- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разпитвайте ме (Slobbery)
имаш ли добри приятелчета компютърни мишки , които разбират от много неща и имат "специфични умения"
куче или котка ?
защо си избрала този аватар ?
ти ли беше мадамата със скъсани прашки ? ако да , кво стана с тях ?
хубавка ли се имаш , сравнена със звездите във форума ?
млясвам те
Европейско кино значи..
Препоръка : Гледай zwartboek/the black book, ако си го гледала кво мислиш за него?!
На какво те научиха предишните ти връзки?
maDamn
Няма да се правя на потайна, ще си сложа снимки.
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...32601423_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...64179402_n.jpg
В момента съм с 8кг по-лека, едната снимка е от преди 2 месеца, другата от преди 6.
Скорошни, като направя, ще постна.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ще го гледам !
Иначе, - Да не влагам толкова енергия, когато виждам, че няма как да стане по-добре.
Да внимавам пред кого се отпускам, защото може да ми бъде както любим, така и враг.
Общо взето, че хората не се раздават, съответно и аз трябва да бъда по-нераздаваща се, иначе се изхабявам емоционално.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
от какво имаш нужда точно в този момент?
Ако нямаш друг избор и трябва да напуснеш България, къде би отишла и защо?
maDamn
НомноооомКак си, душице? С какво се занимаваш лятото?
Обвързана си, нали? От колко време сте заедно? На почивка бяхте ли?
Карате ли се? За какво? Кой обикновено търси начин да се сдобрите, тоест, прави крачки към сдобряването?
Какво е кучето? Кой го разхожда? Лигаво ли е?
1. От човек, към когото да си средоточа добрите любовни чувства, нещо не мога да се влюбя напоследък.
2. Родителите ми се опитаха да ме наитиснат да отида да уча навън, всъщност така започнах с мрежите, защото ми трябваха сертификати, за да съм по-конкурентно способна. Съучениците ми са в Кеймбридж, Единбург, предполагам, че и мен ме чакаше сходен път по онова време, даже си взех и ielts - 7.5.
Иначе, аз бих отишла у Швеция или Холандия, защото там са по оупън майндед, а технологиите са им на високо ниво също.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ооооой !!!
1. Работя това лято, иначе от другата седмица напускам, ще съм лектор на ученически лагер до 15.09 и след това започвам на ново място работа, като джуниър нетуърк администратор.
2.Необвързана съм от 2 месеца вече. Иначе, на почивка не съм ходила, не ми се ходи, работи ми се и ми се седи вкъщи, в Самоков, като имам свободни дни , то у нас е като райска градина, и коткииии ! :Д
3.Карахме се. За професионални неща, в една сфера бяхме. И той се опитваше да се наложи. И всекидневието натежа. И такива неща.
Той прави крачка, всъщност, той ми се заканваше, че аз ще го търся и ще му се моля да се съберем :Д:Д:Д - моли ми се 3 пъти, пробвахме и не стана. И пак се държа като гъз, между другото, в един момент стана много агресивен без причина, след това се извиняваше за гадните скандали, но това не променя нищо, вече не ща да се сещам за него.
И хубави, и лоши моменти си имахме, и двамата сме хора - не е само той виновен, и аз съм голяма съчма, безотговорна такава, правя си каквото ми скимне ( не излизах с хора навън, не съм изневерявала и не съм давала поводи за съмнение, в други аспекти си правех, каквото реша), и не слушам много много какво ми се говори, а това го дразнеше много.
Кучето е мелез, между каракачанка и коли, дано не забравя после да пусна снимки. Не го разхождаме, пускаме го и то си обикаля вечер по улиците, иначе понякога, през деня, го взимам с мен, но рядко, защото рядко излизам в Самоков.
Той си мисли, че е човек, качва се в колата с нас и се чуди защо го гоним, като се съберем семейството - бута на вратата, или директно я отваря и идва, да не изпусне :Д И котките са така,
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Язък, готини изглеждахте заедно. Карай де, да се надяваме, че всяко зло е за добро.
Излизаш ли с компания или предпочиташ отделни приятели? Къде ходите, какво правите?
Как си празнува рождения ден?
Какъв сладолед обичаш?
Какъв е най-готиният подарък, който си получила? Защо е толкова специален?
Сантиментална ли си? Пазиш ли си снимки, картички за рожден ден, опаковки от подаръци (?!), смс-и и т.н.?
Ходиш ли по магазините? Обичаш ли?
WORD!И в един ден знам, че ще се самоубият, защото това се случва с хората, които знаят твърде много, без да вярват в нещо свръхестествено.
Защо искаш приятеля ти да е дебел? :Д
Смяташ ли се за мъдра?
Твоя дефиниция за
снобизма?
цинизма?
наивността/наивитетът?
Липсва ли ти бившия?
Колко време бяхте заедно?
Какво може да те отврати у един мъж?
А по-общо?
Какви хора те отблъскват /генерално/?
Кое поведение спрямо приятел е недопустимо и непростимо?
Кой може да ти бъде приятел?
Може ли една любов да е безусловна и трябва ли?
Самоунищожителна ли си?
А какво мислиш за тези хора?
Имаш ли някакъв фетиш или пък част от тялото на мъж, която много много много те привлича?
Имаш ли tumblr : D
Мнение за tumblr?
Залиташ ли по някакви философии, учения и т.н. и ако да, какви?
Извадих и аз рандъм въпросите...
Много ми харесват дотук отговорите ти! You seem nice. Преди си мислех, че си зла, но явно само се правиш : ) Супер ме грабнаха някои твои отговори. Желая ти успех и бърза и стремителна реализация, понеже виждам, че за това мечтаеш.
Последно редактирано от jghgh : 08-20-2012 на 11:01
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Вярваш ли в сродни души?
Какво обичаш да правиш най-много, когато си сама и нямаш работа за вършене?
Какво насекомо/змия/въобще противно на народа животно би си гледала?
Колекционирала ли си някога нещо? Какво?
Мнение за сегашното правителство?
Когато отслабваш как го постигаш? С някаква определена диета или просто с ограничаване на по-вредните неща и повечко спорт?
Има ли нещо определено, което ти действа като муза и те надъхва да действаш?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Как започна цялото нещо с ИТ-то? На колко беше, сама ли учи, трудно ли беше, имаше ли ред сълзи, ред сополи?
Разказвааай!
Ааааа, историята е много детинска , рандом, не знам. Имала съм си винаги 3 влечения, още от малка - музика, комуникация с хора (психология) и технологии.
В началото беше в примитивните им форми, или, за технологиите - във втори клас показвах на околията как да боравят с телефоните и телевизорите си :Д После, в 5ти клас, ми взеха комп - процесор пентиум, 133мхз :Д И вървеше XP :Д:Д !И тогава ровех по регистри даже, всеки ден, по дивайс мениджъра, по биоса, защото нямах нет и ми беше скучно. И в един момент се оказа, че тези неща, дето съм ги намирала там - имали смисъл. В 7-8 клас диагностицирах елементарни хардуерни и софтуерни проблеми, преисталирах и намирах драйвъри, и тъй като в Самоков и Долна баня, в околиите ми и семесйтвото ми, и съседите - нямаше кой друг да го прави - аз съм се занимавала с компите.
В 8ми клас ме приеха математика и информатика в нпмг. Започнах да живея в София.
Имахме информатика 4 часа седмично ( 8ми клас). Винаги съм се справяла безпроблемно с материала, защото ми беше интересно, но не съм задълбавала, защото си имаше хора, които са го учили и преди , в прогимназията, и бяха състезатели на национално ниво, и някак нямах стимул, защото бях далеч от тях. Но..
Но много харесвах преподавателя ми. С точно 10г. по-възрастен от мен. Тази тръпка си я имам и до ден днешен.
Та, в 8ми клас той каза, че ще води допълнителни курсове по мрежи ( сиско ) . Записах се без да мисля :Д
Изкарах първата част, ама тотално нищо не разбирах тогава.
2г. не правих нищо кой знае какво, до 10ти клас.
В 10ти клас имах амбиции да уча в англия, и записах пак първа част. Изкарах я.
В 11ти клас записах втора. Обаче не в училище, ами в СУ. И там питах как се става инструктор. Те казаха - ами харесваме си някого, обучаваме го, ако има желание и така. Казах им, че имам желание и те явно имаха нужда от нови кадри.
Съответно, по време на курса се справях добре, а и хората ВИНАГИ ме мислят за сериозна, някак им вдъхвам доверие, не знам как се случва, но винаги ми е помагало.
Та, питаха една моя учителка, която е асистент в СУ, дали се справям по информатика, и какви наблюдения има в/у мен - тя ме похвалила и така станах лектор, в 11ти клас, на студенти, към външната академия на фми (су).
Започна много да ми харесва да се занимавам с мрежи и знаех, че ако отида в друга държава, няма да имам възможност да направя много за малко време, и че ще отнеме и време, и че няма да мога да наблягам на мрежите, ами на университета ( има си мрежарски сертификати, които е желателно да си караш ).
Бтв, в 11ти клас си хванах едно гадже, дето се разделихме преди два месеца, заради него също май си останах тук. Заради това, че много ми се правеше секс с него и не можех да ставам сутрин рано - порпуснах целия втори срок в училище и останах на изпити за оформяне на оценка + на поправителен по география :Д Взех го с 6 де.
Иначе, през месец водя някакъв курс, от 11ти клас насам.
В 12ти клас - пак не стъпих на училище, не ходих на уроци, не съм чела произведения, нищо.
Обаче..
Започнах да се готвя за националното по мрежи. И станах трета :Д И ми признаха оценка 5.50 за софийския :Д Даже малко ме даваха по тв7 :Д
На матурите по бел и англ, без да чета и грам :Д:Д имам 5.51 и 5.70, съответно съм възхитена от себе си, завърших училище с 5.71 :Д
Та, бях решила веднага да си намеря работа, защото в технологиите трябва да работиш, за да си добър. Това ми е приоритет. Около матурите ходих на интервю и тест за работа, и ме взеха на работа, това се случи от 28 май тази година.
Network operations center engineer, или общо взето съпорт. Много трудно ми беше в началото , защото съм момиче и не съм вършила много технически неща, пък и стоях от 9 до 9 , и изнемогвах. Пускане на кабели, измерване на оптики, конфигурации, сървъри, абе не са сложни нещата, ама аз ги пипах за първи път. Много ми е кеф със стажантите - те са 3-4, и обичам да им обяснявам разни неща, и да работя с тях.
Обаче за 2-3 мсеца ми писна общ съпоррт, исках си нетуъркинг.
Пуснах документи за NOC , обаче в близуу. Викнаха ме на тест . За час и половина изписах 8 страници голям формат, върху тест с отворени въпроси. Изписах 8 страници. По мрежарски неща. Чертах си схемички. Беше покъртително, защото трите момчета, които правеха тест с мен - завършили студенти, само се шашкаха и ме питаха някакви неща, и им помагах, и накрая си тръгнаха 30 минути преди края, без особено много надежда.
Викнаха ме на второ интервю, държах се дебилно.
И ми звъннаха, да ми кажат, че са ме харесали. И даже, ми предложиха за junior network administrator, което е това, което исках да работя. //оказа се, че мой колега от фирмата ми също ходил, обаче не го викнали на интервю след теста.
И , нали, трябваше да кажа, че напускам, в сегашаната ми работа, а хич не ми се искаше :/ Привързах се към ситуацията просто. И казах, миналата седмица, на шефа. Казах му, че не съм доволна от себе си, как се справям. Очаквах да ме пуснат да си ходя, без да ме искат, все пак съм 18г. момиче, без много опит, а и с шефа бях говорила само на интервюто, никога повече след това, и бях панирана малко.
Каза ми да помисля до понеделник, защото нямал наблюдения да не се справям.
При което днес ме повика и ми принтира отчета на лидера на екипа ни - подчерта ми, че имам два пъти повече решени казуса ( така да се каже) , като брой, от другите. И оценката ми беше от най-високите. И каза, че има друга причина, и беше безкрайно мил, ама не му казах, че е заради друга работа.
И си казах - ох, всичко е наред, не привличам внимание, всичко ще е наред.
Обаче - шефа ме извика пак, да ме пита дали няма да ходя в една фирма, и аз му казах не за нея, и му казах къде отивам , и като какво. Той се подсмихна нещо, предполагам, защото на близуу е лоша славата, съответно мислех, че няма да вземе на сериозно желанието ми да се занимавам с по-мрежарска длъжност.
При което - отново ме извика, да ми каже, че държи да ме задържи на работа, и да си кажа какво искам да работя и каква заплата искам. 30 минути сигурно отдели, за да ми обясни, че имам ценно качество.
В крайна сметка, след 3 месечно пребиваване, ще се местя при админите и ще се обучавам при тях, нетуърк админ ще да се водя.
Та,. сега - срам, не срам, трябва да пиша на близу, че трябва да се откажа, въпреки, че им потвърдих вече.
Иначе, не очаквах на някой да му дреме за мен, камо ли да ме питат какво искам за да остана :/ В сми, много се зарадвах, че съм полезна.
Като цяло, покрай това инструкторство (лекциите), си имам и стабилни познати в средите, но никога не съм искала да разчитам на това. Приятели(колеги) са ми предлагали препоръчат, но съм отказвала. Харесва ми да бъда оценявана за това което правя, а не заради някакви други неща.
Та, в последните 3 месеца, за отрицателно време, набрах някаква сила, дано не се изгуби в настоящето.
Ще съм лектор на ученически лагер 15 дни през септември, което много ме радва, че ме поканиха от училище, да даскалувам на зайците <3
Междувременно, станах трета и на състезанието за инструктори по сиско мрежи :Д
Та, това са нещата, както мога да ви ги обясня с малко думи. Няма смисъл да ви обяснявам точно какво работя, какво правя и т.н. , ако на някого му е интересно това, мога на лс да кажа, за да не наспамвам.
Иначе, в работата ми, за 3 месеца, много научих от практическа гледна точка, и ми е било винаги много приятно, когато си свърша работата качествено.
Общо взето, щом един колега/мрежар/доцент , с който пием бира след работа, ме хвали , че съм успяла да израстна много последните месеци, може да се каже, че съм щастлива от тази гледна точка.
Пък и цялата рода ми се радват, някакво яко е.
Аввв, голям съм спам, ама това е , което се сетих.
Важното е , че всичко започна с това, че харесвах учителя ми, и мислех, че като стана инструктор по мрежи, ще ми обърне внимание, и бтв веднъж ми написа във фб, след състезанието по мрежи, че се гордее, че ми е преподавал !! :Д:Д
И после казвате, че любовта , платоническата, е безполезна и непродуктивна.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Съгласна!
Имаш ли книжка?
Ако имаш - трудно ли я взе,ако не- искаш ли ?
Какво мислиш за София като град?
Има ли потенциал в младото поколение?
Какво мислиш за т.нар. "биячи на пенсионери"?
maDamn
Ехеееееееееее... това беше стена от текст, която ми беше интересно да прочета.
Възхищавам ти се, rly!!!
Ти си една риба, овладяла прилива.. :Р А и правиш нещо, което обичаш, та явно затова си толкова добра.. Респект, много голям при това!
А сега въпрос:
Има ли дума/думи на английски, която ти звучи по-добре, отколкото на български?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Кога ще ходим да събираме мъртви бебета от гробищата?
Искаш ли да си разменяме котки и да си представяме, че са Ю-Ги-Йо карти или покемони?
Ако моите котки и твоите котки се оженят ще станем ли братя?
Какво мислиш за глобал?
Редно ли е да се започва льобувен живот преди 90 годишна възраст?
Какво мислиш за Бог (не, не мачока - другият, от небето)? Виждате ли се често?
С либьоф, анонимният ти сталкър, който довечера ще те навести, докато спиш (както всяка друга вечер).
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ