- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разпитвайте ме (Slobbery)
Аз и този път няма да пропусна да кажа "Слагайте LadyDi"! *усещам как ще ми се върне тъпкано някой ден*
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Яяяяяяя, блаб
цитирай ми набързо нещо много любимо твое в стихотворна форма.
И нещо друго много любимо в музикална такава (ако може с видео към youtube/vbox/whatever).
Ако можеш да напишеш сценарий за филм, какъв жанр би бил и какви биха били по характер двамата (само толкова), главни герои?
Недей засега. Не сте готови да видите другото ми "аз"с дребните камъчета и обърнатите каруци.
А и не мисля, че ще отговоря на всеки един зададен въпрос...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз искам npp. Ама и на LadyDi съм съгласен.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
изненадвате ме...
нека Блаб си реши
(и първо да ми напише нещо пак)
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ех блаб...пропуснах те, беше ми интересна.
Слагай лейди или чачо да става мелето.
П.С Калпазанката също може.
Чачо, да!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Абе Чачо е в сесия. След 30 минути пътува за София, дори не знае дали ще има нет. Па и надали много ще го ползва за форума тия дни. Като се оправя с изпитите може да ви подсетя и да седна.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ЛейдиДи НЕИЗБЕЖНО Е!!!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Като толкова искаш някой да те разпитва и т.н що не си направиш един ASK.FM , там ще те питат какви ли не въпроси, че чак ще ти омръзне![]()
Моят въпрос ! * ~ Повече позитивно или негативно мислиш ~ * ? * BTW - предварително се извинявам за тъпия въпрос, просто не можах нищо друго да се сетя;д
ох, Марина ми е толкова любимо същество. и като такова е толкова потайна:Д
нека да е тя, обаче искам здраво да я разпитате, аз събирам багаж, но ще се включа по някое време.
нещо мое:
лостове
срещаме се случайно
на улицата
отклонявам поглед
за да ти направя място да преминеш
ти обаче приближаваш
твърде много натежаваме
опорната точка остава далеч
//тези са ми в настоящия цикъл, не че не им личи, де:Д
-----
на Александър(с когото можем да напишем някога нещо заедно, примерно):
//щурец ми отказа любезно
цитирай ми набързо нещо много любимо твое в стихотворна форма.
Код:Белова /Марин Бодаков/ сега обличаме трупа и имаме проблеми с копчета сега нагласяме трупа и душим сенките във въздуха сега изнасяме трупа, покриваме го с пръст и клони усещаме недостига на органи, с които да тъгуваме сегаКод:Дядо и светкавиците /Георги Господинов/ поради К. Павлов Когато е мрак и светкавици когато вали и светкавици някой щрак и светкавици Снимат ни казвам ти снимат ни ето сега гълъбчето малко така гълъбчета Кой ще е този Галубчик дето се пише с главната буква на Фотограф ни се пише всичко вижда всичко снима за него са нашите пози за него са нашите рози за него е нашето зе-ле нашите кисели мимики Като идем някой ден горе казвам ти цял живот ще разглеждаме снимкиИ нещо друго много любимо в музикална такава (ако може с видео към youtube/vbox/whatever).Код:приказка /Силвия Чолева/ (мото: Кой тропа, кой бута? От мойта къщурка кой сладичко хрупа? от приказката) и като вървели през тъмната тъмна гора и луната също се криела и търсели градината от сънищата и понеже щели да се загубят и само единият знаел пътя и не смеел да се обърне назад и като вървял пускал трошички и в шепата не останало нищо и къщата от сладкиши не се виждала и другият го нямало вече и се оказало че всичкото е градина и съвсем се объркали и поотделно се уплашили и се събудили и много ги заболяло от тези жеги после дъждове крушите окапаха каза Хензел на Гретел
пусках музика назад, от няколко дни слушам http://www.youtube.com/watch?v=Rx-L8hxrJlg
Ако можеш да напишеш сценарий за филм, какъв жанр би бил и какви биха били по характер двамата (само толкова), главни герои? - аз мога, 'що да не мога, даже съм го правила:Д нещо като киното на София Копола. просто, като я гледам, си казвам "фак, т'ва все едно аз съм го правила". но иначе не знам, аз съм човек на настроения, а и обичам да влизам в различни ролеви игри (това ми е усвоената театралност), та определено бих експериментирала във всички форми на изкуството. занимава ми се с кино, да. може би, някой ден...
за персонажите: Чехови такива, мълчащи, преглъщащи се, мислещи, чувстващи, страдащи, самотни, но не и сами. абсурдни, по един или друг начин. смешни, със сигурност.
това беше от мен. успех на Чачо с изпитите! хубави последни летни дни на всички!)
Последно редактирано от Blab : 08-27-2012 на 17:21
ми окей, почвайте ме
Blab, беше прекрасна както винаги![]()
Последно редактирано от LadyDi : 08-27-2012 на 17:38
На колко си?
От дека си?
С какво се занимаваш? Защо избра това?
Винаги ли си искала с това да се занимаваш?
То най-голямата ти тръпка ли е?
Какви други topics те вълнуват?
За какво мечтаеш?
Искаш ли да имаш семейство?
Мислиш ли че всички трябва да сме мъничко луди, за да оцелеем в тоз жесток свят?
Впрочем, мислиш ли че светът е жесток и несправедлив?
Впрочем, какъв мислиш че е светът като цяло? А какъв би искала той да бъде?
На теб кой ти е любимия герои на Тери Пратчет?Защо?
Понякога случва ли ти се да прилагаш негова психология в живота си?
Можеш ли да кажеш, че си щастлива? Какво ти липсва? За какво мечтаеш?
Хобита?
Обичаш ли животните? Кои са ти любимите?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Какво те успокоява?
Какво е в състояние да те изкара извън релси?
Водач ли си - твърд характер, винаги начело, непоказващ своите емоции - или предпочиташ да си част от групичката, следваща някого - никога в центъра на внимание, никога отличаваща се -?
Постни ми поема която харесваш. Имаш ли любим поет или поетеса?
Мислиш ли че чалгата кара младите на затъпяват?
Какво според теб е нормално за едно дете да прави на 12-13 годишна възраст?
Как си се представяш след примерно 5 години? Мислиш ли че ще осъществиш тази представа за себе си? Ще бъдеш ли разочарована ако не го направиш?
От какво те е страх най-много?
Мислиш ли че парите са корена на всяко зло?
Религиозна ли си?
Какво мислиш за вманиачените християни, проповядващи така строго и дълбоко своята религия?
Атеист ли си? Мислиш ли че Господ съществува или предпочиташ да вярваш че него го няма, но пък някаква по-мощна и висша сила е там някъде над нас?
Давай че искам да те питам още :Д
Ти мен не ме харесваше много, ама както и да е.![]()
Има ли нещо, което те нервира страшно много и направо ти бърка в здравето и какво е то?
Удряла ли си шамар или юмрук на някой?
А идвало ли ти е да удариш?
Коя ти е любимата песен за момента?
Има ли някой филм, песен или книга, която да можеш да гледаш, слушаш или четеш много пъти без да ти писне?
Каква ти е самооценката?
nigga stole my bike
Аааа. Значи си романтична натура. Падаш си по свещите, розовите листенца и вана пълна с пияна на приглушена светлина? Емоционална ли си?
Традиционалист ли си?
Защо точно Южна Америка? С какво те привлече?
Казваш, че за да бъде човек завършен/пълноценен като личност той трябва да има семейство. Това семейство от родители, братя, сестри баби и дядовци и домашни любимци ли се състои или от съпруг/а и дечица? ( и разбира домашни животинки) Или и двете?
//ох, кажи им, че си омъжена за съфорумник, моля те:Д