg - хеликоптера с който гасят пожара

Офф. Тъпо ми е.

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Къде ходиш, бре, жено ;]
    Търся си нов мъж, бивши мъжо
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Мега фен Аватара на Зайче..
    боже, майка ми се е побъркала :Х!!
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Направих си една много приятна разходка с маминка и сега си ми е голям кеф.Ям сладоледче .
    maDamn

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Мъчно ми е, толкова ми е мъчно. Мъчно ми е за България, за това, че вървим все по надолу и по надолу. Обиколих Европа, видях различни хора, различен манталитет и просто... просто не ми се прибираше... Всеки път щом изляза от България и се възхищавам на хората отвън, на тия, които са я напуснали. Да, може би в чужбина не е, както си е моят дом, моето си легло, уюта, семейството, приятелите. Но всичко друго просто е толкова зле. По принцип съм емоционална и ще мине време, докато свикна, докато разбера, че няма да се върна там, при тези хора, че тези моменти няма да се преживеят. И остава просто спомена, за съжаление... И все пак се чувствам уморена от дългото пътуване. Заредена с много емоция. Ходи ми се на плажче, нямам търпение. И сега още повече съм радостна, като разбрах, че има възможност да замина в Германия при сестра ми за 2 седмици, направо нямам търпение! Надявам се, че се очертава едно страхотно лято, изпълнено с приятни емоции и много... любов. ))
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    София, България
    Пожара е в пъти по-силен от колкото вчера вечерта. Ебахти държавата, ебахти нещото. Скапано ми е. И той не се обажда. Притеснявам се. Офф.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си