- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с турчин?
dafack, Тва прозвуча кофти![]()
миии
някой път давам, някой не давам
нинам
сега освен, че си злобна заядлива инатлива кучка, и злобна заядлива инатлива недостъпна кучка ли ше го играеш?![]()
има такива, които се правят на такива ПОВЕЧЕ от допустимото време..
обиграна маймункаа си тиииииииии 'ич не си малка![]()
Ето, започваме да говорим на един език. Вярвам, че ще се разберем![]()
А това?
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Не мисля, че ще имам нерви да изчета всичките 10 страници, но какво щеше да е, ако заглавието на темата беше 'секс с американец/германец/индонезиец/японец' ?
Как това, че даден човек е роден на даден къс земя, го прави некачествен за вас, българчета?
Ако не те кефи пениса на някой, кажи, че пениса му е не е твой тип (Ахахах), а не се хващай за това, че е нам си какъв по народност.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз наистина се учудвам,щп за хора сме Българите.Позволяваме 10 години да ни управлява турска партия и да се подиграва с нас,вместо да се вдигнем и да прекравим това,а в същото време мразиме някой,който не познаваме и съдим за него не по качествата му,а по това какъв е по народност
...миличка, ти колко години живя в чужбина, та стигна до това заключение??? Моа ти подскажем... откакто нашите "опушени" сънародници и бивши "борчета" тръгнаха да ни "представят" по Европата /с кражбите си/. Първите с джебчийство, вторите с кражба на скъпи автомобили и измами с дебитни карти!!!
ти би ли имала връзка с турчин/циганин, имаш ли такива приятели ?
Не може ли да приемем, че страдам от особенно големи предразсъдаци спрямо циганите, турците в България, Турция и всички други мюсулмански държави и тяхната откъсана религия, която ги дърпа назад и ги откъсва от целия нормален свят ?
Не е като да нямам защо, нали ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
И коя нация увеличават?А и нацията какво представлява? Дали не е съвкупност от хора, съставяща населението на една държава, тоест гражданите й, без значение от етноса и религията им?Тоест нацията не е народ. С майка българка детето ВИНАГИ ще бъде български гражданин. Може да има гражданството и на баща си, какво пречи да има и двете?
По другия въпрос - познавам хора, единият родител на които е мюсюлманин, но децата им носят модерни имена. Не че името прави човека. И ако самите те не ти кажат фамилията си, нито по малкото им име, нито по визията им ще разпознаеш, че са деца от смесени бракове на българка с мюсюлманин.
Последно редактирано от irrationalDecision : 09-01-2012 на 08:06
Колега/колежке тука много бъркаш, всяка една държава, един етнос и една религия си имат някакъв собствен манталитет и народопсихология
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 09-01-2012 на 08:18
Законът е закон,
но той врата в полето е
Че къде съм го отрекла това? Постът ми беше написан по повод въпроса, дете от смесен брак ( примерно с турчин) с какво гражданство е и населението на коя държава увеличава. Може на едната, може на другата, а може и на двете държави. Майката българка по закон е достатъчна причина детето още от раждането си да има българско гражданство.
Колкото да народопсихологията и манталитета - при децата от смесени бракове как решавате кое е доминиращо? Дали тези на майката или на бащата? Ще кажете по default на бащата, понеже е мюсюлманин. Не бих се съгласила. Въпрос на възпитание и среда е, дори на образованост на родителите. Може един необразован, простоват българин да е много по-ограничен и патриархален от образован мюсюлманин от друга държава. А когато си роден, отраснал си и живееш в България , комуникираш най-вече с българи, учиш или работиш сред тях, нравите им неминуемо са ти по-близки от тези на бащата.
Последно редактирано от irrationalDecision : 09-01-2012 на 08:28
недей да спориш, виж как си го написла в мястото, където съм те цитирал
Законът е закон,
но той врата в полето е
Aми значи четеш без да разбираш. Написала съм, че НАЦИЯТА е съвкупност от хора с бг гражданство, без значение каква е религията или етносът им. Това означава, че и мюсюлманин, и евреин, и християнин като вероизповедание, както и патагонец като етнос могат да бъдат с бг гражданство и че религията им или етносът им нямат значение конкретно за придобиването му. Никъде не съм написала, че етносите и религиите, а оттам вече и ценностите, манталитетът и народопсихологиите не се отличават помежду си.