.
Отговор в тема
Страница 10 от 13 ПървиПърви ... 678910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 310
    Ами аз започнах преди 2-3 дена,но незнам къде да го крия..Не е лошо иначе да си водиш..

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Нямам. Опитвала съм, но просто избухвам в смях още в началото. Не мога да разказвам на една тетрадка кво ми се е случвало. Самата идея ми е толкова глупава..

"Скъпо дневниче,
    Сутринта станах, закусих набързо и излязох с Пенка и Ванчето. После се прибрах и седнах да си уча уроците. А вечерта си писах с Гошко."

;D нееее, не е за мен.

Не.Загуба на време.

Фен Аватара на aLeXx4
    Град
    София-я-я-Я!
    Ми не нямам дневник и не мисля да имам
    Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}

Много е хубава тази тема! До сега съм си водела 4 или 5 дневника и сега отново ще започна. Много интересни идеи имате за вашите. В предишните не съм се сещала да си слагам снимки но съм си рисувала!

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Имам,но пиша в него когато се сетя,през 2-3 месецa!

не много прилежно, но да, водя си нещо като дневник.
    започна като си записвах впечатления от филми и книги, но после прерасна в дневник на най-изтормозените човешки състояния, през които съм преминавала. нещо като отдушник ми е по-скоро.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен
    ами имам, ама през седмици две пиша в него!
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    преди водех ама от страх да не ми прочете някой написаното спрях а и осъзнах после че не съм достатъчно откровена в него и не пиша нищо особено....

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Сега не, но когато бях някъде 2-3 клас ми беше интересно.
    Последно редактирано от kitty02 : 02-25-2012 на 20:22

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Не си водя дневник

Супер фен
    Има хора, които цял живот си водят дневници
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Имам! В единият, от 6-ти клас ми е, пиша само известни мисли. В другият пиша веднъж на година и най-вече има планове, мечти и лични работи...Понякога, когато се вдъхновявам да пиша, го правя точно в този.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

И аз имам дневник но не рисувам и не лепя снимки вътре Само пиша ..

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Водех,докато бях малка.

Преди имах дневник..но вече не.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Имам дневник...и винаги си имам. Мии..да, пиша всеки ден. Рисувам си и предимно пиша. Преди няколко дни намерих третия си дневник-той беше от 2009-та. Ама толкова многоо се смях...лелее... преди не съм се смяла толкова много... досега съм събрала цял рафт с дневници... Само пиша смешки,случки от миналото и от деня,чувства....и мн. др.!!!! А в първия ми дневник какви простотии бях писала само...
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 08-01-2012 на 08:32

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Имам дневник. Не съм писала от няколко дена.

Бях го зарязала за половин година, но като го подхванах наново изписах 10 страници за 3 дена Сега пиша по-откровено, като бях по-малка писах само как ми е минал деня и ме беше страх да съм честна за чувствата си, от страх някой да не ми го прочете. Иначе сега с подробности разказвам, мисля, споделям...

Според мен е добре да си водиш дневник. Представете си, един ден умирате. Ей-така. Според мен близките биха се радвали да видят как са минали последните ви дни!

Това, в кръга на шегата.

Фен Аватара на chombak
    Град
    in the dark side
    мнее вече не ;д
    You believe, but what you see?
    You receive, but what you give?

Повече от фен
    Да.Пеша през 3-4 дена.
    Крия го в шкафчето с бельото и превръзките.Едва ли някои има интерес да бърка там

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Не, не бих си и водила
    Не съм по тези работи
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Ами аз още от малка (не че сега съм много голяма де ;дд) си водя дневници , ама тогава за по 1-2 седмици и ги зарязвах . Сега не пиша всеки ден , само когато се случи нещо по-интересно било то добро или лошо..А относно дизайна: първият ми сериозен дневник беше една обикновенна тетрадка облепена с един бял лист и на листа писани сякви работи дори неща от сорта "Мразя Джъстин Бийбър" Сегашния ми е пак една тетрадка , но черна и на предната корица има много красиви лепенки - едни сребърни кафези и птици с камъчета , а отзад взех едни лепящи се листчета (не от тези за бележки , ами нормален бял лист , но като лепенка) , написах любими цитати от филми , мъдри мисли и сякакви такива неща , дори от сорта "Долу алкохола , пийте Кока Кола" и така...Иначе си рисувам най-различни неща , пиша с цветни химикалки , когато ми дойде музата , залепям и пазя неща като листеча на които сме си писали бележки в час , теста ми по английски на който имам максимален брой точки ( беше много важно за мен , защото все изкарвах 59 от 60 точки ) Иии такамм...

Не водя дневник, всичко си изкарвам под форма на стихотворение ако стане нещо интересно иначе за всяка тъпа подробност не си струва....

Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    Нямам. Опитвала съм, но просто избухвам в смях още в началото. Не мога да разказвам на една тетрадка кво ми се е случвало. Самата идея ми е толкова глупава..

"Скъпо дневниче,
    Сутринта станах, закусих набързо и излязох с Пенка и Ванчето. После се прибрах и седнах да си уча уроците. А вечерта си писах с Гошко."

;D нееее, не е за мен.
    И при мен е така Като малка сигурно 3-4 пъти съм се опитвала да започна дневник, но на втория ден ми омръзва вече.. определено не е като за мен

Във всяка жена се крие звяр. Лошо за този, който го събуди и прекрасно за този, който го обуздае.. <3

Цитирай Първоначално написано от Fluffu Виж мнението
    И при мен е така Като малка сигурно 3-4 пъти съм се опитвала да започна дневник, но на втория ден ми омръзва вече.. определено не е като за мен
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си