.
Отговор в тема
Страница 5 от 12 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 279
    Голям фен Аватара на adoreher
    и за кво говориш бе мацо?
    че нямаме право да спорим?
    че нямаме право да си защитаваме мнението?
    аре ако обичаш,
    има си модератори, calm down

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Абе айде, айде... Важно е какъв е човекът, а не дали е мангал или турчин или българин. Имам добри приятели и познавам и турци и цигани, дет са големи пичове и некои цигани даже не съм знаел, че са цигани сума ти години. Турчинът сега няма нищо общо с тия преди 150 години (или там колко са до освобождението).
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Jus7Smil3Back Виж мнението

Ако ти каже, че се казва Петър и ти ще го питаш дали е християнин случайно? айде стига глупости.
    абе тя нали ще види , че е ударен с ютия по главата и ще усети, че мириши на дахлиин бе
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Цитирай Първоначално написано от adoreher Виж мнението
    ае пич, трябва да си легна с някой на първата седмица,
    за да не знам дали е християнин, дали родителите му са българи, къде е роден, usw
    добре айде не правите секс... Харесва ти много, започвате да си приказвате, целувате се, това, онова, излизате и го харесваш наистина. След което разбираш, че е турчин... какво правиш? Отказваш се от човек, който харесваш само заради националността му? srsly?

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Става дума за това,че не приемате мнение различно от вашето. Така ли е?

добре айде не правите секс... Харесва ти много, започвате да си приказвате, целувате се, това, онова, излизате и го харесваш наистина. След което разбираш, че е турчин... какво правиш? Отказваш се от човек, който харесваш само заради националността му? srsly?
    1-МЕГА много мразя да имам къвто и да е телесен контакт с човек от отсрещния пол преди да го опозная
    2-да.. всъщност да ;3

sunset, ако не ебавахме чуждото мнение, нямаше да спорим

Голям фен Аватара на notlike
    Откачена работа, пази Боже. Турците били кофти стока, турците това, турците онова. А че ние идеални ли сме? Ние сме си баш боклуци, ама карай. Всичките ми свестни познати, които живеят в чужбина, предпочитат да нямат пряк досег с българи - защо е така? Защото не са патриотично настроени или просто онея са тъпи байганьовци, които търсят келепира и как да прецакат другия? Засрамете се малко. Религията това, религията онова. Чакай бе, говорим за секс, не говорим за такива неща. Като стане дума за такива неща, всички ставате религиозни, ама сигурно кракът ви в църква не е стъпал. До гуша ми дойде от псевдо християни и псевдо патриоти. Ценете хората като качества, като личности, а не като произход. Никой не избира къде да се роди, но всеки може да се изгради като личност без значение от раса, пол, религия и прочие. А най-смешното знаете ли кое е? Че 80% от българите си мислим, че сме повече от останалите, че ние сме неправилно ощетени за всичко, ощипани моми постоянно, а европейците ни смятат несправедливо за "втора ръка" хора, като ние сме по-кадърни от тях и прочие. Слезте на земята. Не живеем в 17-ти век - всичко е глобално - колкото и да е гадно на едни или приятно на други. Свиквайте. Сори за отклонението от темата, но ми писна от "патриоти" - патриотът е човек, който цени родното и го почита, но уважава и чуждото. Идиотът е този, който си мисли, че всички са му в краката!
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

2-да.. всъщност да ;3
    Това е глупаво. Да се откажеш от човек, който харесваш, защото е от друга националност. Много глупаво.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ники, щото каза ''ако имаме възможност няма да го направим ли''
    вземи един учебник, почети малко история и виж колко пъти сме имали възможността, колко пъти сме помагали и колко пъти са ни забивали нож в гърба :о
    така че недей ми говори
    щото българите може да са всякакви, ама няма да тръгнат против някого и да упорстват и да се гаврят с него 5 века
    разбираш ли за кво ти говоря?
    надали, все тая, зарежи, не ми отговаряй
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

а знаеш ли кое е още по-глупаво?
    пет века да не са успяли да ни притопят насилствено,
    а аз щото ми е готино да си цапам кръвта
    мии айде да не?

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    sunset, ако не ебавахме чуждото мнение, нямаше да спорим
    Може ли да перифразираш думата 'ебавахме' в точния контекст?

НЕ Е ДО РАСАТА, А ДО ЧОВЕКА !

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Ти си малоумник и туко-що сам го доказа.
    Тук сгреши.А ти пък си малоумен изврятеняк,който води безсмислени спорове и пренебрегва очевидното.Турци ахххххх гадни турци,набивали са тези,които не искали да си сложат чалма и да признаят Аллаха на кол,на кол момче.Това е пълна извратенящина,пълно лицемерие и трябва да си с болен ум та да го направиш това.А ти защитаваш тези хора.И не ми говори,че приятелката ти била християнка.Тя е ТУРКИНЯ.Чак си мислех да те защитавам аааааааааамаха,минавам на другата страна и вече не съм неутрален

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Абе я па тая... не ми обяснявай на каква се правя ,че много добре знаеш за какво говоря
    с твоите камъчета ;3

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от notlike Виж мнението
    Откачена работа, пази Боже. Турците били кофти стока, турците това, турците онова. А че ние идеални ли сме? Ние сме си баш боклуци, ама карай. Всичките ми свестни познати, които живеят в чужбина, предпочитат да нямат пряк досег с българи - защо е така? Защото не са патриотично настроени или просто онея са тъпи байганьовци, които търсят келепира и как да прецакат другия? Засрамете се малко. Религията това, религията онова. Чакай бе, говорим за секс, не говорим за такива неща. Като стане дума за такива неща, всички ставате религиозни, ама сигурно кракът ви в църква не е стъпал. До гуша ми дойде от псевдо християни и псевдо патриоти. Ценете хората като качества, като личности, а не като произход. Никой не избира къде да се роди, но всеки може да се изгради като личност без значение от раса, пол, религия и прочие. А най-смешното знаете ли кое е? Че 80% от българите си мислим, че сме повече от останалите, че ние сме неправилно ощетени за всичко, ощипани моми постоянно, а европейците ни смятат несправедливо за "втора ръка" хора, като ние сме по-кадърни от тях и прочие. Слезте на земята. Не живеем в 17-ти век - всичко е глобално - колкото и да е гадно на едни или приятно на други. Свиквайте. Сори за отклонението от темата, но ми писна от "патриоти" - патриотът е човек, който цени родното и го почита, но уважава и чуждото. Идиотът е този, който си мисли, че всички са му в краката!
    Браво евала за мнението, само да вметна, че сме втора ръка хора именно заради 5-те века османско робсвто. Едно е да си под робство на Германия или Австрия, а съвсем друго е да си под робство на някви мюсулмани
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    Има ли смисъл да се спори с тъпи хора?... Аман от българското ограничено мислене.

пич.. знаеш ли кво е раса?

Мега фен
    Ама ти не рабираш ли, че расата, културата и религията указват влияние върху личността или се правиш на глупав просто
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Цитирай Първоначално написано от notlike Виж мнението

Ти сам каза,че турците са идиоти.

Колкото до другото

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Ама ти не рабираш ли, че расата, културата и религията указват влияние върху личността или се правиш на глупав просто
    добре казано

Мега фен Аватара на 102
    АХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАА УКАЗВАТ ЛИ ВЛИЯНИЕ..... май даскалото не е указало влияние върху теб.

общото с темата е ? ^

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Не знам за останалите, но единственото нещо, което виждам аз е стадо овце, което не може да приеме мнението на отсрещния човек. И най-смешното в цялата история е, че никой не го бърка за отсрещната страна.

Добре, Jus7Smil3Back не е против връзката между 2 човека от различни националности. Incadeptus, adoreher и Oy7ofCon7roL са. Това е. И ТОВА не мисля, че причина за всички псувни и обиди, които се изляха в тази тема. Единственото което показват и двете страни е невъзпитаност до някъде и пълно неприемане на чуждо мнение. Па сте големи... Уж.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на 102
    Неграмотен българин говори за родолюбие и тем подобни....

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    Не знам за останалите, но единственото нещо, което виждам аз е стадо овце, което не може да приеме мнението на отсрещния човек. И най-смешното в цялата история е, че никой не го бърка за отсрещната страна.

Добре, Jus7Smil3Back не е против връзката между 2 човека от различни националности. Incadeptus, adoreher и Oy7ofCon7roL са. Това е. И ТОВА не мисля, че причина за всички псувни и обиди, които се изляха в тази тема. Единственото което показват и двете страни е невъзпитаност до някъде и пълно неприемане на чуждо мнение. Па сте големи... Уж.
    Един от най-смислените коментари досега.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си