.
Отговор в тема
Страница 3 от 12 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 279
    Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    ПРЕДАВАШ СТРАНАТА СИ КАТО СЕ ПЛОДИШ С МИРИЗЛИВИ ТУРЦИ

ПРЕДАВАШ ВЯРАТА СИ КАТО ПРАВИШ СЕКС С ДРУГОВЕРЦИ

ТИ СИ ВРАГ НА НАРОДА БЕ ТИ СИ ОСМАНСКИ ПОКЛОННИК
    мухахаххахахахахаааааааа

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Jus7Smil3Back Виж мнението
    Първо: По-скоро ти миришеш, отколкото приятелката ми.
    Второ: Аз съм атеист и хич не ме ебе за тая работа, а между другото - тя е християнка.
    Трето: ТИ СИ ТЪП, ОГРАНИЧЕН МАЛОУМНИК И АКО ВЯРВАХ В ГОСПОД, ЩЯХ ДА СЕ МОЛЯ ЗА ТЕБ.
    Мен са ме осолявали като малък и за това не миришам за разлика от турците, които не ги oсоляват и главата не ми е плоска, като дърво отзаде, защото са ме обръщали като малък за разлика от турците
    И щом не си расист ти пожелавам детето ти да се ожени/омъжи за циганин/циганка

GTFO
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 08-30-2012 на 17:00
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мен са ме осолявали като малък и за това не миришам за разлика от турците, които не ги усоляват и главата не ми е плоска, като дърво отзаде, защото са ме обръщали като малък за разлика от турците
    И щом не си расист ти пожелавам детето ти да се ожени/омъжи за циганин/циганка

GTFO
    Имаш железни доводи.
    Комплексиран смешник си. Да обобщаваш хората от една националност като миризливи, не те прави нищо друго, освен жалък, ограничен тип. Не е до националността, а до човека. Ето примерно ти си българин и си тъп селянин, ама това не означава, че всички българи са тъпи селяни?

Мега фен
    Щото мразя тъпите миризливи чалми за това съм комплексиран лол лол лол желязна логика
    И наистина турците си меришат за това изобщо няма смислъл да спорим тва е факт, както и че си прост
    Аз може да съм тъп селянин ама не си лягам с миризливи туркини, защото са се сършили българките
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Щото мразя тъпите миризливи чалми за това съм комплексиран лол лол лол желязна логика
    И наистина турците си меришат за това изобщо няма смислъл да спорим тва е факт, както и че си прост
    Аз може да съм тъп селянин ама не си лягам с миризливи туркини, защото са се сършили българките
    Ти малоумен ли си бе? Аз ти казвам,че приятелката ми не мирише, а познавам и други турци, които също не миришат, а ти казваш, че било факт?! "Аз може да съм тъп селянин" - за сега това е единственото вярно нещо което каза, малоумник. И що трябва да са свършили българките, за да имам приятелка туркиня? Много по-умна и по-красива е от всички момичета които познавам и националността няма нищо общо с това. Ти си кръгъл идиот.

Мега фен
    Представям си тогава с какви хора общуваш, щом някоя засукана кадъна е по-умна и по-красива от цялото ти обкръжение Ти да не би да живееш в някое ромско гето, че да ти се струва толкоз убава и умничка или просто си ретард хахаха
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Живея във Варна, в цветния, и засукана кадъна ще викаш на майка си.

Мега фен
    Как да и викам така при положение, че е българка
    Не ме интерсува къде живееш, но явно хората, с които общуваш са някви утайки щом твърдиш, че няква турска пача е по-ума и по-красива от всички, които познаваш, това само по себе си говори колко си ограничен откъм комуникация с нормални български човечета..
    Ходи и души миризливия гъз пък зне ли се, може и някой ден някоя българка да те вземе
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Не ме интерсува къде живееш, но явно хората, с които общуваш са някви утайки щом твърдиш, че няква турска пача е по-ума и по-красива от всички, които познаваш, това само по себе си говори колко си ограничен откъм комуникация с нормални български човечета..
    Ходи и души миризливия гъз пък зне ли се, може и някой ден някоя българка да те вземе
    Има изключително хубави туркини,но са рядкост.Българките са много красиви много.Но за какво водите този спор?Как така миришат?Като циганите ли?Щото те и да се къпат се си миришат на цигани.

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Има изключително хубави туркини,но са рядкост.Българките са много красиви много.Но за какво водите този спор?Как така миришат?Като циганите ли?Щото те и да се къпат се си миришат на цигани.
    wut
    Аз дори не споря, просто гледам, че младежа се обижда и гневи и за това продължавам да пиша
    Иначе да, има и хубави дахлийки , но повечето са с някви криви глави и МИРИШАТ не защото не се къпят, аз изобщо не говоря за хигиена тука. И най ми е смешно, че всички казват, че турците МИРИШАТ, а само тия дето си общуват с тях по-обстойно твърдят обратното, ами да ако цял ден си в кравешки лайна предлполагам, че и на теб кравите няма да ти МИРИШАТ
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    А Каванч Татлату от турските сериали дали е добър любовник?Питам?

Ходил съм и с българки бе, смотльо. По принцип обичам да споря, ама ти си толкова просто парче, че нищо не ти влиза в малката тъпа глава.Ако искаш като наминаваш покрай Варна, да те запозная с утайките с които общувам? Нещастник.

Мега фен
    Ходил съм и с българки бе, смотльо. По принцип обичам да споря, ама ти си толкова просто парче, че нищо не ти влиза в малката тъпа глава.Ако искаш като наминаваш покрай Варна, да те запозная с утайките с които общувам? Нещастник.
    Абе кълвач тия приказки с кой си ходил и кой не ги разправяй на децата пред блока, с кой си ходил бе недоносче малко, с колко путки си излизал, че си седнал тука да ми говориш бил ходил и с българи, на 16/17 години си бе пикльо нещастен.. Ти освен за сладолет с някоя мацка(освен мангалката) ходил ли си бе паляк убит хахаха
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Голям фен Аватара на adoreher
    не се карайте бе
    бийте се ;d

иначе абсолютно при никакъв, никакъв,
    ама НИКАКЪВ повод нЕма да си легна с такова НЕЩО.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Хаха турците миришели... Познавам доста турци, имаше един, който наистина миришеше понякога
    А познавам и двама български момци, които също си миришат и то повече?!
    Циганите пък те почти всички миришат май, не знам, с такива впечатления съм останала...
    Но в България много цигани твърдят, че са турци и много хора имат грешни представи за турците, и ги сливат в една общност, което въобще не е така.

Абе кълвач тия приказки с кой си ходил и кой не ги разправяй на децата пред блока, с кой си ходил бе недоносче малко, с колко путки си излизал, че си седнал тука да ми говориш бил ходил и с българи, на 16/17 години си бе пикльо нещастен.. Ти освен за сладолет с някоя мацка(освен мангалката) ходил ли си бе паляк убит хахаха
    Абе ей нещастник смешен... за сладолеТТТТТ най-вече съм ходил.Ти като си по-голям от мен, поне да беше научил елементарния български, нали уж голям българин се водиш? И недей да я наричаш мангалка, мършо пробита. Супер голям жалкар си. Няма да споря повече с теб, щото си прекалено тъп, за да се води нормален спор.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от adoreher Виж мнението

иначе абсолютно при никакъв, никакъв,
    ама НИКАКЪВ повод нЕма да си легна с такова НЕЩО.
    аз за тва те уважавам тебе
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Хаха турците миришели... Познавам доста турци, имаше един, който наистина миришеше понякога
    АБЕ МИРИШАТ ТИ КАЗВАМ БЕ.. И ИМ СА КРИВИ ГЛАВИТЕ ЗА ДЕТО НОСЯТ ФЕСОВЕТЕ ПО ЦЯЛ ДЕН
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

omg
    никинценце, успокой се
    като се обиждате и си търсите грешки
    нищо нЕма да стане
    турците са си гадна нацийка, още повече че в българия са се умешили и с *ромите* хаха
    => турците са си гадни и да, имат хубави момиченца, но все пак са гадни
    ко толкова не му разбирате? ;3

Мега фен
    Абе ей нещастник смешен... за сладолеТТТТТ най-вече съм ходил.Ти като си по-голям от мен, поне да беше научил елементарния български, нали уж голям българин се водиш? И недей да я наричаш мангалка, мършо пробита. Супер голям жалкар си. Няма да споря повече с теб, щото си прекалено тъп, за да се води нормален спор.
    ХАХАХА усещам те как къртиш в момента, яТ ли та е ? яТ та е унфър смешен
    Тва беше най-тъпото сега да ми говориш кое как съм писал, oлекна ли ти на душицата като не мога да пиша, а ти си османски поклонник
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Само,че тук става дума за teenproblem

omg
    никинценце, успокой се
    като се обиждате и си търсите грешки
    нищо нЕма да стане
    турците са си гадна нацийка, още повече че в българия са се умешили и с *ромите* хаха
    Обяснявам, че не всички са едни и същи. Всичко има изключения. А той ще ми вика, че съм бил османски поклонник... цървул прост.

Мега фен
    а така кажи му го ти, че може и да се сети никинцето0
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

е е е
    и ти за един османски поклонник
    му изсипа една каруца тор на главата
    цървул, жалкар, бла бла бла
    пълни филми.

На теб готино ли ш ти е ако дъщеря ти се хване с турчин?

Мега фен
    Обяснявам, че не всички са едни и същи. Всичко има изключения. А той ще ми вика, че съм бил османски поклонник... цървул прост.
    ти луд ли си бе как ще приравняваш българите с тая анадолска измет , ти си ненормален бе младежо :0
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

младежо :0
    о бате

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си