.
Отговор в тема
Страница 10 от 12 ПървиПърви ... 6789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 279
    Голям фен Аватара на adoreher
    нз, мама не дава

Мега фен Аватара на machoka
    важното е ти да даваш

а ти даваш ли

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    koractikus :d
    potato
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

dafack, Тва прозвуча кофти

миии
    някой път давам, някой не давам
    нинам

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    potato
    zedicus

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

14 годишния, ти някви ного готини думички ли знаеш ;3

сега освен, че си злобна заядлива инатлива кучка, и злобна заядлива инатлива недостъпна кучка ли ше го играеш?

че то има ли недостъпни?

има такива, които се правят на такива ПОВЕЧЕ от допустимото време..

обиграна маймункаа си тиииииииии 'ич не си малка

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    zedicus
    Кое е по-гадно от мътво бебе в кофа за боклук?

Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    има такива, които се правят на такива ПОВЕЧЕ от допустимото време..

обиграна маймункаа си тиииииииии 'ич не си малка

Ето, започваме да говорим на един език. Вярвам, че ще се разберем

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от adoreher Виж мнението
    малиййй

А това?

Мега фен
    Град
    <3
    Не мисля, че ще имам нерви да изчета всичките 10 страници, но какво щеше да е, ако заглавието на темата беше 'секс с американец/германец/индонезиец/японец' ?

Как това, че даден човек е роден на даден къс земя, го прави некачествен за вас, българчета?
    Ако не те кефи пениса на някой, кажи, че пениса му е не е твой тип (Ахахах), а не се хващай за това, че е нам си какъв по народност.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Аз наистина се учудвам,щп за хора сме Българите.Позволяваме 10 години да ни управлява турска партия и да се подиграва с нас,вместо да се вдигнем и да прекравим това,а в същото време мразиме някой,който не познаваме и съдим за него не по качествата му,а по това какъв е по народност

Цитирай Първоначално написано от stOlen``EyEs Виж мнението
    Кой въобще живее в заблудата, че робството не продължава и до днес? Само дето сме станали роби на предразсъдъците си! Българите все така ще си тънем в тинята, докато смятаме, че сме нещо повече от останалите хора. Все ние сме най-красивите, най-вещите, най-знаещите и най-можещите.. всички останали са долни, тъпи, неспособни и МИРИШАТ. Баба ти, българката, като пасе патките цял ден на поляната сигурно мирише на GUCCI. Това да плюеш по другите, да гледаш СКАТ и да имаш плакат на В. Сидеров над леглото си не те прави патриот, прави те само глупак!
    Но какво ли говоря.. Щастлива съм от факта, че хората около мен са ме научили да ценя човека по качествата му, а не по произхода, защото на нашите територии тази дума е твърде разтегливо понятие..
    Приятелят ми е турчин и не съм забелязала нито семейството ми, нито приятелите ми да се срамуват от моя избор. Защото не виждам/т в него нищо по-различно от един млад, красив, интелигентен и способен човек! И от много отдавна имам своите лични убеждения, че турците живеят много по-добре от нас, защото все още имат ценности и морал (при нас тия неща отдаааавна липсват!).
    Сега ме насметете хубаво, а аз ще вкарам 2-3 парченца баклава с шам фъстък, щото съм "османски поклонник".
    ...сега всичко при теб е О.К. НО когато се появят децата... ЗАПОМНИ, че мюсюлманина ще иска да носят турски имена. Ееее, ти чак тогава ще почнеш да се позамисляш ... чия нация увеличаваш...?

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Ех много расизъм в тази тема.
    Впрочем и в моя приятел няма нищо българско, може да ме линчувате сега. Дори не е от същата вяра.
    Както по-интелигентните споменаха, малоумно е да съдиш за някой по народността му. Но точно за това масово в чужбина с българите се държат като кучета.
    ...миличка, ти колко години живя в чужбина, та стигна до това заключение??? Моа ти подскажем... откакто нашите "опушени" сънародници и бивши "борчета" тръгнаха да ни "представят" по Европата /с кражбите си/. Първите с джебчийство, вторите с кражба на скъпи автомобили и измами с дебитни карти!!!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Не мисля, че ще имам нерви да изчета всичките 10 страници, но какво щеше да е, ако заглавието на темата беше 'секс с американец/германец/индонезиец/японец' ?

Как това, че даден човек е роден на даден къс земя, го прави некачествен за вас, българчета?
    Ако не те кефи пениса на някой, кажи, че пениса му е не е твой тип (Ахахах), а не се хващай за това, че е нам си какъв по народност.
    ти би ли имала връзка с турчин/циганин, имаш ли такива приятели ?

Цитирай Първоначално написано от thedentist Виж мнението
    Аз наистина се учудвам,щп за хора сме Българите.Позволяваме 10 години да ни управлява турска партия и да се подиграва с нас,вместо да се вдигнем и да прекравим това,а в същото време мразиме някой,който не познаваме и съдим за него не по качествата му,а по това какъв е по народност
    Не може ли да приемем, че страдам от особенно големи предразсъдаци спрямо циганите, турците в България, Турция и всички други мюсулмански държави и тяхната откъсана религия, която ги дърпа назад и ги откъсва от целия нормален свят ?
    Не е като да нямам защо, нали ?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от shik69 Виж мнението
    ...сега всичко при теб е О.К. НО когато се появят децата... ЗАПОМНИ, че мюсюлманина ще иска да носят турски имена. Ееее, ти чак тогава ще почнеш да се позамисляш ... чия нация увеличаваш...?

И коя нация увеличават?А и нацията какво представлява? Дали не е съвкупност от хора, съставяща населението на една държава, тоест гражданите й, без значение от етноса и религията им?Тоест нацията не е народ. С майка българка детето ВИНАГИ ще бъде български гражданин. Може да има гражданството и на баща си, какво пречи да има и двете?

По другия въпрос - познавам хора, единият родител на които е мюсюлманин, но децата им носят модерни имена. Не че името прави човека. И ако самите те не ти кажат фамилията си, нито по малкото им име, нито по визията им ще разпознаеш, че са деца от смесени бракове на българка с мюсюлманин.
    Последно редактирано от irrationalDecision : 09-01-2012 на 08:06

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от irrationalDecision Виж мнението
    И коя нация увеличават?А и нацията какво представлява? Дали не е съвкупност от хора, съставяща населението на една държава, тоест гражданите й, без значение от етноса и религията им?
    Колега/колежке тука много бъркаш, всяка една държава, един етнос и една религия си имат някакъв собствен манталитет и народопсихология
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 09-01-2012 на 08:18
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Колега/колежке тука много бъркаш, всяка една държава, един етнос и една религия си имат си имат някакъв собствен манталитет и народопсихология
    Че къде съм го отрекла това? Постът ми беше написан по повод въпроса, дете от смесен брак ( примерно с турчин) с какво гражданство е и населението на коя държава увеличава. Може на едната, може на другата, а може и на двете държави. Майката българка по закон е достатъчна причина детето още от раждането си да има българско гражданство.

Колкото да народопсихологията и манталитета - при децата от смесени бракове как решавате кое е доминиращо? Дали тези на майката или на бащата? Ще кажете по default на бащата, понеже е мюсюлманин. Не бих се съгласила. Въпрос на възпитание и среда е, дори на образованост на родителите. Може един необразован, простоват българин да е много по-ограничен и патриархален от образован мюсюлманин от друга държава. А когато си роден, отраснал си и живееш в България , комуникираш най-вече с българи, учиш или работиш сред тях, нравите им неминуемо са ти по-близки от тези на бащата.
    Последно редактирано от irrationalDecision : 09-01-2012 на 08:28

Мега фен
    недей да спориш, виж как си го написла в мястото, където съм те цитирал
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    недей да спориш, виж как си го написла в мястото, където съм те цитирал
    Aми значи четеш без да разбираш. Написала съм, че НАЦИЯТА е съвкупност от хора с бг гражданство, без значение каква е религията или етносът им. Това означава, че и мюсюлманин, и евреин, и християнин като вероизповедание, както и патагонец като етнос могат да бъдат с бг гражданство и че религията им или етносът им нямат значение конкретно за придобиването му. Никъде не съм написала, че етносите и религиите, а оттам вече и ценностите, манталитетът и народопсихологиите не се отличават помежду си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си