- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с турчин?
и за кво говориш бе мацо?
че нямаме право да спорим?
че нямаме право да си защитаваме мнението?
аре ако обичаш,
има си модератори, calm down
Абе айде, айде... Важно е какъв е човекът, а не дали е мангал или турчин или българин. Имам добри приятели и познавам и турци и цигани, дет са големи пичове и некои цигани даже не съм знаел, че са цигани сума ти години. Турчинът сега няма нищо общо с тия преди 150 години (или там колко са до освобождението).
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Става дума за това,че не приемате мнение различно от вашето. Така ли е?
Откачена работа, пази Боже. Турците били кофти стока, турците това, турците онова. А че ние идеални ли сме? Ние сме си баш боклуци, ама карай. Всичките ми свестни познати, които живеят в чужбина, предпочитат да нямат пряк досег с българи - защо е така? Защото не са патриотично настроени или просто онея са тъпи байганьовци, които търсят келепира и как да прецакат другия? Засрамете се малко. Религията това, религията онова. Чакай бе, говорим за секс, не говорим за такива неща. Като стане дума за такива неща, всички ставате религиозни, ама сигурно кракът ви в църква не е стъпал. До гуша ми дойде от псевдо християни и псевдо патриоти. Ценете хората като качества, като личности, а не като произход. Никой не избира къде да се роди, но всеки може да се изгради като личност без значение от раса, пол, религия и прочие. А най-смешното знаете ли кое е? Че 80% от българите си мислим, че сме повече от останалите, че ние сме неправилно ощетени за всичко, ощипани моми постоянно, а европейците ни смятат несправедливо за "втора ръка" хора, като ние сме по-кадърни от тях и прочие. Слезте на земята. Не живеем в 17-ти век - всичко е глобално - колкото и да е гадно на едни или приятно на други. Свиквайте. Сори за отклонението от темата, но ми писна от "патриоти" - патриотът е човек, който цени родното и го почита, но уважава и чуждото. Идиотът е този, който си мисли, че всички са му в краката!
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
ники, щото каза ''ако имаме възможност няма да го направим ли''
вземи един учебник, почети малко история и виж колко пъти сме имали възможността, колко пъти сме помагали и колко пъти са ни забивали нож в гърба :о
така че недей ми говори
щото българите може да са всякакви, ама няма да тръгнат против някого и да упорстват и да се гаврят с него 5 века
разбираш ли за кво ти говоря?
надали, все тая, зарежи, не ми отговаряй
а знаеш ли кое е още по-глупаво?
пет века да не са успяли да ни притопят насилствено,
а аз щото ми е готино да си цапам кръвта
мии айде да не?
Тук сгреши.А ти пък си малоумен изврятеняк,който води безсмислени спорове и пренебрегва очевидното.Турци ахххххх гадни турци,набивали са тези,които не искали да си сложат чалма и да признаят Аллаха на кол,на кол момче.Това е пълна извратенящина,пълно лицемерие и трябва да си с болен ум та да го направиш това.А ти защитаваш тези хора.И не ми говори,че приятелката ти била християнка.Тя е ТУРКИНЯ.Чак си мислех да те защитавам аааааааааамаха,минавам на другата страна и вече не съм неутрален![]()
![]()
![]()
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
АХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАА УКАЗВАТ ЛИ ВЛИЯНИЕ..... май даскалото не е указало влияние върху теб.
Не знам за останалите, но единственото нещо, което виждам аз е стадо овце, което не може да приеме мнението на отсрещния човек. И най-смешното в цялата история е, че никой не го бърка за отсрещната страна.
Добре, Jus7Smil3Back не е против връзката между 2 човека от различни националности. Incadeptus, adoreher и Oy7ofCon7roL са. Това е. И ТОВА не мисля, че причина за всички псувни и обиди, които се изляха в тази тема. Единственото което показват и двете страни е невъзпитаност до някъде и пълно неприемане на чуждо мнение. Па сте големи... Уж.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Неграмотен българин говори за родолюбие и тем подобни....